• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:42:35 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:42:35 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 30
Guests: 126
Total: 156
Saint_GR
μιλτοςμ
Tasaras
anna.ts
ZontanosThrylos
PolarBear
DimiTout
fopapadopoulos
nchatzo
thomasdt
κοτζακ
kokkinosgior
andyy
Yamal
chaniotism
athena_apo
Mr Watson
akoil
stloukas
gpapadimi
Athinaaz
vaggelisx
stavrosk
lasef
nasos
Loudis1
eed
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Απομακρυνση των σκουπιδιων απο τους καθαρα φοιτητικους χωρους
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Συμφωνειτε οτι πρεπει να οργανωνουμε μια φορα την εβδομαδα απομακρυνση των σκουπιδιων απο αιθουσες - διαδρομο ?  (Voting closed: November 28, 2012, 15:04:47 pm)
Ναι , συμφωνω οτι πρεπει οι φοιτητες να συμβαλλουν στο μαζεμα των σκουπιδιων , και προτιθεμαι να συνεισφερω . - 88 (55.7%)
Συμφωνω , αλλα δεν μπορω να συνεισφερω για αντικειμενικους λογους (ελλειψη χρονου, μενω σε αλλη πολη, εχω μικροβιοφοβια) - 29 (18.4%)
Διαφωνω γιατι πιστευω οτι το να συμμετεχω στην καθαριοτητα κανει ζημια στην απεργια των εργολαβικων υπαλληλων . - 23 (14.6%)
Δεν με ενοχλουν τα σκουπιδια. Επιφυλασσομαι οτι μπορει κιολας να μου αρεσουν ! - 18 (11.4%)
Total Voters: 155

Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31 Go Down Print
Author Topic: Απομακρυνση των σκουπιδιων απο τους καθαρα φοιτητικους χωρους  (Read 44935 times)
Mr K
Guest
Re: Απομακρυνση των σκουπιδιων απο τους καθαρα φοιτητικους χωρους
« Reply #180 on: November 25, 2012, 03:29:39 am »

Quote from: verisign on November 25, 2012, 02:31:08 am
Quote from: vasilis94 on November 25, 2012, 02:24:36 am
ε) πως θα διασφαλίσουμε ότι δε θα φάμε ξύλο...
νομίζω οτι το (ε) είναι το πιο σημαντικό ...
Ξαναλέω
Θα ειναι αντιδημοκρατικο να έρθει κάποιος να μας εμποδίσει, ας το βάλουν στο μυαλό τους όσοι το προγραμματίζουν. Δρούν φασιστικά. Ο σεβασμος στην πλειοψηφία πρέπει να υπάρχει κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες, όχι μονο όταν μας βολεύει..
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #181 on: November 25, 2012, 03:30:55 am »

Quote from: The Web on November 25, 2012, 03:00:28 am
Εγω δεχομαι ντε φακτο  οτι ολοι οι συναδελφοι μου αγωνιζονται για κατι καλυτερο , ο καθενας με τον δικο του τροπο. Οταν το δεχτουμε ολοι αυτο , θα παψουν τα κραξιματα και οι συζητησεις θα γινουν πιο πρακτικες , οπως θα επρεπε να ειναι.

παντως ενας ανθρωπος που λεει πχ, ας μαζεψουμε τα σκουπιδια, μπορει να ενδιαφερεται για το πανεπιστημιο γενικα,
η μπορει να ενδιαφερεται μονο για την παρτη του και για το πως η φοιτηση του θα ειναι λιγοτερο δυσαρεστη μεσα σε
αυτο. ο μονος τροπος να πουμε οτι οοοοολα τα καλα παιδακια αγωνιζονται για κατι καλυτερο ειναι να αφαιρεσουμε
απο τους ορους καθε ιχνος νοηματος.

εξαλλου ειναι ασαφες για μενα το γιατι οι συζητησεις ειναι τοσο προβληματικο πραγμα.

Vive le son
D'l'explosion!
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #182 on: November 25, 2012, 03:34:37 am »

Quote from: Mr K on November 25, 2012, 03:29:39 am
Quote from: verisign on November 25, 2012, 02:31:08 am
Quote from: vasilis94 on November 25, 2012, 02:24:36 am
ε) πως θα διασφαλίσουμε ότι δε θα φάμε ξύλο...
νομίζω οτι το (ε) είναι το πιο σημαντικό ...
Ξαναλέω
Θα ειναι αντιδημοκρατικο να έρθει κάποιος να μας εμποδίσει, ας το βάλουν στο μυαλό τους όσοι το προγραμματίζουν. Δρούν φασιστικά. Ο σεβασμος στην πλειοψηφία πρέπει να υπάρχει κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες, όχι μονο όταν μας βολεύει..
XAXAXAXXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXA

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Mr K
Guest
« Reply #183 on: November 25, 2012, 03:37:47 am »

Quote from: Social_waste on November 25, 2012, 03:30:55 am
παντως ενας ανθρωπος που λεει πχ, ας μαζεψουμε τα σκουπιδια, μπορει να ενδιαφερεται για το πανεπιστημιο γενικα,
η μπορει να ενδιαφερεται μονο για την παρτη του και για το πως η φοιτηση του θα ειναι λιγοτερο δυσαρεστη μεσα σε
αυτο. ο μονος τροπος να πουμε οτι οοοοολα τα καλα παιδακια αγωνιζονται για κατι καλυτερο ειναι να αφαιρεσουμε

εξαλλου ειναι ασαφες για μενα το γιατι οι συζητησεις ειναι τοσο προβληματικο πραγμα.

Μπορεί να ενδιαφέρεται μπορεί και όχι. Ξεκινάς απο το να τον εμπιστευτείς οτι ενδιαφέρεται. Έτσι, χωρίς στοιχεια. Έτσι θα σταματήσει και η διχόνοια μεταξύ των ελλήνων. Αν αποδειχτεί το αντίθετο τότε θα ξέρεις ότι είναι ανάξιος. Αν ομως τον υποψιάζεσαι εξαρχής, τότε είναι φυσικό να μην σε εμπιστεύεται και αυτός.

Εδώ ψάχνουμε να λύσουμε ένα πρόβλημα. Οι αιτίες του καθενός είναι άχρηστες, εμβαθύνουν χωρίς λόγο και στο τέλος καταλήγουν να μην λύνεται κανένα πρόβλημα. Αυτή είναι η ελλάδα.

Θες να καθαρισεις ψηφισε, αν οχι πάλι ψηφισε. Η πλειοψηφια θα κερδισει και τελεία και παύλα...

Mr K
Guest
« Reply #184 on: November 25, 2012, 03:43:51 am »

Quote from: Grecs on November 25, 2012, 03:34:37 am
Ξαναλέω

π.χ ο κύριος Grecs περιγελά τις απόψεις μου, θέλω να πάρω ένα ρόπαλο να τον δείρω αλλά δεν θα το κάνω, έχει δικαίωμα  Grin Grin Grin Grin
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Απομακρυνση των σκουπιδιων απο τους καθαρα φοιτ
« Reply #185 on: November 25, 2012, 03:52:14 am »

Quote from: san_zoulapi on November 24, 2012, 22:59:12 pm
Quote from: aris_silvo on November 24, 2012, 21:43:25 pm
το ξερω αλλα προσπαθεις να σεβαστεις τις διαδικασιες οσο υποκριτης και αν ειναι ο αλλος... Βλεπε ζουλαπι αλλα ελεγε στις 2 πρωτες συνελευσεις αλλα ελεγε μετα αλλα δεν παιζει ρολο....

Αλλα μην νομιζεις οτι ο κοσμος δεν το εβλεπε αυτο για αυτο η καταληψη εμεινε για κανα μηνα... Γιατι κανεις δεν μπορουσε να τους παρει στα σοβαρα

Σου έχω πει 15 εκατομμύρια φορές μήν βάζεις λόγια στο στόμα μου. Κάθε φορά αυτή η ιστορία. Πετάς τη μαλακία σου, σου ζητάω να μου πεις πού στηρίζεις αυτά που λές, επειδή δεν έχεις πού και γειώνεσαι, βγάζεις τον σκασμό σαν μυξοπαρθένα και δε λες τίποτα ή πετάς ράντομ παπαριές να μη φανεί πόσο τον πίνεις. Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου. Βλέπεις ότι δεν σου δίνω σημασία παράτα με.

Κοιτα επειδη ποτε δεν λεω ψεματα ελα να γραψεις καλυτερα τι ελεγες εξω απο την αιθουσα κατα την πρωτη συνελευση ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΤΟΥ 5 ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Να σου σημειωσω τι ακριβως ελεγες? Νταξει και ο νομος πλαισιο εχει πολλα στραβα τα οποια πρεπει καπως να παλεψουμε να αλλαξουν αλλα δεν συμφωνω με την καταληψη και πρεπει να γινει διαλογος κλπ κλπ και τετοιες πιπες. Στις τελευταιες συνελευσεις δηλωσες οτι γενικα συμφωνεις με το νομο και οτι δεν σε νοιαζει να το αλλαξεις απλα θες να ληξει η καταληψη. ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΣΚΑΣΕ!
Οσο γραφεις πιπες σε αυτο το φορουμ και δεδομενου το κακο περσινο σου ιστορικο θα ερχομαι να στο χτυπαω οτι πανω απο ολα εισαι υποκριτης και πανω απο ολα δεν εννοεις αυτα που λες

Οσο για τους χαρακτηρισμους που μου βαζεις σε κανουν να φαινεσαι και πιο μαλακας απο οτι εισαι... Τζαμπα χαλας και αλλο το προφιλ σου.

Ισως το να σε χαρακτηριζω ψευτη απο κατι τετοιο να ειναι οντως χοντρο αλλα υποκριτης εισαι και οτι και να κανεις αυτο το προφιλ εχεις φτιαξει για ολους.

Στα αρχιδια μου και αν με λες μυξοπαρθενα ή οτιδηποτε αλλο δεν σε κανει περισσοτερο μαγκα αυτο.... Απλα εναν ποζερακο
« Last Edit: November 25, 2012, 04:02:20 am by aris_silvo » Logged
Social_waste

View Profile
Re: Απομακρυνση των σκουπιδιων απο τους καθαρα φοιτ
« Reply #186 on: November 25, 2012, 03:59:11 am »

Quote from: Mr K on November 25, 2012, 03:37:47 am
Μπορεί να ενδιαφέρεται μπορεί και όχι. Ξεκινάς απο το να τον εμπιστευτείς οτι ενδιαφέρεται. Έτσι, χωρίς στοιχεια. Έτσι θα σταματήσει και η διχόνοια μεταξύ των ελλήνων. Αν αποδειχτεί το αντίθετο τότε θα ξέρεις ότι είναι ανάξιος. Αν ομως τον υποψιάζεσαι εξαρχής, τότε είναι φυσικό να μην σε εμπιστεύεται και αυτός.
δε θελω να κανω ηθικες κρισεις ρε. να πω, αα αυτος ειναι τομαρι επειδη δεν ιεραρχει την βελτιωση του πανεπιστημιου
σαν κατι σημαντικο. λεω απλα οτι καποιοι το κανουν. δες οτι σοβαρο θεμα υπηρχε ως τωρα, και πες μου σε ποιο δεν
υπηρχαν καποιοι που αδιαφορησαν. το να λεμε οτι σε αλλα συναφη θεματα ενδιαφερονται ολοι, ε ειναι παραξενο.

Οι αιτίες του καθενός είναι άχρηστες, εμβαθύνουν χωρίς λόγο και στο τέλος καταλήγουν να μην λύνεται κανένα πρόβλημα. Αυτή είναι η ελλάδα.

ε ναι σωστα. στην ελλαδα αυτο που μας εφαγε ειναι αυτο το παθος για την ενδελεχη αναλυση των προβληματων
και τη διεξοδικη εκθεση θεσεων. σου λεει, αμα δεν ξοδεψει ο ελληνας ωρες και ωρες στη θεωρητικη τεκμηριωση δεν
κανει βημα. για το λογο αυτο εξαλλου ψηφιζαν και πασοκ τοσα χρονια.

Vive le son
D'l'explosion!
Decadence
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #187 on: November 25, 2012, 04:00:01 am »

από την κατάσταση με τα σκουπίδια, σε ποιον ασκείται πίεση τελικά; (είναι σοβαρή η ερώτηση, προσπαθώ να καταλάβω πώς θα ωφελέσει αυτούς που απεργούν και δεν μπορώ)

ο συλλογισμός μου φτάνει ως εδώ :

ασκείται πίεση στους φοιτητές και στους διδάσκοντες, αλλά μέχρι εδώ

όσον αφορά την ευρύτερη κοινωνία, πώς το αντιλαμβάνεται; θέλω να πω διαβάζει ή ακούει ειδήσεις ή τα βλέπει από την εγνατία και τι σκέφτεται;

σκέφτεται ότι πρέπει να κάνει κάτι γι' αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν την δουλειά τους ή καταλαβαίνει ότι και που εργάζονταν τους εκμεταλεύονταν ή ακόμα μπαίνουν στον κόπο να πάνε ένα βήμα παραπέρα και να κάνουν κριτική όσον αφορά τις εργολαβίες και τελικά να πάρουν θέση;

γιατί εάν γίνεται το τελευταίο ίσως αξίζει να χαθεί το πανεπιστήμιο μέσα σε ένα βουνό από σκουπίδια - θα είναι πράγματι για έναν πολύ καλό σκοπό - για μία καλύτερη κοινωνία, χωρίς εκμετάλευση, χωρίς εργολαβίες, χωρίς μεσάζοντες ακόμα και στην εργασία!

εάν όμως γενικά δεν βοηθάνε τα σκουπίδια, τότε θα πρέπει να βρεθούν άλλοι τρόποι και όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά θα πρέπει να βγούνε στους δρόμους να ενημερώσουν, να πάνε σε πλατείες, σε καφέ και γενικά όπου υπάρχει μαζεμένος κόσμος και να ενημερώσουν

θέλω να πω ότι το αποτέλεσμα μετράει και εάν τα σκουπίδια δεν έχουν αποτέλεσμα, τότε είναι καλό να μαζευτούν, γιατί διαφορετικά απλά κάνουν δύσκολη την ζωή αυτών που επιλέγουν να ζουν στο πανεπιστήμιο.. και το πανεπιστήμιο δεν είναι σίγουρα μόνο το καμαράκι.. και στις σκάλες αράζαμε και στο τρίγωνο και στο διάδρομο και στις αίθουσες και παντού και γενικά όσοι αγαπάνε το πανεπιστήμιο έχουν μια τάση να ζουν σε αυτό.. και την μέρα και το βράδυ και όποτε τύχει και περάσουν απέξω, σαββατοκύριακα, αργίες, καλοκαίρια και δεν συμμαζεύεται!

γενικά εκείνο που ήθελα να θίξω, είναι ότι το αποτέλεσμα μετράει..

Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά..
g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #188 on: November 25, 2012, 04:00:55 am »

Quote from: verisign on November 25, 2012, 03:08:02 am
Quote from: The Web on November 25, 2012, 03:00:28 am
 G , δεν ηθελα να μουρνταρεψω το τοπικ με αλλα θεματα , αλλα αυτα που λες με προκαλουν.
                                             α) αν οι ανεξαρτητοι ειχαν ηγετες , θα ειχαν και πλαισια στις συνελευσεις
                                             β) οι αριστερες παραταξεις στο τμημα ημμυ  ΕΙΝΑΙ  η κομματοκρατια. Αυτες μονοπωλουν τις συνελευσεις , κολλαν 10000 αφισες σε δημοσιο χωρο  λες και απευθυνονται σε τυφλους , δεν τις μαζευουν οταν σκιζονται , αυτα που γραφουν ειναι τα ιδια 15 χρονια τωρα (μονο η ημερομηνια αλλαζει) και κυριως οι περισσοτεροι απο αυτους δεν ειναι δημοκρατες , καθοτι πιστευουν οτι μονο αυτοι επιθυμουν δημοσια παιδεια , υγεια κτλ. ενω ολοι οι αλλοι ειναι παρτακηδες και προσκυνημενοι. Δεν ειναι ετσι. Καποιος μετριοπαθης δεν αγαπαει το Παν/μιο ντε και καλα λιγοτερο απο καποιον φωνακλα. Απλα εχει διαφορετικη αντιληψη των πραγματων.
Εγω δεχομαι ντε φακτο  οτι ολοι οι συναδελφοι μου αγωνιζονται για κατι καλυτερο , ο καθενας με τον δικο του τροπο. Οταν το δεχτουμε ολοι αυτο , θα παψουν τα κραξιματα και οι συζητησεις θα γινουν πιο πρακτικες , οπως θα επρεπε να ειναι.

+1

α)Ελά άντε σταμάτα ...

β) 1)Οχι η αριστερές παρατάξεις δεν είναι η κομματοκρατία στο ημμυ απλά σε ενοχλεί που προτείνουν πολλές φορές κατάληψη και στηρίζονται απο τον σύλλογο.Δεν έχεις άλλο "σοβαρό" θέμα μαζί τους που να νοιάζει τον οποιονδήποτε δεν είναι χομπίστας ψυχολόγος.Επίσης μπορείς να πας όποια στιγμή θες ΚΑΙ ΕΣΥ για να μονοπωλήσεις στην συνέλευση αλλά καλά θα κάνεις αυτό να μην το θυμάσαι μόνο όταν πάνε να σε φάνε τα σκουπίδια η μόνο όταν τίθεται ζήτημα εξεταστικής κτλπ και ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ  ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.

2)Για τις αφίσες μάλλον εννοείς την ΠΚΣ που το παρακάνει όντως γενικά, ειδικά στις εκλογές, αλλά δεν είναι αυτό σημαντικό θέμα ..εξάλλου οι αφίσες συνήθως μαζεύονται απο αυτούς τους ανθρώπου για τους οποίους όχι μόνο δεν κάνεις ΠΡΟΦΑΝΩΣ τίποτα αλλά νομίζεις ότι δεν τους πλήτεις όταν δημιουργείς κλίμα : "εθελοντισμός και σταρχίδια μας η απεργία - προτιμάμε να μαζέψουμε 1- 2 μέρες και να συνεχίσουμε το μάθημα, παρά να στηρίξουμε όσο μπορούμε για να βρεθεί μόνιμη λύση (αυτό παίρνει λίγες μέρες παραπάνω αν και οι συνθήκες για καθαρισμό θα ήταν διαφορετικές με άλλους συσχετισμούς και σχέσεις μεταξύ μας και των απεργών) "

3)Γράφουν τα ίδια 15 χρόνια ???? Ναι γράφουν τα ίδια 15 χρόνια, η 95 (ασπούμε) απο την δημιουργία του ΚΚ η 13 από την δημιουργία του ΝΑΡ η 5 ξερωγω απο την δημιουργία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ η 1 απο την δημιουργία του αυτόνομου ηλμηχ ...τι θα ήθελες να γράφουν δηλαδή ?? Συγνώμη αλλά αν σου φαίνονται βαρετά  τα εργασιακά δικαιώματα ,οι φοιτητικές παροχές και γενικά το δημόσιο και δωρεάν πανεπιστήμιο που διαμορφώθηκε μέσα απο αγώνες κοινά φοιτητικούς και εργατικούς εδώ και 150  χρόνια τότε ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ να σπουδάσεις ....μην προσπαθείς να το κάνεις ιδιωτικό και αν απλά θες να πάρεις το πτυχίο σου τότε πες το ευθέως και μην μας κοροιδεύεις με διάφορα δακρύβρεχτα. Επίσης κάποιοι σαν εσένα μπορώ εγώ ασπούμε να πω ότι λένε τα ίδια 60 χρόνια χωρίς καν να μάθουν ότι η αρχαιοελληνική δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με την σύγχρονη κοινοβουλευτική αστική δημοκρατία και ότι τελοσπάντων δεν υπάρχει δημοκρατία όπως νομίζεις ότι υπάρχει επειδή δεν υπάρχει ούτε ένα επιμέρους στοιχείο της που διασφαλίζεται η εφαρμόζεται.Και εκτός αυτού η ηθική που σε έκαναν να πιστεύεις ώς δημοκρατική δεν είναι τίποτα ...δεν υπάρχει κάν με τις παρούσες συνθήκες πληροφόρησης πχ.Πάντως πάντα μπορείς να γράφεις τα δικά σου κείμενα ,να κάνεις τις δικές σου αφίσες και να φτιάξεις και το δικό σου μπλόγκ με πιο επίκαιρα προτάγματα - διεκδικήσεις...μπορείς να μιλήσεις και στις ΓΣ και να κάνεις και παράταξη ... μην περιμένεις απο κάποιους όμως να έιναι φιλικοί μαζί σου όταν απέχεις απο το οτιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί ως δράση ακόμα και λεκτικά.

4)Αυτά για μετριοπαθείς κτλπ που λες δεν τα καταλαβαίνω.Το θέμα είναι ποιός κάνει κάτι η έχει όρεξη να κάνει κάτι και μάλιστα σε σωστή κατεύθυνση.Οχι πυροτεχνήματα και προσωρινό σώσιμο του κωλαρίκου μας.Ας μην τα φορτώνουμε πάντα στους άλλους ..μεγάλα παιδιά είμαστε και δυστυχώς αρκετά διάφανοι ώστε να μας καταλάβουν πραγματικά αυτοί που ενδιαφέρονται.Η διαφορετική αντίληψη για μένα δεν είναι κάτι άγιο ,δεν είναι άβατο ακόμα και αν υπήρχε εκεί που την έβλεπες ...εγώ βέβαια δεν βλέπω απλά απάθεια εκεί που εσύ βλέπεις διαφορετική αντίληψη  και μαλίστα κεκαλυμμένη συνήθως με εύκολες δικαιολογίες και μετασχηματισμένα κόμπλεξ που μακάρι να ήξερα απο που στο διάολο τα κουβαλάει ο καθένας ...

5 )Ναι συζητήσεις ωραία... πρακτικές ...ωραία .Αν διασφαλιστεί η συμμετοχή - στήριξη του συλλόγου στην απεργία κατάληψη των εργολαβικών τότε θα συμφωνήσω με το καθάρισμα φοιτητών και έχω διάθεση να συμμετέχω.Γιατί ακριβώς εκτός απο την στιγμιαία ασπούμε πρόσκαιρη λύση θα έχει εξασφαλιστεί τουλάχιστον για κάποιο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και η δικιά μου σπουδαστική καθημερινότητα αλλά και η ζωή κάποιων ανθρώπων που έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά (οχι ότι αν δεν είχαν θα άλλαζε κάτι εκτός απο τα κοινά συμφέροντα άμεσα ..πχ πρυτάνεις ,εργολάβοι κτλπ) με μένα ως εργαζόμενοι στο πανεπιστήμιο.(φυσικά αν ο αγώνας ήταν επιτυχημένος με την πρακτική έννοια)

Λογικά θα κάνω 1000 έντιτ πάλι γιατί δεν το κοίταξα καλά

εδιτ1:Δεν θέλω να κάνω απαισιόδοξες προβλέψεις αλλά μετά απο τόσες μέρες δεν έχει καν σημασία .... όποιος δεν μπορεί να καταλάβει, απλά δεν θέλει.Το θέμα δεν είναι είναι το καθάρισμα ..το θέμα είναι πως γίνεται, πως δικαιολογείται και πως δεν θα κινείται αντιπαραθετικά με την απεργία...

Ας προτείνει επιτέλους κάποιος πιο αποτελεσματικά μέσα (θα έλεγα εργαλεία αλλά μετά θυμήθηκα ότι κάποιοι θα σκεφτόσασταν κνίτη να μιλάει για την διαλεκτική και το έσβησα για να μην ενεργοποιηθούν τίποτα αντικντίτικα αντανακλαστικα (απο τα πιο βαρετά έβερ) ) απο τις απεργίες και τις καταλήψεις .... γιατί τα κρατάτε για τον εαυτό σας ???
« Last Edit: November 25, 2012, 05:01:09 am by g » Logged

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #189 on: November 25, 2012, 04:03:13 am »

Quote from: Social_waste on November 25, 2012, 03:30:55 am

Εδώ ψάχνουμε να λύσουμε ένα πρόβλημα. Οι αιτίες του καθενός είναι άχρηστες, εμβαθύνουν χωρίς λόγο και στο τέλος καταλήγουν να μην λύνεται κανένα πρόβλημα. Αυτή είναι η ελλάδα.

Θες να καθαρισεις ψηφισε, αν οχι πάλι ψηφισε. Η πλειοψηφια θα κερδισει και τελεία και παύλα...

Ρε αρχηγε μου αν δεν ασχοληθουμε με τα αιτια μια ζωη με τις ιδιες μαλακιες θα ασχολουμαστε οπως και ασχολουμαστε. Ο λογος που ειμαστε μπουρδελο ειναι οτι ο μεσος ψηφοφορος δεν καταννοει τα αιτια (βαριεται να ασχοληθει ωστε να καταννοησει + οτι τρωει προπαγανδα και αποπροσανατολισμο απο μικρος) και ψηφιζει μαλακιες και ασχολουμαστε μια ζωη με τα ιδια προβληματα. Γενικα η νεα γενια ειναι μανουλα στο να βλεπει επιφανειακα τα πραγματα και να προτεινει δηθεν-ριζοσπαστικες μαλακιες που οχι μονο δεν δινουν αποτελεσμα αλλα καμια φορα ενισχυουν και τη ασχημη κατασταση που επικραττει.

Quote from: Mr K on November 25, 2012, 03:43:51 am
Ξαναλέω

π.χ ο κύριος Grecs περιγελά τις απόψεις μου, θέλω να πάρω ένα ρόπαλο να τον δείρω αλλά δεν θα το κάνω, έχει δικαίωμα  Grin Grin Grin Grin
Ε βεβαια γελαω, τι χαλβατζιλικια ειναι αυτα? Κανε οτι ειναι να κανεις  δυναμικα και με παθος να σε παραδεχτω εστω και αν διαφωνω. Αμα πας με τετοια φοβικοτητα ειναι σιγουρο οτι θα παρεις πουλο. Τριξε λιγο τα δοντια αμα πιστευεις σε αυτο που κανεις.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #190 on: November 25, 2012, 04:04:48 am »

Quote from: Mr K on November 25, 2012, 03:22:04 am
Συμφωνώ άπειρα. Να κλεισει το πολ αυτό και ανοιξει άλλο που να οριζει ημερομηνιες για καθαρισμό, (κύριε Web)..

Αλλη μερα φιλε ! Νυσταξα τωρα και δεν εχει και πολυ κοσμο μεσα για να συμμετεχει...
Μπορει στο μεταξυ να πεταξει και αλλος προταση , δεν το χω παρει το θεμα εργολαβια!!

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #191 on: November 25, 2012, 04:08:03 am »

Ωραιο τοπικ μαγκες

Για την ιστορια και μονο , το καλυτερο καθαρισμα γινεται με πλωτα.

ΕΣ-style

Καλη προκοπη και με το καλο να ξαναρθετε στον πρωτο κοσμο οι του ΑΠΘ.

クリスチネットあなたの者だから...
kp_13
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #192 on: November 25, 2012, 04:10:28 am »

Το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί με το να καθαρίσουν κάποιοι εθελοντές την πτέρυγα μια φορά. Αναλογιστείτε μόνο πόσα άτομα κάνουν μάθημα κάθε μέρα. Γι' αυτό πρέπει να αναζητηθούν οι αιτίες και να ασκηθεί πίεση από τους συλλόγους φοιτητών ώστε να δοθεί οριστική λύση. Εκτός αν κάποιοι είστε διατεθειμένοι να καθαρίζετε καθημερινά.

Επιπλέον το forum δεν είναι θεσμοθετημένο όργανο ώστε να αναδεικνύει της απόψεις της πλειοψηφίας. Για να φανεί ότι όντως η πλειοψηφία θέλει να πραγματοποιηθεί η εθελοντική δράση καθαρισμού (στην οποία και θα συμμετέχει) πρέπει να γίνει ΓΣ.

Εν πάση περιπτώσει οι εθελοντικές δράσεις δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουν υπηρεσίες (όπως παραδείγματος χάριν η καθαριότητα) που κόβονται λόγω της κρίσης.
Mr K
Guest
« Reply #193 on: November 25, 2012, 04:19:51 am »

Quote from: Grecs on November 25, 2012, 04:03:13 am

Ρε αρχηγε μου αν δεν ασχοληθουμε με τα αιτια μια ζωη με τις ιδιες μαλακιες θα ασχολουμαστε οπως και ασχολουμαστε. Ο λογος που ειμαστε μπουρδελο ειναι οτι ο μεσος ψηφοφορος δεν καταννοει τα αιτια (βαριεται να ασχοληθει ωστε να καταννοησει + οτι τρωει προπαγανδα και αποπροσανατολισμο απο μικρος) και ψηφιζει μαλακιες και ασχολουμαστε μια ζωη με τα ιδια προβληματα. Γενικα η νεα γενια ειναι μανουλα στο να βλεπει επιφανειακα τα πραγματα και να προτεινει δηθεν-ριζοσπαστικες μαλακιες που οχι μονο δεν δινουν αποτελεσμα αλλα καμια φορα ενισχυουν και τη ασχημη κατασταση που επικραττει.

Εδώ θα διαφωνήσω. Η ελλάδα είναι σκατά διότι ο κάθε καημένος πάει να το παιξει δήθεν ψαγμένος και ψάχνει τις αιτίες των αιτιών αντι να ξεστραβωθεί να κοιτάξει να λύσει το πρόβλημα. Και επειδή έχει κόμπλεξ κατωτερότητας πατάει κάτω όποιον πάει να κάνει κάτι διαφορετικό, διότι δεν το σκέφτηκε ο ίδιος πρώτος, αντι να τον χειροκροτήσει. Να γιατι είναι σκατά η ελλάδα

Ε βεβαια γελαω, τι χαλβατζιλικια ειναι αυτα? Κανε οτι ειναι να κανεις  δυναμικα και με παθος να σε παραδεχτω εστω και αν διαφωνω. Αμα πας με τετοια φοβικοτητα ειναι σιγουρο οτι θα παρεις πουλο. Τριξε λιγο τα δοντια αμα πιστευεις σε αυτο που κανεις.
Α ναι το ξέχασα! Στην ελλάδα όποιος δεν ειναι τσαμπουκάς, είναι δειλός. Τότε θα μπώ υπερήφανα στην ομάδα των δειλών. Δεν μου χρειάζεται να πουλήσω τσαμπουκά για να υπερασπιστω απόψεις. Αν γίνει αθόρυβα η δουλειά μου τοσο το καλύτερο

Βέβαια αν πουλάς τσαμπουκά μπαίνεις στις ειδήσεις. Και αν μπαινεις στις ειδήσεις κάτι έκανες, είσαι κάποιος που έκανε την διαφορά.  Ενω αν λύσεις το πρόβλημα, ούτε μπαίνεις στις ειδήσεις, ούτε έκανες τίποτα..

πούλα τσαμπουκά, σε βλέπω σταρ στο σταρ και θα ζητάω αυτόγραφο  Grin Grin

« Last Edit: November 25, 2012, 04:22:16 am by Mr K » Logged
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #194 on: November 25, 2012, 04:22:44 am »

Προς Τζι :
Να σπασω την καταληψη ;
Τι μαλακιες ειναι αυτες , εγω ειμαι βαθια δημοκρατικος ανθρωπος και δεν εχω προθεση να σπασω τιποτα και κανεναν...

Παραδεχομαι οτι αυτα που εγραψα πιο πανω ηθελα να τα πω καιρο , γιατι με πιεζαν. Ηταν ομως κι ενας τροπος να πω :
   "Εειειει κοπελια, λαθος τοπικ"
 Shout   Off-topic

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31 Go Up Print
Jump to: