• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:48:01 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:48:01 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 81
Guests: 110
Total: 191
ioannidisg
tasos gourd
stefpapa21
maria.r
Chaidec
evax
nikd
Lefo
themisb
Deviate
gcheristanidhs
Kv
daphnenik
manos_diakakis
evgeniaz
alexandraskol
Captain
Tasos Bot
Farmakis Aggelos
ore525
Ted Kaczynski
Gone_Forever
Sotirisbikos
ganasto
mrodi
dr.giorgos
Nikolas Tsamitros
swthrhs
lina_zs
Δημητρης Αξιμιωτης
Dimos Bachlas
dnikoa
Gregory_SP
A-TheITGuy
nataliapap
ioannisdamantis
Pcsc
npalami
Nikos.Ts
xeniam
xristodoulou
sofaki
Δημήτρης Διακολουκάς
AggelosZ
dimitris585
dimitris_diotis
panagiwt1s
jimalexoud
marnas
Νικη
chriskazakos
kvas
Fotis
mayia psarikoglou
kstavroulis
andreaspaper
anthi kotsani
Evripidis
vasilis saitis
kevangelo
Lykaonia
kathrin_p
despoina15
apob
gkg
kakousios
Pastellaki
Aris★
giorgosss03
tourlaza
mgrivab
annaparask
gkaramp
mrotskos
giorgos_skl
Petross
mdimitrig
hacky
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Ψυχαγωγία Μελών (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > TAΞΙΔΙΑ!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: TAΞΙΔΙΑ!  (Read 10320 times)
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

με μια σφαίρα στο κεφάλι το μυαλό σου θ αλλάξει!

View Profile
TAΞΙΔΙΑ!
« on: February 21, 2014, 21:18:13 pm »

Συνήθως,όταν αγαπάς πολύ κάτι,έχεις τόσα να πεις γι αυτό,που τα συναισθήματα και οι άπειρες σκέψεις μπλοκάρουν το μυαλό σου.Θα πω λοιπόν κάποια λίγα πράγματα για τη σχέση μου με αυτά,που μπορεί να φανούν αρκετά,αλλά είναι πραγματικά πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που έχω στο μυαλό μου και δε συγκρίνονται με το ρεύμα που με διαπερνά όταν πάω να μιλήσω.

Από μικρή,ήθελα να γυρίσω ολόκληρο τον κόσμο.Είναι τόσο μεγάλος και είναι πολύ κρίμα κι άδικο να μένουμε σε μια τραγικά μικρή έκτασή του.Οι λόγοι για να ταξιδέψει κανείς είναι άπειροι,για να αλλάξει παραστάσεις,για να δεί όμορφα τοπία ή διαφορετικές κουλτούρες,να γνωρίσει καινούριους τρόπους ζωής και διασκέδασης,να δει διαφορετικούς πολιτισμούς ή απλά και μόνο για να περάσει καλά σε ένα άλλο μέρος.Υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν για τη φύση,άλλοι που ταξιδεύουν για τον χ ή τον ψ λόγο,κι άλλοι που ταξιδεύουν για το ταξίδι.Για μένα,είναι όλα μαζί.Δεν έχει σημασία αν το ταξίδι θα είναι στην άλλη άκρη της γης ή στην άλλη άκρη του νομού,δε με νοιάζει αν θα έχει πολύ φύση ή αν θα είναι σε μεγαλούπολη(με όλα τα παρελκόμενα).Προσπαθώ να αρπάζω κάθε ευκαιρία για ταξίδι που θα μου δοθεί και δεν το μετανιώνω ποτέ.

Στα ταξίδια νομίζω πως γίνομαι πιο παρατηρητική,πιο δραστήρια και πως έχω πολύ περισσότερη ενέργεια.Μου αρέσει να μαθαίνω τα πάντα για το μέρος που θα πάω.Στο τρένο,στο λεωφορείο,στο αεροπλάνο,παρατηρώ τους ανθρώπους,το πώς μιλάνε,τις κινήσεις τους.Γενικά μου αρέοσυν πολύ οι ξένες γλώσσες και θα ήθελα στο μέλλον να ασχοληθώ με το πώς συνδέονται με τον πολιτισμό,την ιστορία και το κλίμα της κάθε χώραs(άσχετο με τη σχολή).

Τα θεωρώ  πραγματική επένδυση,πριν να πάω κάπου ξοδεύω άπειρες ώρες στο ίντερνετ ψάχνοντας το παραμικρό και πάντα μα πάντα,σε όποια συζήτηση κι αν κάνω,έχω μια ιστορία να θυμάμαι από κάποιο ταξίδι.Επίσης,όταν δεν έχω τί να κάνω,κάθομαι και ψάχνω για κάποιον προορισμό που μου έχει κολλήσει ή που βρίσκω "από σπόντα".

Τα ταξίδια που θέλω(αυτόν τον καιρό) να κάνω περισσότερο είναι στο Μεξικό,στην Κολομβία,στο Μαρόκο,στην Ιρλανδία και στη Δανία από εξωτερικό ενώ στην Ελλάδα θα ήθελα να πάω Πελοπόννησο και Κρήτη που δεν έχω πάει ποτέ,κυρίως για τους ποταμούς και τα φαράγγια τους,μιας και λατρεύω το υγρό στοιχείο.

Η καλή παρέα είναι επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη,ειδικά στη διάρκεια του ταξιδιού,το απολαμβάνω πολύ περισσότερο μόνη μου και γενικά σιχαίνομαι να μου πιάνουν την κουβέντα.Το τρένο είναι τ αγαπημένο μου μέσο.

Θα κλείσω με μια φράση του Ελύτη που αγαπώ: σ'όσους και να πάω τόπους,ίδιους βρίσκω τους ανθρώπους

Σ αυτό το τόπικ,μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε για τα ταξίδια,από κάποια προσωπική σας εμπειρία μέχρι κάποια προσφορά ή κάποιο site που σας αρέσει.Δεκτά και τα trolls(αναγκαίο κακό Cheesy)

λευκά κελιά για σένα

https://www.behance.net/Thomas_Kef
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

View Profile
Re: TAΞΙΔΙΑ!
« Reply #1 on: February 21, 2014, 21:23:54 pm »

το forum που συμβουλεύομαι συχνά σε ό,τι αφορά στα ταξίδια είναι το www.travelstories.gr
επίσης τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ τα tripomaticγια να πάρω μια ιδέα για το τί μπορώ να κάνω εκεί που θα πάω και το drungli για να χαζεύω που θα μπορούσα να πάω αν πήγαινα πρώτα εκεί και μετά εκεί κ.ο.κ

πάρτε και ένα τραγούδι για ταξίδια

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=P3X-ggzDnfg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=P3X-ggzDnfg</a>

λευκά κελιά για σένα

boudou
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #2 on: February 21, 2014, 21:30:40 pm »

μιας και σιχαίνομαι τα ταξίδια, το μόνο που έχω να προσθέσω είναι το παρακάτω ανεκδοτάκι:

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας τύπος που ξύπνησε ένα πρωινό και διαπίστωσε ότι πάνω στο μέτωπό του είχε φυτρώσει ένα πέος. Έντρομος το τύλιξε με επίδεσμο και φόρεσε ένα καπέλο για να πάει στον γιατρό.
- Τι έπαθα γιατρέ μου; Πώς θα φύγει αυτό;
- Eίναι μια ασθένεια που λέγεται πεομετωπίαση. Φυτρώνει ένα πέος στο μέτωπο αλλά δεν μπορείς να το χειρουργήσεις και να το αφαιρέσεις γιατί ο ασθενής θα πεθάνει από αιμορραγία...
- Και τι μπορώ να κάνω;
- Ταξίδια, πολλά ταξίδια...!
Έτσι και έκανε ο τυπάκος. Παράτησε και τη δουλειά και το σπίτι και το έριξε στα ταξίδια. Οταν έφτασε στην Αμερική του είπαν για έναν γιατρό που έκανε θαύματα και αποφάσισε να πάει να το επισκεφτεί να δει αν είχε κάτι να του πει να κάνει για την περίπτωσή του.
- Α, ναι, κλασσική περίπτωση πεομετωπίασης....!
- Και τι να κάνω γιατρέ μου;
- Ταξίδια, πολλά ταξίδια...!
- Αυτό κάνω αλλά δεν έχω δει και κανένα αποτέλεσμα είναι η αλήθεια....Αλήθεια γιατί όλοι οι γιατροί μου συστήνετε το ίδιο πράγμα;;;
- Ταξίδεψε τώρα που μπορείς να δεις όσα περισσότερα πράγματα γίνεται γιατί όταν θα προχωρήσει η ασθένεια και θα βγουν τα αρχίδια δεν θα βλέπεις τίποτα!!!!

και το παρακάτω βιντεάκι:
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=XGPsBDmJdgs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XGPsBDmJdgs</a>
« Last Edit: February 21, 2014, 22:22:56 pm by Pres » Logged

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #3 on: February 21, 2014, 22:13:58 pm »

Εγω νομιζω πως αν δεν εκανα σκειτ δεν θα χα καμια ορεξη να ταξιδευω. Το βρισκω λιγο ανουσιο να βλεπεις μια πολη για 7-10 μερες και να ξοδευεις τοσα λεφτα οταν δεν εχεις κατι συγκεκριμενο να κανεις σε μια πολη . Αν πας για πανω απο μηνα μαλιστα, δηλαδη σπουδες δουλεια κλπ. ή αν η διαμονη ειναι τσαμπα.  Ασε που οι τουριστες μου φαινονται λιγο ατομα χωρις λογο υπαρξης που απλα περιφερονται και με εκνευριζουν οταν παω ταξιδια. Σε οσα ταξιδια εχω παει οι τουριστικες περιοχες ειναι οι χειροτερες...  

Η βαρκελωνη ειναι η καλυτερη σκειτ πολη και παιζει να παω 2η φορα στα κοντα. Οταν η μεση πολη εχει 2-3 καλες πλατειες για σκειτ και καμια 20-30 αλλα μερη η βαρκελωνη εχει 20 τελειες πλατειες και 100+ αλλα μερη. dats a good vid http://www.youtube.com/watch?v=W8gn8-lIJT0

Μια αλλη πολη η οποια παρουσιαζεται σαν ουτοπια ειναι το shenzen στην Κινα. Μερικοι λενε οτι ειναι καλυτερη απο την βαρκελωνη. Δε θα με χαλουσε μια πρακτικη εκει γιατι για ταξιδι για καμια βδομαδα δε παιζει. http://www.youtube.com/watch?v=30M_l3qG_u4

Επισης ενδιαφερον προκαλει και η αρχιτεκτονικη μιας πολης της κολομβιας το madeline. http://www.youtube.com/watch?v=5VzJVGYzaaQ

« Last Edit: February 21, 2014, 22:36:16 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Gaara

View Profile
« Reply #4 on: February 21, 2014, 23:01:09 pm »

Πιστευω πως αξιζει να αφιερωσεις κάποιο ενιαίο κομματι/α της ζωης σου για να ταξιδεψεις . Το πως , που και ποσο για τον καθενα ειναι διαφορετικο .
Προσωπικά δεν θέλω αεροπλάνα , χλιδάτα ξενοδοχεία και τουριστικά pois  . Θελω περιπετεια , εξερευνηση , κουραση , πεινα , διψα . Να νιώσω ελεύθερος , ανεπηρέαστος απο καθε ανθρωπογενή παράγοντα .

Δυο λινκς

http://madnomad.gr/main/

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=5ky6vgQfU24" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=5ky6vgQfU24</a>
« Last Edit: February 22, 2014, 17:57:46 pm by Gaara » Logged
Jim D. Ace
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρελός παπάς με βάφτισε!!!

View Profile
« Reply #5 on: February 22, 2014, 05:33:24 am »

Quote from: princess_of_the_dawn on February 21, 2014, 21:23:54 pm
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=P3X-ggzDnfg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=P3X-ggzDnfg</a>
λαικαρω μονο και μονο για το κομματι Smiley

People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy.
It is in a glass jar on my desk.
RFed the King
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #6 on: February 22, 2014, 11:55:57 am »

Eπιτελους princess  Cheesy

Λοιπον επειδη δεν εχω συγγραφικο οιστρο αυτη τη στιγμη θα αναφερω απλα τα ονειρεμενα μου ταξιδια
(αυτη τη στιγμη,ολη την ωρα θα προκυπτει και κατι καινουργιο Cheesy )!!!
Ματσου Πιτσου,Κινα,Αιγυπτο,Παρισι,Αμστερνταμ,Βαρκελωνη!!!
Γιουροτριπ με τρενο και να γυρισω αρχικα ολη τη μεσογειο με ιστιοφορο(λατρευω τη θαλασσα και θα ηθελα αν μπορουσα να κανω και μεγαλυτερα τετοια ταξιδια)!!!
Απο ελλαδα ενα μερος που λατρευω χωρις να εχω παει-μονο και μονο απο τους ανθρωπους του-ειναι η Κρητη!
Ελπιζω να την επισκεφτω συντομα!

Quote from: princess_of_the_dawn on February 21, 2014, 21:18:13 pm
Στα ταξίδια νομίζω πως γίνομαι πιο παρατηρητική,πιο δραστήρια και πως έχω πολύ περισσότερη ενέργεια.Μου αρέσει να μαθαίνω τα πάντα για το μέρος που θα πάω.Στο τρένο,στο λεωφορείο,στο αεροπλάνο,παρατηρώ τους ανθρώπους,το πώς μιλάνε,τις κινήσεις τους.Γενικά μου αρέοσυν πολύ οι ξένες γλώσσες και θα ήθελα στο μέλλον να ασχοληθώ με το πώς συνδέονται με τον πολιτισμό,την ιστορία και το κλίμα της κάθε χώραs(άσχετο με τη σχολή).
Αυτο λατρευω και εγω!Να βλεπω πως συμπεριφερονται!Να ακουω τη γλωσσα τους τα τραγουδια τους,πως διασκεδαζουν!
Θα μπορουσα να παρατησω τα παντα και απλως να γυρναω,απλα μαλλον ειμαι πολυ δειλη ακομη :/

Quote from: princess_of_the_dawn on February 21, 2014, 21:18:13 pm
Θα κλείσω με μια φράση του Ελύτη που αγαπώ: σ'όσους και να πάω τόπους,ίδιους βρίσκω τους ανθρώπους
Αυτο ακριβως!

PS:Πραγματι το travel stories πολυ καλο!Μπαινω μεσα και διαβαζω τα ταξιδια τους ανεβαζουν και φωτογραφιες και νιωθω σαν να ταξιδευω και εγω!

« Last Edit: February 22, 2014, 13:05:28 pm by RFed » Logged

"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."
anchelon
Θαμώνας

View Profile
« Reply #7 on: February 22, 2014, 13:00:26 pm »

Τέλειο τόπικ!!!!! Bravo  Cheesy

πολύ ευχάριστη σελιδούλα με πολύ καλές πληροφορίες  για εξωτικούς προορισμούς:

http://www.traveltips.gr/
haas
Θαμώνας

View Profile
« Reply #8 on: February 22, 2014, 13:29:45 pm »

μα κανεις δεν θελει να παει California Miami beach , Las Vegas ? fuck Europe Tongue

α και οποιος δεν βρισκει ενδιαφερον στα ταξιδια ας προσπαθησει να τα κανει μεθυσμενος ολη μερα..αποκτουν περισσοτερο ενδιαφερον ετσι Tongue
« Last Edit: February 22, 2014, 13:39:21 pm by haas » Logged
nasia!!
Veteran
Καταστραμμένος

I lost control again..

View Profile
« Reply #9 on: February 22, 2014, 20:42:04 pm »

Η συζήτηση που προέκυψε μεταφέρθηκε εδώ.

"It's hot in Topeka και εδώ ο καιρός επιτέλους έγινε καλύτερος.."
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #10 on: February 22, 2014, 20:42:11 pm »

Quote from: Pres on February 22, 2014, 20:39:51 pm
έλεος πια ρε pentium. ούτε στην ψυχαγωγία μελών δεν μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα...

υπήρξαν παράπονα οπότε..   Roll Eyes σας μετέφερα(και κάποιος άλλος που με πρόλαβε Tongue ) δίπλα πάντως να εκφραστείτε Tongue

edit : τώρα κατάλαβα ποιός με πρόλαβε  Grin

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #11 on: February 22, 2014, 20:50:41 pm »

Quote from: RFed on February 22, 2014, 11:55:57 am

Ματσου Πιτσου
!!!
pepper ann

View Profile
« Reply #12 on: February 23, 2014, 00:53:28 am »

Επειδή αναφέρθηκε στο παραδίπλα τόπικ ότι αν δεν έχεις κάποιον δικό σου να σου δείξει το μέρος που πας,και κάνεις 'τουριστικές' επιλογές , τότε δεν μαθαίνεις πραγματικά το μέρος,να προτείνω αυτό : couchsurfing!
Σίγουρα οι περισσότεροι το έχετε ακούσει.
Εγώ προσωπικά δεν έχω σερφάρει μέχρι στιγμής,αλλά κάμποσες φορές έχω χοστάρει κόσμο και είναι πραγματικά υπέροχο το τι κερδίζεις από αυτό. Μέσα σε μια μέρα μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα για την κουλτούρα μιας χώρας, στην οποία πιθανόν να μην έχεις την οικονομική δυνατότητα να πας ποτέ, και τη ζεις μέσα από τα μάτια του φιλοξενούμενού σου. Και αντίστοιχα,ο φιλοξενούμενος κερδίζει πάρα πολλά πράγματα με το να ζει την πόλη σου σαν ντόπιος, και αυτό είναι απλά γαμάτο, γιατί συμφωνώ ότι μόνο έτσι 'νιώθεις' πραγματικά την πόλη.

princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #13 on: February 23, 2014, 01:00:11 am »

RFed,αν εξαιρέσεις την Κίνα που δε με δελεάζει και πολύ και το ιστιοφόρο,που γενικά δεν πετάω τη σκούφια μου για τέτοια ταξίδια,για τα υπόλοιπα, αν θες παρέα,προσφέρομαι!
Βέβαια,αν είχα τα λεφτά και το χρόνο,δε θα έλεγα όχι σε κανέναν προορισμό.
Με μια φίλη μου στο λύκειο κάναμε σχέδιο κατάκτησης του κόσμου,ξεκινώντας από τα Βαλκάνια και με τελικό προορισμό το Μάτσου Πίτσου!Ακόμη βέβαια είαμστε την πολύ αρχή,αλλά υγεία!!

λευκά κελιά για σένα

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #14 on: February 23, 2014, 01:05:32 am »

Eπισης καλη επιλογη για διαμονη.

www.airbnb.com

Ουσιαστικα λοκαλς σε φιλοξενουν επι πληρωμη για λιγα χρηματα. Εχει επιλογη μεικτο δωματιο με αλλους, φιλοξενουμενος σε πριβε δωματιο ή και ολοκληρο διαμερισμα και μενεις ειτε μονος σου ή με τον οικοδεσποτη.

Οταν ειχα παει με την κοπελα μου ειχαμε μεινει σε ενα ζευγαρι Βαρκελωνεζων που νοικιαζε ενα δωματιο για 25 ευρω τη μερα. Ειχαμε δικο μας μπανιο και χρησιμοποιουσαμε την κουζινα και το ψυγειο οποτε θελαμε. Επισης λεγαμε διαφορα και μας δινανε και πληροφοριες για την πολη μιας και μας εκανε πολη κακη εντυπωση το τερμα τουριστικο κεντρο απο την 1η μερα. Επισης το αστειο ηταν οτι η εντυπωση που ειχανε για τον μεσο ελληνα ηταν οτι ειναι χαρντκορ αρχικομμουνισταρας. ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ τους γειωσα αποτομα.

Τωρα που λεω να παω με παρεα 4-5 ατομων βρισκουμε διαμερισματα ολοκληρα με 50 ευρω την βραδια. Αξιζει.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: