• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 07:44:01 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 07:44:01 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 5
Guests: 84
Total: 89
gpap
mgrivab
pipitsenko
Vgs
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Πίνακας Ανακοινώσεων > Αγγελίες > Lost & Found (Moderators: hjalmar, chatzikys) > Κλοπή ποδηλάτου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] Go Down Print
Author Topic: Κλοπή ποδηλάτου  (Read 5252 times)
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
Re: Κλοπή ποδηλάτου
« Reply #45 on: December 17, 2013, 22:42:19 pm »

Δε φοράνε κουκούλα, τουλάχιστον αυτος που πιάσαμε δε φορούσε
Απλά φαίνονται νορμάλ, αν ο αλλος κυκλοφορεί με κουκούλα και κόφτη κάνει μπαμ τι πάει να κάνει. Τωρα να δεις καποιον να κυκλοφορει ετσι και να κανεις τη πάπια, ε κάτσε και λούσου τα. Ούτε κάμερα σε σώζει ούτε φύλακας.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #46 on: December 18, 2013, 01:06:59 am »

πολλές μαλακίες διάβασα... Σε καιρό κρίσεις οι κλοπές αυξάνονται. Ότι και να λέτε για κάμερες και παπαριές είναι περιττά. Ο μόνος τρόπος να μην κλαπεί κάτι είναι να υπάρχει κόσμος και κυρίως γνωστός που βλέπει.

Η πιο εύκολη λοιπόν και απλή λύση είναι να το φέρνεται στη βιβλιοθήκη μας! Είναι από τα πιο ζωντανά μέρη της σχολής και απαιτεί λίγα σκαλιά μόνο σήκωμα αν έρθεις απο πάνω.

Στην βιβλιοθήκη ακόμα και αν υπάρχει κόσμος που διαβάζει μέσα, κάποιος θα βγει να πάει τουαλέτα, να μιλήσει στο τηλέφωνο, να φάει, να χαλαρώσει. 5 μέρες την εβδομάδα είναι γεμάτη κόσμο απο τις 10 μέχρι τις 10 το βράδυ!

Υ.Γ. Μετά τα χριστούγεννα έχω κάτι στο μυαλό μου που θα την κάνει ακόμα πιο ζωντανή! Ειδικά απέξω!
T--hmmy
Θαμώνας

View Profile
« Reply #47 on: December 18, 2013, 01:37:10 am »

Quote from: dinos on December 17, 2013, 22:02:52 pm
Quote from: Endeavour on December 17, 2013, 21:36:55 pm
Quote from: dinos on December 17, 2013, 21:16:06 pm
Quote from: Endeavour on December 17, 2013, 20:59:54 pm
Την παλευετε ρε?
Εδω δεν εχουν λεφτα για τη λεσχη ξερω γω ή να πληρωσουν το φυλακα που θα τρέξει, θα βαλουν καμερες?
Οντως το σκεφτεστε ως πιθανη ιδεα, ή ετσι κουβεντα να κανουμε?
Γιατι αν το σκεφτεστε, υπαρχει ονομα για την κατασταση σας  Cheesy
Φίλε μου μάλλον δεν σου έχουν κλέψει τίποτα στη ζωή σου και ειδικά ποδήλατο για να τα λες αυτά. Όταν την πάθεις κι εσύ που το απεύχομαι θα καταλάβεις πώς σκέφτομαι... Λεφτά να το κάνουν αυτό μπορούν να βρουν δεν θα κοστίσει και τόσο πολύ άλλωστε απλά όπως λέει και ο AgentCain μάλλον προτιμούν να τα ξοδεύουν αλλού...
Ντινο και ποδηλατο μου εκλεψαν και οχι 1 και οχι φθηνο και εχει τυχει να με σταματησουν στο δρομο για να με κελψουν.  Cheesy
Το που θα πανε τα λεφτα που θα πεφταν στις καμερες, (δε το πιστευω οτι το λεω αυτο) ειναι ασχετο. Το θεμα ειναι οτι δεν πηγαινουν. Οποτε ή πας κλασσικα και γκρινιαζεις μια ζωη σε αυτον που αποφασιζει που θα ξοδεψει τι, (μαλλον ατελεσφορο) ή κοιτας τι θα κανεις μονος σου.
Και εδω κολλαει αυτο που λες. Στη Θεσσαλονικη ποτε δε μου εκλεψαν το ποδηλατο γιατι μονιμως το αφηνω ή στη βιβλιοθηκη ή στην πτερυγα. Δε λεω οτι δεν ειναι απο τυχη που δε μου το κλεψανε, αλλα απο την πρωτυτερη ειμαι πιο επιφυλακτικος. Δε ξερω που το αφησε το παιδι το ποδηλατο του και πραγματικα συμπασχω, αλλα αν το αφησε εκει στο καγκελο του κυλικειου π.χ. συγγνωμη αλλα θα επρεπε να ξερει καλυτερα.
Τελοσπαντων, συμπερασματικα καλυτερα απ ολους τα λεει ο istar. Αμα του αλλουνου του μπει στο μυαλο να στο παρει, δε γλιτωνεις.
Το ποδήλατο το έδενα πάντα πάνω στην πτέρυγα και έξω από τη Βεργίνα όπου δεν περνάει όποιος κι όποιος κυρίως τις πρωινές ώρες. Οπότε ό,τι μπορούσα να κάνω μόνος μου το έκανα και πάλι με έκλεψαν. Άρα θα πρέπει να υπάρξει και κάποια ευαισθητοποίηση και από πλευράς πανεπιστημίου, έστω στο minimum, γιατί με τη λογική "αν το βάλουν στο μάτι δεν γλυτώνει" δεν πάμε πουθενά.

Όπως λέω και μερικά post πριν, έχω πετύχει στο κυλικείο μέρα μεσημέρι σε καλοκαιρινή περίοδο δύο ύποπτες φάτσες να τσεκάρουν ένα ένα τα ποδήλατα (μαζί και το δικό μου) για κανένα μισάωρο μέχρι που πήγαμε και τα πήραμε. Δε λέω ότι είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί, αλλά αν υπήρχε μία κάμερα τότε θα υπήρχαν τουλάχιστον 2 φάτσες για ύποπτοι.
καλά μην το δένεις κόμπο ντε και καλά ότι κάποιοι ναρκομανείς στο έκλεψαν
στα μέρη που το άφησες πιο πιθανό να στο έκλεψε φοιτητής και όχι μόνο
πρόπερσυ πιάσανε ένα τύπο στην σχολή μαζί με τα κλοπιμαία ποδηλάτων και από τα συμφραζόμενα της ανακοίνωσης ο τύπος ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Από όσο θυμάμαι έλεγε ότι τα έκρυβε κάπου μέσα στην σχολή και μάλλον δεν ήταν ούτε εργαζόμενος.
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #48 on: December 18, 2013, 01:46:42 am »

Παρεπιπτόντως χαλαρώστε λίγο με τους ναρκομανείς... Είναι μία ευπαθής ομάδα και χρήζει προστασία! Δυστυχώς η κοινωνία τους συμπεριφέρεται σαν σκουπίδια, αντί να τους βοηθήσει και ειδικά μετά απο προσπάθεια αποτοξίνωσης που το έχουν μεγάλη ανάγκη.
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #49 on: December 18, 2013, 01:49:02 am »

Όλοι οι ναρκομανείς κλέβουν, όλοι οι φοιτητές είναι καλά παιδιά

Κάποιοι ναρκομανείς κλέβουν, κάποιοι φοιτητές κλέβουν

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
dinos
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #50 on: December 18, 2013, 13:25:39 pm »

Μάλλον οι φοιτητές είναι περισσότερο ευπαθής ομάδα από τους ναρκομανείς! Το να το κλέψει φοιτητής μου φαίνεται παράλογο όχι μόνο από ηθικής πλευράς, αλλά και από πλευράς θράσους γιατί άμα τον πιάσουν κάποτε δεν θα έχει μούτρα να ξανακατέβει στη σχολή. Δε λέω ότι είναι σίγουρα ναρκομανής επειδή ξέρω πολύ καλά ότι υπάρχουν κυκλώματα που βγάζουν λεφτά μόνο από κλοπές ποδηλάτων.
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #51 on: December 18, 2013, 14:15:45 pm »

σωστά ρε... Γιατί οι φοιτητές πεθαίνουν, εκβιάζονται και ζούνε σχεδόν στο δρόμο! Δίκιο έχεις Roll Eyes
dinos
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #52 on: December 18, 2013, 14:53:08 pm »

Quote from: silvo on December 18, 2013, 14:15:45 pm
σωστά ρε... Γιατί οι φοιτητές πεθαίνουν, εκβιάζονται και ζούνε σχεδόν στο δρόμο! Δίκιο έχεις Roll Eyes
Δεν κατηγορώ το τι είναι οι ναρκομανείς, αλλά το τι κάνουν. Επειδή είναι ευπαθής ομάδα δεν σημαίνει ότι πρέπει να ζουν εις βάρος των υπολοίπων! Νομίζω όλοι γνωρίζουν πολύ καλά το deal ναρκωτικών που γίνεται καθημερινά στην πλατεία χημείου και τις συμμορίες που μαζεύονται εκεί και το πανεπιστήμιο και η αστυνομία κάνουν σα να μην συμβαίνει τίποτα!
T--hmmy
Θαμώνας

View Profile
« Reply #53 on: December 18, 2013, 15:34:07 pm »

Σου λέμε ότι πιάσανε μεταπτυχιακό φοιτητή που είχε κλέψει δεκάδες ποδήλατα και έκρυβε τα ανταλλακτικά σε χώρο πανεπιστημίου και τον κάλυψαν.Ένταξει πάνε εκεί που γίνεται το ντίλ και γύρευε το ποδήλατο σου και μετά έλα να μας πεις τι έγινε. Grin
dinos
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #54 on: December 18, 2013, 16:00:17 pm »

Δε λέω ότι οι φοιτητές είναι όλοι αγγελούδια ούτε ότι όλοι οι ναρκομανείς είναι εγκληματίες. Αλλά αν πιστεύει κάποιος ότι αυτοί που μαζεύονται στην πλατεία χημείου και σε άλλα μέρη στο πανεπιστήμιο δεν κλέβουν και είναι τόσο αθώοι όσο τους παρουσιάζετε τότε είτε δεν έχει πατήσει ποτέ στο πανεπιστήμιο, οπότε δεν έχει και λόγο να εκφέρει γνώμη για το θέμα, είτε είναι τυφλός ή στον κόσμο του.
Burlitsa
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

But I'm a creep... I don't belong here!!

View Profile
« Reply #55 on: December 18, 2013, 16:59:48 pm »

Προχθές μεσημέρι μπροστά στην γραμματεία μας ήταν ένα κλειδωμένο ποδήλατο και ήταν δύο παιδιά (δεν ήταν φοιτητές) και τραβούσαν ένα ποδήλατο να σπάσουν την αλυσίδα. Τους φώναξα και με το που με είδαν άρχισαν να τρέχουν. Εκείνη την στιγμή μιλούσα με μια φίλη στο τηλέφωνο και μου είπε πως ότι ποδήλατα κλέβουν τα πάνε ζωαγορά και τα σκοτώνουν την ίδια μέρα.

♥ ...μας φτιάξαν περιβάλλον στήνοντας βιτρίνες κατα μήκος της επέκτασης του εγώ που όταν δεν έχει ανάγκες τις δημιουργεί,
είμαστε ελεύθεροι μα και ριζωμένοι στη γη...
Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #56 on: December 18, 2013, 17:52:04 pm »

Quote from: Burlitsa on December 18, 2013, 16:59:48 pm
Προχθές μεσημέρι μπροστά στην γραμματεία μας ήταν ένα κλειδωμένο ποδήλατο και ήταν δύο παιδιά (δεν ήταν φοιτητές) και τραβούσαν ένα ποδήλατο να σπάσουν την αλυσίδα. Τους φώναξα και με το που με είδαν άρχισαν να τρέχουν. Εκείνη την στιγμή μιλούσα με μια φίλη στο τηλέφωνο και μου είπε πως ότι ποδήλατα κλέβουν τα πάνε ζωαγορά και τα σκοτώνουν την ίδια μέρα.

Τι ειν' αυτο;
robaudelaire
Θαμώνας

βρες την αντισταση εισοδου μεσα σου

View Profile
« Reply #57 on: December 18, 2013, 18:49:57 pm »

Quote from: Endeavour on December 18, 2013, 17:52:04 pm

Τι ειν' αυτο;

λογικα το ΠΑΜΑΚ

Ο ΖΧΨ το ρομποτάκι ξέφυγε
από την κακιά μαμά του
μ' όλα τα μηχανηματά του
αναγαλιάζει στ' αεράκι.
teslaaaa
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Buongiorno Principessa!

View Profile WWW
« Reply #58 on: December 18, 2013, 19:49:01 pm »

Quote from: robaudelaire on December 18, 2013, 18:49:57 pm
Quote from: Endeavour on December 18, 2013, 17:52:04 pm

Τι ειν' αυτο;

λογικα το ΠΑΜΑΚ
Grin Grin Grin
epic

Κάντε την εφαρμογή μου για να πάρω πτυχίο!!

http://www.youtube.com/watch?v=ipjaLMd8TqM

https://www.youtube.com/watch?v=gQU3EphIpMY
Pages: 1 2 3 [4] Go Up Print
Jump to: