• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:05:59 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:05:59 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 203
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 74
Guests: 127
Total: 201
chryssana
Minmaxeng
Antonis Mak
moutdimi
aggp
gp6
kosovi
AristeidisM
George_RT
Nikos_313
kathrin_p
maria.r
Kv
thegreekbaron
Chaidec
jimalexoud
Chrisapostol
AggelosZ
al3xts
Gagauss
anstaik
Petros Ts
Juror8
pdiamantis
Chr1sgr
cremidhs
jkara
ore525
Konstantina Karamani
sassi
meliou
Fotis
aorologas
giorgos_skl
Petran25
gntitsios
Evripidis
thanosn
george14
vaggelis.ntokas
Nikos.Ts
geo66
papajohnn06
Antreas17
Antigoni
vasilis saitis
Mr Z
soktas
Annapar
Lefo
dr.giorgos
daphnenik
ThanosKoutsoump
mgrivab
JiMan5
NickSpan
georkala
chrysa.tsilika
chriskazakos
anna.ts
noys
naoumvogia
evax
useranknown
nikos123321
Don
Gone_Forever
ioannidisg
tasos gourd
stefpapa21
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Συγκοινωνίες και Μέσα Μεταφοράς (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Εσύ κόβεις εισιτήρια στον ΟΑΣΘ;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Εσύ κόβεις εισιτήρια στον ΟΑΣΘ;
Ναι - 24 (42.1%)
Όχι - 33 (57.9%)
Total Voters: 57

Pages: [1] 2 3 ... 12 Go Down Print
Author Topic: Εσύ κόβεις εισιτήρια στον ΟΑΣΘ;  (Read 22477 times)
Exomag
Veteran
Διεστραμμένος

unfortunate...

View Profile
Εσύ κόβεις εισιτήρια στον ΟΑΣΘ;
« on: February 05, 2016, 19:37:11 pm »

Εχει ενδιαφέρον το ποια είναι η άποψη του καθενός για την κατάσταση με το εισητήρια και πρόστιμα του ΟΑΣΘ και την στάση του κόσμου απέναντι τους.

Δηλαδή αν θα έπρεπε να κόβει εισητήρια ο κόσμος, αν δε θα έπρεπε, αν θα έπρεπε να πληρώσει το πρόστιμο εφόσον τον πιάσουν χωρίς εισητήριο, αν δε θα έπρεπε, κλπ.

Το topic προέκυψε από διάσπαση από αυτό το topic.
« Last Edit: February 06, 2016, 19:06:07 pm by Exomag » Logged

jimPster
Θαμώνας

η ταν η arctan!!!

View Profile
Re: Εσύ κόβεις εισιτήρια στον ΟΑΣΘ;
« Reply #1 on: February 05, 2016, 21:02:52 pm »

Θα καταθεσω την εμπειρια μ ... 3 με 4 χρονια πριν δεν εκοβα εισιτηρια κατ εξακολουθηση. Ο λογος επειδη ημουν χαζος, δεν ειχα προβλημα να παιζω θεατρο και αλλος ενας λογος. Ο αλλος λογος ειναι οταν εκοβα εισιτηρια μια φορα ετυχε να κανω "autocad" στο εισιτηριο και στο επομενο λεωφ επειδη δεν ηταν ευπρεπες το εισ το πεταξα και τσουπ ο ελεγκτης. Σαν νομοταγης πολιτης πηγα στο ΟΑΣΘ και το πληρωσα , Εκει ενιωσα λιγο μλκς γτ ενιωσα οτι κανεις δν πληρ τα πρστμ.  Εχω ξεφυγει 2-3 φορες απο ελεγκτες. Με εχουν πιασει 4-5 φορες. Η διαδικασια ηταν παντα ιδια, στοιχεια (ταυτ κτλ) δν ειχα , μ ελεγε παμε στο αστ. τμ. του λευκου πυργου , επαιζα το θεατρο "πολυς κοπος" εδινα ψευτικα στοιχεια κομπλε. Ποτε δν καλεσαν αστυν. φανταζομαι γτ ειναι πολυ κοπος και για αυτους.

Οι πιο σπεσιαλ ιστοριες ειναι οι εξης:

Πηγαινα προς τα τρενα , και ο ελεγκτης στο τελος μ ειπε να το πληρωσεις ομως γτ με εβλεπε να πηγαινω στα τρενα. Εκει με εβαλε σε σκεψεις γτ λεω εστω και εδινα και τα πραγματικα στοιχεια μ , ποιος λεει οτι ειναι αληθη και μπορει να επιβληθει το προστ? Γτ με την λογικη αυτη τν εχω φεσωσει τν ψευτικη περσονα.

Η αλλη και τελευταια φορα που με πιασαν , ηταν 11-12 το βραδυ (λολ και η πλακα ειναι οτι τν ειχα κοψει αλλα λεω τετοια ωρα δν) Ε αυτος ζητησε και τηλ να παρει ,,, Ευτυχως που ηταν βραδυ και τ λεω τετοια ωρα θα ανησυχησει η μανα μ και τν γλιτωσα)

Και μια η ξεφτιλα που επρεπε να παιζω θεατρο, το οτι επρεπε να μαι στν τσιτα καθε φορα και οτι ζητησε τηλ ο τελ. το κοβω το εισιτηριακι μ πια .
« Last Edit: February 05, 2016, 21:13:08 pm by jimPster » Logged
kaspas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2 on: February 06, 2016, 00:26:56 am »

Ας πω κι εγώ την άποψή μου.
Προσωπικά έκοβα εισιτήρια στο 1ο - αρχές 2ου έτος (όταν ήταν 40 λεπτά ακόμη).Καλά όχι πάντα άλλα για μεγάλες αποστάσεις σίγουρα.Όχι τόσο γιατί είχα φόβο μη πετύχω ελεγκτή αλλά επειδή θεωρούσα (και θεωρώ ) ότι αξίζει(κακά τα ψέματα αν θες να πας στα κτελ ή σε καμιά πυλαία/Άνω τούμπα αξίζει, 40-50 λεπτά για τέτοια ταρίφα δεν βρίσκεις πουθενά). Επειδή μένω κοντά στο κέντρο (η Καμάρα είναι 3 στάσεις απ το σπίτι μου) έκοβα σπάνια για κέντρο.
Μόλις αυξήθηκε τώρα η τιμή, που για έμενα δεν είναι πάλι κάνα τρελό πόσο 10 λεπτά αύξηση έχω να τα δώσω, νευρίασα γιατί παρατήρησα ότι τα λεωφορεία έρχονται πιο αραιά,δηλαδή εκεί που είχε θυμάμαι 31 κάθε 5 λεπτά κάτω απ το σπίτι μου τώρα πήγε στα 8. Θα μου πεις σιγά την διαφορά αλλά κάτσε μου αύξησε την τιμή η εταιρία κατά 10 λεπτά και δεν βελτίωσε καθόλου τις παροχές της.Αυτό είναι αδικαιολόγητο και είναι ο λόγος που δεν χτυπάω εισιτήρια σήμερα (αν και η αλήθεια είναι δεν μου αρέσει που το κάνω).
Τώρα λέω να ξεκινήσω να παίρνω μηνιαιες κάρτες.
Έχει πολλά θέματα ο ΟΑΣΘ μακάρι να είχε υπηρεσίες όπως στα λεωφορεία στο εξωτερικό και ας το πλήρωνα όσο κάνει εκεί αλλά να αξίζει.
Από τύχη με έχουν κάνει έλεγχο 2-3 φορές αλλά πήγαινα στα τρένα ή κτελ οπότε πάντα είχα εισιτήριο.
ChrisKaloy-Kakou
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3 on: February 06, 2016, 01:38:23 am »

Εγώ νομίζω ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να κόβεις εισιτήριο διότι ο ΟΑΣΘ τα παίρνει και με τα παραπάνω τα λεφτάκια του από τους φόρους σου. Δεν είναι να πεις ότι δεν μπορεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες του ή να επιβιώσει, ένα βασιλικό μονοπώλιο είναι. Ίσα-ίσα, εγώ νομίζω ότι έχει πολύ νόημα το να διεκδικήσουμε δωρεάν μεταφορές ως φοιτητές, διότι για κάποιους το κόστος δεν είναι και αμελητέο. Άσε που στην τελική και μη αμελητέο να ήταν, είναι λεφτά. Ξέρεις να τα φας και αλλού. Για πιο λόγο να πληρώνεις τον ΟΑΣΘ αφού τον έχεις ήδη πληρώσει από τους φόρους σου;

Μια ιστορία από μετρό Αθήνας. Είμαι με 3 φίλους, μπαίνουμε χωρίς εισιτήριο και κατεβαίνουμε σύνταγμα. Εκεί μας ζητάει ελεγκτής τα εισιτήρια. Πάει να στριμώξει έναν από εμάς στη γωνία και εκείνος λόγω... αντανακλαστικών τον πετάει πέρα με μια σπρωξιά και φεύγουμε. Από τα καλά Λούμπεν μπορώ να πω.

Τελευταίο: γενικά ο σύλλογος είχε πάει μερικές φορές στις 23 του μήνα να διαγράψει πρόστιμα με το δίκτυο ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων. Δε θα μετρούσε να το τρέξουμε ξανά;
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #4 on: February 06, 2016, 01:43:02 am »

Το μόνο μονοπώλιο που κλαίει για να αυξήσει τις τιμές του. Ποτέ εισιτήριο στον ΟΑΣΘ να πάει να γαμηθεί. Σε λίγο θα έχει αστικά κάθε 5 ώρες, σαν τα ζώα μας έχουν

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

גם זה יעבור

View Profile
« Reply #5 on: February 06, 2016, 01:51:20 am »

Γενικά ο οασθ το τελευταίο χρόνο αύξησε την τιμή, μείωσε τα δρομολόγια και έβαψε με διαφημίσεις λεωφορεία του+γκρινιάζει στο κράτος για έξτρα χρηματοδότηση.
Βέβαια οι αυξήσεις είναι αποτέλεσμα μνημονίων αλλά αυτό δεν δικαιολογεί κάτι.

Γενικά διαφωνώ με το ο καθένας μόνος του να μην χτυπάει εισιτήριο, αν έχει την οικονομική δυνατότητα να το πληρώσει. Αυτό δεν είναι κίνηση αντίδρασης, είναι τζαμπατζιλίκι. Αν είσαι κατά της αύξησης συλλογικά διεκδικείς να μην περάσει.

Από την άλλη ξέρω άτομα, όχι φοιτητές που εκεί σου φεύγουν τα μονόευρα, που δεν παίρνουν εισητήριο και κατεβαίνουν με πόδια για οικονομία. Οπότε προς το παρόν δίνω το εισιτήριο μου και αφήνω στην κρίση αυτού που το παίρνει αν πρέπει να χτυπήσει το δικό του ή όχι, δεδομένου ότι δεν μπορώ να ξέρω αν δυσκολεύεται όντως ή όχι.

« Last Edit: February 06, 2016, 01:54:11 am by Αλντεμπαράν » Logged

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
Mathematica
Καταστραμμένος

Apples in the human world are worth the trip.

View Profile
« Reply #6 on: February 06, 2016, 01:54:06 am »

εγω οταν ειμαι θεσσαλονικη κοβω ή βγαζω κάρτα, αλλα προφανώς όχι γιατί λυπάμαι τον οασθ που αλλιως θα χάσει τα λεφτά μου ή επειδή είμαι ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες του. Απλά θέλω να είμαι ήσυχη όταν μπαινω στο αστικό, επειδή το χρησιμοποιώ πάρα πολύ ούτως ή άλλως, και πιστεύω πως το κίνητρό μου συμπίπτει με το κίνητρο πολύ κόσμου.

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
Exomag
Veteran
Διεστραμμένος

unfortunate...

View Profile
« Reply #7 on: February 06, 2016, 19:23:05 pm »

Quote from: Αλντεμπαράν on February 06, 2016, 01:51:20 am
Γενικά διαφωνώ με το ο καθένας μόνος του να μην χτυπάει εισιτήριο, αν έχει την οικονομική δυνατότητα να το πληρώσει. Αυτό δεν είναι κίνηση αντίδρασης, είναι τζαμπατζιλίκι. Αν είσαι κατά της αύξησης συλλογικά διεκδικείς να μην περάσει.

Και εγώ αυτής της άποψης είμαι.

Μπορεί οι υπηρεσίες του ΟΑΣΘ να είναι ότι χειρότερο, αλλά το να πει κάποιος "εγώ δεν κόβω εισητήρια" ως αντίδραση σε αυτό δεν το θεωρώ ορθό. Να διεκδικήσεις με κάποιον πιο αποτελεσματικό/τρόπο αλλαγή του ΟΑΣΘ πως το καλύτερο, ναι. Να μην χρησιμοποιείς ΟΑΣΘ αν δεν σκοπεύεις να κόψεις εισητήριο, ναι. Να μην κόβεις με τη λογική "δε συμφωνώ και πιστεύω δε θα έπρεπε να πληρώνω εισητήριο", (για μένα πάντα) όχι.

c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #8 on: February 06, 2016, 19:30:30 pm »

Το ότι σε μία μεγάλη πόλη δεν υπάρχει εναλλακτικό μέσο μαζικής μεταφοράς προσβάσιμο στον κοινό λαό δεν σημαίνει ότι η προσφορά του ΟΑΣΘ είναι take it or leave it. Ο ΟΑΣΘ σαφώς και έχει ευκαιρίες να αξιοποιήσει το δυναμικό του και να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες. Το θέμα δεν είναι απλώς η αύξηση της τιμής των εισιτηρίων, η οποία ούτως ή άλλως είναι δεδομένη, αλλά το ότι τα αστικά έχουν μειωθεί σε βαθμό που δεν πάει άλλο και πλέον είναι όλα γεμάτα. Εντωμεταξύ η μείωση των αστικών μόνο κοστίζει στον ΟΑΣΘ, γιατί και να θες με τόσο κόσμο που έχει πχ το 10 που παίρνω εγώ απλά δεν μπορείς να φτάσεις μέχρι το μηχάνημα να βγάλεις εισιτήριο. Και να φανταστείτε εγώ της άποψής σας ήμουν, απλώς σε κάποια στιγμή βαρέθηκα και πλέον βγάζω μόνο σπάνια, δηλαδή όσο σπάνιο είναι να βρεις θέση να καθίσεις.
« Last Edit: February 06, 2016, 19:37:07 pm by c0ndemn3d » Logged

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Vlassis
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

εφακ

View Profile
« Reply #9 on: February 06, 2016, 19:40:14 pm »

μιας που πιασαμε κουβεντα ας θυμησω και ενα αρθρο για τον ΟΑΣΘ, θα λεγα αρκετα..ενδιαφερον!
Ένα βασιλικό μονοπώλιο που το έλεγαν ΟΑΣΘ

επειδη χρησιμοποιω συνεχεια λεωφορειο, βγαζω μηνιαια καρτα. Το κοστος για την καρτα και την χρηση που κανω για μενα ειναι οκ
το να περιμενεις ομως μεχρι και 20+ λεπτα στην σταση (για το 12 το οποιο θεωρειται και συχνο, τρομαρα του) και να δινεις και 50 λεπτα ή 1 ευρώ για να πας ως το κεντρο, σαν σαρδελα μεσα στο αστικο, ειναι ξεφτιλα

αλλα δεν ειναι και λυση που μπορει να αποδωσει το να μην χτυπας εισιτηριο, οπως ειπανε και πιο πανω θελει κατι πιο μαζικο για να αντιδρασεις σε αυτην την κατασταση!

πρόπελ
Is any of it real? I mean, look at this. Look at it! A world built on fantasy! Synthetic emotions in the form of pills, psychological warfare in the form of advertising, mind-altering chemicals in the form of food, brainwashing seminars in the form of media, controlled isolated bubbles in the form of social networks. mr.robot s01e10
geopas
Θαμώνας

View Profile
« Reply #10 on: February 06, 2016, 22:12:19 pm »

Ειμαι και εγω απο αυτους που βγαζουν καρτα στους 6-7 απο τους ~10 μηνες που ειμαι θεσσαλονικη.Κυριως λογω αποστασης απο κεντρο σχολη κτλ.Τους υπολοιπους κοβω εισιτηριο περιπου καθε δευτερη διαδρομη κυριως  στο πηγαινε με το 8(αγαπη μονο το 8 btw) γιατι : α)εχω πετυχει εκει μια μονο φορα ελεγκτη στις 7 το πρωι και β)αμα πετυχω ελεγκτη την ωρα που δεν χωραω καλα καλα να μπω ουτε εγω, θα τον σκυλοβρισω(αγαπη μονο ειπαμε).Ναι θεωρω τον εαυτο μου ηλιθιο πολλες φορες που συνεχιζω να κοβω καρτα ενω α)οι διαδρομες εχουν λιγοστεψει κανοντας το μοναδικο τροπο μαζικης μετακινησης στη θεσσαλονικη ανυποφορο,β) τα εναπομειναντα λεωφορειο που εχουν μεινει ειναι ειτε σκοτωστρες ειτε κινητες διαφημισεις για εσωρουχα ή τα Mc Donalds γ)ελεγκτη πετυχαινω καθε 2ο μηνα στη καλυτερη και αυτο συνηθως σε καποιο τερμα πολυσυχναστου σταθμου.Βεβαια σε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι ειναι λυση να μπαινω μεσα χυμαδιο και δωρεαν.Μιας και το εφερε κουβεντα εσεις ποσο συχνα πετυχαινετε ελεγκτη και σε ποιες γραμμες;
teslaaaa
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Buongiorno Principessa!

View Profile WWW
« Reply #11 on: February 06, 2016, 22:35:18 pm »

Quote from: geopas on February 06, 2016, 22:12:19 pm
Ειμαι και εγω απο αυτους που βγαζουν καρτα στους 6-7 απο τους ~10 μηνες που ειμαι θεσσαλονικη.Κυριως λογω αποστασης απο κεντρο σχολη κτλ.Τους υπολοιπους κοβω εισιτηριο περιπου καθε δευτερη διαδρομη κυριως  στο πηγαινε με το 8(αγαπη μονο το 8 btw) γιατι : α)εχω πετυχει εκει μια μονο φορα ελεγκτη στις 7 το πρωι και β)αμα πετυχω ελεγκτη την ωρα που δεν χωραω καλα καλα να μπω ουτε εγω, θα τον σκυλοβρισω(αγαπη μονο ειπαμε).Ναι θεωρω τον εαυτο μου ηλιθιο πολλες φορες που συνεχιζω να κοβω καρτα ενω α)οι διαδρομες εχουν λιγοστεψει κανοντας το μοναδικο τροπο μαζικης μετακινησης στη θεσσαλονικη ανυποφορο,β) τα εναπομειναντα λεωφορειο που εχουν μεινει ειναι ειτε σκοτωστρες ειτε κινητες διαφημισεις για εσωρουχα ή τα Mc Donalds γ)ελεγκτη πετυχαινω καθε 2ο μηνα στη καλυτερη και αυτο συνηθως σε καποιο τερμα πολυσυχναστου σταθμου.Βεβαια σε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι ειναι λυση να μπαινω μεσα χυμαδιο και δωρεαν.Μιας και το εφερε κουβεντα εσεις ποσο συχνα πετυχαινετε ελεγκτη και σε ποιες γραμμες;
Από τις γραμμές που κυκλοφορώ:
-2,3,8 στο τέρμα του ΙΚΕΑ αρκετά συχνά (ιδίως στο 8)
-καμιά φορά στα 2,3,8 κοντά στον φοίνικα (αμαξοστάσιο) και προς τις δυο κατευθύνσεις
-σε όλα τα λεωφορεία του ικέα προς τα χωριά (88,69,76,67,87,72) συνήθιζε να λειτουργεί ο οδηγός σαν ελεγκτής/κράχτης, ευτυχώς αυτό έχει εκλείψει τελευταία (και στο πάνε και στο γύρνα)
-στο 78Ν παλιά όταν το έπαιρνα είχα πετύχει κάποιες φορές
-στο 36 επίσης είχα πετύχει πριν κανά δυο χρόνια  Cheesy θυμάμαι πιο παλιά από το κόσμος προς το ικέα μπούκαραν 2-3 μαζί (μιλάω για πριν 5 χρόνια)
-στα 11,58 δεν θυμάμαι να έχω πετύχει ποτέ τα τελευταία 2 χρόνια
-ούτε στο 66 θυμάμαι να έχω πετύχει ποτέ
Το 8 είναι από τα χειρότερα λεωφορεία στο κατέβασμα προς κέντρο από ανατολικά, το δε 2 διεκδικεί τα πρωτεία για χειρότερο στο γυρισμό (για να καταφέρεις να μπεις από τα πανεπιστήμια μεσημέρια κατά τις 2 πρέπει να έχεις πολύ θράσος + 1 ώρα διαδρομή πανεπιστήμια-ικέα)

Κάντε την εφαρμογή μου για να πάρω πτυχίο!!

http://www.youtube.com/watch?v=ipjaLMd8TqM

https://www.youtube.com/watch?v=gQU3EphIpMY
fasoul
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #12 on: February 06, 2016, 22:36:53 pm »

και στο 7 γίνεται χαμός με ελεγκτές

Αν θέλεις, λέω αν θέλεις, δεσμά
φάε ιδεολογία
Gru
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #13 on: February 06, 2016, 22:46:21 pm »

Και εγώ χρησιμοποιώ συνέχεια λεωφορείο όποτε φροντίζω πάντα να έχω την καρτούλα μου για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Δεν έχω τύχει συχνά σε ελεγκτή και επίσης δεν έχω δει κανένα τρελό περιστατικό από αυτά που διαβάζω κατά καιρούς για αγενείς συμπεριφορές.
Βέβαια εγώ έχω μαλώσει άπειρες φορές με οδηγούς του 14 οι οποίοι είναι απίστευτα αγενείς χωρίς λόγο και αιτία..ένας μάλιστα μου είπε 'αφού θες να πιείς το ποτάκι σου και να γυρίσεις αργά σπίτι πλήρωσε ταξί, τι παίρνεις το τελευταίο 14 ,εμένα με ρωτάς αν θέλω να δουλεύω 12 το βράδυ?'

http://www.youtube.com/watch?v=4b-GDNrmWqI
rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #14 on: February 06, 2016, 23:08:23 pm »

εγω παντως για φετος εβγαλα ετησια. για 3 λογους
1) δεν θα εχω να πονοκεφαλιασω για το αν εχω ή οχι εισιτήριο ή αν ανανεωσα την μηνιαια κάρτα μου, για εναν ολόκληρο χρόνο
2) το κόστος είναι όσο 9 μηνιαίες κάρτες, οπότε 3 μήνες δώρο (under debate οι καλοκαιρινοι μηνες, αλλα συνήθως λείπω απο μεσα ιουλιου μεχρι μεσα αυγουστου)
3) ληγει το πασο τον σεπτεμβρη και ηταν ο μονος legit τροπος να εχω μειωμενο εισιτηριο μεχρι το τελος της χρονιας. μου εκαναν κατι θεματα σε ενα εκδοτηριο οτι ντεμεκ ληγει το πασο και δεν δικαιουμαι, αλλα πηγα σε αλλο εκδοτηριο και ολα οκ.

Παρ' ολα αυτα συμφωνω, ο οασθ δεν αξιζει τα λεφτα του. οι νεοι ελεγκτες/μισθοφοροι ειναι για τον πουτσο αγενεστατοι. τα δρομολογια ειναι τα μισα. μαζι με τις μειωσεις των δρομολογιων, πλεον τα τελευταια δρομολογια των περισσοτερων γραμμων ξεκινανε νωριτερα. για μενα ειδικα, στις 40 εκκλησιες με το 15, τα μισα λεωφορεια δεν εκτελουν ολοκληρο το δρομολογιο αλλα πηδανε μερικες στασεις (συμπεριλαμβανομενης της δικης μου). τα εκδοτικα μηχανηματα μεσα στα λεωφορεια σε κλεβουν στα μουτρα σου. η τηλεματικη δεν εχει τοσο αξιοπιστια οσο μερικα χρονια πριν. το νεο σαιτ γαμιεται. ο περιορισμος της ανανεωσης των χρονων αφιξεων στο σαιτ σε μια καθε μισο λεπτο γαμιεται. Οι οδηγοι που εχουν περιεργες απαιτησεις (μην στεκεσαι στην πορτα, μην στεκεσαι τοσο μεσα, μην μιλας στο τηλεφωνο, μην γραφεις στο τηλεφωνο, μην μπεις με τοσα πραγματα, μην μπεις με καφεδες) γαμιουνται και αυτοι. το εισιτηριο στο 78Ν επισης γαμιεται.

αυτα τα λιγα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

Pages: [1] 2 3 ... 12 Go Up Print
Jump to: