• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 08:49:00 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 08:49:00 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Mr Watson
[Today at 03:15:54]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426706
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 21
Guests: 89
Total: 110
Tsikalis
filon05
Manos_5
tzortzis
Kenedy
johnmax
mariaxalk
Yamal
pavlaras
Pcsc
vaspetr
Stelios V.
jimalexoud
pipitsenko
andreas2000
George_RT
chriskazakos
dkoukn
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 15 Go Down Print
Author Topic: αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών  (Read 22369 times)
sg31a
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών
« Reply #15 on: May 08, 2014, 16:03:24 pm »

δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται οι παρατάξεις που στηρίζονται στις αποφάσεις του λαού να χαρακτηρίζουν την κρίση του λαού κακή.... εγώ δεν ψήφισα το φοίμη αλλά δεν μπορώ να μην τους συγχαρώ που με το εγχείρημα τους και χωρίς καθόλου αφίσες - πάρτι - μοίρασμα κειμένων κέρδισαν τόσο άνετα τις εκλογές....
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: May 08, 2014, 16:03:59 pm »

το παραλλήλημα μου είναι να κάνω τον μαλάκα και να προσπαθώ να διατηρώ έναν χώρο για το καλό όλων ε; Και ήμουν και μαλάκας απο πάνω που δεν ήθελα να φτάσουμε σε αυτήν την κατάσταση... ( δεν μιλάω μόνο για μένα προφανώς... είμαστε πολλοί οι μαλάκες που προσπαθούμε για αυτά...)

Ευχαριστούμε ρε!

Φαντάζομαι στο ΑΠΘ Unchained η παράταξη και τα άτομα που ψηφίσατε θα πρωτοστατούν ε; Γκρινιάξτε λίγο για την εμπορία ναρωκτικών όμως τώρα, αλλά μην κουραστείτε έχετε και ένα πτυχίο να πάρετε!
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: May 08, 2014, 16:05:11 pm »

Quote from: vashmmy on May 08, 2014, 15:56:07 pm
Διάβασα προσεκτικά το παραλήρημα σου. Το μόνο που έχω να πω,  είναι ότι η δημοκρατία που υπερασπιζεστε οι αριστεροί της σχολης παραπάνω από όλους και καμαρωνετε,  τα έχει αυτά.  Το σώμα αποφάσισε,  και δεν σας θέλει.  Deal with it.

έλα πουθενά άρον το πληκτρολόγιον σου και περιπάτει

είπαμε ο καθένας διαβάζει διαφορετικά τα εκλογικά αποτελέσματα, το μόνο σίγουρο είναι οτί αυτά δεν λένε πάντα κάτι για την καθημερινή δράση του (ή ξέρεις, την ανυπαρξία της)

pay close attention
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: May 08, 2014, 16:07:27 pm »

Quote from: sg31a on May 08, 2014, 16:03:24 pm
δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται οι παρατάξεις που στηρίζονται στις αποφάσεις του λαού να χαρακτηρίζουν την κρίση του λαού κακή.... εγώ δεν ψήφισα το φοίμη αλλά δεν μπορώ να μην τους συγχαρώ που με το εγχείρημα τους και χωρίς καθόλου αφίσες - πάρτι - μοίρασμα κειμένων κέρδισαν τόσο άνετα τις εκλογές....

δεν είναι εγχείρημα χωρίς πολιτικό περιεχόμενο να κερδίζεις εκλογές... Κατάντια είναι!
Ragnar Lothbrok
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Hail King Ragnar!

View Profile
« Reply #19 on: May 08, 2014, 16:08:31 pm »

Funny thing: 3 η ώρα χτες, πάω να ψηφίσω,  και από αρχιτέκτονες μέχρι πολιτικούς μηχ.  βρωμοκοπουσε μπάφος σε όλο το διάδρομο.

It gladdens me to know that Odin prepares for a feast.Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for
my sons to join me, and when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!

Ragnar's last speech
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #20 on: May 08, 2014, 16:09:52 pm »

το πολιτικό περιεχόμενο που λέγαμε.. Δεν προσπαθείτε να το κρύβετε ποτέ βρε! Αχ βρε!
Ragnar Lothbrok
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Hail King Ragnar!

View Profile
« Reply #21 on: May 08, 2014, 16:15:16 pm »

Quote from: Silvo the Beautiful on May 08, 2014, 16:07:27 pm

δεν είναι εγχείρημα χωρίς πολιτικό περιεχόμενο να κερδίζεις εκλογές... Κατάντια είναι!

Είδαμε και  30 χρόνια τώρα που οι παρατάξεις είχαν πολιτικό περιεχόμενο χαΐρι. Τα ίδια σκατά κάθε χρόνο.  Στρατολογηση στα υπάρχοντα κόμματα από τα 18. Κάνανε το πανεπιστήμιο καφενείο. Κατάντια δεν είναι να βγαίνει απολιτικ σχήμα στις εκλογές.  Κατάντια είναι αυτό που ζούμε με τα τραπεζάκια και τις αφίσες,  είτε είναι από ΠΚΣ,  είτε από ΔΑΠ,  είτε από παντού

It gladdens me to know that Odin prepares for a feast.Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for
my sons to join me, and when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!

Ragnar's last speech
Μπυρομανής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

+1228 posts

View Profile
« Reply #22 on: May 08, 2014, 16:16:50 pm »

Μόλις είδα τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εκλογών μου ήρθε αυτό στο μυαλό:

Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ.

Εντάξει ας μην βγάζουμε χολή και γκρίνια, όλοι μας έχουμε επιλογές, και στην περίπτωσή μας δεν υπάρχουν αθώα θύματα.
Αφιερώνω στους φοιτητές μας αυτό;
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=xGNUNqYSvRw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=xGNUNqYSvRw</a>

Παρόλα αυτά θέλω να την πάω αλλού την κουβέντα, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται στο πλαίσιο του φόρουμ.
Απλά, απο χθες σκέφτομαι, πως θα ήταν τα πράγματα στο πανεπιστήμιο αν ΠΚΣ και ΕΑΑΚ κατέβαιναν με κοινό ψηφοδέλτιο.
Ναι είμαι that kind of guy σκοτώστε με.

Είναι που βλέπω -και με προβληματίζει- ότι ο χώρος της δεξιάς στα πολιτικά κόμματα, από ακροδεξιοί, φασίστες και βασιλικοί μέχρι κεντροδεξιοί ενώνονται υπό την ΝΔ, και ο χώρος δεξιάς-κέντρου-απολιτίκ στις φοιτητικές παρατάξεις, ενώνεται υπό την ΔΑΠ, ανεξάρτητα από το αν συμφωνούν σε όλα,

ενώ η κομμουνιστική αριστερά συνεχίζει διχασμένη.

ΥΓ προς απολιτίκ: μιλάτε για μπάφους για αφίσες, σε λίγο θα μιλάτε για τζίβες και άπλυτους. Ανοίξτε λίγο το μυαλό σας ρε παιδιά, δεν είστε 50άρηδες.
« Last Edit: May 08, 2014, 16:21:20 pm by Μπυρομανής » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=cHPcu-VeQmQ
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #23 on: May 08, 2014, 16:17:23 pm »

Quote from: vashmmy on May 08, 2014, 15:56:07 pm
Διάβασα προσεκτικά το παραλήρημα σου. Το μόνο που έχω να πω,  είναι ότι η δημοκρατία που υπερασπιζεστε οι αριστεροί της σχολης παραπάνω από όλους και καμαρωνετε,  τα έχει αυτά.  Το σώμα αποφάσισε,  και δεν σας θέλει.  Deal with it.

Ποιο παραλήρημα αγόρι μου?
1) Κανανε απεργία οι καθαρίστριες, κατι βλάκες σαν εσένα δεν ήταν μαζί τους, τωρα ειμαστε μέσα στην βρώμα όλο τον χρόνο.
2) Απολύσανε ένα σωρό διοικητικούς όπως η Σούλα και η Πασχαλία, πάλι κατι βλάκες σαν εσένα ούτε που νοιάστηκαν, τώρα στην γραμματεία στο γκισέ δεν ξέρουν που πάν τα τέσσερα και στην βιβλιοθήκη τα παιδία μπορούν να κάνουν τις μισές δουλειές.

και ποιό το αποτέλεσμα της τριβής με αυτά τα προβλήματα για ένα χρόνο? Κάτι βλάκες σαν εσένα πάντα απόντες, απληροφόρητοι, αλλά έτοιμοι να κοιτάξουν την κωλάρα τους, τα ρίχνουν στις κομματικά "οδηγούμενες φοιτητικές παρατάξεις". Αυτή τη στιγμή ο καρκίνος της κάθε σχολής είναι το πετσόκομα των χρημάτων της, των υποδομών και των υπηρεσιών της απο την κυβέρνηση στην Αθήνα. Ελπίζω τουλάχιστον να υπάρχουν αρκετοί μέσα σε αυτό το νέο σχήμα που να το αντιλαμβάνονται αυτό και να μην τα βάζουν με ντόπιους φανταστικούς εχθρούς, όπως κάνεις εσύ επιπόλαια αυτή την στιγμή.
« Last Edit: May 08, 2014, 16:21:10 pm by deadparrot » Logged

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 
τ'αλογα αποψε χλιμιντρίζουν?

και το αλλο το παλιό ναυτικό:

με κοιτας σε κοιτω σε κοιτω
τι ναυτακι γλυκο είναι αυτό
τοσους μήνες κλειστοί στην βαρκούλα αυτή
μ'έχει πιάσει μια κάυλα τρελή
sg31a

View Profile
« Reply #24 on: May 08, 2014, 16:18:36 pm »

γιατί θα πρέπει οι εκλογές στο πανεπιστήμιο να έχουν πολιτικό χαρακτήρα???? τα παιδιά είχαν μόνο θέματα που απασχολούν την σχολή και με σωστές ή λάθος απόψεις , αυτό θα το κρίνει ο χρόνος, κέρδισαν... νομίζω ότι πλέον οι φοιτητές αλλάζουν πρόσωπο και αναζητούν άμεσες λύσεις σε θέματα σχολής και όχι ατέρμονες συζητήσεις καφενείου χωρίς κανένα αποτέλεσμα και αυτό καλό θα ήταν όλες οι παρατάξεις, αλλά και ο καθένας από μας ξεχωριστά να το καταλάβουμε.... γιατί αν είσαι μέσα στο τρένο μπορείς να έχεις λόγο στον αν η πορεία που ακολουθεί είναι σωστή ή λανθασμένη... αν όμως είσαι απέξω και το κοιτάς ότι και να πεις δεν θα έχει καμία σημασία..... και αν θέλετε την γνώμη μου τώρα είναι η ευκαιρία για το όλοι μαζί που ζητάν ορισμένοι... αλλά όλοι μαζί χωρίς δεξια και αριστερά, μόνο σαν φοιτητές.... και όχι διαφωνίες για πράγματα που γίνανε πριν 500 χρόνια και λίγο μας αφορούν αλλά διαφωνίες για αυτά που γίνονται τώρα... αυτά τα ολίγα και συγγνώμη αν έθιξα κάποιον...
Mr K
Guest
« Reply #25 on: May 08, 2014, 16:18:47 pm »

Quote from: vashmmy on May 08, 2014, 16:15:16 pm
Είδαμε και  30 χρόνια τώρα που οι παρατάξεις είχαν πολιτικό περιεχόμενο χαΐρι. Τα ίδια σκατά κάθε χρόνο.  Στρατολογηση στα υπάρχοντα κόμματα από τα 18. Κάνανε το πανεπιστήμιο καφενείο. Κατάντια δεν είναι να βγαίνει απολιτικ σχήμα στις εκλογές.  Κατάντια είναι αυτό που ζούμε με τα τραπεζάκια και τις αφίσες,  είτε είναι από ΠΚΣ,  είτε από ΔΑΠ,  είτε από παντού

Μην ασχολεισαι και απαντάς στον καθένα, τσάμπα εκνευρίζεσαι  Smiley Smiley Smiley
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #26 on: May 08, 2014, 16:25:53 pm »

Quote from: sg31a on May 08, 2014, 16:18:36 pm

γιατί θα πρέπει οι εκλογές στο πανεπιστήμιο να έχουν πολιτικό χαρακτήρα???? τα παιδιά είχαν μόνο θέματα που απασχολούν την σχολή και με σωστές ή λάθος απόψεις , αυτό θα το κρίνει ο χρόνος, κέρδισαν... νομίζω ότι πλέον οι φοιτητές αλλάζουν πρόσωπο και αναζητούν άμεσες λύσεις σε θέματα σχολής και όχι ατέρμονες συζητήσεις καφενείου χωρίς κανένα αποτέλεσμα και αυτό καλό θα ήταν όλες οι παρατάξεις, αλλά και ο καθένας από μας ξεχωριστά να το καταλάβουμε.... γιατί αν είσαι μέσα στο τρένο μπορείς να έχεις λόγο στον αν η πορεία που ακολουθεί είναι σωστή ή λανθασμένη... αν όμως είσαι απέξω και το κοιτάς ότι και να πεις δεν θα έχει καμία σημασία..... και αν θέλετε την γνώμη μου τώρα είναι η ευκαιρία για το όλοι μαζί που ζητάν ορισμένοι... αλλά όλοι μαζί χωρίς δεξια και αριστερά, μόνο σαν φοιτητές.... και όχι διαφωνίες για πράγματα που γίνανε πριν 500 χρόνια και λίγο μας αφορούν αλλά διαφωνίες για αυτά που γίνονται τώρα... αυτά τα ολίγα και συγγνώμη αν έθιξα κάποιον...

διάβασε το ακριβώς απο πάνω απο το δικό σου ποστ να καταλάβεις γιατί η πολιτική δεν είναι αποκομένη, αλλά ίσα ίσα μας επηρεάζει άμεσα! Για την ακρίβεια πιο άμεσα πεθαίνεις..

Υ.Γ. Επίσης τη λέσχη άλλοι την κράτησαν ανοιχτή και μπορούν να φάνε όλοι προς μερικούς μερικούς!
Cr0ne
Θαμώνας

View Profile
« Reply #27 on: May 08, 2014, 16:29:33 pm »

Quote from: Donquixote Doflamingo on May 08, 2014, 16:18:47 pm
Quote from: vashmmy on May 08, 2014, 16:15:16 pm

Μην ασχολεισαι και απαντάς στον καθένα, τσάμπα εκνευρίζεσαι  Smiley Smiley Smiley

Γενικώς να γράφεις στα πολιτικά topic του thmmy είναι λίγο ανούσιο.
profsokin
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #28 on: May 08, 2014, 16:31:14 pm »

Quote from: Endeavour on May 08, 2014, 16:01:40 pm
Αυτο και μονο ειναι δειγμα οτι τιποτα δε προκειται να αλλαξει ποτε, ουτε με φοιμη, ουτε με εαακ

και τα εαακ αυτό λένε. Μεγαλώσαμε, δεν μπορούμε να αναθέτουμε πάντα σε κάποιον τα προβλήματά μας.

Επίσης δεν ξεβράστηκε και κανένας.

Το φοι.μ.η. ουσιαστικά πήρε 2 έδρες απ΄την ανύπαρκτη ΠΑΣΠ και 1 έδρα από ΑΡΕΝ και είχε επιτυχία και στην πρώην αποχή. ΕΑΑΚ, ΠΚΣ, ΔΑΠ είχανε μία πτώση της τάξης των 20 ατόμων.

Κατά τ'άλλα, η κατακόρυφη άνοδος του φοιμη δεν ήταν απ'το πουθενά, εξέφρασε ένα ρεύμα της κοινωνίας, τύπου Ποτάμι, που ανέβηκε με παρόμοιο τρόπο, εκπροσωπεί μια βασική πτυχή του κυρίαρχου λόγου είτε αυτό αρέσει είτε όχι (βλ. τηλεόραση, ακομμάτιστοι, ανεξάρτητοι, ενεργοί πολίτες, ενότητα άνευ όρων κλπ), λιγάκι τζήμερο και μια διάχυτη γκρίνια που υπήρχε από πάντα στο thmmy.

Οπότε το να θεωρούμε ότι επειδή φαίνεται καινούργιο είναι και άφθαρτο είναι φτωχό. Είναι η φθαρτή και μάλιστα φθαρμένη λογική που νομίζει ότι μπορεί να αντιμετωπίζει πολυπαραγοντικά προβλήματα συστημικά, δηλαδή κομματάκι κομματάκι, χωρίς να τα αντιλαμβάνεται ως μέρη ενός Όλου. Αυτή η λογική πλέον εκπροσωπείται στο ΔΣ του συλλόγου και μάλιστα κυρίαρχα, οπότε την κριτικάρουμε φυσικά και μάλιστα πέρα από κάθε άλλη κριτική που κάνουμε τη θεωρούμε συν τοις άλλοις καταδικασμένη να αποτυγχάνει συνέχεια.

Για να το κλείσω, εγώ που συμμετέχω στα ΕΑΑΚ, έχω μια αντίληψη της πραγματικότητας και μια στρατηγική που προκύπτουν από ανάλυση σε συνδυασμό με προσωπική εμπειρία, αλλά και τη συλλογική πείρα της ανθρωπότητας. Δεν πέφτω απ'τα σύννεφα με τα αποτελέσματα των εκλογών, χωρίς να είμαι φυσικά κάποιο medium. Βγήκανε κάποια συμπεράσματα αλλά το να αλλάξω την αντίληψή μου επειδή ανέβηκαν μια βραδιά οι φοιμη, ο Σταύρος Θεοδοράκης ή η Χρυση Αυγή είναι σαν να φτύνω την ιστορία του ευρωπαϊκού πνεύματος.
sg31a

View Profile
« Reply #29 on: May 08, 2014, 16:34:41 pm »

Quote from: Silvo the Beautiful on May 08, 2014, 16:25:53 pm
Quote from: sg31a on May 08, 2014, 16:18:36 pm

διάβασε το ακριβώς απο πάνω απο το δικό σου ποστ να καταλάβεις γιατί η πολιτική δεν είναι αποκομένη, αλλά ίσα ίσα μας επηρεάζει άμεσα! Για την ακρίβεια πιο άμεσα πεθαίνεις

άλλο να ασχολείσαι με την Σουλα που απολύθηκε άδικα, και άλλο με τον πόλεμο στο δυτικό βλαδιβοστοκ..... το πρώτο είναι κάτι που θα έπρεπε όλοι μαζί να διεκδικίσουμε να μην γίνει, και θα μπορούσαμε το διεκδικίσουμε χωρίς κόκκινες και μπλε σημαίες, αλλά σαν φοιτητές. τότε κάποιος θα μας ακούσει... αλλιώς όλοι θα μας γράψουν στα παπάρια τους.... και για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω πως οτιδήποτε γίνεται έξω από την σχολή μας είναι αδιάφορο, αλλά λέω ότι για να μπορέσεις να το αλλάξεις πρέπει να έχεις και 5 εφόδια τα οποία σου προσφέρει και η σχολή και όχι να υποβαθμίζεις την γνώση για την κάθε παπαριά που θα κάνει ο κάθε μπετονόβλακας Σαμαράς....
Pages: 1 [2] 3 4 ... 15 Go Up Print
Jump to: