• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 08:45:09 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 08:45:09 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Mr Watson
[Today at 03:15:54]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426706
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 29
Guests: 90
Total: 119
filon05
Manos_5
tzortzis
Kenedy
johnmax
mariaxalk
Yamal
pavlaras
Pcsc
vaspetr
Stelios V.
jimalexoud
pipitsenko
andreas2000
George_RT
chriskazakos
dkoukn
panpapachri
dkatsoul
apob
vaggos
Jimlam
cheefler
nikpamp
AcDimitri
JiMan5
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15 Go Down Print
Author Topic: αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών  (Read 22360 times)
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
Re: αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών
« Reply #90 on: May 08, 2014, 22:52:12 pm »

και κατι τρελοι που ασχολουνται με το καμαρακι να φυγουν!
με ποιο δικαιωμα κανουν καταληψη σε μια αιθουσα της πτερυγας???
η πτερυγα θα πρεπε να υπαρχει μονο για να γινονται μαθηματα!
να εκκενωθουν ολες οι καταληψεις, και το στεκι στο βιολογικο, και το στεκι στη θεολογικη και το καμαρακι των τοπογραφων να παρει μπουλο και το στεκι φιλοσοφικης να δωθει στη ΔΑΠ Φιλοσοφικης για να κλειδωνονται εκει μεσα οι φοιτητοπατερες και να κανονιζουν πως θα μαντρωσουν τους φοιτητες στο Vogue και ποσες προσκλησεις παρτυ θα μοιρασουν, οπως γινεται στην αντιστοιχη αιθουσα που υπαρχει στους πολιτικους μηχανικους!

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Ragnar Lothbrok
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Hail King Ragnar!

View Profile
« Reply #91 on: May 08, 2014, 22:54:38 pm »

Quote from: απλυτος on May 08, 2014, 22:32:06 pm
Quote from: vashmmy on May 08, 2014, 22:18:03 pm
Quote from: απλυτος on May 08, 2014, 21:54:38 pm
Quote from: vasilis94 on May 08, 2014, 21:48:13 pm
Quote from: απλυτος on May 08, 2014, 21:30:45 pm
Quote from: vasilis94 on May 08, 2014, 21:24:01 pm
Κάθομαι και διαβάζω άπειρα ποστ για την απουσία πολιτικού πλαισίου στους ΦΟΙΜΗ. Όχι τα προβλήματα είναι πολιτικά, όχι οι 190 που ψήφισαν είναι 15χρονα και πρέπει να διαβάσουν κανά βιβλίο, μέχρι και ότι έχουν κλεισμένες δουλειές με τους καθηγητές τους άκουσαν ψηφοφόροι και υποψήφιοι του σχήματος.

Αναρωτιέμαι τόσα χρόνια (οκ, τα τελευταία 2 είμαι στη σχολή αλλά αναφερθείτε γενικά) τι κατάφερε ο σύλλογος μας σε ό,τι αφορά κάποια γενικότερη πολιτική απόφαση της Ελλάδας (ή και πέρα από αυτήν). Καλή η συζήτηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία για παράδειγμα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτόν ως σύλλογος. Ούτε μπορούμε να αλλάξουμε πχ. τον τρόπο που λειτουργεί η Ευρωπαική Ένωση μέσα από το σύλλογο ηλεκτρολόγων - μηχανολόγων. Και στο κάτω - κάτω δεν είναι και δουλειά του. Να ψηφίσουμε στις Ευρωεκλογές να επηρρεάσουμε τα πράματα όσο αυτό είναι δυνατόν. Τι να τα κάνω τα πλαίσια που καταδικάζουν τις οικονομικές πολιτικές; Θα τα στείλω στο Σαμαρά και θα τον πιάσουν τα κλάματα; Ως πολίτης θα προσπαθήσω, όντως, να σταματήσω αυτές τις πολιτικές, αλλά όχι στο σύλλογο της σχολής μου.

Εκεί, εγώ τουλάχιστον, βρίσκω λογικό να προσπαθήσω να βελτιώσω την κατάσταση των υποδομών, τα μαθήματα, τα βιβλία, τις διαδικασίες που μας αφορούν άμεσα. Ποιος θα συζητήσει για αυτά, αν όχι ο σύλλογος μας; Και ναι, μπορούν να διεκδικηθούν περισσότερα χρήματα από το γενικότερο budget του πανεπιστημίου ας πούμε για το πολυτεχνείο, ή περισσότερα χρήματα για το απθ γενικότερα, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, ας προσπαθήσει τουλάχιστον κάποιος με ό,τι έχει.

Κλείνοντας 3 παρατηρήσεις:
1) Πριν με κράξετε για ηττοπάθεια και πείτε ότι μόνο με αγώνα το φοιτητικό κίνημα θα ανατρέψει τα πάντα, περιμένω απάντηση σ αυτό που είπα και πιο πάνω. Οι παραδοσιακές αριστερές δυνάμεις τι κατάφεραν; Αυτές δεν έπαιρναν τις έδρες και τις συνελεύσεις; Μήπως δε πέρασε ο νόμος για τη διαθεσιμότητα ή μήπως πλούτισε το πανεπιστήμιο μετά από τις παρεμβάσεις μας συλλόγου και παρατάξεων;
2) Πολύ κριτική πέφτει 5 σελίδες τώρα. Μερικές φορές και η αυτοκριτική κάνει καλό. Και για αυτό μου άρεσε και το αποτέλεσμα, όχι μόνο για το καινούριο που αναδείχτηκε, αλλά και γιατί και οι υπόλοιποι μπορούν να σκεφτούν τι δε πήγε καλά και γιατί δεν έχουν τόσο απήχηση (σε ποσοστό) πλέον. Ίσως οι αφίσες, τα φυλλάδια και οι ενημερώσεις δεν είναι το παν τελικά.
3) Περιμένω από τα παιδιά του ΦΟΙΜΗ και στις συνελεύσεις να είναι και να διεκδικούν πράγματα, προβάλλοντας παράλληλα τον αγώνα τους. Είναι μια ευκαιρία και για μαζικότερες συνελεύσεις και για ουσιαστικότερες διεκδικήσεις.

η απόφαση του συλλόγου για συμμετοχη σε απεργία στο πλευρό κάποιων άδικα απολυμένων ανθρώπων που πετιούνται στο δρόμο έχει νόημα να συζητιέται ή είμαι εκτός θέματος; (δε μιλάω ειρωνικά)

η τρελή αντίφαση σε τέτοιες αντιλήψεις είναι οτι απο τη μια θ ακούσεις το "εγώ θα συμμετείχα αρκεί να το διεκδικούσαμε όλοι μαζί ενωμένοι, όχι ο καθένας απ το συμφέρον" κι απ την αλλη θα σου πουν "τι συζητάμε τωρα για τους εργαζόμενους, για τη σχολή θα κανουμε τίποτα;"

Άποψη μου είναι ότι αφορά το σύλλογο μόνο όταν οι απολυμένοι άνθρωποι σχετίζονται με τη σχολή και η απόλυση τους επηρρεάζει την ομαλή λειτουργία του πανεπιστημίου. Δε το θεωρώ εγωιστικό αυτό. Υπάρχουν πολιτικές νεολαίες, υπάρχουν αντίστοιχοι σύλλογοι των εργαζομένων εκεί, υπάρχουν βουλευτικές εκλογές, υπάρχουν γενικότερα συλλαλητήρια, οπού μπορώ να εκφράσω την αντίθεση μου. Και με τα παραπάνω μέσα μπορώ να επιτύχω και καλύτερα αποτελέσματα ίσως.

Ως άνθρωπος εννοείται ότι το ίδιο άσχημα αισθάνομαι για κάθε απολυμένο και αναγνωρίζω ότι αν συνεχίσουμε έτσι και οι πατεράδες μας απολυμένοι θα ναι σε λίγο (αν δεν είναι ήδη..) και εμείς άνεργοι. Αλλά, γενικά θεωρώ ότι πέρα από τη διαμαρτυρία, οφείλω να προσπαθήσω να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα με ό,τι έχω. Απόψεις του στυλ, δε βοηθάω στον περιορισμό των σκουπιδιών με όποιο μέσο διαθέτω, επειδή δεν έχουμε τόσους καθαριστές όσους παλιά, τις βρίσκω παράλογες.

φιλε μου χωρις παρεξηγηση βρωμας συντεχνιλα.

οταν θα μας διαγραψουν και θα διαδηλωνουμε (απο σεπτεμβρη δλδ μη νομιζουμε οτι λεμε για υποθετικα σεναρια) μετα θα λεμε "για την υπολοιπη κοινωνια που δεν καταλαβαινει και κοιμαται τον υπνο του δικαιου"

Άσε μας ρε άπλυτε... βρωμας συντεχνίλα λέει...  Όταν τελειώνουν  τα επιχειρήματα ανοίγουμε το κουτί με τις μαλακιες.

το παιδι είπε οτι "οσο και να με στεναχωρει, δε θα κανω απολυτοε τιποτα οποιος και να απολυθει, αν αυτος δεν ειναι του πανεπιστημιου" και σου φανηκε υπερβολικο που του πα βρωμας συντεχνιλα;;

τομαρι επρεπε να τον πω κανονικα, αλλα δεν ηθελα να το σηκωσω γιατι παρ οτι μου ανεβαζε το αιμα στο κεφαλι ήταν οντως πολυ ευγενικος στον τροπο που εγραφε..

εσυ συμμετεχεις στους φοιμη; να ξερουμε ανοικτα τι αντιληψεις φερουν τα ατομα που το αποτελουν

Όχι δεν συμμετέχω,  ούτε τους ξέρω προσωπικά.  Αλλά τους προτιμώ. Είμαι αρκετό καιρό στη σχολή για να ξέρω ποιοι είναι τα τομαρια και οι κατευθύνομενοι από ψηλά.  Και μη μου το παίζεις ψευτο-ανθρωπιστης και ότι σου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι ο βασιλης με αυτό που είπε.  

It gladdens me to know that Odin prepares for a feast.Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for
my sons to join me, and when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!

Ragnar's last speech
Mycroft
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #92 on: May 08, 2014, 23:06:56 pm »

Αυτές τις βλακείες που αναπαράγετε οτι τάχα μου έχουμε σχέση με την ΔΑΠ, ενώ γνωρίζετε ποιοί δεν ήθελαν να κατέβουμε στις εκλογές, ότι ανήκουμε στα δεξιά σχήματα

http://nka.gr/ekloges?dept=6&year=2014

και ότι απολαμβάνουμε κλεισμένες δουλειές με καθηγητές, να τις χαίρεστε. Ευτυχώς που η σχολή είναι σχετικά μικρή και οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να γράψω, αλλά θα ποστάρω αναλυτικά για τις βάσιμες (τις βάσιμες, οχι τους γκεμπελισμούς και την προπαγάνδα) μόλις βρω χρόνο.

Ένας Φοιμης
vasilis94
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #93 on: May 08, 2014, 23:11:54 pm »

Quote from: Αιμιλία η χνουδωτή χελώνα on May 08, 2014, 22:21:30 pm
Τωρα πες μου τα συμπερασματα που βγαζεις απο τα γεγονοτα που σου παρεθεσα.

Καταρχάς, ευχαριστώ για την απάντηση σου (είχε ουσία και δε σχολίαζε ... τη δυσοσμία μου). Μου πες για άπειρα θέματα που αφορούσαν τους φοιτητές, το τμήμα, αρκετά δε τα ήξερα. Σε όλα αυτά μπράβο σας και μαζί σας και στη διαμαρτυρία και στη διεκδίκηση.

Ως τελευταία πολιτική απόφαση που ανατράπηκε παρουσίασες τη μη αναθεώρηση το 2006 αν δε κάνω λάθος (με το άρθρο 16 και τα συναφή;). Μακρυνό μεν, σωστό δε. Αν και συμφωνούμε και σε αυτό, ότι ήταν ένα καίριο ζήτημα του συλλόγου και γενικά των φοιτητών.Αυτό που έλεγα ήταν ότι άλλα θέματα, πχ.  Ουκρανία, ΕΕ - ΔΝΤ, αρκετοί φοιτητές (όπως φαίνεται κι από τα 30-40 άτομα και την αδυναμία πραγματοποίησης συνέλευσης) δε τα θεωρούν αρμοδιότητα του συλλόγου να τα επιλύσει (χωρίς αυτό να αναιρεί το ενδιαφέρον τους για αυτά, όπως κατηγορήθηκα προηγουμένως). Καλή η κουβέντα, σημαντικότατα τα θέματα, αλλά ποιο το αποτέλεσμα; Μέσα σε 3 ποστ μου αράδιαζες 10 αντίστοιχα πετυχημένα πράματα για τη σχολή. Γιατί δε προσπαθούμε για άλλα 10 σε κάθε συνέλευση με τις όποιες αποφάσεις και δράσεις μετά να τα κάνουμε 100;

Ninja και άπλυτε, δε θέλω να το συνεχίσω. Δε μου αρέσει να κουράζω τον κόσμο με άπειρα ποστ στο forum, απλώς ήταν 190+ ψήφοι, ήταν και 5 φωνές εδώ πέρα, είπα να τις κάνω 6, μπας και βγει κάτι από όλο αυτό (κυρίως σε ότι αφορά τη γενικότερη δραστηριοποίηση και την στάση σας.. εκτός αν σας αρέσουν οι αποτυχημένες συνελεύσεις των 30 ατόμων).
απλυτος

View Profile
« Reply #94 on: May 08, 2014, 23:13:25 pm »

Quote from: vashmmy on May 08, 2014, 22:54:38 pm

Όχι δεν συμμετέχω,  ούτε τους ξέρω προσωπικά.  Αλλά τους προτιμώ. Είμαι αρκετό καιρό στη σχολή για να ξέρω ποιοι είναι τα τομαρια και οι κατευθύνομενοι από ψηλά.  Και μη μου το παίζεις ψευτο-ανθρωπιστης και ότι σου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι ο βασιλης με αυτό που είπε.  

παλι καλα, αν προτιμουσες εμας θα ηταν θεμα.

οι "κατευθυνομενοι απο ψηλα" λοιπον που λες, στηριζαν, στηριζουν και θα στηριζουν τους απεργους, θα σου κλεινουν τη σχολη για να κατεβαινουμε στις πορειες, θα κλεινουν οσους καθηγητες ειναι λαμογια και τρωνε φραγκα στις αιθουσες και θα κανουν ολα αυτα που σου προκαλουν εμμετο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ... αιντε απο δω, ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ
« Last Edit: May 08, 2014, 23:20:36 pm by απλυτος » Logged

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
ori0ngel
Θαμώνας

View Profile
« Reply #95 on: May 08, 2014, 23:25:32 pm »

Αιμιλια το Vogue εκλεισε! Μαζευονται αλλου τωρα Wink

Ενα πραμα θελω να σχολιασω μονο. Εχω διαβασει και τις 7 σελιδες και ακομα δεν εχω καταλαβει που βοηθουν σχολια του τυπου "Αντε και γαμηθητε ολοι σας".
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #96 on: May 08, 2014, 23:26:27 pm »

Quote from: vasilis94 on May 08, 2014, 23:11:54 pm
Αυτό που έλεγα ήταν ότι άλλα θέματα, πχ.  Ουκρανία, ΕΕ - ΔΝΤ, αρκετοί φοιτητές (όπως φαίνεται κι από τα 30-40 άτομα και την αδυναμία πραγματοποίησης συνέλευσης) δε τα θεωρούν αρμοδιότητα του συλλόγου να τα επιλύσει (χωρίς αυτό να αναιρεί το ενδιαφέρον τους για αυτά, όπως κατηγορήθηκα προηγουμένως).
για την ΕΕ και το ΔΝΤ, δηλαδη τα 2/3 της τροϊκας, σου απαντω οτι, με το επιχειρημα οτι τιποτα δεν αλλαζει,
οσο οι φοιτητες θα καθονται απλα να το σχολιαζουν ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΙ σαν ζητημα,
[γιατι προς θεου απο μονοι τους στις συνελευσεις δε μιλανε ουτε για αυτα τα ουκ ολιγα που παρεθεσα πριν, βασικα πλεον σε εμας δε μιλαν καθολου, μονο στο φορουμ που και που να βρισουν για καμια καταληψη]
τοτε τοσο λιγοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να συνδεθει το μικρο με το μεγαλο ζητημα,
για να πλησιασουμε σε μια πιο ολοκληρωμενη και συγκεκριμενη αναλυση της πραγματικοτητας.
 μεχρι τοτε θα μας κουρευουν.............
http://araxto.blogspot.gr/2012_03_01_archive.html
τα 17 απο τα 23 δις που κουρευτηκαν απο το PSI το 2012 ηταν απο πανεπιστημια νοσοκομεια και ασφαλιστικα ταμεια.
και μετα εμεις ακουμε τον αδωνι να λεει τα δικα του για τους λογους που τα νοσοκομεια δεν εχουν ουτε καν γαζες...
και μετα ψαχνουμε μαγικες συνταγες για να αυξηθει ο προϋπολογισμος του ΑΠΘ,
ξεχνωντας τα πιο λογικα και εξοφθαλμα πραματα.

κι επισης οσο θα υπαρχουν συμφοιτητες μας που θα λενε οτι "εσυ που λες να τσακισουμε τους φασιστες εισαι φασιστας",
εγω δε θα κοιμαμαι καθολου ησυχος, αν οι ιδιοι δε καταλαβαινουν οτι η ΕΕ και οι ΗΠΑ στηριζουν τους ναζι-φασιστες στην Ουκρανια.

ΥΓ: σορυ για την παραπληροφορηση σχετικα με το vogue Tongue

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

BluE_NoTe
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Blue Note = θρυλική Jazz δισκογραφική εταιρεία !!!

View Profile
« Reply #97 on: May 08, 2014, 23:47:33 pm »

Θλίβομαι όταν διαπιστώνω ότι οι σημερινοί άνθρωποι (και κυρίως οι νέοι!) θεωρούν τη πολιτική ουδετερότητα προσόν! Lips Sealed

Ντροπή! Ας παραδειγματιστούμε από τις αυθεντίες...

"Όποιος δεν καταδέχεται να εκτεθεί και να ασχοληθεί με τα κοινά, είναι καταδικασμένος να τον κυβερνούν κατώτεροι του.."
Πλάτωνας

ΥΣ. Και για να μην παρεξηγούμαστε, άλλο ισχύς εν την ενώσει για να εξυπηρετηθώ εγώ (μόνο μου ποιος θα με ακούσει;) και άλλο δράση για το συλλογικό καλό (για να εξυπηρετηθεί η πλειοψηφία και μαζί τους και εγώ).

I search the past back to a time when I was younger
A target for the new society
Picked to displace the leaders countering objectives
Of this new underground reality
iliachry
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #98 on: May 08, 2014, 23:53:16 pm »

Quote from: BluE_NoTe on May 08, 2014, 23:47:33 pm

"Όποιος δεν καταδέχεται να εκτεθεί και να ασχοληθεί με τα κοινά, είναι καταδικασμένος να τον κυβερνούν κατώτεροι του.."
Πλάτωνας

όντως καλά τα λέει ο Πλάτωνας..Συγχαρητήρια στο ΦΟΙ.Μ.Η. που επιτέλους αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά!

provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #99 on: May 08, 2014, 23:59:02 pm »

ΥΣ. Και για να μην παρεξηγούμαστε, άλλο ισχύς εν την ενώσει για να εξυπηρετηθώ εγώ (μόνο μου ποιος θα με ακούσει;) και άλλο δράση για το συλλογικό καλό (για να εξυπηρετηθεί η πλειοψηφία και μαζί τους και εγώ).

Φυσικά δεν είναι το ίδιο. Απλά το δεύτερο δεν υπάρχει.
Εκτός από μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση νεύρωσης.

bay bay timy.
Mathematica
Καταστραμμένος

Apples in the human world are worth the trip.

View Profile
« Reply #100 on: May 09, 2014, 00:02:45 am »

να σημειωθει οτι συμφωνιες με καθηγητες γινονται απο ατομα ολων των παραταξεων (εμεις εχουμε και καθηγητη βουλευτη του κκε, pretty straightforward stuff).

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #101 on: May 09, 2014, 00:03:58 am »

Quote from: iliachry on May 08, 2014, 23:53:16 pm
Πλάτωνας
όντως καλά τα λέει ο Πλάτωνας..Συγχαρητήρια στο ΦΟΙ.Μ.Η. που επιτέλους αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά!
μαλλον κατι θα εχεις καταλαβει λαθος.
το ΦΟΙΜΗ δεν ασχολειται με την κυβερνηση, αφου δεν αφορα τη σχολη.
[ δωστε μου το δικαιωμα να ειρωνευομαι τα "της σχολης και μονο της σχολης", αν και θελω να αποφευγω την ειρωνεια ως μορφη, για την προκληση συνειδησιακων ρηγματων, οταν το κανω κρατω την ουσια και το περιεχομενο της ]
αρα δε καταλαβαινω τη συνδεση που πας να κανεις.
[ και για να προλαβω καναν αλλον που θα παει να πεταξει εξυπναδα, ο συλλογος φοιτητων δεν ασκει εξουσια, δυστυχως προς το παρον δηλαδη δεν εχουμε γινει κομμουνα για να κυβερνουν οι μαζικες οργανωσεις εργατων-φοιτητων κλπ ]

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΙΜΗ!

Ασε που ο Πλατωνας δεν το εθετε ως ικανη αλλα ως αναγκαια προϋποθεση.....

c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #102 on: May 09, 2014, 00:04:53 am »

Πριν διαβάσετε το ποστ να ξέρετε ότι δεν υποστηρίζω κανέναν αυτή τη στιγμή και επίσης ό,τι γράφεται ότι γίνεται δεν γίνεται κατ' ανάγκην από μένα και μην μου τα πρήξετε με μαλακίες.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το ότι οι (σωστά) πολιτικοποιημένοι είναι μόνο αυτοί που ανήκουν σε αριστερές παρατάξεις (συγκεκριμένα ΕΑΑΚ, ΠΚΣ, ΑΡΕΝ) όπως αρέσκονται να σημειώνουν κάποιοι είναι αδιανόητο για μένα. Κάθε φορά που (θα) εμφανίζεται άλλη παράταξη -- διαφορετική -- εσείς (θα) αρχίζετε την προπαγάνδα χωρίς να δείτε:

1) τί προτείνουν,
2) αν έχουν όντως πολιτικό υπόβαθρο, αλλά δεν το διατυμπανίζουν οπαδικά όπως πιστεύω γίνεται σε μερικές περιπτώσεις.

ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΔΑΠ. Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία επί τούτου. Και αφού εσείς κατακρίνετε αυτούς που το υποστηρίζουν ενώ ξέρουν λίγα για την παράταξη, πώς προδικάζετε οτιδήποτε μπορεί να έχει σχέση με αυτή, ξέροντες οι ίδιοι λίγα πράγματα, επίσης;

Το αν έχουν κάτι ουσιαστικό να προτείνουν οι τυπάδες, αυτό θα φανεί σε λίγες μέρες, για αυτό μην προδικάζετε. Τα πρωτεία τής γνώσης και τής αλήθειας δεν τα έχετε μόνο εσείς (εσείς == όποιος εδώ πιστεύει ότι έχει το αλάθητο -- μεν και δε, δηλαδή). Μου αρέσει πώς ακόμα και στη σχολή μας πάντα εμφανίζονται κάποιοι τέτοιοι τυπάδες.

Θέλω να αναφέρω ένα απλό παράδειγμα τής μη-πληρότητας των συνελεύσεων, το οποίο κατ' εμέ τουλάχιστον έχει ως αιτία τις στείρες κομματικές τοποθετήσεις (όχι ρε παιδιά, δεν το λέω για όλους, αλλά κάποιοι βγάζουν μάτι). Εντάξει, εδώ που τα λέμε, μήπως προωθείται λίγο αυτό; Πολλές φορές ακούγεται το <<ένα στη συνέλευση να τα πεις>>, και όταν ο τυχαίος ηλεκτρολόγος θα κατεβεί όντως να τα πει, θα φάει το γράψιμο με πρόσχημα τους κανονισμούς τής συνέλευσης. Τώρα θα ανανεωθεί το θέμα αυτό, τουλάχιστον όλοι θα έπρεπε να νιώθουν ικανοποιημένοι. Εγώ πάντως πιστεύω ότι όλα μπορούν να σαπίζουν, συμπεριλαμβανομένων και σχημάτων/παραγόντων που μπορεί να βασίζονται σε αγνές προθέσεις. (το κομμάτι αυτό να προστεθεί στα άσχετα)

Quote from: g on May 08, 2014, 18:42:15 pm
Quote from: tolis_1 on May 08, 2014, 18:26:13 pm
Κατι που δεν σχολιαστηκε ειναι οτι απο 3000 φοιτητες ψηφισαν ουτε 700
Μηπως αυτο ειναι πιο ανησυχητικο?

Αυτό που δείχνουν και οι εκλογές αφηρημένα και ποσοτικά,στην ουσία, είναι η σε όλους γνωστή αδράνεια και ιδιωτεία του μέσου φοιτητή. Και ΝΑΙ, όντως είναι  ένα ανησυχητικότατο φαινόμενο. Ωστόσο, δεν είναι κάτι καινούργιο, παίζει να κρατάει η πτωτική τάση απο το 80 ξερωγω...
Οι εκλογές επίσης λίγο μετράνε σαν τέτοιες απο μόνες τους

Αν είναι βέβαια απ' όλο το χρόνο --κατα τον οποίο δεν κάνουν τίποτα παρά να γκρινιάζουν για αφίσες παρατάξεις και κόμματα ,τσουβαλιάζοντας σαν αμφλύνοα 15χρονα τους πάντες όλους μαζί, αποβλακωμένοι απο τα παραληρήματα του Πρεντεντέρη  -- τελικά να κατέβουν μία μέρα και να ψηφίσουν ΔΑΠ ή ΦΟΙΜΗ για να παρεμποδίσουν τελικά σε ένα βαθμό και αυτούς τους λίγους που προσπαθούν κάτι να κάνουν μέσα στη σχολή τότε καλύτερα να κάτσουν και να συνεχίσουν να βλέπουν τούρκικα και να πίνουν το φρεντουτσίνου τους ήσυχοι δίπλα στα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης ή να κάνουν μάθημα μέσα στα σκουπίδια ενώ τους χέζουν οι μύγες

Ίσως κάποιοι το κάνουν συνειδητά -- ίσως.

Quote from: sg31a on May 08, 2014, 16:46:13 pm
στο κάτω κάτω όλοι οι άλλοι έχουν δοκιμάσει ως τώρα... ας δοκιμάσουν και αυτοί για έναν χρόνο να δούμε πως θα πάνε και βλέπουμε τα λάθη και τα σωστά τους...

Ό,τι και να γίνει είνα συνήθης τακτική ο αντίπαλος να έχει <<πάντα λάθος>>.

Quote from: paul on May 08, 2014, 16:42:20 pm
οχι..καταβαιναν ομως οι μισοι περιπου.για αυτο εγραψα 100+ και οχι 198 .
και σε ολο αυτο προσθεσε οτι αυτοι οι διεφθαρμενοι δεν νοιαζονταν για την σχολη αλλα για τον πολεμο στο δυτικο βλαδιβοστοκ αρα μπορουσαν να συμμετεχουν και σε κινησεις αλλων σωματειων.

Οι ΦΟΙΜΗτες ομως που νοιαζονται για την σχολη και μονο λογικα θα πρεπει να γεμιζουν τις συνελευσεις (αν γινονται αυτες)

Με τα άτομα που ψηφίζουν αριστερές παρατάξεις γεμίζει άνετα μια Α5 πάντως (πάντως είναι αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τον ελάχιστο απαιτούμενο). Πώς γίνεται να έχουν αναβληθεί τόσες συνελεύσεις; Ή μήπως όλοι όσοι τις ψηφίζουν είναι άγιοι, ενώ όλοι όσοι θα ψηφίσουν κάτι άλλο είναι εγωιστές και σάπιοι;

Quote from: sg31a on May 08, 2014, 16:37:46 pm
γιατί αυτοί οι 250 που ψήφισαν εαακ και κνε κατέβαιναν σε κάθε συνέλευση??? μήπως κατέβαιναν τουλάχιστον οι μισοί από αυτούς???? ουτε καν....

Κάποιοι που ψηφίζουν ΕΑΑΚ και ΚΝΕ νομίζουν ότι είναι επαναστάτες, κάνοντες μόνο αυτό. Γνωρίζω χαρακτηριστικά παραδείγματα (η άποψή μου είναι αυτή και δεν έχω αποκλείσει τον εαυτό μου από τον κατάλογο των ηλιθίων). Παντού υπάρχουν τα καλά και τα κακά ρε μάγκες, τι να κάνουμε τώρα;

Quote from: Silvo the Beautiful on May 08, 2014, 16:07:27 pm
Quote from: sg31a on May 08, 2014, 16:03:24 pm
δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται οι παρατάξεις που στηρίζονται στις αποφάσεις του λαού να χαρακτηρίζουν την κρίση του λαού κακή.... εγώ δεν ψήφισα το φοίμη αλλά δεν μπορώ να μην τους συγχαρώ που με το εγχείρημα τους και χωρίς καθόλου αφίσες - πάρτι - μοίρασμα κειμένων κέρδισαν τόσο άνετα τις εκλογές....

δεν είναι εγχείρημα χωρίς πολιτικό περιεχόμενο να κερδίζεις εκλογές... Κατάντια είναι!

Κατάφεραν να κερδίσουν κάνοντας το αυτονόητο, δηλαδή να μην χρησιμοποιήσουν στείρα προπαγάνδα και επίδειξη δύναμης (δεν σχολιάζω σαφώς το θέμα με τις αφίσες, όποιος θέλει να καταλάβει θα καταλάβει, οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν).

Quote from: deadparrot on May 08, 2014, 16:17:23 pm
Ποιο παραλήρημα αγόρι μου?
1) Κανανε απεργία οι καθαρίστριες, κατι βλάκες σαν εσένα δεν ήταν μαζί τους, τωρα ειμαστε μέσα στην βρώμα όλο τον χρόνο.
2) Απολύσανε ένα σωρό διοικητικούς όπως η Σούλα και η Πασχαλία, πάλι κατι βλάκες σαν εσένα ούτε που νοιάστηκαν, τώρα στην γραμματεία στο γκισέ δεν ξέρουν που πάν τα τέσσερα και στην βιβλιοθήκη τα παιδία μπορούν να κάνουν τις μισές δουλειές.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν 40 πεφωτισμένοι όπως εσύ να μάς δείξουν το σωστό δρόμο... Αλλά διαφώτισέ μας και εσύ, μην μας βρίζεις μόνο.

Κάθομαι και διαβάζω άπειρα ποστ για την απουσία πολιτικού πλαισίου στους ΦΟΙΜΗ. Όχι τα προβλήματα είναι πολιτικά, όχι οι 190 που ψήφισαν είναι 15χρονα και πρέπει να διαβάσουν κανά βιβλίο, μέχρι και ότι έχουν κλεισμένες δουλειές με τους καθηγητές τους άκουσαν ψηφοφόροι και υποψήφιοι του σχήματος.

Δηλαδή ΚΑΝΕΝΑΣ από ΚΝΕ/ΕΑΑΚ/ΑΡΕΝ δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Ποτέ. Πάμε ρε παοκάρα!

Πριν με κράξετε για ηττοπάθεια και πείτε ότι μόνο με αγώνα το φοιτητικό κίνημα θα ανατρέψει τα πάντα, περιμένω απάντηση σ αυτό που είπα και πιο πάνω. Οι παραδοσιακές αριστερές δυνάμεις τι κατάφεραν; Αυτές δεν έπαιρναν τις έδρες και τις συνελεύσεις; Μήπως δε πέρασε ο νόμος για τη διαθεσιμότητα ή μήπως πλούτισε το πανεπιστήμιο μετά από τις παρεμβάσεις μας συλλόγου και παρατάξεων;

Όταν καταφέρνουν κάτι είναι επειδή πάλεψαν σκληρά. Όταν δεν το καταφέρνουν είναι επειδή είμαστε ηλίθιοι εσύ και εγώ.

Quote from: Endeavour on May 08, 2014, 16:01:40 pm
Ειστε σιχαμενοι ολοι οι οπαδικοι. Και οι μεν και οι δε.
Οι ιδεες σας εχουν στραγγαλισει τη σκεψη σας και τις πιστευετε σα θρησκεια.
Κραζετε σα 5χρονα τα αποτελεσματα των εκλογων.
Αυτο και μονο ειναι δειγμα οτι τιποτα δε προκειται να αλλαξει ποτε, ουτε με φοιμη, ουτε με εαακ, ουτε με τιποτα.

Y.Γ. Δέχομαι βρισίδια με ΠΜ

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #103 on: May 09, 2014, 00:10:42 am »

οφφτοπικ

Quote from: iliachry on May 08, 2014, 23:53:16 pm

Πλάτωνας

Ναι το ότι το να ασχολείται κάποιος με τα κοινά τώρα σημαίνει να κατεβαίνει στις εκλογές χωρίς πολιτικό περιεχόμενο με 15 αιτήματα generator ξερωγώ...

Η τακτική της παράθεσης αποφθεγμάτων (γενικά νεκρή σκέψη και επίκληση στην αυθεντία εκτός κόντεξτ) είναι απο μόνης της ποταπή και μικρόπρεπη αλλά ειδικά  όταν χρησιμοποιείται και τόσο άγαρμπα και κακόγουστα γίνεται ένα πραγματικά θλιβερό θέαμα.

Πραγματικά απορώ για τον τραρλατανισμό και την αμάθεια μερικών ανθρώπων ... αιλλυνούλιδες κανονικά που η μόνη τους επαφή με το αρχαιοελληνικό πνεύμα  είναι κανένα quote απο το koinotopa_kai_afantasta_nerobrasta_kai_bareta_quo tes_gia_na_nomizei_o_sunomiliths_oti_den_eimai_en a_apaideuto_ephrmeno_koutoponhro_episthmonistiko_ katsiki.gr.

« Last Edit: May 09, 2014, 00:12:54 am by g » Logged

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #104 on: May 09, 2014, 00:15:37 am »

Quote from: Αιμιλία η χνουδωτή χελώνα on May 08, 2014, 23:26:27 pm
Quote from: vasilis94 on May 08, 2014, 23:11:54 pm
Αυτό που έλεγα ήταν ότι άλλα θέματα, πχ.  Ουκρανία, ΕΕ - ΔΝΤ, αρκετοί φοιτητές (όπως φαίνεται κι από τα 30-40 άτομα και την αδυναμία πραγματοποίησης συνέλευσης) δε τα θεωρούν αρμοδιότητα του συλλόγου να τα επιλύσει (χωρίς αυτό να αναιρεί το ενδιαφέρον τους για αυτά, όπως κατηγορήθηκα προηγουμένως).
για την ΕΕ και το ΔΝΤ, δηλαδη τα 2/3 της τροϊκας, σου απαντω οτι, με το επιχειρημα οτι τιποτα δεν αλλαζει,
οσο οι φοιτητες θα καθονται απλα να το σχολιαζουν ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΙ σαν ζητημα,
[γιατι προς θεου απο μονοι τους στις συνελευσεις δε μιλανε ουτε για αυτα τα ουκ ολιγα που παρεθεσα πριν, βασικα πλεον σε εμας δε μιλαν καθολου, μονο στο φορουμ που και που να βρισουν για καμια καταληψη]
τοτε τοσο λιγοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να συνδεθει το μικρο με το μεγαλο ζητημα,
για να πλησιασουμε σε μια πιο ολοκληρωμενη και συγκεκριμενη αναλυση της πραγματικοτητας.
 μεχρι τοτε θα μας κουρευουν.............
http://araxto.blogspot.gr/2012_03_01_archive.html
τα 17 απο τα 23 δις που κουρευτηκαν απο το PSI το 2012 ηταν απο πανεπιστημια νοσοκομεια και ασφαλιστικα ταμεια.
και μετα εμεις ακουμε τον αδωνι να λεει τα δικα του για τους λογους που τα νοσοκομεια δεν εχουν ουτε καν γαζες...
και μετα ψαχνουμε μαγικες συνταγες για να αυξηθει ο προϋπολογισμος του ΑΠΘ,
ξεχνωντας τα πιο λογικα και εξοφθαλμα πραματα.

κι επισης οσο θα υπαρχουν συμφοιτητες μας που θα λενε οτι "εσυ που λες να τσακισουμε τους φασιστες εισαι φασιστας",
εγω δε θα κοιμαμαι καθολου ησυχος, αν οι ιδιοι δε καταλαβαινουν οτι η ΕΕ και οι ΗΠΑ στηριζουν τους ναζι-φασιστες στην Ουκρανια.

ΥΓ: σορυ για την παραπληροφορηση σχετικα με το vogue Tongue

Εγώ να πεταχτώ εδώ και να πω ότι γνωστό εργαστήριο της σχολής μάζευε λεφτά για 2-3-4 χρόνια για να πάρει ένα συγκεκριμένο hardware και να μην χρειάζεται κάθε φορά να πληρώνει ιδιώτη (εξωτερικό συνεργάτη) να κάνει αυτή την (υποχρεωτική) δουλειά.Έφαγε εν μία νυκτί το PSI 30-35 χιλιάρικα "αποταμιεύσεις" ... Και τα υπόλοιπα 5-6 που μείνανε δεν είναι ρευστό, αλλά ομόλογα δημοσίου που αν τα πουλήσεις ζήτημα να πάρεις τα 3 σε ρευστό. Δηλαδή κυριολεκτικά από το πουθενά χάθηκαν 40 χιλιάρικα...Αυτό ρε παιδιά σας(μας) καίει ή όχι? Γιατί αν το PSI σαν PSI είναι αμοιγώς πολιτικό θέμα και αρα γι'αυτό δεν πρέπει να το συζητάτε στον σύλλογο , τότε πως ακριβώς θα αποτρέψετε το ίδιο πράγμα από το να ξανασυμβεί?

Το ίδιο και για τις διαθεσιμότητες... Γιατί καλά τα λέμε ότι η "σούλα δεν έπρεπε να απολυθεί", αλλά το ΔΝΤ ζητούσε αίμα... Αν δεν απολύονταν η σούλα αλλά κάποιος άλλος εξίσου απαραίτητος για την καλή λειτουργία της σχολής (πχ κάποιος από το ΙΤ) και δεν μπορούσατε ούτε calculator να ανοίξετε την νησίδα τότε θα είσασταν ικανοποιημένοι? Η περιμένετε ότι με μερικές υποκλίσεις στον πρύτανη θα σας άκουγε και δεν θα απέλυε κανέναν? (δεν έχει τέτοια εξουσία btw)

Λέτε ότι το φοιτητικό κίνημα δεν κατάφερε τίποτα... Παιδία αλήθεια σας το λέω, αν το 2007 (χρονιά που μπήκα) δεν είχαμε κάνει καταλήψεις και δεν είχαμε ξεποδαριαστεί 3-4 μήνες ΟΛΗ μέρα , όποιος αποτύγχανε 3 ΦΟΡΕΣ σε ένα μάθημα θα διαγραφότανε. Το διανοείστε? Μετά το 3ο κόψιμο, διαγραφή... Πόσοι από εσάς εδώ έχετε κοπεί 3+ φορές σε ένα μάθημα? 40% ? 50%? Ομοίως και για τον νόμο διαμαντοπούλου, που αν γίνονταν όλα όσα προέβλεπε αυτός ο νόμος, κουμάντο στο ΑΠΘ θα έκανε ο άνθιμος (δεν τρολλάρω, διαβάστε ποια είναι η σύνθεση του συμβουλίου), καθώς και διάφοροι επιχειρηματίες της πόλης, και άνετα θα έμπαινε και ο στεργίου ως μεγαλοιδιοκτήτης ΙΕΚ ... Πολλά από αυτά δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμα γιατί υπάρχουν ισχυρές αντιδράσεις... Και τώρα σκεφτείτε πόσα όντως έχει καταφέρει το "φοιτητικό κίνημα" (αν και δεν μαρέσει καθόλου αυτή η λέξη) , και πόσα παραπάνω θα μπορούσε να καταφέρει αν δεν αναλωνόμασταν στο πόσα λίτρα πρέπει να χωράει ο κάδος στον διάδρομο!

YARRRRRRRRRRRRRR
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15 Go Up Print
Jump to: