• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:07:05 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:07:05 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 86
Guests: 93
Total: 179
BCosT
Carot1456
Captain
stavros0201
chondrosp
kzmekos
lina_zs
DimKaratzas
George15
apal
kraxtopoulos
papajohnn06
thegreekbaron
Giorgos2222
La
Tasaris
PurpleWitch
Annapar
Petros Ts
almpandr
A-TheITGuy
chryssana
kevangelo
despoina15
Soto Gonzalez
thomasdt
tzortzis
Saint_GR
george14
tasos gourd
themis01
Chrisapostol
pipitsenko
lelenia
Giannis_Kako
marnas
Ntinomanolo123
EvanTsir
ntinara
andreaspaper
stloukas
mmikelo
Konstantina Karamani
christi
smantzaa
myrto
smoul
Paparouna
mavropan
kostas.de
anstaik
unreasonable
Konstantinoy
trelogauros7
Angelagfb
vajim
Nikos.Ts
AristeidisM
panagiwt1s
Nekt
vasilis saitis
AcDimitri
sofiastrataki
bigmort
jkara
valantis
gkougeor
maestros
dimitris kiziridis
theodoridoueu
ArsenD
etsilika
Νικη
kourkou
chris_p30
Alex Kosmas
dmoral
kst
Τρου Ντετεκτιβ
daphnenik
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Το Θεώρημα της Ελάχιστης Απαιτούμενης Γνώσης
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6 Go Down Print
Author Topic: Το Θεώρημα της Ελάχιστης Απαιτούμενης Γνώσης  (Read 10507 times)
boudou
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
Re: Το Θεώρημα της Ελάχιστης Απαιτούμενης Γνώσης
« Reply #15 on: June 26, 2013, 12:16:24 pm »

Quote from: Lampros on June 26, 2013, 12:06:33 pm
Γι'αυτό όταν ακούω όλα αυτά περι γνώσεων και περί αφομοίωσης της γνώσης, θέλω να γελάσω δυνατά και περισσότερο απο όσο είναι politically correct!!

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=jSKLMFmK9RQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=jSKLMFmK9RQ</a>

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: June 26, 2013, 12:16:38 pm »

Λάμπρο γιατί είσαι στη σχολή αγόρι μου... Τράβα κατευθείαν στην αγορά αφου δεν θα ξέρεις τίποτα έτσι κι αλλιώς όταν θα βγεις. Αφού σε χαλάει τόσο μην σπουδάζεις! Πήγαινε δούλεψε κατευθείαν στο CERN.

Μην κλάψεις όμως όταν η επιχείρηση θα σου ζητάει να λύσεις βασικά προβλήματα κυκλωμάτων και ότι αφορά την επιχείρηση τελοσπάντων.
τσαι-borg

Central to nowhere.

View Profile
« Reply #17 on: June 26, 2013, 12:26:07 pm »

Άρη αυτό κατάλαβες από ότι είπε ο Λάμπρος? Δε σου λέει "είσα χαζός, δεν ξέρεις τίποτα" λέει ότι η σχολή είναι ένας μικρόκοσμος του τι θα κάνεις εκεί έξω. Όσο καλή ηλεκτρονική και να ξέρεις πχ κανείς δεν θα σου δώσει ένα κύκλωμα να το αναλύσεις και να βγάλεις τάσεις και ρεύματα, τα κάνουν οι υπολογιστές για σένα αυτά.  Αν υπάρχει επιχείρηση που θα μου ζητήσει Τhevenin τότε οκ, πάω πάσο.
Βάσεις παίρνεις στη σχολή και εντάξει, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που έχει περάσει 61 μαθήματα διαβάζοντάς τα σωστά. Πάντα κάτι αφήνεις απ'έξω, πάντα κάτι παίρνεις έτοιμο.

εδιτ: Mόνο ο Σδοκ ξέρει τι γίνεται στην επιστήμη τώρα. Να πάρετε Ψηφιακά 3. Και ASIC.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στη Διεύθυνση ότι τα ποτά είναι μπόμπες,ότι η γκαρσόνα με το καπέλο έχει σύφιλη κι ότι η ορχήστρα αποτελείται από πρώην SS τέρατα.
Ωστόσο,επειδή είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς κι έχω καρκίνο στο χείλος θα βάλω το χάρτινο καπέλο μου πάνω στη διάσεισή μου και θα χορέψω.
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: June 26, 2013, 12:31:25 pm »

Τα μόνα πράγματα που μαθαίνεις πραγματικά στη σχολή είναι:
Ο τρόπος του να διαβάζεις
Και ο τρόπος του να χωρίζεις το πρόβλημα σε μικρότερα
(και μερικά μαθηματικά)
Ναι αυτό κατάλαβα ότι λέει ο λάμπρος όταν γράφει το παραπάνω. Λες και οι βασικές γνώσεις για να καταλάβεις πως δουλεύουν τα πράγματα δεν είναι απαραίτητες.

Θα υπάρχει επιχείρηση που θα σου ζητήσει να υλοποιήσεις ενα RLC κύκλωμα όμως και αυτό ειναι αληθινό γεγονός. Δεν τα ζητάνε για πλάκα αυτά. Τα ζητάνε γιατί κάποιος που περνούσε έτσι τα μαθήματα και έκανε τουρισμό στη σχολή σημαίνει ότι δεν έχει καταλάβει ούτε τα βασικά του εργαλείου που πάει να αντιμετωπίσει στην εργασία του.
megali mpougatsa

View Profile
« Reply #19 on: June 26, 2013, 12:46:09 pm »

Παίρνεις λίγη γνώση πάνω σε ένα πολύ ευρύ πεδίο αντικειμένων, και εμπειρία στο πως να ψάχνεις, να βρίσκεις, να δουλεύεις εντατικά για να μάθεις κάτι και να βρεις λύσεις. Και αυτό δεν είναι ασήμαντο.
boudou

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #20 on: June 26, 2013, 12:49:16 pm »

ναι, άντε φτάνει με την γκρίνια βρε μαλακιστήρια. μόνο μες την εξεταστική τα σκέφτεστε...

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
Lampros

View Profile
« Reply #21 on: June 26, 2013, 12:55:59 pm »

Quote from: silvo on June 26, 2013, 12:31:25 pm
Τα μόνα πράγματα που μαθαίνεις πραγματικά στη σχολή είναι:
Ο τρόπος του να διαβάζεις
Και ο τρόπος του να χωρίζεις το πρόβλημα σε μικρότερα
(και μερικά μαθηματικά)
Ναι αυτό κατάλαβα ότι λέει ο λάμπρος όταν γράφει το παραπάνω. Λες και οι βασικές γνώσεις για να καταλάβεις πως δουλεύουν τα πράγματα δεν είναι απαραίτητες.

Θα υπάρχει επιχείρηση που θα σου ζητήσει να υλοποιήσεις ενα RLC κύκλωμα όμως και αυτό ειναι αληθινό γεγονός. Δεν τα ζητάνε για πλάκα αυτά. Τα ζητάνε γιατί κάποιος που περνούσε έτσι τα μαθήματα και έκανε τουρισμό στη σχολή σημαίνει ότι δεν έχει καταλάβει ούτε τα βασικά του εργαλείου που πάει να αντιμετωπίσει στην εργασία του.

Θέλω να μου ονομάσεις την εταιρία  αυτή που σου ζητάει ένα RLC...

Ακριβώς οι βασικές γνώσεις που παίρνεις είναι απλά βασικές γνώσεις....δηλαδή (χρειάζεται μάλλον να στο εξηγήσω έτσι..) όχι αρκετές για να λύσεις ένα πραγματικό πρόβλημα..

Εγώ ξέρω γιατί είμαι στη σχολή και ξέρω τι μου προσφέρει(μέσα σ'αυτά είναι η νοοτροπία επίλυσης προβλημάτων, φυσικά και κάποιες επιστημονικές βάσεις αλλά και το χαρτί...δε κατάλαβα γιατί το λέμε με απέχθεια, όλοι αυτό θέλουμε κατα βάθος)...μάλλον εσύ είσαι για τους λάθους λόγους στη σχολή

potatoes gonna potate..
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #22 on: June 26, 2013, 13:31:24 pm »

πρώτα μαθαίνεις στο χαρτί να λύνεις και μετά με τα εργαλεία που σε δίνονται. Αν δεν μπορείς στο χαρτί δεν μπορείς πουθενά. Και το απόγευμα θα έχω την δυνατότητα να σου πω εταιρίες που προφανέστατα ζητάνε τέτοια πράγματα ( και όχι μόνο φυσικά ζητάνε και παραπάνω που έχεις κάνει ενδεχομένως σε κάποιο μεταπτυχιακό) όπως και κάθε εταιρία!
« Last Edit: June 26, 2013, 13:35:11 pm by silvo » Logged
NiNja
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

The king, the king's to blame

View Profile
« Reply #23 on: June 26, 2013, 13:44:54 pm »

ασέ μας ρε silvo, υπερασπίζεσαι όλα τα στραβά της σχολής... μια χαρά τα λέει ο λαμπρος

νομίζεις ότι αν σου χρειαστεί να υλοποιήσεις RLC σε 10 χρόνια από τώρα, θα θυμάσαι τι σου έλεγε ο σταμούλης στο μάθημα, ή ο δάιος; Μη λέμε βλακείες, θα κάτσεις να τα ξαναδιαβάσεις από την αρχή, το μόνο που σου θα σου έχει μείνει είναι ο τρόπος σκέψης του μηχανικού

πες μου και το άλλο, άσε τα RLC, πες μου εμένα, ενεργειακός που είμαι, πού θα μου χρειαστεί η assembly που μας ανάγκασαν να μάθουμε  στην αρχιτεκτονική μαζί με ένα σωρό άλλες παπαριές. Γιατί το πρόβλημα είναι κυρίως στα προτομειακά μαθήματα όπου μαθαίνεις υπερβολικές λεπτομέρειες που δεν θα σου χρειαστούν αν πάρεις άλλον τομέα.

Αμα δεν εντρυφήσω δηλαδή στην αρχιτεκτονική και τα ψηφιακά, δεν είμαι καλός ηλεκτρολόγος; Λάθος σχολή διάλεξα κι εγώ;

You are dead. This is hell.
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #24 on: June 26, 2013, 13:56:48 pm »

Όχι δεν θα θυμάσαι τι σε είπε ο σταμούλης αλλά όταν τα ξαναπιάσεις θα σου είναι ελάχιστος ο κόπος απο το να τα διαβάσεις απο την αρχή. Σκέψου μόνο ότι όταν θα είσαι 30 και 40 χρονών δεν θα μπορεις να αφομοιώσεις τόσης έκτασης πράγματα με την ίδια ευκολία. Και τα περισσότερα ποτέ δεν ξέρεις που θα σου χρειαστούνε.

Βέβαια ντάξει υπάρχουν και εξαιρέσεις. Γιατί για την αρχιτεκτονική που έδωσα φέτος πρώτη φορά είδα οτί ζητάνε πράγματα τα οποία όντως ένας ενεργειακός ή τηλεπάς δεν θα του χρειαστούν ποτέ. Αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν απλά εξαιρέσεις δεν σημαίνει ότι όλα πρέπει να ισωπεδώνουμε. Το 90% των μαθημάτων στο βασικό κύκλο θεωρώ ότι είναι απαραίτητα να μαθαίνονται.
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #25 on: June 26, 2013, 14:08:42 pm »

Quote from: NiNja on June 26, 2013, 13:44:54 pm
ασέ μας ρε silvo, υπερασπίζεσαι όλα τα στραβά της σχολής... μια χαρά τα λέει ο λαμπρος

νομίζεις ότι αν σου χρειαστεί να υλοποιήσεις RLC σε 10 χρόνια από τώρα, θα θυμάσαι τι σου έλεγε ο σταμούλης στο μάθημα, ή ο δάιος; Μη λέμε βλακείες, θα κάτσεις να τα ξαναδιαβάσεις από την αρχή, το μόνο που σου θα σου έχει μείνει είναι ο τρόπος σκέψης του μηχανικού

πες μου και το άλλο, άσε τα RLC, πες μου εμένα, ενεργειακός που είμαι, πού θα μου χρειαστεί η assembly που μας ανάγκασαν να μάθουμε  στην αρχιτεκτονική μαζί με ένα σωρό άλλες παπαριές. Γιατί το πρόβλημα είναι κυρίως στα προτομειακά μαθήματα όπου μαθαίνεις υπερβολικές λεπτομέρειες που δεν θα σου χρειαστούν αν πάρεις άλλον τομέα.

Αμα δεν εντρυφήσω δηλαδή στην αρχιτεκτονική και τα ψηφιακά, δεν είμαι καλός ηλεκτρολόγος; Λάθος σχολή διάλεξα κι εγώ;
με τι νομίζεις οτι ελεγχονται τα αιολικά και τα ηλιακά? θα πας να δουλέψεις και το μόνο που θα σου ζητήσουν είναι να εφαρμόζεις carnot?
« Last Edit: June 26, 2013, 14:12:08 pm by deadparrot » Logged

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 
τ'αλογα αποψε χλιμιντρίζουν?

και το αλλο το παλιό ναυτικό:

με κοιτας σε κοιτω σε κοιτω
τι ναυτακι γλυκο είναι αυτό
τοσους μήνες κλειστοί στην βαρκούλα αυτή
μ'έχει πιάσει μια κάυλα τρελή
Lampros

View Profile
« Reply #26 on: June 26, 2013, 14:15:16 pm »

Quote from: silvo on June 26, 2013, 13:56:48 pm
Όχι δεν θα θυμάσαι τι σε είπε ο σταμούλης αλλά όταν τα ξαναπιάσεις θα σου είναι ελάχιστος ο κόπος απο το να τα διαβάσεις απο την αρχή. Σκέψου μόνο ότι όταν θα είσαι 30 και 40 χρονών δεν θα μπορεις να αφομοιώσεις τόσης έκτασης πράγματα με την ίδια ευκολία. Και τα περισσότερα ποτέ δεν ξέρεις που θα σου χρειαστούνε.

Βέβαια ντάξει υπάρχουν και εξαιρέσεις. Γιατί για την αρχιτεκτονική που έδωσα φέτος πρώτη φορά είδα οτί ζητάνε πράγματα τα οποία όντως ένας ενεργειακός ή τηλεπάς δεν θα του χρειαστούν ποτέ. Αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν απλά εξαιρέσεις δεν σημαίνει ότι όλα πρέπει να ισωπεδώνουμε. Το 90% των μαθημάτων στο βασικό κύκλο θεωρώ ότι είναι απαραίτητα να μαθαίνονται.

Αυτό έχει να κάνει με το μαθαίνω(ή γνωρίζω ήδη) να διαβάζω/μελετώ και όχι με το αν είχες λύσει 5 παραπάνω κυκλώματα όταν ήσουν φοιτητής...

Ακόμη και αυτό το "θεώρημα της Ελάχιστης Απαιτούμενης Γνώσης" είναι κάτι που προέκυψε απο την εμπειρία ως μηχανικός, έστω και φοιτητής. Δηλαδή πως μπορείς να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα (εδώ των πολλών μαθημάτων-γνώσεων-ύλης ή ότι άλλο), με βέλτιστο trade-off χρόνου χωρίς όμως να είσαι κεφτές στο μάθημα...αυτό σου προσφέρει κατα κύριο λόγο η σχολή

Άρα δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα?

Επίσης μη ξεκινάς κουβέντα για τα προτομεακά μαθήματα (γνωστό οτι διαφωνούμε).. γιατί θα ξεκινήσεις flamewar και δεν υπάρχει χρόνος(έχουμε εξεταστική)....

potatoes gonna potate..
NiNja
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

The king, the king's to blame

View Profile
« Reply #27 on: June 26, 2013, 14:19:17 pm »

Quote from: deadparrot on June 26, 2013, 14:08:42 pm

πες μου και το άλλο, άσε τα RLC, πες μου εμένα, ενεργειακός που είμαι, πού θα μου χρειαστεί η assembly που μας ανάγκασαν να μάθουμε  στην αρχιτεκτονική μαζί με ένα σωρό άλλες παπαριές. Γιατί το πρόβλημα είναι κυρίως στα προτομειακά μαθήματα όπου μαθαίνεις υπερβολικές λεπτομέρειες που δεν θα σου χρειαστούν αν πάρεις άλλον τομέα.

με τι νομίζεις οτι ελεγχονται τα αιολικά και τα ηλιακά? θα πας να δουλέψεις και το μόνο που θα σου ζητήσουν είναι να εφαρμόζεις carnot?
φίλε μου, έχω 2 ολόκληρα μαθήματα στον τομέα (ηλεκτρονικά ισχύος 1 &2 ) για να μάθω πώς ελέγχονται τα αιολικά και όχι μόνο... μην ανησυχείς, άμα κάτι χρειάζεται όντως να το ξέρουμε, θα μας το μάθουν οι καθηγητές του ενεργειακού, δεν θα βασιστούν σε αυτά που θα μας μάθει ο κάθε δογκουζιάνης και αυτός της αρχιτεκτονικής (που δεν ξέρω καν πώς τον λένε και πώς μοιαζει)

You are dead. This is hell.
Lampros

View Profile
« Reply #28 on: June 26, 2013, 14:19:41 pm »

Quote from: deadparrot on June 26, 2013, 14:08:42 pm

Μόνος ένας μηχανικός θα ασχοληθεί με την σχεδίαση του?Δεν θα υπάρχει ομάδα πολλών?
Ενας ο οποίος θα ξέρει τέλεια ενεργειακά, τέλεια ηλεκτρονικά και άριστο προγραμματισμό??Δηλαδή στα μεγάλα προτζεκτ αν δεν είσαι υπεργαμάτος μηχανικός...τον μπούλο?

potatoes gonna potate..
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #29 on: June 26, 2013, 14:23:01 pm »

Νομίζω ότι η λογική λέει οτι η θεωρία αφομοιώνεται καλύτερα μέσα απο τις ασκήσεις άρα όσες περισσότερες έχεις λύσει τόσο ευκολότερα την αφομοιώνεις και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πάντως πίστευα ότι αυτός με τις περισσότερες γνώσεις έχει και περισσότερες πόρτες ανοιχτές.  Πως έπεσα τόσο έξω ρε γαμώτο....

Ζούμε στην εποχή της μετριότητας... Να μην είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε αλλα μέτριοι. Τα τελευταία χρόνια έχει παρακμάσει η κοινωνία γιατί όλοι κυνηγάνε το εύκολο και τη μετριότητα.

Υ.Γ Δεν ξέραν οι καθηγητές να σας ρωτάνε να φτιάχνουν και πρόγραμμα σπουδών όπως γουστάρει ο καθένας και βγάζει την καύλα του σε αυτή τη σχολή
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6 Go Up Print
Jump to: