• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:27:29 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:27:29 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 21
Guests: 117
Total: 138
kofius
Katarameno
Giorgosklin
pliroforikarios
Giorgos2222
PANKRAV
Amalia
anna.ts
tsakalokagkouras
anon
ArchieHadCells
Nianaro
kpapama
mayia psarikoglou
Theosarm
kkuro123
Saint_GR
Xlapatsas
Orgianelis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Απομακρυνση των σκουπιδιων απο τους καθαρα φοιτητικους χωρους
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Συμφωνειτε οτι πρεπει να οργανωνουμε μια φορα την εβδομαδα απομακρυνση των σκουπιδιων απο αιθουσες - διαδρομο ?  (Voting closed: November 28, 2012, 15:04:47 pm)
Ναι , συμφωνω οτι πρεπει οι φοιτητες να συμβαλλουν στο μαζεμα των σκουπιδιων , και προτιθεμαι να συνεισφερω . - 88 (55.7%)
Συμφωνω , αλλα δεν μπορω να συνεισφερω για αντικειμενικους λογους (ελλειψη χρονου, μενω σε αλλη πολη, εχω μικροβιοφοβια) - 29 (18.4%)
Διαφωνω γιατι πιστευω οτι το να συμμετεχω στην καθαριοτητα κανει ζημια στην απεργια των εργολαβικων υπαλληλων . - 23 (14.6%)
Δεν με ενοχλουν τα σκουπιδια. Επιφυλασσομαι οτι μπορει κιολας να μου αρεσουν ! - 18 (11.4%)
Total Voters: 155

Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31 Go Down Print
Author Topic: Απομακρυνση των σκουπιδιων απο τους καθαρα φοιτητικους χωρους  (Read 44970 times)
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
Re: Απομακρυνση των σκουπιδιων απο τους καθαρα φοιτητικους χωρους
« Reply #330 on: November 26, 2012, 21:27:51 pm »

αν το εργατικο territory ειναι ολο το ΑΠΘ, τοτε ειναι ενταξει τα παιδια που τα φουνταραν εκει πισω, χυμα, χωρις σακουλες;

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #331 on: November 26, 2012, 21:29:36 pm »

ξερουμε οτι αυτα ειναι απο αυτους που καθαρισαν χθες??

http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

vasilis94
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #332 on: November 26, 2012, 21:32:12 pm »

Quote from: rspappas on November 26, 2012, 14:26:28 pm
Πέρα απο τις παπαριες περι απεργοσπασιας, μπράβο σε όσους χωθηκαν στα σκατα για όλους μας.

+1... Πραγματικά αξίζουν μπράβο σε όποιους κατάφεραν να καθαρίσουν όλη αυτή τη βρομιά και είδαμε και μεις ότι περάσαμε σε σχολή και όχι σε στάβλο.

Άντε να στήσουμε κι ένα άγαλμα στην είδοδο της πτέρυγας στον "άγνωστο καθαριστή" του τήμμυ  Wink
christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

keep calm and call batman!

View Profile
« Reply #333 on: November 26, 2012, 21:33:05 pm »

Quote from: Αιμιλία η χνουδωτή χελώνα on November 26, 2012, 21:27:51 pm
αν το εργατικο territory ειναι ολο το ΑΠΘ, τοτε ειναι ενταξει τα παιδια που τα φουνταραν εκει πισω, χυμα, χωρις σακουλες;

με το ίδιο σκεπτικό είναι εντάξει όλοι αυτοί που κολλούσανε 10^10 αφίσες για τις 17 νοεμβρίου (και όχι μόνο) ενώ ξέρανε ότι αυτές θα σκιστούν και θα πέσουν κάτω και θα κολλήσουν στους καφέδες που ήταν ήδη ριγμένοι?

Επίσης εντάξει ήταν όσοι ρίξανε σκατά στον όροφο πάνω από τη βιβλιοθήκη σε εκείνο το στενό πέρασμα που οδηγεί στα γραφεία των διδακτορικών του μήτκα και του ντελό?

Επαναλαμβάνω ότι πιστεύω ότι και αυτά θα μαζεύτουν (και ιδιαίτερα μετά τις φώτος) από τους φοιτητές εθελοντικά. Αλλά και τότε πάλι με κάτι θα γκρινιάζουμε... (μάλλον θα γίνει ένα goto στο "εμπόδιση της απεργίας" και ξανά το loop από την αρχή)

May the Force be with me!
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #334 on: November 26, 2012, 21:34:37 pm »

Quote from: christinette on November 26, 2012, 21:26:37 pm
Quote from: Grecs on November 26, 2012, 21:23:59 pm
Αυτο καθαρισμα δεν το λες. Αυτο το λες διωχνω το προβλημα απο πανω μου κι ας το φορτωθει αλλος. Οταν ληξει η απεργια θα ναι χειμωνας για τα καλα. Καλο καψονι να χουν να καθαρισουν και στο παρκινγκ της βεργινας εκτος απο τα αλλα. Ντιπ τσιπα.

Ενώ τα καψόνια που έπρεπε να υποστούν τα αναπηρικά καροτσάκια κάνοντας μανούβρες μέσα στα σκουπίδια και όντας σε χαμηλότερο "υψόμετρο" το αναπνευστικό τους από το δικό μας των "φυσιολογικών" ήταν καλύτερο?

Εγώ πάντως πιστεύω ότι ακόμη και εκείνα τα σκουπίδια θα μαζευτούν αργά ή γρήγορα και guess what όχι από τους καθαριστές.

Ρε χριστινα ολοι κακοπερναμε, νομιζεις εγω γουσταρω να κανω μαθημα στα σκουπιδια? Τι σημαινει αυτο, οτι θα πρεπει να διωξουμε το προβλημα απο πανω μας και στην πουτσα μας αν θα το φορτωθουν αλλοι? Δηλαδη μηχανικοι ειμαστε σπουδαζουμε πως να λυσουμε προβληματα οχι να τα φορτωνουμε σε αλλους. Εχω αρχισει να τρελενομαι με το βαθος σκεψης πολλων συναδερφων.

Εγω παλι πιστευω οτι αν ηταν να μαζευτουν θα μαζευοντουσαν απο την πρωτη στιγμη. Τωρα αμφιβαλλω αν θα μαζευτουν και αν μαζευτουν αμφιβαλλω οτι θα μαζευτουν επειδη οντως ηταν θεμα σχεδιου ή επειδη φαγανε κραξιμο για την μεγιστη μαλακια που κανανε.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
Re: Απομακρυνση των σκουπιδιων απο τους καθαρα φοιτ
« Reply #335 on: November 26, 2012, 21:34:53 pm »

οχι, αλλα αν εκανα μια αυτοψια θα ελεγα οτι δε φαινονται πολυ σκορπισμενα αρα δεν εχουν μερες εκει

ΥΓ: οι αφισοκολλησεις υπηρχε λογος που εγιναν, δυστυχως ή ευτυχως οι αφισες πεφτουν ή σκιζονται.

edit: παντως δεν εβλεπα να υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα στο περασμα των αναπηρων στην πτερυγα μας, αληθεια.
« Last Edit: November 26, 2012, 21:44:24 pm by Αιμιλία η χνουδωτή χελώνα » Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #336 on: November 26, 2012, 21:40:00 pm »

Quote from: Grecs on November 26, 2012, 21:34:37 pm
Αυτο καθαρισμα δεν το λες. Αυτο το λες διωχνω το προβλημα απο πανω μου κι ας το φορτωθει αλλος. Οταν ληξει η απεργια θα ναι χειμωνας για τα καλα. Καλο καψονι να χουν να καθαρισουν και στο παρκινγκ της βεργινας εκτος απο τα αλλα. Ντιπ τσιπα.

Ενώ τα καψόνια που έπρεπε να υποστούν τα αναπηρικά καροτσάκια κάνοντας μανούβρες μέσα στα σκουπίδια και όντας σε χαμηλότερο "υψόμετρο" το αναπνευστικό τους από το δικό μας των "φυσιολογικών" ήταν καλύτερο?

Εγώ πάντως πιστεύω ότι ακόμη και εκείνα τα σκουπίδια θα μαζευτούν αργά ή γρήγορα και guess what όχι από τους καθαριστές.

Ρε χριστινα ολοι κακοπερναμε, νομιζεις εγω γουσταρω να κανω μαθημα στα σκουπιδια? Τι σημαινει αυτο, οτι θα πρεπει να διωξουμε το προβλημα απο πανω μας και στην πουτσα μας αν θα το φορτωθουν αλλοι? Δηλαδη μηχανικοι ειμαστε σπουδαζουμε πως να λυσουμε προβληματα οχι να τα φορτωνουμε σε αλλους. Εχω αρχισει να τρελενομαι με το βαθος σκεψης πολλων συναδερφων.

Εγω παλι πιστευω οτι αν ηταν να μαζευτουν θα μαζευοντουσαν απο την πρωτη στιγμη. Τωρα αμφιβαλλω αν θα μαζευτουν και αν μαζευτουν αμφιβαλλω οτι θα μαζευτουν επειδη οντως ηταν θεμα σχεδιου ή επειδη φαγανε κραξιμο για την μεγιστη μαλακια που κανανε.

Οι προσπάθειες για καθαριότητα δεν σταματάνε μόνο στα χθεσινά. Οι τουαλέτες, η βιβλιοθήκη και κάποια άλλα casualties όπως στη βεργίνα (όχι μόνο το πάρκινγκ αλλά και η νησίδα) θέλουν δουλειά. Χθες από ότι έμαθα μαζεύτηκε αρκετός κόσμος. Και ήταν η πρώτη φορά. Υπάρχουν άτομα εδώ στο φόρουμ που θέλουν να βοηθήσουν και θα πιστεύω πως θα συμμετέχουν μαζικά την επόμενη φορά.

Θα υπάρξει επόμενη φορά και θα είναι σαφέστατα πιο οργανωμένη.

Αλλά και τότε πάλι για κάτι θα γκρινιάξουν οι γνωστοί άγνωστοί (βλ. loop πιο πάνω).

υγ. Λόγω προσωπικών βιωμάτων είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο θέμα της αναπηρίας, οπότε προτιμώ ειλικρινά να πάρω τα σκουπίδια σπίτι μου παρά να βλέπω τα συγκεκριμένα άτομα να ταλαιπώρουνται παραπάνω σε ένα πανεπιστήμιο με ήδη ελλιπείς υποδομές και ευαισθησία σε τέτοια θέματα.
« Last Edit: November 26, 2012, 21:42:04 pm by christinette » Logged

g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #337 on: November 26, 2012, 21:48:35 pm »

Quote from: christinette on November 26, 2012, 21:40:00 pm
Quote from: Grecs on November 26, 2012, 21:34:37 pm

Οι προσπάθειες για καθαριότητα δεν σταματάνε μόνο στα χθεσινά. Οι τουαλέτες, η βιβλιοθήκη και κάποια άλλα casualties όπως στη βεργίνα (όχι μόνο το πάρκινγκ αλλά και η νησίδα) θέλουν δουλειά. Χθες από ότι έμαθα μαζεύτηκε αρκετός κόσμος. Και ήταν η πρώτη φορά. Υπάρχουν άτομα εδώ στο φόρουμ που θέλουν να βοηθήσουν και θα πιστεύω πως θα συμμετέχουν μαζικά την επόμενη φορά.

Θα υπάρξει επόμενη φορά και θα είναι σαφέστατα πιο οργανωμένη.

Αλλά και τότε πάλι για κάτι θα γκρινιάξουν οι γνωστοί άγνωστοί (βλ. loop πιο πάνω).

υγ. Λόγω προσωπικών βιωμάτων είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο θέμα της αναπηρίας, οπότε προτιμώ ειλικρινά να πάρω τα σκουπίδια σπίτι μου παρά να βλέπω τα συγκεκριμένα άτομα να ταλαιπώρουνται παραπάνω σε ένα πανεπιστήμιο με ήδη ελλιπείς υποδομές και ευαισθησία σε τέτοια θέματα.

Αυτό το θυμήθηκες το 2012, 2 μήνες αφότου ξεκίνησε η απεργία ??

Σοβαρά τώρα, δεν είναι καθόλου όμορφο να βάζεις τους ΑΜΕΑ στην μέση, για να υποστηρίξεις το οτιδήποτε.Και μάλιστα αυτό το οτιδήποτε όταν εμπεριέχεται σε μια λογική (μη) διεκδικήσεων και χλιαρών απαιτήσεων στην καλύτερη, που ΞΕΡΕΙΣ οτι δεν υπόσχεται και προβλέπει τίποτα απολύτως στην ουσία ,για άτομα με δυσκολίες (ΓΕΝΙΚΑ κιόλας ..όχι μόνο κινητικές).Απο την άλλη καταλαβαίνω αυτό που λές ,όσον αφορά την άμεση ανάγκη για λύση αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως το χρησιμοποιείς αυτό στην συγκεκριμένη που το θέμα είναι γενικά αλλού.(κανείς δεν γουστάρει σκουπίδια όπως προαναφέρθηκε).
« Last Edit: November 26, 2012, 22:16:22 pm by g » Logged

christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #338 on: November 26, 2012, 21:54:43 pm »

Quote from: g on November 26, 2012, 21:48:35 pm

Αυτό το θυμήθηκες το 2012, 2 μήνες αφού ξεκίνησε η απεργία ??

Σοβαρά τώρα δεν είναι καθόλου όμορφο να βάζεις τους ΑΜΕΑ στην μέση για να υποστηρίξεις το οτιδήποτε.Και μάλιστα αυτό το οτιδήποτε όταν εμπεριέχεται σε μια λογική διεκδικήσεων που ΞΕΡΕΙΣ οτι δεν υπόσχεται και προβλέπει τίποτα απολύτως στην ουσία για άτομα με δυσκολίες (ΓΕΝΙΚΑ κιόλας ..όχι μόνο κινητικές).Απο την άλλη καταλαβαίνω όσο αφορά αυτό που λές την άμεση ανάγκη για λύση.

Δυστυχώς δεν με ξες γι'αυτό ίσως να το λες αυτό. Η αλήθεια είναι πως με προσβάλει αυτό που γράφεις αλλά όπως ανέφερα όποιος δεν με γνωρίζει μπορεί να πει ότι θέλει.

Εφόσον αυτά που μπορώ να κάνω εγώ ως Χριστίνα φτάνουν μόνο μέχρι ας πούμε το σημείο της καθαριότητας, θα τα κάνω. Ο άλλος που μπορεί να είναι ο γαμάτος μηχανικός ας φτιάξει τη σκάλα που ανεβάσει τα αναπηρικά αμαξίδια.

ότι όμως περνάει από το χέρι μου για να διευκολύνω αυτά τα άτομα θα το κάνω, όπως το κάνω από μικρό παιδί (μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε).

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #339 on: November 26, 2012, 21:59:09 pm »

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Messie
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Expect the unordinary

View Profile
« Reply #340 on: November 26, 2012, 22:02:10 pm »

Μη σκοτίζεστε.

Βγάλτε μια απόφαση συλλόγου ότι μπορούμε να τα καθαρίσουμε και ελάτε να περιφρουρήσετε να μην πλακώσουν τίποτα τραμπούκοι (όπως στην Θεολογική) και πάω να τα μαζέψω και μόνος μου. Θα τα μάζευα αλλά φοβάμαι για την ακεραιότητά μου (κάποιος ανέφερε κάτι για ξύλο, χρυσή αυγή style? έτσι επιβάλλετε την δημοκρατία σας?)

Εναλλακτικά εσείς που σας ενοχλούν τα σκουπίδια εκεί που βρίσκονται ή ανησυχείτε εάν οι καθαριστές κάνουν τη διαδρομη "Παρκινγκ - σκυπιδοφάγος" αντί για "Αίθουσες - σκαλιά - διαδρομος -ξανά σκαλιά - σκουπιδοφάγος" ή αν σας μπορείτε να πάρετε σακούλες και να κάνετε την παλικαριά.

Εναλλακτικά μόλις τελειώσει η απεργία και είμαστε πια ελεύθεροι να τα μαζέψουμε τα μαζέυω κι εγώ για να μην κουραστούν οι καθαριστές. Όποιος θέλει ακολουθεί.

Εναλλακτικά φαντάζομαι ότι ο Δαίμων του ΤΗΜΜΥ θα ξαναχτυπήσει λείαν συντόμως (στήστε του καρτέρι για ξύλο λαίμαι)

PS.Ξαφνικά τρελαίνεστε και ωδύρεστε οι υπέρμαχοι της βρωμιάς? τι φάση? δεν σας ενοχλούν τα σκουπίδια όταν κάθεστε ανάμεσά τους για  να κάνετε μάθημα και σας ενοχλούν πίσω από το πάρκινγκ?

PS 2.Χριστίνα, γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον εί.
lynx
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Freedom is the right of all sentient beings

View Profile
« Reply #341 on: November 26, 2012, 22:06:05 pm »

Ναι ρε παιδιά, γιατί καθαρίσατε, έπρεπε να πάτε στην πρυτανεία και να σπάσετε την κατάληψη των εργολαβικών γιατί με τη στάση τους θα πεθαίναμε από χολέρα στο τέλος.
Επίσης, να πιέζατε το πανεπιστήμιο να τους διώξει όλους αυτούς, που κακά τα ψέματα παίζουν με την υγεία μας, και να προσλάβουν άλλους.
Να 'ναι καλά το μνημόνιο άνεργοι υπάρχουν.

γιατί υπάρχει και αυτή η οπτική...

if there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years

70/70
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #342 on: November 26, 2012, 22:07:06 pm »

εσυ τρελαινεσαι ρε Messie.
2 απλα πραματα ειπα εγω για την πιπα, δεν σταυρωσα κανεναν

g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #343 on: November 26, 2012, 22:08:53 pm »

Quote from: christinette on November 26, 2012, 21:54:43 pm
Quote from: g on November 26, 2012, 21:48:35 pm

Αυτό το θυμήθηκες το 2012, 2 μήνες αφού ξεκίνησε η απεργία ??

Σοβαρά τώρα δεν είναι καθόλου όμορφο να βάζεις τους ΑΜΕΑ στην μέση για να υποστηρίξεις το οτιδήποτε.Και μάλιστα αυτό το οτιδήποτε όταν εμπεριέχεται σε μια λογική διεκδικήσεων που ΞΕΡΕΙΣ οτι δεν υπόσχεται και προβλέπει τίποτα απολύτως στην ουσία για άτομα με δυσκολίες (ΓΕΝΙΚΑ κιόλας ..όχι μόνο κινητικές).Απο την άλλη καταλαβαίνω όσο αφορά αυτό που λές την άμεση ανάγκη για λύση.

Δυστυχώς δεν με ξες γι'αυτό ίσως να το λες αυτό. Η αλήθεια είναι πως με προσβάλει αυτό που γράφεις αλλά όπως ανέφερα όποιος δεν με γνωρίζει μπορεί να πει ότι θέλει.

Εφόσον αυτά που μπορώ να κάνω εγώ ως Χριστίνα φτάνουν μόνο μέχρι ας πούμε το σημείο της καθαριότητας, θα τα κάνω. Ο άλλος που μπορεί να είναι ο γαμάτος μηχανικός ας φτιάξει τη σκάλα που ανεβάσει τα αναπηρικά αμαξίδια.

ότι όμως περνάει από το χέρι μου για να διευκολύνω αυτά τα άτομα θα το κάνω, όπως το κάνω από μικρό παιδί (μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε).

Οκ, το φαντάστηκα ότι χτυπάω ευαίσθητες χορδές και θα παρερμηνευτώ.Ομως επειδή ακριβώς δεν σε ξέρω δεν μιλάω για σένα προσωπικά και γενικά για ατομικότητες αλλά για νοοτροπίες σκέψης (οι οποίες δεν υπάρχουν απαραίτητα οργανωμένα αλλά τις αντιλαμβάνομαι ως κλίμα ), για ομάδες.Το δεύτερο ενικό δηλαδή δεν χρησιμοποιήθηκε με τον τρόπο που κατάλαβες (εκτός απο την πρώτη σειρά που είχε μια επιθετικότητα αλλά γιαυτό ακριβώς ξεχωρίστηκε απο το υπόλοιπο ποστ).

Δεν αντιπαρατίθεμαι αλλά συμπληρώνω στην ουσία ....παραληλίζω την απεργία εργολαβικών με τις διεκδικήσεις των ΑΜΕΑ κάπως και πως δεν έχει νόημα να βρίσκει κανείς μέτριες προσωρινές λύσεις κτλπ κτλπ κτλπ που έχουμε πει 10000 φορές σε αυτό το τόπικ.

Μπορεί να είναι λάθος μου, αλλά σκέφτηκα πως θα ήταν όλοι εμείς (απο την αλλη μεριά  Roll Eyes ) επίσης,κάθε φορά να επικαλούμαστε το πόσο άθλια και μίζερη μπορεί να γίνει η ζωή ανθρώπων που ζούνε με δανεικά 2 μήνες και είναι απλήρωτοι απο το καλοκαίρι κτλπ.Θα μπορούσε κάποις επίσης να σου πεί ότι "δεν με ξέρες ,και το τι κάνω εγω απο μικρός για τους απεργούς και τους αδύναμους κτλπ" εγω δν θα το πω αυτό βέβαια προσωπικά γιατί δεν μπορώ κιόλας αλλά το point ήταν να μην μπαίνουμε σε τέτοιας μορφής επιχειρηματολογία.Δηλαδή επειδή κάποια θέματα είναι παραπάνω προσωπικά ακριβώς γιαυτό δεν τα χρησιμοποιούμε... μην ξεχνάμε ότι είναι δημόσια συζήτηση σε φόρουμ .

εδιτ:
Τεσπά ..κουράστηκα .Ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει όπως έτσι κιαλλιώς θα γινόταν.
« Last Edit: November 26, 2012, 22:20:52 pm by g » Logged

Social_waste

View Profile
« Reply #344 on: November 26, 2012, 22:32:48 pm »

Quote from: Messie on November 26, 2012, 22:02:10 pm
Μη σκοτίζεστε.

(αυτο ειναι το σημαντικο βασικα. μη το συζηταμε και πολυ.
παμε τα σκουπιδια πιο εκει. να φαινεται ο κυριος καθηγητης πισω απο το σωρο.
και για τα αλλα θα δουμε. και οταν τελειωσει η απεργια θα τα παμε ακομα πιο εκει.
μη σκοτιζεστε.)

Vive le son
D'l'explosion!
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31 Go Up Print
Jump to: