• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 06:32:30 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 06:32:30 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 3
Guests: 84
Total: 87
sigklitiki
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Επι πτυχίω εξεταστική στο 10 εξάμηνο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Go Down Print
Author Topic: Επι πτυχίω εξεταστική στο 10 εξάμηνο  (Read 21914 times)
yorgos_78
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fear, Emptiness, Despair... (Napalm Death, 1994)

View Profile
Re: Επι πτυχίω εξεταστική στο 10 εξάμηνο
« Reply #30 on: March 30, 2016, 16:48:05 pm »

Quote from: Sf(x)dx on March 30, 2016, 16:14:03 pm
Πρώτη φορά ακούω για την άτυπη πτυχιακή εξεταστική ! Είσαι σίγουρος πως ισχύει κάτι τέτοιο ? Ίσως κάποιοι καθηγητές το επιτρέπουν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις αλλά δεν μου φαίνεται αρκετό to be honest... Κάποιος που είναι κοντα τοσο κοντά στο πτυχίο μπορεί να βασιστεί στο "Ισως με αφήσουν να το δώσω Ιούνιο" ?
Και όλο αυτό το board

https://www.thmmy.gr/smf/index.php?board=417.0

τί είναι; Μια χαρά γινόταν αυτή η εξεταστική η οποία δεν ήταν καθόλου άτυπη μιας και ανακοινωνόταν κανονικά από τη γραμματεία και έκανες και δήλωση του σε ποιά μαθήματα θα εξεταστείς. Γινόταν ΜΟΝΟ για όσους όφειλαν μέχρι και 6 μαθήματα ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Απλώς τα τελευταία χρόνια έχει καλυφθεί το θέμα από τις διπλες εξεταστικές και δεν ασχολήθηκε κανείς. Για συμμέτοχή των του 10ου εξαμήνου σε αυτές όμως για να είμαι ειλικρινής θυμάμαι οτι ήταν από τα σταθερά και πάγια αιτήματα που έβγαιναν από τις συνελεύσεις. Το κακό είναι οτι όταν ερχόταν η ώρα να γίνει παράσταση για αυτά μαζευόμασταν και 5-10 άτομα οπότε τα άκυρα έσκαγαν αυτόματα.  Τώρα, αν έγινε κάτι αργότερα και δεν το γνωρίζω...

(Ασχετο σχόλιο γιατί δεν κρατιέμαι: Γι'ἀυτό γελάω όποτε βλέπω στο φόρουμ απόψεις του τύπου "Δεν χρειάζονται οι συνελεύσεις, αφού!!! Μπορούμε να κάνουμε και Poll από το facebook, αφού!!! Που ζούμε, αφού!!!" Ναι, μας έγραφαν που μας έγραφαν όποτε δεν είχαμε μαζικότητα στην παράσταση, να γίνουν όλα online να μας γειώνουν απλά και ηλεκτρονικά με Κάιρο ύστερα...)

We were somewhere around Barstow on the edge of the desert, when the drugs began to take hold...
Nerevar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

I'm Pickle Rick!

View Profile
« Reply #31 on: March 30, 2016, 17:22:06 pm »

Quote from: opcode on March 30, 2016, 15:35:49 pm
Ρε παιδιά, αν δεν κάνω λάθος αν είσαι 10ο εξάμηνο και χρωστάς μικρό πλήθος μαθημάτων που σημαίνει οτι υπάρχει περίπτωση να ορκιστείς στην τρέχουσα ορκωμοσία μπορείς να δώσεις (νομίζω κάτω από 7 μαθήματα μάλιστα). Αυτό που λένε είναι πως δεν θα δώσουν την δυνατότητα να δίνουν όσοι θέλουν ότι θέλουν όσα μαθήματα και αν έχουν. Όσοι έχετε ελάχιστα μην τρελαίνεστε θα δώσετε στην "'άτυπη" πτυχιακή εξέταση, σε αυτή που δινόταν επι αιώνες τώρα Tongue

Επίσης, από που προέκυψε ότι όσοι είναι του 10ου με λίγα μαθήματα δεν μπορούν να δώσουν πτυχιακή;

Τα έχεις μπερδέψει αρκετά.Μέχρι πριν 2-3 χρόνια υπήρχε πτυχιακή εξεταστική μόνο για αυτούς με το πολύ 6 μαθήματα για πτυχίο.Μετά άρχισαν να γίνονται διπλές εξεταστικές για όλους.Τώρα έβαλαν ως όριο το εξάμηνο στο οποίο είσαι και όχι το πόσα μαθήματα σου έχουν μείνει.

A pirate i was meant to be.
quino
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: March 30, 2016, 17:36:39 pm »

Quote from: Firkraag on March 30, 2016, 17:22:06 pm
Τα έχεις μπερδέψει αρκετά.Μέχρι πριν 2-3 χρόνια υπήρχε πτυχιακή εξεταστική μόνο για αυτούς με το πολύ 6 μαθήματα για πτυχίο.Μετά άρχισαν να γίνονται διπλές εξεταστικές για όλους.Τώρα έβαλαν ως όριο το εξάμηνο στο οποίο είσαι και όχι το πόσα μαθήματα σου έχουν μείνει.
Πάντως είναι πολύ άδικο γιατί εφόσον δεν υπάρχουν μαθήματα στο 10ο εξάμηνο είναι λογικό κάποιος που χρωστάει 5-6 Μαθήματα, αυτα να είναι κατά βάση χειμερινά !
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #33 on: March 30, 2016, 18:11:41 pm »

Δηλαδή και να ήσουν μεγάλο εξάμηνο, έπρεπε να φτάσεις τα 6 μαθήματα για πτυχιακή? Άρα τώρα δεν ισχύει ότι μπορείς να δώσεις αυτά τα 6 που λες στο 10ο εξάμηνο (το όριο δλδ που λες είναι >10ο εξάμηνο?)?

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Nerevar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

I'm Pickle Rick!

View Profile
« Reply #34 on: March 30, 2016, 18:40:52 pm »

Quote from: PanteGrv on March 30, 2016, 18:11:41 pm
Δηλαδή και να ήσουν μεγάλο εξάμηνο, έπρεπε να φτάσεις τα 6 μαθήματα για πτυχιακή? Άρα τώρα δεν ισχύει ότι μπορείς να δώσεις αυτά τα 6 που λες στο 10ο εξάμηνο (το όριο δλδ που λες είναι >10ο εξάμηνο?)?

A pirate i was meant to be.
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #35 on: March 30, 2016, 19:35:17 pm »

Quote from: Firkraag on March 30, 2016, 18:40:52 pm

Nαι φάνηκε χαζό αλλά εννοούσα αν συνέχισε να ισχύει η γκλιτσιά με τα 6 για το 10ο και κάθησε το νέο σύστημα στα >10ου Tongue Πολύ κακή η φάση. Απ την άλλη δεν βλέπω γιατί γι αυτό το θέμα να μετράει μόνο ο λόγος όσων παίζει να τελειώσουν στα 5. Νομίζω ότι όπως κάθε αδικία πρέπει να φροντιστεί πιο συλλογικά. Άλλωστε δεν προσθέτει σχεδόν καθόλου φόρτο γενικά για τους καθηγητές, εφόσον γίνονται οι διπλές εξεταστικές. Όπως και να το δεις, από την στιγμή που επίσημα λέμε 5 έτη δεν μπορεί να έχεις τέτοιες μαλακίες να σου χαλάνε την φάση εφόσον τα έχεις σχεδόν καταφέρει στα 5, και να περιμένεις ορκωμοσία Οκτώβριο Νοέμβριο για να φύγεις...
« Last Edit: March 30, 2016, 19:52:41 pm by PanteGrv » Logged

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
opcode
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #36 on: March 30, 2016, 23:25:26 pm »

Δεν διάβασα όλα τα πόστ πιο πάνω γιατί βιάζομαι προς το παρών

Δεν έχω μπερδέψει τίποτα.Αυτό το εξάμηνο είχα ένα μάθημα για πτυχίο που ήταν από το εαρινό. Στην αρχή που ακούστηκε πως δεν θα δώσει κανείς πτυχιακή ρώτησα τη γραμματεία. Μου είχε πει πως αφού χρωστάω ένα μάθημα (κάτω από 7 μου είπαν ) είχα δικαίωμα να δώσω σε συνεννόηση με τον καθηγητή. Συναντήθηκα με τον καθηγητή και μου είπε πως έτσι είναι. (το ίδιο είπε και ο Χασάπης που είναι πρόεδρος). Οπότε μην τρολάρετε κόσμο. Όσοι έχετε κάτω από ένα όριο μαθημάτων μπορείτε να δώσετε και στο 10ο γιατί το τμήμα θεωρεί πως είστε επι πτυχίω.

Τέσπα εγώ σας λέω τι συνέβη με εμένα αυτό το εξάμηνο γιατί είχα αγχωθεί και έτρεχα να δω τι παίζει. Τώρα αν ο καθένας εδω μέσα ξέρει παραπάνω από μένα που το έψαξα φουλ τι να πω!

EDIT
Επίσης αυτό που λέτε πιο πάνω είναι τροπολογία του υπουργείου η οποία ουσιαστικά επισκιάζει το τι ισχύει στη σχολή. Για να σας το κάνω πιο λιανά και να τελειώσει το θέμα:

Αν δεν έβγαζε απόφαση το υπουργείο που να έλεγε: "Όσοι είστε από 11ο και πάνω δώστε ότι γουστάρει η ψυχή σας" θα έδιναν πτυχιακή μόνο όσοι είχαν κάτω από 6 μαθήματα (και ας ήταν στο 10ο). Αυτό μου είχαν πει εμένα και είχα είδη συνεννοηθεί με τον καθηγητή για να δώσω.

Το οτι όσους τους μένουν λίγα μαθήματα θα δώσουν πτυχιακή είναι εξασφαλισμένο από τη σχολή. Το αν θα δοθεί η δυνατότητα να δώσει κάθε καημένος εξαρτάται από το υπουργείο. Αυτά ίσχυαν μέχρι το προηγούμενο εξάμηνο, όχι για πριν 2-3 χρόνια που αναφέρει πιο πάνω κάποιος.
« Last Edit: March 30, 2016, 23:33:39 pm by opcode » Logged
RFed the King
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: March 31, 2016, 01:25:08 am »

Quote from: opcode on March 30, 2016, 23:25:26 pm

Ειχαμε παει στο χασαπη με μια φιλη μου που χρωστουσε λιγα μαθηματα για πτυχιο 1-2 και ρωτησε αν θα ισχυσει πτυχιακη και της ειπε οτι θα γινει ο,τι εχει αποφασιστει απο το υπουργειο.

Τωρα αν θα μπορεσουν αυτα τα ατομα (με 6>) να δωσουν μαθηματα θα ειναι παρατυπα και χαρη στην καλη θεληση των καθηγητων. (αυτα ειναι δικα μου λογια οχι του χασαπη)

Το καλυτερο που εχετε να κανετε σας ξαναλεω ειναι να μαζευτειτε και να το διεκδικεισετε....

"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #38 on: March 31, 2016, 09:54:35 am »

Quote from: opcode on March 30, 2016, 23:25:26 pm
EDIT
Επίσης αυτό που λέτε πιο πάνω είναι τροπολογία του υπουργείου η οποία ουσιαστικά επισκιάζει το τι ισχύει στη σχολή. Για να σας το κάνω πιο λιανά και να τελειώσει το θέμα:

Αν δεν έβγαζε απόφαση το υπουργείο που να έλεγε: "Όσοι είστε από 11ο και πάνω δώστε ότι γουστάρει η ψυχή σας" θα έδιναν πτυχιακή μόνο όσοι είχαν κάτω από 6 μαθήματα (και ας ήταν στο 10ο). Αυτό μου είχαν πει εμένα και είχα είδη συνεννοηθεί με τον καθηγητή για να δώσω.

Το οτι όσους τους μένουν λίγα μαθήματα θα δώσουν πτυχιακή είναι εξασφαλισμένο από τη σχολή. Το αν θα δοθεί η δυνατότητα να δώσει κάθε καημένος εξαρτάται από το υπουργείο. Αυτά ίσχυαν μέχρι το προηγούμενο εξάμηνο, όχι για πριν 2-3 χρόνια που αναφέρει πιο πάνω κάποιος.

ευχαριστούμε! αυτό ακριβώς ρώτησα, αν ήρθε και κάθησε αυτό πάνω στα όσα ήδη ίσχυαν

P.D. Ouspensky
opcode
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #39 on: April 01, 2016, 06:34:34 am »

Quote from: PanteGrv on March 31, 2016, 09:54:35 am
ευχαριστούμε! αυτό ακριβώς ρώτησα, αν ήρθε και κάθησε αυτό πάνω στα όσα ήδη ίσχυαν

Ναι! Οι αποφάσεις του υπουργείου έρχονται και επικαλύπτουν το τι ορίζει το καταστατικό της σχολής. Αυτό μου είχαν πει και μένα και αυτό είναι και το λογικό.

Επίσης, δεν γίνεται να μην ορίζει κάτι "πλέον" το καταστατικό του τμήματος σχετικά με τους επι πτυχίω φοιτητές όπως αναφέρεται πιο πάνω και οτι γίνεται πλέον μόνο με υπουργική απόφαση. Αυτό που γίνεται τα τελευταία 2-3 χρόνια, δηλαδή να βγάζει το υπουργείο επίσημα πτυχιακή για όλους, γινόταν από την ΝΔ επειδή άρχισε να διαγράφει φοιτητές και όρισε το όριο σπουδών στο εξωπραγματικό ν+2 και επομένως ήθελε να χρυσώσει το χάπι της "γκάφας" που έκανε και να πάρει και ψήφους γλυκαίνοντας τους φοιτητές. Στην συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε πίσω την διαγραφή των φοιτητών και το όριο σπουδών και συνεπώς θεώρησε πως θα ισχύει ότι ορίζεται από το εκάστοτε τμήμα, γι αυτό και δεν έβγαλε υπουργική απόφαση. Ο ντόρος που έγινε δεν ήταν για να δώσουν οι επι πτυχίω φοιτητές πτυχιακή, αλλά για να βγεί πάλι υπουργική απόφαση η οποία να επιτρέπει σε περισσότερους φοιτητές (από αυτούς που ορίζει το καταστατικό του εκάστοτε τμήματος) να δώσουν στην πτυχιακή (γλυκαθήκαμε λέμεεε  Cheesy). Δηλαδή, να δώσουν και αυτοί που είχαν άνω των 6 μαθημάτων όπως και τελικά έγινε. Άτομα που είχαμε κάτω από 6 δεν μας ένοιαζε καθόλου τι θα γινόταν με την υπουργική απόφαση. Είμασταν σίγουροι πως θα δώσουμε.

Λοιπόν αν όσοι είστε έστω και 10ο εξάμηνο έχετε λίγα μαθήματα (που σημαίνει πως ορκίζεστε άμεσα) και δεν σας αφήσουν να δώσετε μαθήματα του χειμερινού στο εαρινό, pierce my nose που λέει και ο πρωθυπουργός!!  Cheesy  Cheesy  Cheesy
« Last Edit: April 01, 2016, 06:46:58 am by opcode » Logged
opcode
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #40 on: April 01, 2016, 06:43:26 am »

Quote from: Rapunzel on March 31, 2016, 01:25:08 am
Τωρα αν θα μπορεσουν αυτα τα ατομα (με 6>) να δωσουν μαθηματα θα ειναι παρατυπα και χαρη στην καλη θεληση των καθηγητων. (αυτα ειναι δικα μου λογια οχι του χασαπη)

Αυτό δεν ισχύει. Όταν είπα άτυπη πτυχιακή εννοούσα το να δίνεις κόντρα μάθημα όταν έχεις κάτω από 6 μαθήματα. Αυτό το ορίζει το καταστατικό ώς "παραθυράκι" για όσους πρόκειται να ορκιστούν, έτσι ώστε να μπορεί η γραμματεία να περάσει "νόμιμα" το κόντρα μάθημα.

Αν έχεις πάνω από 6 και δεν ορίσει κάτι το υπουργείο τότε ο καθηγητής ακόμα και να σε αφήσει να δώσεις, η γραμματεία δεν θα στο περάσει το μάθημα στο σύστημα διότι δεν το έχεις δηλώσει (θεωρητικά δεν είχες το δικαίωμα να το δώσεις).
quino

View Profile
« Reply #41 on: April 01, 2016, 12:30:11 pm »

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες  Cool
chrisrn
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #42 on: April 01, 2016, 15:29:15 pm »

Όπως και να 'χει από τη στιγμή που είναι απόλυτα λογικό να θεωρούμαστε επί πτυχίω από 10ο και όχι από 11ο εξάμηνο και συμφωνούμε όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι με αυτό πρέπει να το διεκδικήσουμε κάπως. Σε πρώτη φάση να μαζευτούμε όλοι όσοι θέλουμε να το διεκδικήσουμε στην επόμενη συνέλευση και να οργανωθούμε. Εκτός αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο. 2 μηνάκια είναι μέχρι τον Ιούνιο οπότε ας οργανωθούμε.
quino

View Profile
« Reply #43 on: April 02, 2016, 14:32:07 pm »

Quote from: chrisrn on April 01, 2016, 15:29:15 pm
Όπως και να 'χει από τη στιγμή που είναι απόλυτα λογικό να θεωρούμαστε επί πτυχίω από 10ο και όχι από 11ο εξάμηνο και συμφωνούμε όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι με αυτό πρέπει να το διεκδικήσουμε κάπως. Σε πρώτη φάση να μαζευτούμε όλοι όσοι θέλουμε να το διεκδικήσουμε στην επόμενη συνέλευση και να οργανωθούμε. Εκτός αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο. 2 μηνάκια είναι μέχρι τον Ιούνιο οπότε ας οργανωθούμε.
+1
MG9S
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #44 on: April 04, 2016, 14:03:07 pm »

Λοιπον παιδια μίλησα με την κ Σουλα. Μου είπε οτι αυτοι του 10ου εξαμηνου δεν μπορουν να δώσουν χειμερινα μαθηματα αυτη την εξεταστικη. Επίσης μου ειπε οτι δεν εχει σημασια το πόσα χρωστας. Αυτο που μου ειπε να κάνουμε ειναι να δωσουμε αιτημα οργανωμένα, για την επόμενη συνελευση του τμηματος....
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Go Up Print
Jump to: