• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:18:23 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:18:23 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by Don Corleone
[Today at 21:03:32]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426696
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 74
Guests: 141
Total: 215
ioathemar
ichariti
iodim
apol
theodoridoueu
Cersei Tsoulannister
kiriakos234
Νικη
manwlakhs
georkala
apapathe
Kwstas
unreasonable
DKarakatsanis
Kaniki
rafa98p
smoul
Tsomp
blacknick
vajim
nchatzo
tzortzis
Phlikon
Kass
HAHAHA
tsaliki
CasualUndergrad
BossiTsif
mamalakis
antontsiorvas
Δημητρης Αξιμιωτης
kkotsopo
JiMan5
geo66
palladas
JoHn!
tsageo
Papadopoulosthanos
dkonst
George_RT
superkolios
dirac1
smanio
meliou
stefanos hios
Sofiana
Asozou
George15
Don Corleone
dimitrisblioumis
Anastasiam
aorologas
msandr
mimaki
Eleniiii
HlektrikhPatata
melisste22
MarakiT
MASV
ntina
etsilika
stefpapa21
giannisdomu
mdimitrig
sotolagg
tasos potsakis
vasilikitsatsi
Pakapis5
PAPARI69
christina02
qwertyuiop
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2014
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Go Down Print
Author Topic: Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2014  (Read 21290 times)
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
Re: Πρόγραμμα Εξεταστικής Ιουνίου 2014
« Reply #75 on: May 16, 2014, 13:52:15 pm »

Quote from: sere on May 16, 2014, 13:46:13 pm
Quote from: c0ndemn3d on May 16, 2014, 13:38:38 pm
Quote from: sere on May 16, 2014, 13:37:31 pm
Συγχαρητήρια για τις υπέρτατες αλλαγές που καταφέρατε στο πρόγραμμα για να βολέψετε τον εαυτό σας. Δεν σας έφταναν οι αλλαγές στον τομέα ε ας αλλάξουμε και κανα μάθημα γενικού έτσι γιατί μαζευτήκαμε 30 άτομα και μπορούμε.Το ότι κάποιοι παίζει να είχαν αρχίσει διάβασμα (μέσα σε αυτούς και εγώ) και με τις αλλαγές με υποχρεώνεται όχι μόνο να μην δώσω μάθημα που διάβαζα μια βδομάδα αλλά να χάνω και μια βδομάδα διάβασμα από την εξεταστική δεν σας καίγεται καρφί έτσι?. Εντάξει ήρθε στα μέτρα σας το πρόγραμμα μήπως θέλετε κάποια άλλη αλλαγή???    

Ό,τι και να γίνει, κάποιος δεν θα βολεύεται. Deal with it. Καλύτερα να ξεβολευτείς εσύ μόνο που λέει ο λόγος, παρά οι άλλοι 30.

Μόνος μου δεν είμαι και μιλάω για 30 ατόμα το πολύ, η σχολή πόσους έχει? Και δηλαδή τι μου προτείνεις να περιμένω πότε θα κατασταλάξουν με το πρόγραμμα και να χάνονται οι μέρες έτσι?     

Μην με βρίσεις, δεν τα εννοώ
Ναι, γιατί είμαι από τους 30 που βολεύτηκαν και γουστάρω.

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Tsagk
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #76 on: May 16, 2014, 17:02:52 pm »

Quote from: c0ndemn3d on May 16, 2014, 13:52:15 pm
Συγχαρητήρια για τις υπέρτατες αλλαγές που καταφέρατε στο πρόγραμμα για να βολέψετε τον εαυτό σας. Δεν σας έφταναν οι αλλαγές στον τομέα ε ας αλλάξουμε και κανα μάθημα γενικού έτσι γιατί μαζευτήκαμε 30 άτομα και μπορούμε.Το ότι κάποιοι παίζει να είχαν αρχίσει διάβασμα (μέσα σε αυτούς και εγώ) και με τις αλλαγές με υποχρεώνεται όχι μόνο να μην δώσω μάθημα που διάβαζα μια βδομάδα αλλά να χάνω και μια βδομάδα διάβασμα από την εξεταστική δεν σας καίγεται καρφί έτσι?. Εντάξει ήρθε στα μέτρα σας το πρόγραμμα μήπως θέλετε κάποια άλλη αλλαγή???    

Ό,τι και να γίνει, κάποιος δεν θα βολεύεται. Deal with it. Καλύτερα να ξεβολευτείς εσύ μόνο που λέει ο λόγος, παρά οι άλλοι 30.

Μόνος μου δεν είμαι και μιλάω για 30 ατόμα το πολύ, η σχολή πόσους έχει? Και δηλαδή τι μου προτείνεις να περιμένω πότε θα κατασταλάξουν με το πρόγραμμα και να χάνονται οι μέρες έτσι?     

Μακράν η πιο άθλια απάντηση που έχω διαβάσει σε αυτό το φόρουμ εδώ και 6 χρόνια. c0ndemn3d είσαι τραγικός
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #77 on: May 16, 2014, 17:18:06 pm »

Quote from: Tsagk on May 16, 2014, 17:02:52 pm
Μακράν η πιο άθλια απάντηση που έχω διαβάσει σε αυτό το φόρουμ εδώ και 6 χρόνια. c0ndemn3d είσαι τραγικός

Έχει ψιλά γράμματα το ποστ του
Errikos
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Success is a journey, not a destination. – R. Arbi

View Profile
« Reply #78 on: May 16, 2014, 17:20:56 pm »

Όχι θα ακούσεις και άλλη, ούτε βολεύτηκα ούτε ξεβολεύτηκα γιατί τα έχω περάσει οπότε στα @ μου με τις αλλαγές.

"Happiness is not the absence of problems but the ability to handle them."
Tsagk
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #79 on: May 16, 2014, 17:23:07 pm »

Quote from: Groucho on May 16, 2014, 17:18:06 pm

Ναι ναι βάλαμε τα ψιλά γράμματα για να δικαιολογήσουμε την καφρίλα μας...
Exomag
Veteran
Διεστραμμένος

unfortunate...

View Profile
« Reply #80 on: May 16, 2014, 17:45:14 pm »

Quote from: Tsagk on May 16, 2014, 17:23:07 pm

Τα ψιλά γράμματα είναι για να μην πάρεις τόσο στα σοβαρά την "καφρίλα", πράμα μου απ' ότι φαίνεται έκανες.

Πάντως αυτό που λέει ο c0ndemn3d ισχύει, δεν γίνεται ποτέ με ένα πρόγραμμα εξεταστικής να βολευτούν οι πάντες, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι (άλλες φορές λιγότεροι, άλλες περισσότεροι) που θα μείνουν δυσαρεστημένοι.

πρεζ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #81 on: May 16, 2014, 18:32:16 pm »

η ηλεκτροακουστικη γιατι μετακινηθηκε ? ουτε 25 ατομα δεν ειμαστε στην ταξη θα μπορουσαμε με ψηφοφορια εκει να το αποφασισουμε
« Last Edit: May 16, 2014, 18:47:59 pm by πρεζ » Logged
sere
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #82 on: May 16, 2014, 19:20:49 pm »

Quote from: Exomag on May 16, 2014, 17:45:14 pm
Quote from: Tsagk on May 16, 2014, 17:23:07 pm

Τα ψιλά γράμματα είναι για να μην πάρεις τόσο στα σοβαρά την "καφρίλα", πράμα μου απ' ότι φαίνεται έκανες.

Πάντως αυτό που λέει ο c0ndemn3d ισχύει, δεν γίνεται ποτέ με ένα πρόγραμμα εξεταστικής να βολευτούν οι πάντες, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι (άλλες φορές λιγότεροι, άλλες περισσότεροι) που θα μείνουν δυσαρεστημένοι.

Exomag, ούτε εμένα ήταν από τα καλύτερα προγράμματα το αρχικό αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα βρήκα μία άκρη για το τι με συμφέρει να δώσω και ξεκίνησα διάβασμα. Είχε γίνει ολόκληρη κουβέντα για τα μαθήματα του τομέα ηλεκτρονικής και καλά κάνατε. Δεν καταλαβαίνω τις αλλαγές σε μαθήματα γενικού όπως Κ2 και σε μαθήματα τομέας ενέργειας που ούτε καν αναφέρονται σε προηγούμενα ποστ, σε αυτά ποιος απαίτησε αλλαγή?? Και ξαναλέω δεν με ενοχλεί το πρόγραμμα εξεταστικής, το πότε δηλαδή θα δώσουμε μάθημα με ενόχλησε το γεγονός ότι έγιναν αλλαγές σε μαθήματα στο άκυρο που με βάσει αυτά κάποιοι από μας προγραμματίσαμε το διάβασμα μας (έχουν περάσει 9 μέρες από το πρώτο πρόγραμμα) και τώρα χάσαμε μέρες χωρίς λόγο. ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #83 on: May 16, 2014, 20:16:28 pm »

Ότι είμαι τραγικός ισχύει, πάντως δεν το εννοούσα, αλλά είναι η τυπική απάντηση συνήθως.

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Fcoriolis
Guest
« Reply #84 on: May 16, 2014, 21:02:37 pm »

Quote from: sere on May 16, 2014, 19:20:49 pm

Exomag, ούτε εμένα ήταν από τα καλύτερα προγράμματα το αρχικό αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα βρήκα μία άκρη για το τι με συμφέρει να δώσω και ξεκίνησα διάβασμα. Είχε γίνει ολόκληρη κουβέντα για τα μαθήματα του τομέα ηλεκτρονικής και καλά κάνατε. Δεν καταλαβαίνω τις αλλαγές σε μαθήματα γενικού όπως Κ2 και σε μαθήματα τομέας ενέργειας που ούτε καν αναφέρονται σε προηγούμενα ποστ, σε αυτά ποιος απαίτησε αλλαγή?? Και ξαναλέω δεν με ενοχλεί το πρόγραμμα εξεταστικής, το πότε δηλαδή θα δώσουμε μάθημα με ενόχλησε το γεγονός ότι έγιναν αλλαγές σε μαθήματα στο άκυρο που με βάσει αυτά κάποιοι από μας προγραμματίσαμε το διάβασμα μας (έχουν περάσει 9 μέρες από το πρώτο πρόγραμμα) και τώρα χάσαμε μέρες χωρίς λόγο. ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Για πες τη αλλαγή σε ενόχλησε, να το συζητήσουμε.

Πάντως να ξέρεις ότι σε ένα πρόγραμμα πρέπει να είναι βολεμένα τα μαθήματα του εξαμήνου μεταξύ τους (γι αυτό και οι αλλαγές στα μαθήματα 6ου των τηλέπ) πάνω από όλα.
Και μετά πρέπει να μην είναι δίπλα δίπλα μαθήματα που χρωστάνε αρκετοί (πχ πεδίο Ι,πεδίο ΙΙ,Λογισμός ΙΙ).

Επίσης η δικαιολογία, "έχασα μια εβδομάδα" δεν είναι σοβαρή.Συγγνώμη κιόλας, αλλά είχες ένα εξάμηνο να διαβάσεις. Αν δεν εκμεταλεύτηκες τις προηγούμενες εβδομάδες, δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι γι' αυτή. (Δεν ξέρω αν παρανόησα αυτό που έλεγες, όποτε μην λάβεις υπόψη το τελευταίο).
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #85 on: May 16, 2014, 22:03:51 pm »

ffs παιδια, γιατι τοσο ζορικλες; λογικο ειναι οι αλλαγες να συμφερουν καποιους περισσοτερο και αλλους λιγοτερο(εμενα π.χ. μονο η ηλεκτρακουστικη που αλλαξε με βολεψε). Και οι αλλαγες που εγιναν στον τομεα ενεργειας δε νομιζω να ειχαν μεγαλη σχεση με τους αλλους δυο τομεις στους οποιους(κατα τη γνωμη πολλων) ΚΑΠΩΣ εφτιαξαν τα πραγματα...

Tsagk, αν αυτη ηταν η πιο αθλια απαντηση που ειδες σε 6 χρονια, τοτε μαλλον δε διαβαζεις τακτικα το φορουμ.

Quote from: πρεζ on May 16, 2014, 18:32:16 pm
η ηλεκτροακουστικη γιατι μετακινηθηκε ? ουτε 25 ατομα δεν ειμαστε στην ταξη θα μπορουσαμε με ψηφοφορια εκει να το αποφασισουμε
Η ηλεκτρακουστικη επεφτε μια μερα μετα απο κβαντικη, που ειναι μαθημα ιδιου εξαμηνου και (λογικα) το εχουν δηλωσει πολλοι. Αν θες το συζηταμε στην ταξη αλλα δε νομιζω να βγει κατι διαφορετικο. η συγκεκριμενη ημερομηνια προσωπικα με βολευει.

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
Fcoriolis
Guest
« Reply #86 on: May 16, 2014, 22:08:30 pm »

Quote from: TrueForce on May 16, 2014, 22:03:51 pm
Η ηλεκτρακουστικη επεφτε μια μερα μετα απο κβαντικη, που ειναι μαθημα ιδιου εξαμηνου και (λογικα) το εχουν δηλωσει πολλοι. Αν θες το συζηταμε στην ταξη αλλα δε νομιζω να βγει κατι διαφορετικο. η συγκεκριμενη ημερομηνια προσωπικα με βολευει.
H Ηλεκτρακουστική έπεφτε δίπλα στα ΣΑΕ ΙΙ και την κβαντική που τα έχουν όλοι και πάρα πολλοί από το 6 εξάμηνο, και δεν βόλευε!
sere
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #87 on: May 16, 2014, 23:14:42 pm »

Batman, ειλικρινά αν είχα τον χρόνο να διαβάσω μέσα στο εξάμηνο δεν θα έκανα το ποστ μου εξαρχής. Και συγκεκριμένα το 9 εξάμηνο των ενεργειακών τελείωσε αρχές του πάσχα (εργασίες, εξεταστική, προφορικές εξετάσεις) συν ότι μετά το πάσχα είχαμε να παραδώσουμε άλλη μία εργασία που μας δόθηκε στο 9 εξάμηνο και άμα διαβάζεις από Δεκέμβρη μήνα θες και για τον εαυτό σου 1 βδομάδα ξεκούραση. Οπότε ναι για μένα ήταν πολύτιμες αυτές οι 9 μέρες κ αν ήξερα ότι έπαιζε να γίνει αλλαγή στα Κ2 δεν θα τα διάβαζα εξαρχής. Και επειδή προαναφέρεις ότι έχει προτεραιότητα να βολευτούν μαθήματα δύσκολα όπως πεδίο 1, πεδίο 2, λογισμός 2 αντί να γίνει η αλλαγή ας πούμε πεδίο 1 που πέφτει ίδια μέρα με λογισμό 2 γίνεται μια αλλαγή στα Κ2 αυτό πως προέκυψε? γιατί δεν προαναφέρθηκε κάποιο παράπονο για το συγκεκριμένο μάθημα.    
« Last Edit: May 16, 2014, 23:17:40 pm by sere » Logged
Fcoriolis
Guest
« Reply #88 on: May 16, 2014, 23:41:08 pm »

Άρα συγκεκριμένα αναφέρεσαι στα Κ2. Δεν ξέρω αν διαμαρτυρήθηκε κανένας , και αν όντως δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας κακώς άλλαξαν. Οπότε μπορείς να ρωτήσεις τον καθηγητή γιατί έκανε την αλλαγή.
Δεν υπήρχε νόημα να την έκανε χωρίς λόγο.
Requiem_Gandalf
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Hiswa Istar

View Profile
« Reply #89 on: May 17, 2014, 03:04:52 am »

Ποτέ το πρόγραμμα δεν γραφόταν με σκοπό να βολεύει τους φοιτητές... Ούτε καν την απλή λογική του να είναι λογικά μοιρασμένα στη διάρκεια της εξεταστικής μαθήματα του ίδιου εξαμήνου, δεν ακολουθούσε...

Οπότε ή ξεκολλάτε και σταματήστε να γκρινιάζετε Η΄ καντε κάτι γι αυτό... Διεκδικήστε πρόγραμμα εξεταστικών σταθερό για κάθε εξεταστική. Κάντε κάτι... Με το να γκρινιάζετε απλά στο φορουμ δεν αλλάζει κάτι

All we have to decide is what to do with the time that is given to us(Gandalf the grey)
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Go Up Print
Jump to: