• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:35:47 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:35:47 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 90
Guests: 116
Total: 206
mprova
noimaginationforthis
PeriklisL
Agnotobouri
xeniam
chrismzag
dimitrisblioumis
Haralampos
Guts
lefterish
aggp
stloukas
Raphael
faidonchatz
asemas
eplysia
koskyr
antwnis
nikitask
anastas1a
artemissamaras_
dimitris585
dorapangeiou
cealexop
vagelismo
Fenia04
george14
eirinistyl
Captain
mavrhs
Pcsc
lasef
mdimitrig
chris123
Billyskotsikas
gramniko
andrpats
chris_krkls
idchatzi
Mardouk75
mor
ඞ
Anastasiam
gpapadimi
jimalexoud
alice
Giorgossou
tasos_ntv
tsaliki
gntitsios
athenamits
PolarBear
tzortzis
mixkats
kokkinosgior
marilita
Theislander
cpapadd
HlektrikhPatata
vlasiosv
thomaitheodosiadou
Kyriacos
mrodi
drimagm
marysmr
mimaki
Vromofona Kathikia
kkalamar
ariadnipm
mmikelo
andripappa
athizoi
victoria
Kaniki
chaniotism
mkoutsouk
Dimos Bachlas
harischris
kpap17
kosovi
pipitsenko
ppoug
Nikos.Ts
gmout
cremidhs
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2016
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15 Go Down Print
Author Topic: Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2016  (Read 26415 times)
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2016
« Reply #45 on: December 17, 2015, 02:06:51 am »

Quote from: vasilis94 on December 17, 2015, 01:47:32 am

Χμ, δε ξέρω αν με τον πλανήτη αναφέρεσαι πράγματι στον πλανήτη (δηλαδή άλλες χώρες) ή στο υπόλοιπο ΑΠΘ. Γενικά ισχύει ότι και σαν τμήμα και σαν χώρα έχουμε πολύ καιρό εξετάσεις (σε σχέση με τους υπόλοιπους), αλλά:

> Σε αντίστοιχα τμήματα του εξωτερικού φαντάζομαι (δεν έχω πάει/ψάξει το θέμα για να στο επιβεβαιώσω) η διαδικασία αξιολόγησης διαμοιράζεται πολύ περισσότερο μέσα στο εξάμηνο και οι εξετάσεις συχνά είναι πχ. το 30%, οπότε και έχουν λιγότερη σημασία αλλά και αναγκαστικά είσαι πιο έτοιμος για αυτές μέσω εργασιών κλπ. Οπότε είναι μια τελείως άλλη κατάσταση εδώ, δε βγαίνει και θα φανεί και στην αποχή αλλά και στα στατιστικά κάθε μαθήματος, αν πράγματι μείνει 3 βδομάδες.

> Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τμήματα, δε ξέρω, προσωπικά τους κορόιδευα όταν μου έλεγαν κάτι 15νθήμερες εξεταστικές με Σάββατα μέσα και όλα τα μαθήματα μαζί. Και εντάξει τις τελευταίες χρονιές τελειώνουμε γύρω στις 3-4-5 Ιούλη, ενώ οι υπόλοιποι καμιά βδομάδα νωρίτερα, κάνοντας (εμείς) 5 βδομάδες το Γενάρη. Τώρα και με 4 βδομάδες θα είμαστε καλύτερα. Αν τελειώσουμε στις 24 Ιούνη ούτε το Ποσείδι δε θα χει ανοίξει  Cheesy

Επίσης σε σχέση με τα υπόλοιπα τμήματα, έχουμε σίγουρα κατά μ.ο. περισσότερα μαθήματα/εξάμηνο από τα περισσότερα και επίσης έχουμε και άπειρα επιλογής. Ειδικά στο χειμερινό εξάμηνο που χει και το 9ο μαθήματα, σίγουρα θα υπάρχουν επικαλύψεις (ίδια ώρα και μέρα) και θα τρέχουν πάλι να αλλάζουν τις ώρες τα παιδιά.
Χαίρομαι που κάποιος απάντησε σοβαρά και εμπεριστατωμένα.Ας παραθέσω τότε την άποψη μου...Ναι μιλάω προφανώς για όλες τις υπόλοιπες χώρες...Συμφωνώ με τον διαμοιρασμό που λες.Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που επηρρεάζει την διάρκεια της εξεταστικής.Γιατί και προόδους και εργασίες να έχεις δώσει,πάλι θα εξεταστείς σε μικρό διάστημα.Η απουσία τους όμως δν καταλαβαίνω γιατί να συνεπάγεται μεγαλύτερη εξεταστική.Ίσα ίσα που θα μπορούσε κανείς να πει πως αφήνει περισσότερο χρόνο για διάβασμα ΜΕΣΑ στο εξάμηνο (δεν συμφωνώ με αυτό προσωπικά αλλά μιλάμε υποθετικά).Οπότε και πάλι γίνεται να εξεταστείς σε 2-3 βδομάδες.
Και ναι έχουμε αρκετά σε αριθμό μαθήματα (και εγώ χρωστάω όπως και η πλειοψηφία των συμφοιτητών) αλλά ας μην κρυβόμαστε,μεγάλα παιδιά είμαστε εξάλλου,η εξεταστική ΔΕΝ θα σε σώσει.Ζητάτε 1 εβδομάδα εξτρά,δηλαδή +7 μέρες. Εάν υποθέσουμε ότι ο μέσος φοιτητής δίνει 7 μαθήματα, κερδίζει 1(!) μέρα εξτρά για κάθε μάθημα που δίνει...Νομίζω πως κανείς δεν σώνεται με +1 μέρα,και από προσωπική εμπειρία μιλώντας.
Εάν το πρόγραμμα ήταν μόνιμα 3βδομαδο, όλοι θα προσαρμοζόντουσαν αναλόγως.Αλλά κλασσικά είμαστε της τελευταίας στιγμής και ας είχαμε ολόκληρο εξάμηνο Cool
Obarack Sand
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #46 on: December 17, 2015, 02:12:12 am »

Quote from: Tolis _tmo_ on December 17, 2015, 01:58:37 am
...strikes back! Διαμαντάκι

Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on December 17, 2015, 02:06:51 am
+1

Γενικά πιστεύω 3 βδομάδες είναι πολύ κομπλέ, είτε θες να δώσεις τα λίγα που χρωστάς είτε να το τσιτώσεις με 10-12.

Για ξένα πανεπιστήμια που αναφέρθηκαν, Ολλανδία είναι στάνταρ 2 εβδομάδες ανά 3 μήνες (το έτος έχει 4 "τρίμηνα" δηλαδή). Οπότε σε 2 εβδομάδες δίνεις από 3 ως 6 μαθήματα (συνήθως 4). Αυτό σε μέσο όρο αντιστοιχεί σε 6 μαθήματα σε 3 εβδομάδες εδώ, που είναι ένας πολύ καλός/safe μέσος όρος για το πόσα μαθήματα δίνουμε ανά εξεταστική ρεαλιστικά και όχι σε φάση "θα πάω κι ό,τι γίνει".

https://gifs.com/gif/yx1MpB
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #47 on: December 17, 2015, 02:16:23 am »

Χαίρομαι που κάποιος απάντησε σοβαρά και εμπεριστατωμένα.Ας παραθέσω τότε την άποψη μου...Ναι μιλάω προφανώς για όλες τις υπόλοιπες χώρες...Συμφωνώ με τον διαμοιρασμό που λες.Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που επηρρεάζει την διάρκεια της εξεταστικής.Γιατί και προόδους και εργασίες να έχεις δώσει,πάλι θα εξεταστείς σε μικρό διάστημα.Η απουσία τους όμως δν καταλαβαίνω γιατί να συνεπάγεται μεγαλύτερη εξεταστική.Ίσα ίσα που θα μπορούσε κανείς να πει πως αφήνει περισσότερο χρόνο για διάβασμα ΜΕΣΑ στο εξάμηνο (δεν συμφωνώ με αυτό προσωπικά αλλά μιλάμε υποθετικά).Οπότε και πάλι γίνεται να εξεταστείς σε 2-3 βδομάδες.
Και ναι έχουμε αρκετά σε αριθμό μαθήματα (και εγώ χρωστάω όπως και η πλειοψηφία των συμφοιτητών) αλλά ας μην κρυβόμαστε,μεγάλα παιδιά είμαστε εξάλλου,η εξεταστική ΔΕΝ θα σε σώσει.Ζητάτε 1 εβδομάδα εξτρά,δηλαδή +7 μέρες. Εάν υποθέσουμε ότι ο μέσος φοιτητής δίνει 7 μαθήματα, κερδίζει 1(!) μέρα εξτρά για κάθε μάθημα που δίνει...Νομίζω πως κανείς δεν σώνεται με +1 μέρα,και από προσωπική εμπειρία μιλώντας.
Εάν το πρόγραμμα ήταν μόνιμα 3βδομαδο, όλοι θα προσαρμοζόντουσαν αναλόγως.Αλλά κλασσικά είμαστε της τελευταίας στιγμής και ας είχαμε ολόκληρο εξάμηνο Cool

Δεν ξέρω για σένα, αλλά για μένα θα έκανε τη διαφορά. Ξέχασες ότι μπαίνουν και εργασίες που πρέπει να γίνουν την περίοδο εξεταστικής κατά κόρον στον τομέα Smiley Της τελευταίας στιγμής είμαστε επειδή θέλουμε μια μέρα τουλάχιστον για επανάληψη του μαθήματος + ξεκούραση; Δεν ξέρω αν διάβασες, αλλά πολλοί δίνουν όλη την εξεταστική σε 10 μέρες, όχι 3 βδομάδες.

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #48 on: December 17, 2015, 02:21:52 am »

Quote from: c0ndemn3d on December 17, 2015, 02:16:23 am
Δεν ξέρω για σένα, αλλά για μένα θα έκανε τη διαφορά. Ξέχασες ότι μπαίνουν και εργασίες που πρέπει να γίνουν την περίοδο εξεταστικής κατά κόρον στον τομέα Smiley Της τελευταίας στιγμής είμαστε επειδή θέλουμε μια μέρα τουλάχιστον για επανάληψη του μαθήματος + ξεκούραση; Δεν ξέρω αν διάβασες, αλλά πολλοί δίνουν όλη την εξεταστική σε 10 μέρες, όχι 3 βδομάδες.
Η εξεταστική διαρκεί 7+7+5=19 μέρες φίλτατε, και εγω δεν δίνω από τις 19 όλες, σε μικρότερο διάστημα εξετάζομαι...Και δυστυχώς τρέχουν όντως και ΠΟΛΛΕΣ εργασίες.
Ας δωθεί καταχρηστικά 1 εβδομάδα κενή μετά για ξεκούραση+διεκπεραίωση των εργασιών. happy? Smiley
rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #49 on: December 17, 2015, 02:23:50 am »

+ σε οσο γινεται πιο επιμηκυσμενη εξεταστικη

http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #50 on: December 17, 2015, 02:36:21 am »

Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on December 17, 2015, 02:21:52 am
Quote from: c0ndemn3d on December 17, 2015, 02:16:23 am
Η εξεταστική διαρκεί 7+7+5=19 μέρες φίλτατε, και εγω δεν δίνω από τις 19 όλες, σε μικρότερο διάστημα εξετάζομαι...Και δυστυχώς τρέχουν όντως και ΠΟΛΛΕΣ εργασίες.
Ας δωθεί καταχρηστικά 1 εβδομάδα κενή μετά για ξεκούραση+διεκπεραίωση των εργασιών. happy? Smiley

Κόμπλεξ

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
GiannisM
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #51 on: December 17, 2015, 03:44:32 am »

Γενικά η διαφορά μας με το εξω δεν είναι (μόνο) ούτε οι πρόοδοι και οι εξέταση μέσα στο εξάμηνο ούτε η διάρκεια των εξεταστικών. Είναι ότι αν είχαν τα ποσοστά επιτυχίας που έχουμε εμείς (κάπου είχα δει μια εξεταστική πεδίου 1 με 30-40% επιτυχία και από αυτούς σχεδόν όλοι μεταξύ 5-6), οι καθηγητές θα είχαν φύγει το ίδιο εξάμηνο. Πας να δώσεις και το στάνταρ είναι ότι περνάς, που εδώ δεν ισχύει. Αυτό μπορεί να είναι καλό γιατί εμβαθύνουμε ή κακό γιατί μας βγάζει την πίστη άσκοπα, αλλά δεν είναι το ίδιο για να τα συγκρίνεις. Αν ήταν έτσι εδώ δώσε μου και 3 και 2 βδομάδες. Επειδή όμως για να γράψεις σε μάθημα πρέπει πέρα απο το στάνταρ τυπικό διάβασμα εξαμήνου να βρεις και να λύσεις ό,τι άσκηση έχει κάνει ή δεν έχει κάνει ο κάθε καθηγητής, εμένα και η +1 μέρα στο κάθε μάθημα κάτι μου λέει.
Faqade
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #52 on: December 17, 2015, 09:55:28 am »

Quote from: vasilis94 on December 17, 2015, 01:47:32 am

Χμ, δε ξέρω αν με τον πλανήτη αναφέρεσαι πράγματι στον πλανήτη (δηλαδή άλλες χώρες) ή στο υπόλοιπο ΑΠΘ. Γενικά ισχύει ότι και σαν τμήμα και σαν χώρα έχουμε πολύ καιρό εξετάσεις (σε σχέση με τους υπόλοιπους), αλλά:

> Σε αντίστοιχα τμήματα του εξωτερικού φαντάζομαι (δεν έχω πάει/ψάξει το θέμα για να στο επιβεβαιώσω) η διαδικασία αξιολόγησης διαμοιράζεται πολύ περισσότερο μέσα στο εξάμηνο και οι εξετάσεις συχνά είναι πχ. το 30%, οπότε και έχουν λιγότερη σημασία αλλά και αναγκαστικά είσαι πιο έτοιμος για αυτές μέσω εργασιών κλπ. Οπότε είναι μια τελείως άλλη κατάσταση εδώ, δε βγαίνει και θα φανεί και στην αποχή αλλά και στα στατιστικά κάθε μαθήματος, αν πράγματι μείνει 3 βδομάδες.

> Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τμήματα, δε ξέρω, προσωπικά τους κορόιδευα όταν μου έλεγαν κάτι 15νθήμερες εξεταστικές με Σάββατα μέσα και όλα τα μαθήματα μαζί. Και εντάξει τις τελευταίες χρονιές τελειώνουμε γύρω στις 3-4-5 Ιούλη, ενώ οι υπόλοιποι καμιά βδομάδα νωρίτερα, κάνοντας (εμείς) 5 βδομάδες το Γενάρη. Τώρα και με 4 βδομάδες θα είμαστε καλύτερα. Αν τελειώσουμε στις 24 Ιούνη ούτε το Ποσείδι δε θα χει ανοίξει  Cheesy

Επίσης σε σχέση με τα υπόλοιπα τμήματα, έχουμε σίγουρα κατά μ.ο. περισσότερα μαθήματα/εξάμηνο από τα περισσότερα και επίσης έχουμε και άπειρα επιλογής. Ειδικά στο χειμερινό εξάμηνο που χει και το 9ο μαθήματα, σίγουρα θα υπάρχουν επικαλύψεις (ίδια ώρα και μέρα) και θα τρέχουν πάλι να αλλάζουν τις ώρες τα παιδιά.

Ελπίζω να μην εννοείς αυτό που λες και απλά να τρολλάρεις.Λες ότι μια εβδομάδα εχτρά θα έδινε +1 μέρα για κάθε μάθημα.Έχεις καταλάβει ότι με αυτό το συγκεριμένο πρόγραμμα υπάρχουν φοιτητές του 9ο εξαμήνου που δίνουν μέσα σε 1.5 εβδομάδα 7 μαθήματα?Μιλάμε για 7 μαθήματα μέσα σε μια εβδομάδα,και αναφέρομαι χωρίς να χρωστάει κάποιος μαθήματα έτσι!Το πρόγραμμα είναι απαράδεκτο και δεν καλύπτει τις ανάγκες του φοιτητή.Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η διάρκεια αλλά και ο διαχωρισμός των μαθημάτων.Υπάρχουν παιδιά που είναι 5ο έτος,θέλουν να τελειώσουν και δίνουν 3 μαθήματα την μέρα(προφανώς χωρίς να χρωστάνε μαθήματα παλαιότερων ετών!!!).
Δεν γνωρίζω τι έτος είσαι και ποιά η εμπειρία σου αλλά με τον φόρτο εργασίας μέσα στο εξάμηνο(εργασίες)δεν υπάρχει χρόνος για σωστή προετοιμασία για την εξεταστική.Και δεν θα έλεγα ότι όλοι σε αυτήν την σχολή είναι τεμπέλιδες!
Όσον αφορά το +1 μέρα για κάθε μάθημα που αναφέρεις προφανώς και θα βοηθήσει τον οποιοδήποτε.Είναι το ίδιο δηλαδή για σένα να δίνεις κάθε μέρα μάθημα και το ίδιο να δίνεις ανά 2 μέρες?Άσε τα διαβάσματα.Ο παράγοντας κούραση δεν υπάρχει?Έχουμε καταντήσει να είμαστε ζόμπι σε κάθε εξεταστική.
Υ.Γ Ελπίζω να τρολλάρεις!
johnvoyager
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

we are the enemies of reality

View Profile WWW
« Reply #53 on: December 17, 2015, 12:20:55 pm »

Στην Ιατρική δίνουν ένα μάθημα ανά εβδομάδα.

Ναι, προφανώς δε γίνεται σε δύκολα μαθήματα να περιμένουμε να μας σώσουν 1-2 μερες παραπάνω διαβάσματος, είναι όμως κ θέμα κούρασης ξέρεις.Δεν είμαστε παιδαγωγικό εδώ πέρα, να γράφουμε εκθεσούλες ιδεών,  πολυτεχνείο είμαστε.
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάτσω να διαβάσω άλλο μάθημα τη μέρα που δίνω,  μετά έχω ανάγκη να ξελαμπικάρει το κεφάλι μου που έχει γίνει κιμάς.
Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κεραυνοί, φωτιές, ece

View Profile WWW
« Reply #54 on: December 17, 2015, 12:40:48 pm »

Το θέμα δεν είναι μόνο πόσα μαθήματα δίνουμε. Είναι και το πως.
Αν δίναμε όλα τα μαθήματα όπως τις αναλογικές ας ήταν και 2 βδομάδες η εξεταστική...

All these moments will be lost in time, like tears in rain.
In the meanwhile, life goal.
Obarack Sand
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #55 on: December 17, 2015, 13:03:15 pm »

Quote from: GiannisM on December 17, 2015, 03:44:32 am
Γενικά η διαφορά μας με το εξω δεν είναι (μόνο) ούτε οι πρόοδοι και οι εξέταση μέσα στο εξάμηνο ούτε η διάρκεια των εξεταστικών. Είναι ότι αν είχαν τα ποσοστά επιτυχίας που έχουμε εμείς (κάπου είχα δει μια εξεταστική πεδίου 1 με 30-40% επιτυχία και από αυτούς σχεδόν όλοι μεταξύ 5-6), οι καθηγητές θα είχαν φύγει το ίδιο εξάμηνο. Πας να δώσεις και το στάνταρ είναι ότι περνάς, που εδώ δεν ισχύει. Αυτό μπορεί να είναι καλό γιατί εμβαθύνουμε ή κακό γιατί μας βγάζει την πίστη άσκοπα, αλλά δεν είναι το ίδιο για να τα συγκρίνεις. Αν ήταν έτσι εδώ δώσε μου και 3 και 2 βδομάδες. Επειδή όμως για να γράψεις σε μάθημα πρέπει πέρα απο το στάνταρ τυπικό διάβασμα εξαμήνου να βρεις και να λύσεις ό,τι άσκηση έχει κάνει ή δεν έχει κάνει ο κάθε καθηγητής, εμένα και η +1 μέρα στο κάθε μάθημα κάτι μου λέει.

Μην ξεχνάς όμως πως "έξω" ο "φοιτητής" είναι ταυτόχρονα και "πελάτης". Βασικά, κυρίως πελάτης.

https://gifs.com/gif/yx1MpB
Sf(x)dx
Θαμώνας

View Profile
« Reply #56 on: December 17, 2015, 15:17:39 pm »

Πώς το κάνουν και κάθε φορά λες : Φέτος είναι το χειρότερο από κάθε άλλη φορά και τελικά την επόμενη είναι πάντα χειρότερο ???
Βάσεις , ΣΑΕ 3 , Βιομηχανική και Ευφυή back 2 back , μέσα σε 3 μέρες... klappa  clap

Quote from: Dealan on October 13, 2016, 15:15:45 pm
ΣΑΕ 3 είναι μια πιο λεπτομερής προσέγγιση των θεμάτων που αντιμετώπιζαν τα ΣΑΕ 2 μαζί με κάποια καινούρια πράγματα, με ένα μεγάλο κομμάτι της ύλης να είναι πολύ παρόμοιο βραχίονες. Το μάθημα της δουλγέρη είναι έτσι κι έτσι χωρίς να είναι απαίσιο ή εντυπωσιακό βραχίονες. Παρόλα αυτά έχει 3 αρκετά ενδιαφέρουσες εργασίες βραχίονες, και γενικά άμα σου αρέσει το αντικείμενο του αυτομάτου ελέγχου ο βραχίονας δεν νομίζω ότι το να το επιλέξεις θα είναι κακή επιλογή.
GiannisM
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #57 on: December 17, 2015, 15:32:12 pm »

Quote from: Obarack Sand on December 17, 2015, 13:03:15 pm
Quote from: GiannisM on December 17, 2015, 03:44:32 am

Μην ξεχνάς όμως πως "έξω" ο "φοιτητής" είναι ταυτόχρονα και "πελάτης". Βασικά, κυρίως πελάτης.

Δεν λέω ότι είναι καλύτερο το σύστημά τους που όντως τους έχει πελάτες, ούτε λέω ότι είναι καλό το ότι εδώ θεωρούμε πολύ νορμάλ ότι μπορεί να έχεις λιώσει στο διάβασμα αλλά πάλι να κοπείς επειδή δεν σου έκατσε το θέμα που επινόησε ο εξεταστής, που μπορεί να μην έχει κάνει και τίποτα σχετικό στο μάθημα ή να πιάνει μόνο του 5+ μονάδες.

Λέω ότι είναι όπως είναι στο εξωτερικό, γιαυτό έχουν μικρές εξεταστικές. Δεν γίνεται να τα συγκρίνεις και να λες ότι επειδή έχουν μικρές εξεταστικές εκεί να έχουμε και εδώ, όταν είναι τόσο διαφορετική η λογική της εξέτασης. Όπως γίνεται εδώ, 3 βδομάδες είναι απαράδεκτα λίγος χρόνος.
απλυτος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #58 on: December 17, 2015, 15:41:30 pm »

ενημέρωση από σημερινή παρέμβαση στον Παπαγιάννη.

Μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ οτι η όλη καθυστέρηση στο πρόγραμμα έγινε καθαρά λόγω ασυνεννοησίας των καθηγητών. Κοινώς μας γράφουν κανονικά.

Από δω και πέρα, του είπαμε οτι θέλουμε επί πτυχίω εξεταστική για όλους τους 10εξάμηνο και πάνω, και να γίνει σε 4 βδομάδες.

Μας είπε οτι το τμήμα περιμένει εντολή από το υπουργείο για το αν η εξεταστική θα είναι διπλή για όλους. Αν το υπουργείο βγάλει σχετική εντολή θα αναπροσαρμοστεί το πρόγραμμα σε 4 βδομάδες.

Εμείς του είπαμε οτι ανεξάρτητα από τις προθέσεις του υπουργείου, εμείς διεκδικούμε το τμήμα να κάνει από μόνο του πτυχιακή εξεταστική. Μετά από κάποια ώρα, συμφώνησε οτι το τμήμα πρέπει να κινηθεί έτσι, χωρίς όμως να δεσμεύεται οτι επι πτυχίω θα θεωρούνται όλοι όσοι είναι πάνω από 10 εξάμηνο ή θα υπάρξει άλλο όριο (όπως 10 μαθήματα και κάτω ή κάτι σχετικό).

Το θέμα είναι οτι είναι τόσο ανοργάνωτοι που ότι και να αποφασιστεί θα γίνει στο τμήμα των καθηγητών που θα γίνει την πρώτη Πέμπτη μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Δηλαδή, χαιρέτα μου τον πλάτανο. Οπότε τον πιέσαμε να βγάλει μέχρι τη Δευτέρα το πολύ, τα πιθανά προγράμματα που θα ακολουθηθούν σε κάθε περίπτωση (διπλή για όλους αν το πει το υπουργείο ή πτυχιακή εξεταστική) να ξέρουμε τουλάχιστον τι γίνεται κι ας επικυρωθεί από το τμήμα μετά τα Χριστούγεννα. Δεσμεύτηκε και για αυτό.

Συμπέρασμα

αν γίνει διπλή, θα είναι κατόπιν εντολής υπουργείο, και θα αναπροσαρμοστεί το πρόγραμμα σε 4 βδομάδες.

αν δε δοθεί εντολή, θα γίνει επι πτυχίω εξεταστική χωρίς να ξέρουμε με ποιους όρους και δεν είναι σίγουρο αν θα επιμηκυνθούν οι 3 βδομάδες σε 4. Εν ολίγοις, πρέπει να πιέσουμε για 4 βδομάδες κι επί πτυχίω να θεωρούνται όλοι από 10εξάμηνο και πάνω. Πιστεύω ότι υπάρχουν περιθώρια να το διεκδικήσουμε αν είμαστε μαζικοί.

μέχρι Δευτέρα θα έχουμε τα πιθανά 2 προγράμματα

με βάση τα παραπάνω, έχει νόημα μια μαζική παράσταση αύριο, με στόχο να πιέσουμε για 4 βδομάδες κι επί πτυχίω για τους 10 εξάμηνο και πάνω σε κάθε περίπτωση. Το θέμα είναι να μαζευτούμε κάμποσα άτομα. ας πουν κι υπόλοιποι
« Last Edit: December 17, 2015, 15:53:19 pm by απλυτος » Logged

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
Μικρός λόρδος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #59 on: December 17, 2015, 16:14:08 pm »

ωραία,οταν λες να μαζευτουμε πότε και που??καλό ειναι να βγει καποια ανακοινωση για να μαζευτει πολύς κόσμος..
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15 Go Up Print
Jump to: