• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
November 19, 2025, 15:15:59 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
November 19, 2025, 15:15:59 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Elliot Alderson
[Today at 14:02:43]

Των συνειρμών το παίγνιο....
by RivenT
[Today at 14:00:50]

Ποιο τραγούδι ακούσατε 5+...
by Katarameno
[Today at 13:33:09]

[ΣΦ ΗΛ-ΜΗΧ] ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕ...
by Elliot Alderson
[November 18, 2025, 16:39:40 pm]

[ΣΦ ΗΛ-ΜΗΧ] ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ...
by Nikos_313
[November 18, 2025, 14:02:47 pm]

[Λογική Σχεδίαση] Γενικές...
by tony stank
[November 18, 2025, 10:16:33 am]

2025 - New Year's resolut...
by Elliot Alderson
[November 18, 2025, 03:15:23 am]

[Τεχνικές Μη Καταστρεπτικ...
by kolokythokeftedakia
[November 18, 2025, 01:50:56 am]

[Ισχύος I] Γενικές απορίε...
by kolokythokeftedakia
[November 18, 2025, 01:48:54 am]

Γενικες αποριες σχετικα μ...
by tony stank
[November 17, 2025, 17:16:30 pm]

[ΣΦ ΗΛ-ΜΗΧ] ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡ...
by Χαρούμενη Πατάτα
[November 17, 2025, 14:02:48 pm]

[ΣΦ ΗΛ-ΜΗΧ] Εκδήλωση Φοιτ...
by Χαρούμενη Πατάτα
[November 16, 2025, 16:19:42 pm]

[ΣΦ ΗΛ-ΜΗΧ] Πρόγραμμα Κατ...
by Χαρούμενη Πατάτα
[November 15, 2025, 12:11:37 pm]

[Ηλ. Μηχανές ΙΙ] Γενικές ...
by chatzikys
[November 15, 2025, 08:55:36 am]

Αν ήμουν Admin στο φόρουμ...
by Nikos_313
[November 14, 2025, 18:42:46 pm]

Διπλωματικές Πετραντωνάκη...
by okan
[November 14, 2025, 18:12:51 pm]

[ΣΦ Ηλ-Μηχ] Απόφαση Γενικ...
by tartoufos
[November 14, 2025, 15:57:06 pm]

ΙΕΕΕ Career Day 2025 - Δη...
by IEEE SB
[November 14, 2025, 10:43:16 am]

[Ηλεκτρονικά Ισχύος Ι] Γε...
by chatzikys
[November 13, 2025, 21:39:55 pm]

Εύρεση μέσης τίμης κατανά...
by perhsch
[November 13, 2025, 15:27:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 10186
Latest: antreak
Stats
Total Posts: 1429046
Total Topics: 31861
Online Today: 348
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 07:47:49 am)
Users Online
Users: 28
Guests: 245
Total: 273
fpapat
smoul
Petross
melisste22
tartoufos
Saint_GR
tsochata
filkilkis
vagk
vpoug
kakousios
Pakapis5
mpournaz
Jista23
sassi
vajulin
PrincessConsuela
Anita
vasilis saitis
themis01
Captain
thanaf_231
Κaraflodaimonas
alexiosmara
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Η γωνιά του παιδιού (Moderators: Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > H Στοά των Off Topic
Pakapis5, alexiosmara and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 ... 2553 2554 [2555] Go Down Print
Author Topic: H Στοά των Off Topic  (Read 1858630 times)
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
Re: H Στοά των Off Topic
« Reply #38310 on: June 19, 2025, 20:05:00 pm »

Μόνο τα credentials του thmmy.gr δεν διέρρευσαν  Cheesy Grin Tongue
Εμείς έχουμε τον Κέρβερο τον Nikos_313 όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει  Wink Μεγάλη η χάρη του  Kiss

BREAKING: 16 BILLION PASSWORDS LEAKED: APPLE, GOOGLE, FACEBOOK USERS EXPOSED

What’s being called the largest password leak in history has just been confirmed: 16 billion login credentials, many from major platforms like Apple, Google, Facebook, GitHub, and more, are now exposed and circulating.

Researchers say the leak comes from 30 separate datasets, most of it new, not recycled.

And it’s not just usernames and passwords... URLs, emails, and full login sequences are included.

This isn’t just a breach. It’s a blueprint for mass phishing, account takeovers, and digital identity theft at global scale.

“This is fresh, weaponizable intelligence at scale,” said researchers.
And it’s live now.

Act fast. Stay ahead. Or get locked out.

Source: Forbes, CyberNews

https://x.com/MarioNawfal/status/1935713284386086980

sent from mTHMMY  

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/c/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ / και 60 χιλιάδες+ ιντερνετικά ραδιόφωνα εδώ: https://directory.shoutcast.com/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Nikos_313
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #38311 on: June 19, 2025, 20:08:13 pm »

Quote from: Katarameno on June 19, 2025, 20:05:00 pm
Μόνο τα credentials του thmmy.gr δεν διέρρευσαν  Cheesy Grin Tongue
Εμείς έχουμε τον Κέρβερο τον Nikos_313 όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει  Wink Μεγάλη η χάρη του  Kiss

Χαχαχαχα

Είδα και εκείνο με τον Watson που έγραψες εχθές. Ε όχι δα ότι τον έριξα στο off topic για σπάσιμο Tongue Απλά σε ένα τόπικ ισχύουν πολλοί αυστηροί κανόνες σε αυτό το φόρουμ Roll Eyes
Mr Watson
Administrator
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #38312 on: June 19, 2025, 22:22:35 pm »

Quote from: Katarameno on June 18, 2025, 19:28:39 pm
Τι έχουμε εδώ ? Ο ένας Admin, ο Nikos_31313 στέλνει το post shout του άλλου, αρχαιότερου στην ιεραρχία, στον στον "κάδο ανακύκλωσης" εεε στη Στοά των Off Topic? Σκάνδαλο! Grin

Δεν ξαναπειράζω πρωτοετάκια. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα φτάνουν 2ο-3ο έτος γίνονται moδεράτορες και Adμινιστράτορες και μετά νιώθω μια γκιλοτίνα ίσα με 313 κιλά να αιωρείται πάνω απ' τον λαιμούλη μου, Ε μα, είναι πράματα αυτά τώρα ?  Tongue
sent from mTHMMY  

Έχει χαθεί εντελώς ο σεβασμός εδώ μέσα  Cheesy
(ούτε εγώ το περίμενα να το στείλει στα off topic, ΠΡΟΣΒΟΛΑΑΑ  Grin)
Nikos_313
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #38313 on: June 19, 2025, 22:59:48 pm »

Quote from: Mr Watson on June 19, 2025, 22:22:35 pm
(ούτε εγώ το περίμενα να το στείλει στα off topic, ΠΡΟΣΒΟΛΑΑΑ  Grin)
poke
« Last Edit: June 19, 2025, 23:02:39 pm by Nikos_313 » Logged
Nikos_313
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #38314 on: Today at 12:55:21 »

Από Shoutbox, το πόστ που παραβίαζε το όρο 12.3 του φόρουμ:

Quote from: Katarameno  on Today at 11:30:50
Προκαταβολικά συγνώμη για το σεντόνι παρακάτω, αλλά με ένα μεγάλο Shout θα σας λυθούν οι απορίες: @ Elliot: Σε είχα προειδοποιήσει οτι αν μου ξαναστείλεις οτιδήποτε σε πριβέ, θα φεύγει απευθείας public.
Kαι με αυτό το θρασύτατο passive aggressive που έστειλες ως "απάντηση" γιατί είσαι και κότα, δε με αφήνεις καμία δυνατότητα να μη το δουν όλοι για να ενημερωθούν και να κρίνουν μόνοι τους:

Quote from: Elliot Alderson on November 18, 2025, 20:24:31 pm
Δε μου λες... Τι θα γίνει με σένα; Εχουν περάσει και 2 χρονάκια ε; Ολοι ξέρουν τι έγινε και βλέπουν τη συμπεριφορά σου, και είναι κρίμα γιατί δεν είμαι εγώ που γράφω μαλακίες όταν είμαι τύφλα και που γίνομαι μόνος μου ρεζίλι... Δεν με αφήνεις να γράψω στο φόρουμ με την ησυχία μου, και λες πράγματα που θα περίμενα να ακούσω μόνο από τραμπούκους. Μην κοιτάς που κάνω τα στραβά μάτια. Για καιρό δεν έβαζα τη διαχωριστική γραμμή αλλά στο ορκίζομαι από εδώ και πέρα θα τη βάζω. Εχω τα όρια μου, τα έχεις ξεπεράσει αμέτρητες φορές και δεν παίρνεις από λόγια... Βασικά δεν επιτρέπεις καν τα λόγια, αφού δεν μου μιλάς καν. Οπότε δεν θα κάθομαι εδώ γυρνώντας το άλλο μάγουλο για πολύ ακόμα. Θα μιλήσω με την ΟΔ/ΟΣ αν ξαναγίνει. Είτε με αγνοείς, είτε μου λες τι έχεις μαζί μου. Το να μου επιτίθεσαι πλαγίως δεν θα περάσει.

Αχου το το καημένοοοο, νιώθει οτι καθόταν και γυρνούσε και το άλλο μάγουλο, ως άλλος Ιησούς... Πωπω, παραλίγο να συγκινηθώ ρε σεις. Αλλά τι λέω, ο Elliot τα γράφει αυτά. Αν ήταν κανένας άλλος, ίσως και να ψάρωνα.
Δεν τον αφήνω εγώ να γράφει με την υσηχία του, γιαυτό έγραψε ο συνήθως γλυκομίλητος Elliot μετά από μερικά ποτήρια ποτού το: "ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΤΟΜΑ. ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΩ" και το ακόμα πιο "cringe" "Άιντε, πολύ μου την ξεφύγατε. Και τα πρωτοετα να μου στείλουν να γνωριστούμε." Για one night stand τα θέλεις ή για κάτι πιο μόνιμο? Να σε βάλουμε στην υποδοχή πρωτοετών εσένα, "το χεις".
Εγώ επιτίθομαι πλαγίως? Μπα, στα ίσια σε κράζω όταν αποθρασύνεσαι: Πάρε να χεις λοιπόν, αφού μου στέλνεις και τέτοιες ειρωνικές σπόντες σε πριβέ, και τολμάς να με πεις και τραμπούκο. Βλέπεις επειδή σου φέρθηκα εντάξει, καβάλησες το καλάμι και πήραν τα μυαλά σου αέρα οπότε αποθρασύνθηκες. Αρκετοί θα θυμούνται οτι είπα οτι "όποιος τον πειράξει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις καλύτερα να σβήσει και το προφίλ του επί τόπου, γιατί θα χει να κάνει μαζί μου", μπορούν να κρίνουν αν σε προστάτευα από πιθανά καφριλίκια ή αν σε αδίκησα. Τώρα, τι μπούρδες λες εσύ, οτι "όλοι ξέρουν τι έγινε και βλέπουν τη συμπεριφορά σου", δεν με νοιάζει τι νομίζεις και ούτε θα δώσω και σημασία στη διαστρεύλωση όσων έγιναν που συστηματικά κάνεις. Φυσικά θα εννοείς όλοι όσοι πας σα κατίνα και τους λες ψιθυριστά και προφορικά, ότι και αν τους λες για το τι έγινε και πως εγώ σε αδικώ. Φυσικά δεν μπορείς να εξηγήσεις για ποιο λόγο εγώ σε αδικώ. Προφανώς μίλησες σε όσους μπορούσες και νομίζεις οτι τους έπεισες οτι εγώ με κάποιο τρόπο και για κάποιο (έλα ντε, ποιο?) λόγο σου φέρομαι κάπως: άσχημα, άδικα, δε σου απαντάω κτλ. ή το γελοίο "έχω beef μαζί σου" γιατί το έγραψες και αυτό! Τι beef να έχω μαζί σου ρε μπάμια? Τώρα θα ακούσουν λοιπόν όσοι μίλησες και από μένα το τι έγινε και θααααα μπορούν να σχηματίσουν επιτέλους μια πιο σφαιρική γνώμη για το ποιος έχει δίκιο και ποιος "ξεκίνησε" τον καυγά:
Έχεις δίκιο σε ένα (μόνο) πράγμα: Ναι, δε σου μιλάω επειδή κατάλαβα οτι είσαι διπρόσωπος, ψεύτης, υποκριτής και πάνω από όλα ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, Σου φτάνει για εξήγηση? Γιατί μου το παίζεις και οτι δεν κατάλαβες. Μπορεί εσύ να μη θυμάσαι τι μου έλεγες εκείνο το βράδυ που σε σιχάθηκα εντελώς και σε μπλόκαρα και λογικό να μη θυμάσαι, επειδή ήσουν τύφλα (αφού σε πίνει γιατί το πίνεις?), θυμάμαι όμως εγώ πάρα πολύ καλά. Μπορεί να ξεχνάω το μικρό σου όνομα, αλλά αυτά που είπες δε τα ξεχνάω. Σε συνδυασμό με όσα έχεις γράψει εδώ μέσα (και τα έχω ξεκοκκαλίσει), όσα μου είπες προφορικά και όσα γραπτά σε πριβέ, κατάλαβα οτι δεν είχα πέσει καθόλου έξω στην αρχική μου εκτίμηση: είσαι ανάξιος να ασχοληθεί κανείς μαζί σου, ειρωνεύεσαι, προσβάλλεις, λες ψέματα για πλάκα, είσαι εγωϊστής μέχρι εκεί που δε πάει και νάρκισσος, εκτός από ψωνάρα ολκής.
Και ξεκινάω την αιτιολόγηση: Μόνος σου μου είπες μια μέρα που καθόμασταν στα σκαλιά του αίθριου οτι κάποτε έκανες παρέα με ομοφοβικούς/χρυσαυγίτες επειδή σε βόλευε (για να μη σε περάσουν για gay και κινδυνεύεις από αυτούς ή για να μη μείνεις χωρίς παρέα? δεν έχει σημασία), αλλά (επίσης μόνος σου μου εξομολογήθηκες οτι) έφτασες στο σημείο να βρίζεις άλλους ομοφυλόφιλους πιο πολύ από τους ομοφοβικούς / χρυσαυγίτες που έκανες παρέα !!! (επειδή προφανώς έτσι θα σε βόλευε τότε και θα σε "ανέβαζε" στην υπόληψη των "φίλων" σου, ***εσύ μου τα είπες, μην ακούσω κιχ οτι λέω ψέματα ή διαστρευλώνω οτι μου είπες***). Και μετά το Λύκειο, πέρασες στη Θεσσαλονίκη στο ΤΗΜΜΗΥ, γράφτηκες και στο φόρουμ και σιγά σιγά, δειλά δειλά άρχισες να ποστάρεις, και έφτασες σε σημείο να μας το παίζεις και υπέρμαχος των δικαιωμάτων της LGBTQ+ κοινότητας (!!!), οικολόγος (τα πρώτα σου ποστ-τόπικ) και "αριστερός"... Ενώ με κάθε ευκαιρία είχες το απύθμενο θράσος να κατηγορείς (ακόμα και τις αριστερές) φοιτητικές παρατάξεις οτι είναι "πολύ ομοφοβικές" (!!! WTF?) με ιδιαίτερη εμμονή και προτίμηση το ΚΚΕ και τον Κουτσούμπα, που "είναι τέρμα ομοφοβικοί" κτλ ενώ σου είχα εξηγήσει αναλυτικότατα για το ΚΚ το πως το βλέπει το θέμα. Αλλά παρατηρούσα ταυτόχρονα οτι ποτέ δεν είπες το παραμικρό για τους Χρυσαυγίτες που δηλώνουν οτι θα σκοτώνουν τους ομοφυλόφιλους όταν κυβερνήσουν (!!! αλλά σου διέφυγαν οι δηλώσεις τους μάλλον) (έναν όμως, τον Ζακ Κωστόπουλο aka Zackie Oh, ήδη τον σκοτώσανε κανονικά μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ούτε για τον Ζακ βρήκες να πεις μια κουβέντα, καθότι δε σε νοιάζει). Ποτέ δεν παραδέχτηκες οτι διεθνώς ακροδεξιοί & ναζί επιτίθενται και πολλές φορές δολοφονούν μέλη της LGBTQ+ κοινότητας, ενώ υπάρχουν αμέτρητα περιστατικά. Ούτε αυτά τα είδες... Ολόκληρο τόπικ άνοιξα για το θέμα, αλλά εσύ δεν είπες το παραμικρό σε όλα τα γραπτά σου κατά της δεξιάς και της ακροδεξιάς και το πως αντιμετωπίζουν τα μέλη της κοινότητας στην οποία υποτίθεται ανήκεις... Περίεργο ε? Το ΚΚΕ και τον Κουτσούμπα όμως έτρεχες να τους κατηγορήσεις με ειρωνείες! Ποτέ όμως τους Χρυσαυγίτες και τον Κασιδιάρη... Επειδή προφανώς τον γουστάρεις (ερωτικά). Πόσο μέσα έχω πέσει,ε? Ε ναι, καρφώθηκες όταν είπες οτι σου άρεσαν οι ΟΥΚάδες που βγήκαν για γυμναστική στην παραλιακή ένα πρωί... και μάλιστα οτι θα θελες να επαναλαμβάνεται συχνά! Εσύ, που έβριζες άλλους gay στο Λύκειο, παρέα με χρυσαυγιτάκια έχεις το ανεκδιήγητο θράσος να αποκαλείς άλλους ομοφοβικούς.!!! Και ακόμα και τα διάφορα ΑΡΑΓΕ - ΕΑΑΚ!!! Τι ζούμε! Το ΚΚΕ και οι ΚΝίτες δεν βρίζουν τους gay / bi για αυτό που είναι, ούτε τους δέρνουν, ούτε τους δολοφονούν, oύτε κάνουν παρέα με χρυσαυγιτάκια όπως εσύ, απλά παπαγαλίζουν ότι πίστευε ο Μαρξ τότε, στα 18ΧΧ, οτι αν βρεθεί ένας ομοφυλόφιλος σε ηγετική θέση θα είναι επικίνδυνος παρά τις καλές του προθέσεις να προδώσει τελικά τον λαό αφού κινδυνεύει να πέσει θύμα εκβιασμών με βάση τις σεξουαλικές του προτιμήσεις που τότε δεν ήταν 2025 που βγήκε πχ ο Κασσελάκης και μας γνώρισε και τον Τάϊλερ και δεν τρέχει τίποτα. Δεν λένε οι Κνίτες πάμε να δείρουμε τους gay επειδή είναι gay. Δε μισούν τους gay, απλά δεν τους εμπιστεύονται να ηγηθούν μιας "επανάστασης". Λένε οτι δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε έναν κρυφό ομοφυλόφιλο (όλοι κρυφοί ήταν το 1860?1880? που τα έλεγε ο Μαρξ ή όποιος τα έλεγε) όχι επειδή είναι κακός εξ ορισμού αλλά γιατί μπορεί να εκβιαστεί αν μαθευτούν οι σεξουαλικές του προτιμήσεις και να προδώσει τελικά τον λαό. Που τότε, και ως τη θητεία του Καραμανλή του Βαρύτερου της ΝΔ, ίσχυε.
Όταν μου ζήτησες να σε γνωρίσω σαν χαρακτήρα λοιπόν, Elliot, και επί λέξει είπες οτι δεν θέλεις να σε βλέπω ως "τον gay/bisexual του φόρουμ" αλλά ως άνθρωπο, (λες και εμείς δεν έχουμε γνωρίσει άλλους gay/bi πριν από σένα, ψωνάρα, και χωρίς να καταλαβαίνεις καν πόσο χοντρή προσβολή είναι να μου λες ουσιαστικά οτι κρίνω τους ανθρώπους από τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και όχι απ το χαρακτήρα τους) αυτό έκανα. Τσακίστηκα να είμαι στις 9 ακριβώς εκεί (μη το πεις ούτε του παππά οτι δε σε έστησα 1,5 ώρα που στήνω τους καλύτερους φίλους μου) που κανονίσαμε να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά, και επί 3,5 ώρες έβαλα όλη την τέχνη μου για να σε κάνω να γελάσεις με την ψυχή σου, (αν και μια ξυνίλα την έβγαζες κάθε τόσο) και να περάσεις καλά, σου έλεγα μάλιστα οτι θα χαιρόμουν πραγματικά να μάθω οτι βρίσκεις ερωτικούς συντρόφους, αγόρια και κορίτσια και κάνεις άφθονο σεξάκι στη φοιτητική σου ζωή - επί λέξει σου είπα πάνω από 1 φορά "βρε μη μασάτε μία, fuck like rabbits, σπάστε τα κρεβάτια τώρα που μπορείτε". Καλά το οτι πίστευες οτι ήμουν κάτι σαν ο "αρχηγός των αναρχικών" απολαυστική αλλά και αποκαλυπτική ατάκα που πέταξες, το αφήνω ασχολίαστο. Και μου ζητούσες να πείσω εγώ τις διάφορες αναρχικές οργανώσεις να συμμετάσχουν στο κίνημά σου και να διαδηλώνουν σε πορείες μαζί με σένα και τους άλλους 10 που είναι η ομάδα σας, επίσης ασχολίαστο. Ιδέες μεγαλείου τουλάχιστον. Και σου είπα κιόλας να πας και μια βόλτα προς το Καμαράκι να γνωρίσεις τα παιδιά εκεί, που είναι εξ ορισμού και gay frendly και, που ξέρεις, μπορεί και μακάρι και να γνωρίσεις και κάποι@ "ενδιαφέρον" άτομο από τον χώρο. Εσύ όμως δεν πήγες με ειλικρινές προθέσεις να γνωρίσεις τα παιδιά στο Καμαράκι και να κάνεις φίλους και (γιατί όχι?) να βρεις ένα αμόρε να περνάτε καλά τα 2 σας να ευτυχήσετε, αλλά ανακάλυψες πάνω στην έπαρση από τα δεκάρια στα μαθήματα το νέο σου "ταλέντο", συνειδητοποίησες οτι μιλάς ωραία και σε ακούνε (από ευγένεια μάλλον) οπότε βρήκες και το νέο σου ακροατήριο, αφού την έχεις δει και κάποιου είδους "Άριστος" και μεγάλος "ρήτορας" Δείγματα από τις ιδέες μεγαλείου που σε διακατέχουν: παίρνεις δεκάρια στα μαθήματα, άρα είσαι "άριστος", και με κάποιο τρόπο ανώτερος από τους συμφοιτητές σου... Κατακαημένη Ρούμελη,τι σου μελλε να πάθεις. Έφτασες να ξεστομίσεις και την άποψη οτι για θέματα περιβάλλοντος πρέπει να αποφασίζουν μόνο οι "ειδικοί" - κάποια "ελίτ" (επιστημόνων?), είπες και οτι δεν μπορούν να έχουν όλοι στον πλανήτη ίσα δικαίωμα ψήφου (!!!) επειδή δεν είναι ειδικοί, (να τος ο Χιτλερίσκος, αναδύεται... με μόλις 2 μπύρες). Αλλά μετά από μήνες, όταν πέταξε εδώ στο φόρουμ το ίδιο ο Aθάνατος (οτι πρέπει να ψηφίζουν όσοι έχουν από ένα επίπεδο ΙQ και πάνω) και τον έκραξα κι εγώ, έτρεξες κι εσύ από πίσω να το παίξεις οτι θίχτηκες και οτι είναι απαράδεκτη η άποψή του, άκρως αντιδημοκρατική, φασιστική, λες και δεν έλεγες και εσύ τα ίδια. Τελικά αυτός έφαγε αυτός permaban. Ενώ και εσύ τα ίδια πιστεύεις (ή έστω πίστευες για να είμαι δίκαιος). Αλλά το αποκορύφωμα του θράσους σου, εκεί που αηδίασα εντελώς με την πάρτη σου και σε σιχάθηκα εντελώς  , ήταν, όταν, με πεσμένες τις αναστολές σου / άμυνές σου από το ποτό, άρχισες να μου κοκορεύεσαι στις 3 το βράδυ με ηχητικά κιόλας, οτι είσαι και μέγας ρήτορας και μου πέταξες και ένα "βλέπε να μαθαίνεις Καταραμένε, έτσι απαντάνε" και "είδες πόσο καλά μιλάω σαν αριστερός?" ξεσπώντας σε ένα σαρδόνιο γέλιο μόνος σου με αυτό που είπες... Μισό? ΤΙ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ? Ξανά? (το άκουγα και το ξανάκουγα το ηχητικό και δε πίστευα στα αυτιά μου)"Μιλάω ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!!!" Κοκορευόσουν οτι έχεις μάθει να μιλάς σαν αριστερός (!!!), σαν τους εκπροσώπους των αριστερών παρατάξεων και καταφέρνεις να πείθεις τους πάντες οτι είσαι όντως αριστερός! Ε, εντάξει, αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αμέσως μετά το ηχητικό αυτό, και αφού το άκουσα 3-4 φορές για να είμαι σίγουρος τι είπες, σε μπλόκαρα χωρίς καν να σου πω γιατί. Δε νομίζω να χρειαζόταν να το εξηγήσω κιόλας. Αν και από τότε εσύ συνεχίζεις να το παίζεις οτι δεν ξέρεις γιατί και δε κατάλαβες για ποιο λόγο σε μπλόκαρα. Σώπα? Τι να μαθαίνω ρε σίχαμα από σένα? Την τέχνη της εξαπάτησης των συμφοιτητών σου με γλυκά λογάκια και πάντα κρατώντας την LGBT ομπρέλα προστασίας που τη χρησιμοποιείς με κάθε ευκαιρία και στην οποία εξαπάτηση νομίζεις οτι διαπρέπεις κιόλας? Και έχεις αποθρασυνθεί εντελώς, αφού δεν είσαι ικανός ούτε καν να σκεφτείς οτι κρέμεσαι από μια κλωστή που την κόβω ότι ώρα θέλω και συνεχίζεις να προκαλείς και με το τελευταίο σου ποστ, τότε που σε μπλόκαρα, όπου έλεγες (κλασσικά αντιστρέφοτνας την πραγματικότητα όπως όλα τα καλά φασιστοειδή) οτι εγώ έχω να πάθω πιο μεγάλη "ζημιά" και δε με συμφέρει η κόντρα μας (!!! Σώπα ρε μπαγλαμά! Σοβαρά τώρα? Σιγά μην πάθουν ζημιά τα αμορτισέρ μου. Με κόβεις να φοβάμαι τον καυγά εδώ μέσα από το 2008?) και στο σημερινό όπου ούτε λίγο ούτε πολύ απειλείς οτι αν ξαναπεράσω τις "κόκκινες γραμμές σου" (που τις έχω γραμμένες εκεί που δεν φαντάζεσαι), "θα μιλήσεις στην ΟΔΟΣ". Να μου κάνει ντα ντα...? Οι ρουφιάνοι δρουν έτσι. Αν είχες μπέσα θα απαντούσες δημόσια αλλά είπαμε η περσόνα σου δεν θα με έλεγε τραμπούκο ενώπιον όλων, αυτά τα γράφεις μόνο σε πριβέ, για να μη χαλάσει η εικόνα που με τόσο κόπο χτίζεις για τον ευατό σου. Τι μου λες? Σοβαρά? Δε χρειάζεται να της μιλήσεις, τα έγραψα όλα εδώ. Σε γλίτωσα κι απ' τον κόπο. Δεν είναι τυχαίο φυσικά και αποδεικνύει και από άλλη πλευρά τα παραπάνω, οτι είσαι δλδ ένας κρυφονεοφιλελές-δεξιούλης παρτάκιας (κοιτάς την πάρτη σου μόνο) το οτι έτρεξες να "τακιμιάσεις" - να κάνεις "κόμμα" εναντίον μου με το 6ο?7ο? sockpuppet του Kiroi_Senko που έχει σκορπίσει άπλετη αναγούλα στο φόρουμ και μόλις τώρα οτι και ο tartoufos δεν έχει άδικο σε τίποτα από όσα είπε/έγραψε. Αν συνδυάσω και κάτι άλλες λεπτομέρειες, οτι "ενθουσιάστηκες" και λάτρεψες την παρέλαση των ξυρισμένων γουλί ημίγυμνων ούγκανων χρυσαυγιτών ΟΥΚάδων στην παραλιακή, οτι φορούσες κάτι παντελόνια παραλλαγής - militair στυλ (στυλιστική προτίμηση των χρυσαυγιτών, αλλά ούτε αυτό μάλλον δεν το ήξερες) ε, όλα αυτά μαζί, δένει πολύ καλά το πράμα. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν νοιάζεσαι για κανέναν άλλον εκτός από τον ευατούλη σου. Και για το περιβάλλον που νοιάζεσαι, νοιάζεσαι γιατί φοβάσαι οτι αν γαμηθεί εντελώς ο πλανήτης θα υποφέρεις ή θα πεθάνεις και εσύ. Δε σε νοιάζει αν και πόσοι άλλοι θα πεθάνουν. Καθόλου όμως.
Αυτά τα "ολίγα" για να μην έχεις και δήθεν απορίες γιατί δεν σου απαντάω στα μίζερα προσβλητικά passive aggressive πριβέ σου. Σε είχα προειδοποιήσει, αλλά μου ξανάστειλες πριβέ και τι πριβέ, με συμβουλές του πως να μιλάω, τι να κάνω και τι όχι.[/size]
Elliot Alderson
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #38315 on: Today at 14:02:43 »

Καταραμένο είμαι πολύ χαρούμενος που μου μοιράστηκες τα προβλήματα σου μαζί μου όπως έπρεπε από την αρχή, παρόλο που το έκανες με τον γνωστό τρόπο! Λοιπόν, θα ξεκαθαρίσω μόνο μερικές από τις επιθέσεις σου ώστε να φανεί ότι κάπως έκανες λάθος στη γενική εικόνα...

Αρχικά, παλιά ήμουν ομοφοβικός. Είμαι από την επαρχία, δεν ήξερα τις δικές μου προτιμήσεις και ήμουν ομοφοβικός όπως είναι τα περισσότερα γυμνασιοπαιδα και λυκειοπαιδα. Fun fact, πολλοί από τους ομοφοβικούς πρώην φίλους μου (που τους αποκαλείς χρυσαυγιτες, αλλά έχω να πω κάτι για αυτό) είναι πια είτε λοατκι οι ίδιοι είτε φίλοι με πολλά τέτοια άτομα.

Ναι, στη ζωή μου έχω έρθει σε επαφή με χρυσαυγιτες. Συγκεκριμένα κάπου στο λύκειο. Ναι έπρεπε να ακούσω και να συμφωνήσω με μια συμπεριφορά και ιδεολογία που ήξερα ότι είναι λάθος. Ήταν θέμα επιβίωσης και θα το ξανακανα στο μέλλον αν χρειαζόταν.

Τώρα είμαι αριστερός, πάντα ανοιχτός να κάνω συζήτηση με οποιονδήποτε δεξιό που είναι δημοκρατικός άνθρωπος και ξέρει για τι πράγμα μιλάει. Έχω διαβάσει βιβλία δεξιών. Δεν βρίσκω μηδενική αξία σε αυτούς ούτε είμαι τυφλά υπάκουος σε μια ιδεολογία.

Έχω αφιερώσει πολλά από τα φοιτητικά μου χρόνια διοργανώνοντας περιβαλλοντικές πορείες, έχω κάτσει στο δημοτικό συμβούλιο για περιβαλλοντικά θέματα, έχουμε μιλήσει με κόσμο και έχουμε βάλει και το χεράκι μας στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα της πόλης ανάποδα για το οποίο είμαι πολύ ευτυχισμένος. Δεν το παίζω οικολόγος, είμαι με τις πράξεις μου. Δεν το παίζω αριστερός. Δεν έχω καταφέρει πολλά άλλα ήταν πάντα με καλές προθέσεις. Ούτε χρησιμοποίησα χρήμα και ταξίδια που μου προσφέρονταν για προσωπικό συμφέρον. Όταν είδα ότι το να πηγαινω σε διάφορες συναντήσεις ακτιβιστών στο εξωτερικό δεν έφερνε κάποιο αποτέλεσμα, σταμάτησα.

Ως προς το τι έχω πει ενώ ήμουν πιωμενος, δεν θυμάμαι καν. Δεν με νοιάζει κιόλας γιατί έχουν περάσει περίπου 3 χρόνια από τότε. Ακόμη και να είπα αυτά που είπα, σου έχει τύχει ποτέ να μιλάς με φίλους σου και να πετάς μαλακίες υποστηρίζοντας κάτι για να δεις και μόνο αν μπορείς; Και μετά οι φίλοι σου σου λένε τι μλκιες είναι αυτές που λες; Και συνεχίζετε σαν να μην συνέβη τίποτα. Ή να λες κάτι ειρωνικά ως μισή αλήθεια και μισό ψέμα. Τεσπα, δυστυχώς τα βλέπεις όλα ασπρόμαυρα.

Για το πώς ντύνομαι δεν σε αφορά.

Δεν έχω μιλήσει με κανέναν δεξιό εντός του φόρουμ όπως με κατηγορείς. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν ΓΕΝΙΚΑ από το φόρουμ για εσένα. Όλοι όσοι ξέρουν με ρωτάνε τι γίνεται με το καταραμένο και γιατί με μισείς τόσο, για τους οποίους δεν είχα κάποια απάντηση ως σήμερα. Αντιθέτως έχω μάθει ότι εσύ έχεις μιλήσει με κάμποσους για μένα, έστω ως αναφορά. Θα σου ζητούσα να μην το κάνεις γιατί είναι πολύ κακό να έχω κάποιον να πλασάρει συνεχώς δυσφήμιση προς εμένα.

Δεν σε είπα τραμπούκο. Είπα ότι λες πράγματα που θα περίμενα να ακούσω από τραμπούκους. Δεν με νοιάζει αν αυτό σε ενοχλεί, γιατί στην πραγματικότητα είσαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που ενώ του είπα ότι δεν θέλω να μου αναφέρει συνέχεια τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, δεν υπήρξε στιγμή που σε συνάντησα και δεν τις ανέφερες έστω μια φορά. Όπως τώρα που στο shoutbox ανέφερες το Grindr ή στο σεντόνι σου με κατηγορησες ότι θέλω να μου μιλήσουν πρωτοετείς για one night stand.... Είναι πολύ κρίμα για κάποιον να ακούει τέτοια πράγματα. Το μόνο που έκανα λάθος είναι ότι σου ανοίχτηκα γιατι θεώρησα ότι είσαι λογικός άνθρωπος αλλά εσύ κρατούσες σκορ από πίσω. Χαίρομαι τουλάχιστον που τα είπες όλα γιατί δεν έχω κάτι να κρύψω ούτε τρέμω την αλήθεια. Το ψέμα με φοβίζει, και ελπίζω ότι τώρα θα τελειώσει

Imagine this, as we part                                                                                     She was better, more moral.
Our perception of reality, expressed as a chart                                                      And she was willing.
we lost TV to Murdoch, the press to the sharks                                                     She could find the strength goddammit.
the internet is our final channel to connect to the mark                                          She would protect lifekind if it was the last thing she did.                             
No rhetorical questions at last                                                                              This world was a sick, crying toddler.
If we lose this frequency, we'll be left in the dark                                                   And she was about to force the medicine down its throat.
Pages: 1 ... 2553 2554 [2555] Go Up Print
Jump to: