• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:05:03 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:05:03 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 86
Guests: 101
Total: 187
lina_zs
DimKaratzas
George15
apal
kraxtopoulos
papajohnn06
thegreekbaron
Giorgos2222
La
Tasaris
PurpleWitch
Annapar
Petros Ts
almpandr
A-TheITGuy
chryssana
kevangelo
despoina15
Soto Gonzalez
thomasdt
tzortzis
Saint_GR
george14
tasos gourd
themis01
Carot1456
Chrisapostol
pipitsenko
lelenia
Giannis_Kako
marnas
Ntinomanolo123
EvanTsir
ntinara
andreaspaper
stloukas
Captain
mmikelo
Konstantina Karamani
christi
smantzaa
myrto
smoul
Paparouna
mavropan
kostas.de
anstaik
unreasonable
Konstantinoy
trelogauros7
Angelagfb
vajim
Nikos.Ts
AristeidisM
panagiwt1s
Nekt
vasilis saitis
AcDimitri
sofiastrataki
bigmort
jkara
valantis
gkougeor
maestros
dimitris kiziridis
theodoridoueu
ArsenD
etsilika
Νικη
kourkou
chris_p30
Alex Kosmas
dmoral
kst
Τρου Ντετεκτιβ
daphnenik
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Petross
ChrisB999
Ma8hths Indou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot, MomostheGreen) > Πες το στον Turambar
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 140 Go Down Print
Author Topic: Πες το στον Turambar  (Read 199317 times)
Nightwish
Καταστραμμένος

View Profile
Re: Πες το στον Turambar
« Reply #30 on: August 08, 2006, 03:05:01 am »

Τουράμ απευθύνομαι σε'σένα, το μόνο άτομο που πιστεύω θα με καταλάβει και θα μου απαντήσει ειλικρινά.
Έχω ένα μεγάλο δήλλημα και σίγουρα η επιλογή που θα κάνω θα επηρεάσει όλη την ζωή μου.
Είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσεις να κάνω την σωστή επιλογή.

τι χρώμα μπρελόκ να πάρω για τα κλειδιά μου?

Ευχαριστώ.

What must I do to become blessed? That I do not know, but I say to you: 'Be blessed and then do whatever you please.'

Clock Stooges

Erratic Escape
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #31 on: August 08, 2006, 03:11:53 am »

Quote from: Nightwish on August 08, 2006, 03:05:01 am

τι χρώμα μπρελόκ να πάρω για τα κλειδιά μου?

Aγαπητέ Nightwish, θα σε συμβούλευα να παρεις ένα φοσφοριζέ μπρελόκ για να βρίσκεις εύκολα τα βράδια. Η πρακτικότητα υπερέχει της αισθητικής σε τέτοια θέματα.

byeeee
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #32 on: August 08, 2006, 03:23:21 am »

Turam θέλω τη γνώμη σου!

Ποιος κερατάς μπερδεύει συνεχώς τα καλώδια από τα ακουστικά (για walkman) και μάλιστα 3 ζευγάρια μαζί και μετά θέλω 45 λεπτά για να τα ξεμπλέξω;
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #33 on: August 08, 2006, 03:35:09 am »

Quote from: Juan on August 08, 2006, 03:23:21 am
Turam θέλω τη γνώμη σου!

Ποιος κερατάς μπερδεύει συνεχώς τα καλώδια από τα ακουστικά (για walkman) και μάλιστα 3 ζευγάρια μαζί και μετά θέλω 45 λεπτά για να τα ξεμπλέξω;

Αγαπητέ Juan,
εδώ υπάρχει μια παρεξήγηση

Τα καλώδια συνήθως μπερδεύονται μόνα τους ή με τη βοήθεια φυσικών δυνάμεων όπως η βαρύτητα και η πίεση. Βάζοντας τα καλώδια μαζί στον ιδιο χώρο θα μπλεχτούν γιατί ένα κομμάτι θα πέσει στην λούπα κάποιου άλλου κομματιου, ή η πίεση μέσα στο συρτάρι που φυλάσονται θα τα μπλέξει.

Βέβαια υπάρχει και η θεωρία των ξωτικών των καλωδιών αλλά εγώ δε πιστεύω σε αυτά. Επίσης έχω και τις αμφιβολίες μου και για τα ζωντανά καλώδια που έχουν έντονη δραστηριότητα τα βράδια.

Βέβαια ξέρω μια ιστορία στην οποία η αδερφή ενός παιδιού (που ακουγε συχνά από ένα φορητό ραδιοφωνο μουσική) για λόγους όχι ξεκάθαρους σε μένα τουλάχιστον (μάλλον γιατί ήταν πειραχτήρι παρά γιατί την ενοχλούσε η μουσική) πηγαινε και έτριβε την κεραία του ραδιοφώνου με μάλλινα ρούχα για να χτυπήσει τον αδερφό της λίγο ο στατικός ηλεκτρισμός.

Έτσι και στην περίπτωση σου, δεν αποκλείω ποτέ την δολιοφθορά. Ακόμα και ο Ορέστης δεν είναι υπεράνω πάσης υποψιας.

byeeee
Nightwish
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #34 on: August 08, 2006, 03:42:59 am »

τι είναι το deja vu?

μάλλον θα μάθω αύριο...

goodnight

What must I do to become blessed? That I do not know, but I say to you: 'Be blessed and then do whatever you please.'

Clock Stooges

Erratic Escape
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #35 on: August 08, 2006, 03:47:00 am »

Quote from: Nightwish on August 08, 2006, 03:42:59 am
τι είναι το deja vu?

μάλλον θα μάθω αύριο...

goodnight

Αγαπητέ Nightwish

το deja vu είναι το αίσθημα ότι αυτό που ζεις (συνήθως ένα γεγονός λίγων δευτερολέπτων ή μια γενικότερη κατάσταση) την έχεις ξαναζήσει.

Αυτό συμβαίνει συνήθως από μια παροδική δυσλειτουργία του εγκεφάλου που επεξεργάζεται δύο φορές την ίδια πληροφορία ξεχωριστά και με το που ζούμε κάτι, το ξαναζούμε όντως ξανά μέσα στο μυαλό μας.

Επίσης μερικές φορές όντως μας έχει ξανασυμβεί αλλά τότε ξέρουμε πότε και πώς μας είχε ξανασυμβεί.

Τέλος, μερικοί λένε ότι το deja vu είναι μια δυσλειτουργία του matrix, η οποία συμβαίνει όταν το matrix αλλάζει κάτι στον ψεύτικο κόσμο.

byeeee
lynx
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Freedom is the right of all sentient beings

View Profile
« Reply #36 on: August 08, 2006, 04:04:26 am »

Ω πάνσοφε τουράμ, χάρισε λίγη από τη σοφία σου και σε μένα και απάντησέ μου σε αυτή την ερώτηση:

Γιατί είμαι ακόμη ξύπνιος?

if there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years

70/70
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #37 on: August 08, 2006, 04:07:18 am »

Quote from: lynx on August 08, 2006, 04:04:26 am
Ω πάνσοφε τουράμ, χάρισε λίγη από τη σοφία σου και σε μένα και απάντησέ μου σε αυτή την ερώτηση:

Γιατί είμαι ακόμη ξύπνιος?

Αγαπητέ lynx,

μα γιατί δεν δεν κοιμάσαι φυσικά. Η απάντηση μπορεί να σου φαίνεται ανόητη, αλλά πάντα έτσι είναι. Εκτός από περιπτώσεις παθολογικής αϋπνίας, μένουμε ξύπνιοι, γιατί αν κοιμόμασταν δεν θα κάναμε αυτά που γουστάρουμε να κάνουμε. ΠΡΟΣΟΧΗ, χρησιμοποιώ την λέξη γουστάρουμε αντί για θέλουμε. Γιατί εγώ για παράδειγμα θέλω να διαβάσω, αλλά δε γουστάρω πάντα να διαβάζω, αν με εννοείς..

byeeee
lynx
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Freedom is the right of all sentient beings

View Profile
« Reply #38 on: August 08, 2006, 04:22:32 am »

Σε ευχαριστώ μέγιστε , ας πάμε σε κάτι λίγο ποιο δύσκολο τώρα.

How many times must the cannonballs fly, before they are forever banned?

if there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years

70/70
meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #39 on: August 08, 2006, 07:50:51 am »

Αγαπητέ Turambar,                                                                                                                                   
                                           ανακάλυψα τυχαία τη στήλη σου εδώ                                                                         
                                           και λίγο καιρό. Οφείλω να ομολογήσω                                                                   
                                           πως τη διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον                                                         
                                           και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Θα                                                                     
                                           ήθελα να σε συγχαρώ τόσο για την                                                                       
                                           απαράμιλλη χρονική συνέπεια όσο και                                                               
                                           για τις μη συμβατικές προσεγγίσεις των                                                     
                                           θεμάτων που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.                                                   
                                           Πιστεύω πως δίνει ένα διαφορετικό                                                       
                                           στίγμα εκτός από λύσεις σε φαινομενικά                                               
                                           ανυπέρβλητα προβλήματα-εμπόδια που                                               
                                           δημοσιεύονται καθημερινά εδώ. Οι                                                           
                                           ευφάνταστες/διαφωτιστικές απαντήσεις                                               
                                           σου στα βασανιστικά ερωτήματ
α των                                                 
                                           όσων απευθύνονται σ' εσένα, εκπέμπουν                                           
                                           μηνύματα αισιοδοξίας και προσθέτουν                                                   
                                           νότες ελπίδας και σουρρεαλισμού (τόσο                                                 
                                           απαραίτητος αυτός για κάποιους από                                                     
                                           εμάς..) στη ζωή χιλιάδων αναγνωστών.                                                 
                                           Θα σε παρακαλούσα να συνεχίσεις να                                                   
                                           προσφέρεις τις πολύτιμες συμβουλές σου                                             
                                           σε όλους μας, να μας εμπνέεις και να                                                   
                                           μας φτιάχνεις τη διάθεση.                                                                 

Με θαυμασμό,                                                 
                                                                                                                       φανατική αναγνώστρια                   
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #40 on: August 08, 2006, 10:30:31 am »

Τουράμπαρ, τι να μαγειρέψω σήμερα?

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
jimi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Live Free or Die...

View Profile
Απ: Πες το στον Turambar
« Reply #41 on: August 08, 2006, 13:34:00 pm »

Turambar ψάχνω εδώ και μέρες το σημειώσεις της Ηλεκτρονικής ΙΙ ......Που θα μπορούσαν να είναι???

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #42 on: August 08, 2006, 14:34:42 pm »

Turambar πραγματικά δίνεις μια άλλη διάσταση στο θέμα των ζεβρών.
Νομίζω ότι αν γεννιοσουν στην αρχαία Ελλάδα θα ήσουν ο 8ος σοφός
και τότε επιτέλους θα μπορούσαμε να βρούμε τον καλύτερο.
γιατί με 7 δεν μπορείς να βγάλεις τα αντίπαλα ζευγάρια

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #43 on: August 09, 2006, 01:01:17 am »

Quote from: lynx on August 08, 2006, 04:22:32 am
Σε ευχαριστώ μέγιστε , ας πάμε σε κάτι λίγο ποιο δύσκολο τώρα.

How many times must the cannonballs fly, before they are forever banned?

Aγαπητέ lynx, η απάντηση είναι μία.... blowin' in the wind

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #44 on: August 09, 2006, 01:03:17 am »

Quote from: Shakiraholic on August 08, 2006, 07:50:51 am
      Αγαπητέ Turambar,                                                                                                                                   
                                           ανακάλυψα τυχαία τη στήλη σου εδώ                                                                         
                                           και λίγο καιρό. Οφείλω να ομολογήσω                                                                   
                                           πως τη διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον                                                         
                                           και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Θα                                                                     
                                           ήθελα να σε συγχαρώ τόσο για την                                                                       
                                           απαράμιλλη χρονική συνέπεια όσο και                                                               
                                           για τις μη συμβατικές προσεγγίσεις των                                                     
                                           θεμάτων που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.                                                   
                                           Πιστεύω πως δίνει ένα διαφορετικό                                                       
                                           στίγμα εκτός από λύσεις σε φαινομενικά                                               
                                           ανυπέρβλητα προβλήματα-εμπόδια που                                               
                                           δημοσιεύονται καθημερινά εδώ. Οι                                                           
                                           ευφάνταστες/διαφωτιστικές απαντήσεις                                               
                                           σου στα βασανιστικά ερωτήματα των                                                 
                                           όσων απευθύνονται σ' εσένα, εκπέμπουν                                           
                                           μηνύματα αισιοδοξίας και προσθέτουν                                                   
                                           νότες ελπίδας και σουρρεαλισμού (τόσο                                                 
                                           απαραίτητος αυτός για κάποιους από                                                     
                                           εμάς..) στη ζωή χιλιάδων αναγνωστών.                                                 

Θα σε παρακαλούσα να συνεχίσεις να                                                   
                                           προσφέρεις τις πολύτιμες συμβουλές σου                                             
                                           σε όλους μας, να μας εμπνέεις και να                                                   
                                           μας φτιάχνεις τη διάθεση.                                                                 

Με θαυμασμό,                                                 
                                                                                                                       φανατική αναγνώστρια                   

Αγαπητή φανατική αναγνώστρια,

θα είμαι πάντα εδώ στην διάθεση σας.

byeeee
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 140 Go Up Print
Jump to: