• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:17:23 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:17:23 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 91
Guests: 115
Total: 206
papajohnn06
gcheristanidhs
mkakale
kourkou
george14
tasos_ntv
kokkinosgior
annaparask
akoil
thathas12
noimaginationforthis
alice
WeirdAlex
sofoklhs_pizza
akontel
Sanaia
George15
BCosT
Κaraflodaimonas
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Spyros.kleanthous
marwt
Kaniki
Arakapas
evtrents
vasilis saitis
Kenedy
alexlemp
acapulco
adamchatz
elischat
georgepana9
Mikekmp
npalami
angelos
adelaine
stelinas
simosilias
PanosPapaspirou
nick_slendy
PurpleWitch
Ma8hths Indou
grosdanis
Alex Kosmas
DimKaratzas
vastridam
hacky
Konstantina Karamani
Captain
Nefeli Nikita
NickSpan
kstavroulis
melisste22
Carot1456
stavros0201
chondrosp
kzmekos
lina_zs
apal
kraxtopoulos
thegreekbaron
Giorgos2222
La
Tasaris
Annapar
Petros Ts
almpandr
A-TheITGuy
chryssana
kevangelo
despoina15
Soto Gonzalez
thomasdt
tzortzis
Saint_GR
tasos gourd
themis01
Chrisapostol
pipitsenko
lelenia
Giannis_Kako
marnas
Ntinomanolo123
EvanTsir
ntinara
andreaspaper
stloukas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 3ο Εξάμηνο > Δομές Δεδομένων (Moderators: chatzikys, Tasos Bot, tzortzis) > [Δομές Δεδομένων] Ημερομηνία Παράδοσης της 3ης Εργασίας
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Ημερομηνία παράδοσης  (Voting closed: December 19, 2013, 21:28:44 pm)
29 Δεκεμβρίου - 6 (7.7%)
4 Ιανουαρίου - 29 (37.2%)
10 Ιανουαρίου - 43 (55.1%)
Total Voters: 74

Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: [Δομές Δεδομένων] Ημερομηνία Παράδοσης της 3ης Εργασίας  (Read 4910 times)
Fcoriolis
Guest
Re: [Δομές Δεδομένων] Ημερομηνία Παράδοσης της 3ης Εργασίας
« Reply #15 on: December 17, 2013, 13:54:49 pm »

Quote from: ΚΗΜΜΥ on December 17, 2013, 13:53:31 pm
Quote from: The Batman on December 17, 2013, 13:47:50 pm
Δεν έχει σημασία να σε ενημερώσουν για το βαθμό πρέπει να περαστεί στη γραμματεία πρώτα   Wink

Χαλαρωσε...
Οι μισοι θα περιμενουν αναλογικες μεχρι το πασχα... καλοκαιρι
Εγώ δεν έχω prob απλά ενημερώνω!
Exomag
Veteran
Διεστραμμένος

unfortunate...

View Profile
« Reply #16 on: December 17, 2013, 14:04:44 pm »

Δεν είναι πολύ δύσκολο:
  • Η παράταση μέχρι τις 10 Ιανουαρίου είναι λίγο υπερβολική, με τη λογική ότι μιλάμε για διάστημα ~30 ημερών, ενώ για τις προηγούμενες εργασίες είχαμε ~20 μέρες περιθώριο. Ακόμα και να αφαιρέσεις γιορτές/αργίες/κλπ, πάλι υπάρχει διαφορά.
  • Αν πάρει τόσο μεγάλη παράταση η 3η εργασία, θα καθυστερήσει πολύ η όλη διαδικασία του μαθήματος. Οπότε και θα καθυστερήσει ο διαγωνισμός (θα πάει μετά την εξεταστική, που δεν είναι βολική περίοδος για όποιον θα ήθελε να ασχοληθεί με την εργασία), και θα βγουν πολύ αργά τα αποτελέσματα της εξεταστικής (που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για μερικούς που θα χρειάζονται για τον x/y λόγο να μάθουν εγκαίρως τη βαθμολογία τους και να περαστεί αυτή στη γραμματεία, και το πιο φυσικό είναι πως θα πρέπει να προνοήσουμε και για το έστω ένα τέτοιο άτομο που θα υπάρξει).
  • Η προθεσμία που δόθηκε αρχικά (ή έστω μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, μετά την πρώτη παράταση) θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει πως είναι αρκετές και γιατί οι διδάσκοντες αποφάσισαν σε αυτή, και γιατί πχ την προηγούμενη χρονιά δεν υπήρξε τέτοιο θέμα, και γιατί η εργασία είναι σαφώς μικρότερη σε όγκο δουλειάς από τη δεύτερη (που είχε, μάλιστα, μικρότερη προθεσμία), και γιατί είναι σαφώς ευκολότερη από πχ τη  δεύτερη εργασία.

FYI πάντα...
« Last Edit: December 17, 2013, 14:25:34 pm by The Batman » Logged

Fcoriolis
Guest
« Reply #17 on: December 17, 2013, 14:27:01 pm »

Quote from: Exomag on December 17, 2013, 14:04:44 pm
Δεν είναι πολύ δύσκολο:
  • Η παράταση μέχρι τις 10 Ιανουαρίου είναι λίγο υπερβολική, με τη λογική ότι μιλάμε για διάστημα ~30 ημερών, ενώ για τις προηγούμενες εργασίες είχαμε ~20 μέρες περιθώριο. Ακόμα και να αφαιρέσεις γιορτές/αργίες/κλπ, πάλι υπάρχει διαφορά.
  • Αν πάρει τόσο μεγάλη παράταση η 3η εργασία, θα καθυστερήσει πολύ η όλη διαδικασία του μαθήματος. Οπότε και θα καθυστερήσει ο διαγωνισμός (θα πάει μετά την εξεταστική, που δεν είναι βολική περίοδος για όποιον θα ήθελε να ασχοληθεί με την εργασία), και θα βγουν πολύ αργά τα αποτελέσματα της εξεταστικής (που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για μερικούς που θα χρειάζονται για τον x/y λόγο να μάθουν εγκαίρως τη βαθμολογία τους και να περαστεί αυτή στη γραμματεία, και το πιο φυσικό είναι πως θα πρέπει να προνοήσουμε και για το έστω ένα τέτοιο άτομο που θα υπάρξει).
  • Η προθεσμία που δόθηκε αρχικά (ή έστω μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, μετά την πρώτη παράταση) θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει πως είναι αρκετές και γιατί οι διδάσκοντες αποφάσισαν σε αυτή, και γιατί πχ την προηγούμενη χρονιά δεν υπήρξε τέτοιο θέμα, και γιατί η εργασία είναι σαφώς μικρότερη σε όγκο δουλειάς από τη δεύτερη (που είχε, μάλιστα, μικρότερη προθεσμία), και γιατί είναι σαφώς ευκολότερη από πχ τη  δεύτερη εργασία.

FYI πάντα...
+1 δεν χρειάζεται να έχουμε τόσες μέρες για την εργασία
1 βδομάδα άδειαθα έχουμε ούτως ή αλλως μέσα στις γιορτές.
Mr K
Guest
« Reply #18 on: December 17, 2013, 18:46:18 pm »

Εγώ διαφωνώ με τους υπο τελεία λόγους του συναδέλφου  Tongue καθώς και το "οτι η εργασία ειναι πιο εύκολη απο το β part" (σαν παλιός και μιλώντας για προηγούμενες γενιές και γενιές, εδώ τα παρατάνε όλοι). Μια παράταση ειναι αναγκαία τουλάχιστον μέχρι 4, αν  μέχρι 10 ακόμα καλύτερα. Η διόρθωση του μαθήματος δεν παίζει να αργήσει, οι τύποι πιάνουν πουλιά στον αέρα.

Για τον τομέα: αρκεί να ξέρεις ότι έχεις πιάσει, η δήλωση μαθημάτων έτσι και αλλιώς πιάνει παρατάσεις μηνών  Tongue

Για όσους δεν θέλουν παράταση: αμα μπορείτε και τελειώνετε εργασίες σε μια νύχτα, δεν σημαίνει ότι μπορούν όλοι  Smiley Μια καλή λύση για να μην σπαταλείτε και εσεις τον  χρόνο σας, είναι η βελτίωση των αλγορίθμων σας για το διαγωνισμό. (Επιτρέπεται σε οποιαδήποτε φάση, ακόμα και πριν τη διορία παράδοσης της 3ης εργασίας  Tongue ) Grin Grin

Φιλικα προς τους πολυαγαπημένους Batman και Exomag.  Cheesy Cheesy
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #19 on: December 17, 2013, 18:54:38 pm »

Δεν νομίζω ότι υπάρχει υπερβολή σε τέτοιου είδους θέματα. Τα μαθήματα προγραμματισμού δίνονται και από μεγαλοετείς, οι οποίοι έχουν και άλλες δουλειές, και από άτομα τα οποία βρίσκονται σε ομάδες όπου ο ένας μένει μακριά από τον άλλον και δεν τους βολεύει η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου. Για όποιον μπορεί να το κάνει γρήγορα, ας το κάνει. Κατά τη γνώμη μου, η εργασία πραγματεύεται ένα πολύ σημαντικό θέμα για τους μελλοντικούς ηλεκτρονικάριους, οπότε θα ήταν καλό να μη χάσει κανείς την ευκαιρία να παρουσιάσει μια αξιοπρεπή υλοποίηση, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να το κάνει.

Για αυτούς που είναι στο όριο για τομέα νομίζω ότι οι διορθώνοντες μπορούν να κάνουν κάποια εξαίρεση, δεν νομίζω να έχει κανείς πρόβλημα να δει τα γραπτά του μια μέρα αργότερα (ενώ άλλα μαθήματα όπως η Ηλεκτρονική αργούνε πολύ καιρο, όπως γνωρίζουμε). Η δήλωση μαθημάτων έπαιρνε πάντα παράταση από τότε που έχω μπει νομίζω.

Από εκεί και περά εγώ είμαι υπέρ της άποψης ο διαγωνισμός να γίνει μετά το πέρας της εξεταστικής διότι θα είναι λιγότερο κουραστικό και ίσως περισσότερο ψυχαγωγικό. Δεν ξέρω τί γνώμη έχει ο διδάσκων περι αυτού, όμως.

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Mr K
Guest
« Reply #20 on: December 17, 2013, 18:55:31 pm »

Quote from: The Batman on December 17, 2013, 14:27:01 pm

1 βδομάδα άδεια θα έχουμε ούτως ή αλλως μέσα στις γιορτές.

άδεια για τους μη εργαζόμενους εννοείς  Smiley  Οι υπόλοιποι έχουν το αντίστροφο "εορταστικό ωράριο" που δουλεύουν και κυριακές για να αγοράζουν οι συνάδελφοι που κάνουν java τις υπόλοιπες μέρες  Tongue

(Σόρι που επιτίθεμαι αλλά η άλλη κυριακή με αγχώνει απίστευτα)
« Last Edit: December 17, 2013, 19:00:29 pm by Donquixote Doflamingo » Logged
Mr K
Guest
« Reply #21 on: December 17, 2013, 18:59:19 pm »

Quote from: c0ndemn3d on December 17, 2013, 18:54:38 pm
Από εκεί και περά εγώ είμαι υπέρ της άποψης ο διαγωνισμός να γίνει μετά το πέρας της εξεταστικής διότι θα είναι λιγότερο κουραστικό και ίσως περισσότερο ψυχαγωγικό. Δεν ξέρω τί γνώμη έχει ο διδάσκων περι αυτού, όμως.

Μετά γίνεται απο όσο ξέρω.

Μάλιστα αν έχεις γράψει ήδη 10 και βγεις πχ πρωτος, σε ρωτάνε αν θέλεις οι περισευούμενοι βαθμοί να κυλήσουν όλοι μια θέση (να ευνοηθούν οι υπόλοιποι δηλαδή). (Δεν το έχω επαληθεύσει)

Απλά δεν έχεις χρόνο να βελτιώσεις τον αλγόριθμο παρα μόνο μέσα στην εξεταστική (ε δεν γίνεται και αλλιώς)
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #22 on: December 17, 2013, 19:41:51 pm »

Εγώ, απο τη δικια μου μερια παντα, θα προτιμουσα η εργασια να παρει παραταση για τις 10. Σε αντίθετη περίπτωση εγώ, και το παιδι που ειναι μαζι μου στην ομαδα, δε θα μπορεσουμε να βρεθουμε για να κανουμε μαζι την εργασια. Πράμα που ειναι πιο εύκολο βεβαια(αλλωστε πιο γρηγορα την κανεις μονος σου) ΑΛΛΑ απεχει απο το σκοπο της εργασιας, που ειναι η συνεργασια. Επικοινωνια μεσω Skype κτλ την απορριπτω γτ ειναι χιπστερ.

Και ρε guys, ποιος θα καθεται να κανει εργασια στις γιορτες; :Ρ Τουλαχιστον ετσι με βολευει εμενα(προσωπικα).

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
Fcoriolis
Guest
« Reply #23 on: December 17, 2013, 21:29:31 pm »

Όπως θέλετε ρε παιδιά.
Ψηφίστε και ότι βγει. Smiley
sexycowboy
Θαμώνας

View Profile
« Reply #24 on: December 18, 2013, 03:39:04 am »

Νομίζω ότι μια τέτοια ψηφοφορία θα έπρεπε να γίνει εντός της τάξης και να είχε ληφθεί τελική απόφαση τη Δευτέρα. Το δείγμα που έχει ψηφίσει μέχρι τώρα δεν είναι σε καμία περίπτωση αντιπροσωπευτικό του συνόλου των φοιτητών και δε νομίζω ότι είναι πολλοί αυτοί που πρόκειται να ψηφίσουν και δεν το έχουν κάνει ακόμη. Επίσης, το ενδεχόμενο να γίνει σχετική ψηφοφορία στο μάθημα της Παρασκευής και πάλι δε συμφέρει καθώς οι περισσότεροι που είναι να φύγουν, θα έχουν φύγει ήδη για τις πόλεις τους.
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #25 on: December 18, 2013, 03:49:55 am »

Quote from: sexycowboy on December 18, 2013, 03:39:04 am
Νομίζω ότι μια τέτοια ψηφοφορία θα έπρεπε να γίνει εντός της τάξης και να είχε ληφθεί τελική απόφαση τη Δευτέρα. Το δείγμα που έχει ψηφίσει μέχρι τώρα δεν είναι σε καμία περίπτωση αντιπροσωπευτικό του συνόλου των φοιτητών και δε νομίζω ότι είναι πολλοί αυτοί που πρόκειται να ψηφίσουν και δεν το έχουν κάνει ακόμη. Επίσης, το ενδεχόμενο να γίνει σχετική ψηφοφορία στο μάθημα της Παρασκευής και πάλι δε συμφέρει καθώς οι περισσότεροι που είναι να φύγουν, θα έχουν φύγει ήδη για τις πόλεις τους.

Την προηγούμενη φορά στο μάθημα το μεγαλύτερο μέρος των φοιτητών ήθελε να μετατεθεί η προθεσμία στις 10 Ιανουαρίου ούτως ή άλλως...

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Mpompiras
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #26 on: December 18, 2013, 11:06:08 am »

Quote from: LaBomba8 on December 17, 2013, 13:23:12 pm
Αν κάποιος είναι τόσο οριακά για τομέα και το μόνο που περιμένουν για να βγάλουν βαθμούς είναι ο διαγωνισμός..πιστεύω θα τον ενημερώσουν αν έχει περάσει

Ενημερωθήκαμε από το εργαστήριο οτι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και οι βαθμοί θα περαστούν όλοι μαζί. Άρα αν καποιος καίγεται για το μάθημα απλά δεν το μετράει και δεν μπορεί να πάρει τομέα.
Mpompiras
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #27 on: December 18, 2013, 11:07:21 am »

Και όσο για το poll, είναι 6 μέρες αργότερα, δεν πιστεύω οτι δεν θα προλάβουμε για τη τρίτη εργασία αν παραδοθεί λίγο αργότερα!
« Last Edit: December 18, 2013, 11:11:20 am by katsariz » Logged
Mr K
Guest
« Reply #28 on: December 18, 2013, 11:11:44 am »

Quote from: katsariz on December 18, 2013, 11:06:08 am
Ενημερωθήκαμε από το εργαστήριο οτι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και οι βαθμοί θα περαστούν όλοι μαζί. Άρα αν καποιος καίγεται για το μάθημα απλά δεν το μετράει και δεν μπορεί να πάρει τομέα.

Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να χάσει τομέα, ενώ έχει πιάσει μαθήματα. Οι δηλώσεις μαθημάτων και τομέα δεν παύουν να γίνονται παρα μόνο όταν περαστούν όλα τα μαθήματα στο itc. Δεν ειστε η πρώτη γενιά του πολυτεχνείου, αυτά τα προβλήματα υπήρχαν απο πάντα και λύθηκαν. Έλεος δηλαδή
Mpompiras
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #29 on: December 18, 2013, 11:17:29 am »

Quote from: Donquixote Doflamingo on December 18, 2013, 11:11:44 am
Quote from: katsariz on December 18, 2013, 11:06:08 am

Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να χάσει τομέα, ενώ έχει πιάσει μαθήματα. Οι δηλώσεις μαθημάτων και τομέα δεν παύουν να γίνονται παρα μόνο όταν περαστούν όλα τα μαθήματα στο itc. Δεν ειστε η πρώτη γενιά του πολυτεχνείου, αυτά τα προβλήματα υπήρχαν απο πάντα και λύθηκαν. Έλεος δηλαδή

Οτι ακούω το μεταφέρω αλλά αφου γενικά έχω αυτή την επιιλογή να είμαι πιο σίγουρος γιατί να το ρισκάρω; (Ακόμα και αν  δεν υπάρχει ρίσκο όπως λες)
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: