• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:11:17 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:11:17 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 44
Guests: 109
Total: 153
kokkinosgior
dimitris585
anon
μιλτοςμ
Yamal
bougatsa
george14
iliaspapam
Mavromati
ore525
Anatolim
mavropan
tols1
Kyritsisss
astepoul
gogolhs
Fraser
zgeorgitz
christina02
parvanitid
maestros
jim_sklab
Το παγώνι
victoria
Katarameno
dr.giorgos
0restis
Nekt
Zaxarenia
mayia psarikoglou
ThanosV
HlektrikhPatata
fpapat
sofoklhs_pizza
Born_Confused
jm555
al3xts
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Κου Κλουξ Κλαν στην Μανωλάδα Ηλείας
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Down Print
Author Topic: Κου Κλουξ Κλαν στην Μανωλάδα Ηλείας  (Read 6538 times)
antonios
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Κου Κλουξ Κλαν στην Μανωλάδα Ηλείας
« Reply #30 on: April 18, 2013, 22:21:32 pm »

Quote from: Karaμazoβ on April 18, 2013, 22:16:04 pm
ουτέ παρεξηγούμαι, ουτε και να κρατιέσαι. Σε αυτό το φορουμ πρεπει να γίνονται και συζητήσεις.

αα, ευχαριστώ.. περίμενα να με κράξεις, όπως όλοι, συνήθως έτσι γίνεται.... Shocked
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #31 on: April 18, 2013, 22:29:09 pm »

Quote from: Karaμazoβ on April 18, 2013, 22:03:48 pm

Ο καπιταλισμός στην Ελλάδα δεν καταρρέει. Το κράτος καταρρέει και ο λαός που το αποτελεί. Γιατί ενώ όλοι μιλάνε για κρίση κανείς δεν καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται για ακόμα μία κρίση του καπιταλισμού που είχαμε προβλέψει μέχρι τελευταίας λέξης μαλάκα έλληνα, αλλά για γενικευμένη κατάρρευση μέσα σε πλαίσια παράδοσης κάθε κυριαρχίας. Και για αυτό το λόγο ο κευνς δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα σήμερα.

Όσο για το λαό που δεν ακούει, νομίζω ότι το θέμα είναι αμφίπλευρο, και αυτά που λες με κάνουν να συμπεράνω πως η "αριστερά" είναι πάντα αυτή που έχει δίκιο και φταίει πάλι ο μαλάκας ο έλληνας που δεν ακολουθεί. Δεν ξέρω αν κάποιοι μισούν τον εαυτό τους και το προβάλουν πάνω στην "αριστερά", αλλά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι και η "αριστερά" δεν κάθεται να ακούσει ποιές είναι οι ανάγκες του λαού. Λες και τα βασικά προτάγματα του ΕΑΜ στην παλιά κατοχή σήμερα είναι ξεπερασμένα ως κατεκτημένα.
Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: April 18, 2013, 22:30:52 pm »

Quote from: Karaμazoβ on April 18, 2013, 22:03:48 pm
Quote from: Grecs on April 18, 2013, 17:25:33 pm
Η αριστερα οτι και να λεμε το χει χασει το παιχνιδι. Δε γινεται να καταρρεει ο καπιταλισμος να βγαινεις σωστος 100% και να χεις τετοια ποσοστα. Ο κοσμος ειναι ηλιθιος αλλα οχι τοσο ηλιθιος, κατι δε βλεπει σε σενα και αυτο ειναι η σοβαροτητα, η διαθεση και η ικανοτητα να παρουν τα πραγματα στα χερια τους.

Οι χρυσαυγιτες εκει πατανε επικοινωνιακα. Εχουν αποδομηθει απο χιλιες πλευρες ιδεολογικα αλλα παρολα αυτα στον καθε απαιδευτο νου εχουν εντυπωσει οτι εχουν την διαθεση και την ικανοτητα να παρουν τα πραμματα στα χερια τους. Το ιδιο και η ΝΔ, ο μονος λογος που κρατιεται ειναι οτι ειναι η μονη δυναμη που φαινεται ικανη να κυβερνησει.

Η αρχική σου υπόθεση μαλλον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Βεβαια, και με την δική μου συλλογιστικη είναι εξίσου χάλια τα πραματα για τη χωρα:

οι Ελληνες δεν βλέπουν τον καπιταλισμό να καταρρέει και δεν θελουν να τον δουν να καταρρεει. Οι Ελληνες θελουν πάλι έναν Ανδρέα Παπανδρέου, να ερθει, να κανει εργατικούς νόμους και να δώσει αυξήσεις. Σε αυτό συμβάλλει το παρελθον της Ελλαδας, το να σαι σε αρνηση και να μη θες να δεις πως αυτό που πίστεψες ειναι λαθος (θυμώνουν με το "στα λεγαμε", και τετοια), και φυσικά η μικροαστική διαρθρωση της ελληνικής κοινωνίας (αγρότες, δημοσιοι υπαλληλοι, μικροεπαγγελματίες).

Γι αυτό και βρίζουν το ΚΚΕ που δεν συνεργάζεται με το ΣΥΡΙΖΑ , να φέρει παλι τις εποχες του '80 που οραματίζονται, ή βλέπουν αυτά που λενε οι αριστεροί "ως παλαβά και ανέφικτα". Λες και ο κευνσιανισμός τη σημερον ημέρα είναι εφικτός. Κι όμως ακουω 50αρηδες να μου λένε για "παρέμβαση του κρατους στην οικονομία", "δημοσιες επενδύσεις", "ελεγχος των αγορών", λες και είμαστε πριν το Μπρετον Γουντς, στο 1929. Ο Κευνς ήταν 10 χρονια μεγαλύτερος απο τον Λενιν και περίπου στην ηλικία του Σταλιν, και γηραιότερος του Μαο, για να δείτε φρεσκάδα. Ουτε η XA βγαίνει απο αυτό το πλαίσιο, αν εχει πλαισιο.

Ο λαός δεν θελει να ακούσει, και μισει τους αριστερούς επειδή του τα λέγανε και επειδή δεν συμμετέχουν στο όνειρό του για εναν "κοινωνικό καπιταλισμό" αλα Σουηδία, εν μεσω κρισης. Επομένως ένα αριστερό κόμμα έχει δύο επιλογές τωρα, ή θα "οπορτουνίσει", δηλαδη θα παρει την εξουσία λεγοντας αυτο που θελουν οι μικροαστικες μαζες (αμφίβολο αν θα τα καταφερει καλύτερα απο τον Σαμαρα, οι φιλελευθεροι ξερουν καλυτερα), ή θα "σεχταρίσει" και θα φωναζει συνεχεια στα κλειστά αυτιά για την εναλλακτική του,  περιμενοντας στην γωνία.

Αν έχεις αλλη πρόταση τακτικής, θα την ακουσω. Αλλα αν δεν υπάρχει, η αριστερα τι μας φταίει δεν μπορώ να καταλάβω. Δηλαδη με καλύτερη επικοινωνιακη πολιτικη, αλλα με τις ίδιες θεσεις, πόσο πιο πανω θα ήταν το ΚΚΕ , η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αντε και η αριστερη πτερυγα του ΣΥΡΙΖΑ;;
Δηλαδη ο λαος δε ψηφιζει ΚΚΕ απο εγωισμο;
Οτι μια πολιτικη ομάδα "τα ελεγε", και για να μαι ειλικρινης οντως το εκανε, δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι ικανη να κυβερνησει.
Και αυτο ειτε το ξερουν ειτε τυφλα τους απορριπτουν αυτοι που δεν τους ψηφιζουν. Αλλα οπως και να χει δε νομιζω οτι εχει νοημα να κρινει κανεις τους ελληνες για εθελοτυφλια επειδη δε βλεπουν τον καπιταλισμο να καταρρεει, που οντως συμβαινει, οταν υπαρχουν κομμουνιστες των οποιων η ιδεα ενος δικαιου οικονομικου-κοινωνικου συτηματος εχει καταρρευσει ηδη μια φορα. Και ειναι
πολυ ευχαριστο το να συζητησεις αν αυτο ειναι ακριβες αρκετα ή οχι ή τους λογους που εγινε, αλλα εγινε, απετυχε σε μια τουλαχιστο απ τις εφαρμογες του παταγωδως. Η δικη μου αποψη ειναι οτι ειναι πολυ αναχρονιστικο να υπαρχει το διπολο κομμουνισμου καπιταλισμου, κανενα συστημα δεν ακολουθει ιδεες τοσο πιστα ωστε να συζηταμε για το καλο που θα ρθει απ την ελευθερη οικονομια ή το κακο που θα ρθει απ την κρατικη οικονομια ή το αναποδο. Αν οι ανθρωποι νιωθουν ασφαλεια και εχουν την ελευθερια τους σε ενα συστημα ποτε δεν προκειται να κυνηγησουν να το αλλαξουν με οτι "σεχτα" κι αν συντασσεται. Και δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο ειναι κακο ε..Αυτο που λεω, κοντολογις, ειναι οτι εχει μεγαλυτερη σημασια να κοιτας ποιοι ανθρωποι θελουν να σε κυβερνησουν παρα αυτο που λεν οτι ειναι η ιδεολογικη τους αφετηρια

Ως προς το θεμα του τοπικ σχετικα με αυτα που λεμε, αν σκεφτεται κανεις οτι σε μια κομμουνιστικη κοινωνια δε θα μπορουσαν να συμβουν παρομοια πραματα, ασ το ξανασκεφτει. Αν μη τι αλλο, εγω τελοσπαντων, νομιζω οτι τα κακα χαρακτηριστικα μιας φυλης βγαινουν πιο εντονα απ τις ιδεολογικες αφετηριες της κυβερνησης της.

P.S. Grecs μη με τρολλισεις σε ικετευω
« Last Edit: April 18, 2013, 22:37:28 pm by Endeavour » Logged
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #33 on: April 18, 2013, 22:50:31 pm »

@Καραμαζοβ
 Καλα ολα αυτα αλλα πια αριστερη δυναμη εχει να παρουσιασει σχεδιο συγκεκριμενο για την οικονομικη κριση και να το προωθησει σαν ευαγγελιο? Οχι με αοριστολογιες εξω απο την Ευρωπαικη Ενωση, Δημοσιες Τραπεζες, επιστροφη στην δραχμη. Συγκεκριμενο μεχρι αηδειας και να μπορουν να το στηριξουν μεχρι την τελευταια λεπτομερεια και να το προσαρμοσουν για την Ελλαδα ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ . Δεν εχει πεσει κατι τετοιο στην αντιληψη μου αν και νομιζω οτι το ΚΚΕ κατι ειχε βγαλει το οποιο δε μπορεσα να το βρω αλλα παρολα αυτα δεν εχω ακουσει να το διαφημιζει.... Δηλαδη γιατι να μην εχουν καποιον σε στυλ Καζακη ? Επαναλαμβανω, συγνωμη αν κανω λαθος αλλα παρακολουθω τις πολιτικες εξελιξεις και δεν εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου.

Δε λεω να κανει επικοινωνιακη πολιτικη λεω απλα να μαζεψουνε 10 επιστημονες δικους τους να δουνε τι μπορει να γινει και να πουνε την αληθεια και να σεχταρισει μετα οσο θελει.

Πιο συγκεκριμενα:

Το ΚΚΕ παντως μια χαρα βολεμενο δειχνει στην θεση που ειναι να χει το μαγαζακι του το λαο του να ρεει το χρημα και μια ζωη ιδια και τα ιδια. Εχω ακουσει ιστοριες απο πρωην κνιτες για το μαγαζακι που χουν στησει να φριξεις.  Καλη φαση να λες οτι εισαι αντισυστημικος αλλα να εισαι κιολας και να το στηριζεις με πραξεις...

Ο Συριζα απο την αλλη νομιζει οτι εχει την αριστερα στο τσεπακι και κανει ανοιγματα ολο και πιο δεξια με αποτελεσμα να μην εχει ξεκαθαρη αποψη για τιποτα και να χουν μπερδευτει ακομα και οι ιδιοι. Τωρα αμα αυτο το μπαχαλο εμπνεει σε κανενα σιγουρια εγω ειμαι αστροναυτης.
« Last Edit: April 18, 2013, 23:00:36 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #34 on: April 18, 2013, 22:55:07 pm »

Quote from: Grecs on April 18, 2013, 22:50:31 pm

αν το ψάξεις ο καζάκης το έχει περιγράψει σε φάση αηδίας όπως λες. έχω ένα κείμενο αλλά νομίζω δεν είναι το ίδιο με αυτά που έχει περιγράψει στις εκπομπές του
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #35 on: April 18, 2013, 22:56:12 pm »

Quote from: antonios on April 18, 2013, 22:21:32 pm
Quote from: Karaμazoβ on April 18, 2013, 22:16:04 pm
ουτέ παρεξηγούμαι, ουτε και να κρατιέσαι. Σε αυτό το φορουμ πρεπει να γίνονται και συζητήσεις.

αα, ευχαριστώ.. περίμενα να με κράξεις, όπως όλοι, συνήθως έτσι γίνεται.... Shocked

γιατι ευχαριστείς για πράγματα τα οποία είναι αυτονόητα? Πέρασε 1.5 χρόνο για να ξαναγίνει μια σοβαρή κουβέντα σε αυτό το φόρουμ...
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #36 on: April 18, 2013, 22:57:01 pm »

Quote from: λήθη on April 18, 2013, 22:55:07 pm

αν το ψάξεις ο καζάκης το έχει περιγράψει σε φάση αηδίας όπως λες. έχω ένα κείμενο αλλά νομίζω δεν είναι το ίδιο με αυτά που έχει περιγράψει στις εκπομπές του
Ναι γι αυτο τον ανεφερα αλλα αλλο Καζακης αλλο συριζα και ΚΚΕ. Καταλαβαινεις.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #37 on: April 18, 2013, 23:00:39 pm »

Quote from: Grecs on April 18, 2013, 22:57:01 pm

Ναι γι αυτο τον ανεφερα αλλα αλλο Καζακης αλλο συριζα και ΚΚΕ. Καταλαβαινεις.

Ναι. Από όσο καταλαβαίνω, κάποια παρόμοια πρόταση, αν γίνει, θα γίνει για εξυπηρέτηση μαγαζιών όπως λες. Ο σύριζα ειδικά, πολυκαταστημάτων.
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #38 on: April 18, 2013, 23:06:13 pm »

ο καζάκης απο όσο θυμάμαι στην περιγραφή του μέχρι αηδίας είχε αρκετά στοιχεία τα οποία μπορούσαν να καταρριφθούν και στα αυτιά του έλληνα ακουγόντουσαν συνομωσιολογικά... Προσωπικά δεν βρήκα καμία εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο.

Οσο για την νεα δημοκρατία που αναφέρεις grecs αμφιβάλω αν το 90% απο τους ψηφοφόρους της βρίσκει οτι μπορεί αυτό το κόμμα να κυβερνήσει και κυβερνά. Βρίσκει οτι η ευρωπαική ένωση κυβερνά για αυτό αλλά και βρίσκει και μία ευκαιρία για αρπαχτή.
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #39 on: April 18, 2013, 23:08:25 pm »

Quote from: silvo on April 18, 2013, 23:06:13 pm

ο καζάκης απο όσο θυμάμαι στην περιγραφή του μέχρι αηδίας είχε αρκετά στοιχεία τα οποία μπορούσαν να καταρριφθούν και στα αυτιά του έλληνα ακουγόντουσαν συνομωσιολογικά... Προσωπικά δεν βρήκα καμία εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο.

καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι, αλλά για να τα παίρνεις ως συνομωσιολογικά, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές, σημαίνει ότι χάνεις το δάσος
« Last Edit: April 18, 2013, 23:22:31 pm by λήθη » Logged
antonios

View Profile
« Reply #40 on: April 18, 2013, 23:20:46 pm »

Quote from: silvo on April 18, 2013, 23:06:13 pm
Οσο για την νεα δημοκρατία που αναφέρεις grecs αμφιβάλω αν το 90% απο τους ψηφοφόρους της βρίσκει οτι μπορεί αυτό το κόμμα να κυβερνήσει και κυβερνά. Βρίσκει οτι η ευρωπαική ένωση κυβερνά για αυτό αλλά και βρίσκει και μία ευκαιρία για αρπαχτή.

καλά μην το λές...... Οι αλαφροΐσκιωτοι είναι περισσότεροι απ' όσους νομίζουμε....
Social_waste

View Profile
« Reply #41 on: April 18, 2013, 23:57:25 pm »

Καλα ολα αυτα αλλα πια αριστερη δυναμη εχει να παρουσιασει σχεδιο συγκεκριμενο για την οικονομικη κριση και να το προωθησει σαν ευαγγελιο?

[εγω παντως νομιζα οτι οι αριστερες δυναμεις προτεινουν σχεδια που χουν
σα στοχο την ανατροπη του καπιταλισμου. και οι μελετες που κανουν εχουν
σαν επιδικο το να τεκμηριωσουν οτι η μια η η αλλη τακτικη θα φερει αυτο
το στοχο πιο κοντα. και τα καλεσματα που κανoυν μιλαν για μια ταξικη απαντηση
στην αναδιαρθρωση που φερνει η κριση.

και τετοια σχεδια δεν τα φερνουν οι ειδικοι και οι επιτροπες σοφων αλλα τα σοβιετ.]
« Last Edit: April 19, 2013, 00:26:33 am by Social_waste » Logged

Vive le son
D'l'explosion!
antonios

View Profile
« Reply #42 on: April 19, 2013, 00:26:30 am »

Quote from: Social_waste on April 18, 2013, 23:57:25 pm
Καλα ολα αυτα αλλα πια αριστερη δυναμη εχει να παρουσιασει σχεδιο συγκεκριμενο για την οικονομικη κριση και να το προωθησει σαν ευαγγελιο?

[εγω παντως νομιζα οτι οι αριστερες δυναμεις προτεινουν σχεδια που χουν
σα στοχο την ανατροπη του καπιταλισμου. και οι μελετες που κανουν εχουν
σαν επιδικο το να τεκμηριωσουν οτι η μια η η αλλη τακτικη θα φερει αυτο
το στοχο πιο κοντα. και τα καλεσματα που κανει μιλαν για μια ταξικη απαντηση
στην αναδιαρθρωση που φερνει η κριση.

και τετοια σχεδια δεν τα φερνουν οι ειδικοι και οι επιτροπες σοφων αλλα τα σοβιετ.]

έλα πες την αλήθεια.... κάτι άλλο ήθελες να γράψεις και μας τρολλάρεις Grin Grin
Social_waste

View Profile
« Reply #43 on: April 19, 2013, 00:31:38 am »

αυτο ηθελα να γραψω ρε. τα [ ] τωρα ειναι
εμμεση παραδοχη οτι δεν βοηθαει πολυ την
κουβεντα. αυτοι οι δεκα επιστημονες με
ενοχλησαν λιγο.

Vive le son
D'l'explosion!
antonios

View Profile
« Reply #44 on: April 19, 2013, 00:36:59 am »

Quote from: Social_waste on April 19, 2013, 00:31:38 am
αυτο ηθελα να γραψω ρε. τα [ ] τωρα ειναι
εμμεση παραδοχη οτι δεν βοηθαει πολυ την
κουβεντα. αυτοι οι δεκα επιστημονες με
ενοχλησαν λιγο.

α, οκ... απλά δεν βλέπω κι εγώ κάτι παρόμοιο να γίνεται, γι αυτό το είπα.... δεν νομίζω ποτέ ότι στην Ελλάδα έτσι όπως έχει γίνει μπορεί να εφαρμοστεί κάτι πλην του καπιταλισμού... Χωρίς παρεξήγηση, αλλά έτσι είναι δυστυχώς ή ευτυχώς..
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Up Print
Jump to: