• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 20:51:28 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 20:51:28 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[Today at 20:28:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426722
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 74
Guests: 108
Total: 182
LCDR Chris
simielen
ntsiakiri
harischris
Theislander
Διάλεξις
andreasbr
tzortzis
Nikos_313
dr.giorgos
thomasdt
georgino
ThanosKoutsoump
mayia psarikoglou
papaloui
freskoulhs
Alex Kosmas
konsntai
George_RT
stavros0201
gmpatsol
Tsomp
spoun
Tim
EvanTsir
glavdakis
Fotis Roukoutakis
Orfanidis Stelios
LelisNiko
aachmet
ThanosV
mous25
johnliko333388
mixkats
sotirispo2
secretcypriot
iakov
manos_diakakis
tmpadasn
Petross
kkuro123
itsikou
tinidou
Balourdos
vasilikitsatsi
kostas.de
aggnwstos
AlexKyr
valco08
anna.f
Mtzara
Pakapis5
hevidis3524
Captain
gprousa
rafa98p
skoloni
ΦΙδανης Αριστοτελης
fkacori
Katarameno
vagk
Dimos Bachlas
pantoulis
alexandros_and
sigklitiki
micelethe
gntitsios
Tsikalis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > ΓνωρΗΜΜΥες... (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Ένα επεισοδιακό καλοκαίρι
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Down Print
Author Topic: Ένα επεισοδιακό καλοκαίρι  (Read 10457 times)
marouli
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Απ: Re: Ένα επεισοδιακό καλοκαίρι
« Reply #30 on: August 10, 2006, 00:18:58 am »

Quote from: fugiFOX on August 09, 2006, 20:09:22 pm
Μαρουλάκι τα γράφεις τόσο όμορφα που θα μπορούσες να κάνεις best-seller!

Πρώτη φορά μου λένε ότι γράφω όμορφα. Άλλωστε φαίνεται και από τους βαθμούς της Εκθεσης στο Λύκειο.Δεν ήταν ότι καλύτερο. Πανελλήνιες γύρω στο 13, αστέρι...
Βάσικα γράφω όπως νιώθω χωρίς να σκέφτομαι παραγράφους, συνοχή, σύνταξη, πρωτότυπες λέξεις και όλα αυτά τα καταπιεστικά...
Μία από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις που έμαθα μετά το ατύχημα ήταν ότι τέλειωσα το Λύκειο και δεν θα χρειαζόταν να ξαναγράψω έκθεση. Γιουπι... Cheesy   Cheesy΄

Ζήτω τα  Μαρούλια!!!
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ένα επεισοδιακό καλοκαίρι
« Reply #31 on: August 10, 2006, 00:21:56 am »

Πω πω ρε Μαράκι! Τι είναι αυτά που διαβάζω; Σε σένα βρήκαν να συμβούν αυτά;
 Τι να ευχηθώ; Από εδώ και πέρα όλα όλα να σου πάνε καλά!

Υ.Γ. Τις ασκήσεις Ηλεκτρονικά Ισχύος τις θυμάσαι;(βλέπε Τάκη). Ελπίζω ναι...

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
Απ: Ένα επεισοδιακό καλοκαίρι
« Reply #32 on: August 10, 2006, 00:23:50 am »

Quote from: marouli on August 10, 2006, 00:04:33 am
Τελικά πόσο εύκολα μπορόυμε να κάνουμε τον άλλο χαρούμενο: με ένα καλό λόγο, ένα τηλέφωνο, ένα μνμ... Έτσι απλά να του δείξουμε ότι τον αγαπάμε και τον σκεφτόμαστε!

Δυστυχώς όμως μερικές φορές ακόμα και αυτό παρεξηγιέται. Μπορεί να έχει όλη την καλή διάθεση να χαροποιήσεις κάποιον και αυτός να σε φτύσει. Η αχαριστία είναι κακό πράγμα.

οφφ τοπικ: βαθμός έκθεσης κάπου στο 12. ποτέ δεν μου άρεσε να γράφω!  Cheesy
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #33 on: August 10, 2006, 00:29:55 am »

Ξέχασα.

Καλή ανάρρωση.

Εύχομαι μετά το ατύχημα να θυμηθείς μόνο τις ευχάριστες στιγμές στη ζωή σου, αφηνοντας πίσω γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις που σε πίκραναν.

BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #34 on: August 10, 2006, 01:36:13 am »

Πραγματικά συγκλονιστική η ιστορία σου μαρουλάκι. Σου εύχομαι καλή ανάρρωση και σύντομα να θυμηθείς όλα αυτά που σε κάνουν χαρούμενη. (τα υπόλοιπα μπορείς να αφήσεις στη λήθη)

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #35 on: August 10, 2006, 16:18:18 pm »

Quote from: marouli on August 10, 2006, 00:18:58 am
Quote from: fugiFOX on August 09, 2006, 20:09:22 pm
Μαρουλάκι τα γράφεις τόσο όμορφα που θα μπορούσες να κάνεις best-seller!

Πρώτη φορά μου λένε ότι γράφω όμορφα. Άλλωστε φαίνεται και από τους βαθμούς της Εκθεσης στο Λύκειο.Δεν ήταν ότι καλύτερο. Πανελλήνιες γύρω στο 13, αστέρι...
Βάσικα γράφω όπως νιώθω χωρίς να σκέφτομαι παραγράφους, συνοχή, σύνταξη, πρωτότυπες λέξεις και όλα αυτά τα καταπιεστικά...
Μία από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις που έμαθα μετά το ατύχημα ήταν ότι τέλειωσα το Λύκειο και δεν θα χρειαζόταν να ξαναγράψω έκθεση. Γιουπι... Cheesy   Cheesy΄

Τελικά είδες πόσο καλά μπορεί να καταρακώσει ένα γνήσιο ταλέντο το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα;
Μαράκι απελευθερώσου από όλα τα κλισέ και γράψε ελεύθερα.
Γράψε ότι αισθάνεσαι.
Θα χαιρόμαστε όλοι να τα διαβάζουμε

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Megawatt
Guest
« Reply #36 on: August 11, 2006, 22:09:32 pm »

Mαρούλι πολύ συγκινητικό αυτό που σου συνέβη! Έμαθα τα νέα από την Nιnja και παγματικά συγκλονίστηκα!
Εύχομαι να ξαναγίνεις γρήγορα καλά, γιατί σε καμιά περίπτωση δεν σου αξίζει αυτό που έπαθες!
Εμένα σίγουρα δεν με θυμάσαι, αλλά ίσως ότι είμαι ο Θοδωρής από την Πτολεμαίδα (ο ένας και μοναδικός Πτολεμαιδιώτης!) σε βοηθήσει!  Cheesy

marouli
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #37 on: August 12, 2006, 02:05:08 am »

Quote from: anonymous-root @ 1024 on August 10, 2006, 00:23:50 am

Δυστυχώς όμως μερικές φορές ακόμα και αυτό παρεξηγιέται. Μπορεί να έχει όλη την καλή διάθεση να χαροποιήσεις κάποιον και αυτός να σε φτύσει. Η αχαριστία είναι κακό πράγμα.

Το να σου δείξει κανείς αχαριστία, δεν λέω είναι δύσκολο πράγμα και όσο να πεις πληγώνει. Το να σταθούμε όμως εκεί και να χαλαστούμε, κακό δεν κάνουμε σε κανέναν άλλο παρά μόνο στον εαυτό μας. Αυτός που μας έδειξε αχαριστία δεν πρόκειται να χαλαστεί. Και να σου πω και κατί; (όχι ειδικά εσένα, γενικά μιλάω) ίσως φανεί τραβηγμένο αλλά εγώ το πιστεύω. Όταν κάνεις ένα καλό εδώ (στη γη) και δεν βλέπεις ανταπόδοση, μη νοιάζεσαι. Πάνω (στον ουρανό) σου ετοιμάζει ο Θεός μεγάλο δώρο. Εκεί όλα καταγράφονται.
Κάνεις 10 καλά και μόνο 1 αναγνωρίζεται. Ένα παραπάνω χαμόγελο στη γη,  Smiley  μια στιγμή ευτυχίας δεν νομίζεις πώς άξιζε τον κόπο;  Wink  Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό, όπως λέει και η λαική θυμοσοφία( πώς τη μιλάω έτσι την ελληνική…)
Και κάτι τελευταίο: για δυο πολύ γνωστά  έντομα, τη μύγα και τη μέλισσα. Η μύγα πάει και κάθεται στις ακαθαρσίες και σε ό,τι βρώμικο υπάρχει. Η μέλισσα αντιθέτως πάει στα άνθη, σε ό,τι πιο όμορφο και ευωδιαστό. Έχω και ένα άλλο ελάττωμα , συν τοις άλλοις. Όταν κάποιος με στεναχωρεί στέκομαι σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός ξεχνώντας όλα τα καλά του. Έλεος! Άνθρωποι είμαστε, θα πέσουμε. Αν έδειξε τώρα αχαριστία, ποιος μου λέει ότι δεν θα δείξω και γω αύριο μεθαύριο;
Σαν τις μέλισσες, λοιπόν, να βλέπουμε τα καλά των άλλων. Προς αποφυγή παρεξήγησης, δεν θέλω με τίποτα να πω ότι πρέπει να παραβλέπουμε κάτι που επαναλαμβάνεται ή μας ενοχλεί πολύ και ο άλλος μας καβαλικέψει. Πάντα με διάκριση!
Ζουμ ζουμ ζουμ μέλισσες πετούν!
PS: Διαβάζοντας αυτό το ποστ ίσως θέλετε να απαντήσετε κάπως έτσι...  tomato  tomato  tomato
Ίσως ο τρόπος που σκέφτομαι να σας φανεί out of fashion, ντεμοντέ ή τελοσπάντων ξεπερασμένος. Όπως και ναχει αυτός ο τρόπος σκέψης, που είναι και τρόπος ζωής μου δίνει δύναμη να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες, να πέφτω και να σηκώνομαι, να ελπίζω…

Life is wonderful but sometimes difficult
If you try, you can make it easy
« Last Edit: August 12, 2006, 03:28:25 am by marouli » Logged

Ζήτω τα  Μαρούλια!!!
marouli
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #38 on: August 12, 2006, 03:34:41 am »

Quote from: Megawatt (golden edition!) on August 11, 2006, 22:09:32 pm

Εύχομαι να ξαναγίνεις γρήγορα καλά, γιατί σε καμιά περίπτωση δεν σου αξίζει αυτό που έπαθες!

Είναι γεγονός ότι αυτό το καλοκαίρι ήρθα αντιμέτωπη με αρκετές δυσκολίες. Το τροχαίο ήταν φυσικά μία από αυτές. Προηγήθηκαν  και ακολούθησαν κι άλλες... Πιστεύω όμως ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο. Όλα έχουν το σκοπό τους. Όσο κι αν απογοητεύομαι και ρίχνω αρκετά δάκρυα όταν έρχομαι αντιμέτωπη με μια δυσκολία. Εκείνη την ώρα θέλω να ξεσπάσω, νομίζω ότι είμαι ο μοναδικός άνθρωπος πάνω στη γη που υποφέρω τόσο πολύ(προσωπικό βίωμα, ίσως εσείς περνάτε τις δυσκολίες πιο ανώδυνα). Μετά από καιρό όμως καταλαβαίνω γιατί....

Αν μου έλεγαν ότι σου δίνεται η δυνατότητα να γυρίσεις το χρόνο πίσω, νομίζω πάλι το λεωφορείο των 5μμ για Αλεξ/πολη θα έπαιρνα. Ναι, μαζοχίστρια. 22 ολόκληρα χρόνια και πρώτη φορά είδα τον πατέρα μου να δακρύζει στο νοσοκομείο . Η αγάπη τόσων πολλών ανθρώπων σου δημιουργούν συναισθήματα τα οποία δεν νιώθεις και κάθε μέρα...
Ευχαριστώ όσους με στήριξαν και με στηρίζουν!   Wink

Quote from: Megawatt (golden edition!) on August 11, 2006, 22:09:32 pm
Εμένα σίγουρα δεν με θυμάσαι, αλλά ίσως ότι είμαι ο Θοδωρής από την Πτολεμαίδα (ο ένας και μοναδικός Πτολεμαιδιώτης!) σε βοηθήσει!  Cheesy

Of course I rememeber you Θοδωρή!  8)

Ζήτω τα  Μαρούλια!!!
marouli
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #39 on: August 12, 2006, 03:40:30 am »

Quote from: anonymous-root @ 1024 on August 10, 2006, 00:29:55 am
Ξέχασα.

Αυτό το ρήμα έχει γίνει πλέον η ατάκα μου!  Grin

Ζήτω τα  Μαρούλια!!!
marouli
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #40 on: August 12, 2006, 04:22:58 am »

Quote from: nad on August 10, 2006, 00:21:56 am

Υ.Γ. Τις ασκήσεις Ηλεκτρονικά Ισχύος τις θυμάσαι;(βλέπε Τάκη). Ελπίζω ναι...

Ευχαριστώ!
Άργησα να απαντήσω nad γιατι προσπαθούσα να τις θυμηθώ...
Searching, searching...
Results:
Το εκπαιδευτικό μέρος:nothing foynd αλλά.....
το ψυχαγωγικό μέρος το θυμάμαι αρκετά καλά!  Grin  Grin  Grin

Ζήτω τα  Μαρούλια!!!
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #41 on: August 12, 2006, 05:45:00 am »

Quote from: marouli on August 12, 2006, 02:05:08 am

Το να σου δείξει κανείς αχαριστία, δεν λέω είναι δύσκολο πράγμα και όσο να πεις πληγώνει. Το να σταθούμε όμως εκεί και να χαλαστούμε, κακό δεν κάνουμε σε κανέναν άλλο παρά μόνο στον εαυτό μας. Αυτός που μας έδειξε αχαριστία δεν πρόκειται να χαλαστεί. Και να σου πω και κατί; (όχι ειδικά εσένα, γενικά μιλάω) ίσως φανεί τραβηγμένο αλλά εγώ το πιστεύω. Όταν κάνεις ένα καλό εδώ (στη γη) και δεν βλέπεις ανταπόδοση, μη νοιάζεσαι. Πάνω (στον ουρανό) σου ετοιμάζει ο Θεός μεγάλο δώρο. Εκεί όλα καταγράφονται.
Κάνεις 10 καλά και μόνο 1 αναγνωρίζεται. Ένα παραπάνω χαμόγελο στη γη,  Smiley  μια στιγμή ευτυχίας δεν νομίζεις πώς άξιζε τον κόπο;  Wink  Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό, όπως λέει και η λαική θυμοσοφία( πώς τη μιλάω έτσι την ελληνική…)
Και κάτι τελευταίο: για δυο πολύ γνωστά  έντομα, τη μύγα και τη μέλισσα. Η μύγα πάει και κάθεται στις ακαθαρσίες και σε ό,τι βρώμικο υπάρχει. Η μέλισσα αντιθέτως πάει στα άνθη, σε ό,τι πιο όμορφο και ευωδιαστό. Έχω και ένα άλλο ελάττωμα , συν τοις άλλοις. Όταν κάποιος με στεναχωρεί στέκομαι σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός ξεχνώντας όλα τα καλά του. Έλεος! Άνθρωποι είμαστε, θα πέσουμε. Αν έδειξε τώρα αχαριστία, ποιος μου λέει ότι δεν θα δείξω και γω αύριο μεθαύριο;
Σαν τις μέλισσες, λοιπόν, να βλέπουμε τα καλά των άλλων. Προς αποφυγή παρεξήγησης, δεν θέλω με τίποτα να πω ότι πρέπει να παραβλέπουμε κάτι που επαναλαμβάνεται ή μας ενοχλεί πολύ και ο άλλος μας καβαλικέψει. Πάντα με διάκριση!
PS: Διαβάζοντας αυτό το ποστ ίσως θέλετε να απαντήσετε κάπως έτσι...  tomato  tomato  tomato
Ίσως ο τρόπος που σκέφτομαι να σας φανεί out of fashion, ντεμοντέ ή τελοσπάντων ξεπερασμένος. Όπως και ναχει αυτός ο τρόπος σκέψης, που είναι και τρόπος ζωής μου δίνει δύναμη να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες, να πέφτω και να σηκώνομαι, να ελπίζω…

NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy

(αντί ντομάτας)

byeeee
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #42 on: August 12, 2006, 13:07:55 pm »

Quote from: marouli on August 12, 2006, 02:05:08 am

super                                                                                                                           super

Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley    Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley   Smiley
paris
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #43 on: August 14, 2006, 23:30:41 pm »

Ωχ, ωχ έχουμε πρόβλημα...Τώρα που το μαρούλι έγινε χρυσόψαρο από ποιον θα παίρνει σημειώσεις και συμβουλές όλος ο καλός ενεργειακός-και όχι μόνο-κόσμος? Λοιπόν, κοίτα να γίνεις τελείως καλά γιατί η εξεταστική έρχεται και σε χρειαζόμαστε! Αν με θυμάσαι, περαστικά και αγύριστα...!

...βέβαια, και να μη με θυμάσαι,πάλι περαστικά και αγύριστα...

http://www.pefkoshouses.gr/
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #44 on: August 14, 2006, 23:39:10 pm »

Περαστικά σου Μαρούλι και κάνε λίγη εξάσκηση παραπάνω στον γραπτό σου λόγο γιατί γράφεις πολύ ωραία.

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Up Print
Jump to: