• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:39:30 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:39:30 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 62
Guests: 151
Total: 213
varvoutis
chaniotism
Stelios V.
ThanosV
sassi
athena_apo
Aglosdoum
Grigorisioan05
dimopoul
stavr0s16
chrysa.tsilika
natavhoo
gprok
dorapangeiou
soule
tasos potsakis
Cersei Tsoulannister
soph553
Fovidis
DarkMagiK06
odkoutrolikos
Dimos Bachlas
stelinas
MrGreekArrow
andyy
ppoug
sigklitiki
Aris★
kpapama
gpr000
spoun
dimitrisblioumis
dimchin
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
smanio
amprozos
soktas
valentini
nchatzo
tzesi
tzortzis
cheinopor
fkaravi
Kyritsisss
tasos_ntv
palladas
theofr
andrpats
victoria
miltan8
jimalexoud
Born_Confused
Juror8
dr.giorgos
thaliatsk
marwt
stefpapa21
pavlaras
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διπλωματική (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Διαγωνισμός Καλύτερης Διπλωματικής 11/12
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Διαγωνισμός Καλύτερης Διπλωματικής 11/12  (Read 5220 times)
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
Re: Διαγωνισμός Καλύτερης Διπλωματικής 11/12
« Reply #15 on: April 17, 2013, 00:37:55 am »

Επειδή υπόθηκε κάτι για κριτήρια αξιολόγησης της ποιότητας της διπλωματικής (δηλαδή ποια είναι καλύτερη) αυτό πιστεύω θα οδηγήσει σε προτυποποιημένη παραγωγή αυτής, όπως δλδ γίνεται σε οτιδήποτε άλλο που αξιολογείται. Θα υπάρχει λοιπόν ένα template και στην ουσία θα αξιολογηθείς κατά πόσο μπορείς να προσαρμοστείς σε αυτό, ακόμα και αν δε σε βολεύει λόγω αντικειμένου. Όχι πως δεν υπάρχει ήδη, αλλά δεν είναι τόσο απόλυτο.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

teslaaaa
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Buongiorno Principessa!

View Profile WWW
« Reply #16 on: April 17, 2013, 00:39:09 am »

Quote from: Marmotakos on April 16, 2013, 20:10:36 pm
Quote from: stavrosd on April 16, 2013, 19:51:15 pm
Η ιδια η διαδικασια που μας εκανε αυτο που ειμαστε (aka η εξελιξη) ειναι καθαρα ανταγωνιστικη.  Δεν βρισκω το λογο να μην γινεται κατι παρομοιο και με τις διπλωματικες εργασιες αλλα και με οτιδηποτε αλλο. Χωρις ανταγωνισμο δεν μπορεις να εξελιχθεις. Σταματηστε επιτελους να ειστε τοσο γραφικοι.

Γενικα πάντως η  εμφυτη βλακεία σε κάποιον άνθρωπο μπορει να ειναι ασυναγωνιστη..
παντα μες το θεμα Cheesy

Κάντε την εφαρμογή μου για να πάρω πτυχίο!!

http://www.youtube.com/watch?v=ipjaLMd8TqM

https://www.youtube.com/watch?v=gQU3EphIpMY
edenaxas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: April 17, 2013, 00:54:33 am »

Τουλαχιστον αλλαξτε λιγο τον τιτλο σε "...Διπλωματικης στις Ασυρματες Τηλεπικοινωνιες 11/12"

btw ποια ηταν η διαδικασια προτασης για συμμετοχη? μονο αυτες οι διπλωματικες εκπονηθηκαν το 11/12 στους Τηλεπ?
Sand
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

It Takes a Lot to Laugh, It Takes a Train to Cry

View Profile
« Reply #18 on: April 17, 2013, 00:58:18 am »

Quote from: Μουργόλυκος on April 16, 2013, 23:43:01 pm
Quote from: ForestBlack on April 16, 2013, 20:39:59 pm
on topic
πάντως δν θεωρώ ότι είναι κακός ένας διαγωνισμός.. πχ οι μαθηματικοί διαγωνισμοί που γίνονται είναι καταδικαστέος θεσμός?  Tongue

Οι διαγωνισμοί μαθηματικών τους οποίους ανέφερες και άλλοι παρόμοιοι σε βάζουν σε μια διαδικασία συνεχούς σκέψης και ψαξίματος για την ιδανική (αν θες) λύση. Κάτι το οποίο γενικά είναι καλό. Όμως σε έναν τέτοιο διαγωνισμό οι στόχοι μου (βελτίωση των ικανοτήτων μου, ανακάλυψη νέων μεθόδων και πολλά άλλα που αφορούν την βελτίωση του εαυτού μου) δεν έρχονται σε σύγκρουση με τους στόχους του άλλου. Όμως σε έναν διαγωνισμό για το ποιος έχει κάνει την πιο γαμάτη εργασία και άλλους παρόμοιους ανταγωνιστικούς διαγωνισμούς όπου οι στόχοι μου εναντιώνονται των δικών σου είναι λογικό να καλλιεργείται ένα πνεύμα κακού ανταγωνισμού, αφού πολλές φορές προκειμένου να επιτύχω τον στόχο μου πρέπει να επιτεθώ στου δικούς σου στόχους. Αυτό αν το μεγενθύνεις και δεις την γενικότερη εικόνα μπορεί να οδηγήσει σε άσχημες καταστάσεις, όπως ο κοινωνικός κανιβαλισμός (βλέπε διαγωνισμούς δημοσίου, κ.ά.). Καταλήγοντας, επειδή το άνοιξα πολύ το θέμα, δεν καταδικάζω τον θεσμό των διαγωνισμών αυτόν καθ' αυτόν, αλλά κρίνω το ποιός είναι ο απώτερος σκοπός του, και αν αυτός έχει σχέση με την βελτίωση και εξέλιξη (ας πούμε) των συμμετεχόντων. Άλλωστε υπάρχουν διαγωνισμοί και "διαγωνισμοί".

Το περιεχόμενο της διπλωματικής δεν επηρεάζεται από την επιλογή αυτού που την εκπόνησε να την υποβάλει σε διαγωνισμό. Το λογικό να υποθέσεις για τα περί διαδικασίας του διαγωνισμού είναι ότι πρώτα εκπονήθηκαν οι διπλωματικές, προκηρύχθηκε διαγωνισμός για το συγκεκριμένο αντικείμενο και οι ενδιαφερόμενοι υπέβαλλαν τις εργασίες τους. Δε ξέρω κανένα που να ψάχνει σε ποιες θεματικές προκηρύσσονται διαγωνισμοί από την IEEE και να διαλέγει βάσει αυτών θέμα, πόσο μάλλον να προσπαθεί κάποιος να ρίξει λάσπη στη δουλειά κάποιου άλλου μέσω της δικής του διπλωματικής.

Ενώ ίσα ίσα σε μαθηματικούς διαγωνισμούς δε κερδίζεις γνώσεις, όπως από τη διαδικασία εκπόνησης διπλωματικής, αλλά δοκιμάζεσαι σε αυτές που έχεις ήδη αποκτήσει και προσπαθείς να διακριθείς από τους υπολοίπους σε real time, όχι για μια δουλειά που ούτως ή άλλως έχει ήδη ολοκληρώσει. Με άλλα λόγια θεωρώ πολύ πιο ανταγωνιστικό το περιβάλλον ενός μαθηματικού διαγωνισμού και τα λεγόμενά σου κάπως ατυχή.

Ο χαρακτήρας μιας τέτοιας εκδήλωσης -δε μιλάω γενικά- καθορίζεται και από αυτούς που συμμετέχουν. Αν ως διαγωνιζόμενος το δεις σαν μια ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με διαφορετικές προσεγγίσεις του αντικειμένου, με το οποίο  ασχολήθηκες για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ή την ανάλυση διαφορετικών πτυχών του, δε νομίζω να βγεις γιάπης από την όλη διαδικασία. Αν είσαι ανταγωνιστικός, πράγμα που σου έχει καλλιεργηθεί από μικρότερη ηλικία και με πολλούς και πολύ πιο έντεχνους τρόπους, θα το δεις ανταγωνιστικά.

It's called the American dream because you have to be asleep to believe it.
Sand
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

It Takes a Lot to Laugh, It Takes a Train to Cry

View Profile
« Reply #19 on: April 17, 2013, 01:12:29 am »

Quote from: AgentCain on April 17, 2013, 00:37:55 am
Επειδή υπόθηκε κάτι για κριτήρια αξιολόγησης της ποιότητας της διπλωματικής (δηλαδή ποια είναι καλύτερη) αυτό πιστεύω θα οδηγήσει σε προτυποποιημένη παραγωγή αυτής, όπως δλδ γίνεται σε οτιδήποτε άλλο που αξιολογείται. Θα υπάρχει λοιπόν ένα template και στην ουσία θα αξιολογηθείς κατά πόσο μπορείς να προσαρμοστείς σε αυτό, ακόμα και αν δε σε βολεύει λόγω αντικειμένου. Όχι πως δεν υπάρχει ήδη, αλλά δεν είναι τόσο απόλυτο.

Τemplate στη δομή, αλλά στο περιεχόμενο με ποιο τρόπο τρόπο; Κι η έκθεση στο σχολείο έπρεπε να έχει συγκεκριμένη δομή, αλλά δε σε αξιολογούσαν μόνο βάσει αυτής.

υγ Πολλές διαστάσεις δε δίνουμε στο θέμα; Η IEEE είναι IEEE, περιμένετε να έχει κομμουνιστική ηθική; Δεν επιβάλλεται να διαγωνιστείς.

It's called the American dream because you have to be asleep to believe it.
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #20 on: April 17, 2013, 09:29:16 am »

Όχι στο περιεχόμενο. Ακόμα και στην έκθεση που λες, ένας που έχει πιάσει από πολλές πλευρές το θέμα και έχει καταλήξει σε ένα φοβερό συμπέρασμα το οποίο είναι δύσκολο να ανατραπεί πιθανότατα να βαθμολογηθεί αρνητικά αν σε μερικές παραγράφους του δεν έχει για παράδειγμα πρόταση κατακλείδα. Αντιθέτως ένας άλλος ο οποίος θα γράψει μια αποστειρωμένη έκθεση ακολουθώντας τα πρότυπα που του δόθηκαν από το σχολείο και το φροντιστήριο, θα αριστεύσει και ας μην έγραψε τίποτα ουσιαστικού περιεχομένου.

Ο ρόλος της ΙΕΕΕ γνωστός, οι τακτικές της ηθικές ή μη, είναι αποδεκτές από μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας. Αν βλεπω ένα καλό στην όλη ιστορία είναι ότι θα περιοριστούν οι "εύκολες" διπλωματικές, δηλαδή οι βιβλιογραφικές. Απλώς και μένα μου χτυπάει κάπως ο ανταγωνισμός στη διπλωματική, η οποία ουσιαστικά πρόκειται για την 1η απόπειρα του νεαρού μηχανικού στη παραγωγή ή αξιοποίηση γνώσης. Ως εκ τούτου, θα έπρεπε να είναι απαλλαγμένη από ανταγωνιστικές διαδικασίες, κυρίως για να μη προσθέτουν και άλλο βάρος στον υποψήφιο μηχανικό.

ΥΓ Διαχωρισμός θέματος παρακαλώ  Tongue

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: April 17, 2013, 10:24:53 am »

Quote from: stavrosd on April 16, 2013, 19:51:15 pm
Η ιδια η διαδικασια που μας εκανε αυτο που ειμαστε (aka η εξελιξη) ειναι καθαρα ανταγωνιστικη.  Δεν βρισκω το λογο να μην γινεται κατι παρομοιο και με τις διπλωματικες εργασιες αλλα και με οτιδηποτε αλλο. Χωρις ανταγωνισμο δεν μπορεις να εξελιχθεις. Σταματηστε επιτελους να ειστε τοσο γραφικοι.

για να υπάρχεις εσύ και κάτι στοκαδούρες σαν και σενα μέσα από τέτοια διαδικασία, μάλλον όντως φταίει η διαδικασία...

bay bay timy.
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #22 on: April 17, 2013, 11:15:39 am »

Quote from: Μουργόλυκος on April 16, 2013, 23:43:01 pm
Όμως σε έναν διαγωνισμό για το ποιος έχει κάνει την πιο γαμάτη εργασία και άλλους παρόμοιους ανταγωνιστικούς διαγωνισμούς όπου οι στόχοι μου εναντιώνονται των δικών σου είναι λογικό να καλλιεργείται ένα πνεύμα κακού ανταγωνισμού, αφού πολλές φορές προκειμένου να επιτύχω τον στόχο μου πρέπει να επιτεθώ στου δικούς σου στόχους.

Αυτό πώς ακριβώς θα γίνει, γιατί δεν μπορώ να το φανταστώ.
Θα γράψω στη διπλωματική μου ότι η διπλωματική του "Μουργόλυκος" είναι άσχετη;
Και αυτό θα μου δώσει πόντους;

Quote from: AgentCain on April 17, 2013, 09:29:16 am
Απλώς και μένα μου χτυπάει κάπως ο ανταγωνισμός στη διπλωματική, η οποία ουσιαστικά πρόκειται για την 1η απόπειρα του νεαρού μηχανικού στη παραγωγή ή αξιοποίηση γνώσης. Ως εκ τούτου, θα έπρεπε να είναι απαλλαγμένη από ανταγωνιστικές διαδικασίες, κυρίως για να μη προσθέτουν και άλλο βάρος στον υποψήφιο μηχανικό.
Ναι, διότι αμέσως μετά, μόλις ο μηχανικός βγει στην αγορά εργασίας, θα είναι απαλλαγμένος από κάθε βάρος
και το περιβάλλον στο οποίο θα κληθεί να δημιουργήσει είναι απαλλαγμένο από κάθε ανταγωνιστική διαδικασία.
Οπότε πράγματι είναι μεγάλο λάθος να προετοιμάσεις τον υποψήφιο μηχανικό για κάτι που δεν θα δει ποτέ στην εργασιακή του καριέρα.

Και ένα γενικότερο ερώτημα.
Τι ακριβώς φοβόμαστε από ένα διαγωνισμό διπλωματικής;

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
edenaxas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: April 17, 2013, 11:31:15 am »

Γιωργο δε νομιζω οτι φοβομαστε τπτ. Υπαρχει ομως μια αδιαφανεια, δε νομιζεις?

Πχ και εγω θελω η διπλωματικη μου να λαβει μερος σε διαγωνισμο. Που ειναι η προκυρηξη?  Sad

Επειτα, ποια ειναι η αντικειμενικη μετρηση? 98% των περιπτωσεων η ιδεα καθως και τα guidelines που θα ακολουθησει ο καθε φοιτητης ειναι δοσμενα απο τον υπευθυνο του θεματος. Αρα τι εξεταζουμε? Την υλοποιηση?
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #24 on: April 17, 2013, 11:45:57 am »

Quote from: fugiFOX on April 17, 2013, 11:15:39 am
Και ένα γενικότερο ερώτημα.
Τι ακριβώς φοβόμαστε από ένα διαγωνισμό διπλωματικής;

γιατι βρε φουτζι να βαλεις τους φοιτητές να ανταγωνιστούν μεταξύ τους ώστε να βγει "ο καλύτερος" (όχι απλα να ανταμειφθουν οι "καλοι"), και μάλιστα σε ένα κομματι της εκπαιδευτικής διαδικασίας όπως είναι η διπλωματική, όπου το ζήτημα είναι να δουλέψεις και να μάθεις, όχι το "novelty";

τί θελουμε να πετύχουμε με αυτό; Για να εκπαιδεύσει δεν δίνει το πανεπιστήμιο διπλωματικές;

fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #25 on: April 17, 2013, 12:45:03 pm »

όχι δεν θέλω να τους βάλω να ανταγωνιστούν μεταξύ τους.

Αλλά ούτε και με ενοχλεί ένα τέτοιο κόνσεπτ.

Δεν θα κριθεί το novelty, προφανώς, αφού η διπλωματική δεν έχει σκοπό το novelty.
Θα την κρίνεις όμως ως δουλειά.
Και εδώ φυσικά θα συμφωνήσω πρέπει να υπάρχουν διαφανή και ανακοινωμένα κριτήρια.
Και στο ερώτημα ποια είναι τα δίκαια κριτήρια, να προλάβω την απάντηση,
δεν υπάρχουν καθολικά, κοινά αποδεκτά δίκαια κριτήρια.

Αυτό που θέλω όμως να πω είναι πως αυτήν την κατάσταση ακριβώς θα αντιμετωπίσει ο υποψήφιος μόλις αποφοιτήσει. Να τον προετοιμάζουμε για την ευγενή άμιλλα και για το στεφάνι ελιάς, όταν αυτά δεν υπάρχουν;

Αυτό μου θυμίζει τα talent show που σε όλους υπόσχονται διεθνή καριέρα...

Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #26 on: April 17, 2013, 13:48:00 pm »

ενω ο στοχος ειναι ενα talent show που σου
υποσχονται δουλεια στα σκυλαδικα της επαρχιας.

Vive le son
D'l'explosion!
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #27 on: April 17, 2013, 14:22:10 pm »

Πολυ κακο για το τιποτα καθως ο διαγωνισμος δεν εχει και σχεση με το πανεπιστημιο αλλα με την IEEE αποτι καταλαβα. Το χειροτερο ειναι οτι νεοι διδασκοντες σαν τον fugi ακολουθουν την μητκεικη νοοτροπια. Εν ολιγοις εχουν γινει χιλιαδες συζητησεις εδω για το αν το πανεπιστημιο πρεπει να προαγει τα σκατα της κοινωνιας ή να δινει μια εναλλακτικη και υπαρχουν (κακως) και οι δυο γνωμες. Ζητω το νεοφιλελευθερο πανεπιστημιο , Ε-Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ! Και με την ευλογια αρκετων φοιτητων.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #28 on: April 17, 2013, 15:00:48 pm »

Quote from: Social_waste on April 17, 2013, 13:48:00 pm
ενω ο στοχος ειναι ενα talent show που σου
υποσχονται δουλεια στα σκυλαδικα της επαρχιας.
ότι να'ναι λες.
ΑΝ θες να συζητήσουμε σοβαρά είμαι ανοικτός.

Quote from: Grecs on April 17, 2013, 14:22:10 pm
Πολυ κακο για το τιποτα καθως ο διαγωνισμος δεν εχει και σχεση με το πανεπιστημιο αλλα με την IEEE αποτι καταλαβα. Το χειροτερο ειναι οτι νεοι διδασκοντες σαν τον fugi ακολουθουν την μητκεικη νοοτροπια.
Είσαι ισοπεδωτικός.
Κατάλαβες όλη τη νοοτροπιά μου μέσα από 1 post,
στο οποίο μάλιστα δεν παίρνω θέση υπερ του διαγωνισμού,
αλλά διερωτώμαι γιατί αυτό μας φοβίζει.

edenaxas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #29 on: April 17, 2013, 15:12:36 pm »

εγω νομιζω παντως πως στο τελος (λανθασμενα) αυτο που εν τελει θα βραβευθει θα εχει να κανει κατα πολυ με το novelty. το οποιο ειναι παπαρα μιας και το novelty εχει να κανει με το τι εχει δωσει ο ταδε καθηγητης (στο 98% των περιπτωσεων).

Εξαιτιας αυτου πιστευω ειναι χωρις νοημα ο διαγωνισμος ως φοιτητικη διοργανωση. Εμμεσα προαγονται διπλωματικες πιο catchy ή πιο εφαρμοσμενες κτλ που εχει να κανει με το ποιον εχεις διαλεξει να κανεις διπλωματικη και με το τι σου εχει εμπιστευθει αυτος.

Δεν ειναι πιστευω ευκολο να εξαγουμε μετρικες για την προσπαθεια του φοιτητη μονο απο μια παρουσιαση 15' κτλ.

Στο τελος τελος, αν ειναι οντως εμμεσα να κρινεται το impact της διπλωματικης, ολα κρινονται ευκολα στα references που θα παρει η δημοσιευση που τυχων θα βγει, δε χρειαζεται να σκαμε Smiley
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: