• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 00:35:05 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 00:35:05 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426661
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 49
Guests: 122
Total: 171
cealexop
mpaltzak
fpapat
andreaspaper
tank
bougatsa
gkougeor
Nikos_313
dimitris585
tasos gourd
karadimitras
pdiamantis
Lazaros8585
chaniotism
al3xts
Tasos Bot
Notac
Guts
m.renia
gtapalis
Mr Watson
mavropan
Nmparkas
Gaspard
parzival
Nicotre
mmamougiorgi
vpoug
maria.r
Gagauss
daphnenik
George15
el
tasos_ntv
Fraser
truethessalonikios
Axilleas_Nt
apapamichail
zgeorgitz
adaskopo
DimKaratzas
Giorgosap
Don Corleone
3rdDegreeBurn
nmpampal
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Η πολιτική για το Πανεπιστήμιο (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Ευθεία επίθεση κατά των ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] Go Down Print
Author Topic: Ευθεία επίθεση κατά των ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ  (Read 7897 times)
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
Απ: Ευθεία επίθεση κατά των ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ
« Reply #30 on: June 25, 2006, 19:19:30 pm »

Κι εγώ το πιστεύω αυτό,όχι ότι με το πανεπιστημιακό μάθημα δε χρειάζονται φροντιστήρια βέβαια,ορολογία κάνουμε άλλωστε-ή μάλλον δεν κάνουμε για την ακρίβεια!

Civile,κι εμείς αυτή τη μέθοδο εφαρμόζουμε...!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Ευθεία επίθεση κατά των ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ
« Reply #31 on: June 25, 2006, 20:09:53 pm »

Πάνω κάτω τα βασικά θεωρούνταν δεδομένα, οι εξετάσεις κυρίως είχαν ορολογία και θα ήταν πολύ δύσκολο για κάποιον που δεν έχει ήδη μια καλή γνώση. Βέβαια η Νίντζα που παρακολουθούσε κιόλας το μάθημα ίσως έχει μια άποψη παραπάνω επί του θέματος

byeeee
poly1
Guest
« Reply #32 on: June 25, 2006, 20:20:29 pm »

Aπό το μάθημα των Αγγλικών έμαθα πολλά (κι ας είχα από πριν καλή γνώση αγγλικών) .
Εννοείται οτι από ορολογιά μαθαίνεις βασικές έννοιες αλλά εξίσου χρήσιμες.
Σε καμιά περίπτωση δε θα πρεπε να καταργηθούν τα αγγλικά. Επιπλέον καλό θα ήταν να κάναμε και γερμανικά.. παλαιότερα κάνανε νομίζω.
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #33 on: June 25, 2006, 20:51:51 pm »

Μια και άνοιξε κουβέντα για το θέμα των ξένων γλωσσών....

Στην πρόσφατη αναμόρφωση του ΠΣ οι ξένες γλώσσες καταργήθηκαν ως υποχρεωτικά μαθήματα και
υπάρχουν πλέον με προαιρετική μορφή (κάτι σαν σεμινάρια ας πούμε) σε 3 εξάμηνα με περιεχόμενο την
τεχνική ορολογία.

Οι λόγοι αυτής της αλλαγής είναι δυο.
1. Θεωρείται ότι καθε φοιτήτρια ή φοιτητής (για να ακολουθήσω το τυπικό των υπουργικών προτάσεων)
διαθέτει βασικές γνώσεις μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας αφού την έχει διδαχθεί για τουλάχιστον 6 χρόνια
στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Παράλληλα έχει υποχρεωτικά διδαχθεί και άλλα 2(ή 3?) χρόνια μια
δεύτερη γλώσσα υποχρεωτικά στο Γυμνάσιο αλλά αυτό είναι μια άλη ιστορία.

2. Σε ένα πρόγραμμα σπουδών που επιχειρεί να καλύψει σε αρκετή έκταση ένα κεντρικό και ενιαίο κορμό και να
δώσει και κάποια ειδίκευση στα 4 τελευταία εξάμηνα, σε ένα πρόγραμμα που επιβάλλει 60 υποχρεωτικά και κατ'επιλογήν
μαθήματα δεν υπάρχει χώρος για πρόσθετα υποχρεωτικά μαθήματα ξένων γλωσσών.
Ομόφωνη ήταν και η αντίρρηση να βγουν κάποια από τα μαθήματα κορμού για να μπουν στη θέση τους μαθήματα ξένων γλωσσών.

Συνεπώς οι ξγ μένουν με σεμιναριακή μορφή, θα πρότεινα να τις παρακολουθήσετε όλοι (γιατί όχι και μια δεύτερη ή τρίτη γλώσσα).
Θα πρότεινα επίσης κάτι τέτοια αντικέιμενα να αποτελούν στόχο αιτημάτων να υπάρχουν και να εμπλουτίζονται ανεξάρτητα από τη
συμμετοχή τους στο πρόγραμμα σπουδών. Δεν χρειάζεται να εξεταστείς και να πάρεις βαθμό για να μάθεις 5 πράγματα
για την ιστορία πχ του κινηματογράφου ή τη φιλοσοφία της επιστήμης. Ούτε είναι απαραίτητο τέτοια θέματα να έχουν εξαμηνιαίες διάρκειες
αφού μπορούν να καλυφθούν από κύκλους διαλέξεων...συνεπώς...

Και με την ευκαιρία να δώσω και 2 απαντήσεις  στην Optima.

Και σήμερα υπάρχει η δυνατότητα μια εργασία (πχ διπλωματική ή διδακτορικό ή ακόμη και θέμα) να γίνει σε ξένη γλώσσα κάτω από συγκεκριμένες
τυπικές προϋποθέσεις (έγκριση από τομέα και τμήμα). Ετσι γίνετια όταν έρχονται φοιτητές Erasmus και κάνουν διπλωματική, οταν δικοί μας
φοιτητές κάνουν διπλωματικές σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού και τις παρουσιάζουν εδώ και όταν κάποιος (πχ που θέλει να συνεχίσει για μεταπτυχιακά)
ζητήσει να κάνιε πχ διπλωματική στα Αγγλικά. Πρόσφατα σκεφτήκαμε στον Τομέα μας, κάποιες εργασίες φοιτητικές που γίνονται στα ΣΗΕ Ι και παρουσιάζονται
σε ειδική ημερίδα να είναι δυνατό να γίνονται και ν απαρουσιάζονται στα Αγγλικά, εφόσον το θέλουν οι φοιτητές που την εκπονούν. Αρα τέτοια πράγματα γίνονται στο σημερινό,
ελεεινό και άχρηστο πανεπιστήμιο και δε χρειάζεται κοτζαμ νόμος πλαίσιο για να μας πει να τα ..κάνουμε...
Το να γίνονται μαθήματα στα Αγγλικά το θεωρώ αντιδεοντολογικό γι αελληνικό πανεπιστήμιο. Οπως ο φοιτητής που πάει με Εrasmus για 6 μήνες Βαρκελώνη
είναι υποχρεωμένος να μάθει ! πρόσεξε εδώ! Καταλανικά όχι Ισπανικά!! το να υποχρεώνουμε τον αλλοδαπό φοιτητή πλήρους φοίτησης να μάθει ελληνικά
(και όχι Ποντιακά ή Κρητικά) είναι νομίζω στοιχειώδες δικαίωμα. Και βέβαια σαν φιλόξενοι ελληνες είναι βέβαιο ότι εξαντλούμε τα όρια των διευκολύνσεων για τους
περιστασιακούς φοιτητές που έρχονται εδώ (μέχρι που τους κοιμίζουμε στα γραφεία γιατί δεν είχαν λεφτά για ενοίκιο, τους κάνουμε ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών γιατί δεν ξέρουν ..
Αγγλικά και δεν συμμαζεύεται..

Σε σχέση με τις κρίσεις των μελών ΔΕΠ σαφώς και οι δημοσιεύσεις αποτελούν το βασικό (και σε ορισμένες περιπτώσεις και το μοναδικό) στοιχείο αξιολόγησης. Δεν χρειάζεται όμως
να μπει ειδικό άρθρο στο ν. Πλαίσιο των ΑΕΙ που να λέει πότε μετράει μια δημοσίευση και σε ποιά περιοδικά ..έλεος..σε κρετίνους απευθύνεται?

Φυσικά και όχι. Απλά η καχυποψία στους μανδαρίνους του Υπουργείου για τα μέλη ΔΕΠ και αντίστροφα είναι τόσο μεγάλη που δεν επιτρέπει σε κανέναν να δει δάσος πέρα από το πρώτο
δένδρο. Δυστυχώς όμως έτσι θεσμικά πλαίσια δε στηνονται, ούτε καν νόμοι ρυθμιστικοί. Και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν αυτό εκείνοι που έχουν το μαχαίρι και κόβουν το
καρπούζι τόσο περισσότερες ελπίδες μπορεί να έχει το ελληνικό πανεπιστήμιο.
Αλλιώς ....όπως άντεξε η ελληνική παιδεία 400 χρόνια τουρκοκρατίας ελπίζω να αντέξει και μια ακόμη επίθεση νεοβαρβάρων...

Γρηγόρης Παπαγιάννης

sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #34 on: June 26, 2006, 00:58:04 am »

Πάντως πρέπει να συμμαζευτεί λιγάκι το καθεστώς εκλογής μέλους ΔΕΠ. Όταν βλέπω προκύρηξη για κάλυψη θέσης Δ.Ε.Π. στο γνωστικό αντικείμενο "Πετάλωμα ψύλλου συνομοταξίας psilous pidikoulous σε θερμοκρασίες 27 βαθμών κελσίου με ειδικές οπτοηλεκτρονικές διατάξεις" κάτι μου λέει πως η θέση είναι πολύ μιλημένη, και κομμένη και ραμμένη στα μέτρα ενός και μοναδικού υποψηφίου...

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #35 on: June 26, 2006, 02:58:32 am »

σε σεμιναριακή μορφή ακούγεται όντως ελκυστικό κύριε παπαγιάννη,αλλά  πραγματικά όταν το πρόγραμμα είναι γεμάτο,και ιγα να είμαστε ρεαλιστές,πρέπει α είναι κάποιος "σεμιναριατζής"για να πάει π.χ τη μοναδική παρασκευή που έχει ελευθερη πρωι και να στηθεί 3 ώρες κάθε βδομάδα...

tu/e
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #36 on: June 26, 2006, 08:36:24 am »

σε σεμιναριακή μορφή ακούγεται όντως ελκυστικό κύριε παπαγιάννη,αλλά  πραγματικά όταν το πρόγραμμα είναι γεμάτο,και ιγα να είμαστε ρεαλιστές,πρέπει α είναι κάποιος "σεμιναριατζής"για να πάει π.χ τη μοναδική παρασκευή που έχει ελευθερη πρωι και να στηθεί 3 ώρες κάθε βδομάδα...

Το πρόγραμμα του καθένα γεμίζει και αδειάζει με πράγματα που αυτός ενδιαφέρεται να κάνει. Ξεχάστε για λίγο τη μαθητική νοοτροπία και τις άκριτες παρακολουθήσεις των 8-10 ωρών την ημέρα.
Ας γίνουν όλα λίγο πιο ουσιαστικά. Μια προσπάθεια θα σας πείσει ότι τα πράγματα είναι ευκολότερα από όσο ακούγεται..

Πάντως πρέπει να συμμαζευτεί λιγάκι το καθεστώς εκλογής μέλους ΔΕΠ. Όταν βλέπω προκύρηξη για κάλυψη θέσης Δ.Ε.Π. στο γνωστικό αντικείμενο "Πετάλωμα ψύλλου συνομοταξίας psilous p
idikoulous σε θερμοκρασίες 27 βαθμών κελσίου με ειδικές οπτοηλεκτρονικές διατάξεις" κάτι μου λέει πως η θέση είναι πολύ μιλημένη, και κομμένη και ραμμένη στα μέτρα ενός και μοναδικού υποψηφίου..

Δε διαφωνώ, τέτοια φαινόμενα υπάρχουν και θα υπάρχουν..πιστεύεις ότι μια διάταξη σαν τη συγκεκριμένη σε ένα νομοσχέδιο όπως το περιβόητο θα αλλάξει τα πράγματα? Εγώ είμαι βέβαιο ότι δεν θα αλλάξει τίποτε στο συγκεκριμένο τομέα....Ασε που μερικές φορές (πέρα από τα απαγορευτικά σούρτα φέρτα των εκλεκτόρων) μερίκοι υποψήφιοι θα αισθάνονται ευτυχέστεροι με εκλεκτορικά που συμμετέχουν επιστημονικά κολλητοί κατά το 1/3 παρά διάφοροι 'συν'άδελφοι' με τους οποίους έχουν επανειλημμένα 'σκοτωθεί' μέσα στο Τμήμα τους....

ΓΠ
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #37 on: June 26, 2006, 10:31:42 am »

Quote from: gpap on June 26, 2006, 08:36:24 am

Το πρόγραμμα του καθένα γεμίζει και αδειάζει με πράγματα που αυτός ενδιαφέρεται να κάνει. Ξεχάστε για λίγο τη μαθητική νοοτροπία και τις άκριτες παρακολουθήσεις των 8-10 ωρών την ημέρα.
Ας γίνουν όλα λίγο πιο ουσιαστικά. Μια προσπάθεια θα σας πείσει ότι τα πράγματα είναι ευκολότερα από όσο ακούγεται..
Συμφωνώ gpap.
Το ότι κάποιος παρακολουθεί κάτι, καλό είναι να το κάνει από ενδιαφέρον.

Να πω και τη δική μου εμπειρία, όταν παρακολούθησα σεμιναριακά τα αγγλικά ΙΙ στο δεύτερο εξάμηνο.
Κατέχω profficiency στα αγγλικά και έχω τακτικά επαφή (καθημερινά σχεδόν).
Οι περισσότερες λέξεις που συναντούσαμε δεν ήταν ορολογία, αλλά "δύσκολες", δλδ επιπέδου προφίσιενσι.
Δεδομένου ότι πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν επίπεδο FC στα αγγλικά, μάλλον αναλωνόμασταν σε φιλολογικές αναζητήσεις.
Ωστόσο, δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Γιατί αν μη τι άλλο,  μια επανάληψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν Smiley
Το πρόβλημα είναι ότι συναντούσαμε όρους τους οποίους θα μανθαίναμε στα Ηλεκτρικά Κυκλώματα του άλλου εξαμήνου!
Και ήταν αρκετά σπαστικό καθώς το διδακτικό φυλλάδιο είχε και κάποιες επιστημονικές ασκήσεις αλλά εμείς δεν είχαμε τις κατάλληλες γνώσεις (2ο εξάμηνο) για να τις λύσουμε! Και μας έδινε η καθηγήτρια κατευθείαν τις λύσεις Sad
Αφήστετ που όταν χρειαζόμασταν επεξήγηση σε κάποιον όρο, η εν λόγω κυρία δεν μπορούσε να μας απαντήσει (καθότι φιλόλογος, πολύ λογικό).

Αυτοί ήταν και οι λόγοι που με έκαναν να μη ξαναδηλώσω το μάθημα...
Γιατί στην τελική ανάλυση, νομίζω είναι πιο ευχάριστο να καταλαβαίνεις τους όρους από το περιεχόμενο, καθώς διαβάζεις το ξενόγλωσσο βιβλίο, παρά να προσπαθείς να τους αποστηθίζεις από πριν, σε άσχετη φάση.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #38 on: June 26, 2006, 14:20:21 pm »

Για την εκλογή μέλους ΔΕΠ, και την περαιτέρω εξελιξή του, πρέπει να υπάρξει μια σοβαρή πρόταση. Αλλά  αυτό δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη!

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #39 on: December 14, 2010, 02:39:31 am »

Quote from: gpap on June 22, 2006, 14:25:10 pm
Καλά ο Σανονίδης στη λίστα τα είπε πολύ καλά.
Δεν μπήκαν στον κόπο οι άνθρωποι να κάνουν μια ανάγνωση στο ..πόνημα?
Τι θα πει 'τουλάχιστον 13 εβδομάδες' ??
Δηλαδή το μέγιστο πόσο θα είναι ..43???

Με απόφαση της Συγκλήτου και μετά από πρόταση της ΓΣ του Τμήματος επιτρέπεται παράταση της διάρκειας του εξαμήνου μξέχρι 4 εβδομάδες
προκειμένου να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός εβδομάδων διδασκαλίας....

Αν λοιπόν το ελάχιστο είναι 13... και δεν συμπληρωθεί (συνήθως κάνουμε 11-12 βδομάδες στα πιο παραγωγικά εξάμηνα)
θα πάρουμε και κανά 2-3 βδομάδες παράταση στο εξάμηνο......

Καλά στο Υπουργείο ημερολόγια δεν έχουν?
Να τους στείλω ένα από την ενορία μου...(έχει και τις γιορτές μέσα).

Γρηγόρης Παπαγιάνννης

ΥΓ 1 ...αλλά το άρθρο 16 ..τα λέει όλα... οργάνωση μαθημάτων και εκπόνηση διδακτορικής διατριβής (η διπλωματική ή πτυχιακή που πήγε?)
σε ξένη γλώσσα....glam!!! (τι του λείπει του ψωριάρη...σκούφια με μαργαριτάρι...)

ΥΓ2 Τα Ποντιακά είναι ξένη γλώσσα??

ΥΓ3 Ρε μας δουλεύουν........

ΥΓ4 Ωραίος νόμος πλαίσιο που πιάνει όλα τα γενικά θέματα της Ανώτατης Παιδείας... για άλλα δεν ξέρω αλλά
οι λεπτομέρειες του πότε μια επιστημονική εργασία θεωρείται δημοσιευμένη και πότε όχι και πότε μετράει και πότε όχι στο
βιογραφικό ενός υποψηφίου είναι χαρακτηριστικά γενικές και πλαισιωτικές....

ΥΓ4. Όχι δεν μας λέει τι χρώμα ρούχα θα πρέπει να φοράμε όταν θα μπαίνουμε για μάθημα...

byeeee
Pages: 1 2 [3] Go Up Print
Jump to: