• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:12:45 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:12:45 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 33
Guests: 111
Total: 144
kpapama
mayia psarikoglou
Giorgos2222
Theosarm
Nianaro
kkuro123
Saint_GR
Xlapatsas
Orgianelis
anna.ts
tinidou
mavropan
Anastasiam
george14
ismini.h
vastridam
akoil
zoi
Master oogway
bougatsa
Apaugasma
Nekt
Nikikouss
engineer2030
Theodosia
ArchieHadCells
alexlemp
AODON
VaiosG
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr (Moderator: PolarBear) > Ζητώ να αλλάξουν οι συντονιστές!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 8 Go Down Print
Author Topic: Ζητώ να αλλάξουν οι συντονιστές!  (Read 13417 times)
Lampros
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Ζητώ να αλλάξουν οι συντονιστές!
« on: September 19, 2013, 19:01:03 pm »

Δεν πάει άλλο με αυτήν την λογοκρισία....

χωρίς πλάκα ζητώ απο τους admins να αλλάξουν τους συντονιστές

Δεν ξέρω πως αλλιώς να τους κάνω report

εδιτ: Συγκεκριμένα το λέω για pentium4...

ας μου απαντήσει κάποιος admin.Είμαι απόλυτα σοβαρός και δεν τρολλάρω ούτε στο ελάχιστο...υποτίθεται πως αν έχουμε κάποιο τέτοιο θέμα πρέπει να το αναφέρουμε,όχι?
« Last Edit: September 19, 2013, 19:27:19 pm by Lampros » Logged

potatoes gonna potate..
nasia!!
Veteran
Καταστραμμένος

I lost control again..

View Profile
Re: Ζητώ να αλλάξουν οι συντονιστές!
« Reply #1 on: September 19, 2013, 19:37:37 pm »

Θέλω να πεις στην κοινότητα γιατι, με επιχειρηματα, θες κάτι τέτοιο.

Ο συντονισμος είναι πάντα ανοιχτός σε προτάσεις για βελτίωση.

"It's hot in Topeka και εδώ ο καιρός επιτέλους έγινε καλύτερος.."
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #2 on: September 19, 2013, 19:40:26 pm »

Λαμπρο μην κανεις σαν μωρο. Αν και διαφωνω σε πολλα με τους αντμινς καταλαβαινω οτι δεν το κανουν κακοπροαιρετα για να αβανταρουν καποια πλευρα, αλλα απλως εχουν αλλη αποψη για το τι ειναι αποδεκτο. Σκεψου οτι και αυτοι εξεταστικη γραφουν και δεν μπορουν να καθονται να συζητανε με τον καθενα τι εννοουσε και γιατι αυτο που εγραψε δεν επρεπε να σβηστει. PEACE.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3 on: September 19, 2013, 19:44:54 pm »

Η λογική είναι ότι δρουν κυρίως πυροσβεστικά και σε δεύτερο λόγο κοιτάνε και τι είναι off-topic, τι τρολιά, τι ετροχιάζει την συζήτηση. Το δεύτερο θέλει και μια διάθεση να συγκρουστείς που μπορεί να μην την έχει κάποιος (ή τον χρόνο). Είναι απλό, αν θες να χώσεις καλύτερα ανέπτυξε το. Θα σε βοηθήσει και τον ίδιο να κατανοήσεις τις ενστάσεις σου.

pay close attention
Lampros

View Profile
« Reply #4 on: September 19, 2013, 19:49:25 pm »

Πιστεύω οτι όταν μιλάς για πολιτικά είναι λογικό η συζήτηση να ξεφύγει απο τα πλαίσια αυτού που λέμε political correct...

Αυτό διότι οι απόψεις διαφέρουν πολύ αλλά κυρίως επειδή λόγω "ξεροκεφαλιάς" τα λογικά και ήρεμα επιχειρήματα στερεύουν...για μένα είναι θεμιτό το να μπορείς να κράξεις τον άλλον μιας και αυτό είναι άποψη..

Δεν κατάλαβα πότε μπήκαμε σε αυτά τα στενά όρια του political correctness.Φοιτητικό φόρουμ είμαστε και για μένα θα έπρεπε να είμαστε πιο ελαστικοί σ'αυτόν το τομέα.Δεν είμαστε 60χρονοι παππούδες αλλά ούτε και παιδάκια..πρέπει να μπορούμε να εκφραστούμε όσο έντονα χρειάζεται.

Όπως και να έχει αν θέλαμε να έχουμε το φόρουμ απλά για τα μαθήματα θα μπορούσε να γίνει και όλα θα ήταν μια χαρά και ήσυχα.Απο τη στιγμή που επιλέξαμε να βάλουμε τέτοια θέματα θα πρέπει να υπάρχει μια σχετική ελευθερία λόγου και όχι όπως σε τηλεοπτικά παράθυρα

Πάνω σ'αυτό ο pentium4 διαγράφει αυθαίρετα όσα πόστ κρίνει οτι είναι έντονα ή επιθετικά(σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια προφανώς), μη λαμβάνοντας υπόψη το θέμα του τόπικ ούτε το λογικό(και αναγκαίο) εκνευρισμό λόγω των κοινωνικών αναταραχών

Πιστεύω πως αυτό είναι άδικο και πιστεύω πως δεν μπορεί να κρίνει κατάλληλα πότε κάποιο πόστ πρέπει να διαγραφεί ή όχι και γι'αυτό ζητώ να φύγει απο αυτή την θέση
« Last Edit: September 19, 2013, 19:56:33 pm by Lampros » Logged

potatoes gonna potate..
Lampros

View Profile
« Reply #5 on: September 19, 2013, 19:54:20 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on September 19, 2013, 19:44:54 pm
Η λογική είναι ότι δρουν κυρίως πυροσβεστικά και σε δεύτερο λόγο κοιτάνε και τι είναι off-topic, τι τρολιά, τι ετροχιάζει την συζήτηση. Το δεύτερο θέλει και μια διάθεση να συγκρουστείς που μπορεί να μην την έχει κάποιος (ή τον χρόνο). Είναι απλό, αν θες να χώσεις καλύτερα ανέπτυξε το. Θα σε βοηθήσει και τον ίδιο να κατανοήσεις τις ενστάσεις σου.

Σύμφωνος...όμως δεν μπορείς πάντα να αναπτύξεις αυτό που θέλεις να πεις ή το έχεις ήδη κάνει(ο ίδιος ή κάποιος άλλος) και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια συζήτησης....

Quote from: Grecs on September 19, 2013, 19:40:26 pm
Λαμπρο μην κανεις σαν μωρο. Αν και διαφωνω σε πολλα με τους αντμινς καταλαβαινω οτι δεν το κανουν κακοπροαιρετα για να αβανταρουν καποια πλευρα, αλλα απλως εχουν αλλη αποψη για το τι ειναι αποδεκτο. Σκεψου οτι και αυτοι εξεταστικη γραφουν και δεν μπορουν να καθονται να συζητανε με τον καθενα τι εννοουσε και γιατι αυτο που εγραψε δεν επρεπε να σβηστει. PEACE.

Θα πρέπει να γκρεμίστηκε κάνας φούρνος για να μου απαντάς σοβαρά...όπως και να'χει το ξέρω οτι δεν το κάνουν κακοπροαίρετα απλά ζητώ να το κάνουν πιο ορθολογιστικά....κανείς δεν είπε οτι η δουλειά τους είναι εύκολη..αν θες όμως να είσαι admin...

potatoes gonna potate..
christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

keep calm and call batman!

View Profile
« Reply #6 on: September 19, 2013, 19:56:50 pm »

Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ ποιο είναι το πρόβλημά σου Λάμπρο? Και συγκεκριμένα μιας και το έθεσες πιο είναι το πρόβλημά σου με την pentium4?

Επίσης, φίλτατα μέλη να μας πείτε με bullet points (γιατί μάλλον είμαστε χαζοί εμείς οι μοντς και αντμινς) τι ακριβώς ζητάτε από εμάς?

Θέλετε να ανεβάζουμε μόνο θέματα εξετάσεων και να κρατάμε καθαρούς τους πίνακες των μαθημάτων, ενώ τα υπόλοιπα τοπικς οργιάζουν? Θέλετε να σας αφήνουμε να εύχεστε ο ένας στο άλλο καρκίνο (και μόνο που το γράφω ανατριχιάζω πραγματικά) και να αποκαλείτε τους συμφοιτητές σας αναρχοκομμούνια και ναζιστές (γιατί προφανώς κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει)? Θέλετε να σας αφήνουμε να ποστάρετε πορνογραφία? Τι ακριβώς θέλετε?

Προφανώς, αυτό που δεν καταλαβαίνετε (ή τουλάχιστον μου φαίνεται πως δεν καταλαβαίνετε) είναι ότι

α) Είναι γραπτός λόγος. Αυτήν την στιγμή εγώ τα γράφω όλα αυτά παραινετικά. Όμως κάποιος μπορεί να συμπεράνει ότι είμαι θυμωμένη ή λυπημένη ή μαστουρωμένη. Είναι γραπτός λόγος. Δεν μπορούμε να τον προδικάζουμε συναισθηματικά και ούτε πρέπει να κάνουμε την τρίχα τριχιά.

β) Απόψεις όλοι έχουμε. Δεξιοί, αριστεροί, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, άθεοι, γκέυ, στρέιτ, άσπροι, έγχρωμοι όλοι έχουμε απόψεις για όλα. Άλλοτε σωστά τεκμηριωμένες και άλλοτε όχι. Άλλοτε βασίζονται στη λογική και άλλοτε στο συναίσθημα. Το φόρουμ είναι ένας χώρος έκφρασης όλων των ιδεών. Δεν μπορούμε σε κανέναν να απαγορεύσουμε να εκφραστεί και να στηρίξει την άποψη του. Όμως μπορούμε να του απαγορέψουμε να την επιβάλλει στους υπόλοιπους. Και οι πιο συνηθισμένοι τρόποι επιβολής σε αυτό το φόρουμ είναι τα ξύλινα σεντόνια λόγου και η επίθεση στο ήθος των συνομιλητών μας.

γ) Δεν είναι τα πάντα δίπολα στη ζωή! Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί. Δεν υπάρχει μόνο άσπρο μαύρο. Το να προσπαθείτε να δημιουργείτε σχεδόν πάντα δίπολα δεν ευνοεί κανέναν.

Τώρα εγώ ως μέλος (και όχι μοντ) τι πιστεύω. Όταν βλέπω βρισιές και να στάζει χολή, ειρωνεία και σαρκασμός από ένα ποστ, αυτόματα χάνω λίγο από το faith μου στην ανθρωπότητα. Πόσο μάλλον όταν όλα αυτά προέρχονται από άτομα που μοιραζόμαστε την ίδια σχολή και την ίδια μόρφωση. Επίσης, ακόμη και να προσπαθήσω να μπω στον κόπο να καταλάβω τι εννοεί ο άλλος, δεν μπορώ να το κάνω μέσα από έναν ορυμαγδό βρισιών.

Ως μοντ δεν έχω (και δεν έχουμε ως ομάδα) όρεξη να λογοκρίνουμε κανέναν. Το εννοώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου (ξέρω ακούγεται dramatic αλλά είναι η αλήθεια). Δεν είναι αυτός ο ρόλος μας. Ο ρόλος μας είναι να είμαστε διαιτητές και όχι δικαστές. Και επίσης (όπως μάλλον γνωρίζετε) αυτό το κάνουμε εθελοντικά. Προσπαθούμε να κρατάμε ένα ισορροπημένο και εύρυθμο κλίμα μεταξύ των μελών. Προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί. Ίσως να μην το πετυχαίνουμε 100% αλλά προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Επίσης, είμαστε ηλεκτρολόγοι με περιορισμένο χρόνο. Ενεργά ασχολούμαστε γύρω στα 5 άτομα αν δεν απατώμαι. Ακόμη όμως και να ήμασταν περισσότεροι, δεν μπορούμε να καθόμαστε να διαβάζουμε εμετικά ποστς με βρισιές και να ξεχωρίζουμε μια μια τις προτασούλες που ίσως έχουν μια σοβαρή αντικειμενική πληροφορία. Αναγκαστικά αν θέλουμε να υπάρχει ένα επίπεδο στο φόρουμ, τέτοιου είδους ποστς με προσωπικές ίντριγκες πρέπει να καταλήγουν κάδο. Γιατί αν όντως καθόμασταν και ξεψυρίζαμε τα ποστς για να βρούμε την πληροφορία και σβήναμε τις "κακές" λέξεις ή τις ειρωνείες και τους σαρκασμούς, τότε ναι θα σας λογοκρίναμε γιατί θα επεμβαίναμε στο περιεχόμενό σας.

Είμαι σίγουρη πως δεν καλύπτω πολλούς από εσάς με όλα τα παραπάνω. Γι'αυτό σας ζητώ απλά και κατανοητά να μας περιγράψετε πως ακριβώς θα φανταζόσασταν τους ιδανικούς μοντς ή τι θα κάνατε εσείς στη θέση μας.

Ευχαριστώ.

εδιτ: Λάμπρο είδα με μια μικρή διαφορά φάσης το ποστ σου. Οπότε ξέχνα την πρώτη πρόταση. Σόρι.
« Last Edit: September 19, 2013, 20:01:01 pm by christinette » Logged

May the Force be with me!
Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #7 on: September 19, 2013, 19:57:13 pm »

Quote from: Lampros on September 19, 2013, 19:49:25 pm
Πιστεύω οτι όταν μιλάς για πολιτικά είναι λογικό η συζήτηση να ξεφύγει απο τα πλαίσια αυτού που λέμε political correct...

Αυτό διότι οι απόψεις διαφέρουν πολύ αλλά κυρίως επειδή λόγω "ξεροκεφαλιάς" τα λογικά και ήρεμα επιχειρήματα στερεύουν...για μένα είναι θεμιτό το να μπορείς να κράξεις τον άλλον μιας και αυτό είναι άποψη..

Δεν κατάλαβα πότε μπήκαμε σε αυτά τα στενά όρια του political correctness.Φοιτητικό φόρουμ είμαστε και για μένα θα έπρεπε να είμαστε πιο ελαστικοί σ'αυτόν το τομέα.Δεν είμαστε 60χρονοι παππούδες αλλά ούτε και παιδάκια..πρέπει να μπορούμε να εκφραστούμε όσο έντονα.

Όπως και να έχει αν θέλαμε να έχουμε το φόρουμ απλά για τα μαθήματα θα μπορούσε να γίνει και όλα θα ήταν μια χαρά και ήσυχα.Απο τη στιγμή που επιλέξαμε να βάλουμε τέτοια θέματα θα πρέπει να υπάρχει μια σχετική ελευθερία λόγου και όχι όπως σε τηλεοπτικά παράθυρα

Πάνω σ'αυτό ο pentium4 διαγράφει αυθαίρετα όσα πόστ είναι κρίνει οτι είναι έντονα ή επιθετικά(σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια προφανώς), μη λαμβάνοντας υπόψη το θέμα του τόπικ ούτε το λογικό(και αναγκαίο) εκνευρισμό λόγω των κοινωνικών αναταραχών

Πιστεύω πως αυτό είναι άδικο και πιστεύω πως δεν μπορεί να κρίνει κατάλληλα πότε κάποιο πόστ πρέπει να διαγραφεί ή όχι και γι'αυτό ζητώ να φύγει απο αυτή την θέση
Διαφωνω. Πολλοι εδω δε λεν την αποψη τους μεσα σε μια συζητηση, ακριβως λογω αυτης της αντιμετωπισης που θα δεχθουν. Αυτο πιστευει και η pentium και διαγραφει ποστ (αν το κανει, δεν κοιταξα) μ' αυτη τη λογικη. Η ουσια ειναι οτι πολυς κοσμος ειναι πολωμενος εδω και νομιζω οτι ετσι η συζητηση εξωθειται σε βρισιες, gif, meme και ελλειψη ουσιας γενικως.
Προτεινω να φερομαστε περισσοτερο σαν ανθρωποι.
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #8 on: September 19, 2013, 19:59:56 pm »

έσβησα ποστ που απλά ηταν επιθέσεις και δεν εξέφραζαν μια ιδέα. και σίγουρα οι -με καθαρό τρόπο επιθέσεις και μάλιστα στο ήθος του δέκτη- καμιά σχέση δεν έχουν με τη συζήτηση ούτε αναπτύσσουν κάποιο επιχείρημα.

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

Lampros

View Profile
« Reply #9 on: September 19, 2013, 20:14:09 pm »

Οπως είπα και πριν εγώ προσωπικά σαν Λάμπρος θεωρώ οτι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα σαν κι αυτό μπορείς να δεις ξεκάθαρα ιδεολογίες και απόψεις που υπάρχουν μεταξύ των φοιτητών....για μένα είναι θεμιτό να κράξεις όταν πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο πολύ απλά γιατί δεν μπορείς να βλέπεις να "λέγονται" κάποια πράγματα και να μένουν αναπάντητα (είναι ανθρώπινο πως να το κάνουμε)

Christinette μην τα δραματοποιείς τόσο πολύ τα πράγματα θεώρησα οτι στο συγκεκριμένο τόπικ δεν έπρεπε να σβηστούν κάποια πόστ που σβήστηκαν...σιγά μη θέλω να σας τρέχω τους admins ή να ποστάρω τσόντες....λέγοντας ένα τόσο ακραίο παράδειγμα έχεις κάνει ένα λογικό λάθος...έβαλες μια ιδιάζουσα περίπτωση στο καλάθι των ακραίων...
Ας είμαστε ρεαλιστές δεν είναι και τόσο δύσκολο να κρίνεις πότε το πράγμα παρα ξεφεύγει...και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω πως ξέφυγε

Παλαιότερα έχω πει την άποψή μου για τη διαχείριση του φόρουμ....πολύ αυστηρότητα στα τόπικ μαθημάτων, ανακοινώσεων, τεχνικών θεμάτων κλπ

και ανοχή στα κοινωνικά τόπικ (όλα!)

Endeavour διαφωνώ. Το ότι θεωρώ οτι κάποιος είναι καραγκιόζης και μαλάκας είναι άποψή μου...μπορώ να την πω.Το ότι κάποιος φοβάται να πει την άποψή του μου φαίνεται αστείο...

pentium4 απο πότε κάθε ποστ πρέπει να περιέχει και κάποια ιδέα? Όπως είπα και πριν απλά είπα την άποψή και ναι επιτέθηκα λεκτικά..αλλά πιστεύω πως είναι θεμιτό!Και γι'αυτό κάνω παράπονο για την επέμβασή σου...

Αμα δεν είναι δεκτή οκ!Τι να κάνουμε?εγώ θεώρησα οτι κάτι δεν ήταν σωστό και το είπα..και πάντα θα λέω αυτό που θέλω και ας με σβήνετε...απλώς τώρα θα ξέρω κάτω απο ποιες συνθήκες γίνονται οι συζητήσεις

potatoes gonna potate..
christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #10 on: September 19, 2013, 20:25:17 pm »

Και μόνο που λες τη λέξη κράζω, για μένα λίγο το χάνεις... Τεσπα. Στο δια ταύτα.

Ο Lampros προτείνει (αν κατάλαβα καλά):

• Αυστηρός συντονισμός (κατ'επέκταση επιβολή διαγραφής ποστς και μπαναρίσματος ατόμου) στους πίνακες των μαθημάτων, των ανακοινώσεων και των τεχνικών ζητημάτων.

Στις ανακοινώσεις σύμφωνα με εσένα πρέπει να ανοίγονται τόπικς άσχετα με τα δρώμενα της σχολής? Πχ. Φεστιβάλ ΚΝΕ? ή Σεμινάριο Κβαντομηχανικής στην Αθήνα? Ή αποκλειστικά ότι έχει να κάνει μόνο με τη σχολή?

• Απουσία συντονισμού στα εσωτερικά θέματα και στους φιλόσοφους μηχανικούς.

Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #11 on: September 19, 2013, 20:25:27 pm »

Quote from: Lampros on September 19, 2013, 20:14:09 pm
Οπως είπα και πριν εγώ προσωπικά σαν Λάμπρος θεωρώ οτι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα σαν κι αυτό μπορείς να δεις ξεκάθαρα ιδεολογίες και απόψεις που υπάρχουν μεταξύ των φοιτητών....για μένα είναι θεμιτό να κράξεις όταν πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο πολύ απλά γιατί δεν μπορείς να βλέπεις να "λέγονται" κάποια πράγματα και να μένουν αναπάντητα (είναι ανθρώπινο πως να το κάνουμε)

Christinette μην τα δραματοποιείς τόσο πολύ τα πράγματα θεώρησα οτι στο συγκεκριμένο τόπικ δεν έπρεπε να σβηστούν κάποια πόστ που σβήστηκαν...σιγά μη θέλω να σας τρέχω τους admins ή να ποστάρω τσόντες....λέγοντας ένα τόσο ακραίο παράδειγμα έχεις κάνει ένα λογικό λάθος...έβαλες μια ιδιάζουσα περίπτωση στο καλάθι των ακραίων...
Ας είμαστε ρεαλιστές δεν είναι και τόσο δύσκολο να κρίνεις πότε το πράγμα παρα ξεφεύγει...και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω πως ξέφυγε

Παλαιότερα έχω πει την άποψή μου για τη διαχείριση του φόρουμ....πολύ αυστηρότητα στα τόπικ μαθημάτων, ανακοινώσεων, τεχνικών θεμάτων κλπ

και ανοχή στα κοινωνικά τόπικ (όλα!)

Endeavour διαφωνώ. Το ότι θεωρώ οτι κάποιος είναι καραγκιόζης και μαλάκας είναι άποψή μου...μπορώ να την πω.Το ότι κάποιος φοβάται να πει την άποψή του μου φαίνεται αστείο...

pentium4 απο πότε κάθε ποστ πρέπει να περιέχει και κάποια ιδέα? Όπως είπα και πριν απλά είπα την άποψή και ναι επιτέθηκα λεκτικά..αλλά πιστεύω πως είναι θεμιτό!Και γι'αυτό κάνω παράπονο για την επέμβασή σου...

Αμα δεν είναι δεκτή οκ!Τι να κάνουμε?εγώ θεώρησα οτι κάτι δεν ήταν σωστό και το είπα..και πάντα θα λέω αυτό που θέλω και ας με σβήνετε...απλώς τώρα θα ξέρω κάτω απο ποιες συνθήκες γίνονται οι συζητήσεις
Ναι ειναι αποψη σου, ναι μπορεις να την πεις, κανεις δεν ειπε το αντιθετο. Ομως να ξερεις οτι προκαλει αυτο που σου ειπα πιο πανω, και αν η ποικιλια αποψεων εδω μεσα εχει καποια σημασια, νομιζω οτι το να εκφραζομαστε οπως μας καπνισει, δε βοηθαει.
Αλλωστε δεν χρειαζεται να γινεις αγενης ή χυδαιος κλπ. για να γινεις πειστικος. Μαλιστα, το αντιθετο πετυχαινεις.

Γενικα στο τημμυ υπαρχει μια ταση να εκμηδενιζεται/εξευτελιζεται εντελως η αντιθετη αποψη, το οποιο δεν ειναι μεσα στη δικαιοδοσια του συντονιστη να ελεγξει, αλλα νομιζω οτι αυτο το κλιμα δε βοηθα τη συζητηση.
Lampros

View Profile
« Reply #12 on: September 19, 2013, 20:32:03 pm »

Παρεξηγήσατε τα λεγόμενά μου

Christinette το πρώτο bullet σωστό και να μπορούν να ανεβαίνουν ανακοινώσεις και έκτακτα άλλου είδους..όχι όμως σαν αυτά που ανεβάζει πυκνά συχνά ο silvo (αυτά για μένα ανήκουν στο τόπικ φιλόσοφοι μηχανικοί)

για το δεύτερο bullet.Δεν είπα καθόλου συντονισμός(εδιτ: ανοχή είπα όχι αποχή)...αλλά είπα (και νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρος) ορθολογιστικό και όχι συναισθηματικό moderating...ελπίζω να μην παρεξηγήσει πάλι κανείς αυτά που είπα,είναι σαφείς

Endeavour οκ σε όλα όσα είπες...Αλλά εδώ μιλάμε για ένα τόπικ αρκετά προχωρημένο (σε σελίδες εννοώ) στο οποίο όπως είναι λογικό και σε κάθε πολιτική συζήτηση, τα αίματα ανεβαίνουν...και είναι θεμιτό (για μενα πάντα)
« Last Edit: September 19, 2013, 20:34:54 pm by Lampros » Logged

potatoes gonna potate..
christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #13 on: September 19, 2013, 20:38:28 pm »

To ορθολογιστικό για σένα τι ακριβώς σημαίνει? Ακριβώς αυτό θέλουμε να πετύχουμε και εμείς. Δεν υποστηρίζουμε κανένα δίπολο και διαγράφουμε ποστς χυδαία χωρίς πληροφορία.

Όταν ο άλλος αποκαλεί το συμφοιτητή του τετράποδο, πως μπορεί να εξελιχθεί ο διάλογος από εκεί και πέρα? Και επίσης, όλοι οι υπόλοιποι που δεν συμμετέχουν σε κοντρίτσες πίσω από τα πληκτρολόγια δεν είναι υποχρεωμένοι να σας βλέπουνε να τρώτε τα σωθικά σας. Αυτούς τους σκέφτηκες ποτέ? Μάλλον όχι. Αλλά η θέση μου με υποχρεώνει να σκεφτώ και όλους εκείνους που τα δίπολα τους προσβάλλουν την "αισθητική".

Lampros

View Profile
« Reply #14 on: September 19, 2013, 20:53:57 pm »

Δεν κατάλαβα. Γιατί κάποιος είναι υποχρεωμένος να βλέπει τις κοντρίτσες?Ας μην τις βλέπει...

Και παραδίπλα απο το σπίτι μου έχει μια απαίσια πολυκατοικία που δεν θέλω να την βλέπω..τι να κάνω να την γκρεμίσω?
σου λέω αυτό το χαζό παράδειγμα για να καταλάβεις οτι αυτό το επιχείρημα δεν στέκει...

Αμα κάποιοι θέλουν να βριστούν ασ'τους να το κάνουν να το βγάλουν κι απο μέσα τους...δεν βλέπω κακό σε αυτό

Ορθολογιστικά θα πει δεν διαγράφω πόστ επειδή κάποιος έβρισε κάποιον και κατα την άποψη μου δεν μπορεί να γίνει κουβέντα..αλλά το διαγράφω όταν κρίνω οτι ας πούμε κάτι είναι τόσο σοβαρό ώστε αυτό να έχει άμεσες ή έμμεσες συνέπειες και εκτός φόρουμ ή όπως στο παράδειγμα που είπες πριν κάποιος εύχεται σε κάποιον καρκίνο ή ποστάρει τσόντες (οκ τραβηγμένο αλλά ζήτησες παράδειμα)

γενικά οταν πάμε σε κάτι ακραίο...και το ψιλοβρισίδι στο φόρουμ δεν είναι ακραίο

potatoes gonna potate..
Pages: [1] 2 3 ... 8 Go Up Print
Jump to: