• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:27:31 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:27:31 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 66
Guests: 118
Total: 184
dimitrisblioumis
nikolakys
valentini
LelisNiko
chriskazakos
itsikou
Nikos_313
mavropan
jojos
efthmakr
pxanthob
balligeorgia
iliaskou
DimStyl
cealexop
evgns
vpoug
thaliatsk
akoil
Zaxarenia
ELEF
Billyskotsikas
tasos gourd
themis01
DemetriosL
angelomp
chaniotism
Gaspard
thpanousis
Δημητρης Αξιμιωτης
andreassifo
aachmet
bsp
melisste22
Stathiss
ggalamat
valco08
Spyridon01101
stavrospk
evax
asantor
Zoe06
gpr000
gpapailio
miltan8
Petran25
Yamal
stolieras
TheKingInTheNorth
pordozoumis
Aftzidou
iliaspapas
Petross
AODON
gkarapip
kgakisb
AlexKyr
MomostheGreen
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Πίνακας Ανακοινώσεων > Αγγελίες > Ληγμένες Αγγελίες (Moderators: hjalmar, chatzikys) > Υιοθετήστε ένα κουνελάκι..
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Down Print
Author Topic: Υιοθετήστε ένα κουνελάκι..  (Read 8837 times)
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Υιοθετήστε ένα κουνελάκι..
« Reply #15 on: October 19, 2013, 22:46:07 pm »

Το  πιο ωραίο κομμάτι στο κουνέλι είναι το συκώτι.
Δεν εχει καμία σχέση η γεύση με άλλα συκώτια.
Επίσης, είναι το κομμάτι που πρέπει να ελέγξετε όταν το παίρνετε από το χασάπη.

Επίσης, έχω σφάξει πολλά κουνελάκια, οπότε προσφέρω σεμινάρια σχετικά...  Tongue

υγ: το να φας ενα κουνέλι που τρώει μαλακίες από pet shop δεν ειναι καλή ιδέα γενικα...  Tongue

bay bay timy.
elleth
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #16 on: October 20, 2013, 12:18:43 pm »

Quote from: provataki on October 19, 2013, 22:46:07 pm

υγ: το να φας ενα κουνέλι που τρώει μαλακίες από pet shop δεν ειναι καλή ιδέα γενικα...  Tongue

Γιατί πιστεύεις στα εκτροφεία τα ταΐζουν κάτι καλό.Πολύ χειρώτερες συνθήκες διατροφής και διαβίωσης επικρατούν.

Όσο για την αγγελία μου..ειλικρινά είναι απογοητευτικό να βλέπεις σε μια έκκληση να βοηθήσει κάποιος ένα ζωάκι να βλέπεις απαντήσεις με συνταγές ,άσχημα βίντεο και σχόλια όπως το προηγούμενο.Την αδιαφορία την καταλαβαίνω,την βλέπω καθημερινά γύρω μου,την ανάγκη για έκφραση αυτών των "άσχημων" σχολίων πάλι όχι.

Τέσπα, ακόμα περιμένω και ελπίζω
Lampros
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: October 20, 2013, 12:46:45 pm »

Καλά κάτσε ντε... ο καθένας έχει την άποψή του για το θέμα

Αν εγώ υιοθετούσα ως κατοικίδιο το αγαπημένο σου φαγητό πως θα αντιδρούσες?

potatoes gonna potate..
elleth
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #18 on: October 20, 2013, 13:25:50 pm »

Και βέβαια ο καθένας έχει την άποψή του.Είναι απόλυτα φυσιολογικό.Το να τη μοιράζεται σε ένα post-αγγελία και να τη γεμίζει 2 σελίδες με άσχετα προς την αγγελία σχόλια δεν  καταλαβαίνω.Αυτή είναι μια αγγελία.Σε τίποτε δε τη βοήθησε το ποστ της συνταγής ή οτι το προβατάκι ξέρει να σφάζει  κουνέλια.Οκ αν δεν πετύζει σαν ηλεκτρολόγος έχει και μια πισινή τώρα το μάθαμε και τα 700 ατομα που είδαν αυτό το ποστ.Και φυσικά το ατομο με τη συνταγή μπορεί να βρεθεί με τους άλλους 2  και να τους σφάξει ένα κουνελάκι το προβατάκι και να δοκιμάσουν τη συνταγή...αλλά αυτο δε βοηθάει σε τπτ εμένα και το κουνέλι της αγγελίας.

Επίσης θα ειχα τη στοιχειώδη ευγένεια να προσέχω τα σχόλιά μου σε κάποιον που προφανώς είναι ευαίσθητος σε κάποιο θέμα.

Τέλος, σεβάστηκα απόλυτα την αρχική σου τοποθέτηση οτι εσύ προσωπικα δεν θα μπορούσες να έχεις για κατοικίδιο ένα ζώο που τρώγεται.Ήταν μια ωραία και σοβαρή απάντηση και θα τολμούσα να πώ ταιριαστή με το τόπικ γιατί παρουσίασες μια μερίδα μελών του τόπικ που δεν είχα αναλογιστεί.Σαν παιδί της πόλης για μένα τα ζώα είναι ζώα.Ζωντανά πλάσματα που χαίρονται,φοβούνται,αγαπούν,μισούν κλπ κλπ.Ξεχνάω πως πολύς κόσμος δε βλέπει τα ζώα όπως εγώ,αλλά σαν χρήσιμα αντικείμενα προς εμάς.Ο παππούς μου στο χωριό εννοείται πως βλέπει τα κουνελάκια σαν τροφή.Ακόμα και αυτός όμως,ένας απλός αγρότης έχει την ευαισθησία να μή σχολιάσει πόσο νόστιμος θα είναι ο κούνελος μου ειδικά τώρα που έχει μεγαλώσει.
« Last Edit: October 20, 2013, 14:13:12 pm by elleth » Logged
NXSnow
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #19 on: October 20, 2013, 13:53:29 pm »

Quote from: Lampros on October 20, 2013, 12:46:45 pm

Καποιοι τρώνε και ανθρώπους. Σε κάθε ποστ που θα αναφέρεται σε ανθρώπους θα μπαίνω και θα γράφω πως ξέρω να κόβω κρεας και ότι ξέρω καλές συναταγες για ανθρώπινο κρεας. Ο καθένας έχει την άποψη του για το θέμα.

Πάντος εαν δεν έχετε τι να κάνετε στη ζωή σας, μπορείτε να βρείτε, και να μην προσπαθείτε να το παίξετε έξυπνοι σε τέτοια post-αγγελίες.
« Last Edit: October 20, 2013, 14:44:32 pm by NXSnow » Logged

Fear is an illusion

The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
-----Bertrand Russell (1872 - 1970)
Lampros

View Profile
« Reply #20 on: October 20, 2013, 14:19:04 pm »

Quote from: NXSnow on October 20, 2013, 13:53:29 pm
Quote from: Lampros on October 20, 2013, 12:46:45 pm

Καποιοι τρώνε και ανθρώπους. Σε κάθε ποστ που θα αναφέρεται σε ανθρώπους θα μπαίνω και θα γράφω πως ξέρω να κόβω κρεας και ότι ξέρω καλές συναταγες για ανθρώπινο κρεας. Ο καθένας έχει την άποψη του για το θέμα.[\b]

Πάντος εαν δεν έχετε τι να κάνετε στη ζωή σας, μπορείτε να βρείτε, και να μην προσπαθείτε να το παίξετε έξυπνοι σε τέτοια post-αγγελίες.

Εσύ αρκουδιάρη έχεις μάλλον προσωπικό θέμα μαζί μου...σε ζόρισα πολύ φαίνεται..

όπως κι να'χει δεν θυμάμαι να σου απαγόρεψα να γράφεις τρόπους για να σφάζεις ανθρώπους..αφού σ'αρέσει κάνε το(στα αρχίδια μου...δεν είμαι μοντ)

αφού έχεις τόσα να κάνεις στη ζωή σου γιατί κάθεσαι και γράφεις εδώ?αυτο-αναιρείσαι...

αρα όλο σου το πόστ δεν έχει νόημα και αναγκάζεις κι εμένα να βγαίνω εκτός θέματος..εύγε
« Last Edit: October 20, 2013, 14:23:51 pm by Lampros » Logged

potatoes gonna potate..
Give_Life_Back
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: October 20, 2013, 14:47:29 pm »

Μια ερώτηση? Έχω ακούσει οτι τα κουνέλια μυρίζουν ιδιαίτερα πολύ σαν κατοικίδια. Ισχύει?

"Wubba lubba dub-dub!"
Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #22 on: October 20, 2013, 14:53:22 pm »

Duh, κουνελια ειναι
elleth
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #23 on: October 20, 2013, 15:00:35 pm »

Oχι
Τα κουνέλια δεν τα κάνεις μπάνιο όπως τα άλλα κατοικίδια.Το δικό μου μυρίζει πολύ όμορφα και δεν τον κάνω  μπανιο.
Αυτό που μυρίζει δυσάρεστα είναι το κουτί που κατουράει άμα δεν το αλλάζεις συχνά.Και σε μένα είπαν οτι τα κουνέλια μυρίζουν άσχημα αλλά εκτός από το κουτί δεν μπορώ να εντοπίσω κάποια άλλη δυσάρεστη μυρωδιά.Τέλος,το δωμάτιο που έχω τον κουνελίνο μου μυρίζει άχυρο επειδή εκεί έχω βάλει εγώ το σακούλι με το άχυρό του.Σε μένα αρέσει η μυρωδια του ξερού χόρτου.Μου θυμίζει εξοχή.

ΥΓ: Δεν μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την άμμο για γάτες επειδή μακρυπρόθεσμα τα βλάπτει.Οπότε δεν μπορείς να αποφύγεις το συχνό καθάρισμα του κουτιού με ένα προιόν όπως η αρρωματισμένη άμμος.
« Last Edit: October 20, 2013, 15:04:58 pm by elleth » Logged
pepper ann

View Profile
« Reply #24 on: October 20, 2013, 15:04:44 pm »

ναι,δεν είναι τα ζώα που μυρίζουν,αλλά ο χώρος όπου μένουν,δεδομένου ότι κάνουν τις ανάγκες τους εκεί.
Και αυτό προφανώς συμβαίνει με κάθε ζώο που ζει σε κλουβί.
Εφόσον τα καθαρίζεις συχνά,δεν έχεις πρόβλημα.
NXSnow
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #25 on: October 20, 2013, 15:18:01 pm »

Quote from: Lampros on October 20, 2013, 14:19:04 pm
Εσύ αρκουδιάρη έχεις μάλλον προσωπικό θέμα μαζί μου...σε ζόρισα πολύ φαίνεται..

Ναι με ζόρισες παρα πολύ.  Grin

Ούτε σε ξέρω (για να έχω προσωπικό θέμα μαζί σου), ούτε υπάρχει κάποιο πόστ που να μου την είπες για να με ζόρισες. Έτυχε να σχολιάσω κανα δύο ποστ που έκανες και νομίζεις ότι ασχολούμαι και μαζί σου (στα 1500 που έχεις). Απλά αν μπω σε κάποιο topic και λες βλακείες (για να απαντήσω στη γλώσσα που καταλαβαίνεις), τότε θα σου απαντήσω.

όπως κι να'χει δεν θυμάμαι να σου απαγόρεψα να γράφεις τρόπους για να σφάζεις ανθρώπους..αφού σ'αρέσει κάνε το(στα αρχίδια μου...δεν είμαι μοντ)

(Δεν υπάρχει κατι να σχολιάσω. Δεν μπορώ γράψω κάτι χειρότερο από αυτό για να σου την πω.)

αφού έχεις τόσα να κάνεις στη ζωή σου γιατί κάθεσαι και γράφεις εδώ?αυτο-αναιρείσαι...

Εγώ δεν μπήκα να σχολιάσω κάτι άκυρο, ή να δώσω συνταγές ούτε να υποστηρίξω καποια trolls. Α, ξέχασα! Είσαι πολύ έξυπνος και μολις μου την είπες, έ?

(Hint: Λες όταν έγραφα αυτό το πράγμα να μην ήξερα ότι ήμουν εκτός θέματος? Απλά ήταν ο μόνος τρόπος για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν είναι ωραίο να σχολιάζεις ό,τι να 'ναι, όπου να 'ναι!)

αρα όλο σου το πόστ δεν έχει νόημα και αναγκάζεις κι εμένα να βγαίνω εκτός θέματος..εύγε

Ενώ μέχρι τώρα ήσουν εντός θέματος.  Grin

Στο τίτλο δεν λέει: "Θεωρείτε καλό να υιοθετήσετε ένα κουνελάκι?", για να μας ενδιαφέρουν οι τρολλιες σου.

Τέλος εαν θες στείλε μου PM για να μην βγάινεις εκτός θέματος.

Fear is an illusion

The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
NXSnow
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #26 on: October 20, 2013, 15:19:37 pm »

On-topic:

Από ότι ξέρω εγώ, τα κουνέλια είναι πολύ ευαίσθητα και αρρωσταίνουν εύκολα. Ισχύει?

Fear is an illusion

Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #27 on: October 20, 2013, 15:23:15 pm »

Τα κουνελια δεν ειναι για διαμερισμα, ανθρωποι. Καποια ζωα ειναι για τα χωραφια. Επειδη τα βρισκετε fluffy και γλυκα δε σημαινει οτι νιωθουν το ιδιο για σας και το σπιτι σας. Συγκεκριμενα ξερω οτι ενω μπορει να μοιαζει καλο να χαιδευεις τον κουνελο κλπ, αλλα το να πιανεις το στομαχι του κανει κακο με καποιον τροπο. Hence, κουνελια οχι για διαμερισμα.
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #28 on: October 20, 2013, 15:29:46 pm »

Έχω ακούσει ότι τα κουνέλια ζευγαρώνουν με αρουραίους. Ισχύει?
elleth
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #29 on: October 20, 2013, 15:58:20 pm »

Quote from: NXSnow on October 20, 2013, 15:19:37 pm
On-topic:

Από ότι ξέρω εγώ, τα κουνέλια είναι πολύ ευαίσθητα και αρρωσταίνουν εύκολα. Ισχύει?
Ναί,είναι φοβερά ευαίσθητα.Δεν έχουν λίπος να προστατευθούν από το κρύο.Δεν ιδρώνουν για να προστατευτούν από τη ζέστη.Τρομάζουν και μπορούν να πεθάνουν απο καρδιακό εύκολα.Εάν τους αλλάξεις την ρουτίνα τους μπορεί να μπούν σε στάση (σταματουν να τρων και να πινουν) και ψοφάνε.Για αρρώστιες δεν ξέρω.Απλά ξέρω οτι η στείρωση αποτρέπει πολλες όπως επίσης και το εμβόλιο.Η κτηνίατρος όμως μου είπε οτι σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον όπως είναι το διαμέρισμα στην πόλη οι πιθανότητες να "κολλησει" κάτι είναι μηδαμηνές.Επίσης μου απαγόρευσε ελαφρώς να τον αφήσω ελεύθερο σε κήπο.Την είχα ρωτήσει επειδή το καλοκαίρι θα πήγαινα σε χωριό και θα τον έπαιρνα μαζί μου.Οκ δε μου το απαγορευσε απλα μου απαρίθμησε τί μπορεί να συμβεί αν το έκανα και κατέλληξα στην απόφαση να τον κρατάω μέσα.Ούτε περνάει απο το μυαλό το τί έχω ακούσει και μάθει για τα κουνέλια τουσ τελευταίους μήνες

Quote from: Endeavour on October 20, 2013, 15:23:15 pm
Τα κουνελια δεν ειναι για διαμερισμα, ανθρωποι. Καποια ζωα ειναι για τα χωραφια. Επειδη τα βρισκετε fluffy και γλυκα δε σημαινει οτι νιωθουν το ιδιο για σας και το σπιτι σας. Συγκεκριμενα ξερω οτι ενω μπορει να μοιαζει καλο να χαιδευεις τον κουνελο κλπ, αλλα το να πιανεις το στομαχι του κανει κακο με καποιον τροπο. Hence, κουνελια οχι για διαμερισμα.

'Οπως επίσης οι σκύλοι και οι γάτες.Εαν όμως ένα ζώο έχει μεγαλώσει στη αιχμαλωσία τότε ένας σίγουρος τρόπος να τα σκοτώσεις είναι να τα αφήσεις στη φύση.Δεν προωθώ κάποιο κίνημα υιοθέτησης κουνελιών.Δε θέλω να αλλάξω γνώμες.Θέλω απλά να βοηθήσω ένα ζωντανό που καλώς ή κακώς "τιμωρείται" με το να το έχουν κλεισμένο και απομονομένο σε ένα κουτί για 2 μήνες.

Όσο για τα χάδια...τα κουνέλια γλύφουν συνεχώς τη γούνα τους.Όταν ένα κουνέλι γλύφει ένα άλλο είναι σημάδι οικειότητας.Είναι τρόπος να "επικοινωνήσεις" κάποια αισθήματα.Ακόμα και να μή το άκουγα από άλλους..βλέπω τον κούνελό μου που ενώ πχ κάθομαι στο pc και κάνω τα δικά μου έρχεται και μου σκουντά το πόδι και παίρνει θέση (σκύβει στα μπροστινά του ποδαράκια) για να τον χαιδέψω.Και κάθετε με τις ώρες και γουργουρίζει απο ευχαρίστηση.Δεν τον κρατάω με το ζόρι.Μόνος του έρχεται.

Σχετικά με το στομάχι..θα σε γελάσω.Δεν μου έχει πεί κανένας κάτι σχετικό.

Τέλος θα συμπληρώσω πως εγώ υιοθέτησα έναν σχετικά "αγριο" κούνελο.Δεν ήταν προορισμένος για κατοικίδιο...έχει ιδιαίτερες ανάγκες (δεν θα επεκταθώ ).Η κτηνίατρος μου είπε πως δεν μπορεί πια να ζήσει ελεύθερο.Δεν ξέρει να ξεχωρίζει ποιά χόρτα ειναι καλά και ποια δηλητηριώδη (ναι...στο νετ υπάρχει μια σελίδα με χορτα που είναι καλά και 3 σελιδες με χόρτα που είναι δηλητηριώδη για αυτά),δεν ξέρει να προστατεύεται όπως τα "αγρια" κουνέλια.Επίσης τα κουνελάκια που πουλάνε τα μαγαζιά είναι ράτσες για σπίτι.Έχουν διαφορετική συμπεριφορα από τα "αγρια".Οπότε ναι ίσως μερικά ζωάκια είναι καλύτερα να ζούνε σε διαμέρισμα όταν η εναλλακτική τους είναι να ψωφίσουν.

Quote from: pepper ann on October 20, 2013, 15:04:44 pm
ναι,δεν είναι τα ζώα που μυρίζουν,αλλά ο χώρος όπου μένουν,δεδομένου ότι κάνουν τις ανάγκες τους εκεί.
Δεν ξέρω αν ισχύει γενικά αλλά ο δικός μου ακόμα και το κλουβί του το κρατά καθαρό.Διάβασα οτι τους αρέσει η καθαριότητα και νομίζω πως όντως ισχύει.Μόνο την τουαλέτα του βρωμίζει και μιάς και απ'ότι έιδα του αρέσει η καθαριότητα...προσπαθώ να την κρατώ και αυτή καθαρή.
« Last Edit: October 20, 2013, 16:10:56 pm by elleth » Logged
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Up Print
Jump to: