• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:39:12 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:39:12 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 51
Guests: 99
Total: 150
Nikos_313
mayia psarikoglou
dinoschalv
miltan8
3rdDegreeBurn
cealexop
HlektrikhPatata
Yamal
menelaras
dimitrisblioumis
aachmet
mavropan
Elliot Alderson
valco08
estoimea
iliaskou
theofr
natavhoo
mariaxalk
jojos
nikolakys
DemetriosL
Nekt
ΦΙδανης Αριστοτελης
Arakapas
Pitkal
Ulmo
Saint_GR
valentini
LelisNiko
geo66
chriskazakos
itsikou
efthmakr
pxanthob
balligeorgia
DimStyl
evgns
vpoug
thaliatsk
akoil
Zaxarenia
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Συγκοινωνίες και Μέσα Μεταφοράς (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Εσύ κόβεις εισιτήρια στον ΟΑΣΘ;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Εσύ κόβεις εισιτήρια στον ΟΑΣΘ;
Ναι - 24 (42.1%)
Όχι - 33 (57.9%)
Total Voters: 57

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 Go Down Print
Author Topic: Εσύ κόβεις εισιτήρια στον ΟΑΣΘ;  (Read 22548 times)
Schro
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

if cats could talk, they wouldn't.

View Profile
Re: Εσύ κόβεις εισιτήρια στον ΟΑΣΘ;
« Reply #75 on: September 02, 2016, 21:38:19 pm »

το ότι κάποιος υπερασπίζεται τον οασθ με ξεπερνάει.

------------------------------------TIPS FOR SUCCESS------------------------------
If you run out of handsoap, simply boil water and dip your hands into it. Heat kills bacteria.

When a zombie tells you that they want brains, what they mean is they want an education. Don't be afraid to help them.

Don't study until the night before a big exam. This will ensure that all the information is fresh in your mind.
The Web
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #76 on: September 02, 2016, 21:48:21 pm »

Quote from: elu on September 02, 2016, 21:34:48 pm
The Web, πάλεψέ την λίγο επιτέλους

Κοιτα , αν είναι για να την παλεύω , να γράφω πράγματα που δεν πιστεύω , αλλά ξέρω ότι βρίσκουν ευήκοα ώτα (γίνονται αρεστά) καλύτερα να παραμείνω απάλευτος !

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
Mathematica
Καταστραμμένος

Apples in the human world are worth the trip.

View Profile
« Reply #77 on: September 02, 2016, 23:52:42 pm »

http://www.stokokkino.gr/article/1000000000041835/Neo-peristatiko-me-elegkti-tou-OASTH--Minusi-gia-paranomi-kratisi-katethese-i-epibatis

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
WatchDog
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #78 on: September 03, 2016, 01:17:24 am »

Quote from: The Web on September 02, 2016, 17:48:38 pm
Παιδιά θα σας στενοχωρήσω , είδα 7 φορές το βιντεάκι και δεν είδα χειροδικεία προς την κοπέλα. Αυτό που είδα ήταν μία που ούρλιαζε , επειδή ηθελε να αποφύγει ένα πρόστιμο. Υπάρχει μια περίπτωση πράγματι να έπαθε αμόκ , αλλά δεν βάζω πιθανότητα πάνω απο 10% σε κάτι τέτοιο , γιατί αν πρόκειται πράγματι να σε πειράξει τόσο πολυ να σε πιάσουνε , κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να πληρώσεις το εισητήριο (κόβεις πχ. απ τους καφέδες )

Η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να πρόκειται για συστηματική και συνειδητοποιημένη τζαμπατζού , που είχε στήσει στο μυαλό της και το πλάνο του πώς θα ενεργήσει αν ποτέ την πιάσουν ... και όταν της λέει ο ελεγκτής αν μιλάει έτσι στον πατέρα της , δεν είναι ότι πράγματι θυμώνει , αλλά αρπάζει την ευκαιρία να κάνει τη θυμωμένη , για να βγει απ το λεωφορείο με όποιον τρόπο βρίσκει εκείνη τη στιγμή πιο εύκολο. Φυσικά ξέρει πολύ καλά ότι το λεωφορείο είναι σταματημένο στο τέρμα του , αλλιώς δεν θα το έκανε σε καμία περίπτωση.

Αν με αυτα και μ' αλλα , κατάφερε να γλυτώσει το πρόστιμο , είμαι σχεδόν βέβαιος ότι σήμερα βλέπει το βίντεο με τους φίλους της , επίσης συνειδητοποιημένους τζαμπατζήδες , και γελάει.

Ο ελεγκτής προσπαθει μόνο να την εμποδίσει απ το να φύγει απ το λεωφορείο , βάζοντας το σώμα του ως εμπόδιο , ενώ έχει αρπάξει και ένα κάρο κλωτσιές , συν τα μπινελίκια... δεν έχει καμία πρόθεση , ούτε να τη χτυπήσει , ούτε να τη χουφτώσει , ενώ δεν νομίζω να έχει αντιληφθει και την κάμερα (μιλάω για αυτόν που της κρατάει το πόδι , όχι για τον άλλον , που λογομαχει με άλλους επιβάτες)

Το έχω πει κι άλλη φορά , πρέπει να σκεφτείτε τι θα κάνατε στη θέση του. Αν την αφήνατε να φύγει , δεν θα κάνατε τη δουλειά σας σωστά . Τη δουλειά για την οποία πληρώνεστε...

ΥΓ. Αν κατάλαβα τον ελεγκτη , αν και δεν φαίνεται καθόλου το πρόσωπό του , πρέπει να είναι ένας χοντρούλης που είναι μόνιμα σχεδόν στο δεκάρι , και είναι πολύ ευγενικό παληκάρι.

Λυπάμαι πραγματικά συνάδελφε.Δε μπορώ να καταλάβω πόσο πίσω έχουμε φτάσει σαν χώρα .Καλό παλικάρι , ένας ψευτο τραμπούκος ,άνανδρος που στους έχοντες στοιχειώδεις γνώσεις το ποινικού δικαίου έχει παρανομήσει. Σε οποιαδήποτε χώρα αυτής της Ευρώπης θα έπρεπε να ξέρεις , πως αυτό που κάνει είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗ.Κανένας εκτός των σωμάτων ασφαλείας δεν έχει αυτό το δικαίωμα. Το μόνο που μπορούσε να κάνει για ένα κ@λο εισητήριο 50 λεπτών που θα πάει στον ΟΑΣΘ που από όπου και αν τον πιασουμε θα λερώσουμε το στόμα μας (θες υποχρεωτική ανανέωση του στόλου που δεν έκανε ποτέ,θες ΜΗ έκδοση ρέστων (παγκόσμια προτοτυπία))  , ήταν να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και ΑΝ αυτοί έκριναν σκόπιμη την αναζήτηση του "επικίνδυνου" αυτού δράστη να τον αναζητούσαν με όλες τις δυνάμεις τους.
 Να σου υπενθυμίσω πως η μεταφορά είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ , δεν είναι μαγαζί κανενός και πόσο μάλλον τραμπούκων .
« Last Edit: September 03, 2016, 01:23:57 am by TyrionLannister » Logged
leukosaraphs!
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #79 on: September 03, 2016, 01:19:10 am »

πως μου ξεφυγε εμενα αυτο το ποστ Shocked

ας πω κι εγω την γνωμη μου :
αρχικα ειμαι πρωτοετο και προερχομαι απο αλλη πολη (που ουτε για πλακα δεν εχει λεωοφορειο) αρα το φαινομενο αστικο το πρωτοειδα κι βιωσα εδω !
Στην αρχη που ημουν ψαρωμενος + επαιρνα (και παιρνω ακομα) 3-4 αστικα την μερα + σχετικα μεγαλη αποσταση απο κεντρο κι σχολη , εβγαζα μηνιαια καρτα και ειχα το κεφαλι μου ησυχο!
Εβγαλα για τον 1ο μηνα , για τον 2ο , για τον 3ο... πουθενα ελεγκτης , ουτε για δειγμα (να του μοστραρω οτι εχω καρτα ρε αδερφε ) ...καπου στον 4ο μηνα πετυχαινω , δειχνω καρτα και ολα καλα
Ομως, ετυχε εκεινη την μερα ενα παλικαρι διπλα μου να μην εχει εισητηριο κι μαλιστα ηταν προθυμος να πληρωσει το προστιμο κι ακουω τον ελεγκτη να λεει "σημερα γιατι δεν εχω ορεξη , θα σε αφησω" ...με πειραξε αρκετα , καθως εγω ειχα την καρτα μου (επι 4-5 μηνες) και απο τοτε οχι μονο δεν βγαζω καρτα , δεν κοβω καν εισητηριο (εκτος ελαχιστων περιπτωσεων , που αναφερθηκαν ηδη παραπανω)
Δεν αναφερομαι καν στους οδηγους-ninja-  που νομιζουν οτι με κοκκινο πρεπει να περνανε , ουτε στο γεγονος , οτι τρωω στην μαπα τον ιδρωτα του καθε αγνωστου!

επισης το γεγονος με την κοπελα και τον ελεγκτη , απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ , ο τυπος βλεπει οτι η κοπελα εχει μια περιεργη αντιδραση (κριση) , δεν ειναι δυνατον να την τσιγκλας περισσοτερο... αστην να ηρεμησει , κι κυριως ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ , ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ , γαμω τον οασθ ...αι σιχτιρ , συγχυστηκα

-What  do you get  when you cross  an insomniac, an agnostic and a dyslexic?
-Someone who stays up all night wondering if there is a Dog.

You can't spell fart without art

Quote from: Xplicit on June 17, 2018, 20:03:39 pm
Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Γερμανούς να φεύγουν ηττημένοι από τη Μόσχα  Grin
Kodi
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #80 on: September 03, 2016, 02:20:44 am »

Quote from: The Web on September 02, 2016, 21:48:21 pm
Κοιτα , αν είναι για να την παλεύω , να γράφω πράγματα που δεν πιστεύω , αλλά ξέρω ότι βρίσκουν ευήκοα ώτα (γίνονται αρεστά) καλύτερα να παραμείνω απάλευτος !

Απλώς, the Web έχεις καταστρώσει μια ολόκληρη θεωρία συνομωσίας - περί στημένης σκηνής που είχε καταστρώσει η κοπέλα σε περίπτωση που πετύχαινε ελεγκτή... Δηλαδή ούτε σε ταινία φαντασίας...
Όσο για το παλικάρι (τον ελεγκτή) κάθε άλλο παρά ευγενικός φαίνεται... Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα άνθρωποι που έχουν έστω και κάποιας μορφής εξουσία, δε δείχνουν κανένα σεβασμό και ευγένεια προς τους υπόλοιπους. Το ότι είμαι ελεγκτής και μπορώ να κάψω πρόστιμο σε παραβάτες δε σημαίνει ότι θα τους συμπεριφέρομαι με το χειρότερο τρόπο...
Σχετικά με το συμβάν θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Αλντεμπαράν!
Escobar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #81 on: September 03, 2016, 03:03:35 am »

Φίλος μου στο 17: Είχε κόψει μειωμένο εισιτήριο, μπαίνει μέσα ελεγκτής και δεν είχε το πάσο μαζί, του βάζει πρόστιμο (το οποίο ευτυχώς μετά πήγε στα γραφεία του οασθ με το πάσο και το έσβησε) και του σκίζει στην άκρη το εισιτήριο (όπως κάνουν συχνά στον έλεγχο). Ο φίλος μου λέει μα είναι διπλό το εισιτήριο, του λέει ο τύπος δε πειράζει μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και έτσι, πες ότι σε έλεγξα. Μπαίνει μετά σε άλλο λεωφορείο, χτυπάει το εισιτήριο και μπαίνει άλλος ελεγκτής. Του λέει

-"Αυτό εδώ είναι σκισμένο, πήγαινε βγάλε άλλο μην σου κόψω πρόστιμο"
-"Μα με έλεγξαν σε προηγούμενο λεωφορείο σκίζοντας το, να χτυπημένο είναι πριν 5 λεπτά, και μου είπαν ότι αφού είναι διπλό μπορώ να το ξαναχρησιμοποιήσω!"
-(Αυτολεξεί) "Δε με νοιάζει, θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ αλλιώς θα το φας το πρόστιμο"
-"Δεν έχω ψιλά, πώς θα βγάλω?"
-"Δεν με απασχολεί, πάω να ελέγξω τους υπόλοιπους και αν γυρίσω και δεν έχεις καινούριο εισιτήριο θα σε γράψω"

Εκεί που άρχισε να τα παίρνει στο κρανίο ο δικός μου, πετάγεται μία κυρία, του δίνει ψιλά και του λέει, αστον παλικάρι μου, δεν αξίζει να μαλώνεις τέτοια ώρα. Βγάζει καινούριο εισιτήριο, και ο ελεγκτής ξινίζει τα μούτρα του και φεύγει.

Δε θέλω να γενικολογώ για το επάγγελμα του ελεγκτή, δε συμφωνώ πάντα με όσα λέγονται και γράφονται, αλλά για τέτοια καθίκια σε έναν ούτως ή άλλως σάπιο οργανισμό πρέπει να κάνεις φασαρία μέχρι να βρεις το δίκιο σου

"Yesterday is History-Today is a Gift-Tommorow is a Mystery"

Mathematica
Καταστραμμένος

Apples in the human world are worth the trip.

View Profile
« Reply #82 on: September 03, 2016, 11:16:05 am »

Ένα νέο περιστατικό με ελεγκτή του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν που έκανε το γύρο του διαδικτύου με τη νεαρή κοπέλα να έχει εγκλωβιστεί σε μία γωνία του λεωφορείου με τον ελεγκτή να μην την αφήνει να φύγει.

http://www.stokokkino.gr/article/1000000000041835/Neo-peristatiko-me-elegkti-tou-OASTH--Minusi-gia-paranomi-kratisi-katethese-i-epibatis

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
lopodyths
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #83 on: September 03, 2016, 12:53:06 pm »

Ο ελεγκτης δεν εχει δικαιωμα να κρατησει πολιτη ενω καθε πολιτης  εχει  δικαιωμα να μην του δωσει τα στοιχεια του .Επισης αν επιχειρησει να παρεμποδισει καποιον να κατεβει μεχρι να ερθει η αστυνομια τοτε πρεπει να τους επισημανει οτι διενεργουν παρανομη κατακρατηση και θα κινηθει νομικα εναντιον τους.Αν αυτοι ακομα συνεχισουν την κατακρατηση οταν ερθει η αστυνομια δειχνεις τα στοιχεια σου για να αποφυγεις τυχον προσαγωγες και ζητας απο την αστυνομια να προσαχθουν οι ελεγχτες για το αδικημα που εκαναν (της παρανομης κατακρατησης δλδ).Θυμαμαι μια τετοια περιπτωση που ειχε γινει γνωστη καπου του 2011 οταν 15χρονη μαθητρια εστειλε τους ελεγκτες στο τμημα.Οταν ξερεις τα δικαιωματα σου δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα απο κατι τετοιους γελοιους τυπους.
lopodyths
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #84 on: September 03, 2016, 12:56:16 pm »

Η αμα σε κρατανε μπορεις να παρεις με την μια το 100 και να καταγγειλεις την παρανομη κρατηση να δεις πως θα χεστουν οι μαγκες ελεγκτες
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #85 on: September 03, 2016, 14:53:37 pm »

Δεν ξέρω και ποιον να κάνω quote , γιατί πολλοι αναφέρεστε σε εμένα , σαν να μαι εκπρόσωπος του ΟΑΣΘ ξερω γω...

@ Tyrion lanister , το άρχικο μου ποστ το οποίο παραθέτεις , ήθελε να απαντήσει στο θέμα της ΧΕΙΡΟΔΙΚΕΙΑΣ και της προσβολής της προσωπικότητας , που αναφέρουν οι συνάδελφοι στην πίσω σελίδα. Και γράφω ότι εγω χειροδικεία δεν βλέπω , αν θεωρήσουμε οτι υπάρχει χειροδικια και επιθετική γλωσσα σε αυτό το βιντεάκι , είναι προς τον ελεγκτη και όχι προς την κοπέλα.
Επίσης , αμα βρεις αυτο που θέλεις να μου "υπενθυμισεις" , δηλαδη ότι η μεταφορα είναι δημόσιο αγαθό , σε παρακαλώ να μου το επισυνάψεις .

@ Kodi , όχι ένας συνηδητοποιημένος τζαμπατζής , εχει πάντα plan B. Κάποτε , που ο ελεγκτης που εμπαινε ηταν ένας και είχε στολή , αυτό ηταν να στέκομαι κοντά σε μια πόρτα και να την κοπανήσω πριν φτάσει σε εμένα. Τώρα είναι , να αρχίσω να φωνάζω , να βάλω τα κλάμματα , να δώσω ψεύτικα στοιχεία στον ελεγκτη , να απειλήσω κτλ. Αν ήταν συνειδητοποιημένη και συστηματική τζαμπατζού , το σενάριο που λέω δεν είναι καθόλου επιστημονικής φαντασίας ! Εγώ το εχω δει και σε σούπερ μάρκετ , ανθρωπος να ουρλιάζει και να απειλεί , ενώ είχε γεμίσει τις τσέπες του με πράγματα...
Χωρίς να αποκλείω η κοπέλα να έπαθε πράγματι αμόκ . Και οι δύο εκδοχές είναι πιθανές !

@ mikeft , αυτό ακριβώς μου κάνει εντύπωση . Αυτός / αυτοί που θα ερχότανε , δεν ηταν ξέρω γω , μπράβοι για να την   ξυλοφορτώσουνε , αλλά ο πλέον υπεύθυνος στην επίλυση μικροδιαφορών μεταξύ πολιτών , δηλ. η αστυνομία. Οπότε αν δεν θέλεις να κάτσεις στο λεωφορείο , λες στους ελεγκτες ότι όταν έρθει ο αστυνομικός θα τους κάνεις μήνυση για παράνομη παρακράτηση , και θεωρώ ότι οι πόρτες θα ανοίξουν χωρίς περαιτέρω φωνές . Απλά ο τζαμπατζης δεν ενδιαφέρεται να μπλεξει με όλα αυτα, ασε που μπορει να έχει "απασχολήσει την αστυνομία κι αλλες φορές" . Μόνο να φύγει θέλει. Γιατι για κάποιους το τζαμπατζιλίκι είναι τρόπος ζωής ! Οπότε σε αυτήν την περίπτωση , οχι , δεν θα πάρεις εσυ το 100.  

Απλά για να ξέρετε αν σας τύχει και το θέμα φτάσει στο απροχώρητο, για να υποβάλλεις μήνυση δεν είναι δωρεάν , δίνεις ένα υπολογίσιμο ποσό . Το θυμάμαι γιατί με είχαν κλέψει στο δρόμο πριν χρόνια , και όταν πήγα στο τμήμα διαπίστωσα ότι για να υποβάλλω μήνυση (κατα αγνώστων) επρεπε να πληρώσω ένα παράβολο μεγαλύτερο από το ποσό που μου είχαν κλεψει (γύρω στα 30 ευρω) οπότε σκούπισα τα δακρυσμένα μάτια μου , απ το σοκ που πράγματι έπαθα , και γύρισα σπίτι μου.
Υπάρχουν και περιπτώσεις που η αστυνομία υποβάλλει αυτοβούλως μήνυση , αλλά αυτό γίνεται όταν υπάρχει σοβαρό αδίκημα πχ. βιασμός , σοβαρός τραυματισμός ανθρώπου κτλ.
« Last Edit: September 03, 2016, 14:56:43 pm by The Web » Logged

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
kaspas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #86 on: September 03, 2016, 15:03:29 pm »

Quote from: mikeft on September 03, 2016, 12:53:06 pm
Δίκαιο έχεις κανονικά δεν έχουν κανένα δικαίωμα πάνω σου. Παρ' όλ' αυτά το να καλέσεις την αστυνομία σημαίνει ότι θα περιμένεις εκεί, οπότε λογικότατα θα σε γράψουν το πρόστιμο κάνοντας την δουλεία της, η αστυνομία, κι έπειτα καταθέτεις μήνυση. Για εμένα το σκηνικό με την κοπέλα που έπαθε "κρίση" φαίνεται ολοκάθαρα στημένο, δεν λέω οι ελεγκτές μια μηνυσούλα την θέλαν αλλά κι άλλη γυρεύοντας πήγαινε.  Κι εγώ δεν χτυπάω εισιτήρια στον οασθ για τους λόγους μου, αλλά αν με πιάσουν ξέροντας ότι είμαι παραβάτης θα κάτσω να πληρώσω. Ίσως η  μόνη περίπτωση να μη πληρώσω και να κάνω σκηνικό είναι αν ο ελεγκτής (ενώ του μιλάω ευγενικά) είναι αγενής.
Τέλος πάντων, γνώμη μου είναι ότι κανονικά οι έλεγχοι θα έπρεπε να γίνονται με αστυνομική παρουσία και όχι με αυτό τον τρόπο.
Όπως και να χει σύμφωνο ότι ο ελεγκτής δεν έχει κανένα δικαίωμα να σε κρατήσει και σε προσβάλει ή να σου μιλήσει με αγένεια. Όμως κι εμείς που παραβαίνουμε ας μη τα θέλουμε όλα δικά μας, το να μη χτυπάμε είναι ένα ρίσκο, αν θες να το πάρεις θα πληρώσεις και τις συνέπειες.
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #87 on: September 03, 2016, 15:20:33 pm »

@The web χειροδικια για σενα τι ειναι ? η σφαλιαρα μονο?

το οτι την εμποδιζει με το σωμα του, της κραταει το χερι και επειτα την τραβαει απο το ποδι τι ειναι ? οι φωνες και τα 'εισαι και κοριτσι' λεκτικη βια δεν ειναι ? που την προσβαλουν? επρεπε να φαει εστω μια σφαλιαρα για να θεωρουταν αξιολογο το γεγονος για σενα ή να την κανουν μαυρη στο ξυλο ? ασε που η σφαλιαρα που εριξε θεωρειται και αυτοαμυνα αφου την κρατουσε με το ζορι και παρανομα τον εαυτο της προστατευε

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #88 on: September 03, 2016, 15:30:24 pm »

Το ότι ένας άνεργος δεν έχει 30-50 ευρώ --όπως πιθανότατα εσείς που δεν θα κάνατε ποτέ τέτοια σκηνικά-- να πληρώσει στα καλά καθούμενα δεν σας περνάει απο το μυαλό ρε αναίσθητοι μαλάκες(kaspas, the web, ντάξει βέβαι kaspas σε καλύτερη μοίρα απλά είναι μαλακία να λες άφού εγώ θα έκανα αυτό γιατί να μην το κάνει και η κοπελα. Στην ίδια λογική σου λέει ο άλλος " ε εμείς δεν είματε μαλάκες να πληρώνουμε εισιτήριο κτλπ) ?  Το ότι για έναν άνθρωπο που είναι ήδη καταπτοημένος απο την ανεργία ή την περιοδική τέτοια το να μην έχει πχ τσιγάρα για 1 εβδομάδα--κάτι που θα συμβεί αν χάσει τόσα λεφτά απο το πρόστιμο-- μπορεί να τον ξεφτιλίσει τελείως ψυχολογικά δεν το σκέφτεστε ? Το ότι με τα λεφτά του προστίμου μπορεί να περνάει μια εβδομάδα ?  Μάλλον όχι... θα πρεπε όμως.

Επίσης The Web μαλάκα τα λεωφορεία δεν μας τα κανε κανείς χάρη για να πηγαίνουμε πιο εύκολα για ποτάκι. Οι συγκοινωνίες υπάρχουν ειδικά στις μητροπόλεις ώστε το εργατικό δυναμικό να μεταφέρεται μαζικά στούς τόπους δουλειάς όπου βγαίνει το κέρδος γα τους εργοδότες και αυτό ένας οποιδήποτε μη αστοιχείωτος άνθρωπος το γνωρίζει ιστορικά. Επομένως στα πλαίσια αυτά και κανείς να μην πλήρωνε φόρους και εισιτήρια οι ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ  θα έπρεπε να πληρώνουν τις μεταφορές σαν τάξη καθότι αυτές είτε εργάσιμη ώρα είναι στην ουσία, είτε μετακίνηση προς την εκπαίδευση/ειδίκευση με σκοπό/κατάληξη τελικά πάλι την εργασία δηλαδή την εκμετάλλευση και την παραγωγή κέρδους για αυτούς αρα πάλι δυνάμει εργάσιμη ώρα.

Στα πιο ανθρώπινα, όποιος βλέπει τέτοια σκηνικά και όχι μόνο κάθεται και κοιτάει σαν χάνος αλλά τα δικαιολογεί κιόλας βγάζοντας ηλίθιες συνωμοσιολογικές ιστορίες απο το κεφάλι του αξίζει τις ίδιες κλοτσιές με αυτούς που κατεβάζουν απο τα λεωφορεία απόρους, ανέργους και μετανάστες.

αυτα τα ευχάριστα Smiley
« Last Edit: September 03, 2016, 15:38:20 pm by g » Logged

kaspas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #89 on: September 03, 2016, 15:33:38 pm »

Quote from: g on September 03, 2016, 15:30:24 pm
Το ότι ένας άνεργος δεν έχει 30-50 ευρώ να πληρώσει στα καλά καθούμενα δεν σας περνάει απο το μυαλό ρε αναίσθητοι μαλάκες ? Το ότι για έναν άνθρωπο που είναι ήδη καταπτοημένος απο την ανεργία ή την περιοδική τέτοια το να μην έχει πχ τσιγάρα για 1 εβδομάδα--κάτι που θα συμβεί αν χάσει τόσα λεφτά-- μπορεί να τον ξεφτιλίσει τελείως ψυχολογικά δεν το σκέφτεστε ? Το ότι με τα λεφτά του προστίμου μπορεί να περνάει μια εβδομάδα (γιατί κάτι ειπώθηκε του στύλ " να κόψουν τους καφέδες για να πληρώνουν εισιτήρια" το αναφέρω ? Μάλλον όχι...

Επίσης The Web μαλάκα τα λεωφορεία δεν μας τα κανε κανείς χάρη για να πηγαίνουμε πιο εύκολα για ποτάκι. Οι συγκοινωνίες υπάρχουν ειδικά στις μητροπόλεις ώστε το εργατικό δυναμικό να μεταφέρεται μαζικά στούς τόπους δουλειάς όπου βγαίνει το κέρδος γα τους εργοδότες και αυτό ένας οποιδήποτε μη αστοιχείωτος άνθρωπος το γνωρίζει ιστορικά. Επομένως στα πλαίσια αυτά και κανείς να μην πλήρωνε φόρους και εισιτήρια οι ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ  θα έπρεπε να πληρώνουν τις μεταφορές σαν τάξη καθότι αυτές είτε εργάσιμη ώρα είναι στην ουσία, είτε μετακίνηση προς την εκπαίδευση/ειδίκευση με σκοπό/κατάληξη τελικά πάλι την εργασία δηλαδή την εκμετάλλευση και την παραγωγή κέρδους για αυτούς αρα πάλη δυνάμει εργάσιμη ώρα.

Στα πιο ανθρώπινα, όποιος βλέπει τέτοια σκηνικά και όχι μόνο κάθεται και κοιτάει σαν χάνος αλλά τα δικαιολογεί κιόλας βγάζοντας ηλίθιες συνωμοσιολογικές ιστορίες απο το κεφάλι του αξίζει τις ίδιες κλοτσιές με αυτούς που κατεβάζουν απο τα λεωφορεία απόρους, ανέργους και μετανάστες.

αυτα τα ευχάριστα Smiley
Γάμα το δεν έχω κάτι να σχολιάσω, αν έτσι κάνεις διάλογο εσύ.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 Go Up Print
Jump to: