• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:10:53 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:10:53 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 61
Guests: 134
Total: 195
Raphael
stergiosb
vagelismo
iakov
Ioakeim Zisis
Eleniiii
mmikelo
unreasonable
ThanosKoutsoump
pordozoumis
pavlaras
geo66
Giannis Masterio
Soterd52
andreassifo
nikos123321
eirinistyl
elenak
ecevz
mdimitrig
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
ΦΙδανης Αριστοτελης
alexanton
apapathe
Balourdos
pkoko
giorgosm05
Fenia04
Lemonia
chrisg
Νικη
Local Rider
glavdakis
gpapadimi
zaroumaria
Nekt
Farmengineer
Nikos_313
blacknick
ariadnipm
andyy
difis
Nikikouss
ikallima
swthrhs
Vasilikikr
elias_farhood
akonstb
domb765
george14
theofr
CHRISTOFO CHATZIANTONIOU
CodeBro
andripappa
vajim
0restis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικά Νέα - 'Aρθρα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Η κεφαλιά του Ζινταν στον τελικό. Μundial 2006
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14 Go Down Print
Author Topic: Η κεφαλιά του Ζινταν στον τελικό. Μundial 2006  (Read 22098 times)
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
Re: Η κεφαλιά του Ζινταν στον τελικό. Μundial 2006
« Reply #135 on: July 14, 2006, 01:45:36 am »

Μααααλιστα,κατά τον Verminoz το να χρησιμοποιείς ένα παράδειγμα βίας για να εξηγήσεις μια βιαία συμπεριφορά ισοδυναμεί με το να συνδέεις την επιβίωση των εσκιμώων με τις κλανιές του χρυσόψαρου(του αξίζουν αρκετά μπράβο βέβαια για τον πραγματικά πρωτότυπο και καυστικό λόγο) ενώ ο mihalisk για τον ίδιο λόγο γελάει(για την χρήση του παραδείγματος).Ωραία πράγματα και επαναλαμβάνω: μην γενικολογείτε και μην λέτε κάτι μόνο και μόνο γιατί σας κατέβηκε αλλά δεν κολλάει είναι πολύ κουραστικό.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #136 on: July 14, 2006, 11:02:57 am »

Τα λογικά άλματα που έκανες εσύ Fenix και από την βία στον αθλητισμό έφτασες να μιλάς για την κρίση στη Μέση Ανατολή ήταν το ίδιο παράδοξα με αυτά που σου έφερα εγώ.
Όταν συζητάς κάτι οφείλεις να το θέτεις σε μία σωστή βάση συζήτησης και να φέρνεις παραδείγματα συγκρίσιμων μεγεθών. Δεν μπορούμε να μιλάμε για το ποια ποικιλία μήλων είναι μεγαλύτερα και συ να μου λες ότι το καρπούζι είναι πιο μεγάλο από όλα.

dimix εδώ νομίζω ισχύει εκείνο που λένε οι Αμερικάνοι: "Αν δεν μπορείς να νικήσεις κάποιον, πάνε μαζί του!" Tongue Tongue

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #137 on: July 14, 2006, 12:41:27 pm »

Συμφωνώ με τον Βερμ ότι η συζήτηση ξέφυγε για αυτό από πλευράς μου κλεινω οτιδηποτε έχει σχέση με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Θέλω να κάνω δυο ερωτήσεις προς τους Ζιντανυποστηρικτές, την πρώτη την ξανάκανα αλλά δεν πήρα απάντηση:
Δε χρειάζεται να μου δώσετε απαντήσεις με γεγονότα και στοιχεία απλά τη γνώμη σας ρωτάω

1) Γιατί δεν πήγε στα μετάλλια;
2) Πιστεύετε ότι στα 15 χρόνια καριέρας του με 108 ματς με την εθνική και πάνω από 500 σε επίπεδο συλλόγων
δεν έχει βρεθεί κανένας άλλος που να τον βρίσει;

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #138 on: July 14, 2006, 13:00:33 pm »

Του έγινε συνήθεια...
 Cheesy

Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Απ: Η κεφαλιά του Ζινταν στον τελικό. Μundial 2006
« Reply #139 on: July 14, 2006, 13:13:11 pm »

Στα μετάλλια δεν πήγε λόγω της μεγάλης πίεσης που ένιωσε για το τέλος της καριέρας του και την κάκιστη ψυχολογία του όταν συνειδητοποίησε το σφάλμα του (κυρίως επειδή έχασε και η ομάδα).
Το πρώτο μην το παίρνετε βερεσέ σαν επιχείρημα, αυτή η πίεση υπάρχει και είναι πολύ μεγάλη, νομίζω δε φαινόταν και μέσα στον αγώνα που το μάτι του Ζιντάν γυάλιζε. Ακόμα θυμάμαι πώς λόγω πίεσης έχασε την τελευταία του επίσημη παρτίδα πριν 1,5 χρόνο ο μέγιστος Κασπάροφ, σε μια θέση που έπαιρνε την ισοπαλία και ένα παιδάκι. Ήταν ο μόνος που ήξερε ότι μετά αποχωρεί, γι' αυτό και τα αρχικά ειρωνικά σχόλια για "τύφλωση" κτλ. παρακάμφθηκαν μόλις το ανακοίνωσε.
Κατά τα λοιπά με κάλυψε ο MihalisK.
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #140 on: July 14, 2006, 13:15:27 pm »

Quote from: fugiFOX on July 14, 2006, 12:41:27 pm
2) Πιστεύετε ότι στα 15 χρόνια καριέρας του με 108 ματς με την εθνική και πάνω από 500 σε επίπεδο συλλόγων

1) Από ότι είπε ο Μπλάτερ σε άρθρο που πόσταρε ο απόστολος1986 πιο πάνω λέει ότι ο Ζινταν είπε πως δεν είναι άξιος να πάρει μετάλλιο. Τώρα αν είναι όντως έτσι...ο Θεός (?) και ψυχή (?) του...
2) Σίγουρα βρέθηκε, και μάλιστα πολλοί. Αλλά διαφορετικά είναι να τον έβρισε κάποιος στο ματς Ρεαλ - Αλμπαθέτε για το Κύπελλο Ισπανίας και διαφορετικά είναι στην παράταση του τελικού ενός Μουντιάλ που είναι και ο τελευταίος του αγώνας και επί 50 λεπτά η Γαλλία έχανε τα άντερά της ενώ η Ιταλία ταμπουρώθηκε και περίμενε. Ο συναισθηματικός φόρτος είναι πολύ βαρύς...πόσες φορές να το πούμε πια...

Κακούργα ύπαρξις!
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #141 on: July 14, 2006, 13:20:09 pm »

Quote from: Verminoz on July 14, 2006, 13:15:27 pm
Quote from: fugiFOX on July 14, 2006, 12:41:27 pm

1) Από ότι είπε ο Μπλάτερ σε άρθρο που πόσταρε ο απόστολος1986 πιο πάνω λέει ότι ο Ζινταν είπε πως δεν είναι άξιος να πάρει μετάλλιο. Τώρα αν είναι όντως έτσι...ο Θεός (?) και ψυχή (?) του...
2) Σίγουρα βρέθηκε, και μάλιστα πολλοί. Αλλά διαφορετικά είναι να τον έβρισε κάποιος στο ματς Ρεαλ - Αλμπαθέτε για το Κύπελλο Ισπανίας και διαφορετικά είναι στην παράταση του τελικού ενός Μουντιάλ που είναι και ο τελευταίος του αγώνας και επί 50 λεπτά η Γαλλία έχανε τα άντερά της ενώ η Ιταλία ταμπουρώθηκε και περίμενε. Ο συναισθηματικός φόρτος είναι πολύ βαρύς...πόσες φορές να το πούμε πια...

Εντάξει αυτό με καλυπτει.
Πλέον είμαι περισσότερο σίγουρος για την άποψη που είχα σχηματίσει

fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
Re: Η κεφαλιά του Ζινταν- Φωτογραφίες από άλλα κανάλια...
« Reply #142 on: July 14, 2006, 13:21:27 pm »

Πως την είδαν οι υπόλοιποι

Οι Γάλλοι

Οι Ιταλοί

Οι Αμερικάνοι

Οι δημοσιογράφοι

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες

meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Απ: Η κεφαλιά του Ζινταν στον τελικό. Μundial 2006
« Reply #143 on: July 14, 2006, 13:35:58 pm »

Τέλειο  Tongue Grin
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #144 on: July 14, 2006, 14:11:45 pm »

Verminoz, θα προσπαθήσω άλλη μια φορά να σου εξηγήσω την απάντηση μου: ο fugifox είχε πει ότι οποιαδήποτε μορφή βίας είναι κατακριτέα (κατά την γνώμη μου γενικόλογο και λάθος) και είχε επίσης φέρει σαν παράδειγμα το ξύλο που ρίχνουν τα ΜΑΤ στους φοιτητές (αυτό κατά την γνώμη σου είναι συγκρίσιμο φαντάζομαι).Εκεί εγώ χρησιμοποίησα το παράδειγμα για να του δώσω να καταλάβει ότι η βία και μάλιστα η απρόκλητη πολλές φορές φέρνει βία.Τα παραδείγματα πολλές φορές μικραίνουν τα μεγέθη όταν έχεις να κάνεις με παιδιά του δημοτικού (π.χ εχώ ένα μήλο, μου δίνει και η μαμά μου άλλο ένα πόσα έχω τώρα;) και άλλες τα μεγεθύνουν όταν το ακροατήριο έχει περάσει προ πολλού την πρώτη ψειρού (π.χ ας υποθέσουμε το καρπούζι αυτό είναι ένας πλανήτης) και μπορεί να κάνει τις αντιστοιχίες από μόνο του.Ο fugifox κατάλαβε τι ήθελα να του πω και το θέμα έμεινε εκεί.Αν πάλι δεν καταλάβεις ότι τα παραδείγματα δεν έχουν να κάνουν με μεγέθη αλλά με το να καταλάβει ο άλλος τι θέλεις να του πεις πες το και θα ξαναγράψω την απάντηση στον fugifox μόνο που τώρα θα μιλήσω για μήλα, καρπούζια, εσκιμώους, χρυσόψαρα που κλάνουν και άλλα που σου αρέσουν.Αυτά
« Last Edit: July 14, 2006, 15:26:46 pm by Fenix » Logged

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #145 on: July 14, 2006, 14:13:28 pm »

Άιντε fugifox, σου απαντάνε όλοι με επιχειρήματα κι εσύ τον χαβά σου.

Θα το ξαναπώ. Από την πλευρά των "αντιζιντανικών" δεν υπάρχουν επιχειρήματα πέρα από το ότι "δεν έπρεπε να τον χτυπήσει, δεν ήταν σωστό, είναι κατακριτέο". Δεν μπαίνετε καν στη λογική του γιατίνα είναι κατακριτέο...

Και νομίζω ότι δεν μπορούμε να αναλύσουμε το θέμα περισσότερο απ'ότι μας προσφέρει η ψυχολογία (στο προηγούμενό μου ποστ αυτό προσπάθησα να κάνω αλλά φαίνεται ήταν πολύ μεγάλο και δύσπεπτο για να διαβαστεί).
Όποια προσπάθεια να αποδώσουμε στο γεγονός κοινωνιολογικά κριτήρια από την πλευρά των έξω του γηπέδου είναι αρκετά αστεία, κάτι τέτοιο λέει και ο Μιχάλης.

Quote from: Cyberkat on July 13, 2006, 15:26:57 pm
Να πω και για τα σχόλια του ιταλού για τη μάνα του γάλλου (λολ σαν ανέκδοτο ακούγεται). Νομίζω ότι είναι κινηματογραφικό κεκτημένο (διόρθωσέ με τουραμπαρ αν όχι, θέλω να μιλάω με κινηματογράφο που τόσο σ'αρέσει) το ότι όλα επιρεέπονται εκτός από το να βρίζεις τη μάνα του άλλου. Όσο αστείο και να φαίνεται, όσο δούλεμα και να έφαγε από απανταχού ταινίες, αυτή η συμπεριφορά προφανώς υπήρχε ίσως και ακόμα να υπάρχει, σε κλειστές φτωχές οικογενειοκεντρικές κοινωνίες. Πόσο μάλλον σε οικογένειες μεταναστών όπως του Ζιντάν

Ποιό κινηματογραφικό κεκτημένο ρε παιδιά? Κεκτημένο ζωής είναι και ανθρώπινη παράδοση. Δεν έχετε πλακωθεί ποτέ ως παιδιά για κάτι παρόμοιο? Προσωπικά και τώρα να έρθει κάποιος και να μου πει κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να τον αποκαλέσω "παλιοχαρακτήρα" και να οπισθοχωρήσω. Ίσως να φταίει ότι κατάγομαι από φτωχή οικογένεια μικρασιατών μεταναστών. Δεν μας μάθανε καλούς τρόπους.
Μιλούσα στον Τουράμπαρ και ξέρω ότι ασχολείται πολύ με ταινίες θα καταλάβαινε ότι στον κινηματογράφο ιδιαίτερα στο χόλιγουντ το θέμα της εξύβρισης της μαμάς είναι ευαίσθητο. Γι'αυτό και το έγραψα έτσι.
Κατά τα άλλα δεν αρνούμαι ότι μια τέτοια συμπεριφορά υπάρχει.
Όμως όχι ότι είναι και παράδοση!
Απ'ότι ξέρω, οι μικρασιάτες έχουν καλύτερες παραδόσεις, οι προηγούμενοι είχαν καλύτερα πράγματα να παραδώσουν στους επόμενους!
Και το θέμα δεν έγκειται στους καλούς τρόπους. Καλούς τρόπους επιστρατεύεις όταν ο άλλος έχει προδιάθεση να τους δεχτεί και δε σε προκαλεί. Σε αντίθετη περίπτωση εισέρχεται η ιδιοσυγκρασία του καθενός για το τι θα κάνει με τον μλάκα που έχει μπροστά του. Συνεπώς με το να λες "εγώ θα τον πλάκωνα στο ξύλο" πέραν του να προβάλλει έναν άνθρωπο που λέει ότι το αίμα του βράζει, δεν έχει αξία σαν επιχείρημα, γιατί γενικεύεται στον καθένα η κατάσταση και ξεφεύγουμε.

Quote from: Cyberkat on July 13, 2006, 15:26:57 pm
Η αντίδραση του Ζιντάν είναι ένδειξη ψυχικής υγείας και μεγαλοσύνης. Ο μόνος λόγος για τον οποίο στενοχωριέμαι είναι γιατί τον είδα τον άνθρωπο στην τηλεόραση και ήταν ράκος, ακριβώς γιατί είναι και χαμηλών τόνων και δεν του άρεσε που άφησε την ομάδα χωρίς αρχηγό για δικό του προσωπικό λόγο. Έγινε και λίγο τραγικός ήρωας έτσι ο Ζιντάν, ακριβώς ότι χρειάζεται δηλαδή για να μείνει στην ιστορία για πάντα ως μύθος, όπως του αξίζει.
Ε, καλά, εδώ υπερβάλλεις λίγο ως πολύ...
Για την ψυχική υγεία συμφωνώ.
Είπαμε, μεγάλος παίχτης, εντάξει, αλλά όχι να εξυμνούμε την μεγαλοσύνη του από την κεφαλιά του! Έχει ρίξει καλύτερες! Tongue

@Turambar
Δεν μου απάντησες σε τίποτα... Sad Sad Sad

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #146 on: July 14, 2006, 14:34:50 pm »

Όποια προσπάθεια να αποδώσουμε στο γεγονός κοινωνιολογικά κριτήρια από την πλευρά των έξω του γηπέδου είναι αρκετά αστεία, κάτι τέτοιο λέει και ο Μιχάλης.

Ήταν ένα παράδειγμα , δεν δίνω την ίδια διάσταση στο θέμα.Πόσες φορές πρέπει να το πω, δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος έκφρασης, ο δικός σας.Τι πρέπει να κάνω;Να ζητήσω συγνώμη επειδή αναφέρθηκα σε κάτι μη ποδοσφαιρικό και μη οπωρολαχανικό για να εξηγήσω κάτι στον συνάνθρωπο;Έλεος.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #147 on: July 14, 2006, 16:00:43 pm »

Fenix βλέπω ότι από ειρωνία δεν πας καθόλου πίσω, έτσι? Grin Grin

Καταλαβαίνω τι εννοείς, όμως οφείλεις να παραδεχτείς ότι είναι ελαφρώς άστοχο το παράδειγμα που έφερες. Άστοχο και εύκολα παρεξηγήσιμο...

Ρε παιδιά, πείτε μου εσείς που θέλετε να σταυρώσετε τον Ζινταν...
Πείτε μου καταρχήν, ένα άτομο από εδω μέσα που επικροτεί την βία με αποδείξεις...δηλάδη quote...
Τόσες μέρες λέμε τα ίδια και τα ίδια:

Κατά ΖΖ: Ντροπή στον ΖΖ που φέρθηκε έτσι
Υπερ ΖΖ: Καταδικάζουμε την συμπεριφορά του όμως ήταν ανθρώπινη
Κατά ΖΖ: Δηλαδή επικροτείτε την βία
Υπερ ΖΖ: Δεν επικροτούμε την βία απλώς λέμε ότι ήταν μεγάλος ο συναισθηματικός φόρτος
Κατά ΖΖ: Ντροπή για έναν παίκτη θεό σαν τον ΖΖ να φερθεί τόσο ποταπά
Υπερ ΖΖ: Ε κι αυτός άνθρωπος είναι, λίγο το ένα λίγο το άλλο, δεν άντεξε
Κατά ΖΖ: Αχα, αρα επικροτείτε την βία
Υπερ ΖΖ: Όχι απλά λέμε ότι είναι ανθρώπινη αντίδραση
Κατά ΖΖ: Ναι αλλά ο ΖΖ θα έπρεπε να είναι υπεράνω
Υπερ ΖΖ: Γιατί? Πάντοτε έδειχνε σημάδια κακής συμπεριφοράς
Κατά ΖΖ: Ό,τι και να του είπε δεν έπρεπε να χτυπήσει
Υπερ ΖΖ: Ναι, αλλά νταξει, άνθρωπος είναι όχι ρομπότ. Ήταν μεγάλο το φορτίο της στιγμής
Κατά ΖΖ: Άρα επικροτείτε την βία, η βία δεν είναι απάντηση ούτε καν στην βία

Τόσες μέρες τώρα κάτι τέτοιο λέμε...

Κι ας σταματήσει επιτέλους αυτή η υποκρισία. Κάποτε βλέπαμε ξύλο στα γήπεδα και γελούσαμε και λέγαμε πωπω και τώρα ξαφνικά μας έπιασε η ηθικολογία και η θεωρία περί βίας στον αθλητισμό και γενικότερα!

Και στο κάτω κάτω αν νομίζετε πως είστε ανώτεροι ή πως εσείς κάτω από τις ίδιες συνθήκες δεν θα είχατε κάνει το ίδιο τότε σταυρώστε τον να τελειώνουμε...

Κακούργα ύπαρξις!
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #148 on: July 14, 2006, 16:10:48 pm »

Διαφορετικό ναι,άστοχο όχι δεν το δέχομαι με τίποτα.Απόδειξη είναι στο ξαναλέω ότι με τον Fugifox το θέμα έμεινε εκεί, αλλά μετά εσύ και ο mihalisk δεν με αφήσατε να το αφήσω.Έχεις δίκιο για την ειρώνια  Smiley αλλά είναι κουσούρι δεν μπορώ να κάνω αλλιώς Roll Eyes.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #149 on: July 14, 2006, 16:17:31 pm »

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ έχω αυτό το κουσούρι!!! ^SuperInnocent^

Κακούργα ύπαρξις!
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14 Go Up Print