• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 06:39:02 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 06:39:02 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 4
Guests: 86
Total: 90
Yamal
sigklitiki
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Τεχνικά Θέματα του Forum (Moderator: PolarBear) > Σχετικά με την ομάδα FOX
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Σχετικά με την ομάδα FOX  (Read 5551 times)
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Σχετικά με την ομάδα FOX
« on: May 08, 2006, 16:43:07 pm »

(Απευθύνεται κυρίως στους: apostolosFOX, meltemakiFOX, NinjaFOX και akisFOX, αν δεν ξέχασα κάποιον)

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη χθες και μη έχοντας προλάβει τις αντιδράσεις για την απο-πορτοκαλοποίηση της ομάδας FOX, θα ήθελα να πω 5 πράγματα εκ μέρους της ΟΔ για να λυθεί η από τις υπογραφές διαφαινόμενη πικρία - παρεξήγηση.

Η άτυπη ομάδα FOX έγινε ομάδα χρηστών του forum χωρίς να ρωτηθεί γι' αυτό όλη η ΟΔ και να αποφασίσει ως συνήθως δια της πλειοψηφίας. Έτσι, καταργήθηκε σύντομα αυτή η επιπλέον ομάδα, της οποίας το λόγο ύπαρξης και δημιουργίας κανένας δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει. Ο λόγος είναι ότι οι επιπλέον ομάδες χρηστών δυσχεραίνουν τη Διαχείριση του forum, αφού πρέπει να τους δοθούν δικαιώματα σε έναν προς έναν τους πίνακες.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι εφόσον η ομάδα θέλει να συνεχίσει να δουλεύει σε κάποιο project, προσφέροντας στο forum ή τη Σχολή κάτι δημιουργικό, ευχαρίστως (κατόπιν σοβαρού αιτήματος) να εξεταστεί η δημιουργία της ομάδας αυτής και ακόμα και κάποιος πίνακας για τη συνεννόησή της.

Αυτά τα όλίγα, με διάθεση να συνεχίσουμε τη συζήτηση φιλικά, ως μια καλή παρέα χωρίς παρεξηγήσεις και υποννοούμενα.
« Last Edit: May 09, 2006, 01:20:30 am by Alexkasgr » Logged
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
Απ: Σχετικά με την ομάδα FOX
« Reply #1 on: May 08, 2006, 17:55:56 pm »

Σε συμπλήρωση του παραπάνω μηνύματος θα ήθελα διευκρινιστικά απλώς να πώ
ότι οι επιπλέον ομάδες δεν προκαλούν προβλήματα στη βάση δεδομένων του φόρουμ
ούτε σχετίζονται με την πτώση του φόρουμ.
Τα προβλήματα που προκάλεσαν κάτι τέτοιο έχουν εντοπιστεί κατά το μεγαλύτερο μέρος τους
και η ΟΔ συνεχίζει τις προσπάθειες για την όσο πιο σύντομη επίλυσή τους.

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #2 on: May 08, 2006, 18:03:11 pm »

Πόσες είναι οι ομάδες; 4 ;

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #3 on: May 08, 2006, 18:08:20 pm »

Παντως πιστευω, πως δεν ειναι το χρωμα και η ομαδα, αυτα που προσδιοριζουν την προσφορα του καθε μελους στην αναπτυξη του φορουμ.

Προτεινω η ομαδα φοξ να παρει μερικα αστερια ή τιμητικό τιτλο, αν θεωρει οτι παρεξηθηκε πολυ.
aliakmwn
Guest
« Reply #4 on: May 08, 2006, 18:13:29 pm »

Εγω παλι προτεινω να καταργησουμε τα αστερια και τα διακριτικα... Οι ομαδες ειναι τρεις: Administrators, moderators και χρηστες... (Και παλι, η εμφανιση του ρολου γινεται για καθαρα πρακτικους λογους, ωστε να μπορει να ξερει ο καθενας σε ποιον πρεπει να απευθυνθει για οποιοδηποτε ζητημα)

Δεν νομιζω πως εξυπηρετουν σε κατι οι "αρχαριοι/νεουληδες/ανερχομενοι/κλπ" και ουτε ο αριθμος των posts, αρα και των αστεριων, αποτελει αποδειξη προσφορας... (Ισα ισα, με βαση μερικες ενδειξεις, αποτελει λογο για spamming και σπασ'αρχιδing)

Απο 'κει και περα,
Quote from: Alexkasgr on May 08, 2006, 16:43:07 pm
...εφόσον η ομάδα επιθυμεί πραγματικά να συνεχίσει δημιουργώντας κάτι για τη βελτίωση του forum, ένα σοβαρό και τεκμηριωμένο αίτημα προς την ΟΔ για οτιδήποτε διευκόλυνση χρειάζεται είναι αρκετό.
...οχι μονο για την ομαδα FOX αλλα και για οποιαδηποτε αλλη ομαδα μελων που θελουν να προσφερουν σε κατι, ειτε αφορα αμεσα στο forum ειτε γενικοτερα στο Τμημα!

edit: Και να συμπληρωσουμε επισης πως, σε ιδιαιτερες περιπτωσεις οπου χρειαζεται συνεννοηση σε κλειστο κυκλο, η Διαχειριση ειναι διατεθιμενη να δημιουργησει ακομα και κρυφους πινακες, για την εσωτερικη συνεννοηση των μελων της ομαδας Wink
« Last Edit: May 08, 2006, 20:42:13 pm by aliakmwn » Logged
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #5 on: May 08, 2006, 18:19:28 pm »

Quote from: aliakmwn on May 08, 2006, 18:13:29 pm
Εγω παλι προτεινω να καταργησουμε τα αστερια και τα διακριτικα...

Δεν νομιζω πως εξυπηρετουν σε κατι οι "αρχαριοι/νεουληδες/ανερχομενοι/κλπ" και ουτε ο αριθμος των posts, αρα και των αστεριων, αποτελει αποδειξη προσφορας... (Ισα ισα, με βαση μερικες ενδειξεις, αποτελει λογω για spamming και σπασ'αρχιδing)

αλιακμων, η διαβαθμιση των χρηστων αναλογα με τα ποστ, ειναι κατι σαν "παραδοση" στα φορουμ. Αν κανουμε αυτο που προτεινεις, θα καινοτομησουμε!!

Παντως δε συμφωνω με την προταση σου.
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #6 on: May 08, 2006, 18:44:32 pm »

Quote from: aliakmwn on May 08, 2006, 18:13:29 pm
Δεν νομιζω πως εξυπηρετουν σε κατι οι "αρχαριοι/νεουληδες/ανερχομενοι/κλπ" και ουτε ο αριθμος των posts, αρα και των αστεριων, αποτελει αποδειξη προσφορας... (Ισα ισα, με βαση μερικες ενδειξεις, αποτελει λογω για spamming και σπασ'αρχιδing)

Νομίζω ότι εδώ πρέπει γίνεις πιο σαφής και να διευκρινίσεις για το ποιες ενδείξεις εννοείς,
διότι ο καθένας μπορεί να υποθέσει το spamming διαφορετικά

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
poly1
Guest
« Reply #7 on: May 08, 2006, 18:50:25 pm »

Χαίρομαι αφάνταστα που ο Άλεξ επηρεάστηκε από το συγκεκριμένο περιστατικό. Ειλικρινά Αλέξη αυτό υποδειλώνει οτι είσαι άνθρωπος ειλικιρινής και σε καμία περίπτωση υποκριτής.

Να ξεκαθαρίσω οτι αυτή η υπογραφή ήταν απόφαση δικιά μου και του Απόστολου μόνο και δημιουργήθηκε ως αντίδραση στο εξής πράγμα::::

"Δε μας πείραξε φυσικά που αποπορτοκαλοποιηθήκαμε! Αυτό είναι το μόνο αυτονόητο. Και δεν είχαμε ποτέ καμία απαίτηση. Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να πέρνετε τα πράγματα τόσο άσχημα. Αυτό που πείραξε εμένα τουλάχιστον (όχι και ιδιαίτερα..μη τρελλενόμαστε τώρα που στεναχωρέθηκα για το χρώμα αν είναι δυνατόν!!!!) είναι οτι κάποιος έδρασε υπογείως στο θέμα της αποπορτοκαλοποιήσης μας χωρις να ενημερώσει τον fugiFOX. O fugiFOX είναι για μένα και για το 99% των χρηστών ο άνθρωπος που εξαρχής διεύθυνε αυτό το φόρουμ και πρέπει να ενημερώνεται ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. "

Αυτό λοιπόν ήταν όλο. Δεν έχω καμία αντιδραστικότητα. Και δε με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα. Εννοείται πως θα διαφωνήσω κάθετα στις απόψεις του χρήστη "aliakmwn" περί διακρίσεων κτλ. Αυτά είναι μέρος της ιστορίας του τημμυ κ αρέσουν στην πλειονότητα. Δε νομίζω οτι ένα μόνο άτομο έχει το δικαίωμα να καθορίσει κάτι τέτοιο. Θα ήταν τουλάχιστον ΜΗ Δημοκρατικό.. και νομίζω οτι υπάρχει δημοκρατία ή τουλάχιστον έτσι πίστευα τα τελευταία 22 χρόνια της ζωής μου.

Αυτά ήθελα να σας πω.

Αφήστε τις κρυφές κινήσεις και φερθείτε ώριμα.

Εχω ξενερώσει απίστευτα τον τελευταίο καιρό με την κατάσταση στο φόρουμ και γιαυτό και δε με πολυνοιάζει ότι κ αν κάνετε.

Σε κάθε περίπτωση θα αφαιρέσω τα σχόλια (τα σχετικά) της υπογραφής μου. Ο σκοπός της επιτελέστηκε : Βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος να μιλήσει στα ίσια. Μπράβο Άλεξ Wink

Δε βρίσκω λογό να ασχοληθείτε άλλο με την ομάδα ΦΟΞ η οποία όντως υφίσταται. Θα έρθουν μέρες (ελπίζω) που θα δείτε την αξία της . Το φόρουμ δε μας χρειάζεται για να επιδειχθούμε.

ένα νόημα υπάρχει σαυτή τη ζωή και είναι να περνάς καλά και για να γίνει αυτό .. αφήστε κατά μέρος τις παρεξηγήσεις....
aliakmwn
Guest
« Reply #8 on: May 08, 2006, 18:51:06 pm »

Εχω δει κατα καιρους, τοσο στο shoutbox οσο και σε κατι "καμενα" topics στους "καμενους" πινακες, μεμονωμενες ατακες του τυπου "θα σε ξεπερασω στα posts" ή "μολις μπηκα στη λιστα των top10 καμενων" ή "σε εκτοπισα" κλπ...

Εδω οταν, για πλακα, μηδενισα τα posts μου και εφυγα εκτος λιστας, καποιοι αρχισαν να αναρωτιουνται γιατι εξαφανιστηκα απο τη λιστα και μηπως διαγραφτηκα Tongue
aliakmwn
Guest
« Reply #9 on: May 08, 2006, 19:19:46 pm »

@ Ninjafox

Επειδη εχω τη μυγα και μυγιαζομαι.................

Θεωρω κατ' αρχην πως, η ελαχιστη απαιτηση που εχω απο οποιον θελει να αυτοχαρακτηριζεται ως "εντιμος" ειναι, σε ζητηματα και καταστασεις που αφορουν σε μενα, προτου βγαλει τα συμπερασματα του, να ρωταει κι εμενα.

Αναφορινα με τους πορτοκαλι χρηστες τωρα... Οπως πολυ σωστα εγραψε ο alexkasgr, οι χρηστες δημιουργηθηκαν απο τον fugitive εντελως αυθαιρετα, χωρις οχι μονο να ρωτησει, αλλα ουτε καν να ενημερωσει. Αυτο προκαλεσε την αντιδραση ολων των υπολοιπων. Την αμεση διαγραφη της ομαδας χρηστων την ζητησε πρωτος αλλος διαχειριστης, αν και τονιζω πως το ιδιο θα εκανα κι εγω εαν το εβλεπα πρωτος. Το θεμα εξελιχθηκε (οπως παντα) σε προσωπικη διαμαχη, και αρχισαμε να παιζουμε με τις λεξεις (επισης οπως παντα) σαν μωρα παιδια. Και τελικα, επειδη κατεληξε σε πολεμο νευρων, "νικησε" ο πιο νευρικος (η αφεντια μου) Grin

Απο την δικη μου πλευρα, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να δημοσιοποιησουμε το κομματι της συζητησης που εγινε στον κρυφο πινακα των διαχειριστων, αναφορικα με την ομαδα fox.

Αναφορικα με τα σχολια περι "αντιδημοκρατικων αποφασεων που λαμβανονται απο ενα ατομο", φανταζομαι πως δεν χρειαζεται να τονισω πως ειναι αστοχα. Ιδιως απο τη στιγμη που δημιουργηθηκαν οργανα, ποτε καμια αποφαση δεν εληφθη απο εναν (εκτος ισως απο το θεμα που συζηταμε). Οσο για τη διαρκη αναφορα μας στη "δημοκρατια"............. το αφηνω ασχολιαστο.

...κάποιος έδρασε υπογείως στο θέμα της αποπορτοκαλοποιήσης μας χωρις να ενημερώσει τον fugiFOX. O fugiFOX είναι για μένα και για το 99% των χρηστών ο άνθρωπος που εξαρχής διεύθυνε αυτό το φόρουμ και πρέπει να ενημερa
4;νεται ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Το παραπανω που λες δεν ισχυει. Οπως μπορεις να διαβασεις και στα κειμενα που δημοσιευτηκαν, ο fugitive ειναι μελος της πενταμελους Ομαδας Διαχειρισης, και δεν εχει καμια παραπανω ή παρακατω αρμοδιοτητα απο τους υπολοιπους 4. Ο,τι ισχυει για τους 4, ισχυει και γι' αυτον. Ακριβως επειδη εχουμε δημοκρατια, και οργανα που παιρνουν αποφασεις, και δεν μιλαμε για το forum "του fugitive" αλλα "των φοιτητων".

Φιλη Ninja, ως ελαχιστο μετρο αξιοπρεπειας (και αντικειμενικοτητας) θα περιμενα να ζητησεις και τη δικη μου εκδοχη για το πώς εγιναν τα πραγματα... Ποσο μαλλον, αφου νομιζα οτι η παλιοτερη ψευτο-παρεξηγηση μας ειχε ληξει. Ή αν, τελοσπαντων, σου ειμαι τοσο αντιπαθης και δεν με θεωρεις αξιοπιστο, θα μπορουσες να ζητησεις τη γνωμη οποιουδηποτε εκ των Kallis, alexkasgr, Netgull, που παρακολουθησαν τη διαδικασια απο την αρχη μεχρι το τελος.

(Η παρουσα παραγραφος δεν αναφερεται στη Ninja - δεν θα μπορουσε αλλωστε). Ενα απο τα πραγματα που με εκνευριζουν, ειναι τα εφετζιλικια... Μου τη βιδωνουν οι ανθρωποι που εχουν διαρκως στα χειλη το χαμογελο του "ολα καλα", αδιαφορωντας για τα παντα, και συμμετεχοντας οπου μπορουν ("οπου γαμος και χαρα...") οχι για να προσφερουν, αλλα για να πουλησουν τη μουρη τους, να γινουν φιρμες, να αποκτησουν "οπαδους". Δεν εχω προβλημα με την αρχηγεια ως εννοια, αρκει να βασιζεται σε αξιοκρατικα κριτηρια και οχι σε εφετζιλικια. Επιπλεον, προσωπικα, δεν εχω κανενα προβλημα να πω τη γνωμη μου για κατι, και να εναντιωθω με οποιονδηποτε, ή με οσουσδηποτε. Δεν ανηκω στην κατηγορια των ανθρωπων που "δεν χαλανε χατηρια". Κι επισης, δεν μου αρεσει να χαϊδευω αυτια, να το παιζω φιλος με ολους, να υποκρινομαι οτι τα παω
54;αλα με ολους. Αλλωστε φαινεται κι απο τη σταση μου εδω μεσα, που οταν κρινω οτι πρεπει να χωσω το κανω πολυ ευκολα Wink

Τελος, οσον αφορα στο "κρυψιμο"... Δεν εγραψα (οπως και οι αλλοι διαχειριστες) τιποτε δημοσια για την καταργηση της πορτοκαλι ομαδας, διοτι δεν ετεθη ποτε δημοσια ζητημα πορτοκαλι ομαδας. Ολα εδω εγιναν υπογεια:
Υπογεια αποφασισατε να κανετε την ομαδα,
υπογεια την εκανε ο fugi,
υπογεια μαλωσαμε,
υπογεια την διαγραψαμε,
υπογεια σας ενημερωσε ο fugi για τη διαγραφη οπως ηθελε,
υπογεια βγαλατε τα συμπερασματα σας και πεταξατε τα υπονοουμενα.

Εαν με ρωτουσατε, φιλη Ninja, για τη διαγραφη της ομαδας, ειτε προσωπικα ειτε δημοσια, θα σας απαντουσα, οπως αλλωστε κανω εδω και τοση ωρα.

edit: Να μην ξεχασουμε να πουμε πως και ο ιδιος ο fugitive ΔΕΧΤΗΚΕ να διαγραφει η ομαδα... Δηλαδη η αποφαση της ΟΔ ηταν ΟΜΟΦΩΝΗ.

Αυτα απο μενα.

ΥΓ: Και για να τελειωνουμε... Το ξενερωμα που αναφερεις ειναι αμοιβαιο. Οπως εσυ λες πως ξενερωνεις απο την σοβαροφανεια, ετσι κι εγω μπορω να ισχυριστω οτι ξενερωνω απο την παιδικη χαρα... Αυτη ειναι η μαγκια, η συνυπαρξη και εξισσοροπηση των αντιθετων Wink

Επαναλαμβανω πως: Απο την δικη μου πλευρα, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να δημοσιοποιησουμε το κομματι της συζητησης που εγινε στον κρυφο πινακα των διαχειριστων, αναφορικα με την ομαδα fox.
Οχι τιποτ' αλλο, αλλα για να μην παρουσιαζουμε την πραγματικοτητα οπως θελουμε........
« Last Edit: May 08, 2006, 19:28:02 pm by aliakmwn » Logged
poly1
Guest
« Reply #10 on: May 08, 2006, 19:40:16 pm »

Ωχ επειδή βαριέμαι πάλι να γράφω τόσες σειρές θα απαντήσω σύντομα Tongue

Δε βρήκα λόγο να ρωτήσω εσένα ή οποιονδήποτε άλλο για οτι έγινε γιατί όπως λες ενημερώθηκα από τον admin fugi ο οποίος είναι φίλος μου και ήταν λογικό να το συζητήσω μαζί του. Δυστυχώς όπως λες και συ τα πράματα τα είδα από τη μία μόνο πλευρά. Δεν έχω κάτι μαζί σου. Δε ξέρω τι έκανες και τι δεν έκανες. Δε σε κατηγόρησα και εννοείται πως δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση από τη δική μου πλευρά απέναντι στο πρόσωπο σου.

Με βάση αυτά που ήξερα ως απλή Ninja αυτά είπα.

Η παρακάτω παράγραφος σου με φαίνεται ψιλοάσχετη και είναι προφανές οτι θες να την πείς σε κάποιον/α...αλλά επειδη δεν αφορά το θέμα μας την παραβλέπω. Αναφέρομαι στην παράγραφο σου :

<< (Η παρουσα παραγραφος δεν αναφερεται στη Ninja - δεν θα μπορουσε αλλωστε). Ενα απο τα πραγματα που με εκνευριζουν, ειναι τα εφετζιλικια... Μου τη βιδωνουν οι ανθρωποι που εχουν διαρκως στα χειλη το χαμογελο του "ολα καλα", αδιαφορωντας για τα παντα, και συμμετεχοντας οπου μπορουν ("οπου γαμος και χαρα...") οχι για να προσφερουν, αλλα για να πουλησουν τη μουρη τους, να γινουν φιρμες, να αποκτησουν "οπαδους". Δεν εχω προβλημα με την αρχηγεια ως εννοια, αρκει να βασιζεται σε αξιοκρατικα κριτηρια και οχι σε εφετζιλικια. Επιπλεον, προσωπικα, δεν εχω κανενα προβλημα να πω τη γνωμη μου για κατι, και να εναντιωθω με οποιονδηποτε, ή με οσουσδηποτε. Δεν ανηκω στην κατηγορια των ανθρωπων που "δεν χαλανε χατηρια". Κι επισης, δεν μου αρεσει να χαϊδευω αυτια, να το παιζω φιλος με ολους, να υποκρινομαι οτι τα παω καλα με ολους. Αλλωστε φαινεται κι απο τη σταση μου εδω μεσα, που οταν κρινω οτι πρεπει να χωσω το κανω πολυ ευκολα >>

Όσον αφορά το ξενέρωμα δεν με απασχολεί.. ούτε η σοβαροφάνεια ούτε η παιδική χαρά.

Τέσπα...ο γραπτός λόγος δεν είναι κ οτι καλύτερο για συζητήσεις και χαλαρά δημιουργεί ένα σωρό παρεξηγήσεις..

Αντε παμε να κανουμε και κατι πιο χρησιμο του τυπου διαβασμα.... φτανουν πια ολες οι καμενες κουβεντες ...
akis
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #11 on: May 08, 2006, 20:38:23 pm »

Σαν μελος της υπέροχης αυτής ομαδας...ας πω και εγω κατι...

Καταρχην, νομιζω πως ειναι αρκετα αστειο το οτι συζητάμε για κατι που εγινε εντελως για την πλακα μας(δηλαδη της ομαδας FOX)...
τωρα εσεις γιατι το πηρατε τοσο στα σοβαρα, ουτε καταλαβα, ουτε θα καταλαβω...
και πηρατε σοβαρα οχι μόνο την πορτοκαλοποιησή μας, αλλά και την αποπορτοκ...
δεν ηταν κατι το τοσο φοβερο ή καποια καταξίωση για εμάς το χρώμα και σίγουρα δεν με εκανε να νοιωσω ανώτερος από τους άλλους...
νομίζω το ίδιο ισχύει για όλη την ομάδα και οχι μόνο για μενα...
επίσης τίποτα δεν έγινε υπόγεια όπως είδα...
αν ειναι δυνατον...
αυτη η φράση με έκανε να γελάσω και να στεναχωρηθώ...
προσωπικά δεν μπαινω στο φόρουμ για να κάνω υπόγειες ενέργειες, ούτε και κανένας άλλος φαντάζομαι....
δεν κατάλαβα με ποια εννοια το λες αυτό ισως...
αντιθέτως μπαίνω για την πλάκα μου κυρίως(φαίνεται εξάλλου), για την ενημέρωσή μου και για να ενισχύσω όσο μπορώ και αν μπορω αυτη την ιδεα...
πιστευω επίσης οτι ο fugiFox είναι από τα πιο σημαντικά προσωπα αυτού του φόρουμ και παρόλο που έχετε τις ίδιες αρμοδιότητες πάντα για εμένα τουλάχιστον θα έχει κάτι παραπάνω και θα επρεπε να αντιδράσετε σ'αυτον για αυτη την χαζή αν θέλετε κίνησή μας...
τέλος όπως είπε η αξιαγάπητη ninjafox το νόημα είναι να περνάς καλά, χωρίς να αδιαφορείς  βέβαια...
και επειδή εγω θέλω να περνάω καλά και να μην γίνομαι πολύ αντιπαθής καλά μας κάνατε και μας αποπορτοκαλοποιήσατε...
εμεις στην ψυχή θα είμαστε πάντα η ομάδα FOX...
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #12 on: May 08, 2006, 20:59:55 pm »

Παιζακια χωρις πλακα τωρα. Δημιουργησατε θεμα και παρεξηγηση απο το ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!! αν ειναι δυνατον!

Καταλαβαινω οτι η εξεταστικη, εχει αρχιζει να δειχνει το αληθινο προσωπο της, (γιατι σε καθε εξεταστικη ξεσπουν διαμαχες; 8) )..

Μηπως να παμε....Magic Park να ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ λιγο;;;  Wink Wink

Ας κλείσει το θεμα εδω! Smiley
poly1
Guest
« Reply #13 on: May 08, 2006, 21:01:06 pm »

Σε ποιους απευθυνεσαι ανωνυμε?

παμε λουνα παρκ Wink
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #14 on: May 08, 2006, 21:55:52 pm »

Eιπα να δώ κι εγώ τι συμβαίνει με αυτό ζήτημα...
Μήπως σπαταλάτε παιδιά άδικα την φαιά σας ουσία?
Αντίστοιχο της..πορτοκαλι επανάστασης της Ουκρανίας έχει γίνει το θέμα.
Πάντως η γνώμη μου είναι ότι η χρήση ίδιου αβάταρ (με την κατα τα άλλα τέλεια αλεπουδίτσα), τα έντονα πορτοκαλί και μεγάλα γράμματα στην υπογραφή, σε συνδυασμό με το ..javistikou τύπου όνομα χχχFox, προσωπικά μου είχαν βγάλει τα μάτια!! Smiley

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: