• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:08:41 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:08:41 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 109
Total: 156
thaliatsk
Liamos
Zoe06
boulionis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
apal
Το παγώνι
Yamal
Summand
theofr
dinoschalv
mprova
kostas1507
chaniotism
chrisg
lasef
Elenit
Saint_GR
Pakapis5
AlexKyr
Athinaaz
sassi
kpap17
George15
nikd
george14
parvanitid
ArchieHadCells
mavropan
evax
kouf
alex_samaras_
dimitrisblioumis
taniakrg
agapi
LambisTr
abiki
Tsomp
Giorgos2222
alababamas4444
Mr Watson
maestros
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Slut-shaming
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Slut-shaming  (Read 3588 times)
g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
Slut-shaming
« on: December 17, 2013, 16:17:04 pm »

Slut shaming: Η ταπείνωση μιας γυναίκας της οποίας η σεξουαλικότητα δεν ακολουθεί το στενό πατριαρχικό μοντέλο. Άμεσο αποτέλεσμα αυτής της διαπόμπευσης είναι ότι στα μάτια κάποιου κόσμου, η σεξουαλικότητα μιας γυναίκας (ή / και τα ρούχα που φοράει) μπορεί να αντιμετωπιστεί ως αίτιο μιας επίθεσης. Αρκετός κόσμος πιστεύει ακόμη πως στην περίπτωση π.χ. ενός βιασμού παίζει ρόλο τι έκανε ή τι φορούσε το θύμα ενώ ΤΟ ΜΟΝΟ πράγμα που παίζει ρόλο είναι οι πράξεις του βιαστή. (Διάβασε περισσότερα και πιο αναλυτικά εδώ.)

http://kamenasoutien.com/glossary/

Slut shaming (also hyphenated, as slut-shaming) is a concept in philosophy on sexuality. It is a neologism used to describe the act of making any person feel guilty or inferior for certain sexual behaviors or desires that deviate from traditional or orthodox gender expectations, or that which may be considered to be contrary to natural or religious law. Some examples of behaviors over which women are said to be "slut-shamed" include: violating accepted dress codes by dressing in sexually provocative ways, requesting access to birth control,[1][2][3] having premarital or casual sex, or being raped or sexually assaulted.[4]

http://en.wikipedia.org/wiki/Slut-shaming

boudou

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
Re: Slut-shaming
« Reply #1 on: December 17, 2013, 16:21:02 pm »

ενδιαφέρον, αλλά λίγο άσχετο με το βίντεο

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
g
Veteran

View Profile
« Reply #2 on: December 17, 2013, 16:24:16 pm »

Καθόλου άσχετο  .Εκτός αν όλοι αυτοί απο κάτω έχουν δίκιο ,εκφράζονται απόλυτα συνειδητά και είναι απόλυτα υγιείς . Φυσικά ,μπορείς το θέμα να το δείς και πολύ γενικότερα...

Αφορμή το παρακάτω βίντεο και τα σχόλια του :

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=8W6ShhlN4tE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=8W6ShhlN4tE</a>

22 hours ago

koita epidi eist apla poutano xekola koritsakia kai anagoga
elate me thn opisthen gt to na krazete to mono p kanete ein na m peftei o poutsos mhn anigete to stoma sas ton vothro kai sto limani grigora

2 days ago

που ειδατε την ομορφια;; στην πουτανια σαςς;; :Ο

23 hours ago

ενω εσυ που εχεις φαει πολλες πουτσες εισαι στον ισιο δρομο... ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΡΝΗ!!!!

Ντάξει και φυσικά η χριστιανική ηθικολογία, ο ρατσισμός και η σκατοψυχιά δίνουν ρεσιτάλ.
« Last Edit: December 17, 2013, 16:34:13 pm by g » Logged

RFed the King
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3 on: December 17, 2013, 16:34:09 pm »

Εσυ τι σχολιο θα εκανες απο κατω ας πουμε?
Δεν το ρωταω ειρωνικα,απλα θα ηθελα να μαθω εσυ πως θα το διαχειριζοσουν!Δεν συμφωνω με τα σχολια απο κατω δεν μου αρεσουν και θεωρω οτι και αυτα προερχονται απο ατομα χαμηλου επιπεδου και νοημοσυνης.Εσυ ως νοημον ανθρωπος τι θα εγραφες?

ΥΓ:Εμενα το εν λογω βιντεο μου φανηκε ξεκαρδιστικο αρχικα για αυτο και το ανεβασα.Νομιζω αντικατοπτριζει την καταντια μας.
« Last Edit: December 17, 2013, 16:39:09 pm by RFed » Logged

"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."
g
Veteran

View Profile
« Reply #4 on: December 17, 2013, 16:38:14 pm »

Κάποιο που θα έβριζε τους σχολιαστές μαλάκες υποθέτω. ΑΝ ήθελα όντως να βοηθήσω την κοινωνία ,τον κόσμο ,τις κοπέλες, και αν όντως ήμουν όσο ευαίσθητος εμφανιζόμουν θα τις έστελνα προσωπικό μήνυμα που φαντάζομαι θα έλεγε για τα σεξουαλικά στερεότυπα, την εμπορευματοποίηση ,τον σεξισμό ,την επιθετικότητα μέσω νετ και τι λειτουργίες επιτελεί κτλπ
« Last Edit: December 17, 2013, 17:10:18 pm by g » Logged

g
Veteran

View Profile
« Reply #5 on: December 17, 2013, 16:52:47 pm »

Βασικά, μάλλον παίρνει άλλη μορφή η κουβέντα ,και απομακρύνεται απο το θέμα του slut shaming --στο οποίο ήθελα να κεντριστεί-- παρόλαυτα, νομίζω, ότι παρόμοιοι μηχανισμοί λειτουργούν στο βάθος για να παραχθούν και όλες οι υπόλοιπες επιθετικές κρίσεις που παρατηρούντα στα σχόλια. Η διαφορά είναι, ότι κάποιοι ,εκλογικεύουν αυτήν την επιθετικότητα με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ως ηθική ή ως κοινωνικό ενδιαφέρον.

Μεταφορά της κουβέντας απο το shout .

Gru
Today at 15:49:33
Εγω όταν είδα το βιντεο γελασα δεν θυμωσα και δεν στεναχωρηθηκα σε πρωτη φαση οπως θα εκανα αν εβλεπα καποιο αλλο βιντεο οπως ειπες..!!Και συμφωνω σε ολα με το Λαμπρο..και δεν ειναι ακριβως οτι μ ενοχλησε..δεν ειμαι ετσι εγω κ δεν μ αρεσε δεν θα τις πιασω απο το μαλλι για να τις αλλαξω..Θα το εκανα ισως αν ημουν στη θεση των γονιων της π βλεπουν την κορη τους να  βγαινει εξω και να μιλαει ετσι και μαλλον δεν κανουν τιποτα..!!οσο για την παιδεια το πιο απλο θα σ πω..ενας καθηγητης δεν βρεθηκε να τα πιασει και να τα πει γιατι συμπεριφερεστε ετσι?Ελπιζω να μην παρεξηγησεις αυτο π ειπα απλα δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα απο εδω..

Lampros
Today at 15:30:37
Θα σου πω τι σιχαίνομαι στο συγκεκριμένο βίντεο...την έλλειψη παιδείας σε όλα της τα επίπεδα..βλέπω 2 κορίτσια τα οποία έχουν υιοθετήσει το "αμερικανικού" στυλ lifestyle δηλαδή την πουτανιά που εδώ και δεκαετίες είναι μόδα...συνδυασμένο με το χαμηλό πνευματικό επίπεδο και την αφέλεια της εφηβείας.Όλα αυτά μαζί=bad combination...θα μου πεις μα είναι 15/φταίνε οι γονείς/η κοινωνία....δηλαδή και όταν θα γίνουν 20 ή 30 το ίδιο θα λες?ας μην τις κρίνουμε είναι μικρές?Γιατί στο υπογράφω το μεγαλύτερο ποσοστό ατόμων αυτού του στυλ δεν θα αλλάξει μεγαλώνοντας. Όλοι στην ίδια χώρα γεννηθήκαμε και λίγο ως πολύ περάσαμε παρόμοιες καταστάσεις(μιλάω για την πλειοψηφία), Απο ένα σημείο και μετά κάνεις τις επιλογές σου...δικαίωμά μου να τις κρίνω
g
Today at 15:28:10
Gru ,επίσης, γιατί ακριβώς μειώνουν τον εαυτό τους ? Θέλετε να μεταφέρω την κουβέντα σε κάποιο τόπικ ?
g
Today at 15:21:21
Είστε σίγουροι ότι αντιδράτε με τον ίδιο τρόπο στα εμετικά βίντεο του youtube που είναι αντικειμενικά πολ πιο επιδραστικά και αρνητικά σημαντικά για τον κόσμο ? Πχ βίντο μίσους ,φασιστών κτλπ .

Για πες Λάμπρο τι σιχαίνεσαι στην ανθρωπότητα ? Gru τι ακριβώς σε ενόχλησε στο βίντεο και τι προτείνεις να γίνει με την παιδία ασπούμε ? Τα σχόλια απο κάτω τι σας λένε ?
Gru
Today at 15:16:38
ναι και εγω καπως ετσι μεγαλωσα γαλλικα πιανο και μπαλετο απο το πρωι μεχρι το βραδυ..για αυτο μπορω και αρθρωνω καποιες λεξεις
Pres
Today at 15:14:18
το θέμα είναι ταξικό. ένα κοριτσάκι που μεγαλώνει με γαλλικά και πιάνο δε μιλάει έτσι
Lampros
Today at 15:11:20
Εφηβική τρέλα απο εφηβική τρέλα διαφέρει..για μένα αυτό είναι χαρακτηριστικό μεγάλου μέρους των σημερινών έφηβων...πολύ μεγαλύτερου μέρους απο αυτό που υπήρχε όταν εγώ ήμουν 15
Gru
Today at 15:09:58
Ειναι κριμα να βλεπεις κοριτσια στην ηλικια τους να μιλανε ετσι και να μειωνουν τον ιδιο τους τον εαυτο..Για μενα δεν ειναι καμια εφηβικη αυτοπεποιθεση ειναι απλα ελλειψη παιδειας..Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σημαντικο το αισθητικο προβλημα ο καθενας με τα γουστα του..
Lampros
Today at 15:08:30
Γιατί πρέπει να κάνω κριτική στην ουσία του βίντεο?(και ποια είναι αυτή τελικά?)Όταν βλέπω κάτι που αντιπροσωπεύει πολλά απο αυτά που σιχαίνομαι στην ανθρωπότητα απλά θα το κράξω μπας και γλυτώσω τον εμετό.δεν θα τις αλλάξω με ένα σχόλιό μου στο youtube ή στο φόρουμ.Κάπως θα δείξω την αηδία μου....
g
Today at 14:57:44
το βίντεο είναι τα πραγματικά κορίτσια αυτά που μιλάνε .Αρα και γω για το βίντεο μίλησα .Δεν είναι κάποια προσομοίωση άνθρωποι είναι και μάλιστα μικροί και θέλει προσοχή το τι και πως το λες .Επίσης όταν αρχίζεις να δομείς και να αναλύεις το τι σε ενοχεί σε τέτοια βίντεο θα ανακαλύψεις ίσως πολλά περίεργα πράματα που γενικά έχεις ξεχάσει ,απωθήσει και κρύψει ...Ποιό είναι δηλαδή το πρόβλημα ? Το ηθικό, το αισθητικό ,το ποιό ?Και γω τι θέλω απο αυτές ?
g
Today at 14:54:42
Τότε να μην νομίζει ο κάποιος ότι είναι έστω και λίγο ορθότερος κοινωνικά Smiley .Το να ξορκίζεις το κακό βρίζοντας κοριτσια 15 χρονών αποδεικνύει την δικιά σου αρρώστεια περισσότερο εννοώ δηλαδή .Χώρια απο τα αποτελέσματα ...Ντάξει ,μερικές εκφράσεις του έχουν πλάκα, σίγουρα :>
Pres
Today at 14:54:08
μερικές φορές τα τσουλάκια είναι απλά τσουλάκια. τι σοβαρή κριτική να κάνεις ρε g?
silvo
Today at 14:53:29
g δεν σε έιπα ότι αυτοί που σχολιάζοθυν είνια καλύτεροι... Για το βίντεο το ίδιο μίλησα!
RFed
Today at 14:52:15
σε αυτοι θα συμφωνησω με τη Gru...Και επισης οταν το εκαναν το βιντεο το εκαναν για να προκαλεσουν και ηξεραν τι θα περιμενουν...
Gru
Today at 14:49:35
δεν νομιζω οτι κάποιος θα εγραφε μια σοβαρη κριτικη κατω απο το βιντεο τους..
g
Today at 14:46:39
silvo ειμαι σίγουρος ότι τα περισσότερα γαμίδια στα σχόλια ,που βγάζουν δηλητήριο, δεν είναι καλύτερα απο τις κοπέλες που στην τελική έστω και λόγω εφηβικής αυτοπεποίθησης και τρέλας έκαναν αυτή τη σαχλαμάρα. Καμία σοβαρή κριτική πάνω στο βίντεο απο πραγματικά ενήλικους ανθρώπους .Μόνο νευρωτικά ανεύθυνα σκατόπαιδα βλέπω.

http://en.wikipedia.org/wiki/Slut-shaming
silvo
Today at 14:29:22
Εμένα με ενοχλεί ότι η έκφραση τους η δημοσία είναι αυτή της και καλά μαγκιάς γι ανα το παίξω άνετη με χυδαίο και σεξιστικό τρόπο!
g
Today at 14:27:16
Απλώνουμε γύρω μας τη μαύρη σημαία ,αφήστε ήσυχη τη νεολαία ...
g
Today at 14:26:53
Μια χαρά είναι τα κοριτσάκια. Εσείς είστε κακόγουστοι και συντηρητικοί. Η άλλη λέει δεν της άρεσε το enter the ninja ξερωγώ ...
RFed
Today at 13:43:02
γιατι μονο τους πρωιν και τους νυν τιποτα?
Gru
Today at 13:35:54
@Lampros ήθελες και τα παθες.. Tongue
ΚΗΜΜΥ
Today at 13:33:40
βγαλτε κανα προγραμμα το φελεκι μου
RFed
Today at 13:31:45
δεν θα το ελεγα(για εμενα ηταν εξευτιλιστικο ενα τραγουδι με μια κοπελα και τον νιτζα?) ,αλλα οκ εχεις ενα δικιο...Απλα ειναι καλο να βλεπεις και κατι τετοιο για να καθεσαι να σκεφτεσαι που εχουμε φτασει.Επισης ηταν ηδη ανεβασμενο στο διαδικτυο για σχολιασμο so....
Lampros
Today at 13:29:44
@Gru δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτά που είδα στα προφίλ τους...γιατί έπρεπε να το ψάξω???
silvo
Today at 13:27:52
ναι αλλά αυτά που ανεβάζω εγώ έχουν πλάκα χωρίς να ξεφτυλίζουν αξιοπρέπειες!
Gru
Today at 13:24:57
για σενα @Lampros
Gru
Today at 13:24:35
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1385425_227672590731608_1032900410_n.jpg
RFed
Today at 13:23:20
που εχουμε φτασει :/
Για ποιο λογο να το κανουν?
Lampros
Today at 13:15:57
Θα τις ψάξω στο φβ...
jimPster
Today at 13:09:26
σας αποχαιρετουμε ,"παμε να φαμε" γιατι ειμαστε μουναρες χαχαχα
τα θελουν και τα λενε
Lampros
Today at 13:06:26
Παρατήρηση: Της αριστερής της έχει πέσει το φρύδι με το piercing
RFed
Today at 13:03:51
μπαινω γιουτιουμπ και το ειχε στα προτεινομενα ο.Ο
Βασικα μολις το βλεπω λεω ωρα να γελασω
jimPster
Today at 13:03:37
συγκινηθηκε το μουνι μου
σου το ορκιζομαι δακρυσε!!
χαχαχα (χαβαλε εχουν μωρε ,μικρα ειναι(Wink)
Lampros
Today at 13:00:26
νιώθω το iq μου να πέφτει
Gru
Today at 12:58:30
Πως το βρήκες ρε RFed αυτό?
RFed
Today at 12:54:52
εντω μεταξυ εχω δει μεχρι εκει που λεει "ειμαι η ευα φοξ"μετα δεν αντεχω αλλο και το κλεινω :Ρ
Ειναι χαζες ηλιθιες γαμοτο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αλντεμπαράν
Today at 12:52:48
πως κατάφεραν και κάναν βιντεοληψία στα 240p εν έτει 2013???(το μονο αξιο σχολιασμου:P)
RFed
Today at 12:52:10
αφου ειναι τραγικες,νομιζεις αυτα που ανεβαζεις εσυ ειναι καλυτερα?
silvo
Today at 12:51:16
ειλικρινά που το βρήκες το αστείο;
RFed
Today at 12:43:04
χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

http://www.youtube.com/watch?v=8W6ShhlN4tE

« Last Edit: December 17, 2013, 16:59:45 pm by g » Logged

Gru
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #6 on: December 17, 2013, 16:55:30 pm »

Αυτό που σε ενόχλησε δηλαδή ήταν τα σχόλια από κάτω?

http://www.youtube.com/watch?v=4b-GDNrmWqI
boudou

View Profile
« Reply #7 on: December 17, 2013, 16:56:28 pm »

ο g φαίνεται πως έχει μπερδέψει την ελευθερία με την ασυδοσία

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #8 on: December 17, 2013, 17:03:47 pm »

και ο pres την επανάληψη με την πρωτοτυπία

pay close attention
boudou

View Profile
« Reply #9 on: December 17, 2013, 17:09:03 pm »

δεν μπορώ να εκφραστώ καλά στο φόρουμ.

g
Veteran

View Profile
« Reply #10 on: December 17, 2013, 17:09:10 pm »

Quote from: Gru on December 17, 2013, 16:55:30 pm
Αυτό που σε ενόχλησε δηλαδή ήταν τα σχόλια από κάτω?

Κυρίως ναι.

Μην ξεχνάμε ότι κατά την εφηβεία, πολλές φορές, η υπέρμετρη αξιολόγηση του εγώ που αποτελεί φυσιολογική διαδικασία μπορεί να εκφράζεται μέσα απο το "software" της εμπορευματικής καπιταλιστικής κατασκευής ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ . Το "ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ" αυτό ,πάει να πεί ,κάτι που ξεπερνάει σημειακά τα αισθητικά και ηθικά όρια μιας κοινωνίας .Το πως τοποθετείσαι ως ενήλικας με προσωπικότητα, και με πια προοπτική ,σε κάτι τέτοιο, με προβληματίζει.Η γνώμη μου είναι, σίγουρα όχι με εξωτερίκευση και κατεύθυνση των δικών σου καταπιέσεων και προβλημάτων στο "πρόβλημα" που υποτίθεται ότι αντιμετωπίζεις . Δεν λέω ότι κάνατε αυτό .Αφορμή ήταν τα σχόλια στο shout για να διευρυνθεί λίγο η βάση της όποιας κουβέντας προκύψει.

Gru
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #11 on: December 17, 2013, 17:14:38 pm »

Οκ και για μένα τα σχόλια ήταν χάλια ούτε καν μπήκα στο κόπο αρχικά να τα κοιτάξω γιατί ήξερα τι θα γινόταν από κάτω, όπως στα περισσότερα βίντεο του youtube..
Τώρα ως προς το πως το είδα εγώ..γέλασα τι να κάνω δεν άντεξα..Είναι χαζο θέαμα πως να το κάνουμε..και δυστυχως σε αυτα τα κορίτσια δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω..Αν είχα κάποια στο στενό μου περιβάλλον θα έκανα πολλά όσα τουλαχτιστον περνάνε απο το χέρι μου.

http://www.youtube.com/watch?v=4b-GDNrmWqI
Lampros

View Profile
« Reply #12 on: December 17, 2013, 17:19:28 pm »

δηλαδή αν αυτές ήταν ενήλικες θα άλλαζε το πράμα?

εγώ νομίζω οτι το υπεραναλύεις. Απλά μας κακοφαίνεται γιατί είναι κάτι που επιθυμούμε να μην βλέπουμε..

προσωπικά το συγκεκριμένο μπορεί να με κάνει να νιώθω και χειρότερα απο ένα αντίστοιχο βίντεο ενηλίκων (με περιεχόμενο παρόμοιο ή όχι), διότι ακριβώς αυτές είναι μικρές και αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο κομμάτι της επόμενης γενιάς (και είναι στενάχωρο να βλέπεις οτι μπορεί να γίνει χειρότερη απο τη δική σου)

potatoes gonna potate..
RFed the King
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #13 on: December 17, 2013, 17:27:26 pm »

Quote from: Lampros on December 17, 2013, 17:19:28 pm
δηλαδή αν αυτές ήταν ενήλικες θα άλλαζε το πράμα?

προσωπικά το συγκεκριμένο μπορεί να με κάνει να νιώθω και χειρότερα απο ένα αντίστοιχο βίντεο ενηλίκων (με περιεχόμενο παρόμοιο ή όχι), διότι ακριβώς αυτές είναι μικρές και αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο κομμάτι της επόμενης γενιάς (και είναι στενάχωρο να βλέπεις οτι μπορεί να γίνει χειρότερη απο τη δική σου)
Θα συμφωνησω μαζι σου,το γεγονος οτι ειναι μικρες ειναι το στεναχωρο.Αυτες και ο καθε αυτος ειναι το μελλον και ειναι ασχημο να βλεπεις οτι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να επιδειχτουν ως σεξουαλικα αντικειμενα και τιποτα αλλο.
(θα ξαναπω οτι το βιντεο δεν αντεξα να το παρακολουθησω ολο,βασικα το μονο που ειδα ηταν μερικα δευτερολεπτα και επειτα με επιαναν νευρικα γελια)

Τα σχολια απο κατω ουτε εγω μπηκα στον κοπο να τα διαβασω γιατι περιμενα τι θα γραφουν.
Quote from: g on December 17, 2013, 16:38:14 pm
Κάποιο που θα έβριζε τους σχολιαστές μαλάκες υποθέτω. ΑΝ ήθελα όντως να βοηθήσω την κοινωνία ,τον κόσμο ,τις κοπέλες, και αν όντως ήμουν όσο ευαίσθητος εμφανιζόμουν θα τις έστελνα προσωπικό μήνυμα που φαντάζομαι θα έλεγε για τα σεξουαλικά στερεότυπα, την εμπορευματοποίηση ,τον σεξισμό ,την επιθετικότητα μέσω νετ και τι λειτουργίες επιτελεί κτλπ
Δηλαδη αυτο που υποτιθεται οτι θα εκανες αν νοιαζοσουν εσυ θα ηταν το σωστο?Ετσι και εσυ τις κατακρινεις και γινεσαι ιδιος με τους σχολιαστες.Αν πραγματι δεν σε ενοχλουν αυτες και σε ενοχλει το κραξιμο απο κατω τοτε θα επρεπε να στειλεις σε καθε χρηστη ενα μηνυμα που θα εξηγεις για ποιο λογο ειναι λαθος αυτο που κανουν!

"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #14 on: December 17, 2013, 17:46:31 pm »

Quote from: RFed on December 17, 2013, 16:34:09 pm
Εσυ τι σχολιο θα εκανες απο κατω ας πουμε?
Δεν το ρωταω ειρωνικα,απλα θα ηθελα να μαθω εσυ πως θα το διαχειριζοσουν!Δεν συμφωνω με τα σχολια απο κατω δεν μου αρεσουν και θεωρω οτι και αυτα προερχονται απο ατομα χαμηλου επιπεδου και νοημοσυνης.Εσυ ως νοημον ανθρωπος τι θα εγραφες?

ΥΓ:Εμενα το εν λογω βιντεο μου φανηκε ξεκαρδιστικο αρχικα για αυτο και το ανεβασα.Νομιζω αντικατοπτριζει την καταντια μας.

Δεν πρέπει να κάνεις σχόλιο. Όταν απευθύνεσαι συγκεκριμένα σε τέτοιες ηλικίες, η καλύτερη αντιμετώπιση σε κάτι στρεβλό είναι η αδιαφορία. Αν αντιδράσεις, θα αντιδράσουν παραπάνω λόγο εφηβίας. Αν όμως τις απαξιώσεις, τότε θα καταλάβουν ότι ο τρόπος που διάλεξαν να τραβήξουν τη προσοχή είναι λανθασμένος.

Υ.Γ. ΠΕΔΙΟ 3 δεν έχετε;
Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: