• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 18:17:17 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 18:17:17 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 18:03:45]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Nikos_313
[Today at 17:47:53]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426714
Total Topics: 31711
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 79
Guests: 121
Total: 200
arafail
dmoral
DimKaratzas
RAFI
_Trob
EvanTsir
esroussou
koystravasvasilis
Giannis Masterio
ggougous
xarisvougiou
xelefte00
Argiris
gorilaki
ganasto
mantzjim
arkou
sterxz
alexiosmara
chidi anagonye
dedhe
vasilis saitis
chrysa.tsilika
evangeliaap
Λι
AlexAlexiou
Agnotobouri
Nikos_313
smoul
fivosfivos1
vagk
kouf
daphnenik
Orgianelis
NickChalkias
KOSTASITSKOS
qwertyuiop
pdiamantis
Kv
hoo2
athizoi
satsok
d0xa
jim_sklab
anmata
sigklitiki
mpizos
Polychronia K
user182
Joaakim
giannisd
Yamal
Katarameno
pkontzogl
Fovidis
Nikos.kouts
sherlock
Pcsc
Petross
Tsomp
maik
Chr1sgr
xdallas
Thanasiscon1
gkaramp
dimivage
fkacori
Nekt
mett
statiris
JiMan5
sassi
DespoinaKarategou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Η γωνιά του παιδιού (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > ΗΛΕΚΤΡΟΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Down Print
Author Topic: ΗΛΕΚΤΡΟΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ  (Read 5933 times)
boudou
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
Re: ΗΛΕΚΤΡΟΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ
« Reply #60 on: November 26, 2012, 19:34:33 pm »

Της γυναίκας ο καημός λούσα, πούτσα και χορός.

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #61 on: November 26, 2012, 19:37:44 pm »

Quote from: 4Dcube on November 26, 2012, 19:02:54 pm
Αγαπητοί κκ. ΗΜΨΥ,

Θα θελα να ρωτήσω.
Πώς αντιλαμβάνονται τα θηλυκά τις σχέσεις τους με τα αρσενικά;
Έχω την εντύπωση ότι οι γυναίκες υλοποιούν αυτό που λένε οι ψυχο-επιστήμονες ότι όλες οι σχέσεις (φιλικές, σεξουαλικές, κλπ) ενός ατόμου έχουν εφαλτήριο τη σεξουαλικότητά του.
Ενώ οι άντρες έχουμε μια πιο χωριστή (λειψή;) άποψη γι'αυτό.
Μπορεί να κρίνω εξιδίων τα αλλότρια.

Πάντως, απορώ. Φιλικό είναι το επίπεδο που υπάρχει έλξη ή δεν υπάρχει έλξη; Ή δεχόμαστε ότι η έλξη πάντα υπάρχει και απλά δεν υπάρχει σεξ;

Σε καταφατική απάντηση του τελευταίου ερωτήματος, να τολμήσω την υπόθεση ότι εξαρτάται από τις τρέχουσες σεξουαλικές ορμές των δυο αυτών μερών για να γίνει κάτι;

Αυτά.

Aγαπητέ αναγνώστη του λάθος τόπικ,

Ας αμελήσουμε την άποψη που διαχωρίζει το γένος(gender) από τη σεξουαλικότητα(sex), δηλαδή ας επικεντρωθούμε σε ετεροφιλόφυλους άνδρες και ετεροφιλόφυλες γυναίκες.

Το ζήτημα του πως βλέπει η κάθε πλευρά τη σεξουαλικότητα παραμένει εν γένει άλυτο, με την έννοια ότι δεν έχουν βρεθεί(και κανείς δε μπορεί να προτρέξει για το αν μπορούν να βρεθούν/οριστούν ή όχι) τα «ορθά» μοντέλα. Ο πολιτισμός μας και ‘μεις είναι κατ’ ουσίαν σεξουαλικός και αυτή είναι μια πρώτη απαραίτητη παραδοχή αν θέλουμε να επεκταθούμε σε ψυχαναλυτικές συζητήσεις και αναλύσεις.

Αμφότερες, η γυναικεία και η ανδρική σεξουαλικότητα είναι πολύ σύνθετες. Υπάρχει μια γενικότερη πεποίθηση ότι η ανδρική σεξουαλικότητα είναι πιο απλή. Αλλά αυτό για πολλούς λόγους μάλλον δεν ισχύει.

Δυστυχώς, αυτή την πρώτη απορία που θέτεις δεν την έχω λύσει ούτε εγώ στη γενικότητα της. Μπορώ όμως να προσθέσω κάποια ερωτήματα και κάποια στοιχεία σχετικά με την έλξη μεταξύ δύο ατόμων:

Έλξη αναμφίβολα υπάρχει και σε μια φιλική σχέση. Εάν δεν υπάρχει έλξη τότε δε σχηματίζεται και φιλία. Μπορεί αυτή η έλξη να είναι καθαρά συναισθηματική σε επίπεδο μνήμης: ο/η παιδικός/η μας φίλος/φίλη που δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και όμως είμαστε ακόμα φίλοι. Μπορεί να είναι έλξη λόγω ενδιαφερόντων(γνωσιακή έλξη): ο/η τάδε έχει κάποια κοινά ενδιαφέροντα με ‘μενα οπότε μου προσφέρει κάτι άμεσα. Μπορεί να είναι αναγκαστική έλξη: δεν έχω παρέα ή φίλους και ο/η τάδε φαίνεται τουλάχιστον καλύτερος/η από τους άλλους(όσο νεφελώδης και αν είναι αυτή η σύγκριση). Μπορεί να είναι φετιχιστική έλξη(σύνθετη κατηγορία φυσικά, μπορεί να εμπίπτει στα κοινά ενδιαφέροντα, πχ είμαστε όλοι ντεθάδες ή ο/η τάδε έχει μακρύ λαιμό, πράγμα που με κάνει να αισθάνομαι κάτι). Και ένα σωρό ακόμα κατηγορίες…

Εάν διαχωρίσουμε το φιλικό από το «καθαρά» σεξουαλικό μόνο στην ύπαρξη ή όχι σεξ, τότε αποκλείουμε πιο σύνθετες μορφές σχέσεων: πχ είμαστε φίλοι αφού κάναμε κάποτε σεξ και πλέον με μεγάλη πιθανότητα δε θα ξανακάνουμε;

Σχηματικά θα μπορούσα να πω ότι έλξη υπάρχει πάντα. Το αν αυτό ορίζει από μόνο του (επικαθοριστικά Tongue) και «καθαρά» σεξουαλική(όχι «πλατωνικά» ή εν δυνάμει δηλαδή) ή όχι σχέση, είναι μεγάλο θέμα και ουχί μονοσήμαντο. Εάν οριοθετεί κιόλας μια τέτοια αντιστοιχία είναι ακόμα πιο σοβαρό και εν πολλοίς επικίνδυνο στο να διατυπωθεί ρητά.

Ίσως, ένας πιο ξεκάθαρος δρόμος για να πάρουμε μια σαφέστερη εικόνα, είναι να προσδιορίσουμε τι μας έχει ασκήσει έλξη, αφού συντελεστεί σεξουαλική πράξη. Φυσικά μπορεί συχνά να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ήταν στη βάση του ενστικτώδες και άρα, ασαφές. Αλλά αυτό το φάντασμα του ενστίκτου θα υπάρχει πάντα όταν ασχολούμαστε με ζητήματα του ανθρώπινου ψυχισμού, οπότε καλύτερα να το χωνέψουμε.

Με τιμή,

το προβατάκι σας

bay bay timy.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #62 on: November 26, 2012, 19:47:18 pm »

Δε μου λες τίποτα, ρε πρόβατε.
Επίσης, νομίζω ότι είναι το σωστό τόπικ γιατί ψάχνω ουσία, πρακτική/εμπειρική απάντηση και όχι τέτοιου στυλ με το οποίο είμαι οικείος αλλά που πλέον με  αφήνει αδιάφορο. Δηλαδή, θα μου έλεγε περισσότερα μια γυναικεία απάντηση που δε φοβάται τη σκιά της.

Πάντως, αν θέλεις τη γνώμη μου, άσε τους φορμαλισμούς και πιάσε την ουσία στο λόγο σου.
Αλλά μπορεί αυτό να έρθει με τον καιρό.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
boudou

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #63 on: November 26, 2012, 19:49:34 pm »

η δικιά μου απάντηση δε σε κάλυψε;
προσπάθησα να αποφύγω τους φορμαλισμούς αυτή τη φορά

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #64 on: November 26, 2012, 19:51:17 pm »

τρολάρεις αλλά να σου πω, ήταν οκ

βασικά, απάντησα στο προβατάκι γιατι μου φαίνεται άδικο να σνομπάρει και να σαμποτάρει έτσι το τόπικ

Social_waste

View Profile
« Reply #65 on: November 26, 2012, 19:53:15 pm »

Quote from: provataki on November 26, 2012, 19:37:44 pm
Ας αμελήσουμε την άποψη που διαχωρίζει το γένος(gender) από τη σεξουαλικότητα(sex), δηλαδή ας επικεντρωθούμε σε ετεροφιλόφυλους άνδρες και ετεροφιλόφυλες γυναίκες.

δεν την αμελεις ομως. ισα ισα η αρνηση της ειναι προυποθεση για τη θεση σου.
εξαλλου ακομα και αν πουμε οτι την αμελεις, εχει ενα ενδιαφερον οτι επιλεγεις
να παρεις σα 'φυσικη' κατηγορια τα φυλα και οχι τις σεξουαλικοτητες.

Vive le son
D'l'explosion!
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #66 on: November 26, 2012, 20:00:01 pm »

Quote from: 4Dcube on November 26, 2012, 19:47:18 pm
Δε μου λες τίποτα, ρε πρόβατε.
Επίσης, νομίζω ότι είναι το σωστό τόπικ γιατί ψάχνω ουσία, πρακτική/εμπειρική απάντηση και όχι τέτοιου στυλ με το οποίο είμαι οικείος αλλά που πλέον με  αφήνει αδιάφορο. Δηλαδή, θα μου έλεγε περισσότερα μια γυναικεία απάντηση που δε φοβάται τη σκιά της.

Πάντως, αν θέλεις τη γνώμη μου, άσε τους φορμαλισμούς και πιάσε την ουσία στο λόγο σου.
Αλλά μπορεί αυτό να έρθει με τον καιρό.

Αγαπητέ αναγνώστη του λάθος τόπικ,

έθεσες το ζήτημα γενικά και με την επιφύλαξη ότι μπορεί να κρίνεις εξιδίων τα αλλότρια, άρα πήρες ανάλογη απάντηση.

μπορείς να συνοψίσεις αν θες τα παραπάνω στο εξης: αυτά τα ερωτήματα που θέτεις δεν απαντιούνται μονοσήμαντα. Εάν αναζητάς εμπειρική απάντηση, τότε αυτή δε θα είναι πρακτική για τον απλό λόγο οτι αφενώς θα είναι εξατομικευμένη, αφετέρου είναι εντελώς υποκειμενική και θα πρέπει να συνυπολογίσεις επομένως και την πιθανότητα να αντιλαμβάνεται το υποκείμενο λάθος τον εαυτό του.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις με τις εμπειρικές απαντήσεις είναι να τις περάσεις από τη φορμαλιστική- όπως λες- ανάλυση, για να δεις αν προσθέτουν κάτι γενικά. Δεν το θεωρώ καθόλου λίγο αυτό φυσικά.

Θα σου προτείνω ένα εξαιρετικό και απλογραμμένο βιβλίο:
 http://www.skroutz.gr/books/291757.%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1.html

Με τιμή ,

το προβατάκι σας

bay bay timy.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #67 on: November 26, 2012, 20:07:50 pm »

Νομίζω το έχεις ξανακάνει να προτείνεις βιβλία σε συνομιλητή σου στο φόρουμ.
Ντεζαβού. Και ο αλιάκμωνας το ίδιο έκανε.
Μπορώ να σας βάλω σε ένα τσουβάλι αλλά δε θα το κάνω.

Αν δεν ανακαλύψεις μόνος τα κόμπλεξ σου δε θα τα αναγνωρίσεις ποτέ σου.

provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #68 on: November 26, 2012, 20:12:50 pm »

Quote from: 4Dcube on November 26, 2012, 20:07:50 pm
Νομίζω το έχεις ξανακάνει να προτείνεις βιβλία σε συνομιλητή σου στο φόρουμ.
Ντεζαβού. Και ο αλιάκμωνας το ίδιο έκανε.
Μπορώ να σας βάλω σε ένα τσουβάλι αλλά δε θα το κάνω.

Αν δεν ανακαλύψεις μόνος τα κόμπλεξ σου δε θα τα αναγνωρίσεις ποτέ σου.

Αγαπητέ αναγνώστη του λάθος τόπικ,

Εγώ στο πρότεινα το βιβλίο γιατί αν όντως σε απασχολούν αυτά τα θέματα, θα το βρεις χρήσιμο και στη μορφή που λες ότι θες τα γραφόμενα "1+1=2".
Ο άνθρωπος που το γραψε ασχολείται μια ζωή με αυτά τα θέματα και μπορεί να απαντήσει καλύτερα, εγκυρότερα και απλούστερα από τον καθένα μας. 
Θα σε βοηθήσει αν όντως σε ενδιαφέρει αυτό το θέμα, να βρεις δρόμους για να ψαχτείς.

Απο κει και πέρα κάνε και πίστευε ο,τι θες

Με τιμή,

το προβατάκι σας

bay bay timy.
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #69 on: November 26, 2012, 20:16:55 pm »

Quote from: Social_waste on November 26, 2012, 19:53:15 pm
Quote from: provataki on November 26, 2012, 19:37:44 pm

δεν την αμελεις ομως. ισα ισα η αρνηση της ειναι προυποθεση για τη θεση σου.
εξαλλου ακομα και αν πουμε οτι την αμελεις, εχει ενα ενδιαφερον οτι επιλεγεις
να παρεις σα 'φυσικη' κατηγορια τα φυλα και οχι τις σεξουαλικοτητες.

Καταλαβαίνω τι λες.

Δε διαλέγω όμως "φυσική" κατηγορία. Το ανέφερα γιατί θα περιέπλεκε μια πιο συγκεκριμένη ανάλυση το να λάβεις υπόψη σου και τέτοιες θεωρήσεις για τη σεξουαλικότητα.

bay bay timy.
g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #70 on: November 26, 2012, 20:30:52 pm »

Εγω απλά βρήκα ευκαιρία να πω ότι το 90% των σχέσεων μου φαίνονται απαίσιες και εμετικές και κουρασμένες και σερνάμενες απο την ανία τους και τον συμβιβασμό τους .Η ακόμα και η επιδίωξη αυτών.

Επίσης δεν υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό απο το γαμημένο παιχνίδι άντρα - γυναίκας για γνωριμία και για προσοχή μέσα απο τα σιχαμένα στερεότυπα που έχει δημιουργήσει η καταναλωτική κοινωνία.

Επίσης (και γιαυτό φταίνε κυρίως οι γυναίκες.Δηλαδή για την συνέχιση αυτών τον ρόλων .Και προφανώς γιαυτό θα έπρεπε κανονικά να πω πως το εννοώ ) τελευταία εχω μια εμμονή όσον αφορά τον χρόνο της ζωής.Πάνω σε αυτό σκεφτόμουν ότι δεν μπορούμε να ξοδεύουμε χρόνο σε γελοίους προλόγους και ρόλους που επιλέγουμε η μας φορτώνουν για μια σεξουαλική επαφή η γενικά για μια ευκαιρία πιο κοντινής επαφής γενικά. (οχι απαραίτητα σωματικής).Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΣΕ .

Επίσης να πω ότι δεν έχει καμία σημασία αν ο άνθρωπος θέλει να λέει εφαλτήριο ολων των πράξεων του την αναπαραγωγή η το φαί η ότι .Είναι πραγματικά παράδοξο [εδιτ]να το λέει [/εδιτ]. Δεν έχει καμία ισχύ μια τέτοια υποτίθεται διαπίστωση.

Quote from: 4Dcube on November 26, 2012, 19:02:54 pm

Σε καταφατική απάντηση του τελευταίου ερωτήματος, να τολμήσω την υπόθεση ότι εξαρτάται από τις τρέχουσες σεξουαλικές ορμές των δυο αυτών μερών για να γίνει κάτι;

Αυτά.
Ε ναι, αν τα μυαλά μας δεν είχαν και 34560 άλλα σκουπίδια να σκέφτονται βαφτίζοντας τα πολλές φορές με το όνομα  ΗΘΙΚΗ η ΛΟΓΙΚΗ ασπούμε ,απο αυτό θα εξαρτιότανε.

Always Look on the Bright Side of Life  Smiley Smiley
« Last Edit: November 26, 2012, 23:56:02 pm by g » Logged

Christina8
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #71 on: November 26, 2012, 21:31:37 pm »

Quote from: g on November 26, 2012, 20:30:52 pm
Εγω απλά βρήκα ευκαιρία να πω ότι το 90% των σχέσεων μου φαίνονται απαίσιες και εμετικές και κουρασμένες και σερνάμενες απο την ανία τους και τον συμβιβασμό τους .Η ακόμα και η επιδίωξη αυτών.

Αναμενόμενο. Αφού το 90% εδραιώνει τη ΖΩΗ του όλη πάνω σε αυτό ακριβώς το μοτίβο, γιατί οι σχέσεις του (φιλικές ή ερωτικές) να αποτελούν εξαίρεση;

Quote from: Prez on November 26, 2012, 19:34:33 pm
Της γυναίκας ο καημός λούσα, πούτσα και χορός.
1)Ουγκ.
2)Οι χαζογκόμενοι είναι πολύ περισσότεροι από τις χαζογκόμενες, απλά στις δεύτερες είναι πιο εύκολο να εκφραστεί.

the devil may care
http://www.youtube.com/watch?v=YvalZdNx11M
sofigami
Veteran

ひ らこしんじ

View Profile
« Reply #72 on: November 26, 2012, 22:03:32 pm »

Εγώ πάντως θα δώσω + για το βιβλίο που πρότεινε ο πρόβατορ

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #73 on: November 26, 2012, 22:39:44 pm »

Επίσης δεν υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό απο το γαμημένο παιχνίδι άντρα - γυναίκας για γνωριμία και για προσοχή μέσα απο τα σιχαμένα στερεότυπα που έχει δημιουργήσει η καταναλωτική κοινωνία.

Επίσης (και γιαυτό φταίνε κυρίως οι γυναίκες.Δηλαδή για την συνέχιση αυτών τον ρόλων .Και προφανώς γιαυτό θα έπρεπε κανονικά να πω πως το εννοώ ) τελευταία εχω μια εμμονή όσον αφορά τον χρόνο της ζωής.Πάνω σε αυτό σκεφτόμουν ότι δεν μπορούμε να ξοδεύουμε χρόνο σε γελοίους προλόγους και ρόλους που επιλέγουμε η μας φορτώνουν για μια σεξουαλική επαφή η γενικά για μια ευκαιρία πιο κοντινής επαφής γενικά. (οχι απαραίτητα σωματικής).Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΣΕ .

Επίσης να πω ότι δεν έχει καμία σημασία αν ο άνθρωπος θέλει να λέει εφαλτήριο ολων των πράξεων του την αναπαραγωγή η το φαί η ότι .Είναι πραγματικά παράδοξο.Δεν έχει καμία ισχύ μια τέτοια υποτίθεται διαπίστωση.

Θα σου πρότεινα να διαβασεις - κριτικά - τον Αρθουρ Σοπενχάουερ. Ενας φολα αντιδιαλεκτικος που έχει επηρεάσει φολα διαλεκτικους. Εχει κανει παρόμοιες σκέψεις με σενα και εχει δωσει τη δική του οπτικη για αυτό που αποκαλείς "παράδοξο". Αυτά μαζί με καποιες φιλοσοφικές έννοιες του Βουδισμού.

g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #74 on: November 26, 2012, 23:01:05 pm »

Quote from: Karaμazoβ on November 26, 2012, 22:39:44 pm

Επίσης να πω ότι δεν έχει καμία σημασία αν ο άνθρωπος θέλει να λέει εφαλτήριο ολων των πράξεων του την αναπαραγωγή η το φαί η ότι .Είναι πραγματικά παράδοξο.Δεν έχει καμία ισχύ μια τέτοια υποτίθεται διαπίστωση.

Θα σου πρότεινα να διαβασεις - κριτικά - τον Αρθουρ Σοπενχάουερ. Ενας φολα αντιδιαλεκτικος που έχει επηρεάσει φολα διαλεκτικους. Εχει κανει παρόμοιες σκέψεις με σενα και εχει δωσει τη δική του οπτικη για αυτό που αποκαλείς "παράδοξο". Αυτά μαζί με καποιες φιλοσοφικές έννοιες του Βουδισμού.

Δεν κατάλαβες τι λέω γιατί προφανώς δεν ήμουν ξεκάθαρος.Στην ουσία ακριβώς αυτό δέχομαι τυφλά με συνέπεια αυτά που είπα .Το παράδοξο είναι να νομίζουμε πραγματικά ότι έχει σημασία, μιας που είμαστε απόλυτα μέσα σε αυτό, ήδη γράφω λόγω αυτού,αυτό.

Σκέψου ότι πριν γράψω στο τόπικ, είχα σκοπό για ενα πολύ δομημένο και "σωστό" πόστ. Το πρώτο πράμα που μου ήρθε στο μυαλό για έμπνευση ήταν οι τελευταίες σελίδες του "περι μεταφυσικής - τέχνης - έρωτος" που αναφέρονται σχετικά  Smiley Smiley Smiley

Ωστόσο είναι ο πλέον ακατάλληλος να απαντήσει σε αυτό που ξεκίνησε ο 4dcube. Θαρρώ ...οι "μαθητές" του είναι αρμοδιότεροι για πολλούς λόγους και ένας απο αυτούς οι σχέσεις του Σοπενχάουερ με τις γυναίκες (καλά όχι ότι μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς λόγω της εποχής που έζησε)
« Last Edit: November 26, 2012, 23:37:50 pm by g » Logged

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Up Print
Jump to: