• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
August 02, 2025, 13:33:13 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
August 02, 2025, 13:33:13 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Άδεια ασκήσεως επαγγέλματ...
by The Web
[Today at 13:25:49]

[Τομέας Ηλεκτρονικής] Μαθ...
by Nikos_313
[Today at 09:51:26]

[Τομέας Ενέργειας] Μαθήμα...
by Nikos_313
[Today at 01:40:22]

Οι μπράβοι του πρύτανη
by Διάλεξις
[Today at 01:30:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:04:15]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Διάλεξις
[Today at 00:59:05]

Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέ...
by inverter
[August 01, 2025, 20:35:12 pm]

Νέα Δημοκρατία (and Co. I...
by Katarameno
[August 01, 2025, 15:13:09 pm]

Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημα...
by PolarBear
[August 01, 2025, 15:03:05 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[July 31, 2025, 21:15:48 pm]

Καμμένα...!!
by Godat
[July 31, 2025, 21:07:58 pm]

[ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ] Ανακοίνωση γι...
by Katarameno
[July 31, 2025, 20:31:30 pm]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[July 31, 2025, 15:33:28 pm]

ΤΗΜΜΥ-Σκάκι
by L
[July 31, 2025, 13:24:56 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Giopan
[July 30, 2025, 17:07:32 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Mr Watson
[July 30, 2025, 14:19:11 pm]

Τα παράσιτα ανάμεσά μας
by Katarameno
[July 30, 2025, 13:47:28 pm]

Ρώτα κάτι τον επόμενο
by Giopan
[July 29, 2025, 16:04:23 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by chatzikys
[July 29, 2025, 13:52:51 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Διάλεξις
[July 29, 2025, 01:00:00 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9988
Latest: kyrlef
Stats
Total Posts: 1427640
Total Topics: 31739
Online Today: 129
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 23
Guests: 96
Total: 119
georgepana9
bit11
George_RT
thathas12
AcDimitri
georgino
mitsos.k
Cancid45
glavdakis
PrincessConsuela
kst
The Web
tasos gourd
mitsos753905
Pcsc
tzortzis
Billyskotsikas
maroudis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Συγκοινωνίες και Μέσα Μεταφοράς (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ  (Read 27824 times)
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 2963


גם זה יעבור


View Profile
Re: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ
« Reply #30 on: September 21, 2016, 13:37:20 pm »

Quote from: PanteGrv
Σεπτεμβρίου 20, 2016, 18:24:45 pm
για πηγαίντε και ρωτήστε τους παππούδες σας πως πήγαιναν σχολείο όταν ήταν σε διπλανό χωριό. μου θέλετε και ταξί μη χέσω. επίσης ο καιρός εδώ είναι καλός, δεν είμαστε νορβηγία.  υπάρχουν τρόποι να μετακινηθείς και χωρίς να έχεις αυτοκίνητο, μέχρι να βρεθεί μία λύση. από την άλλη, να πάμε πίσω στα timetables γιατί ο κώλος κάποιων θέλει ταξί, ε όχι. δεν λέω ότι δεν θα υπάρχουν και πιο δύσκολες περιπτώσεις. τουλάχιστον για εξετάσεις μπορούν να βρεθούν καλές λύσεις και για αυτούς που μένουν μακριά. 2 ώρες να έρθεις με πατίνι? 2 ώρες φίλε! θες να τελειώνεις με την σχολή ή όχι? απλά πράγματα


Δηλαδή και αυτά που έγραψες χθες τα εννοούσες ε;  Undecided
Δεν έχεις κανέναν άνθρωπο γύρω σου που να έχει σοβαρό πρόβλημα μετακίνησης ?  Undecided
Κάπου και τα λόγια σταματάνε δηλαδή, μάλλον ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους  Undecided



« Last Edit: September 21, 2016, 13:40:03 pm by Αλντεμπαράν » Logged

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
***
Posts: 2711



View Profile
Re: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ
« Reply #31 on: September 21, 2016, 13:46:43 pm »

δεν ειπε κανεις οτι και οι εργαζομενοι δεν τρωνε αγγουρι με την κατασταση αυτη.

επειδη εχω υπαρξει εργαζομενος που επηρεαστηκε απο απεργιες οασθ (μονοημερες τοτε ευτυχως), να πω πως οι επιλογες μου ηταν οι εξης:
1) ταξι, που η καθε διαδρομη στοιχιζει το μισο μου ημερομισθιο. αρα το ημερομισθιο θα καλυπτε μονο την μετακινηση μου προς την δουλεια (?!)
2) 1.5 ωρα ποδια ανα διαδρομη, 3 στο συνολο, που με βγαζει εξαιρετικα εκτος του timetable μου.

εγω φταιω που δεν ειχα προνοησει να εχω ποδηλατο (που θα μου το εκλεβαν την πρωτη μερα αν το εφερνα πχ πανεπιστημιο), πατινια (εχω θεμα με τον αστραγαλο, θα εχανα και την δυνατοτητα περπατηματος μετα απο αυτο), κλπ.


διαφορετικοι κοσμοι, σιγουρα.
Logged


http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

Eilex
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 197



View Profile
Re: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ
« Reply #32 on: September 21, 2016, 13:46:55 pm »

Quote from: PanteGrv on September 21, 2016, 13:26:39 pm
Επίσης πόδια είναι η έσχατη λύση. Αν δεν έχει μεριμνήσει κάποιος για να έχει ένα ανεξάρτητο μέσο μεταφοράς, φταίει ο ίδιος άρα και η κοινωνία στην επέκταση. Για την κατάντια της θεσσαλονίκης να κάνουν ποδήλατο μόνο οι γύφτοι και να μην βλέπεις ούτε πατίνια ούτε rollers ποιος φταίει?
Δηλαδή θεωρείς λύση να κάνεις π.χ το Καλαμαριά-Πανεπιστήμιο με πατίνι!?Κουβαλώντας βιβλία-λάπτοπ στην πλάτη?Ακόμα και να μπορείς να το κάνεις ή με ποδήλατο που προφανώς είναι καλύτερη λύση θα φτάσεις μούσκεμα από τον ιδρώτα.Και αυτό μόνο στο πήγαινε.Δεν αντιλαμβάνεστε τις αποστάσεις μου φαίνεται καθώς και τις δυσκολίες που φέρουν τέτοια μέσα μεταφοράς καθώς δεν σε σέβονται οι οδηγοί.
Quote from: PanteGrv on September 21, 2016, 13:26:39 pm
Αυτός που δουλεύει πως πάει τώρα στην δουλειά του, που δεν έχει οασθ? Μάλλον η δουλειά του είναι δίπλα από το σπίτι του ε? Άρα μήπως γινόμαστε και λίγο γελοίοι εντέλει με την διάσταση που δίνουμε στο θέμα του πως θα δώσεις μάθημα?
Η δουλειά ελαχίστων είναι κοντά στο σπίτι του.Η μάνα μου σκάει 15 ευρώ συνολικά σε ταξί γιατί δυστυχώς δεν μπορεί στα 50 της να πάει με τα πόδια στο κέντρο.Και ναι προφανώς χάνει το μισό μεροκάματο της αλλά πρέπει να είναι εκεί.Αυτό είναι απλώς παράδειγμα δν θέλω να τονίσω κάποιο "προσωπικό δράμα" απλά είναι ότι πιο κοντινό έχω ζήσει.Και δυστυχώς οι περισσότεροι είναι έτσι.Το γιατί ζείτε σε μια φούσκα φαντασίας και άγνοιας είναι άξιο απορίας.Το ότι εκφράζετε άποψη ενώ ζείτε σε αυτή την φούσκα όμως σας εκθέτει.
Logged
paul
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 701



View Profile
Re: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ
« Reply #33 on: September 21, 2016, 13:50:12 pm »

Το να ζητανε οι ανθρωποι τα δεδουλευμενα τους ειναι απολυτως φυσιολογικο.
Το να κανεις απεργια και να λειτουργεις με προσωπικο ασφαλειας ειναι θεμιτο.
Το να κανεις επισχεση εργασιας ομως και να "βραχυκυκλωνεις" μια ολοκληρη πολη, για μενα, ειναι αθεμιτο.

Επισης το να λεμε οτι ο καθενας ειναι υπευθυνος ωστε να διαθετει ενα ανεξαρτητο μεσο κυκλοφοριας ειναι αστειο. Πρωτον γιατι τα μεν συμβατικα μεσα (αυτοκινητα,μηχανακια) ειναι για καποιους απαγορευτικα λογω κοστους τα δε αντισυμβατικα μεσα (για την Ελλαδα) οπως ποδηλατα,πατινια κλπ ειναι επικινδυνα για την σωματικη σου ακεραιοτητα καθως μιλαμε για την Θεσσαλονικη οπου η λεξη ποδηλατοδρομος ειναι αγνωστη. Δευτερον μπορει καποιος να μην γουσταρει να εχει ενα τετοιο μεσο! Ζεις σε μια μεγαλουπολη στις αρχες του 21ου αιωνα. Η πολη ειναι υποχρεωμενη να σου παρεχει ΜΜΜ. Και ειναι αστειο οτι αυτην την στιγμη υπαρχει μονο ενα μεσο που σου παρεχει μετακινησεις μεσα στην πολη.

Εν κατακλειδι σε τετοιες καταστασεις πρεπει να δειξουμε την αλληλεγγυη στους συνανθρωπους μας. Αν γνωριζουμε οτι καποιος συμφοιτητης/συναδελφος δεν εχει αυτοκινητο για να παει απο το σπιτι του στο πανεπιστημιο/χωρο εργασιας, ενω εμεις εχουμε, κανονιζουμε να μετακινηθουμε μαζι και στην τελικη μοιραζομαστε το κοστος. Το οτοστοπ επισης μπορει να βοηθησει.
Logged
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 606



View Profile
Re: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ
« Reply #34 on: September 21, 2016, 13:56:44 pm »

Quote from: Αλντεμπαράν on September 21, 2016, 13:37:20 pm

εσύ παραβλέπεις τα πραγματικά προβλήματα, εγώ είμαι που ζω σε άλλη κοινωνία? για δες λίγο το προηγούμενο ποστ

Quote from: paul on September 21, 2016, 13:50:12 pm
Επισης το να λεμε οτι ο καθενας ειναι υπευθυνος ωστε να διαθετει ενα ανεξαρτητο μεσο κυκλοφοριας ειναι αστειο. Πρωτον γιατι τα μεν συμβατικα μεσα (αυτοκινητα,μηχανακια) ειναι για καποιους απαγορευτικα λογω κοστους τα δε αντισυμβατικα μεσα (για την Ελλαδα) οπως ποδηλατα,πατινια κλπ ειναι επικινδυνα για την σωματικη σου ακεραιοτητα καθως μιλαμε για την Θεσσαλονικη οπου η λεξη ποδηλατοδρομος ειναι αγνωστη. Δευτερον μπορει καποιος να μην γουσταρει να εχει ενα τετοιο μεσο! Ζεις σε μια μεγαλουπολη στις αρχες του 21ου αιωνα. Η πολη ειναι υποχρεωμενη να σου παρεχει ΜΜΜ. Και ειναι αστειο οτι αυτην την στιγμη υπαρχει μονο ενα μεσο που σου παρεχει μετακινησεις μεσα στην πολη.

δεν είναι καθόλου αστείο, ένας άνθρωπος θα πρέπει να αναγνωρίζει πότε είναι καλομαθημένος και εξαρτημένος. άλλο το καθημερινό βέβαια.

προφανώς δεν αναφέρομαι σε μηχανοκίνητα. το ότι δεν μπορεί κάποιος να μετακινηθεί με ποδήλατο-πατίνι είναι επιχείρημα επιπέδου ποταμιού. κυκλοφορώ χρόνια τώρα, και για standard και προσεκτική μετακίνηση είναι εύκολο, ακόμα και για τους άπειρους. δεν χρειάζεται να κάνεις κούρσες στην εγνατία όπως έκανα εγώ. άρα, είσαι νέος, δεν έχεις ανάγκη από ποδηλατόδρομο. μια χαρά αρτηρίες κατάλληλες για τέτοια μετακίνηση υπάρχουν.

τέλος, δεν ζεις σε μία μεγαλόπουλη στις αρχές του 21ου αιώνα. ζεις σε μία ελλάδα που έχει πάρει τον κατήφορο και δεν ξέρουμε που θα σταματήσει. προφανώς όσα λες για συνεργασία ισχύουν.


Quote from: rspappas on September 21, 2016, 13:46:43 pm

αυτά ακριβώς είπα ότι είναι το πρόβλημα, και όχι να πας να δώσεις μάθημα. παραβλέπω το γεγονός ότι χώνεις χωρίς να βλέπεις τι γράφω.

Quote from: Eilex on September 21, 2016, 13:46:55 pm

Ρε θέλετε απλά να χώνετε? Είπα ακριβώς ότι η δουλειά ΔΕΝ θα είναι κοντά στο σπίτι. Πάρτε λίγο στα σοβαρά τον κόσμο γύρω σας, κάθεσαι και μου λες για ιδρώτες. Έχω κάνει αποστάσεις, και για δουλειά και για leisure, και με 5 τζιόλες στην πλάτη. Ναι, θα κουβαλάς βιβλία και λάπτοπ.
« Last Edit: September 21, 2016, 14:03:47 pm by PanteGrv » Logged

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 2963


גם זה יעבור


View Profile
Re: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ
« Reply #35 on: September 21, 2016, 13:59:08 pm »

ΤΙ ΠΑΤΙΝΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ? Εχει υπάρξει άνθρωπος στην ιστορία της ανθρωπότητας που μετακινούνταν στις δουλειές του έστω και παροδικά με ΠΑΤΙΝΙ, με πΑτινι ? Τρολλάρεις μπαγάσα, σε έχω καταλάβει  Wink

Logged

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
Eilex
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 197



View Profile
Re: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ
« Reply #36 on: September 21, 2016, 14:07:38 pm »

Quote from: PanteGrv on September 21, 2016, 13:56:44 pm
Ρε θέλετε απλά να χώνετε? Είπα ακριβώς ότι η δουλειά ΔΕΝ θα είναι κοντά στο σπίτι. Πάρτε λίγο στα σοβαρά τον κόσμο γύρω σας, κάθεσαι και μου λες για ιδρώτες. Έχω κάνει αποστάσεις, και για δουλειά και για leisure, και με 5 τζιόλες στην πλάτη. Ναι, θα κουβαλάς βιβλία και λάπτοπ.
Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ τι έγραψες γιατί θα με τρελάνεις.
Quote from: PanteGrv on September 21, 2016, 13:26:39 pm
Επίσης πόδια είναι η έσχατη λύση. Αν δεν έχει μεριμνήσει κάποιος για να έχει ένα ανεξάρτητο μέσο μεταφοράς, φταίει ο ίδιος άρα και η κοινωνία στην επέκταση. Για την κατάντια της θεσσαλονίκης να κάνουν ποδήλατο μόνο οι γύφτοι και να μην βλέπεις ούτε πατίνια ούτε rollers ποιος φταίει? Μία ακόμα ερώτηση. Αυτός που δουλεύει πως πάει τώρα στην δουλειά του, που δεν έχει οασθ? Μάλλον η δουλειά του είναι δίπλα από το σπίτι του ε? Άρα μήπως γινόμαστε και λίγο γελοίοι εντέλει με την διάσταση που δίνουμε στο θέμα του πως θα δώσεις μάθημα?
Logged
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 606



View Profile
Re: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ
« Reply #37 on: September 21, 2016, 14:08:49 pm »

 
Quote from: Αλντεμπαράν on September 21, 2016, 13:59:08 pm

ε ναι ρε, τόσο παράξενο σου φαίνεται?

Quote from: Eilex on September 21, 2016, 14:07:38 pm

λέγεται ειρωνεία, και πήγαινε σε αυτούς που κλαίγονται για να δώσουν μάθημα ενώ άλλοι δεν έχουν πως να πάνε στην δουλειά τους.
Logged

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Eilex
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 197



View Profile
Re: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ
« Reply #38 on: September 21, 2016, 14:11:21 pm »

Quote from: PanteGrv on September 21, 2016, 14:08:49 pm
ε ναι ρε, τόσο παράξενο σου φαίνεται?
λέγεται ειρωνεία, και πήγαινε σε αυτούς που κλαίγονται για να δώσουν μάθημα ενώ άλλοι δεν έχουν πως να πάνε στην δουλειά τους.
Ο καθένας θα κλαίγεται όπως θέλει.Εσύ όμως που είσαι τέλειος ανθρώπινος οργανισμός δεν έχεις θέμα.Δεν σε ενδιαφέρουν οι άλλοι αφού μπορείς ΕΣΥ μπορούν όλοι.Τι λογική είναι αυτή?
Logged
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 9068


just.do.it.cut.carrots.


View Profile
Re: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ
« Reply #39 on: September 21, 2016, 14:11:57 pm »

Οργανωθείτε με carpooling, παιδιά, δεν παλεύεται.
Ποιος είναι Ωραιόκαστρο/Καλαμαριά/Κρήνη/κλπ και έχει αμάξι, να μαζέψει άλλους 4.
Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
***
Posts: 2711



View Profile
Re: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ
« Reply #40 on: September 21, 2016, 14:15:30 pm »

για τους εργαζομενους ειναι θεμα οτι δεν μπορουν να πανε στην δουλεια
για τους φοιτητες ειναι θεμα οτι δεν μπορουν να πανε στην σχολη

το προβλημα ειναι θεμελιωδως το ιδιο. δεδομενου οτι μιλαμε ως φοιτητες οι περισσοτεροι εδω, ε για το κομματι της σχολης θα παραπονεθουμε που δεν μπορουμε να παμε. ποσο μαλλον για την εξεταση, που αν την χασεις, πας στην καλυτερη το timetable σου 4 μηνες πισω.
Logged


http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 606



View Profile
Re: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ
« Reply #41 on: September 21, 2016, 14:20:54 pm »

Quote from: Eilex on September 21, 2016, 14:11:21 pm
Ο καθένας θα κλαίγεται όπως θέλει.Εσύ όμως που είσαι τέλειος ανθρώπινος οργανισμός δεν έχεις θέμα.Δεν σε ενδιαφέρουν οι άλλοι αφού μπορείς ΕΣΥ μπορούν όλοι.Τι λογική είναι αυτή?

define "οι άλλοι". αυτός που θέλει ο κώλος του ταξί? αυτός που λέει ότι αν πάρει ποδήλατο θα του το κλέψουν, ενώ εγώ το έχω 3 χρόνια και δεν έχω πάθει τίποτα?

Quote from: rspappas on September 21, 2016, 14:15:30 pm

όταν αρχίσουν τα μαθήματα, πράγματι θα υπάρχουν προβλήματα, όχι στην έκταση του να μην μπορείς να πας δουλειά όμως, σε καμία περίπτωση
Logged

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Mathematica
Καταστραμμένος
********
Posts: 5465


Apples in the human world are worth the trip.


View Profile
Re: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣ
« Reply #42 on: September 21, 2016, 14:36:01 pm »

Quote from: PanteGrv on September 21, 2016, 14:20:54 pm
define "οι άλλοι". αυτός που θέλει ο κώλος του ταξί? αυτός που λέει ότι αν πάρει ποδήλατο θα του το κλέψουν, ενώ εγώ το έχω 3 χρόνια και δεν έχω πάθει τίποτα?

όταν αρχίσουν τα μαθήματα, πράγματι θα υπάρχουν προβλήματα, όχι στην έκταση του να μην μπορείς να πας δουλειά όμως, σε καμία περίπτωση

πανεξυπνε δεν ξερουν ολοι ποδηλατο και το ποδηλατο δεν ειναι για ολες τις διαδρομες. Μπορει εσυ να εχεις την τελεια φυσικη κατασταση αλλα δεν την εχουν ολοι. Επισης θεωρεις ρεαλιστικο να παει ο 50αρης στη δουλεια με ποδηλατο; Μηπως να παρει δικαβαλο τα παιδια του να τα αφησει στο σχολειο που δεν μπορουν να πανε και μετα και στο φροντιστηριο;

αν εχεις ζησει τη Θεσσαλονικη μονο σαν φοιτητης μαλλον δεν τα αντιλαμβανεσαι ολα αυτα.
Η δημοσια μετακινηση ειναι δικαιωμα, οχι καλομαθεια.
Logged

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 606



View Profile
Re: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣ
« Reply #43 on: September 21, 2016, 14:44:39 pm »

Quote from: Mathematica on September 21, 2016, 14:36:01 pm

μιλάω για τους φοιτητές. το commuting δεν θέλει φυσική κατάσταση. απλά θα το πάρεις πιο αργά. είσαι η τελευταία που απαντάω ενώ δεν έχει διαβάσει αυτό που είπα
Logged

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Eilex
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 197



View Profile
Re: Επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ
« Reply #44 on: September 21, 2016, 14:46:26 pm »

Quote from: PanteGrv on September 21, 2016, 14:20:54 pm
define "οι άλλοι". αυτός που θέλει ο κώλος του ταξί? αυτός που λέει ότι αν πάρει ποδήλατο θα του το κλέψουν, ενώ εγώ το έχω 3 χρόνια και δεν έχω πάθει τίποτα?
Το να σου κλεψουν το ποδήλατο συμβαίνει αλλά δεν μπορείς να ζεις με τον φόβο να στο κλέψουν.Θα το πάρεις μέσα στην αίθουσα που δίνεις και ψιλολύνεται το πρόβλημα.Το θέμα όμως δεν είναι ρε συ ποιανου ο κώλος θέλει ταξί.Κανείς δεν γουστάρει να δίνει 10 ευρώ στο ταξί απλά το ποδήλατο για τα πανεπιστήμια για μένα δεν είναι λύση γιατί άμα με τα πόδια θέλω 2 ώρες γεμάτες μόνο στο πήγαινε και το ποδήλατο θα θέλει 45 λεπτά.Απλά προσπάθησε να καταλαβείς ότι και για μένα που ας πούμε το ποδήλατο υπάρχει κάποιοι δεν έχουν ούτε αυτό.Και ναι είναι εξαρτημένοι από το λεωφορείο(όπως και γω) όπως είμαστε όλοι από κάτι. Εγώ θα επιλέξω να πάρω ταξί άμα έχω τα χρήματα για να εξυπηρετηθώ καλύτερα αλλά και πάλι υπάρχει κόσμος που δεν έχει. Το συμπέρασμα είναι ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετική περίπτωση οπότε είναι πιο φρόνιμο να σεβόμαστε τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά γιατί ο καθένας αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση. Οπότε όταν συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα από το πανεπιστήμιο γιατί απευθύνεται σε ένα τεράστιο σύνολο ανθρώπων.
Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 16 Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...