• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:04:50 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:04:50 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426671
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 71
Total: 138
xristodoulou
DPARASIOU
dal
npalami
Lazaros8585
myrto
nikitask
Kenedy
Kv
Nianaro
mastilia
DLHERRO
akoil
Elenit
antontsiorvas
Papalamprous humor
mmikelo
nikos123321
Notac
nectar
nmpampal
Antonistsak
geo66
dimitris kiziridis
vdelimpalta
dim13
iliaspapam
tinidou
kourkou
Vharitou
nikos.a
despoina15
Ioannis Apostolikas
gorilaki
johnmout
arxigos18
apapamichail
kvas
alex_g
giorgos_skl
Antonis Mak
georgepana9
nchatzo
mavrhs
elias_farhood
Zoe06
nikpapoutsi
thaliatsk
Nikos_313
karadimitras
Nicotre
NickSpan
noys
Νικη
Dimos Bachlas
thunder
Le ece
Ast
iasonaskaraminas
andreaspaper
LelisNiko
gmpatsol
amprozos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Συγκοινωνίες και Μέσα Μεταφοράς (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Εσύ κόβεις εισιτήρια στον ΟΑΣΘ;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Εσύ κόβεις εισιτήρια στον ΟΑΣΘ;
Ναι - 24 (42.1%)
Όχι - 33 (57.9%)
Total Voters: 57

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 12 Go Down Print
Author Topic: Εσύ κόβεις εισιτήρια στον ΟΑΣΘ;  (Read 22466 times)
ChrisKaloy-Kakou
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Εσύ κόβεις εισιτήρια στον ΟΑΣΘ;
« Reply #30 on: February 07, 2016, 03:58:00 am »

Ρε παιδιά, δεν το κατάλαβα καθόλου αυτό το "αν δε γουστάρεις ΟΑΣΘ μην μπαίνεις στο λεωφορείο". Δεν κατάλαβα, δηλαδή δεν πληρώνουμε φόρους; Όλοι έχουν δικαίωμα στις δημόσιες μεταφορές! Αν το κράτος για καθαρά πολιτικούς λόγους επέλεξε να διοχετεύσει αλλού τα λεφτά και υπερασπίζεται ένα παρασιτικό μονοπώλιο, δε θα την πληρώσουμε εμείς!

Συμφωνώ με τον Αλντεμπαράν στο εξής: ουσιαστικό αποτέλεσμα θα φέρει μόνο αν κάνουμε κάτι όλοι μαζί. Μέχρι στιγμής κάτι έχουμε προσπαθήσει, αλλά θέλει περισσότερη υποστήριξη από όλους μας. Πάντως οι φοιτητές στο Ρέθυμνο τα κατάφεραν σε αυτό το θέμα. Μέχρι βέβαια να γίνει αυτό, θεωρώ λογικό το να μη χτυπάς εισιτήριο.
The Web
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #31 on: February 07, 2016, 04:04:35 am »

Συμφωνώ με αυτά που λέτε (οκ με κάποια , οχι με ολα) αυτο που μου εκανε εντυπωση είναι ότι ο ΟΑΣΘ "πληρωνεται απο τους φορους μας"
Από οσο ξερω οι αστικες συγκοινωνιες ειναι κρατικες (ή εν μερει κρατικες) μονο σε Αθηνα - Θεσσαλονικη. Οπουδήποτε αλλου είναι ιδιωτικες , με καθεστως περιπου όπως τον ΚΤΕΛ . Οποτε δεν ισχυει ότι ο ΟΑΣΘ πληρώνεται (καλυτερα, θα επρεπε να πληρωνεται) απο τους φορους μας , καθοτι φόρους πληρωνουν και στην Κρητη , και στην Ευβοια και στην Πατρα , στην Καβαλα , αλλα δεν εχουν κρατικη δημοσια συγκοινωνια.
Το κράτος επιδοτει τις (δημοσιες) συγκοινωνιες , ωστε να εχουν μειωμενο κόμιστρο οι ειδικες ομάδες (φοιτητες , ΑΜΕΑ , πολυτεκνοι) και ως εκει είναι η συνεισφορά του. Αν κάποιες δημοσιες συγκοινωνίες ειναι κρατικες , αυτες απλα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κερδοφορες (αν και καποια μικρη κερδοφορια πρεπει να επιδιώκεται πχ. για την περιοδικη αλλαγη και το σερβις των λεωφορειων)     Η λογικη που λεει , οτιδηποτε ειναι κρατικο πρεπει να μπαινει με το κεφαλι μεσα , δεν περπαταει. Αν ισχυε για κάποια χρονια , συσσωρευσε προβληματα στην κρατικη μηχανη , που τωρα ειναι βουνο! Και οταν λεω δεν περπαταει , σε καμια χωρα δεν περπαταει , δεν αφορα μόνο την Ελλαδα.
Για τους ελεγκτες που λετε , εχω διαβασει εξοργιστικες ιστοριες , όπως πιθανως και οι περισσοτεροι. Εχω προσπαθησει να κανω κάτι που πολυ συχνα κανω , να σκεφτω από την πλευρα του αλλου ( του ελεγκτη ) Αν τους αντιμετωπιζα ολους με ευγενεια και διακριτικότητα , θα εισέπραττα κανένα πρόστιμο ; Αν επιανα καποιον χωρις εισητηριο , μου ελεγε λεφτα δεν εχω, ταυτοτητα δεν εχω , αλλο εγγραφο δεν εχω , θα αρκουμουν στο να γραψω τα στοιχεια που θα μου πει , που μαλλον θα ειναι ψευτικα ; Φυσικα αν ηθελε ντε και καλα να φυγει δεν θα μορουσα (και θα ηταν επικίνδυνο) να τον εμποδισω. Θα πηγαινα ομως μετα στο τμημα και θα ελεγα "ενας τυπος ψηλος , μελαχροινος , ετσι κι ετσι" ελέγχτηκε, δεν ειχε εισητηριο και στην πρωτη σταση κατεβηκε , παρολο που του ειπα οτι οφειλει να ερθει μαζι μου για να διασταυρωθουν τα στοιχεια του. Αν δεν το εκανα , δεν θα ημουν καλος στη δουλεια μου. Θα με πληρωναν οι αστικες συγκοινωνιες για να διασφαλισω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των επιβατων κοβει εισητηριο , και εγω απλα θα εκανα βόλτες με τα λεωφορεια. Αυτο που θελω να πω , συναδελφοι , είναι ότι τετοια δουλεια χωρις λιγο θρασος , δεν γίνεται ...
« Last Edit: February 07, 2016, 04:11:01 am by The Web » Logged

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
xameno kormi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #32 on: February 07, 2016, 04:08:57 am »

χωρις να το χω ψαξει πολυ νομιζω οτι το κρατος καλυπτει το κενο αναμεσα στα λειτουργικα εξοδα του οασθ και τα κερδη του ωστε να ειναι σε ενα επιπεδο το εισητηριο ας πουμε λογικο
το οποιο σε σχεση με αυτα που παρεχει ο οασθ δεν ειναι
Σουλης
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θκο μας παιδακ

View Profile
« Reply #33 on: February 07, 2016, 04:27:36 am »

κατα τη δικια μου αποψη, το να μην κοβεις εισιτηριο ατον οασθ ειναι επιλογη σου και δεδομενου οτι δεν προκαλεις ζημια σε ενα οργανισμο που οσα λεφτα του υπολειπονται απο τον ετησιο προυπολογισμο του τα τσεπωνει απο το κρατος. και αν και ημουν διστακτικος στην αρχη, εχω σταματησει πλεον να κοβω εισιτηριο, καθως οι ελεγχοι ειναι ανεπαρκεις και ακομα και να με πιασει ελεγκτης χωρις εισιτηριο (μεσα σε ενα χρονο δεν εχει γινει ακομα) θα πληρωσω ενα προστιμο πολυ μικροτερο της τιμης που θα εδινα για ολες τις μηνιαιες καρτες. και επειδη εχω αντιμετωπισει πολλες φορες σχολια του τυπου "δε ντρεπεσαι να πιαστεις και να σε κανει ρεζιλι?", οχι δεν ντρεπομαι γιατι οταν κανεις κατι συνειδητα και οχι μονο επειδη θες να τη βγαζεις τζαμπα στο λεωφορειο, πρεπει να υπερασπιεσαι αυτη την επιλογη σου μπροστα στον καθε ελεγκτη

Quote from: Karaμazoβ on March 01, 2010, 00:49:39 am
μη φοβάσαι δεν θα τον κλείσουν, θα τον πουλήσουν. Και ως ιδιωτικό μονοπωλιο (μαζι με τα αεροπλάνα του Βγενό και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ) θα μας γαμήκουν.
feoudarxhs
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #34 on: February 07, 2016, 04:29:38 am »

Quote from: The Web on February 07, 2016, 04:04:35 am
Συμφωνώ με αυτά που λέτε (οκ με κάποια , οχι με ολα) αυτο που μου εκανε εντυπωση είναι ότι ο ΟΑΣΘ "πληρωνεται απο τους φορους μας"
Από οσο ξερω οι αστικες συγκοινωνιες ειναι κρατικες (ή εν μερει κρατικες) μονο σε Αθηνα - Θεσσαλονικη. Οπουδήποτε αλλου είναι ιδιωτικες , με καθεστως περιπου όπως τον ΚΤΕΛ . Οποτε δεν ισχυει ότι ο ΟΑΣΘ πληρώνεται (καλυτερα, θα επρεπε να πληρωνεται) απο τους φορους μας ,

Δεν κατάλαβες. Διάβασε το άρθρο του thepressproject που παρατέθηκε παραπάνω. Δεν πρόκειται για κρατική επιχορήγηση στην περίπτωση του ΟΑΣΘ για ΑΜεΑ κλπ. Ο ΟΑΣΘ έχει εγγυημένες μη ζημιές σύμφωνα με την κρατική σύμβαση. Ο ΟΑΣΘ ακόμα και 1 έυρω έσοδα να έχει και 200 εκ έξοδα, το κράτος με βάση τη σύμβαση είναι υποχρεωμένο να του καλύψει τα υπόλοιπα 199.199.199€ ώστε να έχει 0 ζημιές. Πράγμα που σημαίνει ότι ο ΟΑΣΘ μπορεί να έχει 1000 οδηγούς, καθένας από τους οποίους να εκτελεί ένα δρομολόγιο τη βδομάδα και να είναι ευχαριστημένος. Δεν έχει λόγο ουσιαστικά να κάνει καμία προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδά του βάζοντας περισσότερες γραμμές, προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες κλπ. μιας και σε κάθε περίπτωση το κράτος θα φροντίσει να μην έχει καμία ζημιά.

Και μιας και το κράτος είναι υπεύθυνο για το 70% των εσόδων του ΟΑΣΘ... πράγματι πληρώνεται από το κράτος...
Πάτρικ Αστέρης

Aπ'τον καιρο που επινααααα

View Profile
« Reply #35 on: February 07, 2016, 05:04:36 am »

H μεγαλυτερη τσατσια που κανει ο οασθ επισης σαν εταιρια ειναι να βαζει μετοχους τους ιδιους τπυς υπαλληλους του με ενα μικρο ποσοστο.Οφελει τα μεγαλα  κεφαλια του  και φορολογικα αλλα και ηθικα,αφου αν εισαι μετοχος θα κανεις τα παντα για το κερδος του αφεντικου σου.Επειδη εχω βρεθει σε παρεμβαση στον οασθ,τους φοιτητες τους εχουν χεσμενους.Το δικτυο ανεργων μετα απο πκλυ αγωνα καταφερε να διαγραφονται προστιμα ανεργων.
Γενικα για μενα πρεπει να βρουμε εναν τροπο να τους κανουμε ρομπα.Ακομα και αν αυτο ειναι ενα ψηφισμα στο avaaz Tongue.Ειναι στα παντα απαραδεκτοι.Απο εισητηριο μεχρι καθαριοτητα.
Ενα βασιμο ζητημα επισης,ειναι οτι αν παρω πx το 10 απο ευκλειδη για καμαρα,πληρωνω το ιδιο με καποιον που θα το παρει μεχρι κτελ.Παραλογο

Και τα παρτάλια οι σκέεεεεψεις μαααααας
kaspas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #36 on: February 07, 2016, 05:56:10 am »

Quote from: Πάτρικ Αστέρης on February 07, 2016, 05:04:36 am
Ενα βασιμο ζητημα επισης,ειναι οτι αν παρω πx το 10 απο ευκλειδη για καμαρα,πληρωνω το ιδιο με καποιον που θα το παρει μεχρι κτελ.Παραλογο
Αυτό δεν λύνεται, δεν μπορείς να βάλεις χρέωση με τα χιλιόμετρα, ωστόσο καλύτερη λύση είναι αυτό που ίσχυε (25 λεπτά 3 διαδρομές ή κάτι τέτοιο).
Frenzyx
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #37 on: February 07, 2016, 06:40:44 am »

Κατι τετοια ακουω και χαιρομαι που εχω την τυχη να μενω διπλα στη σχολη και να χρησιμοποιω αστικο μονο για να παω κεντρο! Παντως οι υπηρεσιες του οασθ ειναι πραγματι απαραδεκτες, ως πρωτοετης μπηκα καπου τον Οκτωβρη για πρωτη φορα σε αστικο του οασθ και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι να αρχισω οικονομιες για κανα μηχανακι Tongue Ειναι ομως και οι οδηγοι σκοτωστρες εδω και φοβαμαι....
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #38 on: February 07, 2016, 07:26:23 am »

xyz Fren zyx
Κάπου τον Οκτώβρη μπήκες πρώτη φορά και γράφτηκες στο φόρουμ... και αποφάσισες να μπεις σε αστικό  Cheesy Grin
Κάπου τον Οκτώβρη μπήκες πρώτη φορά σε αστικό λεωφορείο... και αποφάσισες να κάνεις οικονομίες για μηχανάκι
Χμ...
Τι μήνα έκανες πρώτη φορά, ξέρεις,  Tongue ανταλλαγή σωματικών υγρών ?
Κάτσε να μαντέψω : 

Σεπτέμβρη ?
Aφιερωμένο και καλωσήλθες  Grin
Future Prophecies • 'September' [Camo & Krooked Remix]

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=K9mIIt7rHo8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=K9mIIt7rHo8</a>

https://www.youtube.com/watch?v=K9mIIt7rHo8
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫
♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪

Κάτσε να μαντέψω και το όνομά σου: Άρης ?

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Vlassis
Veteran

εφακ

View Profile
« Reply #39 on: February 07, 2016, 15:45:40 pm »

Κι όμως ο ΟΑΣΘ βραβεύεται. Τι και αν αυτες οι μειονοτικες ομαδες μπορει να μην χωρανε να μπουν στο λεωφορειο πολυ συχνα, τουλαχιστον πληροφορουνται σωστα  bang_head
Παγκόσμια Αναγνώριση του Συστήματος Τηλεματικής του Ο.Α.Σ.Θ.

πρόπελ
Is any of it real? I mean, look at this. Look at it! A world built on fantasy! Synthetic emotions in the form of pills, psychological warfare in the form of advertising, mind-altering chemicals in the form of food, brainwashing seminars in the form of media, controlled isolated bubbles in the form of social networks. mr.robot s01e10
lady_of_winter
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

εφακ

View Profile
« Reply #40 on: February 07, 2016, 16:19:01 pm »

Quote from: Vlassis on February 07, 2016, 15:45:40 pm
Κι όμως ο ΟΑΣΘ βραβεύεται. Τι και αν αυτες οι μειονοτικες ομαδες μπορει να μην χωρανε να μπουν στο λεωφορειο πολυ συχνα, τουλαχιστον πληροφορουνται σωστα  bang_head
Παγκόσμια Αναγνώριση του Συστήματος Τηλεματικής του Ο.Α.Σ.Θ.

ρε το συστημα τηλεματικης το δωρισε ο μητρακος στον οασθ

φετος μας το λεγε

They paint the world full of shadows... and then tell their children to stay close to the light. Their light. Their reasons, their judgments. Because in the darkness, there be dragons. But it isn't true. We can prove that it isn't true. In the dark, there is discovery, there is possibility, there is freedom in the dark once someone has illuminated it.
ChrisKaloy-Kakou
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #41 on: February 07, 2016, 18:37:08 pm »

Το λεωφορείο στη Θεσ/νικη ειναι το μονο μεσο μετακινησης και αντι ο μοναδικος λειτουργος του να σεβαστει τον πολιτη/επιβατη, τον "σκοτώνει" !

Ρε σεις, όταν ο άλλος παίρνει μια επιχείρηση, δεν το κάνει επειδή έχει κοινωνική ευθύνη κλπ, αλλά για να βγάλει λεφτά. Αυτός είναι και ο λόγος που οι υπηρεσίες σε μια πόλη εξ' ορισμού δεν μπορούν να δουλεύουν σαν επιχειρήσεις, είτε πρόκειται για τη λέσχη του ΑΠΘ, είτε για τον ΟΑΣΘ, είναι για οτιδήποτε άλλο.

Εγώ το άλλο δεν καταλαβαίνω: σας φαίνεται πιο λογικό το να μην μπαίνετε στο λεωφορείο από το να διεκδικήσετε το να μην πληρώνετε; Και αφήστε που αν πάμε φουλ κόσμος στον ΟΑΣΘ και το διεκδικήσουμε δυναμικά, εγώ νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος.
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #42 on: February 07, 2016, 18:47:03 pm »

Εγώ δε κόβω ποτέ σχεδόν, μόνο αν είναι μεγάλη η απόσταση 15+ λεπτά. Δε φτάνει που δίνουμε φόρους θα κόβουμε και εισητήριο, αφού τα ίδια καίει το λεωφωρείο μπείς δε μπείς.

feoudarxhs
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #43 on: February 07, 2016, 20:23:27 pm »

Quote from: ChrisKaloy-Kakou on February 07, 2016, 18:37:08 pm
Το λεωφορείο στη Θεσ/νικη ειναι το μονο μεσο μετακινησης και αντι ο μοναδικος λειτουργος του να σεβαστει τον πολιτη/επιβατη, τον "σκοτώνει" !

Ρε σεις, όταν ο άλλος παίρνει μια επιχείρηση, δεν το κάνει επειδή έχει κοινωνική ευθύνη κλπ, αλλά για να βγάλει λεφτά. Αυτός είναι και ο λόγος που οι υπηρεσίες σε μια πόλη εξ' ορισμού δεν μπορούν να δουλεύουν σαν επιχειρήσεις, είτε πρόκειται για τη λέσχη του ΑΠΘ, είτε για τον ΟΑΣΘ, είναι για οτιδήποτε άλλο.

Το πρόβλημα με τον ΟΑΣΘ είναι ότι ΔΕΝ προσπαθεί να βγάλει λεφτά. ΔΕΝ έχει λόγο να βγάλει λεφτά από τον κόσμο. ΔΕΝ είναι κανονική επιχείρηση. Έχει εγγυημένες μη ζημιές από το κράτος λόγω της σύμβασής του. Ο ΟΑΣΘ δε θέλει να μπαίνει κόσμος στα λεωφορεία του. Πρόκειται για ένα μαγαζί που το κράτος του έχει πει ότι έξοδα και να έχεις εγώ θα έρχομαι να σου τα καλύπτω.

Αν το δει κανείς από τη σκοπιά ενός προϊσταμένου ή υπαλλήλου του ΟΑΣΘ που νοιάζεται για το καλό της επιχείρησης, είναι πραγματικά παράλογο να σπαταλήσει έστω και 5 λεπτά από τον καφέ του για να προσελκύσει έστω και έναν πελάτη παραπάνω. Σήμερα έχει 50 εκ. το χρόνο έσοδα, 200 έξοδα. Τι να έχει 1€ έσοδα, τι 50 εκ. τι 200 εκ. Αφού σε κάθε περίπτωση το υπόλοιπο ποσό καλύπτεται από το κράτος. Δεν υπάρχει λόγος να δουλέψει κάποιος στον ΟΑΣΘ. Είναι η επιχείρηση που το κράτος χορηγεί να αυξάνει διαρκώς τα έξοδά της και να μειώνει τα έσοδα της. Όσο περισσότερα έξοδα κάνει και όσο μικρότερα έσοδα... τόσο μεγαλύτερη επιχορήγηση θα λάβει...

Είναι σαν να έχω ένα τυροπιτάδικο... και να μου λέει το κράτος ότι έξοδα και να έχω, άσχετα με τα έσοδα, θα μου τα καλύψει. Όχι μόνο συνέχεια θα έχω άψητες τις τυρόπιτες γιατί δε θα έχω κανένα λόγο να πουλάω... αλλά και ότι ψήνω θα κάθομαι να το τρώω μόνος μου...
« Last Edit: February 07, 2016, 20:27:45 pm by feoudarxhs » Logged
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #44 on: February 07, 2016, 20:52:36 pm »

Κι άλλος αρχάριος με μόλις 2ο ποστ στο βαρυσήμαντο τόπικ : "Εσύ κόβεις εισιτήρια στον ΟΑΣΘ;" !

Εσύ μ' άρεσες επειδή...  Shocked Huh Undecided

Quote from: feoudarxhs on February 07, 2016, 20:23:27 pm
Όχι μόνο συνέχεια θα έχω άψητες τις τυρόπιτες γιατί δε θα έχω κανένα λόγο να πουλάω... αλλά και ότι ψήνω θα κάθομαι να το τρώω μόνος μου...

άψητες τυρόπιτες ρε μονοφαγά? ωμές εντελώς? Δε ντρέπεσαι καθόλου? Αλλά Φεουδάρχης, τι περιμένεις? Tongue
 Cheesy Grin Grin

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 12 Go Up Print
Jump to: