• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:17:38 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:17:38 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 112
Total: 182
Ma8hths Indou
Nicotre
stelinas
jojos
mike1996
dimitrisblioumis
ansia
NickSpan
Avoiding Existence
mariachatz
Nianaro
mhtsakos02
JoHn!
bilbo
Lazaros8585
ggalamat
papatmaria
Saint_GR
Papadopoulosthanos
George_RT
kevangelo
ioannisdamantis
KG03
tsaliki
ioannis
vasilis saitis
kpapama
dkoukn
stavrosk
vagk
Panagismark
stloukas
Stathiss
PrepeiNaDiavasw
stefpapa21
fkaravi
Farmakis Aggelos
WeirdAlex
PurpleWitch
mrodi
chris123
ΡΙΤΟΣΧΑ
tasos gourd
elctricalbill
aachmet
cealexop
manos_diakakis
ioannisfa
thegreekbaron
Antreas17
kakousios
alex_g
George15
Chrisvb17
smoul
themis01
rafa98p
Κaraflodaimonas
Τζιτζίς
Roidos
ThanosKoutsoump
mavropan
Soto Gonzalez
moutdimi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Μετά τη Σχολή > Στον Στρατό (Moderator: hjalmar) > Φαντάροι που αρνούνται να υπηρετήσουν στην Κύπρο απειλούνται με στρατοδικείο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Φαντάροι που αρνούνται να υπηρετήσουν στην Κύπρο απειλούνται με στρατοδικείο  (Read 2763 times)
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Φαντάροι που αρνούνται να υπηρετήσουν στην Κύπρο απειλούνται με στρατοδικείο
« on: June 14, 2015, 05:26:21 am »

Από το πρωί που ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις στους πρόσφατα ορκισμένους συναδέλφους έχουν σπάσει τα τηλέφωνα οι φαντάροι και οι γονείς τους καταγγέλλοντας τις άθλιες μεθόδους που ακολουθεί το Υπουργείο Άμυνας και το κλιμάκιο για την ΕΛΔΥΚ στο ΚΕΤΘ Αυλώνα.

Ουσιαστικά, όχι μόνο παραπληροφορούν αλλά προβαίνουν σε συστηματική τρομοκράτηση των συναδέλφων. Δεν είναι πρωτόγνωρα φαινόμενα όλα αυτά, καθώς τις ίδιες επαίσχυντες μεθόδους ακολουθούσαν οι Υπουργοί Άμυνας των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Αυτό που προκαλεί όμως εύλογη απορία είναι η επανάληψη αυτών των αυταρχικών καταστάσεων από μια κυβέρνηση που θέλει να λέγεται αριστερή, από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ η οποία δηλώνει ότι σέβεται τους νόμους και τα δικαιώματα των στρατευμένων, προχωρώντας σε εκβιασμούς και απειλές εις βάρος των στρατιωτών, σε μια πρωτοφανή κλίμακα.

Έφτασαν στο σημείο να απειλούν φαντάρους ότι θα τους στείλουν Στρατοδικείο αν δεν υποταχθούν στις παράνομες διαταγές τους, αν δεν δεχτούν να πάνε ΕΛΔΥΚ παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή δήλωσαν την Άρνηση τους να πάνε με μετάθεση στην Κύπρο, όπως είχαν κάθε δικαίωμα.

Σε συνάδελφο στρατιώτη που ζήτησε από τον αρμόδιο αξιωματικό να του δείξει τον νόμο που επικαλούνταν περί υποχρεωτικής μετάθεσης στην Κύπρο και των όποιων συναδέλφων είχαν αρνηθεί τη μετάθεση επειδή δεν συμπληρώθηκε ο σχετικός αριθμός εθελοντών, παρουσίασαν τη διαταγή της μετάθεσης του που έφερε την υπογραφή του ΥΦΕΘΑ Τόσκα!
Άσχετο…
Και μετά τον απείλησαν με Στρατοδικείο.

Δηλαδή σου απαντούν με ασυναρτησίες, με υπεκφυγές και σε απειλούν γιατί υπερασπίζεις τον όρκο που έδωσες να υπερασπίζεις το Σύνταγμα και το Νόμο, να μην υποκύπτεις σε παράνομες διαταγές.
Και η διαταγή υποχρεωτικής μετάθεσης στην ΕΛΔΥΚ είναι μια παράνομη διαταγή.

Σε άλλον στρατιώτη που η ηλικία του ξεπερνά το όριο των 25 ετών που προβλέπεται για να πάρεις μετάθεση στην Κύπρο, δήλωσαν ότι με υπουργική απόφαση του ΑΝΥΕΘΑ Κ.Ήσυχου, έχει αλλάξει αυτό το όριο.

Έχει σημασία να πούμε ότι οι αξιωματικοί αρχικά αρνούνταν την ύπαρξη της σχετικής διαταγής, που εδώ και χρόνια έχει αποκαλύψει ο δημοσιογράφος Πασχάλης Κορωναίος από τη λαμπρή φανταρίστικη στήλη «ΦΑΝΤΑΡΕ ΠΟΥ ΠΑΣ».

Τώρα πως γίνεται ο αξιωματικός να ενημερώνει για την τροποποίηση μιας διαταγής, την ύπαρξη της οποίας αρνούνταν, δε μπορούμε να κατανοήσουμε.
Βεβαίως και είναι ενδεικτικό των όσων συμβαίνουν, ο αξιωματικός αρνήθηκε να δείξει την σχετική διαταγή, δηλώνοντας ότι είναι απόρρητη!
Μιλάμε δηλαδή για ένα φοβερό στρατιωτικό μυστικό που δεν πρέπει να το μάθουν οι φαντάροι… Για κάτι που τους αφορά άμεσα!

Σε άλλους συναδέλφους και γονείς που διαμαρτυρήθηκαν, οι αξιωματικοί στο ΚΕΤΘ απάντησαν ότι και πάλι ο ΑΝΥΕΘΑ Κ.Ήσυχος έχει προχωρήσει σε υπουργική απόφαση που αφορά την υποχρεωτική μετάθεση στην Κύπρο και των όποιων συναδέλφων είχαν αρνηθεί τη μετάθεση επειδή δεν συμπληρώθηκε ο σχετικός αριθμός εθελοντών!
Και αυτή η υπουργική απόφαση είναι απόρρητη σύμφωνα με τον στρατιωτικό. Έτσι λοιπόν, όχι μόνο δε γνωστοποιούν τις υπουργικές αποφάσεις τις οποίες επικαλούνται, τις οποίες απαιτούν να εφαρμόσουν οι φαντάροι, αλλά συνεχίζουν την τρομοκρατική τους επίθεση με απειλές για πειθαρχικές κυρώσεις και Στρατοδικείο.
Και μάλιστα όταν απέναντι τους έχουν συναδέλφους στρατιώτες που υπερασπίζουν το νόμο και τον όρκο που έδωσαν να διαφυλάττει το Σύνταγμα και να αρνείται να εκτελέσει παράνομη διαταγή.

Τα ψέματα και οι απειλές είναι ο μοναδικός τρόπος για να κάμψουν τις αντιστάσεις των φαντάρων που αρνήθηκαν να δεχτούν την προεπιλογή μετάθεσης τους στην Κύπρο, υπέγραψαν ότι δεν αποδέχονται μετάθεση εκτός ελληνικής επικράτειας και απαίτησαν να τους γίνει γνωστός ο νόμος που προβλέπει την Υποχρεωτική τους μετάθεση στην Κύπρο.
ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ! Τέτοιος νόμος δεν υπάρχει και ούτε ψηφίστηκε ποτέ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ!

Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας αξιωματικός και διοικητής δεν έχει φανερώσει σε φαντάρο τον σχετικό νόμο που επικαλούνται και ο οποίος προβλέπει «την υποχρεωτική μετακίνηση Των φαντάρων που είχαν προεπιλεγεί στην ΕΛΔΥΚ, παρά την άρνηση τους, αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εθελοντών».
Πολύ περισσότερο, που το ΓΕΣ-ΥΠΕΘΑ παραβιάζουν το προεδρικό διάταγμα του τότε υπουργού Άμυνας της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπαντωνίου, που απαγόρευε ρητά την αποστολή εφέδρων στο εξωτερικό.

Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι ο μοναδικός όρκος που υποχρεώθηκαν να δώσουν οι συνάδελφοι όριζε ότι οφείλουν να φυλάνε την Άμυνας της χώρας, το Σύνταγμα και τους Νόμους.
Συχνά το ΓΕΣ-ΥΠΕΘΑ για να καλύψει την παραβίαση των νόμων και του Στρατιωτικού Κανονισμού, αλλά και τη βίαιη παραβίαση των δικαιωμάτων των φαντάρων επικαλείται τις συνθήκες εγγύησης που υπογράφτηκαν το 1959-1960. Μα οι συνθήκες αυτές παραβιάστηκαν καταρχήν από το ελληνικό κράτος και στρατό που με το πραξικόπημα του 1974 εναντίον της νόμιμης κυπριακής κυβέρνησης, έδωσε την αφορμή της παράνομης Τουρκικής εισβολής και Κατοχής του 40% σχεδόν της Κύπρου.
Οι συνθήκες αυτές παραβιάζονται και από το Τουρκικό κράτος που έχει μεταφέρει στην Κύπρο 40.000 στρατό κατοχής και δεκάδες χιλιάδες εποίκους, αλλά και από το ελληνικό κράτος που θέσπισε το παράνομο Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα, δημιουργώντας την ναυτική και αεροπορική βάση Ανδρέας Παπανδρέου, στην Πάφο.
Για όλους αυτούς τους λόγους και γιατί επιπλέον οι φαντάροι συνειδητοποιούν ότι η παρουσία τους στο νησί έχει να κάνει με τη μοιρασιά πετρελαϊκών κοιτασμάτων και φυσικού αερίου.

Προσφέροντας Εγγύηση σε ένα κράτος, αυτό της Κύπρου που συνεργάστηκε στενά όπως και οι ελληνικές κυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και η σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το Ισραήλ, κράτος Τρομοκράτη της Μέσης Ανατολή, που κατέχει παράνομα την Παλαιστίνη και δολοφονεί καθημερινά αμάχους με τα υπερσύγχρονα όπλα του. Τους φονιάδες του Ισραήλ που εκτέλεσαν εν ψυχρώ αγωνιστές της ειρήνης που επέβαιναν στον Στόλο της Ελευθερίας που στόχευε στην Άρση του απάνθρωπου Αποκλεισμού της Γάζας. Με αυτούς του φονιάδες ισραηλινούς πιλότους συνεργάστηκαν πρόσφατα οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στην τεράστια πολεμική προετοιμασία-Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2015!
Οι Φαντάροι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ τη ΜΕΤΑΘΕΣΗ στην ΕΛΔΥΚ. Όπως έχουν κάθε δικαίωμα.

Επαναλαμβάνουμε ότι για να σταλεί κάποιος στην ΕΛΔΥΚ, εκτός του να δηλώσει την εθελοντική του συμμετοχή, πρέπει να εκπληρώνει συγκεκριμένες προϋποθέσεις σύμφωνα με Απόρρητη διαταγή του ΓΕΣ:
* Ο Φαντάρος πρέπει να είναι έως 25 ετών.
* Να μην κατάγεται από την παραμεθόριο (νησιά και Έβρος)
* Να μην είναι παιδί χωρισμένων παιδιών και προστάτης οικογένειας.
* Η Σωματική του Ικανότητα να είναι Ι1-Ι2.
Και διάφορα άλλα κοινωνικά κριτήρια. (αποκάλυψη στήλης ΦΑΝΤΑΡΕ ΠΟΥ ΠΑΣ, Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας).

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ
Καλούμε τους συναδέλφους να βγουν στην αναφορά και να ζητήσουν ακρόαση από το διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης τονίζοντας την Άρνηση Αποδοχής της Παράνομης Μετάθεσης, απαιτώντας να μετατεθούν σε μονάδα εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Αν δεν δικαιωθούν, να ζητήσουν ακρόαση απ” τα ανώτερα κλιμάκια και από το ΓΕΣ.
Ακολουθώντας το Φύλλο Πορείας στην Αυλώνα, τόπο συγκέντρωσης των μετατιθέμενων για ΕΛΔΥΚ, να παρουσιαστούν στο διοικητή, να απαιτήσουν να τους δείξει ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΟΜΟ που τους Υποχρεώνει δήθεν σε υποχρεωτική μετάθεση στην Κύπρο.
Αν και εφόσον δεν τους δείξουν τα συγκεκριμένα έγγραφα να δηλώσουν ότι η μετακίνηση τους στην ΕΛΔΥΚ είναι Παράνομη, δεν τη κάνουν δεχτή αφού ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ!
Επίσης οι γονείς έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν και να υπερασπίσουν τα δικαιώματα των παιδιών τους. Δύναμη μας η Δημοσίευση των αυθαιρεσιών και των παρανομιών.
Γονείς και συνάδελφοι-φαντάροι να απευθυνθούν στο ΓΕΣ και να εκφράσουν την Αντίθεση τους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Λήσταρχος Γιαγκούλας
Θαμώνας
****
Gender: Male
Posts: 385



View Profile
Re: Φαντάροι που αρνούνται να υπηρετήσουν στην Κύπρο απειλούνται με στρατοδικείο
« Reply #1 on: June 14, 2015, 10:21:09 am »

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ - ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Εκπομπή "Φύλλο πορείας" στο Κόκκινο 105,5 Cheesy Angry

Logged
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: Φαντάροι που αρνούνται να υπηρετήσουν στην Κύπρο απειλούνται με στρατοδικείο
« Reply #2 on: June 14, 2015, 15:38:49 pm »

το οτι εχουν εκπομπη στο ραδιοφωνο του Κοκκινου δε σημαινει οτι εχουν καποια πολιτικη ή οργανωτικη σχεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνηση.
εαν υπαρχει αμφιβολια, μπορει να ριχθει μια ματια στο μπλογκ
http://diktiospartakos.blogspot.gr/
Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Pages: [1] Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...