• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:45:35 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:45:35 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 78
Guests: 105
Total: 183
daphnenik
manos_diakakis
evgeniaz
alexandraskol
Captain
Tasos Bot
maria.r
Farmakis Aggelos
themisb
ore525
Ted Kaczynski
Gone_Forever
Sotirisbikos
ganasto
mrodi
dr.giorgos
Nikolas Tsamitros
swthrhs
lina_zs
Δημητρης Αξιμιωτης
Dimos Bachlas
dnikoa
Gregory_SP
A-TheITGuy
nataliapap
ioannisdamantis
Pcsc
npalami
Nikos.Ts
xeniam
xristodoulou
sofaki
Δημήτρης Διακολουκάς
AggelosZ
dimitris585
dimitris_diotis
panagiwt1s
jimalexoud
marnas
Νικη
chriskazakos
kvas
Fotis
mayia psarikoglou
kstavroulis
andreaspaper
anthi kotsani
Evripidis
vasilis saitis
kevangelo
Lykaonia
kathrin_p
despoina15
apob
gkg
kakousios
Pastellaki
Aris★
giorgosss03
tourlaza
mgrivab
annaparask
gkaramp
mrotskos
giorgos_skl
Petross
mdimitrig
hacky
matrozos
aggp
Mr Watson
kapoutsi
stavros0201
shamaelas
Marihouan820
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Μετά τη Σχολή > Στον Στρατό (Moderator: hjalmar) > Οδηγίες προς νεουλες
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Οδηγίες προς νεουλες  (Read 9521 times)
The Web
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

μπορει και οχι

View Profile
Οδηγίες προς νεουλες
« on: October 11, 2015, 04:14:06 am »

Με αφορμή κατι βιντεακια που ειδα αυτες τις μερες στο γιουτουμπ και τον "Παρμενίωνα" σκεφτηκα να γράψω συμπεράσματα από τη θητεία μου , που ελπίζω να βρειτε χρησιμα  : 

1) ο τρόπος που δένεις τα παπούτσια , που στρώνεις το κρεβάτι , που διπλώνεις τα μανίκια κτλ. είναι συγκεκριμενος όπου και αν υπηρετήσεις . Αν εχει κάποιος μεγαλύτερο αδερφο ζητάει να του τα δείξει. Αν οχι , ψάχνει στο ιντερνετ , και βρισκει manual για τα πάντα. Ιδιαίτερα το στρωσιμο του κρεβατιού και το τυλιγμα του μαξιλαριου είναι γερο πακέτο αν εισαι λίγο αδεξιος . Ειναι προτέρημα να μην προσπαθεις να τα μάθεις εκει μεσα.

2) η θητεία είναι συντομη , πχ. στο 9μηνο αν βγάλεις τις αδειες και τα γκρουπάκια , μενουν γύρω στους επταμιση μηνες. Μπορει κάποιος να το πάρει ως μια παρατεταμένη κατασκήνωση. Δεν χρειαζεται να το διογκώνεις στο μυαλό σου. Οσο ο καιρός περνάει τόσο λιγότερο ασχολούνται μαζι σου , οπότε πραγματικα ομοιαζει με κατασκήνωση.

3) αν πιστευεις οτι στο στρατο θα φτιαξεις τη φυσικη σου κατάσταση , δεν ισχυει. Σε ολη μου τη θητεια ζήτημα να χρειαστηκε να τρέξω για δεκα λέπτα και να κάνω 20 κάμψεις (συνολικα)  Οποιος θέλει να συνδυασει το στρατο με γυμναστικη , πρέπει να πάει δόκιμος ή ειδικες δυνάμεις (το δηλώνεις στο κέντρο)

4) κανείς δεν υπηρετει με το ζόρι. Αμα δεν θελεις να υπηρετησεις , πας στο κεντρο και λες "δεν θελω να υπηρετησω" . Δεν χρειαζεται να παραστήσεις τον τρελό ή την αδερφη. Σε πάνε στο νοσοκομείο , περνας απο μια επιτροπη , οπου επαναλαμβανεις "δεν θελω να υπηρετησω" . Ο ψυχίατρος γράφει οτι εχεις κατάθλιψη ή αγχωδη διαταραχη και σου δινει ενα χρόνο αναβολη. Σε ενα χρόνο ξαναπας και λες το ιδιο , παίρνεις αλλον ενα χρόνο αναβολη και την τρίτη φορα σου δινουν γιώτα πέντε. Αν εχεις γιώτα πέντε , δεν μπορεις να εργαστεις στα σώματα ασφαλείας και σε ελάχιστες δουλειες του ιδιωτικού τομέα (πχ. σεκιουριτας)  Κατα τα αλλα συνεχιζεις κανονικά τη ζωη σου.

5) για δόκιμοι δηλώνουν πολυ λίγοι , κυρίως επειδη υπηρετεις περισσοτερο. Αν εχεις καλή φυσικη κατάσταση και ψυχική αντοχη να αντέξεις τους τρισημιση μήνες εκπαίδευσης των ΥΕΑ , μετα είναι σαν να εργάζεσαι κάπου μακρια από το σπίτι σου. Πληρώνεσαι και εχεις 2-4 υπηρεσιες το μηνα , ενω ο μεσος φαντάρος εχει εικοσι. Μετα τις 3 το μεσημέριείσαι εκτος στρατοπέδου. Το μεγαλύτερο πλεονεκτημα είναι οτι δεχεσαι εντολες μόνο απο αξιωματικους. Οι αλλοι δόκιμοι και οι ΕΠΟΠ δεν μπορουν να σε ενοχλήσουν. Εγω οι αξιωματικοι που ειδα είχαν ενα επίπεδο , δεν ηταν ντενεκέδες ξεγάνωτοι , ούτε 19χρονα , οπότε υπακούς στις εντολες τους πολυ πιο φυσικα. Στο τέλος της θητείας γίνεσαι και ανθυπολοχαγος , μια αρκετα τιμητικη θεση. Εχεις μόρια , οταν τελειώσεις , για προσληψεις σε στρατο, αστυνομια, πυροσβεστικη. Μόνο για το πόσο χώσιμο τρώνε στην εκπαίδευση των ΥΕΑ , δεν εχω πληρη εικονα.

6) μόρια για προσλήψεις στα σωματα ασφαλείας εχεις και στις ειδικές δυναμεις . Εκει όμως δεν πληρώνεσαι , και τρως στη μαπα , σε υπερθετικο βαθμο , όλο το χώσιμο και την παράνοια του στρατου. Πηγαίνεις να εκπαιδευτεις από ενα τσούρμο στρατοκαβλους , που δεν πάνε καλά στο μυαλό τους . Το μόνο σωμα των ειδικων δυναμεων που θα σκεφτόμουν να παω , εαν ειχα σβελταδα και φυσικη κατάσταση , ειναι οι αλεξιπτωτιστες

7) κάποια καψονάκια , όπως αφύπνιση το βραδυ για αναφορά ή για πορεία , στρωσιμο - ξέστρωμα κρεβατιών , καθώς και κάποιοι ηλιθιοι που φωνάζουν μέσα στα μούτρα σου , εαν γινουν , θα γίνουν 2-3 φορες στο κεντρο , και ποτέ ξανα. Μιλαμε για τον απλό φαντάρο. Στο στρατο εκτιμάται η τυπικότητα , το να δείχνεις σβελτος και το να μην αντιμιλας , ακόμη και οταν ακούς βλακειες . Οσο μπορεις καλλιεργεις αυτα τα τρια πράγματα.

8) ενα πράγμα που υπάρχει στο στρατο , οπως και παντου , ειναι η αδικια. Ενδεχεται να δεις φαντάρους που κάνουν μια πιο soft θητεια από εσενα (τα λεγόμενα βυσματα)   Δεν εχεις κάτι να ζηλέψεις, εκατσε και υποχρεωθηκε η οικογένεια του για να του διευκολυνει μια θητεια πολυ πιο συντομη και τουλαχιστον 5 φορες πιο ευκολη από αυτην που καναν οι πατεραδες μας . Αγκομαχάνε σαν τα γαιδούρια και γκρινιαζουν σα γιαγιάδες , παρόλο που η θητεια τους ειναι πιο ευκολη. Μπορεις και να τα λυπασαι τα βύσματα , απο την αποψη ότι μπορει να μη δουν ούτε μια ημερα τη θητεια τους σαν πρόκληση.

9) ολοι οι ανώτεροι σου , ακόμη και αν είναι αρχίδια , δε θελουν σε καμια περιπτωση να κινδυνευσει η ζωη σου ή να χτυπησεις. Συνήθως τα μετρα ασφαλείας είναι πάρα πολλα , εις βάρος φυσικα της εκπαίδευσης . Θα ακούσεις να μην σου επιτρεπουν να κάνεις σκοπια χωρις αδιάβροχο , ακόμη και αν ψιχαλίζει ή να μην σε αφήνουν να πηδήξεις από ενα υψος μισου μετρου. Απο τη δικια μου εμπειρία , αν ο φαντάρος δεν κάνει ηθελημενα βλακείες , η πιθανότητα να χτυπησει είναι μικρότερη και απο οταν ηταν πολιτης .

10) αν ο ανώτερος σου είναι γυναικα , μπορεις να αισθάνεσαι τυχερος . Δεν προκειται να σου κάνει καψόνια , ουτε να σου ζητησει να κάνεις κάτι που δεν εισαι υποχρεωμένος . Οι γυναικες - στελεχη , ειτε αξιωματικίνες , ειτε ΕΠΟΠ , ειναι τυπικες . Οταν θα σου φύγει το "εσυ θα με διατάξεις μωρη , πηγαινε πλυνε κανα πιατο" που περνάει από το μυαλο σου , θα καταλάβεις οτι εισαι τυχερος .

11) αν κάποια στιγμη αισθάνεσαι ότι σε "χωνουν" υπερβολικα , μπες στο ιντερνετ σε μια έξοδο σου και δες ντοκιμαντερ στο γιουτιουμπ από εκπαιδεύσεις μισθοφορικού στρατου , κυρίως του εξωτερικου , και θα δεις οτι η εκπαίδευση τους είναι 100 φορες δυσκολοτερη απ τη δική σου , ακόμη και αν βρισκεσαι σε σκληρη μοναδα. Ειναι ενας τρόπος να ανακουφιστεις . Επισης μια καλή ιδεα είναι να εχεις μαζι σου ενα μπλοκακι , να γραφεις τις δουλειες σου , κανα ποίημα στη σκοπια , ακομη και ημερολόγιο. Για να κρατάς την ισορροπία σου.

12) μερικες φορές ηθελα να εκφρασω κάποιο παράπονο. Αν αρχισεις να παραπονιέσαι , ιδιαίτερα σε λάθος ατομα , ενδεχεται να βρεις το μπελά σου. Εγω λοιπον εβαλα τη μάνα μου δυο φορές να πάρει τηλεφωνο τον Διοικητη (χωρις να τον ξερει) και να κάνει το παράπονο , αντι για εμένα. Μπορει να ακούγεται φλωρικο , μπορει να ειναι , αλλα και τις δυο φορες η κατάσταση διορθώθηκε. Αντιθετως οταν προσπαθούσα μόνος μου να βρω το δικιο μου , μόνο σκατό και καμπάνες ετρωγα , παρα την ευγένεια μου. Δεν ξερω αν πιανει γενικώς , σε εμένα επιασε. Δικαιολογείται μια μάνα να παίρνει τηλεφωνο , γιατι ανησυχει για το καμάρι της , και ακομη και αν το αιτημα δεν γινει δεκτο , δεν μπορουν να την καμπανιάσουν !

13) οποιαδηποτε στιγμη μπορεις να ζητήσεις αναβολή , και θα στη δωσουν . Απλα επειδη η αναβολη αυτη δίνεται για ψυχολογικούς λόγους , ενδεχεται οταν λήξει , να κληθεις να υπηρετήσεις ως αοπλος . Το ιδιο συμβαίνει και στην αναβολη που περιεγραψα στο 4)
Η ζωη του φανταρου που υπηρετει άοπλο , εχει κάποια θετικα και κάποια αρνητικα. Εγω τη βρίσκω χειρότερη , γιατι χάνεις ολες τις εκπαιδεύσεις και μαζι και τα λίγα πραγματα που θα μαθαινες στο στρατο.  Ο αοπλος εχει πιο ανιαρη καθημερινότητα από τον ενοπλο. Υπάρχουν ομως και πολλοι που θεωρούν την αοπλη θητεία καλύτερη. Βασικα πάρε το μοιρολατρικα αυτο , οτι κατσει.

14) ενας υστατος τρόπος να γλιτωσεις απο κάτι στο στρατό , ειναι να επικαλεστεις λογους υγειας (ποναει το κεφαλι μου , εχω διάρροια , εχω τάση για εμετο , ποναει η μέση μου , δεν με κραταν τα πόδια μου)  Σε αυτην την περιπτωση σε πηγαίνουν στο γιατρο , που κατα 99.9 % σου λεει να κάτσεις κανα δυο μερες στο κρεβάτι. Δυστυχώς ετσι χώνεις τους αλλους φαντάρους , που αναγκάζονται να κάνουν την υπηρεσια σου ή οτι ητανε να κανεις . Use it wisely

15) ημουνα πολυ μεγάλο παρτάλι ως φανταρος , αδεξιος , αργοκινητος , ατακτοποιητος . Μαζεψα και καμπόσες ποινες , αλλα επειδη μεχρι 20 μερες ποινη (αυτο που λενε φυλακη) σβήνεται , τελικως δεν υπηρετησα ουτε μια ημερα παραπάνω. 20 μερες φυλακη είναι πολλες , και πρεπει να κάνεις χοντρα πραγματα για να τις φας . Οποτε εντάξει , ακομη και αν βρεθεις σε "αυστηρη" μοναδα που πέφτουν ποινες , δεν εχεις και πολλα να φοβηθείς απο αυτες .

Αυτες ήταν οι δικες μου εμπειριες και τα δικα μου συμπερασματα. Και ως κατακλείδα , είτε φοβάσαι το πώς θα περάσει ο καιρός της θητείας , ειτε εχεις ιδεολογικο πρόβλημα σε σχεση με την υποχρεωτικη θητεια , μην το μεγαλωνεις μεσα στο μυαλο σου !

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
boudou

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
Re: Οδηγίες προς νεουλες
« Reply #1 on: October 11, 2015, 10:21:20 am »

Puke

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
Obarack Sand
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2 on: October 11, 2015, 11:04:10 am »

Quote from: boudou on October 11, 2015, 10:21:20 am
Puke
+2

https://gifs.com/gif/yx1MpB
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #3 on: October 11, 2015, 13:53:54 pm »

+ 3 !

Elade

View Profile
« Reply #4 on: October 11, 2015, 13:58:05 pm »

Αυτα που λες στο 4 αμφιβαλλω αν ισχυουνε, δε νομιζω οτι ειναι τοσο ευκολη η αναβολη. Κι επισης φτάνει με τον αστικο μύθο, οι ομοφυλοφιλοι πάνε κανονικα στρατό.
Κατα τα αλλα είσαι ένα τσουτσέκι της κακιάς ώρας
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #5 on: October 11, 2015, 14:18:59 pm »

Quote from: Elade on October 11, 2015, 13:58:05 pm
Αυτα που λες στο 4 αμφιβαλλω αν ισχυουνε, δε νομιζω οτι ειναι τοσο ευκολη η αναβολη. Κι επισης φτάνει με τον αστικο μύθο, οι ομοφυλοφιλοι πάνε κανονικα στρατό.

Ισχυει, οι αναβολες δινονται για πλακα. Στο Ι5 δηλαδη την τελευταια φορα τα πραμματα ειναι λιγο πιο περιεργα. Με την εννοια του που θα πεσεις και ποσο θα σε ταλαιπωρησουν. Φυσικα το να εχεις ενα χαρτι απο γιατρο (πετσινο ή οχι) σε διευκολυνει. Βεβαια εγω δεν θα πηγαινα να πω  "δεν θελω να υπηρετησω" γιατι ισως σταβωσουν και σε ταλαιπωρησουν παραπανω, θα προτιμουσα το "δεν μπορω" για διαφορα κολληματα. Δεν γινεται να πας στρατο με το ζορι, δηλαδη πες εκει οτι σκας και δε φορας χακι και δεν κανεις τιποτα, τι θα σε κανουν? Θα σε πανε στρατοδικειο? Δεν παιζει, γιατι ανθρωπος εισαι μπορει οντως να κολλησες μολις μπηκες στο στρατοπεδο και χωρις ιστορικο τρελας, οποτε δεν κανουν καν τον κοπο. Θα σε δειρουν και θα στα βαλουν με το ζορι? Ας γελασω, χαχαχαχαχαχα. Ασε που φερνει αναστατωση στο στρατοπεδο ενας που τους εχει γραμμενους και απλα περιφερεται. Γενικα αν δεν θες να πας, ΔΕΝ ΠΑΣ. Αν πας, πας γιατι φοβασαι για το ενδεχομενο να σε εμποδισει σε καποιες δουλειες (για το οποιο απο τους παντες εχω ακουσει μονο οτι ειναι μουφα ακομα και για το δημοσιο κι εγω δεν ξερω καποιον που οντως του αρνηθηκαν δουλεια για Ι5), επειδη οι γονεις πρηζουν πουτσες γιατι ειναι κολλημενοι σαν τους υπολοιπους ελληνες ή γιατι δεν αντεχεις την αναμονη 2 χρονων και το αγχος (ειδικα αν δουλευεις) για την διεκπαιρεωση της παραπανω διαδικασιας.

Ο στρατος υπαρχει στο μυαλο μας μονο και τον εχει διογκωσει η μαλακισμενη ελληνικη κοινωνια. Αν εξαφανιστει απο κει δεν υπαρχει καθολου και καλο θα ειναι δεδομενης της καταστασης να τον εξαφανισουμε.
« Last Edit: October 11, 2015, 15:26:36 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #6 on: October 11, 2015, 14:50:47 pm »

Quote from: Grecs on October 11, 2015, 14:18:59 pm

Ισχυει, οι αναβολες δινονται για πλακα. Στο Ι5 δηλαδη την τελευταια φορα τα πραμματα ειναι λιγο πιο περιεργα. Με την εννοια του που θα πεσεις και ποσο θα σε ταλαιπωρησουν. Φυσικα το να εχεις ενα χαρτι απο γιατρο (πετσινο ή οχι) σε διευκολυνει. Βεβαια εγω δεν θα πηγαινα να πω  "δεν θελω να υπηρετησω" γιατι ισως σταβωσουν και σε ταλαιπωρησουν παραπανω, θα προτιμουσα το "δεν μπορω" για διαφορα κολληματα. Δεν γινεται να πας στρατο με το ζορι, δηλαδη πες εκει οτι σκας και δε φορας χακι και δεν κανεις τιποτα, τι θα σε κανουν? Θα σε πανε στρατοδικειο? Δεν παιζει, γιατι ανθρωπος εισαι μπορει οντως να κολλησες μολις μπηκες στο στρατοπεδο και χωρις ιστορικο τρελας, οποτε δεν κανουν καν τον κοπο. Θα σε δειρουν και θα στα βαλουν με το ζορι? Ας γελασω, χαχαχαχαχαχα. Ασε που φερνει αναστατωση στο στρατοπεδο ενας που τους εχει γραμμενους και απλα περιφερεται. Γενικα αν δεν θες να πας, ΔΕΝ ΠΑΣ. Αν πας, πας γιατι φοβασαι για το ενδεχομενο να σε εμποδισει σε καποιες δουλειες (για το οποιο απο τους παντες εχω ακουσει μονο οτι ειναι μουφα ακομα και για το δημοσιο κι εγω δεν ξερω καποιον που οντως του αρνηθηκαν δουλεια για Ι5), επειδη οι γονεις πρηζουν πουτσες γιατι ειναι κολλημενοι σαν τους υπολοιπους ελληνες ή γιατι δεν αντεχεις την αναμονη 2 χρονων και το αγχος (αν δουλευεις) για την διεκπαιρεωση της παραπανω διαδικασιας.

Κάντο εσύ όπως το λες και έλα να μας πεις αν πέτυχε

edit: Και πριν προλάβεις να απαντήσεις,το πόσο άσχετος και κουραδόμαγκας είσαι κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.Και είσαι πανάσχετος γιατί αν τα κάνεις όλα αυτά,πράγματι,δεν θα πειράξουν εσένα αλλά θα την πληρώσουν όλοι οι υπόλοιποι.Και μετά οι υπόλοιποι φαντάροι θα είναι αυτοί που θα σου κάνουν την ζωή κόλαση (δικαίως)
« Last Edit: October 11, 2015, 14:53:32 pm by Mumm-ra ο παντοντινός » Logged
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #7 on: October 11, 2015, 14:53:49 pm »

Γιατι ; Επειδη δαπάνησα 2 ωρες από το χρόνο μου για να γραψω τα συμπερασματα απο τη θητεια μου ; Να ανοιξει μια συζητηση , για να βοηθηθουν οσοι είναι υποχρεοι θητειας , που είναι το 90% των αγοριών που διαβάζουν αυτο το φορουμ ;

Αν γραφω κάτι που δεν ισχυει , αντεκρουσε το. Αν δεν σε ενδιαφέρει το θεμα , μην μπαίνεις να το διαβασεις !
Μερικοι εδω μεσα δεν ειστε με τα καλά σας , και δεν ειστε και δημοκρατες ...  

c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #8 on: October 11, 2015, 14:55:40 pm »

Περί ασθενειών τι παίζει; Στην εφημερίδα της κυβέρνησης που διάβασα τα λένε λίγο περίεργα, "και ναι και όχι" φάση. Άμα θέλω να επικαλεστώ ασθένεια που έχω (έστω και αν ακόμα δεν μου προκαλεί σοβαρά συμπτώματα), μπορώ να βγω Ι5 εύκολα;

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #9 on: October 11, 2015, 14:56:57 pm »

Ι5=μόνο ψυχικές παθήσεις condemned,και αυτές σοβαρές.
Elade

View Profile
« Reply #10 on: October 11, 2015, 15:07:09 pm »

Quote from: The Web on October 11, 2015, 14:53:49 pm

Γιατι ; Επειδη δαπάνησα 2 ωρες από το χρόνο μου για να γραψω τα συμπερασματα απο τη θητεια μου ; Να ανοιξει μια συζητηση , για να βοηθηθουν οσοι είναι υποχρεοι θητειας , που είναι το 90% των αγοριών που διαβάζουν αυτο το φορουμ ;

Αν γραφω κάτι που δεν ισχυει , αντεκρουσε το. Αν δεν σε ενδιαφέρει το θεμα , μην μπαίνεις να το διαβασεις !
Μερικοι εδω μεσα δεν ειστε με τα καλά σας , και δεν ειστε και δημοκρατες ...  

2 ώρες έγραφες αυτο? Πρέπει να μάθεις τυφλο σύστημα, γράφεις πολύ αργά. Κατα τ άλλα σιγά το σπουδαίο θέμα που έφαγες και 2 ώρες γ αυτο.
Μια χαρα δημοκρατης ειμα, απλα σ ειπα τη γνωμη μου γ σενα και γ αυτα π γράφεις. Εσυ δεν εισαι δημοκρατης π θες να μην πω τη γνωμη μου Cheesy Cheesy

(συνεχισε σε παρακαλω, περνάω πολύ καλα)
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #11 on: October 11, 2015, 15:10:23 pm »

Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on October 11, 2015, 14:56:57 pm

http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/pd%2011_2014.htm

Κατηγορία 260, πώς ορίζεται η βαριά λειτουργική δυσχέρεια;

war against the world

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #12 on: October 11, 2015, 15:11:12 pm »

Quote from: c0ndemn3d on October 11, 2015, 14:55:40 pm
Περί ασθενειών τι παίζει; Στην εφημερίδα της κυβέρνησης που διάβασα τα λένε λίγο περίεργα, "και ναι και όχι" φάση. Άμα θέλω να επικαλεστώ ασθένεια που έχω (έστω και αν ακόμα δεν μου προκαλεί σοβαρά συμπτώματα), μπορώ να βγω Ι5 εύκολα;
Αν σου γραψει ο γιατρος στο χαρτι ξεκαθαρα οτι εχεις παθηση που δικαιολογει Ι5, δηλαδη αυτα που διαβασες στην εφημεριδα, δεν βλεπω το λογο γιατι οχι. Αν η παθηση ειναι μη ιασιμη μπορει να σε στειλουν και με την μια χωρις να περιμενεις 2 χρονια. Γενικα ειναι που θα πεσεις, αμα ο αλλος ειναι μαλακας μπορει να σου πει και για Ι4 οποτε εκει θα πρεπει να πιεσεις εσυ ή οι γονεις σου.

Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on October 11, 2015, 14:50:47 pm
Quote from: Grecs on October 11, 2015, 14:18:59 pm

Ισχυει, οι αναβολες δινονται για πλακα. Στο Ι5 δηλαδη την τελευταια φορα τα πραμματα ειναι λιγο πιο περιεργα. Με την εννοια του που θα πεσεις και ποσο θα σε ταλαιπωρησουν. Φυσικα το να εχεις ενα χαρτι απο γιατρο (πετσινο ή οχι) σε διευκολυνει. Βεβαια εγω δεν θα πηγαινα να πω  "δεν θελω να υπηρετησω" γιατι ισως σταβωσουν και σε ταλαιπωρησουν παραπανω, θα προτιμουσα το "δεν μπορω" για διαφορα κολληματα. Δεν γινεται να πας στρατο με το ζορι, δηλαδη πες εκει οτι σκας και δε φορας χακι και δεν κανεις τιποτα, τι θα σε κανουν? Θα σε πανε στρατοδικειο? Δεν παιζει, γιατι ανθρωπος εισαι μπορει οντως να κολλησες μολις μπηκες στο στρατοπεδο και χωρις ιστορικο τρελας, οποτε δεν κανουν καν τον κοπο. Θα σε δειρουν και θα στα βαλουν με το ζορι? Ας γελασω, χαχαχαχαχαχα. Ασε που φερνει αναστατωση στο στρατοπεδο ενας που τους εχει γραμμενους και απλα περιφερεται. Γενικα αν δεν θες να πας, ΔΕΝ ΠΑΣ. Αν πας, πας γιατι φοβασαι για το ενδεχομενο να σε εμποδισει σε καποιες δουλειες (για το οποιο απο τους παντες εχω ακουσει μονο οτι ειναι μουφα ακομα και για το δημοσιο κι εγω δεν ξερω καποιον που οντως του αρνηθηκαν δουλεια για Ι5), επειδη οι γονεις πρηζουν πουτσες γιατι ειναι κολλημενοι σαν τους υπολοιπους ελληνες ή γιατι δεν αντεχεις την αναμονη 2 χρονων και το αγχος (αν δουλευεις) για την διεκπαιρεωση της παραπανω διαδικασιας.

Κάντο εσύ όπως το λες και έλα να μας πεις αν πέτυχε

edit: Και πριν προλάβεις να απαντήσεις,το πόσο άσχετος και κουραδόμαγκας είσαι κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.Και είσαι πανάσχετος γιατί αν τα κάνεις όλα αυτά,πράγματι,δεν θα πειράξουν εσένα αλλά θα την πληρώσουν όλοι οι υπόλοιποι.Και μετά οι υπόλοιποι φαντάροι θα είναι αυτοί που θα σου κάνουν την ζωή κόλαση (δικαίως)

Το ποσο ασχετος εισαι εσυ φαινεται απο το παρακατω.
Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on October 11, 2015, 14:56:57 pm

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #13 on: October 11, 2015, 15:13:26 pm »

Quote from: Grecs on October 11, 2015, 15:11:12 pm

thanks

war against the world

Nerevar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

I'm Pickle Rick!

View Profile
« Reply #14 on: October 11, 2015, 15:29:37 pm »

Θα δώσω και εδώ το link.

A pirate i was meant to be.
Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: