• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 22:37:06 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 22:37:06 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[Today at 20:28:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 118
Total: 183
aachmet
geormylo
aafroditi
Captain
tsakalokagkouras
Domnious
chatzikys
tokamania
Petross
Thanasiscon1
Petran25
tasos gourd
sterxz
giannis23
jimalexoud
geo66
Xontroulis
mantzjim
Orgianelis
dimitris585
grepanis
Maria balogianni
maik
christi
samamidou
dorapangeiou
ioannis
petralexiou
Michalis Tsialis
bougatsa
Argiris
mixkats
AcDimitri
Karkarias
m.renia
anna.f
plapas
maria.r
glavdakis
alexandros_and
anastasis_sid
Fenia04
PrepeiNaDiavasw
alexlemp
tinidou
Theoxarhs Bladimiros
Mr Watson
thomasdt
dsaragiotis
mgrivab
Denisivo
georkala
tzortzis
ThanosV
Billyskotsikas
adamchatz
Ponan
ariadnipm
zachard
asantor
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Νέα Γενική Συνέλευση Τρίτη 23/5/2006
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Νέα Γενική Συνέλευση Τρίτη 23/5/2006  (Read 20886 times)
pontiki
Θαμώνας

View Profile
Re: ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 23/5/2006
« Reply #105 on: May 23, 2006, 03:02:25 am »

Ο RFA απ'ότι κατάλαβα εννοούσε για το πλαίσιο των πολιτικών μηχανικών, το οποίο δεν αναφέρει τίποτα για την πολιτική ΕΕ και τα κόμματα που υπακούουν στις προσταγές της. Μην ανακαλύπτεις λάσπη εκεί που δεν υπαρχει λοιπόν  Wink
Dr. Gonzo
Θαμώνας

4:48 Psychosis

View Profile
« Reply #106 on: May 23, 2006, 08:13:22 am »

Quote from: electroSOK on May 23, 2006, 02:04:35 am
να δουμε επιτελους αυτα για τα οποια αγωνιζομαστε να υλοποιουνται και οχι μοναχα να μενουν στα χαρτια.

μπράβο ρε electroSOK, πες τα!

ακούγεται ότι η ΠΚΣ πήρε γραμμή και προτείνει αυτά για να μην επωμισθεί το "πολιτικό κόστος" Wink
αν η κίνηση δεν πετύχει, αλλά πάει τελικά η εξεταστική το Σεπτέμβριο...

διάβασα κάπου ότι το πλαίσιο το βγάζετε σε συνεγρασία με τον συνάδελφο?
με ποιον συνάδελφο ακριβώς?
πριν τις εκλογές ήρθαν 3 μέλη σας, να μου λένε αυτό, εκείνο, αγωνίσου κτλ
τώρα, πού βγαίνει αυτό το άτιμο το πλαίσιο κι εγώ είμαι στο λάθος μέρος?
πρέπει να γίνω μέλος της ΠΚΣ για να μπορέσω να το συζητήσω κι εγώ?

εγώ βλέπω ένα σύλλογο να κινείται, να συντονίζεται,
να είναι έτοιμος να διεκδικήσει και να ακουστεί,

κι εσείς προτέινετε ημίμετρα με δικαιολογίες του τύπου
"να μείνουν ανοιχτές και για τους 10000 που δεν πατάνε"
και ιστορίες...

"αν φτάσουμε να αποσυρθεί ο νόμος, και το πλαίσιο είναι άσφαιρο???"
τι κοτσάνες είναι αυτές?
εδώ προσπαθούμε να οργανωθούμε καλύτερα, κι εσείς υπονομεύετε με τέτοιες κινήσεις τον αγώνα των φοιτητών?

μήπως ενδιαφέρει μόνο να είστε μπροστά, και να ακολουθούν από πίσω?
αφού αγωνίζεστε για το καλύτερο για τον φοιτητή μήπως θα 'πρεπε να ακούσετε και τι λέει?

Earth. What a shithole.
lost control
pontiki
Θαμώνας

View Profile
« Reply #107 on: May 23, 2006, 09:19:57 am »

OFF TOPIC:  Tongue

Σήμερα ΟΛΟΙ στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
στις 12:00 αιθ 5

Η υπόλοιπη αντιπαράθεση και λάσπη θα συνεχιστεί εκεί  Wink
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
Απ: ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 23/5/2006
« Reply #108 on: May 23, 2006, 10:11:36 am »

Δεν πάμε για αντιπαράθεση και λάσπη σ'αυτή τη συνέλευση!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
!!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..)
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ 180 φέτος και συνεχίζουμε για την Πρωτιά

View Profile
« Reply #109 on: May 23, 2006, 10:23:59 am »

Αυτό που χάρηκα για πρώτη φορά σήμερα στο ΤΗΜΜΥ.gr είναι ότι ακούστηκαν και δεξιές απόψεις-επιτέλους-

Γύρω στις 2-3 σελίδες πίσω

Και επιτέλους άρχισαν να γίνονται γνωστές οι απόψεις τις ΔΑΠ για τη "ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΙΑΙΑ και ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευση" που και αυτοί θέλουν να επαγγέλονται

Εγώ λοιπόν συμβουλεύω τη ΔΑΠ ότι αυτές οι Συνελεύσεις μόνο κακό την κάκουν(και πολιτικό και οικονομικό) και δεν θα έπρεπε μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα επαναστατικό να ακούγονται συντηρητικές απόψεις..

Ήρθα από το Λύκειο στο Πολυτεχνείο -που μόνο που άκουγα τη λέξη με έπιανε δέος- για να αγωνιστώ για κάτι το καλύτερο για τη ζωή μου..
Από την πρώτη στιγμή ήθελα να ενταχθώ σε κάποια παράταξη για να βλέπω τα πράγματα από λίγο πιο μέσα..
Έβλεπα ότι συνολικά στην Β-θμια Εκπαίδευση δεν μπορούσες να αντιδράσεις για κάτι που σε αφορούσε και σε ταπείνωνε..Έλλειπε η ωριμότητα, ο συντονισμός..αλλά όχι οι ιδέες

Έρχομαι λοιπόν στο περιβόητο για τους αγώνες του Πολυτεχνείο και βλέπω παιδάκια να λένε "δεν με νοιάζει τί θα κάνει η επόμενη φουρνιά..εγώ ναμαι καλά"

Έρχομαι στο Πολυτεχνείο, το οποίο κινδυνεύει με υποβάθμιση(λόγω υποδομών, εξίσωσής του με τα (Α).Τ.Ε.Ι. και τόσα άλλα) και βλέπω να λείπει από πολλούς η επαναστατικότητα των νεανικών τους χρόνων...Το αίμα τους  πλέον  δεν βράζει..

Σε σχέση με το Λύκειο έχουμε και ωριμότητα και ιδέες και μπορούμε να συντονιστούμε αν αντιπαλέψουμε τους πολιτικούς μας -και ανούσιους αυτή τη χρονική συγκυρία- εγωϊσμούς.

Κι ΟΜΩΣ δεν αποφασίζουμε για το μέλλον μας

Πείτε με ρομαντικό αλλά αυτή είναι η κατάσταση..
Το '74 σκοτώθηκαν δεκάδες συνάδελφοί μας για να μας δώσουν αυτά που έχουμε
Ας αγωνιστούμε για την τιμή και μόνο ρε γαμώτο!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων
http://www.youtube.com/watch?v=rlykK_zd95w

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
Φτάνει πια η ανικανότητα.
aliakmwn
Guest
« Reply #110 on: May 23, 2006, 10:27:47 am »

Και μετα οταν μιλαμε για αναχωματα μας τη λενε κι απο πανω..............

Quote from: Electrosok
Κάντε και μια αυτοκριτική, δεν χαλάει. Οι Πολιτικοί Μηχανικοί πώς κατάφεραν να μαζικοποιήσουν μια διαδικασία (ΓΣ) και να κάνουν πολύ κόσμο να συμμετάσχει σε αυτήν, ενώ εμείς με τα αγωνιστικά πλαίσια που περνάνε τόσα χρόνια δεν το έχουμε καταφέρει????

Ε αυτο ειναι το προβλημα ρε Τασο!!!!! Γαμω την τρελα μου, μονος σου τα γραφεις!!!
Το οτι οι Πολιτικοι Μηχανικοι καταφεραν να μαζικοποιησουν μια διαδικασια απο το πουθενα! Ετσι απλα και ξαφνικα μια ωραια πρωια (που ολως τυχαιως οι ΔΑΠιτες ελειπαν Μυκονο) σηκωθηκαν, εκαναν μια συνελευση, την πηραν, εφτιαξαν ενα "αγωνιστικο-συντονιστικο" πλαισιο, εκαναν καταληψη, μαζεψαν κοσμο στο βραδυνο παρτυ........... Ωραια, και μετα?

Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα: Οτι προκειται για μεμονωμενα ξεσπασματα, και οχι για συντονισμενη δραση στην κατευθυνση της διεκδικησης μιας ολοκληρωμενης προτασης! Και οχι, Τασο, μαζικοποιηση δεν λεγεται το να μαζευτουν απο το τιποτα 300 ατομα, που την επομενη εβδομαδα θα ειναι και παλι στο τιποτα (στο σπιτι, στο διαβασμα, στον καφε...)
(Παρεμπιπτοντως, το γεγονος οτι η ΔΑΠ στους πολμηχ εχει αυτοδυναμια 16 χρονια και φετος εσπασε για δευτερη -μη συνεχομενη- χρονια πώς το συνδυαζεις με αυτο που συμβαινει στις κινητοποιησεις?)

Και ναι Τασο, οι βασικες αρχες της ΠΚΣ συγκεντρωνονται ολες στο συνθημα ΕΝΙΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

Δεν θελει πολυ μυαλο για να αποκωδικοποιηθει:
Ενιαια = Οχι στο σπασιμο των σπουδων σε κυκλους, ενιαιο πτυχιο και ως μοναδικη αποδειξη επαρκειας γνωσεων πανω στο αντικειμενο!
Δημοσια = Μονο το κρατος να χρηματοδοτει την παιδεια, οχι στην εισβολη των ιδιωτων!
Δωρεαν = Οχι σε καθε μορφη διδακτρων, αμεσων ή εμμεσων!
Ανωτατη = Οχι σε καθε μορφης "ινστιτουτα" δια βιου (ή... μεχρι θανατου) εκπαιδευσης!

Και εξυπακουεται πως εαν καποιο πλαισιο δεν περιλαμβανει τις παραπανω βασικες αρχες, η ΠΚΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ!!!

Οσον αφορα φιλε Τασο (αλλα και υπολοιποι λαλιστατοι συνομιλητες) στη μαζικοποιηση της καταληψης μας, για θυμηθειτε λιγο, την προηγουμενη εβδομαδα, οταν μαζευτηκαμε την Τριτη, μετα την ΓΣ, για την υλοποιηση των αποφασεων, ποσοι ηταν παροντες?
Εκτος απο τους 12-15 της ΠΚΣ, 1 των ΕΑΑΚ, 2 του Gruppo Roso και 3 ανενταχτοι... Δεν θα το παω στη συγκριση το θεμα, αλλα τα νουμερα ειναι νομιζω ενδεικτικα. Οχι τιποτ' αλλο, αλλα για να δουμε ποιος ειναι ο κομπλεξικος εδω περα που διακατεχεται απο τη λογικη "δεν περασε το δικο μου πλαισιο, αρα στα παπαρια μου"
(Και για να σε προλαβω για αυτο που θα απαντησεις, οι ΠΚΣιτες τοσο της Νομικης οσο και των ΠολΜηχ ηταν παροντες στην καταληψη, παρ' ολο που αποφασιστηκε με πλαισιο αλλων παραταξεων-σχηματων)

Ξεκινηστε λοιπον απο την ΔΙΚΗ ΣΑΣ αυτοκριτικη πρωτιστα!

Quote from: Dr. Gonzo on May 23, 2006, 08:13:22 am
ακούγεται ότι η ΠΚΣ πήρε γραμμή και προτείνει αυτά για να μην επωμισθεί το "πολιτικό κόστος" Wink
αν η κίνηση δεν πετύχει, αλλά πάει τελικά η εξεταστική το Σεπτέμβριο...
...
εγώ βλέπω ένα σύλλογο να κινείται, να συντονίζεται,
να είναι έτοιμος να διεκδικήσει και να ακουστεί,

Δεν ειναι θεμα πολιτικου κοστους. Μιλαμε για βασικες αρχες και στρατηγικη. Ενας νομος δεν ανατρεπεται απο 5 νοματαιους που ξυπνησαν στραβα και ειπαν να κανουν καταληψη... Ουτε οι μισες σχολες της χωρας δεν κινητοποιουνται, οχι μονο για καταληψη (που ξαναλεμε πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ) αλλα και για οποιαδηποτε αλλη μορφη διαμαρτυριας, κι εσεις μου μιλατε για ανατροπες?
Αστειακι: Μαλλον πρεπει να πας σε οφθαλμιατρο φιλε Dr.Gonzo, γιατι αυτα μονο εσυ τα βλεπεις... Εκτος αν τα 30 ατομα που ηρθαν στην καταληψη της Παρασκευης τα βλεπεις ως "συλλογο που κινειται, συντονιζεται, και ειναι ετοιμςο να διεκδικησει και να ακουστει". Α, ναι, ξεχασα, ηρθαν και αλλοι 10 το απογευμα για να παιξουν σκακι...

διάβασα κάπου ότι το πλαίσιο το βγάζετε σε συνεγρασία με τον συνάδελφο?
με ποιον συνάδελφο ακριβώς?
πριν τις εκλογές ήρθαν 3 μέλη σας, να μου λένε αυτό, εκείνο, αγωνίσου κτλ
τώρα, πού βγαίνει αυτό το άτιμο το πλαίσιο κι εγώ είμαι στο λάθος μέρος?
πρέπει να γίνω μέλος της ΠΚΣ για να μπορέσω να το συζητήσω κι εγώ?

Η ΠΚΣ δεν εχει "μελη". Στις συναντησεις μπορει να ερθει οποιος θελει. Επεχειρησες ποτε να ερθεις και σου κλεισαμε την πορτα?

εδώ προσπαθούμε να οργανωθούμε καλύτερα, κι εσείς υπονομεύετε με τέτοιες κινήσεις τον αγώνα των φοιτητών?

μήπως ενδιαφέρει μόνο να είστε μπροστά, και να ακολουθούν από πίσω?
αφού αγωνίζεστε για το καλύτερο για τον φοιτητή μήπως θα 'πρεπε να ακούσετε και τι λέει?

Τις κινητοποιησεις τις υπονομευουν αυτοι που, προκειμενου να γινουν αρεστοι μεσω του "επαναστατικου τους προφιλ" κανουν εκπτωσεις, κοβουν-ραβουν πλαισια, για να πετυχουν μια ενωτητα-φαντασμα.

Η ΠΚΣ δεν ενδιαφερεται απλα και μονο για να μην περασει ο νομος. Προσπαθει ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, δηλαδη και ο νεος νομος να μην περασει, και τα πραγματα να βελτιωθουν!

Αυτα ομως δεν γινονται με 30 ατομα, ουτε με 300... Χρειαζεται γενικοτερος ξεσηκωμος.

Η πρακτικη αυτη των αριστεριστων, ντεμεκ "ανεξαρτητων", ενω ολοι ξερουμε πως προερχεται πραγματικα απο ειλικρινη αγωνιστικη διαθεση, καταληγει να στηριζει τις πολιτικες που αντιπαλευει, ακριβως διοτι δρα ασυντονιστα, αναρχα και χωρις προγραμμα. Το γεγονος οτι η πλειοψηφια των σχολων ειναι ανοιχτες λες και δεν τρεχει τιποτα, οτι η πλειοψηφια των φοιτητων αδιαφορει παντελως και νοιαζεται μονο για το αν η εξεταστικη του θα παει 5 μερες πισω, δειχνει ακριβως αυτο: Οτι δηλαδη χρειαζεται περισσοτερη δουλεια, σε πιο σωστη κατευθυνση, κι οχι αναρθρες κραυγες χωρις ουσια και περιεχομενο!

Για την ΠΚΣ, η καταληψη, οπως και οι αλλες κινητοποιησεις, δεν ειναι υποθεση 5-10 καυλωμενων. Ειναι υποθεση ΟΛΩΝ!

Η ΠΚΣ δεν θα πεσει ποτε στην παγιδα της μετατροπης της καταληψης σε αυτοσκοπο. Η καταληψη ειναι μια μορφη αγωνα, απο τις τοσες που υπαρχουν, δεν ειναι μονοδρομος. Ισα ισα, μια καταληψη που γινεται αποκομμενα και ασυντονιστα, οχι μονο δεν βοηθαει, αλλα αντιθετως γελοιοποιει το κινημα και το μειωνει την αποτελεσματικοτητα του.

Τελος, θα πρεπει να προβληματισει λιγο τους αριστεριστες και τους "ανεξαρτητους" φοιτητες το γεγονος οτι η ΠΑΣΠ, μετα απο γραμμη του ΠΑΣΟΚ, επιχειρει πανελλαδικα να υποστηριξει σιωπηρα τα συντονιστικα καταληψης...
Λεω τωρα, μηπως ο τροπος με τον οποιο δουλευουν αυτα τα συντονιστικα, καταληγει να υποστηριζει και να προωθει τις μικροκομματικες σκοπιμοτητες του ΠΑΣΟΚ, που αναζητα απεγνωσμενα πλατες για να πατησει και να στηριξει την αντιΝΔ "πολιτικη" του?
Να γιατι επιμενουμε να τοποθετουμε στα πλαισια μας ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!

Για το χαλι της παιδειας δεν φταινε οι "8 σοφοι", πισω τους βρισκεται το συνολο των πολιτικων επιλογων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και πιο πισω τους η ΕΕ με τις συνθηκες και συμφωνιες της (Μπολονια).

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:

4 ατομα εδω μεσα, υποστηριζοντες την ΠΚΣ, εχουμε χιλιοαναλυσει με καθε τροπο, πού ακριβως διαφωνουμε με τα "ενωτικα" πλαισια. Σε μηνυματα δικα μου, του RFA, του pontikiou και του Abbis θα βρειτε μια ολοκληρωμενη κριτικη, τοσο συνολικα οσο και στα επιμερους, για τα πλαισια των ΕΑΑΚ και των αλλων αριστεριστων.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΚΣ!!!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΑΝΙΣΤΑΜΕΝΟΙ, ΝΤΕΜΕΚ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΑΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΚ
Σ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΣ, ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ!!!!!!!

(Ετσι για να βλεπουμε ποιος ειναι ο πραγματικα "διασπαστικος" στην ολη υποθεση, και να η διαφωνια ειναι επι της ουσιας ή "επειδη εχει ΠΚΣιτικες πινακιδες"*)

*: Εκ του "επειδη εχει αθηναϊκες πινακιδες", απο το Αμαν Grin

Φευγω, τα υπολοιπα στη ΓΣ σε 2 ωριτσες Wink
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #111 on: May 23, 2006, 11:53:05 am »

Quote from: aliakmwn on May 23, 2006, 10:27:47 am
Και μετα οταν μιλαμε για αναχωματα μας τη λενε κι απο πανω..............

Quote from: Electrosok
Κάντε και μια αυτοκριτική, δεν χαλάει. Οι Πολιτικοί Μηχανικοί πώς κατάφεραν να μαζικοποιήσουν μια διαδικασία (ΓΣ) και να κάνουν πολύ κόσμο να συμμετάσχει σε αυτήν, ενώ εμείς με τα αγωνιστικά πλαίσια που περνάνε τόσα χρόνια δεν το έχουμε καταφέρει????

(Ετσι για να βλεπουμε ποιος ειναι ο πραγματικα "διασπαστικος" στην ολη υποθεση, και να η διαφωνια ειναι επι της ουσιας ή "επειδη εχει ΠΚΣιτικες πινακιδες"*)

Καλύτερα να μαζικοποιηθεί έτσι η διαδικασία παρά καθόλου όπως σε εμάς..

Όσο για τις πινακίδες το ίδιο μπορώ να πώ και για την ΠΚΣ, είτε για ΠΑΣΟΚικές, είτε για ΝΔικές είτε ακόμα και για ΕΑΑΚικές πινακίδες...
Μη μας κοροιδεύετε μπροστά στα μούτρα μας..

Και για την μαζικοποίηση εγώ ξέρω ότι δύο πλαίσια κατεβαίνουν σήμερα: Το "ενιαίο" και της.... ΠΚΣ!!!
Αν πραγματικά θέλατε μαζικοποίηση, θα την επιδιώκατε κάτω από οποιαδήποτε "στέγη". Αλλά τι κάνετε??

Προσπαθείτε να πετύχετε μαζικοποίηση εις βάρος των άλλων. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Αν θέλετε να είμαστε ενωμένοι πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις.. Πρέπει όλοι να κάνουμε υποχωρήσεις..!
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #112 on: May 23, 2006, 12:30:27 pm »

Καλή προσπάθεια aliakmwn, αλλά μόνο στα εύκολα απάντησες.  Wink

Ε αυτο ειναι το προβλημα ρε Τασο!!!!! Γαμω την τρελα μου, μονος σου τα γραφεις!!!
Το οτι οι Πολιτικοι Μηχανικοι καταφεραν να μαζικοποιησουν μια διαδικασια απο το πουθενα! Ετσι απλα και ξαφνικα μια ωραια πρωια (που ολως τυχαιως οι ΔΑΠιτες ελειπαν Μυκονο) σηκωθηκαν, εκαναν μια συνελευση, την πηραν, εφτιαξαν ενα "αγωνιστικο-συντονιστικο" πλαισιο, εκαναν καταληψη, μαζεψαν κοσμο στο βραδυνο παρτυ........... Ωραια, και μετα?

Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα: Οτι προκειται για μεμονωμενα ξεσπασματα, και οχι για συντονισμενη δραση στην κατευθυνση της διεκδικησης μιας ολοκληρωμενης προτασης! Και οχι, Τασο, μαζικοποιηση δεν λεγεται το να μαζευτουν απο το τιποτα 300 ατομα, που την επομενη εβδομαδα θα ειναι και παλι στο τιποτα (στο σπιτι, στο διαβασμα, στον καφε...)

Aυτό μην το κρίνεις εκ των προτέρων, μετά να το κρίνεις. Και το σπάσιμο της αυτοδυναμίας κάτι λέει.

Οσον αφορα φιλε Τασο (αλλα και υπολοιποι λαλιστατοι συνομιλητες) στη μαζικοποιηση της καταληψης μας, για θυμηθειτε λιγο, την προηγουμενη εβδομαδα, οταν μαζευτηκαμε την Τριτη, μετα την ΓΣ, για την υλοποιηση των αποφασεων, ποσοι ηταν παροντες?
Εκτος απο τους 12-15 της ΠΚΣ, 1 των ΕΑΑΚ, 2 του Gruppo Roso και 3 ανενταχτοι... Δεν θα το παω στη συγκριση το θεμα, αλλα τα νουμερα ειναι νομιζω ενδεικτικα. Οχι τιποτ' αλλο, αλλα για να δουμε ποιος ειναι ο κομπλεξικος εδω περα που διακατεχεται απο τη λογικη "δεν περασε το δικο μου πλαισιο, αρα στα παπαρια μου"
(Και για να σε προλαβω για αυτο που θα απαντησεις, οι ΠΚΣιτες τοσο της Νομικης οσο και των ΠολΜηχ ηταν παροντες στην καταληψη, παρ' ολο που αποφασιστηκε με πλαισιο αλλων παραταξεων-σχηματων)

Δεν πείθεις. Μαζί πήγαμε σε όλα τα συντονιστικά και ξέρεις καλά πόσο ανούσια έχουν γίνει, με μόνο θέμα συζήτησης ποιος θα φέρει υλικά για το πανώ που θα πάρουμε στην πορεία, ποιος θα βρει σκακιέρες, τι ώρα θα κλείσουμε την εγνατία και πόσα αντίγραφα της απόφασης θα βγάλουμε. Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι υλοποίηση της απόφασης μας, αλλά προσπάθεια εξωραϊσμού του 2ημέρου κατάληψης ή γενικά κάποιες κινήσεις για να έχουμε να πούμε στη λογοδοσία της επόμενης Γ.Σ. για την επιτροπή υλοποίησης. Δε νομίζω ότι διαφωνέις σε αυτό.

Η ΠΚΣ δεν ενδιαφερεται απλα και μονο για να μην περασει ο νομος. Προσπαθει ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, δηλαδη και ο νεος νομος να μην περασει, και τα πραγματα να βελτιωθουν!

Αυτα ομως δεν γινονται με 30 ατομα, ουτε με 300... Χρειαζεται γενικοτερος ξεσηκωμος.

Κι εγώ μαζί!! Αλλά μη λέμε ότι κάναμε και κάτι μέχρι τώρα για να αλλάξει η κατάσταση... τίποτα δεν έχουμε διεκδικήσει και δυστυχώς δεν έχουμε τόσες μορφές πάλης όσες επικαλείστε...
Για την ΠΚΣ η πορεία είναι αυτοσκοπός, για τα ΕΑΑΚ η κατάληψη. Μη λέμε μαλακίες τώρα.

Τέλος, δεν αντέκρουσες αυτό που είπε ο Gonzo. Από τη μία λέτε να ενδυναμώσουμε το κίνημα κτλ. και να παλέψουμε όλοι μαζί, και από την άλλη, αν σε κάποιο σύλλογο ή χρονική στιγμή οι συσχετισμοί αναδείξουν κάποιο άλλο πλαίσιο (το οποίο εν γένει λέει τα ίδια με λεκτικές διαφορές) δεν κατεβαίνουμε με αυτούς γιατί δεν κάνουμε πολιτικές εκπτώσεις. Από μόνη της αυτή η ιδέα είναι μια αντίφαση και δε δέχεται τη δημοκρατικότητα των αποφάσεων.
Εγώ πάντως σκέφτομαι σε κάποια Γ.Σ. να γράψω ένα πλαίσιο που να ζητάω ότι και η ΠΚΣ (απλά με άλλα λόγια) και είμαι περίεργος αν και ποιοι θα το στηρίξουν. Πλάκα δε θα έχει? Έτσι θα φανεί ποιοι θέλουν να είναι μπροστάρηδες.
(ξέρεις aliakmwn τι εννοώ, εξάλλου κι εγώ ΠΚΣ στήριξα στην προηγούμενη Γ.Σ.).
CrazyMushroom
Νεούλης/Νεούλα
*

στρατός = ένας ηλίθιος και άχρηστος χρόνος

View Profile
« Reply #113 on: May 23, 2006, 17:18:15 pm »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι βλάπτουμε τους εαυτούς μας (χάνοντας την εξεταστική) για να πετύχουμε καποιο στόχο.... Είναι σαν την απεργία πείνας. Παιδιά δεν τρώω και θα πεθάνω αν κανείς δε μου δώσει σημασία. Πραγματικά σ'αυτό το σημείο έχουμε φτάσει; Είναι που είναι δύσκολη η σχολή ας την κάνουμε ακόμα πιο δύσκολη. Συγχαρητήρια.
Nikita13
Θαμώνας

The path of Excess leads to the Tower of Wisdom!

View Profile
« Reply #114 on: May 23, 2006, 17:31:11 pm »

Αυτό τι σημαίνει.ότι αποφασίστηκε συνέχεια της κατάληψης??  Undecided
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #115 on: May 23, 2006, 17:32:03 pm »

τώρα ψηφίζουν

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #116 on: May 23, 2006, 17:47:26 pm »

Πέρασα πριν λίγο από το μεγάλο αμφιθέατρο.
Γύρισα στο γραφείο, άνοιξα τον υπολογιστή και βρήκα 37 καημένα και καμένα στο forum.
Δεν μπορώ να μην επαναλάβω το μήνυμα της περασμένης κατάληψης....

Quote from: Vulcan on May 11, 2006, 01:38:05 am
Η κατάληψη των φλώρων!

Εξ αποστάσεως και δια διαδικτύου!

Βρε μ@λ@κισμένα και ανέραστα, έχετε μια μοναδικη ευκαιρία να γ@μhσeτε και να γ@μhθeίτε  και κάθεστε και το συζητάτε!!

53    37 άτομα αυτή τη στιγμή, με το πουλί στο χέρι!!!

Φαρσάρηηηηηη έλα να διδάξεις γαμώτο! Πού είσαι; (ας μεταφέρει κάποιος το μήνυμα στην electroauth, θα απαντήσει)

« Last Edit: May 23, 2006, 17:50:48 pm by Vulcan » Logged
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #117 on: May 23, 2006, 18:36:47 pm »

Δε μας παρατάς ρε Vulcan?

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
aliakmwn
Guest
« Reply #118 on: May 23, 2006, 19:08:30 pm »

Quote from: Καμένος on May 23, 2006, 11:53:05 am
Καλύτερα να μαζικοποιηθεί έτσι η διαδικασία παρά καθόλου όπως σε εμάς..

Επειδη απο το quoting σου κατι ελειπε, για προσδιορισε μου λιγο, πώς εννοεις το "ετσι"?
Αν "μαζικοποιηση" θεωρεις το να μαζευτουν μερικες εκατονταδες ατομα μετα τα μεσανυχτα, για να κανουν παρτακι, ε τοτε σιγουρα εχουμε διαφορετικα πραγματα στο μυαλο μας.

Όσο για τις πινακίδες το ίδιο μπορώ να πώ και για την ΠΚΣ, είτε για ΠΑΣΟΚικές, είτε για ΝΔικές είτε ακόμα και για ΕΑΑΚικές πινακίδες...
Μη μας κοροιδεύετε μπροστά στα μούτρα μας..

Τοσα ξερεις, τοσα λες.
Ο λογος της ΠΚΣ ειναι 100% πολιτικος. Οι αντιπαραθεσεις ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, δηλαδη επι πολιτικων θεσεων.

Το 'γραψα και πιο πανω:

ΠΑΡΤΕ, ολοι εσεις οι "διαφωνουντες" ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΚΣ, ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟ "ΕΝΩΤΙΚΟ" (τρομαρα μας) ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ!!!

Το ρωτησα στη συνελευση σε ενα απο τα παλικαρια που στηριζαν το "κοινο" πλαισιο, αλλα η απαντηση ηταν αλλα αντι αλλων (οπως και σε καθε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ερωτηση).
Επισης εκανα και ενα προχειρο γκαλοπ σε μερικους/ες λαλιστατους/ες συμforumιτες/ισσες, με την ιδια ερωτηση, και το μονο που πηρα ως απαντηση ηταν αοριστολογιες, μαζι με ενα "δε γουσταρω τη φατσα του ΤΑΔΕ" (ονοματα δε λεμε, οποιος καταλαβε καταλαβε)

Αν πραγματικά θέλατε μαζικοποίηση, θα την επιδιώκατε κάτω από οποιαδήποτε "στέγη". Αλλά τι κάνετε??
Προσπαθείτε να πετύχετε μαζικοποίηση εις βάρος των άλλων. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
Αν θέλετε να είμαστε ενωμένοι πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις.. Πρέπει όλοι να κάνουμε υποχωρήσεις..!

Η μαζικοποιηση που θελουμε εμεις, ειναι κατω απο ενα κοινο πλαισιο, δηλαδη με καποιες συγκεκριμενες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Η "ενοτητα" δεν σημαινει κοψε-ραψε για να βγαλεις ενα κειμενο και ο,τι κατσει...

Την κριτικη της ΠΚΣ προς τα "ενωτικα" πλαισια μπορεις να τη διαβασεις σε προηγουμενα μηνυματα του RFA, του Abbis, του pontikiou και δικα μου.

Κριτικη των... "ενωτικων" και "ανενταχτων" προς τα πλαισια της ΠΚΣ δεν εχω δει ακομα...

Quote from: Alexkasgr on May 23, 2006, 12:30:27 pm
Aυτό μην το κρίνεις εκ των προτέρων, μετά να το κρίνεις. Και το σπάσιμο της αυτοδυναμίας κάτι λέει.

Δεν κρινω τιποτα εκ των προτερων. Εχω πολυ συγκεκριμενο παραδειγμα, απο τα αντιστοιχα ξεσπασματα του 2001. Η ιστορια του 2001 επαναλαμβανεται και σημερα... Οι συνελευσεις τοτε ηταν πολυ μαζικοτερες, ξεσπασαν αγωνες, κινητοποιησεις μπλαμπλα, τελικα ο νομος περασε με μικρο-αλλαγες (σταχτη στα ματια) και ολοι οι... "επαναστατημενοι" και "ενωτικοι" εξαφανιστηκαν, και απο 'κει και περα οι συνελευσεις μαζευαν με το ζορι 80 ατομα...

Δεν ειναι αυθαιρετα συμπερασματα αυτα, η ιστορια τα αποδεικνυει Wink

Μακαρι να μην γινει και τωρα το ιδιο, αλλα εγω δυστυχως ειμαι σχεδον σιγουρος...

Quote from: Alexkasgr on May 23, 2006, 12:30:27 pm
Τέλος, δεν αντέκρουσες αυτό που είπε ο Gonzo. Από τη μία λέτε να ενδυναμώσουμε το κίνημα κτλ. και να παλέψουμε όλοι μαζί, και από την άλλη, αν σε κάποιο σύλλογο ή χρονική στιγμή οι συσχετισμοί αναδείξουν κάποιο άλλο πλαίσιο (το οποίο εν γένει λέει τα ίδια με λεκτικές διαφορές) δεν κατεβαίνουμε με αυτούς γιατί δεν κάνουμε πολιτικές εκπτώσεις. Από μόνη της αυτή η ιδέα είναι μια αντίφαση και δε δέχεται τη δημοκρατικότητα των αποφάσεων.
Εγώ πάντως σκέφτομαι σε κάποια Γ.Σ. να γράψω ένα πλαίσιο που να ζητάω ότι και η ΠΚΣ (απλά με άλλα λόγια) και είμαι περίεργος αν και ποιοι θα το στηρίξουν. Πλάκα δε θα έχει? Έτσι θα φανεί ποιοι θέλουν να είναι μπροστάρηδες.
(ξέρεις aliakmwn τι εννοώ, εξάλλου κι εγώ ΠΚΣ στήριξα στην προηγούμενη Γ.Σ.).

Χεχ, οσον αφορα στο τελευταιο, μα εαν συμφωνεις απολυτα με τις θεσεις τις ΠΚΣ, δεν καταλαβα γιατι να κανεις αλλη παραταξη ή να κατεβασεις αλλο πλαισιο? Μονο και μονο "επειδη εχει ΠΚΣιτικες πινακιδες"?????
Σου ξαναλεω, και θα το φωναζω οσο γραφω εδω μεσα: Η αντιπαραθεση ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!!! Συγκρουονται ΘΕΣΕΙΣ και οχι προσωπα... Δεν στηριζεις τον Διονυση, τον Αχιλλεα ή τον Αντρεα, στηριζεις ΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!

Οσον αφορα στην ενοτητα, απαντησεις υπαρχουν στα προηγουμενα μηνυματα, δεν υπαρχει λογος να λεμε ολο τα ιδια και τα ιδια...

Ενας απο τους ομιλητες κατα το τελος πεταξε το κορυφαιο: "Γιατι μιλατε συνεχως για τις μεθοδευσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ? Δεν μας νοιαζουν αυτα εμας!"
Ε μα αν δεν καταδικασουμε αυτους που παιρνουν τις αποφασεις τοτε τι θα κανουμε? Θα αγωνιστουμε απλα και μονο εναντιον του νομου? Μα τους νομους δεν τους περνανε οι εξωγηινοι (οι ΕΛ του Λιακοπουλου), ειναι συγκεκριμενα τα κεντρα που τους προωθουν!

Αντιπαραθεση πανω σε ΘΕΣΕΙΣ λοιπον, και οχι στο αν γουσταρεις τη φατσα του αλλου, ή το ονομα του...

Τελος, να ξαναπω και κατι που ειπα και στη ΓΣ στην ερωτηση μου προς καποιον:

Σε 2 χρονια εχουμε εθνικες εκλογες... Να δειτε που, με τις υπουλες μεθοδευσεις της ΠΑΣΠ και τη σιωπηρη γραμμη στηριξης των αριστεριστων, θα βγει ο γιωργακης και θα κανει μικροκομματικη αντιπαραθεση εναντιον της ΝΔ, καπελωνοντας τους αγωνες των φοιτητων...
Ο,τι επεχειρησε να κανει και η ΔΑΠ το 2001, τοτε που "αντιπολιτευονταν" το ΠΑΣΟΚ.
lev
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #119 on: May 23, 2006, 19:30:00 pm »

Αφού δε τα έγραψε κανένας,τα γράφω εγώ.Τα αποτελέσματα της Σημερινής Συνέλευσης.
Κοινό πλαίσιο                          281
Πλαίσιο Ευστρατιάδη                 95*
Πλαίσιο ΠΚΣ                             77

*Πλαίσιο ενός μηχανολόγου ΔΑΠίτη για την μη πραγματοποίηση της κατάληψης

[/quote]
Σε 2 χρονια εχουμε εθνικες εκλογες... Να δειτε που, με τις υπουλες μεθοδευσεις της ΠΑΣΠ και τη σιωπηρη γραμμη στηριξης των αριστεριστων, θα βγει ο γιωργακης και θα κανει μικροκομματικη αντιπαραθεση εναντιον της ΝΔ, καπελωνοντας τους αγωνες των φοιτητων...
Ο,τι επεχειρησε να κανει και η ΔΑΠ το 2001, τοτε που "αντιπολιτευονταν" το ΠΑΣΟΚ.
[/quote]

Πιστεύεις ότι το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει σύντομα κυβέρνηση,ε;Κι εγώ.
Αλλά σε ποιούς αγώνες φοιτητών αναφέρεσαι ακριβώς;Στις καταλήψεις;Αφού δεν μονόδρομος...
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16 Go Up Print
Jump to: