• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:11:15 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:11:15 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 29
Guests: 96
Total: 125
mpilas_giwrgos
ellimoschou
grammaths
Mari0s
nikpapoutsi
mimaki
chidi anagonye
vajim
themis01
iJasonOP
rafa98p
fkacori
george14
elizabeth
Saint_GR
samamidou
Kont
hoo2
Amalia
apob
st3.kt
tzortzis
anastasis_sid
sherlock
s
tzesi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr (Moderator: PolarBear) > ΝΤΡΟΠΗ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 Go Down Print
Author Topic: ΝΤΡΟΠΗ  (Read 13375 times)
aliakmwn
Guest
Απ: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #105 on: August 13, 2006, 17:29:55 pm »

1) Θεμα απομακρυνσης εθεσε ο Χαμπος, και ειχα την υποχρεωση να το λαβω υποψιν μου.

2) Το "σημερινο ΚΚΕ" ειναι το ιδιο κομμα με το ΚΚΕ του '70, του '60, του '40 και του '30. Οι θεωρητικες του βασεις, η μαρξιστικη-λενινιστικη ιδεολογια του δεν εχει αλλαξει, παραμενει αυτη που ηταν και τοτε, η δραση του ομως προσαρμοζεται στις συνθηκες.
Το '40 ειχαμε πολεμικη εισβολη γερμανων. Αρα προσαρμογη στις συνθηκες σημαινε την δημιουργια αντιστασιακης οργανωσης (ΕΑΜ) και λαϊκου απελευθερωτικου στρατου (ΕΛΑΣ).
Σημερα δεν εχουμε πολεμο, δεν εχουμε κατοχη, η ταξικη παλη δεν ειναι οξυμενη, εχουμε αστικη κοινοβουλευτικη δημοκρατια, και το ΚΚΕ μαχεται, σε ενα επιπεδο για να κερδισει τις συνειδησεις, και σε ενα αλλο επιπεδο μεσα στη βουλη, μεσα στο ευρωκοινοβουλιο, για να πετυχει οσα περισσοτερα μπορει υπερ των λαϊκων συμφεροντων.
Εαν εχεις κατι συγκεκριμενο να προσαψεις στο "σημερινο" ΚΚΕ, ξερεις πως ειμαι προθυμος να το συζητησω - και εγω και καθε ΚΝιτης Wink Οχι ομως να μου λες οτι δεν εχουμε σχεση...

Συνεπως, η ερωτηση "τι σχέση έχει το ΕΑΜ και το ΕΛΛΑΣ με το σημερινό ΚΚΕ", ισως πρεπει να επαναδιατυπωθει, ως "τι σχεση εχουν οι συνθηκες της σημερινης εποχης με τις συνθηκες του '40"

3) Ποτε και πουθενα το ΚΚΕ δεν υποστηριξε πως "μονο εμεις αγωνιστηκαμε στο Πολυτεχνειο, στην Αντισταση, στον Εμφυλιο..."
Παντα το ΚΚΕ υπερασπιζεται τους αγωνες του ελληνικου λαου. Πολλες φορες οι αγωνες αυτοι δεν θετουν ζητηματα τοσο προωθημενα οσο οι θεσεις του ΚΚΕ. Στο παραδειγμα της κατοχης, ο ελληνικος λαος ηθελε απλα και μονο να δει την πατριδα του ελευθερη, με την εννοια της αποχωρησης του γερμανου κατακτητη. Οι κομμουνιστες προχωρησαν ενα βημα παραπερα, θελοντας και ανατροπη της αστικης εξουσιας.
Επανω εκανα εναν παραλληλισμο. Το να εξισωνεις τον κομμουνισμο με τον φασισμο ειναι σαν να εξισωνεις το ΕΑΜ με τους ταγματασφαλιτες.

4) Το "πατερουλης" ειναι σχημα λογου και το ξερεις πως λεγεται για πλακα - βασικα το χρησιμοποιουμε για να κοροϊδεψουμε αυτους που μας αποκαλουν "σταλινικους". Το ΚΚΕ κραταει κριτικη σταση απεναντι στη Σοβιετικη Ενωση στα χρονια του Σταλιν. Μπορω να σου δωσω να διαβασεις κειμενα αν θελεις...
jimi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #106 on: August 13, 2006, 17:49:58 pm »

Το ότι δεν αλλάζει η εμμονή του στον Μαρξ είναι το λάθος..Το ό,τι είναι πνιγμένο στην υποκρισία...Ότι τα ενταγμένα μέλη δεν εκφράζουν προσωπική άποψη...Αλλά τεσπα...Βγήκαμε εντελώς εκτός θέματος(γιατί είχαμε και θέμα???)....Φτάνει...Βαρέθηκα να συζητάω για το ΚΚΕ....Δεν καταλήγω πουθενά... Smiley

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
Nessa
Guest
« Reply #107 on: August 13, 2006, 17:56:11 pm »

Quote from: aliakmwn on August 13, 2006, 17:29:55 pm
Παντα το ΚΚΕ υπερασπιζεται τους αγωνες του ελληνικου λαου. Πολλες φορες οι αγωνες αυτοι δεν θετουν ζητηματα τοσο προωθημενα οσο οι θεσεις του ΚΚΕ. Στο παραδειγμα της κατοχης, ο ελληνικος λαος ηθελε απλα και μονο να δει την πατριδα του ελευθερη, με την εννοια της αποχωρησης του γερμανου κατακτητη. Οι κομμουνιστες προχωρησαν ενα βημα παραπερα, θελοντας και ανατροπη της αστικης εξουσιας.
ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!

Το '44 ο κόσμος ήθελε να επιστρέψει η αστική εξουσία; Ήθελε να παραδώσει τα όπλα; Το ΚΚΕ ήταν ένα βήμα παραπέρα ή 25 έτη φωτός πίσω;
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #108 on: August 13, 2006, 18:21:17 pm »

Γυρίζοντας και πάλι μετά από 3 μέρες απουσίας (τις τελευταίες μου για φέτος το καλοκαίρι...), κάθησα και διάβασα όλο το topic. Noμίζω ότι είναι μια χρήσιμη συζήτηση που όπως είπε ο Netgull ελπίζω να μας δώσει επαρκή ανάδραση για να βελτιωθούμε. Συνεχίζοντας αυτήν την άποψη του Netgull, δεν μπορώ να μην εκφράσω την λύπη μου για το ότι αυτή μου φαίνεται μειωμένη τον τελευταίο καιρό. Με πιθανό ελαφρυντικό το καλοκαίρι και τη σχετικά μειωμένη κίνηση. Παρόλα αυτά, υποτίθεται αυτή η κοινότητα βασίζεται στον εθελοντισμό, αλλά παρόλα αυτά πλην 5-8 ατόμων (όχι κατ' ανάγκη μόνο Συντονιστών και Διαχειριστών) δεν βλέπω κάτι να κινείται. Κλασικό παράδειγμα τα Downloads, το θέμα με τις πληροφορίες μαθημάτων κτλ.

Μια πολύ σημαντική παρατήρηση, αυτή του BOBoMASTORAS: Όταν διαγράφουμε off-topics, πρέπει να σημειώνουμε την παρέμβαση εκεί και να δίνουμε το link του Κάδου. Θα βοηθήσει.

Παίρνω τα γεγονότα από την αρχή. Αρχικά έσβησε κάποια posts ο aliakmwn.
Να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση η μετακίνηση μηνυμάτων στον Κάδο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως λογοκρισία! Για χαλαρώστε λίγο σε αυτό το θέμα! Η συζήτηση στο forum ακόλουθεί θεματικές ενότητες και ως εκ τούτου είναι απαραίτητος ο συντονισμός τους. Πολλές φορές υπάρχουν χρήσιμα off-topics, αλλά και πολλά που περιέχουν απλώς κενά νοήματος μηνύματα που χαλάνε τη συζήτηση.
Αυτά που διέγραψε ο aliakmwn τέτοια ήταν και ως εκ τούτου θεωρώ ότι πολύ σωστά έπραξε. Το ότι αυτό δε γίνεται σε κάθε topic δεν οφείλεται σε μεροληπτικότητα ή μη-αντικειμενικότητα των Συντονιστών αλλά στο ότι πολλές φορές δεν κρίνεται απαραίτητο (και σε αυτό σαφώς και είμαστε ελαστικοί, δε θα βάλουμε και όλες τις συζητήσεις σε καλούπια).
Ωστόσο σε συγκεκριμένους πίνακες, όπως αυτούς των μαθημάτων, θέλουμε τη βέλτιστη λειτουργικότητα. Εκεί ότιδήποτε άσχετο σβήνεται για να διευκολύνεται η αναζήτηση πληροφορίας. Το ίδιο γίνεται και στις σοβαρές συζητήσεις, σε πολλές από τις οποίες οφείλει το παρόν forum την αναγνώρισή του από πολλούς (μεταξύ των οποίων και καθηγητές του τμήματός μας). Η μόνη διαφορά είναι ο εκάστοτε ορισμός της σοβαρότητας του θέματος, ο οποίος σαφώς και επηρεάζεται από την κρίση του Συντονιστή. Γι' αυτό καλό είναι να δεχόμαστε κριτική. Όπως όμως είπε και ο aliakmwn, πάγια τακτική σε περίπτωση τέτοιων διαγραφών είναι η επικοινωνία με τον αποστολέα του μηνύματος για επεξήγηση της ενέργειας του Συντονιστή.

Για το Διαχειριστικό ρόλο του aliakmwn με κάλυψε απόλυτα ο Νetgull. Να προσθέσω μάλιστα ότι μερικά από τα ξεκατινιάσματα που διάβασα εδώ αδικούν κατάφωρα τον aliakmwn, που εκτός από την ισότιμη συμμετοχή του στη Διαχείριση, έχει δουλέψει και πάρα πολύ για την βελτίωση αυτού του forum και συνεχίζει να το κάνει.
Είναι μια μικρή λεπτομέρεια που συνήθως ξεχνάνε οι κρίνοντες. Smiley

Προφανώς και δεν έχουμε αυτόοριστεί ισόβιοι Διαχειριστές και είναι λογικό να υπάρχουν ενστάσεις. Θα χαιρόμουν πολύ να τις βλέπω πιο συχνά, μαζί και με "αιτήσεις" από άτομα-ενεργά μέλη για να αναλάβουν κάτι σχετικό με την Κοινότητα (από απλό moderating ως ο,τιδήποτε). Μας έχει λείψει τον τελευταίο καιρό.
Εάν το επιθυμείτε αρκετοί, μπορούμε στο επόμενο διάστημα να ορίσουμε και μια συνάντηση για δια ζώσης συζήτηση πάνω στα σχετικά θέματα.
Καμένος

View Profile
Re: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #109 on: August 13, 2006, 18:44:45 pm »

Quote from: Alexkasgr on August 13, 2006, 18:21:17 pm
Μια πολύ σημαντική παρατήρηση, αυτή του BOBoMASTORAS: Όταν διαγράφουμε off-topics, πρέπει να σημειώνουμε την παρέμβαση εκεί και να δίνουμε το link του Κάδου. Θα βοηθήσει.

Να προσθέσω μάλιστα ότι μερικά από τα ξεκατινιάσματα που διάβασα εδώ αδικούν κατάφωρα τον aliakmwn, που εκτός από την ισότιμη συμμετοχή του στη Διαχείριση, έχει δουλέψει και πάρα πολύ για την βελτίωση αυτού του forum και συνεχίζει να το κάνει.
Είναι μια μικρή λεπτομέρεια που συνήθως ξεχνάνε οι κρίνοντες. Smiley

Αν με τα "ξεκατινιάσματα" εννοείς εμένα, τα πήρα για τον εξής λόγο:

Μπηκα στο φόρουμ και έψαχνα το μήνυμα που είχα γράψει. Δεν μου είχε έρθει ούτε pm ούτε παρεμβαση είχε γραφτεί, ούτε link.

Μετά είδα το τόπικ "ΝΤΡΟΠΗ" και τα υπόλοιπα τα είδατε...

Και όσο για το δεύτερο, το ότι έχει προσφέρει κάποιος πολύ (και έχει προσφέρει ο Αλιάκμων) δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κρίνεται. Με το να κρίνεις κάποιον δεν τον αδικέις.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #110 on: August 13, 2006, 21:07:32 pm »

Ώπα, παρερμηνεύθηκα! Έχεις δίκιο και το επισήμανα, ότι όταν υπάρχει διαγραφή μηνύματος θα πρέπει να γράφεται και ένα μήνυμα από τον moderator.
Φυσικά και κρίνεις και εσύ και όλοι. Το είπα άλλωστε πολλές φορές και είναι κάτι που προσωπικά το θέλω. Δεν είναι αυτό το άδικο, αλλά το να κρίνεις από κάτι μεμονωμένο και που κρύβει και κάτι αρκετά βαθύτερο.
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #111 on: August 13, 2006, 21:55:00 pm »

Quote from: aliakmwn on August 13, 2006, 05:02:20 am

Οι κομμουνιστες αγωνιζονται για την ελευθερια και την πραγματικη, ουσιαστικη δημοκρατια, την ισοτητα των ανθρωπων, την καταργηση της εκμεταλλευσης ανθρωπου απο ανθρωπο, την εξαφανιση των ταξικων ανισοτητων.

Ο κομμουνισμος διακηρυσσει την αγαπη, την ισοτητα, τη συντροφικοτητα, την Ανθρωπια.

Διαβάζω αυτά και αναρωτιέμαι..
Πώς είναι δυνατόν αυτό το παιδί να είναι τόσο πολέμιος του χριστιανισμού
αλλά από την άλλη (έστω και σε άλλη βάση) να διακηρρύσει τις αλήθειες του;

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #112 on: August 13, 2006, 21:58:22 pm »

Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed

byeeee
Nessa
Guest
« Reply #113 on: August 13, 2006, 23:32:56 pm »

Γιατί ρε fugi, ο χριαστιανισμός τις εφήυρε αυτές τις αξίες; Όποιος πιστεύει σε αυτές πρέπει να αποδίδει και το Copyright by Jesus Christ;
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #114 on: August 13, 2006, 23:41:40 pm »

δεν είπε αυτό ο φιούτζι.

απλά πώς απορρίπτεις μία ιδεολογία τόσο απόλυτα, όταν συμφωνείς με τις κυρίαρχες αξίες της;

byeeee
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #115 on: August 14, 2006, 14:30:38 pm »

Διάβασα σήμερα το παρόν τόπικ και μπορώ να πω ότι εξεπλάγην. Καλά αυτό είναι το επίπεδο μας; Αυτή είναι η αντικειμενικότητα και η δημοκρατικότητα που μας διακρίνει; Τόσο πολύ ενοχλεί δηλαδή μερικούς να ακούγονται οι αντίθετες απόψεις; Επειδή δηλαδή φαίνεται ξεκάθαρα ότι το forum έχει πάρει αριστερή στροφή θα φιμώσετε αυτούς που εκφράζονται διαφορετικά; Εγώ προσωπικά θεωρώ πως το δικαίωμα στην έκφραση το έχουν όλοι, συνεπώς όπως μερικοί εδώ μέσα κάνουν κομμουνιστική προπαγάνδα μπορεί και ο Χάμπος να κάνει ότι θέλει (αν και δε θεωρώ αυτά που κάνει ως φασιστική προπαγάνδα). Εξισώνω και τα δύο είδη προπαγάνδας και ομολογουμένως δε μου αρέσει όταν συναντώ κάτι τέτοιο μπροστά μου, το ανέχομαι όμως χάριν της δημοκρατίας και της πολυφωνίας των απόψεων. Επίσης είμαι αντίθετος προς τη διαγραφή μηνυμάτων που εκφράζουν απόψεις, ειδικά όταν αυτή γίνεται από άτομο που δε φημίζεται για την μετριοπάθεια του όπως ο Αλιάκμων. Αγαπητέ Αλιάκμονα μπορεί να λες πως "δε διαγράφεται επειδή είναι φασίστας" αλλά εμένα προσωπικά δε με πείθεις. Οι πράξεις σου άλλα δείχνουν. Επίσης δεν νομίζω πως έχεις το δικαίωμα να κατηγορείς το Χάμπο ότι βρίζει, νομίζω ότι εσύ βρίζεις περισσότερο.
Όσον αφορά το Χάμπο, ναι είναι ακραίος μερικές φορές και εκφράζεται με τρόπο που πολλούς από σας σας ξενίζει και ίσως και να ενοχλεί. Εγώ προσωπικά δε συμφωνώ με τα περισσότερα από τα οποία γράφει, νομίζω όμως πως από την αρχή ορισμένα μέλη τον αντιμετώπισαν με πρωτοφανή εχθρότητα, ειρωνία και προκατάληψη. Και δε νομίζω ότι αυτό τιμά το forum.

Υ.Γ. Δε θα πω -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- ότι
ο Αλιάκμων πρέπει να σταματήσει να είναι moderator. Είναι γεγονός όμως πως είναι ο μόνος από την κατά τα άλλα άριστη ΟΔ που έχει προκαλέσει τόσα επικριτικά σχόλια σχετικά με τη συμπεριφορά του ως moderator, συνεπώς θα όφειλε να είναι πιο προσεκτικός στις αντιδράσεις του και στις ενέργειες του εφεξής.

Quote from: jimi on August 13, 2006, 17:10:03 pm
Quote from: aliakmwn on August 13, 2006, 02:14:47 am
Η εξισωση της φασιστικης με την κομμουνιστικη προπαγανδα, αν μη τι αλλο φανερωνει αγνοια. Ειναι σαν να μου λες οτι ταυτιζεις το ΕΑΜ με τους ταγματασφαλιτες, ή οτι οι φοιτητες του Πολυτεχνειου αγωνιζονταν για το ιδιο πραγμα με αυτους που οδηγουσαν τα τανκς...

Ε,βέβαια...το ξέχασα...Μόνο ΕΣΕΙΣ γνωρίζετε τα πάντα και έχετε τη γνώση και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είναι άσχετοι.
Και εγώ απορώ τι σχέση έχει το ΕΑΜ και το ΕΛΛΑΣ με το σημερινό ΚΚΕ...Ή τι σχέση έχει το ΚΚΕ με τον Κομμουνισμό...Με τα αίσχη σας ρε αν ζούσε ο Μάρξ θα ήθελε να αλλάξει όνομα...Μόνο που λέτε τον Στάλιν πατέρα σας μου φτάνει....Σε λίγο θα μας πείτε ότι μόνο εσείς αντισταθήκατε στο πολυτεχνείο...Άντε να τα τινάξει ο Κάστρο μπας και το βουλώσετε λίγο(άλλος φασίστας και αυτός....ήταν τυχερός που δε ζει ο Τσε...).Και για να σε προλάβω αυτή τη στιγμή δεν κάνω αντικομμουνιστική προπαγάνδα(δεν έχω τπτ με τον κομμουνισμό) ,αλλά εκφράζω την άποψη μου για το σημερινό ΚΚΕ.Στα υπόλοιπα με κάλυψαν πλήρως ο Καμένος και ο Turambar.

Όσο για το αν θα πρέπει να παραμείνεις moderator???Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα για απομάκρυνση ,αρκεί να ηρεμήσεις λίγο και να μην είσαι τόσο ακραίος.Αυτά..

Υ.Σ:Συγνώμη για το έντονο ύφος . Smiley

+1 jimi (αν και δε συμφωνώ και πολύ συχνά με αυτά που γράφεις, τώρα με κάλυψες απολύτως)
« Last Edit: August 14, 2006, 20:18:11 pm by marauber » Logged

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #116 on: August 14, 2006, 15:01:16 pm »

Quote from: marauber on August 14, 2006, 14:30:38 pm
Επίσης είμαι αντίθετος προς τη διαγραφή μηνυμάτων που εκφράζουν απόψεις, ειδικά αυτή γίνεται από άτομο που δε φημίζεται για την μετριοπάθεια του όπως ο Αλιάκμων. Αγαπητέ Αλιάκμωνα μπορεί να λες πως "δε διαγράφεται επειδή είναι φασίστας" αλλά εμένα προσωπικά δε με πείθεις.

o Αλιάκμων δεν είναι αντίθετος στην διαγραφή μηνυμάτων, αλλά ποτέ δεν προέβη σε μια τέτοια πράξη.

(αναφορικά με το περιεχόμενο - οφφ τόπικ σβήνονται πολλά πολλών)

κρίμα να το επαναλαμβάνει συνέχεια το παιδί.

byeeee
Nessa
Guest
« Reply #117 on: August 14, 2006, 16:59:43 pm »

Ο Χάμπος δε διαγράφτηκε marauber, έφυγε μόνος του... έλεος πια...
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #118 on: August 14, 2006, 17:15:09 pm »

Το "σημερινο ΚΚΕ" ειναι το ιδιο κομμα με το ΚΚΕ του '70, του '60, του '40 και του '30.

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα! Grin Grin

η δραση του ομως προσαρμοζεται στις συνθηκες.

Το ΚΚΕ έχει αποδείξει επανηλλειμένα ότι χρησιμοποιεί πλαστική γλώσσα η οποία δεν προσαρμόζεται στις ανάγκες της εκάστοτε εποχής! Δεν πείθει πλέον...

Quote from: Turambar on August 13, 2006, 23:41:40 pm
δεν είπε αυτό ο φιούτζι.

απλά πώς απορρίπτεις μία ιδεολογία τόσο απόλυτα, όταν συμφωνείς με τις κυρίαρχες αξίες της;

Ίσως γιατί ο Χριστιανισμός αποτελεί θρησκεία και είναι πολύ παραπάνω από ιδεολογία. Ναι αυτές είναι οι κυρίαρχες αξίες του αλλά έχει και πολλά παραπάνω πιστεύω τα οποία κάποιος μπορεί να μην θέλει να τα ενστερνιστεί...αναφαίρετο δικαίωμα του... Wink

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #119 on: August 14, 2006, 20:15:38 pm »

Quote from: Nessa on August 14, 2006, 16:59:43 pm
Ο Χάμπος δε διαγράφτηκε marauber, έφυγε μόνος του... έλεος πια...

Δεν είπα εγώ ότι διεγράφη από τον Αλιάκμονα, φυσικά και έφυγε μόνος του. Αλλά το θέμα είναι ο λόγος που τον οδήγησε σε μια τέτοια πράξη. Το λόγια του Αλιάκμονα χρησιμοποίησα όμως όταν είπα: Αγαπητέ Αλιάκμονα μπορεί να λες πως "δε διαγράφεται επειδή είναι φασίστας" κτλ κτλ. Λόγια που δείχνουν πως ο Αλιάκμων είχε φτάσει πολύ κοντά στο να τον διαγράψει, όπως άλλωστε έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Quote from: Turambar on August 14, 2006, 15:01:16 pm
o Αλιάκμων δεν είναι αντίθετος στην διαγραφή μηνυμάτων, αλλά ποτέ δεν προέβη σε μια τέτοια πράξη.

(αναφορικά με το περιεχόμενο - οφφ τόπικ σβήνονται πολλά πολλών)

κρίμα να το επαναλαμβάνει συνέχεια το παιδί.

Αν δεν κάνω λάθος ο Καμένος διαμαρτυρήθηκε σχετικά σε προηγούμενο μήνυμα του. Αν δεν κάνω επίσης λάθος και άλλα μέλη έχουν διαμαρτυρηθεί για το ίδιο πράγμα. Αν παρόλα αυτά κάνω λάθος θεωρείστε το προηγούμενο σχόλιο άκυρο.
« Last Edit: August 14, 2006, 20:18:25 pm by marauber » Logged

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 Go Up Print
Jump to: