• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:45:41 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:45:41 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 53
Guests: 105
Total: 158
Nikos_313
noys
daphnenik
christinabisdeki
Kwst@ss_
kimxnas
el mariachi
freskoulhs
Chr1sgr
george polymeros
Deviate
Elenit
aalmpanb
Northern Eagle
andyy
miltan8
acolak
Mikekmp
Giorgos2222
DemetriosL
Giannis Masterio
Saint_GR
tasos gourd
superkolios
m.renia
dkonst
alex_samaras_
EiriniGeo
vagk
babis.o.sougias
Maximos7
sigklitiki
arisap
Spyridon01101
mpizos
antontsiorvas
Ulmo
Βασιλης
Yamal
Christina_R
Zaxarenia
maria.r
apol
anon
akoil
satsok
VaiosG
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Ορκωμοσίες (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Oρκωμοσίας το ανάγνωσμα (πού όμως?)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Down Print
Author Topic: Oρκωμοσίας το ανάγνωσμα (πού όμως?)  (Read 13066 times)
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
Απ: Oρκωμοσίας το ανάγνωσμα (πού όμως?)
« Reply #30 on: July 25, 2006, 13:34:08 pm »

Ο Πρόεδρος έχει αυτιά και ακούει, και κυρίως έχει μάτια και βλέπει Wink

Η συζήτηση εδώ προετοιμάζει το έδαφος και ενημερώνει -και προβληματίζει- τους άμεσα ενδιαφερόμενους.
Από Σεπτέμβρη θα επανέλθω με πιο δυναμικές κινήσεις, να είστε σίγουροι Wink
(και όχι μόνο στον Πρόεδρο, αλλά και στην Κοσμητεία και Πρυτανεία...)

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
aliakmwn
Guest
« Reply #31 on: July 25, 2006, 18:36:11 pm »

Quote from: JAE on July 25, 2006, 06:27:45 am
Αυτο που θελει να πει να πει η Μiss Elec και δεν καταλαβαινεις εσυ Αλιακμονα ειναι οτι η αιθουσα εκεινη δεν κανει για ορκομωσιες με πολλα ατομα. Στην ορκομωσια εχει το δικαιωμα να καλεσει ο αποφοιτος απο τους γονεις του (που πιστευω συμφωνεις οτι ειναι καμαρι για τον αποφοιτο να παρακολουθησουν την τελετη) μεχρι τον μπουγατσατζη της γειτονιας του.Αν ειναι να ερχονται οι καλεσμενοι και να καθονται στα σκαλακια ή να ειναι ορθιοι no thank you. Αν ειναι να γινουν και οι ορκομωσιες οπως μερικες κηδειες σε κλειστο "οικογενειακο" περιβαλλον να μας το πουνε.Γιατι ντρεπομαι πραγματικα οι καλεσμενοι να ειναι ορθιοι και μερικοι "αλλοι" να στρογγυλοκαθονται στις πρωτες γραμμες.

Τελος χεστηκα το τι θα ειπωθει στην ορκομωσια*** (πολιτικός ή ξερος λογος), αν ο αλλος ερθει με το σωβρακο και η αλλη με το μινι μεχρι τις ωοθηκες...απαιτώ ομως κανενας απο τους καλεσμενους να μην εχει λογο να μιλησει με ασχημο τροπο για το ιδρυμα που φοιτησα.

*** Αφου ολοι μα ολοι στο τελος  θα καταντησουμε επιορκοι.

1) Καταλαβαινω πολυ καλα τι θελει να πει η miss_elec, οπως και το γιατι το λεει, και τοποθετηθηκα σαφως.

2) Εγω δεν θεωρω οτι ο καλος ή κακος λογος που θα εχει να πει καποιος για το ιδρυμα που φοιτησα πρεπει να εξαρταται απο μια τελετη μισης, μιας ή τριων ωρων.

Στην τελικη, εαν οι γονεις μας μάς υπεραγαπουν τοσο, και εαν πραγματι αναγαγουν την τελετη ορκωμοσιας σε κατι τοσο σημαντικο, το μονο που δεν θα σκεφτουν να κανουν ειναι να διαμαρτυρηθουν για λιγο στριμωγμα. Εκτος εαν η ανεση μετραει γι' αυτους περισσοτερο απο τη χαρα της αποφοιτησης του παιδιου τους, οποτε μαλλον πρεπει να το ξανασκεφτειτε πριν τους καλεσετε.

Quote from: miss_elec on July 24, 2006, 21:27:32 pm
Περιμένω πότε θα πείτε 'μπορούμε να πάμε και στην Αίθουσα Τελετών'!
Μη φοβάστε να το πείτε Tongue

Quote from: miss_elec on July 25, 2006, 10:23:17 am
Nαι κύριοι, ο βασιλιάς είναι γυμνός.
Μπορούμε τώρα να πάμε στο μεγάλο αμφιθέατρο?
Έχει κι αυτό ...ωραίες καμπύλες Tongue

Αρα λοιπον δεν εβαλες το θεμα για να συζητησουμε και να ακουσεις αλλες αποψεις, αλλα για να επιβαλεις την αποψη σου, να το πεις και να συμφωνησουμε.

Οχι καλη μου, δεν θα το πουμε.

Quote from: miss_elec on July 25, 2006, 11:00:59 am
Ίσως εσείς που ήσασταν στα κάτω καθίσματα, στις πρώτες γραμμές, να μην πήρατε χαμπάρι ότι ύπήρχε αρκετή δυσφορία στο κοινό. Γονείς που αναρωτιόντουσαν φωναχτά, φανερά ενοχλημένοι, 'πού έχουμε έρθει', 'σαν γήπεδο είναι εδώ', 'δεν βλέπουμε τίποτα' και που προσπαθούσαν να κάνουν τους ορθίους που είχαν μαζευτεί στα σκαλιά να πάνε λίγο πιο πάνω, καθώς βλέπανε την ωραία εκτεθειμένη πλάτη μιας κοπελίτσας, και όχι το βλαστάρι τους που πλησίαζε στην έδρα εκείνη τη στιγμή Tongue
Φυσικά, υπήρχε και η αγαπημένη βαβούρα από το εξω μέρος της αίθουσας και από τις εισόδους, που σε συνδυασμό με το crescendo (σταδιακή αύξηση έντασης) του Bolero, μόνο που δεν φτάσαμε σε ...μεθυστική έκσταση Tongue Tongue Tongue

Τον Οκτωβρη που μας περασε, πηγα στην τελετη ορκωμοσιας του αδερφου μου - αποφοιτος Ιστορικου-Αρχαιολογικου. Η τελετη εγινε στην Αιθουσα Τελετων.

Η κατασταση ηταν ιδια ακριβως με αυτη που περιεγραψες πιο πανω. 

Και το κερασακι στην τουρτα για το κλεισιμο:

Kι επειδή στις ορκωμοσίες του Νοέμβρη και του Μάρτη ο πληθυσμός που ορκίζεται  είναι γενικά  μεγαλύτερος, σκέφτομαι, αν τελικά δεν αλλάξουμε χώρο, να πώ στους δικούς μου να μην κάνουν τον κόπο να έρθουν.
Θα τους πώ ότι αποφασίστηκε αυτή τη φορά η ορκομωσία να γίνει όπως στα δικά τους χρόνια: παρουσία μόνο φοιτητών, του Πρυτάνεως και του Προέδρου. Ότι θα απαγγείλουμε τον όρκο, θα μας τον δώσουν και σε πάπυρο, και μετά θα πάει ο καθένας σπίτι του.

Μπραβο, να τους πεις ψεματα λοιπον, και να το χρεωσεις στο τμημα σου. Τοσο πολυ που το αγαπας...
Ηθελα να απαντησω πολλα εδω, αλλα δεν θα το κανω, με καλυψαν τα λογια σου.
JAE
Guest
Re: Oρκωμοσίας το ανάγνωσμα (πού όμως?)
« Reply #32 on: July 25, 2006, 19:08:02 pm »

Quote from: aliakmwn on July 25, 2006, 18:36:11 pm
Εγω δεν θεωρω οτι ο καλος ή κακος λογος που θα εχει να πει καποιος για το ιδρυμα που φοιτησα πρεπει να εξαρταται απο μια τελετη μισης, μιας ή τριων ωρων.

Οι γονεις ομως εκτος απο την στιγμη που ερχονται και βοηθουν τα καμαρια τους να εγγραφουν στο τμημα δεν ξαναρχονται σε επαφη παρα μονο στην τελετη ορκομωσιας.Και ενα λεπτο να κραταει πρεπει να μενουν με το στομα ανοικτο.

Στην τελικη, εαν οι γονεις μας μάς υπεραγαπουν τοσο, και εαν πραγματι αναγαγουν την τελετη ορκωμοσιας σε κατι τοσο σημαντικο, το μονο που δεν θα σκεφτουν να κανουν ειναι να διαμαρτυρηθουν για λιγο στριμωγμα. Εκτος εαν η ανεση μετραει γι' αυτους περισσοτερο απο τη χαρα της αποφοιτησης του παιδιου τους, οποτε μαλλον πρεπει να το ξανασκεφτειτε πριν τους καλεσετε.

Τι λες ρε μεγαλε; Θα ερθει η μανα μου 74 χρόνων και θα την εχω ορθια.
Για κουνα λιγο το κεφαλι σου.
JAE
Guest
« Reply #33 on: July 25, 2006, 19:22:33 pm »

Τον Οκτωβρη που μας περασε, πηγα στην τελετη ορκωμοσιας του αδερφου μου - αποφοιτος Ιστορικου-Αρχαιολογικου. Η τελετη εγινε στην Αιθουσα Τελετων.

Σε αυτο εχεις δικιο.
Το θεμα δεν ειναι μονο που θα γινεται η ορκομωσια αλλα και κατω απο ποιες συνθηκες θα γινεται.
« Last Edit: July 25, 2006, 19:33:15 pm by JAE » Logged
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #34 on: July 25, 2006, 19:35:21 pm »

Ωχού Αλιάκμων, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτεσαι. Μην συνεχίσεις να μου τη σπας με αυτό το στυλάκι που μου απαντάς προσωπικά...

poso sas bariemai!
margaris
Guest
« Reply #35 on: July 25, 2006, 21:08:06 pm »

Quote from: miss_elec on July 25, 2006, 13:34:08 pm

Ο Πρόεδρος έχει αυτιά και ακούει, και κυρίως έχει μάτια και βλέπει Wink

Η συζήτηση εδώ προετοιμάζει το έδαφος και ενημερώνει -και προβληματίζει- τους άμεσα ενδιαφερόμενους.
Από Σεπτέμβρη θα επανέλθω με πιο δυναμικές κινήσεις, να είστε σίγουροι Wink
(και όχι μόνο στον Πρόεδρο, αλλά και στην Κοσμητεία και Πρυτανεία...)

Σε παρακαλώ ηρέμησε. Υποβάλω την παραίτησή μου!
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #36 on: July 25, 2006, 21:18:49 pm »

Quote from: margaris
Σε παρακαλώ ηρέμησε. Υποβάλω την παραίτησή μου!

Tελικά θα είναι ποιο εύκολο απ' ότι φανταζόμουν... Tongue
« Last Edit: July 25, 2006, 21:21:16 pm by miss_elec » Logged

poso sas bariemai!
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #37 on: July 25, 2006, 21:24:38 pm »

Η τελετή ορκομωσίας δεν αναγάγεται από κανέναν σε κάτι τρομερό και φοβερό.
Συνηθίζεται οι διάφορες φάσεις της ζωής μας να συνοδεύονται από τελετές.
Βοηθάει να συνειδητοποιείς ποια κεφάλαια κλείνουν και ποια ανοίγουν Tongue

H τελετή γίνεται πρώτον για να τιμήσεις τους αποφοιτήσαντες, και δεύτερον για να χαρούν οι δικοί τους άνθρωποι.

Quote from: miss_elec on July 24, 2006, 21:27:32 pm
Περιμένω πότε θα πείτε 'μπορούμε να πάμε και στην Αίθουσα Τελετών'!

λοιπον δεν εβαλες το θεμα για να συζητησουμε και να ακουσεις αλλες αποψεις, αλλα για να επιβαλεις την αποψη σου, να το πεις και να συμφωνησουμε.

Οχι καλη μου, δεν θα το πουμε.

Γεια σου ρε Αλιάκμων! Με έπιασες πάλι. Να καταγγείλεις τα σκοτεινά μου σχέδια στην Aνώτατη Αρχή του φόρουμ Tongue

Ίσως εσείς που ήσασταν στα κάτω καθίσματα, στις πρώτες γραμμές, να μην πήρατε χαμπάρι ότι ύπήρχε αρκετή δυσφορία στο κοινό. Γονείς που αναρωτιόντουσαν φωναχτά, φανερά ενοχλημένοι, 'πού έχουμε έρθει', 'σαν γήπεδο είναι εδώ', 'δεν βλέπουμε τίποτα' και που προσπαθούσαν να κάνουν τους ορθίους που είχαν μαζευτεί στα σκαλιά να πάνε λίγο πιο πάνω, καθώς βλέπανε την ωραία εκτεθειμένη πλάτη μιας κοπελίτσας, και όχι το βλαστάρι τους που πλησίαζε στην έδρα εκείνη τη στιγμή Tongue
Φυσικά, υπήρχε και η αγαπημένη βαβούρα από το εξω μέρος της αίθουσας και από τις εισόδους, που σε συνδυασμό με το crescendo (σταδιακή αύξηση έντασης) του Bolero, μόνο που δεν φτάσαμε σε ...μεθυστική έκσταση Tongue Tongue Tongue

Το αμφισβητώ αυτό που λες. Εχω πάει σε τουλάχιστον 5 ορκομωσίες στην αίθουσα τελετών και ήταν μια χαρά.
Οι φοιτητές ήταν ωραία καθισμένοι με τις οικογένειές τους. Δεν υπήρχαν όρθιοι, ή καθισμένοι σε σκαλοπάτια.
Οι φωτογράφοι είχαν χώρο να κάνουν τη δουλειά τους και δεν μας έπριζαν τα ούμπαλα.
Δεν υπήρχε βαβούρα.

Την πρώτη φορά που πήγα σε ορκωμοσία ηταν στο δεύτερο έτος και είχα εντυπωσιαστεί αρκετά.
Θα μου πεις ήμουν δεύτερο έτος και μου προκαλούσαν ακόμη θαυμασμό οι διάφορες εκδηλώσεις της ακαδημαϊκής ζωής... Επίσης, μου έκανε καλή εντύπωση είναι ότι τιμήθηκαν ιδιαίτερα οι διδακτορικοί φοιτητές.

Ακόμη, υπήρχε το περιθώριο στο να ακουστούν όμορφοι λόγοι (και χωρίς χρονικούς περιορισμούς τύπου τηλεόρασης)

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, υπήρχε το περιθώριο να βγάλει ο καθένας της οικογενειακές του φωτογραφίες χωρίς να δημιουργείται στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους συνωστισμός και ασφυκτική ατμόσφαιρα.

Και το κερασακι στην τουρτα για το κλεισιμο:

Μπραβο, να τους πεις ψεματα λοιπον, και να το χρεωσεις στο τμημα σου. Τοσο πολυ που το αγαπας...
Ηθελα να απαντησω πολλα εδω, αλλα δεν θα το κανω, με καλυψαν τα λογια σου.

Με κάλυψαν τα λόγια σου, και το ψωμί σου φάτο... Cheesy

Αντε όμως, ας δώσω μια απάντηση. Προσωπικά δεν θα ήθελα να τραβολογιούνται οι γονείς μου για τέτοια τελετή. Προτιμώ να τους πω ότι κάναμε κλειστή ορκομωσία.
Το τί σημαίνει η σχολή μου και το πτυχίο για μένα και την οικογένειά μου άσε το να είναι δική μας υπόθεση.
Επίσης, από διάφορες τελετές και πτυχία έχουμε χορτάσει και δεν εντυπωσιαζόμαστε πλέον εύκολα  Tongue
Aς ανέβει ο πήχυς και το συζητάμε   Roll Eyes

poso sas bariemai!
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #38 on: July 25, 2006, 21:39:05 pm »

miss elec μιας και σε βλέπω ότι έπιασες ζεστά το θέμα με την τελετή της ορκωμοσίας,
σε συμβουλεύω να "σκαλίσεις" ακόμη ένα ζήτημα που θα συμβεί μετά την λήξη της τελετής.
Θα πας λοιπόν χαρούμενη μετά από μερικές μέρες να παραλάβεις τις φωτογραφίες από αυτό το σημαντικό γεγονός.
Αφού διαλέξεις κάνα δυο-τρεις καλές, αυτές που είσαι πιο κούκλα, και πας στο ταμείο θα ακούσεις το καταπληκτικό,
ότι δεν μπορείς να τις παρεις!
Θα αναρωτηθείς μα γιατί.
Η απαντηση θα έρθει ευθύς αμέσως από την πωλήτρια.
"Οι φωτογραφίες πωλούνται ανά εξάδες με κόστος (με τα δεδομένα πριν από 6 μήνες) 6Ε/μια,"
οπότε χρειάζεσαι κατ'ελάχιστο 36Ε!!!
Ας το καταπιούμε αυτό.
Θα πεις καλά ΟΚ θα πάρω 6 θέλω όμως και το DVD της ορκωμοσίας μου.
Τότε θα ακούσεις κάτι καταπληκτικότερο.
Ότι το DVD για να αποκτήσεις δικαίωμα να το *αγοράσεις* πρέπει πρώτα να αγοράσεις 2 εξάδες!!
Άρα φτάσαμε τα 72Ε+~12DVD=84!

Αρχίζεις ήδη να βγάζεις καπνούς.
Ξεροκαταπίνεις άλλη μια και πηγαίνεις στον πάγκο με τις φωτογραφίες.
Πας λοιπόν διαλέγεις άλλες δυο,3,5 στις άλλες δεν έχεις βγει καλά, λες δεν παίρνω και αυτή με την κολλητή μου,
να τη θυμάμαι και να συμπληρώσω και τη 12άδα; (τυχερή η φίλη σου)

Επιστρέφεις λοιπόν στο ταμείο και πλέόν ακούς το καταπληκτικότεροτερο!!

Δυστυχώς, επειδή αυτή η φωτογραφία είναι από άλλο άτομο που ορκίζεται,
θα πρέπει να αγοράσεις μια εξάδα του αν θες να την πάρεις!!!!

Ξαφνικά όλα σκοτεινιάζουν.
Όταν ξαναξυπνάς βρίσκεσαι σε κάποιο δωμάτιο 3χ3, με 2-3 ιερόδουλες
και έναν αστυνομικό να σε ενημερώνει ότι κατηγορεισαι για φόνο εκ προμελέτης.

ΥΓ: Κάθε ομοιότης με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική.
Η πραγματικότητα είναι ακόμη πιο τραγική

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #39 on: July 25, 2006, 22:52:03 pm »

Όλα τα στραβά θα τα διορθώσουμε fugi! Tongue

Αλήθεια, ποιός κανονίζει ποιό γραφείο παίρνει τη δουλειά?
Ποιός βολεύει τους δικούς του φωτογράφους και παίρνει και μίζα?
Ποιός εκμεταλλεύεται το μονοπώλιο εε?

Μπορεί και να λέω ότι να' ναι, άλλα εχουμε ακούσει και δει πολλά σε αυτή τη ζωή Tongue

Να έρθουμε εμείς σε συνεννόηση με φωτογραφεία και να πάρουμε την καλύτερη προσφορά!
Και να μην είναι τα κεντρικά, τα κατεξοχήν για ορκομωσίες. Τόσα φωτογραφεία υπάρχουν στην Σαλόνικα που έχουν αναγκη από δουλειά.

poso sas bariemai!
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #40 on: July 25, 2006, 23:30:43 pm »

Όσο για τις φώτο και τα DVD, θαρρώ ότι είναι από φωτογραφία που μπαίνουν επειδή απλά δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να μη μπουν, και όταν σε φωτογραφίζουν σου δίνουν την κάρτα τους για να πας μετά να πάρεις τις φωτογραφίες.

Όσο για την αίθουσα τελετών,

Θεωρώ πανέμορφη την αίθουσα και το κτήριο που γίνεται η ορκομωσία και δεν θα ήθελα η δικιά μου ορκομωσία να γίνει οπουδήποτε αλλού.
Τα προβλήματα που αναφέρεις φυσικά και υπάρχουν αλλά πρέπει να ζυγίσουμε τι μας ενδιαφέρει περισσότερο. Εμένα με ενδιαφέρει να γίνεται η τελετή μέσα στη δική μου σχολή, σε αυτό το κτήριο όπως έκαναν και άλλοι πολλοί φίλοι συμφοιτητές πριν από μένα. Tradition!

Tα προβλήματα που λες σαφώς και υπάρχουν αλλά απλα όπως πάντα χρειάζεται υπομονή.

ίσως αν διαλύαμε τα αμφιθέατρα (πάνω και κάτω) και φτιάχναμε ένα μεγαλύτερο με εξώστη? Καλά πλάκα κάνω.

ΥΓ. Στο θέμα των φωτογραφιών, μήπως στην επόμενη ορκομωσία να οργανωθούμε και να φέρουμε δικό μας φωτογράφο με συμφωνημένες τιμές;

byeeee
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #41 on: July 25, 2006, 23:35:09 pm »

Quote from: Turambar on July 25, 2006, 23:30:43 pm
Τα προβλήματα που αναφέρεις φυσικά και υπάρχουν αλλά πρέπει να ζυγίσουμε τι μας ενδιαφέρει περισσότερο. Εμένα με ενδιαφέρει να γίνεται η τελετή μέσα στη δική μου σχολή, σε αυτό το κτήριο όπως έκαναν και άλλοι πολλοί φίλοι συμφοιτητές πριν από μένα. Tradition!

Κάτι τέτοια περίεργα μου τσαμπουνάτε οι πολυτεχνίτες....

poso sas bariemai!
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #42 on: July 25, 2006, 23:41:45 pm »

Μα ναι, τι να κάνουμε.

Το κτήριο εκείνο είναι ωραίο, μεγάλο, αλλά είναι μόνο αυτό που λέει. Κτήριο Τελετών. Σαν να λέμε γραφείο... νεκρό... χρησιμοποιείται μόνο για τα πανυγήρια.

Το αμφιθέατρο μας αυτό όμως, ακόμα έχει τον ιδρώτα από τις συνελεύσεις μας, και αν ψάξεις πιο βαθιά, θα δεις και τα χυμένα δάκρια για τους αδιέξοδους αγώνες του 2001.

Βρίσκεται σε έναν χώρο που πέρασα τόσα χρόνια.

ΝΑΙ! Μια τέτοια στιγμή θέλω να την ζήσω στη σχολή μου.
Θέλω η Σούλα (και κανείς άλλος) να φωνάξει το όνομα μου (να μου ρίξει και ένα πρόχειρο βρισίδι, έστω και με κομμένες τις "κακές" λέξεις, άλλωστε έτσι κάνει σχεδόν πάντα).
Θέλω το πολυτεχνείο!

Και ναι, κορόιδευε Αλιάκμων, αλλά και έξω στο προαύλιο καλύτερα θα ήταν από την αίθουσα τελετών για αυτό ξανασκέψου το.

byeeee
bot
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #43 on: July 26, 2006, 03:00:54 am »

ως άρτι ορκισθείσα (?) θα ήθελα να καταθέσω κι εγώ άποψη.

την τελετή τη βρήκα κι εγώ λίγο υποτονική (ίσως και λίγο ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε), αλλά συνειδητοποίησα πως δε χρειαζόμουν και πολλά παραπάνω, ούτως ή άλλως προς το τέλος ανυπομονούσα να βγω από την αίθουσα για να μοιραστώ τη στιγμή με όλους τους δικούς μου ανθρώπους.

ίσως να στενοχωρήθηκα λίγο που απουσίαζαν κάποιοι αγαπημένοι μου καθηγητές (αν και κάποιοι ήταν εκεί) των οποίων οι ευχές θα με συγκινούσαν ίσως περισσότερο από αυτές του κοσμήτορα που έχω ξαναδεί δύο τρεις φορές στη ζωή μου. σε κάθε περίπτωση η παρουσία του προέδρου αναπλήρωνε το κενό, γιατί ήταν τόσο εγκάρδιος και χαρούμενος σαν παιδί στο χαιρετισμό του προς τον καθένα από εμάς, που ένιωσα ότι όντως εννοεί τα όσα (συχνά υπερβολικά κατ' εμέ) κατά περιόδους λέει για μας.

όσο για τη χρησιμότητα της εκδήλωσης... ίσως τελικά να διαφωνώ με την άποψη ότι γίνεται για τους άλλους, κατά βάση όντως γίνεται για τους γονείς και καλά κάνει νομίζω. μέχρι τη στιγμή εκείνη έλεγα κι εγώ ότι προτιμότερο θα ήταν να πάρουμε το πτυχίο μας πιο απλά και ήρεμα να υπογράψουμε και να την κάνουμε για άλλα, αλλά τελικά μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η μικρή έστω επισημότητα και μου άρεσε το ότι ήμουν ανάμεσα στους συμφοιτητές μου κάποιοι από τους οποίους είναι αρκετά σημαντικοί για μένα και βιώναμε τη λήξη και την υπόσχεση μιας νέας αρχής όλοι μαζί, εν τέλει κάποιες λίγες στιγμές της με έπεισαν ότι άξιζε τον κόπο.

και δεν έχω μέσα μου κανένα αίσθημα υποκρισίας, ούτε θεωρώ ότι το μέρος, που δυστυχώς αφήνω, είναι άθλιο cyberkat. ίσα ίσα μάλλον νιώθω ότι το αφήνω σε μία καλή του περίοδο.

όσο για το λόγο του Μάργαρη ήταν, όπως οι προηγούμενοι, ενδιαφέρων και "διαφορετικός" ενώ η αναφορά (εστώ και αν ήταν απλώς αποτέλεσμα τυχαίας δειγματοληψίας στα ανοιχτά του φόρουμ) στο "διαδικτυακό" μου όνομα με ξάφνιασε και ομολογουμένως με συγκίνησε.  Smiley

για να είμαι και ον τόπικ, μια χαρά το βρίσκω το χώρο και όντως έχω πάει σε ορκωμοσία της αγγλικής στην αίθουσα τελετών και η κατάσταση ήταν υπερβολικά πιο ασφυκτική. και σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να λήξω την προπτυχιακή μου πορεία εκτός πολυτεχνείου, δεν είναι θέμα παράδοσης είναι ζήτημα συναισθηματισμού.
poly1
Guest
« Reply #44 on: July 26, 2006, 06:25:01 am »

Συγχαρητήρια στην διπλωματούχο μας Smiley

Quote from: kon_kon on July 26, 2006, 03:00:54 am
για να είμαι και ον τόπικ, μια χαρά το βρίσκω το χώρο και όντως έχω πάει σε ορκωμοσία της αγγλικής στην αίθουσα τελετών και η κατάσταση ήταν υπερβολικά πιο ασφυκτική. και σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να λήξω την προπτυχιακή μου πορεία εκτός πολυτεχνείου, δεν είναι θέμα παράδοσης είναι ζήτημα συναισθηματισμού.

Η κον κον τα είπε όλα Wink

Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Up Print
Jump to: