• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
May 14, 2025, 08:32:06 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
May 14, 2025, 08:32:06 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τετάρτη 14 Μάη οι φοιτητι...
by Aris★
[May 13, 2025, 23:59:58 pm]

Σήμερα ήταν μια καλή μέρα
by tzortzis
[May 13, 2025, 20:35:09 pm]

Διπλωματικές στον Τομέα Ε...
by Nikos_313
[May 13, 2025, 19:51:25 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Nikos_313
[May 13, 2025, 19:50:31 pm]

[Πιθανότητες] Γενικές απο...
by Nikos_313
[May 13, 2025, 19:50:20 pm]

Διπλωματικές στον Τομέα Τ...
by tzortzis
[May 13, 2025, 19:39:19 pm]

Ορκομωσία Εαρινού Εξαμήνο...
by fapios
[May 13, 2025, 19:32:52 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Tasos Bot
[May 13, 2025, 17:12:41 pm]

Διπλωματικές στον Τομέα Η...
by Nikos_313
[May 12, 2025, 21:05:23 pm]

[ΟΔΕ] Γενικές απορίες,ασκ...
by Nikos_313
[May 12, 2025, 19:58:21 pm]

ESA x SpaceDot - Satellit...
by tzortzis
[May 12, 2025, 17:22:24 pm]

[ΔΑΠ-ΝΔΦΚ] Οι Δράσεις και...
by DarkMagiK06
[May 12, 2025, 13:33:01 pm]

[ΔΑΠ ΝΔΦΚ] 14 Μαΐου η ψήφ...
by Nikos_313
[May 12, 2025, 09:22:25 am]

Των συνειρμών το παίγνιο....
by Nikos_313
[May 11, 2025, 22:46:30 pm]

ΤΣΕΜΔΕ vs ΤΕΒΕ
by Πατερ Ημμυων
[May 11, 2025, 13:16:27 pm]

Η άχρηστη πληροφορία της ...
by Nikos_313
[May 11, 2025, 12:14:56 pm]

3 γραμματα...
by Nikos_313
[May 11, 2025, 12:10:18 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 22:35:15 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[May 10, 2025, 19:19:05 pm]

AUTh Gambit
by DarkMagiK06
[May 10, 2025, 16:38:41 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9948
Latest: Yamal
Stats
Total Posts: 1426199
Total Topics: 31690
Online Today: 111
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 3
Guests: 88
Total: 91
filkilkis
sassi
Saint_GR
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Erasmus (Moderator: PolarBear) > Erasmus Πληροφορίες & Εμπειρίες
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Σε ποιά πόλη θέλετε να πάτε για Erasmus του χρόνου ?
Barcelona - 39 (26.2%)
Madrid - 13 (8.7%)
Alcalá - 1 (0.7%)
Leuven - 13 (8.7%)
Twente - 7 (4.7%)
Łódzka - 6 (4%)
Gent - 3 (2%)
Brno - 6 (4%)
AACHEN - 18 (12.1%)
Extremadura - 0 (0%)
BILBAO - 4 (2.7%)
Granada - 0 (0%)
Las Palmas de Gran Canaria - 5 (3.4%)
 Illes Balears - 0 (0%)
Sevilla - 4 (2.7%)
Zaragoza - 2 (1.3%)
Paris - 6 (4%)
Άλλο - 22 (14.8%)
Total Voters: 147

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31 Go Down Print
Author Topic: Erasmus Πληροφορίες & Εμπειρίες  (Read 73015 times)
christineL
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Erasmus Πληροφορίες & Εμπειρίες
« Reply #105 on: February 26, 2016, 18:58:06 pm »

Για το Άαχεν να πω εγώ που πήγα πριν δύο χρόνια, αναγνώρισα 2 μαθήματα. Τα Λειτουργικά Συστήματα ήταν το πρώτο, όπου το μάθημα στο RWTH (το πολυτεχνείο του Άαχεν) ήταν αρκετά πιο εύκολο από αυτά που άκουσα από συμφοιτητές. Διάβαζες ένα τεράστιο βιβλίο και έδινες προφορικά εξετάσεις. Βέβαια, για να το καταφέρω αυτό, δεδομένου ότι το μάθημα γινόταν στα Γερμανικά συνεννοήθηκε προσωπικά με τον εκεί καθηγητή.

Δεύτερο μάθημα ήταν τα Πολυμέσα. Στο Άαχεν είχαν πάρει το Multimedia Communication Systems(εργασίες σε Matlab και προφορικές εξετάσεις) και το Virtual Reality (από τα πιο ενδιαφέροντα μαθήματα, με ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια στον κόσμο και προφορικές εξετάσεις). Στην σχολή μας το μάθημα λέγεται Πολυμέσα και Εικονική Πραγματικότητα αλλά ο Ντελόπουλος στην ουσια διδάσκει μόνο το πρώτο. Οπότε ο βαθμός βγαίνει μόνο από το ένα μάθημα και όχι από τον μέσο όρο τους.

Επίσης, είχε μάθημα Επεξεργασία Εικόνας, αλλά γινόταν στα Γερμανικά με αγγλικές διαφάνειες, και οι εξετάσεις ήταν στα Γερμανικά, το οποίο προσωπικά με δυσκόλεψε και δεν το πέρασα. Τέλος, είχε Computer Graphics με αρκετά απαιτητικές εργασίες σε OpenGL, αλλά δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες γιατί η κάρτα γραφικών μου δεν άντεχε την έκδοση της OpenGL που απαιτούνταν.

Γενικά το Άαχεν ενδείκνυται για ενεργειακούς νομίζω αν και αν πάει κάποιος από τον τομέα ηλεκτρονικής έχει δικαίωμα να πάρει μαθήματα από το department του Computer Science.

Η πίστη είναι εντάξει γι'αυτούς που την έχουν.
Μόνο μην τη φορτώνετε σ'εμένα.
Έχω περισσότερη πίστη στον υδραυλικό μου
απ'ότι στην αιώνια ύπαρξη.
Οι υδραυλικοί κάνουν καλή δουλειά.
Αφήνουν τα σκατά να κυλούν!
nasia!!
Veteran
Καταστραμμένος

I lost control again..

View Profile
« Reply #106 on: February 26, 2016, 19:43:06 pm »

Σχετικά με το RWTH θα πω και εγώ (πριν ~3 χρόνια)

Πληροφορίες σχετικά με την διάρκεια εξαμήνου και γιορτές που υπάρχουν μέσα σε αυτό εδώ: http://www.rwth-aachen.de/cms/root/Studium/Im_Studium/~egv/Semestertermine/lidx/1/

Τώρα, για τα μαθήματα που επέλεξα εδώ είναι αυτά με τις αντιστοιχήσεις τους στα δικά μας (ήμουν τηλεπ) :
Forward Error Correction and Modulation --> Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες ΙΙ
Advanced Coding and Modulation --> Τεχνικές Κωδικοποίησης
Ad - Hoc Networks: Architectures and Protocols --> Ευρυζωνικά Δίκτυα
Signal Processing in MIMO Antennas --> Ειδικές κεραίες
Electronic Noise in Devices and Circuits --> Τηλεπικοινωνιακή Ηλεκτρονική
Mobile Radio Networks I --> Κινητές και δορυφορικές επικοινωνίες
Algorithm Design for Digital Receivers --> Θεωρία και Υπολογισμός Αλγορίθμων

Από αυτά είχα μιλήσει από πριν μόνο με τον Κωστή τον Αρκουδογιάννη που κάνει το μάθημα των Τεχνικών Κωδικοποίησης για την αναγνώριση, του έδειξα την ύλη του μαθήματος πριν φύγω και συμφώνησε πως είναι αρκετά κοντά στην αντίστοιχη ύλη του μαθήματος στο ΑΠΘ, οπότε τελικά το πέρασα και το αναγνώρίσε. (Τα άλλα μαθήματα που πέρασα δεν κοίταξα να τα αντιστοιχίσω, μιας και μου έμενε 1 μάθημα για πτυχίο, αυτό των Τεχνικών Κωδικοποίησης)

Από άποψη δυσκολίας, επειδή τα περισσότερα τα είχα ήδη κάνει σε κάποιο βαθμό στο ΑΠΘ (δεδομένου πως όσο ήμουν στο erasmus ήμουν στο 5ο έτος και είχα διδαχθεί όλη την ύλη που μας προσφέρει η σχολή), δεν μου φάνηκαν και τόσο τρομερά και παρακολουθούσα άνετα (είτε σε γερμανικά είτε σε αγγλικά). Θυμάμαι πως το Forward Error Correction and Modulation είχες εξετάσεις με σημειώσεις ανοιχτές και πολλές ασκήσεις για μόλις 1.5 ώρα, αλλά ήταν αρκετά ενδιαφέρον, ενώ το Advanced Coding and Modulation είχε προφορικές στα γερμανικά σε όλη την ύλη και ήταν αρκετά δύσκολη διαδικασία. Το Electronic Noise in Devices and Circuits είχε επίσης προφορικές εξετάσεις, αλλά μέσα στην αίθουσα της εξέτασης μαζί με τον καθηγητή και τον εκάστοτε φοιτητή ήταν και η διδακτορικός, που βοηθούσε αρκετά. Το Algorithm Design for Digital Receivers είχε προφορικές και αυτό, αρκετα δύσκολες, μεγάλη ύλη, ηλίθιος καθηγητής - φίρμα, δεν μου άρεσε τελικά. Όλα τα άλλα είχαν γραπτές εξετάσεις, σε οκ βαθμό δυσκολίας και αρκετές εργασίες μες στο εξάμηνο, παλέψιμες.

Οι κατάλογοι από τους οποίους μπορεί κανείς να διαλέξει μαθήματα είναι αυτοί (προσοχή, το link είναι για το Sommer Semester 2016, πάνω δεξιά διαλέγει κανείς το εξάμηνο που θέλει να τσεκάρει):
http://www.campus.rwth-aachen.de/rwth/all/fields.asp?group=Master+of+Science+%28M%2ESc%2E%29&tguid=0xBEF068CB23A0D94688F03AE6E97A7855
Μπορεί κανείς να διαλέξει από διάφορα προγράμματα σπουδών των μεταπτυχιακών, όπως communications engineering, biomedical engineering, Energietechnik κτλ, απλά ορισμένα μαθήματα έχουν τόση ζήτηση που πρέπει κανείς να κάνει αίτηση να γραφτεί πολύ πολύ νωρίς και συνήθως οι ερασμίτες δεν προφταίνουν τις ημερομηνίες.

Αυτά τα ολίγα από εμένα, αν θέλει κάποιος παραπάνω πληροφορίες για ζωή στο Άαχεν, εστίες κτλ, ας μου πει να γράψω!

"It's hot in Topeka και εδώ ο καιρός επιτέλους έγινε καλύτερος.."
airguitar
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #107 on: February 26, 2016, 20:45:43 pm »

4 Βαρκελωνη ποιοι θελετε εαρινο ποιοι χειμερινο ?
Επισης ποιος εχει χαρτι απο ισπανικα ?  Cheesy
Obarack Sand
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #108 on: February 26, 2016, 21:41:21 pm »

Quote from: kaspas on February 26, 2016, 18:48:21 pm
Γνωρίζει κανείς αν το twente σε δέχεται και χωρίς C1 (έχω B2) ;
Μη κάνω τζάμπα αίτηση

Είχα το Proficiency του Michigan (C1, C2 ποιο είναι δε θυμάμαι), αλλά δε μου το δέχτηκαν στο Twente επειδή το είχα ήδη για 2+ χρόνια. Με υποχρέωσαν να δώσω κάποιο από τα γνωστά (IELTS). Οπότε, το πτυχίο που έχεις 99% αρκεί και το δέχονται, αρκεί να το έχεις πάρει τα τελευταία 2 χρόνια. Το πτυχίο σου μπορεί να λέει πως έχει lifetime ισχύ, αλλά το Twente, όπως και τα περισσότερα πανεπιστήμια, δέχονται σε βάθος διετίας. (Για να βγάζουν φράγκα οι πάροχοι πτυχίων.)

https://gifs.com/gif/yx1MpB
kaspas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #109 on: February 27, 2016, 00:34:32 am »

Quote from: Obarack Sand on February 26, 2016, 21:41:21 pm
Μη κάνω τζάμπα αίτηση

Είχα το Proficiency του Michigan (C1, C2 ποιο είναι δε θυμάμαι), αλλά δε μου το δέχτηκαν στο Twente επειδή το είχα ήδη για 2+ χρόνια. Με υποχρέωσαν να δώσω κάποιο από τα γνωστά (IELTS). Οπότε, το πτυχίο που έχεις 99% αρκεί και το δέχονται, αρκεί να το έχεις πάρει τα τελευταία 2 χρόνια. Το πτυχίο σου μπορεί να λέει πως έχει lifetime ισχύ, αλλά το Twente, όπως και τα περισσότερα πανεπιστήμια, δέχονται σε βάθος διετίας. (Για να βγάζουν φράγκα οι πάροχοι πτυχίων.)
Δηλαδή με το ανεπαρκές πτυχίο μου μπορώ να κάνω αίτηση και απλά μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να πάω πρέπει να τους δείξω ότι έχω πάρει πρόσφατο πτυχίο;(διότι κάνω ήδη αγγλικά για proficiency και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω αίτηση φέτος για Ολλανδία ή πρέπει πρώτα να έχω πάρει το χαρτί)
s0r0n
Θαμώνας

View Profile
« Reply #110 on: February 27, 2016, 00:52:43 am »

Οχι οτι εχω ψαχτει ιδιαιτερα με το ερασμους,αλλα επειδη ειδα το live stream που ειχε στην ημεριδα για ενημερωση,ειχε πει οτι κανεις την αιτηση με βαση αυτα που εχεις τη στιγμη που την κανεις,οχι αυτα που θα εχεις στο μελλον.Τωρα αμα θελεις νομιζω το αναφερεις στα σχολια και το αξιολογουν αυτοι?
kaspas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #111 on: February 27, 2016, 01:23:33 am »

ε σιγά, στην τελική να μη με δεχτούν εγώ θα τους την στείλω έτσι.
Obarack Sand
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #112 on: February 27, 2016, 02:57:34 am »

Η μοριοδότησή σου απ' το ΑΠΘ θα γίνει με βάση το πτυχίο που ήδη έχεις και θα δώσεις. Αν αυτό είναι το Lower (B2), τότε θα πάρεις τα αντίστοιχα μόρια. Μετά, αφού σε δεχτούν από εδώ, θα πρέπει να κάνεις αίτηση στο UT. Εκεί θα βάλεις πάλι το πτυχίο που ήδη έχεις και είτε θα σε δεχτούν, είτε, πιθανότατα, θα σε πουν να δώσεις άλλο πτυχίο.

https://gifs.com/gif/yx1MpB
aqua marina
Veteran

View Profile
« Reply #113 on: February 27, 2016, 21:12:07 pm »

Επιστολή κινήτρων συμμετοχής στο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει και το προτεινόμενο πρόγραμμα σπουδών για κάθε επιλογή

Ξέρει κάποιος τι γράφουμε εδώ; Κυρίως για το πρόγραμμα σπουδών ρωτάω  Huh

Everybody wants to be a cat
because a cat's the only cat that knows where it's at !
kaspas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #114 on: February 27, 2016, 22:53:30 pm »

Quote from: aqua marina on February 27, 2016, 21:12:07 pm
Επιστολή κινήτρων συμμετοχής στο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει και το προτεινόμενο πρόγραμμα σπουδών για κάθε επιλογή

Ξέρει κάποιος τι γράφουμε εδώ; Κυρίως για το πρόγραμμα σπουδών ρωτάω  Huh
+1

Παιδιά για το twente σε ποιο πρόγραμμα θα πάτε (ή τα βάζουμε και τα 2 ) και για πιο εξάμηνο λέτε (χειμερινό ή εαρινό );
dgtsiaou
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

The Dark Knight

View Profile
« Reply #115 on: February 28, 2016, 10:46:17 am »

Quote from: Obarack Sand on February 26, 2016, 21:41:21 pm
Μη κάνω τζάμπα αίτηση

Καλημερα! Πηγα περυσι το εαρινο εξαμηνο στο Twente! Εδωσα το C2 (Mishigan) 6 μηνες πριν παω αλλα δεν το δεχοντουσαν. Χρειαζεται υποχρεωτικα IELTS ή TOEFL. Δεν πιστευω να εχουν αλλαξει λογικη σε μια χρονια μεσα.. Παντως αξιζει το Twente αν και ζοριζουν στα μαθηματα.
kaspas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #116 on: February 28, 2016, 17:34:22 pm »

Για το twente έχει 2 συμφωνίες (διαφορετικά subject area) αφού είπαμε ότι το subject area δεν παίζει ρόλο τα δηλώνουμε και τα δύο;
aqua marina
Veteran

View Profile
« Reply #117 on: February 28, 2016, 18:06:41 pm »

Quote from: dgtsiaou on February 28, 2016, 10:46:17 am
Καλημερα! Πηγα περυσι το εαρινο εξαμηνο στο Twente! Εδωσα το C2 (Mishigan) 6 μηνες πριν παω αλλα δεν το δεχοντουσαν. Χρειαζεται υποχρεωτικα IELTS ή TOEFL. Δεν πιστευω να εχουν αλλαξει λογικη σε μια χρονια μεσα.. Παντως αξιζει το Twente αν και ζοριζουν στα μαθηματα.

Όταν λες ζορίζουν στα μαθήματα, εννοείς ότι δε δέχονται τις αντιστοιχίσεις ή ότι δύσκολα περνιούνται; Επίσης, βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών λέει για πολλές εργασίες. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πιο πρακτικές οι γνώσεις και όχι σκέτη θεωρία όπως εδώ;

Quote from: kaspas on February 27, 2016, 22:53:30 pm
Παιδιά για το twente σε ποιο πρόγραμμα θα πάτε (ή τα βάζουμε και τα 2 ) και για ποιο εξάμηνο λέτε (χειμερινό ή εαρινό );
Για το εαρινό ενδιαφέρομαι, είτε στο Twente είτε κάπου στη Γαλλία (δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα δηλώσω πρώτο). Μου άρεσε η ιδέα του συνδυασμού μαθημάτων από διαφορετικά master, όπως τον ανέφερε ο Obarack Sand. Έχω παλιό Proficiency και περιμένω αποτελέσματα IELTS.

dgtsiaou
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

The Dark Knight

View Profile
« Reply #118 on: February 28, 2016, 18:39:58 pm »

Quote from: aqua marina on February 28, 2016, 18:06:41 pm
Quote from: dgtsiaou on February 28, 2016, 10:46:17 am

Όταν λες ζορίζουν στα μαθήματα, εννοείς ότι δε δέχονται τις αντιστοιχίσεις ή ότι δύσκολα περνιούνται; Επίσης, βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών λέει για πολλές εργασίες. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πιο πρακτικές οι γνώσεις και όχι σκέτη θεωρία όπως εδώ;

Quote from: kaspas on February 27, 2016, 22:53:30 pm
Παιδιά για το twente σε ποιο πρόγραμμα θα πάτε (ή τα βάζουμε και τα 2 ) και για ποιο εξάμηνο λέτε (χειμερινό ή εαρινό );
Για το εαρινό ενδιαφέρομαι, είτε στο Twente είτε κάπου στη Γαλλία (δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα δηλώσω πρώτο). Μου άρεσε η ιδέα του συνδυασμού μαθημάτων από διαφορετικά master, όπως τον ανέφερε ο Obarack Sand. Έχω παλιό Proficiency και περιμένω αποτελέσματα IELTS.

Ναι σε δυσκολια εννοω. Αντιστοιχιση κατι θα βρεις. Εχουν παρα πολλα projects, assignments kai lab sessions. Αν παρεις μαθηματα master τοτε εχει κυριως assignments και papers και οχι lab sessions. Αν παρεις μαθηματα bachelor τοτε θα εισαι full στα projects, assignments kai lab sessions. Ενδιαφεροντα projects ομως. Εμεις για παραδειγμα κατασκευασαμε audio amplifier, fm transmitter και antenna. Επισης εχουν συνεχεια mid term exams, τουλαχιστον σε bachelor courses.
aqua marina
Veteran

View Profile
« Reply #119 on: February 28, 2016, 18:54:41 pm »

Quote from: dgtsiaou on February 28, 2016, 18:39:58 pm
Ναι σε δυσκολια εννοω. Αντιστοιχιση κατι θα βρεις. Εχουν παρα πολλα projects, assignments kai lab sessions. Αν παρεις μαθηματα master τοτε εχει κυριως assignments και papers και οχι lab sessions. Αν παρεις μαθηματα bachelor τοτε θα εισαι full στα projects, assignments kai lab sessions. Ενδιαφεροντα projects ομως. Εμεις για παραδειγμα κατασκευασαμε audio amplifier, fm transmitter και antenna. Επισης εχουν συνεχεια mid term exams, τουλαχιστον σε bachelor courses.

Οπότε θα θέλει πολλή δουλειά, κατάλαβα... Φαντάζομαι όμως και η διδασκαλία/υποστήριξη θα αξίζει, έτσι; Δε θα σου έρχονται ουρανοκατέβατες οι εργασίες, απλώς θα θέλουν κ εκ μέρους σου δουλειά; Επίσης, αυτό που λέει για entrepreneurial προσανατολισμό, πού φαίνεται;
« Last Edit: February 28, 2016, 19:14:37 pm by aqua marina » Logged

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31 Go Up Print
Jump to: