• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:13:35 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:13:35 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 64
Guests: 132
Total: 196
donnis
kmarkad
Raphael
msandr
dimchin
meliou
Manifold
plapas
vagelismo
tzortzis
dtsiamis
aachmet
andreassifo
stergiosb
iakov
Ioakeim Zisis
Eleniiii
mmikelo
unreasonable
ThanosKoutsoump
pordozoumis
pavlaras
geo66
Giannis Masterio
Soterd52
nikos123321
eirinistyl
elenak
ecevz
mdimitrig
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
ΦΙδανης Αριστοτελης
alexanton
apapathe
Balourdos
pkoko
giorgosm05
Fenia04
Lemonia
chrisg
Νικη
Local Rider
glavdakis
gpapadimi
zaroumaria
Nekt
Farmengineer
Nikos_313
blacknick
ariadnipm
andyy
difis
Nikikouss
ikallima
swthrhs
Vasilikikr
elias_farhood
akonstb
domb765
george14
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > Από Ημμυ Ξάνθης σε ΑΠΘ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Από Ημμυ Ξάνθης σε ΑΠΘ  (Read 7954 times)
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
Re: Από Ημμυ Ξάνθης σε ΑΠΘ
« Reply #15 on: September 20, 2012, 15:46:59 pm »

Quote from: w0rmer on September 20, 2012, 15:09:31 pm
'Ασ'το φίλε μείνε Ξάνθη. Ο λόγος είναι απλός: είσαι από κει, ξέρεις κόσμο, δεν θα μείνεις μόνος σου.

Και εμένα τα ίδια μου λέγαν όταν πέρασα Θεσσαλονίκη, "η καλύτερη φοιτητούπολη", "θα γνωρίσεις κόσμο" και άλλες τέτοιες πίπες. Let's face it. Είμαστε ηλεκτρολόγοι. Ούτε κοινωνικά άτομα είμαστε ούτε η σχολή μας αφήνει χρόνο για "φοιτητική ζωή".

Τον πρώτο χρόνο έκανα προσπάθεια να δικτυωθώ, αλλά τα επόμενα χρόνια καθώς έφαγα το παλούκι και είδα ότι πολλά άτομα (λόγω σχολής) είναι περιορισμένα ή ξενέρωτα, έκοψα επαφές και τώρα κάθομαι και κοιτάω τον τοίχο στο σπίτι μου και περνάω τη μέρα μου με κανά game. Και όλα αυτά επειδή κανένας φίλος μου από το σχολείο δεν πέρασε στην σκατούπολη.

Την πόλη μου μόνο για την Αθήνα θα την άλλαζα. Εκεί οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες (η μόνη ελληνική πόλη που θυμίζει δυτικοευρωπαικές μητροπόλεις).

Βέβαια ίσως είναι και καθαρά προσωπικό το θέμα, αλλά δεν νομίζω να είμαι ο μόνος. Ελπίδες να περάσεις καλά δεν σου δίνω. Αν δεν θες να καταλήξεις να λες ψέμματα στους δικούς σου όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ότι περνάς καλά, και δεν θες να σου κάνουν πλύση στομάχου από υπερβολική χρήση παυσίπονων, μείνε εκεί. Τα πτυχία ισοδύναμα είναι και δεν θα χάσεις ένα χρόνο από τις σπουδές σου.
Τρελε, μην το παρεις ασχημα αλλά πρέπει να μιλησεις σε καποιον....

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: September 20, 2012, 15:48:26 pm »

Και εμένα τα ίδια μου λέγαν όταν πέρασα Θεσσαλονίκη, "η καλύτερη φοιτητούπολη", "θα γνωρίσεις κόσμο" και άλλες τέτοιες πίπες. Let's face it. Είμαστε ηλεκτρολόγοι. Ούτε κοινωνικά άτομα είμαστε ούτε η σχολή μας αφήνει χρόνο για "φοιτητική ζωή".

Αυτό είναι το πρώτο παραμύθι. Δηλαδή δε μπορώ να φανταστώ πολλούς που ξεσκίζονται κάθε μέρα όλη μέρα από την αρχή του εξαμήνου...
Στις εξεταστικές βέβαια αλλάζει το πράμα και είναι γεγονός. Αν είσαι αντικοινωνικός γενικά είναι στο χαρακτήρα σου. Έτσι όπως τα λέμε ο κόσμος νομίζει ότι μας βάζουν σε ενα εργαστήριο και τρέχουμε γύρω γύρω νετρόνια από το πρωί μεχρι το βράδυ...

Επίσης αυτό το "φοιτητική ζωή" είναι δεύτερο παραμύθι. Δηλαδή δε μπορώ να καταλάβω τι σοι ωραίο έχει το να είσαι κανα 2μηνο σουρωμένος ή στο κάψιμο.  Tongue
Επίσης, αυτα όπως λεει ο Grecs ήταν last year, προ κρίσης...

Εάν θες μπορείς να προλάβεις αρκετά πράγματα και τη σχολή. Απλά αυτό που λείπει από τους περισσότερους ειναι οργάνωση, διάθεση και κυρίως ενδιαφέροντα και πρέπει να το παραδεχτούμε!  Cheesy

bay bay timy.
Bazinga
Θαμώνας

View Profile
« Reply #17 on: September 20, 2012, 15:49:28 pm »

@w0rmer:

μια ψυχοθεραπεία τη χρειάζεσαι,μη σου πούμε και ψέματα.
andiz
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #18 on: September 20, 2012, 15:59:36 pm »

Δυστυχώς w0rmer έχουν δίκιο τα παιδιά... δεν νομίζω να είναι κανόνας αυτό που λες...
Bazinga
Θαμώνας

View Profile
« Reply #19 on: September 20, 2012, 16:06:49 pm »

andiz για να τελειώνει η συζήτηση γιατί θα τρελαθούν όλοι εδώ μέσα και ο καθένας θα λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι(τα οποία και προφανώς δεν έχουν καμία σχέση με το πως το σκέφτεσαι εσύ το θέμα) κάτσε σκέψου τι θες εσύ περισσότερο ,συζήτησε το και με τους γονείς σου για το οικονομικό ζήτημα και θα καταλήξεις εύκολα..
cindy
Guest
« Reply #20 on: September 20, 2012, 16:11:00 pm »

ενταξει ρε παιδια που πεσατε ολοι να τον φατε...ειτε το πιστευετε ειτε οχι υπαρχουν φοιτητες που επειδη δεν δικτυωθηκαν σωστα ή δεν βρηκαν καλες παρεες ή,ή,ή...δεν περασαν καλα στην υπεροχη κατα τα γι'αλλα Θεσσαλονικη...δεν ταιριαζουν ολοι με ολους!!θα τους βγαλετε ολους τρελους??
σε καμια περιπτωση βεβαια δε λεω οτι ευθυνεται η σχολη γι'αυτο....
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #21 on: September 20, 2012, 16:18:57 pm »

αράξτε ρε, σε λίγο θα βγάλετε και διάγνωση εσείς

ότι να ναι

andiz
επειδή με ρώτησες κ με πμ,
αν δε περνάς καλά και νομίζεις ότι φταίει η πόλη, άλλαξε πόλη.
εγώ δε το νομίζω, αλλά και πάλι ποιος είμαι εγώ.
αν πάλι το σκέφτεσαι εντελώς πρακτικά τι είναι καλύτερο για σένα ως ηλεκτρολόγος, δε νομίζω να υστερείς σε κάτι ως απόφοιτος του ΔΠΘ.
αυτά.

boudou
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #22 on: September 20, 2012, 16:24:28 pm »

o andiz θα βρει το δρόμο του, αφήστε τον να αποφασίσει μόνος του. το θέμα είναι τι θα κάνουμε με τον wormer. στην ίδια σχολή είμαστε, ας μην αδιαφορούμε για τέτοια ζητήματα...

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #23 on: September 20, 2012, 16:25:44 pm »

Quote from: Prez on September 20, 2012, 16:24:28 pm
o andiz θα βρει το δρόμο του, αφήστε τον να αποφασίσει μόνος του. το θέμα είναι τι θα κάνουμε με τον wormer. στην ίδια σχολή είμαστε, ας μην αδιαφορούμε για τέτοια ζητήματα...
Πιστευω αν βγει για ρακιες με g θα δει την ζωη με αλλο ματι. Καλα αμα  ερθει και προβατακι ισως πεθανει απο την συγκινηση και τον σουρεαλισμο
« Last Edit: September 20, 2012, 16:28:30 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
sterpapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #24 on: September 20, 2012, 16:31:05 pm »

Ρε μην το τρομοκρατείτε το παιδί...coolάρετε λίγο!Ο καθένας ξέρει τι γούστα έχει και το πόσο κοινωνικός είναι ή μπορεί να γίνει!Και η Θεσσαλονίκη δεν έχει μιζεριάσει,μπορεί να έχει πέσει λίγο η κίνηση αλλα και πάλι υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις είτε αυτά είναι σε καφετέρια,σε σπίτι σε club σε φοιτητικό ταβερνάκι!Και εντάξει δεν είναι όλοι καμμένοι και ούτε στο άλλο άκρο να είναι 2 μήνες σουρωμένοι!Όλοι περνάμε απο διάφορα στάδια ανάλογα με την όρεξη που έχουμε και τις προτεραιότητες που βάζουμε!

Απο 'κει κ πέρα andiz δες τι πραγματικά θες,συζήτησε το με τους δικούς σου(γιατί στο κάτω κάτω εμείς άγνωστοι είμαστε μεταξύ μας) και μην μετανιώσεις για αυτό που θα αποφασίσεις!!!  Wink

Ρε wormer γιατί τα έχεις δει τόσο αρνητικά?
Lampros

View Profile
« Reply #25 on: September 20, 2012, 16:36:36 pm »

Αυτό που πρέπει, βασικά να αποφασίσεις, είναι ποιος παράγοντας είναι σημαντικότερος για σένα.Η σχολή ή η πόλη?

Και αυτό βέβαια δεν είναι πάντα σταθερό στα πρώτα έτη συνήθως το σημαντικότερο είναι η πόλη, ενώ καθώς περνάν τα χρόνια η σχολή αρχίζει και γίνεται σημαντικότερη...

Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο αλλά θα σου πω τι θα έκανα εγώ αν ήμουν στη θέση σου,θα έμενα Ξάνθη...να τελειώσω γρήγορα με τα μαθήματα για να μπορώ και να έχω χρόνο για τα ένα σωρό προγράμματα πρακτικής και ανταλλαγής που προσφέρουν οι ε.ε. και άλλες χώρες(ειδικά αν έχεις καλούς βαθμούς)

Και αυτό στο λέω τώρα.Αν με ρωτούσες πριν 2 χρόνια θα σου έλεγα άλλα.

Όπως και να'χει καλή τύχη

potatoes gonna potate..
tzitzikas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #26 on: September 20, 2012, 16:58:06 pm »

εγω θα σου προτεινα να αλλάξεις σχολή. πάρε μια ιδεα απο εδω
http://www.michanikos.gr/topic/30815-%CE%91%CF%85%CE%BE%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CE%B5-%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%91-%CE%A4%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95/
εδώ
http://www.michanikos.gr/topic/30650-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%AE-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB/
και εδώ
http://www.michanikos.gr/topic/30635-%CE%A5%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%9D%CE%AD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%9C%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%82/

http://www.1431am.webs.com
https://1431am.webs.com/tzitzikas.html  <--Tzitzikas
papanestor
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #27 on: September 20, 2012, 17:55:05 pm »

Quote from: andiz on September 20, 2012, 12:12:51 pm
Καλησπέρα παιδιά , μπαίνω 2ο έτος στη σχολή ημμυ στην Ξάνθη και φέτος έκανα 10% για ΑΠΘ στο οποίο και πέρασα. Το θέμα είναι πως κατάγομαι από Ξάνθη και ένας από τους κύριους λόγους που θέλω να φύγω είναι ότι θέλω να δω άλλα πράγματα ,να αλλάξω περιβάλλον καθώς και οι αυξημένες (ίσως) ευκαιρίες που θα έχω στο ΑΠΘ και κατ 'επέκταση στη Θεσ/νίκη.Είμαι όμως σε μεγάλο δίλημμα διότι έχω περάσει αρκετά μαθήματα και χάνω εκ των πραγμάτων μια χρονιά.Μέχρι τις 28 είναι οι εγγραφές και όλο και αγχώνομαι για το τι να κάνω.Το έχω σκεφτεί αρκετά το θέμα (διότι είχα το χρονικό περιθώριο) αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη ατόμων πιο έμπειρων από εμένα γι αυτήν μου την κίνηση.

Ευχαριστώ.

Σημαντικότερος λόγος κατά τη γνώμη μου είναι το ότι θέλεις να φύγεις από την πόλη σου και αυτό εφόσον έχεις την οικονομική άνεση σίγουρα θα σου κάνει καλό!
Από θέματα σχολής, χοντρικά μπορώ να σου πω για την Ξάνθη ότι υστερούμε λίγο σε θέματα προγραμματισμού και υπολογιστών (βέβαια αν θες να γίνεις προγραμματιστής καλύτερα να έκανες 10% για πληροφορική κατά τη γνώμη μου). Από εκεί και πέρα, εξαιτίας του αντικειμένου της σχολής και της μαγικής λέξης "Μηχανικός" μπορείς να ασχοληθείς με οτιδήποτε θέλεις και να γίνεις πραγματικά καλός στα αντικείμενα που σ'αρέσουν. Πρόσεξε ότι τα ελληνικά Πολυτεχνεία θα σου δώσουν τις βάσεις ώστε να μπορείς να μάθεις. Δε θα σου μάθουν κάτι πέρα από τα βασικά. Δε νομίζω κάποιος από το ΑΠΘ ή από το ΕΜΠ να έγινε καλός επειδή τα έμαθε στην τάξη. Μέσα στην τάξη θα γίνεις καλός σε αυτό το κομμάτι που είναι καλός και ο καθηγητής σου αλλά μην ξεχνάς ότι σε όλα τα μαθήματα καλύπτουμε μόνο κάποιο κομμάτι του αντικειμένου κι αυτό έχει να κάνει με τις επιλογές του κάθε καθηγητή. Η πολύωρη ενασχόληση και η αγάπη για το αντικείμενο σε κάνει καλό. Το πολυτεχνείο απλά σε στηρίζει και σου μαθαίνει βασικές θεωρητικές έννοιες για να έχεις από που να πιαστείς. Σου μαθαίνει τον τρόπο του να αντιμετωπίζεις προβλήματα που δεν έχεις ξαναδεί μπροστά σου, σου μαθαίνει να συνεργάζεσαι με κόσμο και σου δίνει αρκετή "τροφή" για προσωπική ενασχόληση.
Μη νομίσεις ότι πηγαίνοντας ΑΠΘ όλα θα σου είναι ρόδινα μόλις τελειώσεις. Η αγορά εργασίας στην Ελλάδα αυτά τα χρόνια (και για αρκετά ακόμη όπως πάνε τα πράγματα) έχει κλείσει. Αν έχεις σκοπό να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας τότε υπάρχουν δύο παραπάνω λόγος να μείνεις Ξάνθη, α) εδώ έχεις "γνωριμίες" και β) είναι πιο πιθανό να τελειώσεις νωρίτερα.
Επαναλαμβάνοντας την πρώτη μου πρόταση, αν σκέφτεσαι μόνο την επαγγελματική αποκατάσταση δεν έχεις λόγο να φύγεις από την Ξάνθη. Αν παράλληλα με την επαγγελματική σου αποκατάσταση σκέφτεσαι και τη φοιτητική σου ζωή πήγαινε στη Θεσσαλονίκη (πρέπει να ζυγίσεις μόνος σου το οικονομικό θέμα και οποιαδήποτε καθυστέρηση θα σου επιφέρει η μεταγραφή στο ΑΠΘ).
Tracy_McGrady

View Profile
« Reply #28 on: September 20, 2012, 17:58:20 pm »

'Ασ'το φίλε μείνε Ξάνθη. Ο λόγος είναι απλός: είσαι από κει, ξέρεις κόσμο, δεν θα μείνεις μόνος σου.

Τον πρώτο χρόνο έκανα προσπάθεια να δικτυωθώ, αλλά τα επόμενα χρόνια καθώς έφαγα το παλούκι και είδα ότι πολλά άτομα (λόγω σχολής) είναι περιορισμένα ή ξενέρωτα, έκοψα επαφές και τώρα κάθομαι και κοιτάω τον τοίχο στο σπίτι μου και περνάω τη μέρα μου με κανά game. Και όλα αυτά επειδή κανένας φίλος μου από το σχολείο δεν πέρασε στην σκατούπολη.

Την πόλη μου μόνο για την Αθήνα θα την άλλαζα. Εκεί οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες (η μόνη ελληνική πόλη που θυμίζει δυτικοευρωπαικές μητροπόλεις).

Βέβαια ίσως είναι και καθαρά προσωπικό το θέμα, αλλά δεν νομίζω να είμαι ο μόνος. Ελπίδες να περάσεις καλά δεν σου δίνω. Αν δεν θες να καταλήξεις να λες ψέμματα στους δικούς σου όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ότι περνάς καλά, και δεν θες να σου κάνουν πλύση στομάχου από υπερβολική χρήση παυσίπονων, μείνε εκεί. Τα πτυχία ισοδύναμα είναι και δεν θα χάσεις ένα χρόνο από τις σπουδές σου.
αχαχα θεος xD xD
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #29 on: September 21, 2012, 00:56:41 am »

Έτσι όπως σε διαβάζω ούτε η σχολή φαίνεται να φταίει ούτε η πόλη. Θέμα κοινωνικοποίησης είναι και τύχης.
Ξεμιζέριασε και αν δεν σου κατσαν οι παρέες στο έτος σου ψάξε και αλλού, εννοώ ψάξε, δηλαδή ξεκουνήσου.
Πάνε σε κανα μάθημα άλλης χρονιάς αν δεν έχεις στο έτος σου και αν θες να ξεκαείς από ηλεκτρολόγους
ωραιότατο νυφοπάζαρο στην Κεντρική βιβλιοθήκη.
Υπαρχουν και μερη που μπορεις να ξεκινησεις και χωρις παρεα.

Ο καθενας ξερει τον εαυτο του και οταν οι καταστασεις δεν του αρεσουν κανει κατι για να τις αλλαξει.

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: