• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:03:35 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:03:35 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 29
Guests: 110
Total: 139
Master oogway
zoi
Theosarm
mavropan
bougatsa
kpapama
Apaugasma
Nekt
Xlapatsas
Nikikouss
engineer2030
Theodosia
ArchieHadCells
alexlemp
AODON
VaiosG
chaniotism
iasonasl
pliroforikarios
Yamal
freskoulhs
evgns
Petros Ts
Dimikioup
georsoti
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Συζήτηση για το γενικό τμήμα της πολυτεχνικής
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Down Print
Author Topic: Συζήτηση για το γενικό τμήμα της πολυτεχνικής  (Read 7664 times)
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Συζήτηση για το γενικό τμήμα της πολυτεχνικής
« Reply #45 on: January 31, 2013, 23:45:18 pm »

συνδιδασκαλια κορινα σημαινει οπως το καταλαβαινω εγω 300-400 ατομα σε εναν καθηγητη! Αυτο δεν καταλαβαινω πως ειναι εφικτο και πως ο καθηγητης δεν παραμενει αχρηστος αφου κανει μονο 4 ωρες μαθημα

Χημικοι μηχανικοι ειναι λαμπρο οχι χημικοι για να παρασκευαζουν ουσιες ξερω γω και το οτι οι πολιτικοι δεν χρησιμοποιουν στατιστικη ειναι παντελως λαθος
« Last Edit: January 31, 2013, 23:47:51 pm by silvo » Logged
Lampros
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #46 on: January 31, 2013, 23:46:03 pm »

Quote from: λήθη on January 31, 2013, 23:39:08 pm
Quote from: Social_waste on January 31, 2013, 23:31:04 pm

Quote from: Lampros on January 31, 2013, 21:46:48 pm
Ποιο είναι το πρόβλημα καθηγητές του τμήματος να διδάσκουν μαθηματικά και φυσική. Ίσα ίσα που το βρίσκω καλύτερο....
Ναι όλα τα τμήματα χρειάζονται μαθηματικά κλπ.. άλλα όμως θα εφαρμόσει ο ηλεκτρολόγος άλλα ο πολιτικός και άλλα ο αρχιτέκτονας...Οπότε ο καθένας θα διδάσκεται μαθηματικά σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Για μένα είναι λάθος να υπάρχει μια γενική κατεύθυνση( των μαθηματικών π.χ.) ίδια για όλα τα τμήμα. Θα πρέπει φυσικά και να υπάρξει μια αλλαγή στο πρόγραμμα σπουδών(αλλά είναι άλλο θέμα).

Quote from: λήθη on January 31, 2013, 23:39:08 pm
Quote from: Social_waste on January 31, 2013, 23:31:04 pm

Ποιο είναι το πρόβλημα καθηγητές του τμήματος να διδάσκουν μαθηματικά και φυσική. Ίσα ίσα που το βρίσκω καλύτερο....
Ναι όλα τα τμήματα χρειάζονται μαθηματικά κλπ.. άλλα όμως θα εφαρμόσει ο ηλεκτρολόγος άλλα ο πολιτικός και άλλα ο αρχιτέκτονας...Οπότε ο καθένας θα διδάσκεται μαθηματικά σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Για μένα είναι λάθος να υπάρχει μια γενική κατεύθυνση( των μαθηματικών π.χ.) ίδια για όλα τα τμήμα. Θα πρέπει φυσικά και να υπάρξει μια αλλαγή στο πρόγραμμα σπουδών(αλλά είναι άλλο θέμα).

πες ρε παιδι μου, τι διαφορετικη εισαγωγη στη στατιστικη, τη φυσικη η το λογισμο θα κανει ο μηχανολογος η ο πολιτικος μηχανικος.
για να δουμε πως αυτο που ειπες εχει νοημα για το πραγματικο γενικο τμημα και οχι αυτο που εχεις στο μυαλο σου.

Δηλαδή το σχέδιο του Λάμπρου είναι να έχουμε 7 διαφορετικούς καθηγητές που ο καθένας θα διδάσκει στατιστική στο κάθε τμήμα διαφορετικά?
Και θα το κάνει συνολικά, ας πούμε, 4 ώρες τη βδομάδα?
πες ρε παιδι μου, τι διαφορετικη εισαγωγη στη στατιστικη, τη φυσικη η το λογισμο θα κανει ο μηχανολογος η ο πολιτικος μηχανικος.
για να δουμε πως αυτο που ειπες εχει νοημα για το πραγματικο γενικο τμημα και οχι αυτο που εχεις στο μυαλο σου.

Δηλαδή το σχέδιο του Λάμπρου είναι να έχουμε 7 διαφορετικούς καθηγητές που ο καθένας θα διδάσκει στατιστική στο κάθε τμήμα διαφορετικά?
Και θα το κάνει συνολικά, ας πούμε, 4 ώρες τη βδομάδα?

Καθηγητές που υπάρχουν ήδη...ναι αυτό είναι το σατανικό σχέδιο μου

potatoes gonna potate..
Social_waste

View Profile
« Reply #47 on: January 31, 2013, 23:50:40 pm »

Quote from: Lampros on January 31, 2013, 23:36:10 pm
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου το γενικό τμήμα είναι απαραίτητο για την επαφή ανάμεσα σε εκεινους που ασχολουνται με τη θεωρια και εκεινους που ασχολουνται με εφαρμογες

δεν ισχυριζομαι οτι ειναι απαραιτητο. ισχυριζομαι οτι ειναι ευλογο να υπαρχει.

οτι αμα καταλαβαινουμε οτι οι δυο τομεις που περιγραφεις δεν εχουν στεγανα αλλα υπαρχει μεταξυ τους ενα φασμα
απο ενδιαμεσες καταστασεις, ειναι λογικο να φροντισουμε η επαφη μεταξυ τους να γινεται με ενα οργανωμενο και
συστηματικο τροπο.

Quote from: Lampros on January 31, 2013, 23:43:15 pm
[...]

εδω εκανες ενα ποστ οπου εξηγεις οτι το overlap δεν ειναι απολυτο.
αλλα βεβαια καταλαβαινεις οτι δεν ηταν αυτο το επιδικο.
« Last Edit: January 31, 2013, 23:58:53 pm by Social_waste » Logged

Vive le son
D'l'explosion!
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #48 on: February 01, 2013, 00:15:44 am »

Quote from: Lampros on January 31, 2013, 23:46:03 pm
Καθηγητές που υπάρχουν ήδη...ναι αυτό είναι το σατανικό σχέδιο μου

Δηλαδή υπάρχουν 7 καθηγητές στατιστικής που στην Πολυτεχνική? Και άλλοι 7 φυσικής? Αδυνατώ να βρω το κέρδος σε αυτή τη μετάβαση.
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #49 on: February 01, 2013, 00:19:34 am »

διαβάζετε ρε..

pay close attention
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #50 on: February 01, 2013, 01:37:14 am »

Quote from: silvo on January 31, 2013, 23:45:18 pm
συνδιδασκαλια κορινα σημαινει οπως το καταλαβαινω εγω 300-400 ατομα σε εναν καθηγητη! Αυτο δεν καταλαβαινω πως ειναι εφικτο και πως ο καθηγητης δεν παραμενει αχρηστος αφου κανει μονο 4 ωρες μαθημα

επαναδιατυπώνω. π.χ., ο καθηγητής Χ που είναι τώρα στο γενικό τμήμα κάνει Υ ώρες στους ηλεκτρολόγους και W ώρες στους πολιτικούς. Αν μετά την κατάργηση του γενικού, πάει στους πολιτικούς μηχανικούς, ποιος τον εμποδίζει να συνεχίσει να κάνει Υ ώρες σε μας και W ώρες στους πολιτικούς;

Τη συνδιδασκαλία έτσι την εννοούσα, όχι να μπουν όλοι μαζί, αλλά χρησιμοποίησα λάθος όρο.

εδιτ: Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος, και παλιότερα ούτε ο Παπαμητούκας πρέπει να ήταν σε μας ούτε η Ματσικούδη...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #51 on: February 01, 2013, 02:13:17 am »

Quote from: Grecs on January 31, 2013, 20:44:20 pm
Quote from: akyrosHM on January 31, 2013, 20:42:14 pm
Quote from: Psofia Psira on January 31, 2013, 20:14:25 pm
Πάντως υπάρχει ένα πρόβλημα με την μη ύπαρξη του Γενικού Τμήματος.

Ας πούμε στην Αθήνα οι αντίστοιχοι καθηγητές είναι διορισμένοι στη ΣΕΜΦΕ και διδάσκουν στο Πολυτεχνείο. Εδώ τι θα τους κάνεις;;.
Αυτό ακριβώς. Ίσως θα ήταν καλύτερα να διοριστούν σε διάφορα τμήματα του πολυτεχνείου και να κάνουν τη δουλειά που έκαναν....
Toν Καππο ποιος θα τον παρει?
Χαχαχαχαχαχαχα, λες και ειναι το μαυρο προβατο. xD
Quote from: Lampros on January 31, 2013, 21:02:29 pm
Ο Κάππος είναι ηλεκτρολόγος...αν κάποιος τον "πάρει" , είμαστε εμείς
Grin Grin

Εγώ πάντως μαθηματικά για να λύνω προβλήματα μαθημάτων του τομέα τα έμαθα στα εκάστοτε μαθήματα...έχω περάσει και λογισμούς και διαφορικές και πραγματικά τα περισσότερα απο αυτά που έμαθα ήταν άχρηστα.
Α-α-αχρηστα....;

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
Re: Συζήτηση για το γενικό τμήμα της πολυτεχνικής
« Reply #52 on: February 01, 2013, 03:57:00 am »

Εκεί στο γενικό να πάνε να αλλάξουν μυαλά γιατί μας έχουν γαμήσει με τη δυσκολία των εξετάσεων τους. Α και να μειωθούν τα μαθήματα του γενικού. Άντε. Στο 2ο εξάμηνο Λ2 και κωλοδιαφορικές μαζί ασταδιάλα.

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
Venceremos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #53 on: February 01, 2013, 10:27:15 am »

Παρένθεση, δεν ξέρω όμως κατά πόσο η κατάργηση του γενικού τμήματος , μπορεί να επιφέρει κάποια ουσιαστική μείωση στις δαπάνες της σχολής(εκτός ίσως από κάποια διοικητικά??).
Όποιος έχει ψάξει λίγο περισσότερο και καλύτερα αυτό το θέμα ας μας διαφωτήσει παρακαλώ.

Omnia Sunt Communia
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #54 on: February 01, 2013, 10:56:44 am »

To γενικό τμήμα πρέπει να φάει σουτ!
Μπορούμε χωρίς αυτό.
Όποιος έχει κάνει μάθημα με τον Ντελόπουλο ξέρει ότι δύσκολες έννοιες μπορούν να εξηγηθούν απλά. Δεν είμαστε Μαθηματικό για να τηρούμε τυπικότητες, πρώτα εξηγήστε τις έννοιες και μετά βάλτε τους φορμαλισμό!

υγ είπα αυτό για τον ντελο γιατί κατάλαβα τι στο διάλο είναι αυτός ο φουριέ μετά από μάθημά του έχοντας περάσει μαθήματα και μαθήματα που είχαν μέσα ανάλυση φουριέ

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
sofigami
Veteran

ひ らこしんじ

View Profile
« Reply #55 on: February 01, 2013, 11:58:37 am »

Δε νομίζω ότι είναι τυπικότητες.. Νομίζω ότι γενικά είμαστε ήδη πολύ πρακτικοί και αν περιοριστούμε στο να διδασκόμαστε τα μαθηματικά για ηλεκτρολόγους θα μπούμε ακόμα πιο έντονα στην "μπακάλικη" νοοτροπία του τμήματός μας. Σόρρυ κιόλας, αλλά όταν στην ερώτηση "ποια είναι η φυσική σημασία του τάδε;" η απάντηση είναι "δεν τα γνωρίζω εγώ αυτά τα θεωρητικά", δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να αφεθούν αυτά τα μαθήματα στα χέρια ηλεκτρολόγων.
Σχετικά με το ότι δε χρειάζεται να υπάρχει η επιλογή για θετικές επιστήμες στους ηλεκτρολόγους διαφωνώ κάθετα. Με ποιο κριτήριο να αποκλειστεί ένα αντικείμενο; Δηλαδή, τι παραπάνω έχει να προσφέρει ένα απομονωμένο μάθημα επιλογής; Αφού αυτά τα "θετικά" σπουδάζουμε, γιατί να μην είναι τα ενδιαφέροντα κάποιου εκεί; Και οι διπλωματικές που γίνονται στο γενικό δεν είναι απαραίτητα μόνο μαθηματικά, π.χ. μπορεί να έχουν να κάνουν με προγραμματισμό.

Νομίζω ότι η πληγή της υπόθεσης είναι οι καθηγητές και το όλο κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Για μένα, χρειάζεται ριζική ανανέωση, αφού δε δίνεται σε καθηγητές, έστω στον τρόπο διδασκαλίας.

Όπως είπε και κάποιος παραπάνω, δε γνωρίζω τι ακριβώς τρέχει και ποια ακριβώς θα ήταν τα ωφέλη αν καταργούνταν το γενικό. Αν γνωρίζει κάποιος καλύτερα, ας μας πει.
Τώρα, αν μιλάμε για κατάργηση, νομίζω ότι αυτού που προτείνει η Κορίνα είναι το πιο νορμάλ. Δηλαδή, στα χαρτιά να ανήκει ο φυσικός σε κάποιο τμήμα, αλλά να διδάσκει σε όλους.
Επιπλέον, πάνω σε συγκεκριμένο παράδειγμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη χρησιμοποιεί τμήμα διαφορικές εξισώσεις ή στατιστική. Τώρα, αν ένας τομέας του τμήματος δεν τα χρησιμοποιεί.. πάλι αδύνατο μου φαίνεται Tongue Σίγουρα κάπου θα εμφανίζονται.

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #56 on: February 01, 2013, 12:48:35 pm »

Νομίζω ότι εδώ
Quote from: sofigami on February 01, 2013, 11:58:37 am
[...]Σόρρυ κιόλας, αλλά όταν στην ερώτηση "ποια είναι η φυσική σημασία του τάδε;" η απάντηση είναι "δεν τα γνωρίζω εγώ αυτά τα θεωρητικά", δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να αφεθούν αυτά τα μαθήματα στα χέρια ηλεκτρολόγων.
[...]
με μπερδεύεις. Δηλαδή, η φυσική σημασία του τάδε είναι θεωρητικής υπόστασης;
Επίσης με μπερδεύει τι εννοείς ως ποιος το ξέρει.

Να σου πω τη δική μου εμπειρία από μαθηματικούς (ναι ναι, και καθηγητές, δεν πάνε πίσω).
Δεν ξέρουν καν τη φυσική, λειτουργική σημασία της ΣΥΝΑΡΤΗΣΗΣ, ούτε πώς βγαίνει αυτή. Για εκείνους, έστω ότι υπάρχει. Τα υπόλοιπα αφορούν εκείνους που ασχολούνται με πιο εφαρμοσμένα πράματα και νίπτουν τας χείρας τους. Εγώ δε θέλω έναν τέτοιον να μου διδάσκει για τη συνάρτηση και ξέρω ότι διδασκόμαστε από τέτοιους του γενικού τμήματος.

Lampros

View Profile
« Reply #57 on: February 01, 2013, 19:11:02 pm »

Μα ίσα ίσα που τα μαθήματα του τομέα είναι αυτά που σε κάνουν να καταλάβεις την φυσική σημασία των πραγμάτων και όχι μόνο μαθηματικούς τύπους.

Επίσης υπάρχουν μια χαρά καθηγητές ηλεκτρολόγοι που "ευνοούν" μια πιο θεωρητική κατεύθυνση....κανείς δεν είπε οτι πρέπει να μην υπάρχει.ούτε υποστήριξε κανείς την μονόπλευρη χρήση των μαθηματικών για εφαρμογές..

το οτι γενικά ένα πολυτεχνείο στρέφεται περισσότερο στις εφαρμογές αυτό είναι δεδομένο, χωρίς όμως να εμποδίζεται καθόλου μια θεωρητική ανάπτυξη..

Όλα αυτά ξαναλέω είναι άσχετα με το γενικό τμήμα.Τίποτα απο αυτά δεν εξαρτάται απο αυτό.
Αυτή είναι η άποψή μου και μη μπερδεύεστε δεν ισχυρίστηκα κάτι άλλο

potatoes gonna potate..
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #58 on: February 01, 2013, 19:15:01 pm »

Επίσης, το ό τι οι έλληνες μηχανικοί παρατηρούνται να ξέρουν πολλά μαθηματικά (καλώς ή κακώς) σε σχέση με τους έξω σίγουρα δεν οφείλεται στα μαθήματα του γενικού τμήματος!

EAJ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Αντιλαμβάνεσαι τις επιλογές σου? Ξανασκέψου το...

View Profile
« Reply #59 on: February 02, 2013, 04:05:37 am »

PhD -> Doctor in Philosophy
Τίτλος που παρέμεινε σε χρήση από το 15ο αιώνα, από την εποχή δλδ που μαθηματικά, φυσική, χημεία κλπ ήταν όλα μία επιστήμη...
Με το πέρασμα του χρόνου όμως οι επιστήμες άρχισαν να αναπτύσσονται και η εξειδίκευση των επιστημόνων ήταν ένα φυσικό επακόλουθο...
Αρχές του 20ου αιώνα συνήθως υπήρχε μόνο ένα τμήμα Πολυτεχνείου που έβγαζε μηχανικούς...το όνομα του; Γενικό Τμήμα ή κάτι τέτοιο τεσπα...είχε μέσα μαθηματικά σε απλή μορφή, φυσική το ίδιο και εφαρμογές σε ηλεκτρολογία, μηχανολογία, κατασκευές. Ένας από τους αποφοίτους του ήταν και ο Αϊνστάιν...
Σήμερα το γενικό τμήμα έχει ξεμείνει από εκείνη την εποχή αλλά η βάση της ύπαρξης του δεν έχει αλλάξει. Σκοπός του είναι να διδάξει τα γενικά εκείνα εργαλεία, που χρειάζεται κάθε μηχανικός απόφοιτος του πολυτεχνείου, και να έχει μία πιο θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων ώστε να μπορεί να παράξει καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές που ένας εξειδικευμένος μηχανικός δε θα μπορούσε...
Όσοι δεν καταλαβαίνετε τα μαθηματικά που διδάσκουν στο γενικό τμήμα τότε πολύ απλά ΔΕ δικαιούστε να έχετε λόγο για το αν πρέπει να υπάρχει...η άποψη σας είναι το ίδιο σημαντική με την άποψη ενός αγράμματου γιδοβοσκού του κοσόβου.

ΥΓ: Αν θέλετε να σας πάρουμε στα σοβαρά, καλύτερα να μη γράφετε ότι καταλάβατε το φουριέ μετά που πήρατε τομέα...Στην τελική αν έχετε τόσο πρόβλημα με τα μαθηματικά, μπορείτε να πάτε σε κανά ΤΕΙ...για αυτό τα δημιούργησαν τα ΤΕΙ, για να βγάζουν γρήγορα χειριστές της τεχνολογίας που δε σκαμπάζουν και πολλά για το πώς δουλεύουν τα πράγματα...

Ο Γενικός

Αν ανατρέξεις στα ποστ μου θα βρεις:
Τη φωνή της επιστήμης, της αλήθειας και της ελευθερίας...

Νόμπελ Οικονομικών
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Up Print
Jump to: