• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 07:19:52 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 07:19:52 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 15
Guests: 88
Total: 103
Mavromati
EiriniGeo
Theoxarhs Bladimiros
AckermanMik
smantzaa
Zaxarenia
Yamal
Theislander
Angelagfb
aggelosiliadis
DarkMagiK06
arisap
PolarBear
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > ee-art > Τηλεόραση - Ραδιόφωνο (Moderators: Mr Watson, Nikos_313) > TV serials
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 48 Go Down Print
Author Topic: TV serials  (Read 108314 times)
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
Re: TV serials
« Reply #150 on: June 14, 2012, 17:10:32 pm »

Quote from: sofigami on June 14, 2012, 16:31:49 pm
Βλέπω εδώ προτάσεις γενικά, αλλά θέλω πιο συγκεκριμένα, κάποιος έμπειρος [ Tongue] να με βοηθήσει:

Η αγαπημένη μου σειρά μακράν είναι ο House. Μακρόταταν.
Μου την σπάνε ψιλοφέιλ επιστημονικά, π.χ. numbers, lie to me, που θα μπορούσαν να είναι πολύ δυνατά και αληθοφανή σε άλλες συνθήκες.
Έχω κόλλημα με την ηθοποιία, με ενοχλεί όταν δεν είναι πειστική παρά το όποιο επίπεδο του στόρι. To sherlock ας πούμε δε ενθουσίασε από αυτήν την άποψη.
Δε θα ήθελα μάλλον κωμωδία.

Μου έχουν προτείνει το the wire.

Τι λέτε;
Sorry για την παρέμβαση, αλλά από πότε το House είναι αληθοφανές? Κάθε επεισόδιο ακολουθεί ακριβώς το ίδιο pattern με τα υπόλοιπα.
Ένας ασθενής που εμφανίζει κάποια σπάνια συμπώματα. Ο House και η ομάδα του, μέσα σε ένα κλίμα κόντρας, γνωρίζοντας όλες τις υποπεριπώσεις των υποπεριπτώσεων των σπάνιων ασθενειών και των συμπτωμάτων τους κάνουν μια πρώτη διάγνωση και προχωράνε σε θεραπευτική αγωγή. Στην ατμόσφαιρα αιωρείται πάντα το ενδεχόμενο θανάτου του ασθενή σε περίπτωση λανθασμένης διάγνωσης. Sure enough, ο ασθενής αρχίζει και σπαρταράει στο κρεβάτι βγάζοντας αφρούς από το στόμα. Ο House και η ομάδα του προτείνουν άλλη θεραπευτική αγωγή. Ο ασθενής ξανασπαρταράει στο κρεβάτι του. Μετά από αρκετό σπαρταριτό η απάντηση ήταν απλή, ο ασθενής είχε γρίπη.

Grin
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #151 on: June 14, 2012, 17:19:06 pm »

Όσοι θέλετε να εμπλουτίσετε την αίσθηση του χιούμορ σας,
the Office (το αμερικάνικο)
-> αμήχανες στιγμές στα όρια ενόχλησης. Πολλές φορές τα ξεπερνούν αλλά αφήνεται στον θεατή να το κρίνει (καθώς δεν έχει γέλια) και αυτό το αμφιλεγόμενο αξίζει, που αν το σκεφτείς μετά δεν είναι και τόσο αμφιλεγόμενο.

Πολύ καλές ερμηνείες απ'τους ηθοποιούς και σκηνοθεσία, σε αντίθεση με τις αμέτρητες αμερικανιές που κυκλοφορούν (όπως το House εκτός του Laurie). Πολλές φορές δε χρειάζεται να μιλήσουν - και δε μιλάνε - οι ηθοποιοί γιατί έχεις ήδη καταλάβει πολλά από το βλέμμα τους και τη σημασία που τους δίνει η κάμερα.

Quote from: Emfanever on June 14, 2012, 17:10:32 pm
Βλέπω εδώ προτάσεις γενικά, αλλά θέλω πιο συγκεκριμένα, κάποιος έμπειρος [ Tongue] να με βοηθήσει:

Μου την σπάνε ψιλοφέιλ επιστημονικά, π.χ. numbers, lie to me, που θα μπορούσαν να είναι πολύ δυνατά και αληθοφανή σε άλλες συνθήκες.
Έχω κόλλημα με την ηθοποιία, με ενοχλεί όταν δεν είναι πειστική παρά το όποιο επίπεδο του στόρι. To sherlock ας πούμε δε ενθουσίασε από αυτήν την άποψη.

Τι λέτε;
Sorry για την παρέμβαση, αλλά από πότε το House είναι αληθοφανές? Κάθε επεισόδιο ακολουθεί ακριβώς το ίδιο pattern με τα υπόλοιπα.
Ένας ασθενής που εμφανίζει κάποια σπάνια συμπώματα. Ο House και η ομάδα του, μέσα σε ένα κλίμα κόντρας, γνωρίζοντας όλες τις υποπεριπώσεις των υποπεριπτώσεων των σπάνιων ασθενειών και των συμπτωμάτων τους κάνουν μια πρώτη διάγνωση και προχωράνε σε θεραπευτική αγωγή. Στην ατμόσφαιρα αιωρείται πάντα το ενδεχόμενο θανάτου του ασθενή σε περίπτωση λανθασμένης διάγνωσης. Sure enough, ο ασθενής αρχίζει και σπαρταράει στο κρεβάτι βγάζοντας αφρούς από το στόμα. Ο House και η ομάδα του προτείνουν άλλη θεραπευτική αγωγή. Ο ασθενής ξανασπαρταράει στο κρεβάτι του. Μετά από αρκετό σπαρταριτό η απάντηση ήταν απλή, ο ασθενής είχε γρίπη.

Grin

...and never lupus

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
JakeLaMotta
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #152 on: June 14, 2012, 17:30:40 pm »

Τι λέτε;

Αν θέλεις όντως να παρακολουθήσεις μια σειρά,όχι μόνο για το διασκεδαστικό κομμάτι,δες οπωσδήποτε The Wire.Σίγουρα,όπως λέει και ο di_em,θέλει συγκέντρωση και υπομονή για να το παρακολουθήσεις,δεν παίζουν εντυπωσιακά σκηνικά όπως σε άλλες σειρές,αλλά στο τέλος σίγουρα θα σε ανταμείψει.Άλλωστε,θεωρείται από πολύ κόσμο,και όχι άδικα,ίσως η καλύτερη σύγχρονη αμερικάνικη σειρά.Το 9.6,ακόμα κι αν είναι στο imdb,σίγουρα λέει πολλά.

Επίσης,προτείνω γενικά το Sopranos,άλλη απίστευτη σειρά,με τις ερμηνείες εδώ να είναι επίσης κορυφαίες.Απλά σκέψου ότι οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές έχουν πάρει από τρία EMMY,και ήταν υποψήφιοι κάθε χρόνο που έπαιξε η σειρά.Και το supporting cast βέβαια είναι απίστευτο,είχα να δω τόσο πειστικούς μαφιόζους από το Goodfellas.Και πέρα από αυτά,η σειρά έχει το πιο ολοκληρωμένο    και βαθύ πορτραίτο ήρωα(του πρωταγωνιστή Tony Soprano),που έχω δει σε σειρά,μιλάμε για εντυπωσιακές λεπτομέρειες.Και το άσχετο trivia:μέχρι και η Χίλαρι Κλίντον,όταν έκανε προεκλογική καμπάνια,είχε χρησιμοποιήσει το τέλος της σειράς αλλαγμένο σε προεκλογικά σποτάκια.Di_em,το Sopranos πάει και για σένα να το δεις οπωσδήποτε,μην τα ξαναλέμε.

Και το Boardwalk Empire πολύ καλό,επίσης προτείνεται ανεπιφύλακτα,και λόγω του φοβερού Steve Buschemi(αφού θέλεις και δυνατές ερμηνείες).
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #153 on: June 14, 2012, 18:02:43 pm »

γενικά αν σε απασχολούν οι ερμηνείες οτιδήποτε από HBO θα σε καλύψει

απόστολε δεν μπορώ να βλέπω τόσο ψηλά το fringe, το prison break και το lost, και πουθενά το twin peaks!

pay close attention
sofigami
Veteran

ひ らこしんじ

View Profile
« Reply #154 on: June 14, 2012, 18:04:47 pm »

Ευχαριστώ πάρα πολύ τους πάντες, θα οργανώσω το κατέβασμά μου τώρα Tongue Με πρώτο το the wire μάλλον.

Emfanever, νομίζω ότι ο House [κυρίως αυτός από τη σειρά] μπορεί ανετότατα να πείσει ότι είναι genius γιατρός κτλ κτλ παρά ο τύπος από το numbers ότι είναι genius μαθηματικός ή, ω θεοί, ο φίλος του ότι είναι genius μαθηματικός. Δεν αναφέρθηκα καθόλου στο στόρι, θεωρώ ότι αυτό ήταν promising στις σειρές που ανέφερα, αλλά η υλοποίησή του δεν έπειθε.
Και μην ξεχνάμε το άπειρο γέλιο στα + του House, κυρίως προς τις τελευταίες σεζόν.
[Δε σηκώνω και πολλά γι'αυτή τη σειρά Tongue]

Time_Tripper

Feed the Trolls. Make them FAT

View Profile
« Reply #155 on: June 14, 2012, 18:13:06 pm »

Αν θες καλο στορυ δες death note που εχει μακραν καλυτερο στορυ απο πολλες ταινιες, σειρες, βιβλια κλπ. Πραγματικα το concept του δεν πιανεται!!!  Smiley Smiley Smiley Tongue

(Οκ λιγο ασχετο με "κανονικες σειρες" αλλα πραγματικα το στορυ του ειναι mind-blowing)

You know more than you think you know,
just as you know less than you want to know...

-Oscar Wilde

WHEN PEOPLE MAKE PLANS GOD'S LAUGHING..!!! MWAHAHAHA

Μόνο οι γενναίοι αγαπούν να το θυμάστε,
οι άλλοι απλώς ξεγελούν τα όνειρα…
                                                                      -Άκης Δήμου
JakeLaMotta

View Profile
« Reply #156 on: June 14, 2012, 18:37:08 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on June 14, 2012, 18:02:43 pm

απόστολε δεν μπορώ να βλέπω τόσο ψηλά το fringe, το prison break και το lost, και πουθενά το twin peaks!

Συμφωνώ απόλυτα για Twin Peaks.Τουλάχιστον η πρώτη σεζόν είναι τουλάχιστον απίστευτη,γιατί στη δεύτερη σεζόν το χάνει αρκετά σε κάποια επεισόδια.David Lynch λέμε πάντως,εγγύηση!!!!
billbarrett
Θαμώνας

labor omnia vincit improbus

View Profile WWW
« Reply #157 on: June 14, 2012, 18:38:11 pm »

παιδια, τωρα που τελειωσε ο house  :'(  και θα αφησει ενα τεραστιο κενο πισω του, πιστευετε μπορω να το αναπληρωσω με το sherlock ? (αλλωστε κι ο χαουζ σαν χαρακτηρας στον σερλοκ χολμς βασιζεται )

Επισης σκεφτομαι να αρχιζω να παρακολουθω το the peep show. απο τα 2-3 πρωτα επεισοδια που ειδα μου αρεσε παρα πολυ, πρωτοτυπη ιδεα, βρετανικο χιουμορ και μου αρεσει πολυ το πρωταγωνιστικο διδυμο.

I am so happy that I am alive, in one piece and short. I\\\'m in a world of shit... yes. But I am alive. And I am not afraid.
Time_Tripper

View Profile
« Reply #158 on: June 14, 2012, 18:43:15 pm »

για βρετανικα sitcom πολυ καλο (αν και παλιο) ειναι το red dwarf. Επισης εχω δει και το IT crowd λογω του.... θεματος αλλα δυστυχως οι ερμηνειες ειναι κατω του μετριου... Undecided

Quote from: Ex_Mechanus on June 14, 2012, 18:02:43 pm

Το ξες οτι σε αυτο συμπεριλαμβανεις και το true blood ετσι?  Cheesy Grin

-Oscar Wilde

-Άκης Δήμου
sofigami
Veteran

ひ らこしんじ

View Profile
« Reply #159 on: June 14, 2012, 19:18:48 pm »

Quote from: Time_Tripper on June 14, 2012, 18:13:06 pm
Αν θες καλο στορυ δες death note που εχει μακραν καλυτερο στορυ απο πολλες ταινιες, σειρες, βιβλια κλπ. Πραγματικα το concept του δεν πιανεται!!!  Smiley Smiley Smiley Tongue

(Οκ λιγο ασχετο με "κανονικες σειρες" αλλα πραγματικα το στορυ του ειναι mind-blowing)

Been there, done that.
Αλλά εντάξει, δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλά ακόμα σε αυτό το στυλ, γι'αυτό ψάχνω κάτι διαφορετικό. Αν υπάρχει και το ξέρεις, περιμένω να το προτείνεις Tongue

Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #160 on: June 14, 2012, 19:39:25 pm »

Τι λέτε;

Αη μωρη που εχεις κολλημα με την ηθοποιια και μας τρασαρες το χαμφρευ μπογκαρτ να πουμε!
ου ρε
Time_Tripper

View Profile
« Reply #161 on: June 14, 2012, 19:50:15 pm »

Quote from: sofigami on June 14, 2012, 19:18:48 pm
Been there, done that.
Αλλά εντάξει, δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλά ακόμα σε αυτό το στυλ, γι'αυτό ψάχνω κάτι διαφορετικό. Αν υπάρχει και το ξέρεις, περιμένω να το προτείνεις Tongue

Δυστυχως οχι δεν ξερω αλλα, ειναι one of a kind! :'( Μακαρι να υπηρχαν και αλλα σαν αυτο.

Ενταξει σειρα με ωραιο στορυ και αρκετα καλες ερμηνειες (δν ξερω αν εχει ειπωθει στις προηγουμενες σελιδες) ειναι τα κλασικα x-files, με επεισοδια σαν το monday που ειναι επισης mind-blowing.
Γενικα μπορω να σου προτεινω διαφορες σειρες λιγο παλιες, που εβλεπα στην εφηβια μου και μου αρεζαν και απο πλευρας ηθοποιϊας αλλα και στορυ (ισως γιατι τα στανταρ μου τοτε ηταν χαμηλοτερα  Tongue ) αλλα καινουριες δυστυχως οχι και πολλες γιατι ο τομεας αυτος περναει λιγο μια κριση. Καινουριες σειρες θα προτεινα walking dead, dexter με αρκετα καλες ερμηνειες και τα δυο. Θα ριξω και το μπαλακι του game of thrones που αν και δεν το εχω δει ακομα (περιμενω να τελειωσει η εξεταστικη  Roll Eyes ) εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες.

ΥΓ εχω να ομολογησω οτι σειρα με πολυ καλες ερμηνειες ειναι και η δικια μας "το νησι" (ε να ευλογησουμε και λιγο τα γενια μας, κατι εχει κανει και η ελληνικη σκηνη)

-Oscar Wilde

-Άκης Δήμου
Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #162 on: June 14, 2012, 21:22:11 pm »

Τι λέτε;
Λεμε οτι το House τελευταια σεζον ειναι τραγικο! Tongue ..τουλαχιστο τα πρωτα επεισοδια ας μη γενικευω...αν αλλαξεις γνωμη παντως για την κωμωδια κατσε και δες το peep show. ειναι ολο στο youtube οποτε δε χρειαζεται να κατεβαζεις αλλα δεν ειναι κωμωδια σα φιλαρακια ξερω γω ειναι λιγο περιεργο. εμενα μ αρεσε πολυ παντως αν και νομιζω θα χαρακτηριζοταν καμμενο.
sofigami
Veteran

ひ らこしんじ

View Profile
« Reply #163 on: June 14, 2012, 21:23:37 pm »

Quote from: ale26 on June 14, 2012, 19:39:25 pm

Τι λέτε;

Αη μωρη που εχεις κολλημα με την ηθοποιια και μας τρασαρες το χαμφρευ μπογκαρτ να πουμε!
ου ρε

Αι βρε λούλη που μόλις δεις ταινία πριν το '70 "Πωωωω ταινιάρα, απίστευτη". Καλώς ή κακώς η ηθοποίια έχει εξελιχτεί στα 65 χρόνια από τότε.

Time_Tripper, για game of thrones έχω ακούσει πολλά καλά, αλλά όταν μου το πρότεινε η αδερφή μου που παρακολουθεί ασταμάτητα Grey's anatomy, είπα όχι, ευχαριστώ.
Με το νησί όντως είχε γίνει αρκετός χαμός, πρέπει να έχει κάτι να πει.

Exomag
Veteran
Διεστραμμένος

unfortunate...

View Profile
« Reply #164 on: June 14, 2012, 21:27:59 pm »

Η αλήθεια είναι πως το House είχε γίνει αρκετά βαρετό και φορμουλαρισμένο στις τελευταίες season. Είχε και κάποια πολύ καλά επεισόδια διάσπαρτα, αλλά γενικά τα περισσότερα ήταν μέτρια...
Επίσης να πω +1000 για το Game of Thrones. Cool

Και να προτείνω το ανεπανάληπτο:

NotWorthy

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 48 Go Up Print
Jump to: