• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:40:37 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:40:37 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 57
Guests: 137
Total: 194
Mr Watson
msandr
miltan8
stavros0201
petrtheo
ggalamat
Katarameno
ThanosKoutsoump
chriskazakos
tzortzis
plapas
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
jh13
Jordann
tmpadasn
kmarkad
sterxz
Apaugasma
christina02
PANKRAV
anastas1a
ppapadoe
mimaki
kouf
τσακαλι
Raphael
leorizos
Born_Confused
xanthosp
ANDVRONTZOS
okanpala
gntitsios
engineer2030
bougatsa
Pakapis5
George15
nick_slendy
giorgosm05
mixkats
alexanton
dioannidi
kkotsopo
maestros
Eleniiii
dimitire
anna.ts
Thanasis_pap
Δημητρης Αξιμιωτης
george14
mmikelo
Nikospneumatikos
donnis
iliaskou
stefanos hios
mavropan
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Σχετικα με τις εξελιξεις στο ΑΠΘ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 23 Go Down Print
Author Topic: Σχετικα με τις εξελιξεις στο ΑΠΘ  (Read 62816 times)
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Σχετικα με τις εξελιξεις στο ΑΠΘ
« Reply #105 on: October 16, 2012, 12:57:51 pm »

Quote from: Κάρβουνο on October 16, 2012, 12:45:23 pm
Μ'ενοχλεί αλλά ξέρω ότι γι'αυτό φταίνε αυτές καθ'αυτές οι εργολαβίες και αυτοί που τις επέλεξαν. Με ποιό μηχανισμό θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν χρήματα μέσω των εργολαβιών;
Σε ενοχλεί το ότι επέλεξαν τις συγκεκριμένες ''σπάταλες'' εργολαβίες ή το ότι επέλεξαν γενικά τη λύση της εργολαβίας?
Δλδ είσαι γενικά κατά των εργολαβιών?

Θεωρητικά γλυτώνεις όταν δίνεις κάτι σε κάποιον πιο εξειδικευμένο, με καλύτερη γνώση του αντικειμένου. Η οταν δουλεύεις με σύμβαση έργου και όχι απασχολώντας μόνιμα προσωπικό κτλ. Τώρα αυτά είναι λίγο αστεία καθώς οι εργολαβίες που υπέγραψε το ΑΠΘ ήταν υπερβολικές να το πω Tongue
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #106 on: October 16, 2012, 12:58:29 pm »

Σε περίπτωση υγειονομικής απειλής, που κοντά είναι, ο φοιτητής και τα μέλη ΔΕΠ πρέπει να κινηθούν ενάντια στους εργαζομένους, τον εργολάβο, το ΑΠΘ ή το υπουργείο; Και ποια θα πρέπει να είναι η αντίδρασή τους;

Το λέω γιατί από δω το φέρνουμε από κει το φέρνουμε πάντα το πανεπιστήμιο ζημιώνεται όποιος και αν έχει το πρόβλημα, όποιος και αν φταίει. Και φυσικά δεν εχω κατι με τα δεδουλευμένα τους ή τον αγώνα.

Και btw, οι εργολαβίες σώσαν πολλά λεφτά πχ στα νοσοκομεία όταν κατάργησαν τα μαγειρεία. Άσε που το φαί έγινε καλύτερο Tongue 

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #107 on: October 16, 2012, 20:18:05 pm »

Quote from: Link-gr on October 16, 2012, 12:57:51 pm
Μ'ενοχλεί αλλά ξέρω ότι γι'αυτό φταίνε αυτές καθ'αυτές οι εργολαβίες και αυτοί που τις επέλεξαν. Με ποιό μηχανισμό θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν χρήματα μέσω των εργολαβιών;
Σε ενοχλεί το ότι επέλεξαν τις συγκεκριμένες ''σπάταλες'' εργολαβίες ή το ότι επέλεξαν γενικά τη λύση της εργολαβίας?

Προφανώς και μας ενοχλεί ότι επέλεξαν γενικά την λύση της εργολαβίας. Και το γεγονός οτι δεν προβληματίζει εσένα δείχνει κάποια πράγματα για την πολιτική σου στοιχειοθέτηση. Στην οικονομία δεν υπάρχει γενικά και αόριστα "συμφέρον", υπάρχει συμφέρον για κάποιον. Μπορεί να μην είναι παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος επειδή η ανθρώπινη εργασία προσθέτει αξία στο σύνολο, αλλά για τις ανάγκες μοντελοποίησης των αλληλεπιδράσεων στην οικονομία, εδώ το "ότι χάνεις, κερδίζω" μας επαρκεί. Συνεπώς οποιαδήποτε ανάλυση αποκρίπτει αυτά τα βαθιά ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά της οικονομίας και μιλά γενικόλογα για "γενικό καλό", "ανταγωνιστικότητα", "ανάπτυξη", "ευκαιρίες", "επιχειρηματικότητα", προέρχεται από τα στόματα αυτών που είτε εκμεταλλεύονται ήδη τις "ευκαιρίες" της οικονομίας, είτε αποσκοπούν κάποια στιγμή να το κάνουν.

Στην περίπτωση μας, το να αναθέσεις το έργο της καθαριότητας σε ένα εργολάβο επειδή τα έβαλες κάτω και είδες ότι είναι πιο "συμφέρον" από το να προσλάβεις τους εργαζόμενους εσύ απευθείας (δεν ισχύει καν αυτό, υποθετική η πρόταση) μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα για το πως κατέληξες να επιλέξεις την "συμφέρουσα" πρόταση: α) Δεν αναλαμβάνεις την τεχνοκρατική ευθύνη της διεκπεραίωσης της εργασίας. Είτε γιατί δεν μπορείς, είτε γιατί δεν θέλεις. Το να μην μπορείς θα ίσχυε αν η δουλειά αφορούσε κάτι το εξωτικό, νομίζω ο καθένας μας θα μπορούσε να προσλάβει προσωπικό καθαρισμού πόσο μάλλον ένα πανεπιστήμιο. Άρα δεν θέλεις, οπότε οδηγούμαστε στο β) Δεν έχεις καμία εκτίμηση για τους υπαλλήλους σου και το καθεστώς εργασίας τους. Η τελική απόφαση έγκειται απλά στα νούμερα. Που σημαίνει ότι για να καταστεί "συμφερότερος" ο εργολάβος, και για να διατηρήσει το κέρδος του (μικρό μεγάλο δεν έχει καμία σημασία) θα κόψει απ' τους εργαζόμενους. Μισθούς, ένσημα, ώρες εργασίας, απλήρωτες υπερωρίες και άλλα "τρικ" που κάνουν την καθαριότητα και τα υπόλοιπα μαγικά αγαθά που καταναλώνουμε λιγότερο ή περισσότερο "συμφέροντα".

Γι' αυτό κάθε φορά που αναπτύσσεται μια συζήτηση γύρω απ' την οικονομία, εγώ αρνούμαι να συνδιαλέγομαι με τους όρους της και αντιπροτείνω θα έπρεπε να μιλάμε με όρους πολιτικής οικονομίας. Σε ότι αφορά τα παραπάνω αυτό σημαίνει για παράδειγμα ότι εσύ μπορεί να με μέμφεσαι για την προαγωγή της "ασύμφορης" επιλογής, εγώ όμως μπορώ να σε μέμφομαι για το ότι ανέχεσαι στο πανεπιστήμιο σου (όχι στην αφαιρετική μορφή με την οποία το παρουσιάζει ο Agent, άντε μετά να του εξηγήσεις τι πραγματικά ζημιώνει το πανεπιστήμιο) να υπάρχουν εργαζόμενοι σε επισφαλές καθεστώς. Και όσο εσύ θα λες ότι υπάρχει μια αντικειμενική αρχή (οικονομία) στη βάση της οποίας μπορεί να γίνει η κρίση και ότι είσαι σωστός και εγώ λάθος, εγώ θα λέω ότι όχι, είναι πολιτική επιλογή (όπως κάθε επιλογή) και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή επιχειρεί να βρεθέι έξω από το ρυθμιστικό πλαίσιο λειτουργίας κερδών-ζημιών και να συνδιαλεχθεί με άλλους όρους. Αξιοπρέπειας.

pay close attention
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #108 on: October 16, 2012, 21:22:08 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on October 16, 2012, 20:18:05 pm
Quote from: Link-gr on October 16, 2012, 12:57:51 pm

Προφανώς και μας ενοχλεί ότι επέλεξαν γενικά την λύση της εργολαβίας. Και το γεγονός οτι δεν προβληματίζει εσένα δείχνει κάποια πράγματα για την πολιτική σου στοιχειοθέτηση. Στην οικονομία δεν υπάρχει γενικά και αόριστα "συμφέρον", υπάρχει συμφέρον για κάποιον. Μπορεί να μην είναι παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος επειδή η ανθρώπινη εργασία προσθέτει αξία στο σύνολο, αλλά για τις ανάγκες μοντελοποίησης των αλληλεπιδράσεων στην οικονομία, εδώ το "ότι χάνεις, κερδίζω" μας επαρκεί. Συνεπώς οποιαδήποτε ανάλυση αποκρίπτει αυτά τα βαθιά ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά της οικονομίας και μιλά γενικόλογα για "γενικό καλό", "ανταγωνιστικότητα", "ανάπτυξη", "ευκαιρίες", "επιχειρηματικότητα", προέρχεται από τα στόματα αυτών που είτε εκμεταλλεύονται ήδη τις "ευκαιρίες" της οικονομίας, είτε αποσκοπούν κάποια στιγμή να το κάνουν.

Στην περίπτωση μας, το να αναθέσεις το έργο της καθαριότητας σε ένα εργολάβο επειδή τα έβαλες κάτω και είδες ότι είναι πιο "συμφέρον" από το να προσλάβεις τους εργαζόμενους εσύ απευθείας (δεν ισχύει καν αυτό, υποθετική η πρόταση) μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα για το πως κατέληξες να επιλέξεις την "συμφέρουσα" πρόταση: α) Δεν αναλαμβάνεις την τεχνοκρατική ευθύνη της διεκπεραίωσης της εργασίας. Είτε γιατί δεν μπορείς, είτε γιατί δεν θέλεις. Το να μην μπορείς θα ίσχυε αν η δουλειά αφορούσε κάτι το εξωτικό, νομίζω ο καθένας μας θα μπορούσε να προσλάβει προσωπικό καθαρισμού πόσο μάλλον ένα πανεπιστήμιο. Άρα δεν θέλεις, οπότε οδηγούμαστε στο β) Δεν έχεις καμία εκτίμηση για τους υπαλλήλους σου και το καθεστώς εργασίας τους. Η τελική απόφαση έγκειται απλά στα νούμερα. Που σημαίνει ότι για να καταστεί "συμφερότερος" ο εργολάβος, και για να διατηρήσει το κέρδος του (μικρό μεγάλο δεν έχει καμία σημασία) θα κόψει απ' τους εργαζόμενους. Μισθούς, ένσημα, ώρες εργασίας, απλήρωτες υπερωρίες και άλλα "τρικ" που κάνουν την καθαριότητα και τα υπόλοιπα μαγικά αγαθά που καταναλώνουμε λιγότερο ή περισσότερο "συμφέροντα".

Γι' αυτό κάθε φορά που αναπτύσσεται μια συζήτηση γύρω απ' την οικονομία, εγώ αρνούμαι να συνδιαλέγομαι με τους όρους της και αντιπροτείνω θα έπρεπε να μιλάμε με όρους πολιτικής οικονομίας. Σε ότι αφορά τα παραπάνω αυτό σημαίνει για παράδειγμα ότι εσύ μπορεί να με μέμφεσαι για την προαγωγή της "ασύμφορης" επιλογής, εγώ όμως μπορώ να σε μέμφομαι για το ότι ανέχεσαι στο πανεπιστήμιο σου (όχι στην αφαιρετική μορφή με την οποία το παρουσιάζει ο Agent, άντε μετά να του εξηγήσεις τι πραγματικά ζημιώνει το πανεπιστήμιο) να υπάρχουν εργαζόμενοι σε επισφαλές καθεστώς. Και όσο εσύ θα λες ότι υπάρχει μια αντικειμενική αρχή (οικονομία) στη βάση της οποίας μπορεί να γίνει η κρίση και ότι είσαι σωστός και εγώ λάθος, εγώ θα λέω ότι όχι, είναι πολιτική επιλογή (όπως κάθε επιλογή) και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή επιχειρεί να βρεθέι έξω από το ρυθμιστικό πλαίσιο λειτουργίας κερδών-ζημιών και να συνδιαλεχθεί με άλλους όρους. Αξιοπρέπειας.

Και ποιο ακριβώς είναι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγεις με τους άλλους όρους που θέτεις? Πως όποιος είναι μόνιμος είναι αξιοπρεπής?
Να μιλήσουμε επίσης για μερικούς ακόμη όρους αξιοπρέπειας. Αναξιοπρεπείς(με την λογική που έθεσες) εργαζόμενοι φορολογούνται ώστε να χρηματοδοτέιται το ΑΠΘ . Αυτό που θέλω να πώ είναι πως ειδικά στην περιπτωση του κρατικού χρήματος πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή στο που ξοδευονται τα χρήματα. Και αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως πρέπει να οδηγηθούμε στην εξαθλίωση του εργαζόμενου. Παρόλα αυτά αν αυτό σημαίνει πως μια εργολαβική προσφορά κριθεί ως πιο συμφέρουσα κατ εμέ δεν πρέπει να μην επιλεχεγεί για να μην θιχτουν οι ιδεολογικές συνειδήσεις κάποιων. Μιλάω ΦΥΣΙΚΑ γενικά και όχι για την συγκεκριμένη περίπτωση που οι εργαζόμενοι έμειναν απλήρωτοι. Σε αυτήν την περίπτωση εμείς έχουμε επιλέξει να στηρίξουμε τους υπεύθυνους..
Τώρα στην ανάλυση της επιλογής της εργολαβίας που έκανες.
Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι τόσο μονοδιάστατα όσο τα έθεσες. Εργολαβία πχ μπορείς να κάνεις όταν δεν έχεις τρόπο τεχνικά να ελένξεις την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας ή τρόπο να την βελτιώσεις. Και αυτό είναι κάτι δεδομένο
όταν μιλάμε δημόσιους οργανισμούς. Ποιός θα έλεγε τι ως προς τη βελτίωση της εργασίας του αν ήταν μόνιμοι? Ως προς το αποτέλεσμα εννοώ. Όχι ότι γινόταν μέχρι σήμερα με τις εργολαβίες.
Η εξίσωση όμως της εργολαβίας γενικά με την εξαθλίωση είναι μια ιδιαίετρα παιδαριώδης και φοβική προσέγγιση των πραγμάτων. Όπως είπες για εμένα ακριβώς δείχνει πράγματα για την δική σου πολική στοιχειοθέτηση.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αφού εναντιώνεσαι στην ιδέα της  εργολαβίας εν γένει γιατί επέλεξες να γίνεις μηχανικός?

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #109 on: October 16, 2012, 23:12:38 pm »

Στην περίπτωση μας, το να αναθέσεις το έργο της καθαριότητας σε ένα εργολάβο επειδή τα έβαλες κάτω και είδες ότι είναι πιο "συμφέρον" από το να προσλάβεις τους εργαζόμενους εσύ απευθείας (δεν ισχύει καν αυτό, υποθετική η πρόταση)
Αυτό το λες εσύ. Μια χαρά ισχύει όταν εφαρμόζεται σωστά. Και ο κομμουνισμός μια χαρα πολίτευμα ειναι (για τους οπαδους του) αρκεί να εφαρμοστεί όπως πρέπει. Και ισχύει σύμφωνα με μια πολύ απλή λογική. Όταν έχεις ευκαιριακούς εργαζόμενους τότε πρέπει να τους πληρώνεις μόνιμα, ακόμα και όταν δε κάνουν δουλεια, και να τους παρέχεις τα απαραίτητα για τη δουλεια τους (στη περιπτωση μας αναλωσιμα, καθαριστικά, σκουπες κτλ)
Αν παρουμε το παραδειγμα του μαγειρείου που ανέφερα, ένα νοσοκομείο θα χρειαστεί 10 τάβλες με ψητά κοτόπουλα για τους ασθενείς του. Η εργολαβία θα ψήσει 100 τάβλες για όλα τα νοσοκομεία, σε μεγαλύτερους φούρνους, απασχολώντας λιγότερο προσωπικό. Τι συμφέρει οικονομικά;
Ε τωρα αν τα πιανει ο εργολαβος, ή κοβει ώρες, ή κλεβει, ή τα κανει πλακακια με το ΑΠΘ, θετεις λάθους όρους για αυτου του ειδος θεμα συζητησης.

Ναι γιατι ο agent βαρεθηκε να βλεπει σεντόνια κειμενα και βαρύγδουπες εκφράσεις, οπως συνηθίζεται σε τετοια "ευαισθητα" θεματα. Εσύ μπορεις να μου πεις αν ο κολλητός σου αρρωστήσει τι σκατα θα κάνεις γιαυτο; Ποιον θα κηνυγήσεις; Γιατι καποιος πρέπει να είναι ο υπεύθυνος.
Μη ψαχνεις να μου βρεις πολιτική ευθυνη και κουραφέξαλα. Καθαρά πράγματα, πλέον είναι θέμα υγείας και μαλακιες δε χωράνε.

Εγω να σου πω τι κανω προς το παρόν; Κρατάω τα σκουπίδια μου 10 λεπτα παραπάνω αντι να τα πετάω στη μάζα.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #110 on: October 17, 2012, 02:57:48 am »

Quote from: Link-gr on October 16, 2012, 12:11:32 pm
Επίσης είναι λίγο αστείο, όλοι αυτοί που επι χρόνια στήριζαν και στηρίζουν όλους αυτούς που οδήγησαν σε αυτό το αδιέξοδο σήμερα να κόπτονται με τέτοια μανία για τους εργολαβικούς.
ποιος στηριζε ποιον
και ποιος κοπτεται για τους εργολαβικους;

το οτι εισαι με τον εργολαβο το παιρνω πισω. Grin

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #111 on: October 17, 2012, 08:43:21 am »

Quote from: Αιμιλία η χνουδωτή χελώνα on October 17, 2012, 02:57:48 am
Quote from: Link-gr on October 16, 2012, 12:11:32 pm
Επίσης είναι λίγο αστείο, όλοι αυτοί που επι χρόνια στήριζαν και στηρίζουν όλους αυτούς που οδήγησαν σε αυτό το αδιέξοδο σήμερα να κόπτονται με τέτοια μανία για τους εργολαβικούς.
ποιος στηριζε ποιον
και ποιος κοπτεται για τους εργολαβικους;

το οτι εισαι με τον εργολαβο το παιρνω πισω. Grin
Οσοι στηρίζουν αυτούς που ανέθεσαν τις συγκεκριμένες εργολαβίες. Τις σπατάλες ας το πω. Που σήμερα , δεν σταματούν τη στήριξη τους σε αυτούς αλλά φέρνουν το πρόβλημα στους υπόλοιπους. Βλέπε την κατάσταση που επικρατεί.
Κάρβουνο
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #112 on: October 17, 2012, 10:20:55 am »

Και ποιοί είναι αυτοί;

Για κήνσορα τάξεων/αριστερών πεποιθήσεων απευθυνθείτε στον Μανωλάκη.
Για ορθογραφία στον Άπλυτο.

Guest    22:15:25    Viewing Κάρβουνο's profile. (11.3.11)
Ποιός με κατασκοπεύει;
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #113 on: October 17, 2012, 21:00:14 pm »

Quote from: Κάρβουνο on October 17, 2012, 10:20:55 am
Και ποιοί είναι αυτοί;
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=223225
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #114 on: October 17, 2012, 21:14:51 pm »

Ε αμα το λεει ο Θεμος που δεν ειναι καθολου καθικι παω πασο
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #115 on: October 17, 2012, 21:20:25 pm »

νταξει πολλα μπορω να πω και γω για τις πραξεις του τσυριζα.
για σενα Link-gr δε μπορω να πω τιποτα γιατι εισαι ανυπαρκτος επι του θεματος μαλλον.

"ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΗΤΕ..."

Μεγάλη και φοβερή είναι αυτή η εντολή του Χριστού.
Όλοι μας, αρχίζοντας από μένα, συνεχώς κρίνουμε και κατακρίνουμε ο ένας τον άλλον
και γι' αυτό θα δώσουμε λόγο στη Φοβερά Κρίση του Κυρίου και Θεού μας Ιησού Χριστού.
Θα μας κρίνει Αυτός διότι και εμείς κρίνουμε τους άλλους, ψάχνουμε να βρούμε στον πλησίον μας
το παραμικρό σφάλμα ενώ τις δικές μας αμαρτίες δεν τις βλέπουμε και ούτε θέλουμε να τις σκεφτόμαστε.

Ενημέρωση από εργαζόμενους στις εργολαβίες του ΑΠΘ (08-10-12) @ 1431AM
http://www.1431am.org/audio/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%B8-08-10-12

skip στο 10:00 για την αρχη

[ ναι ο ηχος εχει βγει μαπα για καποιο λογο... ]
« Last Edit: October 17, 2012, 21:26:50 pm by Αιμιλία η χνουδωτή χελώνα » Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #116 on: October 17, 2012, 21:28:59 pm »

Ενδιαφερον

Ο δε εκφωνητής τελείως γτπ  Tongue

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #117 on: October 17, 2012, 21:30:42 pm »

ο δε εκφωνητης θα παιζει κιθαρα στο ρεμπετικο γλεντι για την οικονομικη ενισχυση του αγωνα τους,
το βραδυ του Σαββατου στο φουαγιε της Νομικης.
πηγαινε να τον ακουσεις να κελαηδα Cheesy

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #118 on: October 17, 2012, 21:31:35 pm »

Δε ξέρω τι λεει σαν τραγουδιστής, έχω ακουσει ότι ειναι καλός

Πάντως για εκπομπή στο ραδιόφωνο δε κανει μάτια μου  Tongue

Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #119 on: October 17, 2012, 21:57:38 pm »

Quote from: ale26 on October 17, 2012, 21:14:51 pm
Ε αμα το λεει ο Θεμος που δεν ειναι καθολου καθικι παω πασο
Καλά την είδηση  παρέθεσα.Τα σχόλια του άρθρου κτλ είναι δικά του δεν το έβαλα γιαυτό. Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο
Quote from: Αιμιλία η χνουδωτή χελώνα on October 17, 2012, 21:20:25 pm
νταξει πολλα μπορω να πω και γω για τις πραξεις του τσυριζα.
για σενα Link-gr δε μπορω να πω τιποτα γιατι εισαι ανυπαρκτος επι του θεματος μαλλον.

Ε ναι σαφώς. Ειδικά όταν η ανυπαπαρξία  στα θέματα κρίνεται απο την ύπαρξη η όχι γραμμής απο κάποιους.
Γιατί το πολυψάχνεις όμως? Καλά δεν το πήγες στην αρχή που με κατέταξες ως υπερασπιστή των εργολάβων?
Γιατί να ζορίζεσαι με λογικές συζήτησης κτλ?
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 23 Go Up Print
Jump to: