• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:56:55 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:56:55 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426687
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 62
Guests: 77
Total: 139
palladas
Kenedy
mmikelo
tzortzis
george14
CasualUndergrad
hevidis3524
chaniotism
thunder
sterlouk
chrisdardas
elena.v
dr.giorgos
Marihouan820
Pakapis5
kmarkad
JoHn!
Captain
chriskazakos
xdallas
bilbo
ZontanosThrylos
Mr Watson
Toaoutplasedakitoubiseswa
DimGeo
elias_farhood
kakousios
Haralampos
sassi
evitzv
ddantono
agapiecon
mayia psarikoglou
nchatzo
pkontzogl
Dimos Bachlas
elenak
stefanoskal
alexbaroutes
Saint_GR
pantoc
Yamal
XristosGakidis
menelaras
petrchat
melisste22
vasilis saitis
pxanthob
thomasdt
shamaelas
alexiosmara
DimitrisL
qwertyuiop
MrGreekArrow
karthos
spoun
Christop
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Η εγκληματικότητα στο ΑΠΘ σε άλλη διάσταση
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Η εγκληματικότητα στο ΑΠΘ σε άλλη διάσταση  (Read 5605 times)
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
Re: Η εγκληματικότητα στο ΑΠΘ σε άλλη διάσταση
« Reply #15 on: January 27, 2014, 12:05:36 pm »

Ζούγκλα η κοινωνία, ζούγκλα η πολιτεία, περίεργο να είναι ζούγκλα και το πανεπιστήμιο;

Συλλυπητήρια, Βάσω.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
bouzias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #16 on: January 27, 2014, 15:08:13 pm »

ΟΚ σύμφωνοι. Ζούγκλα η κοινωνία, ζούγκλα η πολιτεία, ζούγκλα το πανεπιστήμιο. Προφανής διαπίστωση. "Με φωτιά και με μαχαίρι προχωρεί ο κόσμος". Πάντα έτσι ήταν. Γι'αυτό και πάντα υπήρχε αστυνομία και στρατός. Στη φύση του ανθρώπου είναι. Υπήρξε ποτέ στην ιστορία κοινωνία χωρίς αστυνομία και στρατό;

Πρακτικά (είμαστε και καλά μηχανικοί που δίνουμε και καλά πρακτικές λύσεις - τρομάρα μας). Έχουμε να προτείνουμε μια λύση; Μπορούμε να ζητήσουμε απ'την αστυνομία να τους μαζέψει;

«Αν οι ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα,
Οι καπετάνιοι σαν και σε δε θα φορούσαν στέμμα!»

"Ματρόζος" του Γεωργίου Στρατήγη
bouzias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #17 on: January 27, 2014, 15:14:27 pm »

Quote from: ELADE on January 27, 2014, 02:27:31 am
Quote from: vasso on January 27, 2014, 01:05:48 am

Η αστυνομία βέβαια μια χαρά μπήκε και στην περίπτωση της απεργίας των εργολαβικών και στο πολυτεχνείο πέρυσι. Αρα μάλλον,  οπως λέει και ο άπλυτος, ειναι πολύ συγκεκριμένος ο ρόλος και η ευθύνη της αστυνομίας για την παρούσα κατάσταση

Quote from: Karaμazoβ on January 27, 2014, 02:59:15 am
Quote from: ELADE on January 27, 2014, 02:27:31 am
Quote from: vasso on January 27, 2014, 01:05:48 am

Έτσι λενε οι ξεφτιλισμένοι ε; Όταν μπαίνανε μέσα 17 Νοέμβρη 2012 και ρίχνανε ξύλο στους φοιτητές δε φοβούνταν το λιντσαρισμα πάντως... Εκτός αν φοβούνται 4-5 τζάνκια.

Κατα τ' αλλα το Άσυλο έφταιγε για την εγκληματικότητα (που για αυτοφορα εγκληματα μπαιναν αν ηθελαν και τοτε), μαλλον ηθελαν να ειναι πιο άνετοι να κινούνται ενάντια στους φοιτητές και στους εργαζομένους του ΑΠΘ, όταν κινητοποιούνται.
Για τα ναρκωτικά και το εγκλημα που τα συνοδεύει, σιγα το πράμα: και απαξιώνεται το πανεπιστήμιο, και δε θα πηγαίνει κόσμος, ε κι αμα λιώσει κανας φοιτητής στο χόρτο και στα χαπάκια, no problem, καθεται και ήσυχος.

Δεν μπορώ να μην πω πόσο εκτός θέματος μου φαίνονται αυτά τα ποστ...

Elade
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: January 27, 2014, 15:16:12 pm »

Καθολου εκτός θέματος δεν είναι. Απαντανε στην ερώτηση σου αμα η στυνομία θα έρθει να τους μαζέψει  Cheesy
bouzias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #19 on: January 27, 2014, 15:34:18 pm »

Απαντάνε όντως; Δηλαδή αν, λέω αν, δούμε 2 περιπολικά με ένστολους να μπαίνουν απ'την κεντρική με σκοπό να συλλάβουν αυτούς τους τύπους, εσύ μου λες ότι όντως δε θα τους εμποδίσει κανείς; Θα μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή εσύ (προσωπικά) θα είσαι εντάξει; Εγώ ξέρω κάποιους που θα είχαν πρόβλημα με αυτό.

Αν απαντάνε σε κάτι τα ποστ είναι ότι όταν οι αστυνομία μπήκε, μπήκε σε φάση γρήγορης επιχείρησης. Μπήκε και αμέσως βγήκε.

Στην ερώτηση της Βάσως (και τη δικιά μου) μπορείς να δώσεις απάντηση; Μπορείς να προτείνεις μια πρακτική λύση (μηχανικός δεν είσαι);

Αν θες τη δική μου πρόταση εγώ προτείνω να μπει η αστυνομία και να τους συλλάβει.

Elade
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #20 on: January 27, 2014, 15:44:49 pm »

Quote from: bouzias on January 27, 2014, 15:34:18 pm
Απαντάνε όντως; Δηλαδή αν, λέω αν, δούμε 2 περιπολικά με ένστολους να μπαίνουν απ'την κεντρική με σκοπό να συλλάβουν αυτούς τους τύπους, εσύ μου λες ότι όντως δε θα τους εμποδίσει κανείς; Θα μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή εσύ (προσωπικά) θα είσαι εντάξει; Εγώ ξέρω κάποιους που θα είχαν πρόβλημα με αυτό.

Αν απαντάνε σε κάτι τα ποστ είναι ότι όταν οι αστυνομία μπήκε, μπήκε σε φάση γρήγορης επιχείρησης. Μπήκε και αμέσως βγήκε.

Στην ερώτηση της Βάσως (και τη δικιά μου) μπορείς να δώσεις απάντηση; Μπορείς να προτείνεις μια πρακτική λύση (μηχανικός δεν είσαι);

Αν θες τη δική μου πρόταση εγώ προτείνω να μπει η αστυνομία και να τους συλλάβει.

Ναι, θα υπάρχει κόσμος που θα έχει πρόβλημα. Αλλα δεν ενδιαφέρει την αστυνομια. Οταν θέλει να μπει μπαίνει. Εσυ μπορείς να προτείνεις να μπει η αστυνομια και να τους συλλάβει αλλα η αστυνομία δεν πολυψήνεται να μπει(όχι οτι το αποκλείω να γίνει κάποια στιγμή)  για τους λόγους που λέει ο Καραμαζοφ στο "εκτός θέματος" ποστ του.
Μηχανικός δεν ειμαι, ειμαι φοιτητης μηχανικης και δεν ξέρω αμα θα γινω και καποτε μηχανικος  Tongue
Για αμεση λύση θα έλεγα καλο φωτισμό του πανεπιστημίου το βράδυ αλλα απ οτι ειδα γινονται και μέρα περιστατικα οποτε δεν πολυβοηθάει. Σιγουρα είναι καλό να κινείται συνεχώς κόσμος στο πανεπιστήμιο ωστε να μην υπάρχουν έρημα σημεία. Κι επίσης αμα η αστυνομία επιλέξει να μην σπρώχνει τις πιάτσες μεσα στα πανεπιστήμια(δεν ξέρω πως μπορει να γίνει, ίσως αμα κινητοποιηθεί κόσμος για το θέμα κι ασκηθούν πιέσεις όπως ειπώθηκε παραπάνω). Αυτά μπορώ να σκεφτώ
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

גם זה יעבור

View Profile
« Reply #21 on: January 27, 2014, 15:49:42 pm »

Quote from: bouzias on January 27, 2014, 15:34:18 pm

μάλλον δεν καταλαβαίνεις πως πάει το πράμα.Το καλοκαίρι,στο δρόμο μεταξύ Πολυτεχνικής και Βιβλιοθήκης είμαι παρών σε κλοπή τσάντας(νταξ μικρό το κακό).Και ακολουθώ τα 2 παιδιά που το καναν,παίρνω το 100 και μου λεν "είναι άσυλο(κάτι που δεν στέκει νομικά) δεν μπορώ να μπω,κατέβα στην Εγνατία για καταγγελία(!?) του περιστατικού".Αφού κατέβηκα,περίμενα 10 λεπτά,τους πήρα τηλ,καθώτι δωρεάν η κλήση, και μου λεν"α ναι θυμάμαι,το πειρστατικό έληξε,πάνε σπίτι σου".ΔΕΝ τους ενδιαφέρει αν θα σε κλέψουν εντός του πανεπιστημίου.
« Last Edit: January 27, 2014, 15:59:46 pm by Αλντεμπαράν » Logged

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #22 on: January 27, 2014, 15:56:49 pm »

To θέμα είναι ότι λέμε συνέχεια "να μπουν οι μπάτσοι να τους συλλάβουν" και μετά "φταίνε οι φοιτητές περί του ότι δεν μπαίνουν οι μπάτσοι στο ΑΠΘ".

1) Άμα θέλει ο άλλος να μπει στο ΑΠΘ, θα μπει, νομίζω δεν θα τον εμποδίσουν οι φοιτητές (!?!?).
2) Η αστυνομία δεν θα μπει γιατί δεν νοιάζεται (για όποιον από τους προαναφερθέντες λόγους, το ίδιο κάνει).

Οπότε μην προτείνετε ως λύση "να μπουν οι μπάτσοι τώρα!", διότι δεν θα γίνει.

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Rocket
Θαμώνας

View Profile
« Reply #23 on: January 27, 2014, 16:20:45 pm »

Αν είναι να μπει η αστυνομία απ ότι φαίνεται θα πρέπει να γίνει κατόπιν συνεννόησης, ας τους πει ο πρύτανης καμιά επιτροπή καθηγητών κάπως έτσι να μπουν μια δυο μέρες. Οι οποίοι καθηγητές βλέπουν κ αυτοί τι γίνεται και αν θυμάμαι καλά κάποιοι είχαν στείλει και μια σχετική επιστολή κάπου γι αυτό το θέμα. 
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #24 on: January 27, 2014, 16:27:14 pm »

Η μονη λυση ειναι ξηλωμα του πολιτικου σκηνικου, της αστυνομιας και οχι μονο, για οποιον θελει να σκεφτεται σαν μηχανικος που ναι της μοδας εδω περα. Πραγματικα με εχει κουρασει η μαλακισμενη πεποιθηση του τι κανουμε τωρα αφου ετσι εχουν τα πραμματα? Τα πραμματα θα εχουν συνεχως ετσι και χειροτερα γιατι υπαρχει σαπιλα σε ολα τα επιπεδα εκτος και αν αποφασισουμε να κανουμε κατι αλλο εκτος απο ψευτομπαλωματα. Πραγματικα αισθανομαι οτι τοσα χρονια ασχολουμαστε με τα ιδια πραγματα λεμε τις ιδιες μαλακιες και ή δεν κανουμε τιποτα ή κανουμε μπαλωματα τα οποια οδηγουν στο να συζηταμε τα ιδια μετα απο λιγο καιρο.

Πραγματικα εχω κουραστει να βλεπω τις ιδιες συζητησεις παντου τριγυρω μου και κανεναν να μην εχει διαθεση για πραγματικη λυση. Καλα τα λεει ο Ραιχ ειμαστε γεματοι ψυχολογικα συμπλεγματα και κατα βαθος προκαλουμε τα προβληματα μας.

ΥΓ Αναρωτιεμαι τι ποσοστο της αστυνομιας ασχολειται με την προστασια του πολιτη και τι με την προστασια του καθεστωτος.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
bouzias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #25 on: January 27, 2014, 16:40:22 pm »

Εμ. ΟΚ. Δεν διαφωνώ με αυτά που λέτε. Αλλά είναι λίγο στη σφαίρα του δέοντος.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για συγκεκριμένα άτομα και για έγκλημα κατ' εξακολούθηση. Άρα δεν υπάρχει αυτόφωρο. Η διαδικασία είναι να πάρει άδεια η αστυνομία απ'την σύγκλητο/πρύτανη (δεν ξέρω ακριβώς) ώστε να επέμβει. Με αυτό έχουμε πρόβλημα;

Όσο για τα υπόλοιπα.

Για μένα στο μυαλό μου ένα γεγονός, περιστατικό, φαινόμενο (πες το όπως θες) έχει πολλές όψεις. Και μπορούμε να φωτίσουμε αρκετές από αυτές. Η άποψή σας όντως λέει την αλήθεια για δύο από τις όψεις της πρότασης "η αστυνομία να επέμβει στο πανεπιστήμιο". Εντούτοις στο μυαλό μου υπάρχει και μία άλλη όψη, την οποία δεν μπορώ να αγνοήσω.

Για να την περιγράψω θα χρησιμοποιήσω παράδειγμα: Πες ότι είσαι αστυνομικός/αστυνομία. Σε παίρνουν τηλ. "μου κλέψαν το αμάξι στο ΑΠΘ".

Αυτό καταρχάς δεν είναι αυτόφωρο έγκλημα (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%86%CF%89%CF%81%CE%BF_%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1) και στην πράξη νομίζω ότι πρέπει να αποδειχτεί αν είναι αυτόφωρο το έγκλημα γενικά. Εκτός κι αν είναι παρούσα η αστυνομία, που στη συγκεκριμένη περίπτωση δε θα είναι ποτέ εκ των πραγμάτων.

Εμένα με απασχολεί το ερώτημα γιατί να καταφεύγει η αστυνομία σε προφάσεις του στυλ "δεν μπορούμε να μπούμε γιατί θα μας λιντσάρουν οι φοιτητές". Αυτοί δεν έχουν παιδιά/συγγενείς που είναι φοιτητές;

Νομίζω ότι είναι πρόβλημα κοινής γνώμης - κοινωνικής κατακραυγής. Πες ότι είσαι αστυνόμος. Μπαίνεις στο ΑΠΘ να συλλάβεις κάποιον. Τι θα ακούσεις από τους γύρω σου; Φωνές συμπαράστασης ή φωνές αγανάκτησης; Έχουμε συνηθίσει ως κοινωνία να αποκαλούμε τους αστυνόμους "μπάτσους". Πες ότι είσαι αστυνόμος. Μπαίνεις στο ΑΠΘ να βοηθήσεις κάποιον που σε πήρε τηλ. γιατί αυτή είναι η δουλειά σου. Τι χρωστάς να ακούς "μπάτσος, γουρούνι, δολοφόνος", a priori, γιατί έτσι. Υπάρχει κίνδυνος να τους λιντσάρουν αναρχοαυτόνομες ομάδες; Πριν από λίγο καιρό ένας φύλακας δεν πήγε στο νοσοκομείο από ξύλο από τέτοιες ομάδες; Άρα τελικά υπάρχει κίνδυνος για την αστυνομία ή όχι; Και τέλος πάντων άνθρωποι δεν είναι κι αυτοί;

@Grecs
Εμένα η λύση σου δε μου φαίνεται ούτε πρακτική ούτε προσγειωμένη. Σαν τις λύσεις που προτείνουν μικρά ανώριμα παιδιά. Ή η miss Υφήλιος ένα πράμα. World Peace κι έτσι. Κατά τα άλλα ναι όντως είναι λύση. Ξήλωμα όλα και φτιάξιμο απ'την αρχή. Συμφωνώ. Με το δικό μου σκεπτικό όμως έτσι;
Στο μεταξύ σου εύχομαι να μην αισθανθείς τι είναι να έχεις δουλέψει για να φτιάξεις/αγοράσεις κάτι και ύστερα να έρχονται οι άλλοι να στο κλέβουν. Γιατί αυτό μου βγάζει το μήνυμά σου. Αναισθησία. Σα να μην δούλεψες/έφτιαξες ποτέ σου τίποτα. Σα να μην έχεις χτίσει ποτέ σου τίποτα αξιόλογο που να το πονάς. Κι έρχεται η Vasso να σου πει μου έκλεψαν πράγματα άξιας και συ της λες... ξύλωμα πολιτικού σκηνικού.

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #26 on: January 27, 2014, 17:29:25 pm »

bouzia πολύ το ψάχνεις προς μια αδιέξοδη κατεύθυνση οπότε εκ των πραγμάτων δεν είναι μια κατεύθυνση για συζήτηση.

Η αστυνομία κωλυσιεργεί επίτηδες ως μια πιστή στα ιδανικά της δημόσια υπηρεσία. Ως τέτοια πρέπει να εξετάζεται, μην την κοιτάς ούτε καν σα σύνολο ανθρώπων αλλά σαν γραφειοκρατική μπουτίκ κρεάτων. Στα όργανα αναφέρομαι. Δε θέλω να τους μειώσω τους ανθρώπους αλλά έτσι τους χειρίζεται η υπηρεσία.

Προσωπικά δε θεωρώ ότι η συζήτηση οδηγεί κάπου αν αναλυθεί η αστυνομία και ο ρόλος της. Έτσι όπως είναι το σύστημα, δεν μπορεί να φταίει.
Στα μεγάλα αστικά κέντρα θα δεις εγκληματικότητα σε ένα χρόνο που δε θα δεις σε μια ζωή στην επαρχία.
Το'χουν αυτό τα αστικά κέντρα. Από κει εμφανίστηκε ούτως ή άλλως η εγκληματικότητα. Από τις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες που δημιουργεί ένα αστικό περιβάλλον.

Λύσεις για χειρισμό της εγκληματικότητας που προτείνω:
1) μένετε (σπίτι) στην επαρχία
2) υποψιάζεστε και τη σκιά σας όταν πάτε σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο
3) δε δίνετε στόχο/πάτε γυρεύοντας

Διζ.

ForestBlack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #27 on: January 27, 2014, 17:40:31 pm »

μια χαρά εγκληματικότητα έχει η επαρχία. τπτ δν της λείπει.

το απθ είχε βγάλει ανακοίνωση για παρουσία μελών της ΙΘΑΚΗΣ (η κάτι παρεμφερές δν είμαι σίγουρος). γενικά αυτό είναι προς την σωστή κατεύθυνση νομίζω.
« Last Edit: January 27, 2014, 17:44:12 pm by ForestBlack » Logged
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #28 on: January 27, 2014, 17:41:53 pm »

από πού είσαι φόρεστ και πόσα χρόνια είσαι σαλονίκη?

ForestBlack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #29 on: January 27, 2014, 17:43:57 pm »

ψήσου να μείνουμε on topic
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: