• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:39:22 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:39:22 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 73
Guests: 100
Total: 173
kpapama
Geoth
A-TheITGuy
Maria Golia
mimaki
Christina07
george14
gkg
elias_farhood
Tsomp
coyg
parzival
tzortzis
JoHn!
Konstantina Karamani
andrkott
ggalamat
nick_slendy
PrepeiNaDiavasw
Ampajohn
mkakale
NickSpan
Papadopoulosthanos
vmanousi
Giopan
smoul
Captain
Ioakeim Zisis
freskoulhs
vaggelis.ntokas
abiki
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
sterlouk
Saint_GR
Leou
pave
EiriniGeo
myrto
LambisTr
stavr0s16
mpournaz
fkacori
WeirdAlex
georkala
manolitsis
ligditsa
Aris★
skopsinos
tzimika
Farmakis Aggelos
Vromofona Kathikia
nikolakys
Andreas04
Guts
DimKaratzas
IBOURAS
Alex Kosmas
nataliapap
ioannisdamantis
kakousios
EvanTsir
parvanitid
Theislander
kostasf
stelinas
Tsikalis
valco08
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot, MomostheGreen) > Πες το στον Turambar
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 140 Go Down Print
Author Topic: Πες το στον Turambar  (Read 199337 times)
Nightwish
Καταστραμμένος

View Profile
Re: Πες το στον Turambar
« Reply #75 on: August 10, 2006, 19:21:22 pm »

Τουράμπαρ έχω ακόμα μια απορία: Cheesy

Που είναι ο Τουράμ? Tongue

What must I do to become blessed? That I do not know, but I say to you: 'Be blessed and then do whatever you please.'

Clock Stooges

Erratic Escape
meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #76 on: August 10, 2006, 19:23:50 pm »

Σε αυτην την απορια θα μπορουσα να απαντησω εγω (τουλαχιστον για το που ηταν πριν λιγο οταν τον πηρα τηλ) Tongue
Αλλα θα επρεπε πρωτα να παρω την αδεια του και δισταζω να τον ενοχλησω γι΄αυτο
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #77 on: August 11, 2006, 01:09:38 am »

Quote from: 4Dcube on August 09, 2006, 15:49:15 pm
Αγαπητέ Τουραμπαρ,

Δυο ακόμη απορίες.

Γιατί ώρες ώρες νιώθω ότι είμαι ένας κουβάς σκατά και μόνο? Και το χειρότερο είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι έχουμε αιώνιες ψυχές.\

Αγαπητέ 4Dcube,

μέσα μας υπάρχουν πολλά πράγματα φίλε μου. Υπάρχουν όνειρα, υπάρχουν σκέψεις, υπάρχουν συναισθήματα, υπάρχουν όμως και σκατά. Είναι κομμάτι της ύπαρξης μας. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε μέρα πηγαίνουμε κάποιες φορές στην τουαλέτα να αδειάσουμε από αυτά. Πρέπει να συμβιβαστούμε με ότι όμορφο αλλά και άσχημο υπάρχει μέσα μας. Μερικές φορές υπάρχει και στην ασχήμια ομορφιά και ιδιαιτερότητα, μη το ξεχνάς αυτό.

Τέλος, και δεν το διαπραγματεύομαι, οι ψυχές μας είναι αιώνιες, αν έχουμε συνδιαλλαγεί με έναν έστω άνθρωπο. Γιατί αν έστω και έναν άνθρωπο επηρεάσαμε λίγο, τότε η ψυχή μας, η ύπαρξη μας θα επηρεάζει την ανθρώπινη φυλή για πάντα. Σκέψου το αυτό....

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #78 on: August 11, 2006, 01:11:22 am »

Quote from: 4Dcube on August 09, 2006, 15:49:15 pm

Ένας φίλος μου ρωτάει, γιατί το αρωματισμένο επιστολόχαρτο είναι νοστιμότερο? Ιδιαίτερα όταν γράφει γλυκόλογα.

Αγαπητέ φίλε του 4Dcube,

τα αρωματισμένα επιστολόχαρτα έχουν κάποιες χημικές ουσίες οι οποίες για να είναι αρωματικές είναι και γευστικές. Όταν γράφει γλυκόλογα τότε διαιγειρόμαστε περισσότερο εγκεφαλικά και νιώθουμε πιο έντονα όλες τις αισθήσεις, τουτέστην και την αίσθηση της γεύσης.

Καλή όρεξη!!!!

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #79 on: August 11, 2006, 06:57:12 am »

Quote from: Bo@rD-riDeR on August 09, 2006, 15:50:16 pm
Αγαπητέ Τουράμπαρ

Συγχαρητήρια καταρχην για το νέο σου Τοπικ!!Είμαι βέβαιος οτι θα γνωρίσει επιτυχία οπως τα προηγούμενα!Εχω μια απορία την οποια προσπαθώ να λύσω με τα φιλαράκια μου αλλά δε βγάζουμε φυσικά ακρη!Ετσι λοιπόν στράφηκα σε σένα καθώς είμαι βέβαιος οτι οι γνώσεις και η πείρα σου θα δώσουν ενα τέλος στη ψυχοφθόρα αναζήτηση της μιας κ μοναδικής απάντησης!!Ποιος είναι καλύτερος?Ο Σπαιντερμαν ή ο Σουπερμαν?

Ευχαριστώ!!

Αγαπητέ Bo@rD-riDeR,

φυσικά και καλύτερος είναι ο Σπάιντερμαν. Γιατί απλούστατα ο Σούπερμαν είναι πολύ πολύ ισχυρός και ότι κάνει είναι για αυτόν της πλάκας, ενώ στην ουσία τίποτα στην γη δε μπορει καν να τον βλάψει.
Ο Σπάιντερμαν διακινδυνεύει πολύ περισσότερα αγωνιζόμενος για το καλό των ανθρώπων και επίσης φοράει μάσκα, ενώ ο σούπερμαν υποτιμάει τη νοημοσύνη μας πιστεύοντας ότι ένα ζευγάρι γυαλιά και λίγο διαφορετικό χτένισμα αρκεί για την τέλεια μεταμφίεση. Έλεος πια!

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #80 on: August 11, 2006, 07:01:02 am »

Quote from: Nightwish on August 09, 2006, 19:32:28 pm
Αγαπητέ Τουράμπαρ,

Τι μπορώ να κάνω για να σταματήσω να παίζω manager 15 ώρες τη μέρα (βράδυ)? Cheesy Cheesy
Παρακαλώ να βρεθεί λύση πριν την εξεταστική Cheesy

Ευχαριστώ Smiley

Αγαπητέ Nightwish,

Απλούστατα, θα καταστρέψεις τα saves σου.. είναι βαρετο να ξεκινάς από από την αρχή. Τουλάχιστον σε μένα. Αλλά επειδή μπορεί να παίρνεις κάθε μέρα άλλη ομάδα λες και παίζεις Fifa, σου προτείνω διάφορα ακόμα μέτρα.

Πάψε να διαβάζεις αθλητικές ειδήσεις για μεταγραφές ενώ κομένες και οι αθλητικές εκπομπές στην τηλεόραση.
Σβήσε το παιχνίδι από τον υπολογιστή κάθε φορά που το εγκαθυστάς.
Κάνε εξορκισμό.

Τέλος αν δεν τα καταφέρεις παράτα την σχολή και ζήτα δουλειά στον Μουρίνιο. Με τέτοιο μαλάκα εργοδότη σίγαυρα θα γυρίσεις στην σχολή τρέχοντας.

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #81 on: August 11, 2006, 07:04:44 am »

Quote from: to BOT or to fugiFOX? on August 10, 2006, 16:48:25 pm
Quote from: Bo@rD-riDeR on August 09, 2006, 15:50:16 pm
Αγαπητέ Τουράμπαρ

Συγχαρητήρια καταρχην για το νέο σου Τοπικ!!Είμαι βέβαιος οτι θα γνωρίσει επιτυχία οπως τα προηγούμενα!Εχω μια απορία την οποια προσπαθώ να λύσω με τα φιλαράκια μου αλλά δε βγάζουμε φυσικά ακρη!Ετσι λοιπόν στράφηκα σε σένα καθώς είμαι βέβαιος οτι οι γνώσεις και η πείρα σου θα δώσουν ενα τέλος στη ψυχοφθόρα αναζήτηση της μιας κ μοναδικής απάντησης!!Ποιος είναι καλύτερος?Ο Σπαιντερμαν ή ο Σουπερμαν?

Ευχαριστώ!!

Και αφού λυθεί αυτό θέλω μετά να βρεθεί και ο καλύτερος μεταξύ του νικητή των παραπάνω και του Μπάτμαν.

Αγαπητό Bot, που τα λέγαμε τόσο συχνά,

ο Μπάτμαν φαντάζει καλύτερος γιατί αντίθετα από τον Σπάιντερμαν δεν έχει υπερφυσικές ικανότητες. ΈΛα όμως που ο Μπάτμαν είναι εκατομυριούχος και μάλιστα ούτε καν αυτοδημιούργητος.

Τέλος γυρνώντας στο παρελθόν των δύο ηρώων θα δούμε ότι ο μπάτμαν είχε μεγαλύτερη προδιάθεση (ειδικά αν σκεφτείς ότι είναι πλούσιος κεφαλαιοκράτης) για το κακό, οπότε κερδίζει στο νήμα, αφού είναι καλός ήρωας και δεν ταλαιπωρεί και αυτός το ταλαίπωρο Γκόθαμ Σίτυ...

(-1 ο Σπάιντερμαν που αν και ζει στη Νέα Υόρκη δεν απέτρεψε το τρομοκρατικό χτύπημα στις 11/9/2001 και εξαιτίας αυτού έχασα την ευκαιρία να δώσω και να περάσω τα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά)

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #82 on: August 11, 2006, 07:05:13 am »

Quote from: Nightwish on August 10, 2006, 19:21:22 pm
Τουράμπαρ έχω ακόμα μια απορία: Cheesy

Που είναι ο Τουράμ? Tongue

Αγαπητέ Nightwish,

εδώ είμαι.

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #83 on: August 11, 2006, 07:06:20 am »

Quote from: μελτεμίνη on August 10, 2006, 19:23:50 pm
Σε αυτην την απορια θα μπορουσα να απαντησω εγω (τουλαχιστον για το που ηταν πριν λιγο οταν τον πηρα τηλ) Tongue

Αγαπητή μελτεμίνη,

σου δίνω την άδεια μου να μεταφέρεις τα whereabout μου, όταν δε σου ζητώ ρητά να διατηρείς την εχεμύθια σου. Smiley

Ευχαριστώ πάντως.

byeeee
jimi

Live Free or Die...

View Profile
Απ: Πες το στον Turambar
« Reply #84 on: August 11, 2006, 15:35:31 pm »

Off-topic

Quote from: Nightwish on August 10, 2006, 18:52:25 pm
Quote from: jimi on August 10, 2006, 01:56:40 am
Quote from: Nightwish on August 09, 2006, 19:32:28 pm
Αγαπητέ Τουράμπαρ,

Τι μπορώ να κάνω για να σταματήσω να παίζω manager 15 ώρες τη μέρα (βράδυ)? Cheesy Cheesy
Παρακαλώ να βρεθεί λύση πριν την εξεταστική Cheesy

Ευχαριστώ Smiley

Ότι μπορώ να κάνω εγώ για να σταματήσω να παίζω κιθάρα .....τπτ...Μαθαίνεις να ζεις με αυτό...Όταν φτάσει στο απροχώρητο τότε θα σταματήσεις μόνος σου(sorry Turambar!!!!!)

σωστόοοοος Grin

να υποθέσω ότι ξέρεις τρομερή κιθάρα, ε? Smiley

Όχι...απλά πιστεύω ότι ακούγομαι(μετα το πρώτο μπουκάλι ουίσκι!!! Grin Grin Grin).... Smiley

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
meltemi

View Profile WWW
« Reply #85 on: August 11, 2006, 16:31:53 pm »

Quote from: Turambar on August 11, 2006, 07:06:20 am
Quote from: μελτεμίνη on August 10, 2006, 19:23:50 pm

Αγαπητή μελτεμίνη,

σου δίνω την άδεια μου να μεταφέρεις τα whereabout μου, όταν δε σου ζητώ ρητά να διατηρείς την εχεμύθια σου. Smiley

Ευχαριστώ πάντως.

Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss
Kι εγώ επίσης.
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
Απ: Πες το στον Turambar
« Reply #86 on: August 11, 2006, 18:46:42 pm »

Off-topic                                                                    Off-topic

Quote from: jimi on August 11, 2006, 15:35:31 pm
Off-topic

Quote from: Nightwish on August 10, 2006, 18:52:25 pm
Quote from: jimi on August 10, 2006, 01:56:40 am

Ότι μπορώ να κάνω εγώ για να σταματήσω να παίζω κιθάρα .....τπτ...Μαθαίνεις να ζεις με αυτό...Όταν φτάσει στο απροχώρητο τότε θα σταματήσεις μόνος σου(sorry Turambar!!!!!)

σωστόοοοος Grin

να υποθέσω ότι ξέρεις τρομερή κιθάρα, ε? Smiley

Όχι...απλά πιστεύω ότι ακούγομαι(μετα το πρώτο μπουκάλι ουίσκι!!! Grin Grin Grin).... Smiley

Όταν μου παίζεις το Hotel είσαι απλά τέλειος!

(όλα τα υπόλοιπα οφφ τοπικ από δω και πέρα θα απομακρυνθούν. ευχαριστώωω! )
amelia
Θαμώνας

ΔΕΝ είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #87 on: August 11, 2006, 20:20:49 pm »

το εχω βαλει τοπικ στα ερωτικα αλλα μου ειπαν να το φερω κ απο δω.

οταν σαρεσει ενα αγορι που ειναι παρα πολυ ωραιο (μα παρα πολυ ωραιο,απιστευτα ωραιο-ενταξει,μαρεσει πολυ),αλλα αντικειμενικα ωραιο ομως,δηλαδη μοντελο,θεος.
Και σαν να μην εφτανε αυτο,ειναι και πανεξυπνος με καταπληκτικο χιουμορ και τελοσπαντων  ειναι ο κουλ τυπος που μπορει να εχει οποια θελει κ το ξερει.
Και επειδη εγω θελω να θελει εμενα ας πουμε πως θα γινει?
αλλη κοπελα δε φαινεται να υπαρχει,ασχημη δεν ειμαι αλλα αυτος μου πεφτει ΠΟΛΥΣ και το ξερω,και το ξερει.
αν πουμε ομως οτι θα προσπαθησω καπως,ποια θα ηταν μια καλη προσεγγιση για καποιον που και την πιο φανταστικη κοπελα που μπορω να σκεφτω,παλι πολυς θα της επεφτε?

λοιπον?

http://www.vamvax.net
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #88 on: August 11, 2006, 21:29:06 pm »

Quote from: amelia on August 11, 2006, 20:20:49 pm
το εχω βαλει τοπικ στα ερωτικα αλλα μου ειπαν να το φερω κ απο δω.

οταν σαρεσει ενα αγορι που ειναι παρα πολυ ωραιο (μα παρα πολυ ωραιο,απιστευτα ωραιο-ενταξει,μαρεσει πολυ),αλλα αντικειμενικα ωραιο ομως,δηλαδη μοντελο,θεος.
Και σαν να μην εφτανε αυτο,ειναι και πανεξυπνος με καταπληκτικο χιουμορ και τελοσπαντων  ειναι ο κουλ τυπος που μπορει να εχει οποια θελει κ το ξερει.
Και επειδη εγω θελω να θελει εμενα ας πουμε πως θα γινει?
αλλη κοπελα δε φαινεται να υπαρχει,ασχημη δεν ειμαι αλλα αυτος μου πεφτει ΠΟΛΥΣ και το ξερω,και το ξερει.
αν πουμε ομως οτι θα προσπαθησω καπως,ποια θα ηταν μια καλη προσεγγιση για καποιον που και την πιο φανταστικη κοπελα που μπορω να σκεφτω,παλι πολυς θα της επεφτε?

λοιπον?

Αγαπητή amelia,

θα ήθελα να εστιάσεις την προσοχή σου στα έντονα γράμματα, και ειδικά στα έντονα μεγάλα γράμματα.

Να πω αρχικά ότι τα μεγάλα έντονα γράμματα, εφόσον ισχύουν, τότε κάτι δεν πάει καλά με το παλικάρι, όσο όμορφος και αν είναι. Γενικότερα μακριά από ανθρώπους που κατηγοριοποιούν τους άλλους με τέτοιο τρόπο (ειδικά όταν τοποθετούν τους εαυτούς τους ψηλά σε αυτήν την πυραμίδα αν και το πολύ χαμηλά είναι εξίσου ενοχλητικό).

Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα όπως κατηγορίες. Αυτό ίσως να παίζει κάποιο ρόλο στο καμάκι, αλλά μέχρι εκεί.

Και στο προκείμενο. Θα κάνω υποθέσεις για την κατάσταση.

Υποθέτω ότι ο λεγάμενος είναι μέλος της παρέας σου ή έστω μιας παρέας σου ή τουλάχιστον βρίσκεστε συχνά σε κάποια μέρη και έχετε τουλάχιστον ένα, "γειά σου τι κάνεις? πώς ήταν η μέρα σου σήμερα?"

Αυτό που εξιτάρει όλους τους άντρες είναι η προοπτική. Εάν δείξεις ότι είσαι διαθέσιμη για αυτόν αυτός θα λάβει το μήνυμα και λογικά θα προχωρήσει. Αν το κάνεις μέσα σε μια παρέα όπου άλλα τρια τέσσερα κορίτσια το κάνουν επίσης, δεν λέει φυσικά.

Τώρα, δυσκολεύομαι πολύ να συνεχίσω γιατί η τέχνη της γυναικείας σαγήνης είναι κάτι που μου διαφεύγει αρκετά. Γενικότερα στην ζωή μου λίγες φορές κατάλαβα μηνύματα, ενώ πάρα πολλές φορές νόμιζα ότι έβλεπα πράγματα που δεν υπήρχαν. Ειδικότερα, κατάλαβα τι συνέβενε όταν μου το λέγαν ευθέως, είτε σε ενεστώτα είτε σε παρατατικό.

Γενικότερα την ευθύτητα την εκτιμάμαι θαρρώ, αλλά δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος. Η ευθύτητα βοηθάει εάν υπάρχει ήδη κάτι σε εξέλιξη. Αλλά δε μπορείς να στηριχτείς σε αυτό. Η δημιουργία κοινών εμπειριών και εσωτερικών αστείων μεταξύ σας είναι κάτι που βοηθάει, γιατί βοηθάει και να καταλάβετε ο ένας τον άλλον και να εκτιμήσετε.

Τέλος, επαναλαμβάνω, ότι κανείς δεν είναι αρκετά ΠΟΛΥΣ για σένα, γιατί είμαι σίγουρος ότι έχεις μέσα σου έναν ιδιαίτερο άνθρωπο με άπειρα πράγματα να αγαπήσεις και να μισήσεις (με την έννοια του μου τη σπάει αλλά γουστάρω για αυτό) γιατί έτσι έιμαστε οι άνθρωποι. Φτιαγμένοι για να μας αγαπάνε. Η εξωτερική εμφάνιση, η κοινωνική συμπεριφορά και άνεση (γιατί αυτά ήταν τα χαρακτηριστηκά που του έδωσες) είναι μόνο ποζεριά, και συχνά (αλλά όχι πάντα) είναι η βιτρίνα που κοστίζει τόσο σε ένα μαγαζί που δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει. Αν υπάρχει και άλλο υλικό μέσα του, τότε δεν θα σε έχει σε χαμηλότερη κατηγορία και αρκεί να ταιριάζεται για να κάνετε κάτι μαζί.

Ελπίζω να βοήθησα.

byeeee
amelia
Θαμώνας

ΔΕΝ είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #89 on: August 11, 2006, 21:42:09 pm »

ναι κ ευχαριστω.
δε σου ειπα ομως οτι τον εχω δει μονο μια φορα και θα τον ξαναδω τελος του μηνα.
κοινη παρεα δεν ερχουμε ακριβως,ειμαστε σε ενα φορουμ κ εκει γνωριστηκαμε.
βρεθηκαμε να ανταλλαξουμε κατι σιντι κ αυτο ειναι ολο.
δε με κοιτουσε με υφος ''σου πεφτω πολυς'',δεν ειναι ποζερι,ειναι απλα στον κοσμο του μαλλον,που εγω δεν ανηκω και ειμαι απλα ενα εξωτερικο στοιχειο.
πως να μπω μεσα λοιπον????

http://www.vamvax.net
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 140 Go Up Print
Jump to: