• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 02:25:53 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 02:25:53 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 187
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 21
Guests: 118
Total: 139
efthmakr
jimpapdop
Reidemption
Papadopoulosthanos
florianm
geftihiakos
anon
stefpapa21
stephystam
babistso
esroussou
giannisd
mavropan
lina_zs
arswagdapro
Karkarias
vaggelisx
Tsomp
coyg
Theosarm
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Νέα Γενική Συνέλευση Τρίτη 23/5/2006
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16 Go Down Print
Author Topic: Νέα Γενική Συνέλευση Τρίτη 23/5/2006  (Read 20994 times)
AR1S
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
Re: ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 23/5/2006
« Reply #180 on: May 24, 2006, 14:22:09 pm »

Quote from: Alexkasgr on May 24, 2006, 11:44:57 am

Αλλά επειδή κάποιοι τώρα ανακάλυψαν την Αμερική και αποφάσισαν να μιλήσουν, εμείς τι φταίμε να ακούμε πίπες? Το ότι κάποιοι ήρθαν πρώτη φορά στη Συνέλευση εμένα δε μου λέει κάτι. Θετικό μεν, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορεί κάποιος μόνο και μόνο ως ανένταχτος να έρχεται σαν τιμητής (δική σου έκφραση) και να καταλογίζει ευθύνες εδώ και εκεί για πρότερη δράσηπ.χ. της ΠΚΣ (ξαναλέω ότι προφανώς όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης, μέσα σε αυτούς και η ΠΚΣ). Το κλίμα πολώθηκε εσκεμμένα.
Και γιατί παρακαλώ δεν μπορεί να έρχεται κάποιος σαν τιμητής και να καταλογίζει ευθύνες εδώ και έκει;Και ποιος ορίζει τι απ'αυτά που ακουγόνται είναι πίπες και τι όχι;Για τον ανενταχτό μπορεί οι παρατάξεις να λένε τις πίπες και καλώς έρχεται και τις κρίνει.Και να μην προύποθετουμε ότι επειδή καποιος είναι ανένταχτος δεν έχει ιδεολογική βάση όπως επαναλαμάναν χθες οι τις ΠΚΣ υποτιμώντας την μεγάλη πλειοψηφία της συνελεύσης που ψήφισε το κοινό πλαισιο.Ως σκλήρος τιμήτης και γω δε θα χαρακτηρίσω πίπες τα λόγια των συναδελφών αλλά τα περισσότερα απο ανενταχτους και μή ήταν χωρίς σοβαρή πρόταση για το πως μια δράση θα μπορούσε πραγματικά να συσπειρώσει τους φοιτήτες ώστε να ασκηθεί ουσιαστική πίεση στην κυβέρνηση  γιατί με τις καταλήψεις μόνο ούτε το αυτί τους δεν θα ιδρώσει.

/                             

Pacing roads unknown
                                                     Searching for new home
                                                     Desert in my eye
                                                     Barren lands inside
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
Απ: Re: ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 23/5/2006
« Reply #181 on: May 24, 2006, 14:39:37 pm »

Quote from: dimakis on May 24, 2006, 12:46:17 pm
Μια παράμετρος της κατάληψης είναι η προστασία των εγκαταστάσεων.
Ας προσέξουν οι επιτροπές της κατάληψης όλους αυτούς τους νεοφερμένους και οιονεί ανένταχτους.
Τα γραφεία και οι υπολογιστές-server-δίκτυα να φυλαχτούν από την μανία ανοήτων θερμοκέφαλων.
Κάποιοι ζητούσαν το κατέβασμα του e-thmmy.
Έχω ήδη και μια καταγγελία μικροκλοπής.
Τα επικοινωνιακά μέσα του Τμήματος δεν έχουν λόγο να μη λειτουργούν.
Τα πολύ λίγα δωρεάν και δημόσια που έχουμε είναι αδιαπραγμάτευτα!
Δεν είναι για απαλλοτρίωση.

Χρήστος Ε. Δημάκης

κ. Δημάκη,

Το συντονιστικό της κατάληψης έχει ήδη μεριμνήσει και θα το κάνει ακόμα πιο συγκροτημένα σήμερα ομάδες περιφρούρησης.

Αναφορικά με το e-thmmy, δεν είναι "κάποιοι που το ζήτησαν" αλλά το πλαίσιο της γενικής συνέλευσης που ζητά διακοπή "κάθε εκπαιδευτικής και ερευνητικής διαδικασίας" και η παράδοση εργασιών μέσω του e-thmmy συμπεριλαμβάνεται σε αυτό.

Και κάτι πιο χαλαρό τώρα, μεταξύ μας, ας χρησιμοποιήσει κανένας καθηγητής  αυτό το e-thmmy...γιατί έχει καταντήσει κοροϊδία...δύο χρόνια προσαρμόζονται ή δεν μπορούν να μεταφέρουν τις σελίδες τους?! (...ααν έχουν)...τουλάχιστον υπάρχουν πάντα οι 5-6 καθηγητές που τους νοιάζει λίγο...

ixic_

βαθειά...
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #182 on: May 24, 2006, 14:55:51 pm »

συναδελφοι θελω να πω ορισμενες αποψεις μου περι καταληψης.
Δυστυχως δεν ημουν στην ΓΣ. Λαθος μου. Επειδη ειμαι εκτο ετος ετυχε να προλαβω την περιοδο που χαθηκε η εξεταστικη του ιουνιου και πηγε διπλη τον σεπτεμβριο. Τοτε το θεμα ηταν η ανωτατοποιηση των ΤΕΙ. Το ιδιο κλιμα φανταζομαι οτι υπαρχει και σημερα. Οι περισσοτεροι ψηφιζουν καταληψη ή οχι.
Ελαχιστοι ξερουν τι λενε οι προτασεις που προκειται να ψηφιστουν. Οι περισσοτεροι αναλογα με τα μαθηματα που χρωστανε σκεφτονται τι καλυτερα που ειναι να εισαι στην θαλασσα τον ιουνιο απο το να δινεις μαθήματα. Ετσι σκεφτομουν και εγω οταν ημουν στο πρωτο ετος. Το θεμα ειναι οτι αν δεν υπηρχε το θεμα καταληψης=χασιμο εξεταστικης=διακοπες νωριτερα το καλοκαιρι δεν ειμαι σιγουρος για το ποσο κοσμο θα ειχε η ΓΣ. Επισης αν γινοταν για την εξεταστικη του γεναρη ή του σεπτεμβριου δεν νομιζω οτι θα ηθελε τοσος κοσμος καταληψη( δεν συνδυαζεται με καλοκαιρινες διακοπες). Ειναι πολυ ωραιο να συνδυαζεις διακοπες με αγωνιστικο-επαναστατικο προφιλ.
Αυτα δεν ισχυουν βεβαια για ολους. Αλλα δυστυχως για παρα πολλους. Τοσους ωστε να κρινεται το αποτελεσμα της ΓΣ. Αν κανενα πλαισιο στην επομενη ΓΣ δεν προτεινει καταληψη φοβαμαι οτι θα επιστρεψουμε στο δικο μας αμφιθεατρο μιας και η συμμετοχη θα ειναι πολυ μικροτερη. Το πολυ κακο ειναι οτι εκτος απο τη υπαρξητου συναισθηματος οτι αγωνιζομαι, δεν υπαρχει ουσιαστικο αποτελεσμα. Οπως δεν υπηρξε και τοτε. Λογω του έτους που ειμαι,ειμαι κατα της καταληψης. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι το αποτελεσμα της ΓΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. Αν ειναι οι παραπανω λογοι ειναι μεγαλο κριμα. Γιατι οταν χαθει η εξεταστικη και σταματησει η καταληψη ολοι θα κανουν μπανιο την ωρα που θα ψηφιζεται το νομοσχεδιο. Δεν βλεπω την κινητοποιηση που θα φερει το αποτελεσμα ωστε να αξιζει το χασιμο της εξεταστικης. Δυστυχως δεν ειμαστε Γαλλια. Στην Γαλλια οι καταληψεις ηταν το λιγοτερο που κανανε και σε μας θεωρειται οτι ειναι το ισχυροτερο οπλο πιεσης. Αυτο ειναι το λαθος. Αν γινοταν τα υπολοιπα θα ημουν υπερ της καταληψης. Συγνωμη που σας κουρασα

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #183 on: May 24, 2006, 14:59:04 pm »

Θα ημουν χαρουμενος αν ειχα καποιο σχολιο για αυτα που εγαψα

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #184 on: May 24, 2006, 15:20:03 pm »

Κοίτα φίλτατε, απουσιάζοντας από την συνέλευση (πράγμα που και εγώ έκανα) το να μειώνεις  τους ανθρώπους που τελικά πήγαν, μίλησαν, ψήφισαν, φαινεται... κάπως.

Δε μπορείς να κρίνεις ή να προλέγεις κίνητρα.

Και το λέω γιατί είναι ενοχλητικό, να μιλούν για παλιμπαιδισμό (γιατί κάπως έτσι περιέγραψες τους φοιτητές που ψηφίζουν κατάληψη) των όσων τελικά ψήφισαν κατάληψη, ενώ οι ίδιοι δεν πήγαν να συμμετέχουν.

Και ναι, έχω κατακρίνει αυτούς που δεν ήθελαν την κατάληψη, αλλά ακόμα και ο εισηγητής του πλαισίου ήθελε απλώς να σώσει την εξεταστική.

Εκτός και αν ξέρεις πολλούς φοιτητές που ψήφισαν την κατάληψη για τους λόγους που αναφέρεσαι.

byeeee
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #185 on: May 24, 2006, 15:29:50 pm »

ειλικρινα δεν ηθελα να προσβαλλω κανενα
Αλλωστε εβαλα και τον εαυτο μου μεσα σε αυτην την κατηγορια οταν ημουν στο πρωτο ετος.
Ειπα οτι δεν ειναι ολοι!!!!!!!!
Παντως αν ειναι τοσο πολιτικοποιημενη η σχολη μας θα ηθελα να την βλεπω και στις υπολοιπες συνελευσεις που δεν υπαρχει θεμα καταληψης.
Τοτε ετσι ψηφιζαν παρα πολλοι. Μακαρι να μην ειναι ετσι φετος.
Θα το δω την δευτερα που θα ερθω. Ελπιζω οι κινητοποιησεις να μην μεινουν μονο στην καταληψη γιατι ξερω οτι δεν θα εχει αποτελεσμα

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #186 on: May 24, 2006, 15:52:09 pm »

Θεωρείς θετικό ότι η συνέλευση παίρνει απόφαση για ένα πλαίσιο που ψηφίζεται από 200+ άτομα?

Αντί λοιπόν να δεις το θετικό, ότι η κατάληψη έχει ενεργοποιήσει τον κόσμο, παίρνεις την άλλη πλευρά. Ότι η ευκαιρία για διακοπές έχει ενεργοποιήσει τον κόσμο.

Δεν λέω ότι είναι ξένο αυτό που λες με την λογική πολλών. Αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν το πλαίσιο, όχι γιατί διαφωνούν με τις κινητοποιήσεις, αλλά γιατί χαλάει το ακαδημαϊκό τους πλάνο, αδιαφορώντας για την κατάσταση που πάει να δημιουργηθεί στο πανεπιστήμιο.

Και από αυτούς έχει δει πολλούς η συνέλευση.

Εδώ άλλοι στο electroauth βαριούνται τόσο να κατέβουν στην συνέλευση που προτείνουν τελεβότινγκ για να ληφθεί η απόφαση.

Τέλος, καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, απλά αυτά που γράφεις, είναι κάπως μηδενιστικά. Σαν να μην υπάρχει περίπτωση να αφυπνιστεί ο φοιτητής.

Στην επόμενη συνέλευση λοιπόν, πάνε δυναμικά, πιάσε τον παλμό των πηγαδακίων, πέρνα και από την κατάληψη μια βόλτα. Και εκεί θα έχει πηγαδάκια.

byeeee
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
Απ: ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 23/5/2006
« Reply #187 on: May 24, 2006, 16:56:11 pm »

Εγώ πάντως δε ντρέπομαι να το δηλώσω, είμαι κατά της κατάληψης (πόσο μάλλον ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ολόκληρη) , και παρόλο που δεν στηρίζω σε καμία περίπτωση ΔΑΠ, θα το στήριζα ευχαρίστως εχθές εάν 1) είχαν συμμετάσχει στη συνέλευση, 2) είχαν λύσεις άλλες εκτός κατάληψης στο ψήφισμά τους (εκτός κι αν είχαν και δεν είδα). ΠΡΟΣΟΧΗ, το ότι δε θέλω κατάληψη δε σημαίνει ότι θέλω και το ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, μην ακούσω πάλι τα ίδια...........

Από την άλλη το να βλέπω ΠΚΣ και εκπροσώπους ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ να διαφωνούν για το τι θα γράφει πάνω το πλαίσιο το βρίσκω λίγο.. άσχετο με τα γεγονότα! Αντί να προσπαθήσουν να διαμορφώσουν μια κοινή λύση, μάλωναν ο ένας με τον άλλο. Ξέρω τις ιδέες σας και τι θα απαντήσουν μερικοί, τα έχω διαβάσει σε δεκάδες ποστ, οπότε μην κάνετε τον κόπο να γράψετε τα ίδια πράγματα.

Αλλά οφείλετε κι εσείς πιστεύω να σεβαστείτε με τη σειρά σας εμάς που δεν στηρίζουμε κατάληψη, γιατί καθώς είδατε, ήταν σχεδόν 100 άτομα αυτά που ήταν κατά της κατάληψης... Οπότε το να διαβάζω ότι ήταν για γέλια οι δικαιολογίες της μη κατάληψης λόγω προσωπικού συμφέροντος και τέτοια πράγματα, είναι λίγο απαξιωτικό..

Και επειδή λέγονται , ξελέγονται και ξαναλέγονται πολλά , θέλω να μου πείτε αν το ζουμί της συνέλευσης και του thread είναι το εξής:
1) Κυκλοφορεί άποψη πως η πκσ θέλει να εφαρμοστούν όλα όσα ζητάει χωρίς καμία υποχώρηση για ενοποίηση όλων (με προβολή μόνο των κοινών πεποιθήσεων - πράγμα που για την ΠΚΣ είναι ιεροσυλία),
2) Άλλη διαδεδομένη άποψη είναι πως το κοινό πλαίσιο έγινε για να πάει κόντρα στην ΠΚΣ
3) Δεν ενδιαφέρει κανέναν το αν χαθούν οι εξετάσεις, μπροστά στο μελλοντικό καλό για την επόμενη γενιά

Φιλικά πάντα (χωρίς παρεξηγήσεις!!)
Nosferatu
Guest
« Reply #188 on: May 24, 2006, 17:13:34 pm »

Εχεις μεγαλο δικιο thanosdr και ειδικοτερα εσυ Θανο,γιατι ειμαι ΚΑΤΑ της καταληψης και ολοι με γιουχαρουν στο thmmy......αντιθετως με οσους μιλησα πριν αλλα και μετα τη συνελευση,μπορουμε να κανουμε απειρες(κυριολεκτικα) κινητοποιησεις,αν κλεισουμε την Εγνατια πχ για 3 μεσημερακια θα βουιξει ο τοπος!!!Να κλεισουμε το υπουργιο Μακεδονιας,και τοσα αλλα και εμεις διαλεγουμε την πιο καταστροφικη για εμας οδο,με την καταληψη ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΜΑΣ,ο εξω κοσμος στην καλυτεροτερη να μας ακουσει για μερικα secs στις ειδησεις οτι απλα θα χαθει η εξεταστικη,δεν υποτιμαω τη χθεσινη αποφαση απλα δεν υπηρχε καποια αλλη εναλλακτικη ή ΠΚΣ ή ΕΑΑΚ(και συναφη),την προταση Ευσταθιαδη(η οπως τον ελεγαν) δεν την παιρνω υποψη μου λογο προχειροτητας 
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #189 on: May 24, 2006, 17:24:19 pm »

Επειδή βλέπω μια μοιρολατρία στο προσκήνιο.

Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν θέλει να χαθεί η εξεταστική (φυσικά θεμιτό) αλλά διαφωνεί το ίδιο έντονα με αυτούς που κατεβάζουν και ψηφίζουν πλαίσια για κατάληψη.

Καιρός είναι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να ετοιμάσουν πλαίσιο, να οργανωθούν και να το ψηφίσουν όταν έρθει η ώρα.

Τόσο απλό.

byeeee
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #190 on: May 24, 2006, 17:41:15 pm »

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Nosferatu. Αλλες κινητοποιησεις, πιο ηχηρες που να αγγιζουν κοσμο πολυ ωστε να αγγιξουν και τους αρμοδιους. Με την λογικη της καταληψης, ο αγροτης που εχει προβληματα δεν θα εκλεινε τους δρομους
 αλλα δεν θα δουλευε. Φτανει το αυτομαστιγωμα, μηπως μας λυπηθουνε και αποσυρουν το νομο

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #191 on: May 24, 2006, 17:44:44 pm »

O αγρότης δεν είναι μισθωτός να χάσει 2-3 μεροκάματα. Αν δεν δουλέψει θα χάσει την δουλειά ενός χρόνου.

Οπότε η κατάληψη (της εθνικής οδού) είναι η μόνη του λύση.

Τρόπους αντίδρασης και αγώνα ψάχνουμε. Τι λετε?

byeeee
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Απ: ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 23/5/2006
« Reply #192 on: May 24, 2006, 17:48:38 pm »

Quote from: Nosferatu on May 24, 2006, 17:13:34 pm
Εχεις μεγαλο δικιο thanosdr και ειδικοτερα εσυ Θανο,γιατι ειμαι ΚΑΤΑ της καταληψης και ολοι με γιουχαρουν στο thmmy......αντιθετως με οσους μιλησα πριν αλλα και μετα τη συνελευση,μπορουμε να κανουμε απειρες(κυριολεκτικα) κινητοποιησεις,αν κλεισουμε την Εγνατια πχ για 3 μεσημερακια θα βουιξει ο τοπος!!!Να κλεισουμε το υπουργιο Μακεδονιας,και τοσα αλλα και εμεις διαλεγουμε την πιο καταστροφικη για εμας οδο,με την καταληψη ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΜΑΣ,ο εξω κοσμος στην καλυτεροτερη να μας ακουσει για μερικα secs στις ειδησεις οτι απλα θα χαθει η εξεταστικη,δεν υποτιμαω τη χθεσινη αποφαση απλα δεν υπηρχε καποια αλλη εναλλακτικη ή ΠΚΣ ή ΕΑΑΚ(και συναφη),την προταση Ευσταθιαδη(η οπως τον ελεγαν) δεν την παιρνω υποψη μου λογο προχειροτητας 

Συμφωνώ . Όλα αυτά που είπες για άλλους τρόπους πίεσης είσαι σε θέση να τα στηρίξεις στην επόμενη Γ.Σ.? Θα είμαι μαζί σου.
jiraiya
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Helpful, loyal, perverted....

View Profile
« Reply #193 on: May 24, 2006, 17:52:47 pm »

Ρε παιδιά, θέλω κι εγώ να σας πω το παράπονό μου (αφού ο καθένας εδώ μέσα λέει το μακρύ του και το κοντό του) ότι έχουν γραφεί δέκατρεις σελίδες τόπικ μέχρι τώρα και υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν καταλάβει για ποιο λόγο κάνουμε κατάληψη (εγώ μέχρι σήμερα το πρωί ήμουν ένας από αυτούς).
Και για να πω την αλήθεια, ο μόνος σημαντικός λόγος που άκουσα όταν μιλούσα με κάποια παιδιά του φόρουμ σήμερα το πρωί στο πολυτεχνείο είναι η κατάργηση των δωρεάν βιβλίων. Ειλικρινά, ακόμα δεν μπορώ να πω αν αξίζει να κάνουμε κατάληψη για αυτόν τον λόγο. Είναι ΌΝΤΩΣ πολύ σημαντικός. Αλλά η κατάληψη επιβαρύνει εμάς και κανέναν άλλον.
Και κάτι ακόμα. ΑΝ είναι να την κάνουμε την κατάληψη, ας την κάνουμε σωστά. Ας τη γνωστοποιήσουμε κάπως. Ας κάνουμε κάποια εκδήλωση και ας είναι όντως κατάληψη (σήμερα η γραμματεία ήταν ανοιχτή...).
Δε νομίζω ότι κάνουμε κατάληψη για να τη δούμε μόνο εμείς στο φόρουμ...

thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #194 on: May 24, 2006, 18:01:09 pm »

Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω λυσεις. Δεν ημουν ποτε ιδιαιτερα αγωνιστικος. Αυτο που λεω ειναι οτι αν περασει ο νομος θα εχουμε ζημιωθει μονο εμεις και εις διπλουν. Και απο το νομο και απο καθυστερηση στις σπουδες. Λυση ειναι ενεργειες που επηρεαζουν αλλους. Καταληψη της πρυτανειας, καταληψη στα ερευνητικα κεντρα, κλεισιμο δρομων, διαμαρτυρια στο υπουργειο μακεδονιας-θρακης. Αν δεν ειναι εφικτα αυτα, δεν ξερω. Μπορει να λεω βλακειες. αλλωστε δεν εχω τετοιες εμπειριες. Αν δεν υπαρχει συμμετοχη σε αυτες τισ κινησεις ομως ,εξηγηστε μου που ειναι 280 ατομα που θελουν το κλεισιμο της σχολης για το καλο του πανεπιστημιου

Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16 Go Up Print
Jump to: