• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:27:46 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:27:46 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 114
Total: 161
Christina_R
Spyridon01101
antontsiorvas
Maximos7
anon
acolak
mpizos
Deviate
akoil
satsok
apol
VaiosG
vastridam
leolam
Carot1456
soph553
kouf
Born_Confused
ELEF
tasos gourd
sassi
gkyrodi
jimalexoud
HlektrikhPatata
iliaskou
noys
vpoug
Δημητρης Αξιμιωτης
Yamal
chaniotism
andripappa
fpapat
thaliatsk
georgepana9
Thanasis_pap
Stathiss
georgy
ValKar
Elenit
nikos.a
maestros
Liamos
DarkMagiK06
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > Κανένα μάθημα "ευκαιρίας" να το περάσω τον Ιούνιο υπάρχει??
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Κανένα μάθημα "ευκαιρίας" να το περάσω τον Ιούνιο υπάρχει??  (Read 1654 times)
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
Κανένα μάθημα "ευκαιρίας" να το περάσω τον Ιούνιο υπάρχει??
« on: May 01, 2006, 20:26:44 pm »

Καλησπέρα και καλό μήνα! Βασικά, θα ήθελα να με ενημερώσετε για το ποιά μαθήματα μπορώ σχετικά εύκολα(=>Με λίγο εως καθόλου διάβασμα) να περάσω τον Ιούνιο, που λέω να ανέβω για την εξεταστική. Το ίδιο και για Σεπτέμβρη που λέω να κάτσω να διαβάσω και τιίποτα...Απο 1ο έως 4ο εξάμηνο...Α, και για να μην εκθέτουμε κόσμο, αν θέλετε, στείλτε τις απαντήσεις σας σε PM. Ευχαριστώ!

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
aliakmwn
Guest
Απ: Κανένα μάθημα "ευκαιρίας" να το περάσω τον Ιού
« Reply #1 on: May 08, 2006, 16:37:57 pm »

Αν και λιγο καθυστερημενα, αν θελεις γραψε ποια εχεις δηλωμενα, για να σου δωσουμε πληροφοριες Wink

edit: "Cogito ergo sum"... Τι ομορφη φραση... Μακαρι να ισχυε και το αντιστροφο της, ποσο καλυτερος θα ηταν ο κοσμος Grin
dim
Honoured Member
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

finding emo

View Profile
Re: Κανένα μάθημα "ευκαιρίας" να το περάσω τον Ιούν_
« Reply #2 on: May 08, 2006, 16:49:50 pm »

Τα μαθήματα (για τον Ιούνιο) που δε χρειάζονται ιδιαίτερο backround περασμένων μαθημάτων είναι τα εξής κατά τη γνώμη μου:
Δομημένος Προγραμματισμός (2o)
Εφαρμοσμένη Θερμοδυναμική (2o)
Θεωρία Πιθανοτήτων και Στατιστική (2o)
Αριθμητική Ανάλυση (4o)
Ψηφιακά Συστήματα I (4o)

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι είναι απαραιτήτως και πολύ εύκολα..

Πολύ σημαντικό είναι όμως να ασχοληθείς με:
Λογισμός ΙΙ (2o)
Ηλεκτρικά Κυκλώματα Ι (2o)
γιατί αποτελούν τη βάση για πάρα πολλά μαθήματα που ακολουθούν..

Σε κάθε περίπτωση γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αν θες, όπως είπε και ο aliakmwn..
abc
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Go get a life

View Profile
Re: Κανένα μάθημα "ευκαιρίας" να το περάσω τον Ιούνιο υπάρχει??
« Reply #3 on: May 09, 2006, 02:12:02 am »

Χημεία είναι το 10 το καλό.

Αλλά δε νομίζω να δίνεται πλέον.

Στράααατόοοο...
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #4 on: May 09, 2006, 02:38:28 am »

Χρωστάω τα ακόλουθα:Τεχνική μηχανική, θεωρία πιθανοτήτων, δομημένο προγραμματισμό, εφαρμοσμένη θερμοδυναμική, διαφορικές εξισώσεις, υπολογιστικά συστήματα, θεωρία σημάτων, ηλεκτρονική Ι, ηλεκτρομαγνητικό πεδίο Ι, εφαρμοσμένα μαθηματικά Ι, Ηλεκτρολογικά υλικά, ηλεκτρικά κυκλώματα ΙΙ. Βασικά δεν έχω παρακολουθησει τίποτα, αφού πέρασα στις κατατακτήριες αφού είχα ξεκινήσει μεταπτυχιακό, και αναγκαστικά προηγείται να το τελειώσω για βιοποριστικούς λόγους (βλέπε μοριάκια στον Α.Σ.Ε.Π.). Σκέφτομαι να ανέβω να δώσω χωρίς σχεδόν διάβασμα κάνα δύο μαθήματα τον Ιούνιο, να ρίξω ένα λίγο πιο καλό διάβασμα για ορισμένα μαθήματα το καλοκαίρι και ν ανέβω να τα δώσω τον Σεπτέμβρη. Απλά ζητάω την γνώμη σας για να με βοηθήσετε να τα ιεραρχήσω σε κλίμακα απο το ευκολότερο στο δυσκολότερο που θα πάει αυτομάτως για όποτε μπορέσω να ανέβω και να παρακολουθήσω θεωρίες.

Υ.Γ.1: Επίσης, έχω πάρει και κάποες σημειώσεις απο ένα βιβλιοπωλείο (το Α4 νομίζω) για όλα τα μαθήματα. Αυτές βοηθάνε?

Υ.Γ.2: Aλιάκμωνα, το post για το περιοδικό cogito το είδες? Να στο στείλω να ρίξεις μια ματιά?

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
Nessa NetMonster
Guest
Απ: Κανένα μάθημα "ευκαιρίας" να το περάσω τον Ιούνιο υπάρχει??
« Reply #5 on: May 09, 2006, 11:08:45 am »

Εκτός από τη Θερμοδυναμική που θέλει διάβασμα, τα άλλα από τη λίστα του Dim τα περνάς άνετα. Μόνο τα Ψηφιακά 1 θέλουν λίγη δουλειά, αλλά τπτ το τρομερό.
skywalker
Guest
« Reply #6 on: May 09, 2006, 11:35:00 am »

Για Ιούνη,αφού δε θα διαβάσεις πολύ όπως λές,προτείνω εφαρμοσμένα1 με διάβασμα 3 ημερών από το βοήθημα του Γκαρούτσου,πάς και για βαθμό.Επίσης θεωρία πιθανοτήτων αλλά δε θυμάμαι αν οι εργασίες που γίνονταν ήταν υποχρεωτικές!
Από κει και πέρα για σεπτέμβρη διαφορικές με διάβασμα περίπου 5-6 ημερών,ηλεκτρονική1 που απλά πρέπει να βρείς λυμένα τα θέματα των εξετάσεων που συνέχεια επαναλαμβάνονται(κάπου στις 17 ασκήσεις είναι νομίζω)αλλά και υλικά που η εξέταση τους ήταν φέτος αστεία και διαβάζεις 2 μέρες από το Α4!
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #7 on: May 09, 2006, 13:56:29 pm »

Quote from: Bo@rD-riDer(52%jn shape) on May 09, 2006, 11:35:00 am
Για Ιούνη,αφού δε θα διαβάσεις πολύ όπως λές,προτείνω εφαρμοσμένα1 με διάβασμα 3 ημερών από το βοήθημα του Γκαρούτσου,πάς και για βαθμό.Επίσης θεωρία πιθανοτήτων αλλά δε θυμάμαι αν οι εργασίες που γίνονταν ήταν υποχρεωτικές!

τα εφαρμοσμένα έχουν μεταφερθεί στο ΝΠΣ στο 3ο εξάμηνο...

www.twitter.com/apostolos1986
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #8 on: June 01, 2006, 02:36:03 am »

Αυτό το θέμα είναι πολύ χρήσιμο παιδιά! Cheesy
Αλήθεια δεν μπορούμε να κάνουμε μια συγκεντρωμένη λίστα με όλα τα μαθήματα της σχολής και να γράφει ο καθένας tips όπως πχ αυτό για τις ασκήσεις τις ηλεκτρονικής; θα ήταν πολύ χρήσιμο πιστευω και θα έσωζε πολύ κόσμο...

www.e-steki.gr
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #9 on: June 01, 2006, 03:21:32 am »

Συμφωνώ και επαυξάνω Michelle (ma belle, these are words they go together well/my Michelle...). Εγώ ειδικά, που δεν είμαι στο Πανεπιστήμιο, αλλά στην Αθήνα λόγω υποχρεώσεων, δεν έχω καταλάβει τί-πο-τα απο το στύλ των Σπουδών. Θέλω να δώσω ένα μάθημα θεωρίας, μου λένε, "αα, δεν μπορείς να δώσεις, γιατί δεν έχεις κάνει εργασία". Θέλω να περάσω κάνα εργαστήριο, μου λένε "αα, το τάδε εργαστήριο μια φορά μόνο πας, δίνεις παρουσία και φεύγεις". Εγώ συνηθισμένος απο τα Τ.Ε.Ι. είχα κάτι πολύ απλό στο μυαλό μου. Θεωρία είναι αυτή που πας στην εξεταστική και γράφεις, χωρίς καμμία άλλη δέσμευση-υποχρέωση, και εργαστήριο είναι το μάθημα εκείνο στο οποίο οφείλεις να πηγαίνεις τακτικά (μια φορά την εβδομάδα ή 1 ανα δεκαπενθήμερο), να παραδίδεις εργασία κάθε φορά, να εξετάζεσαι συχνά, και στο τέλος αφου οι εβδομαδιαιες εργασίες είναι ΟΚ και έχεις ικανοποιητικές παρουσίες (8/10), να γράψεις τελική εξέταση. Όλα αυτά δε, ορίζονται λεπτομερώς απο τον Κανονισμό Σπουδών (ποιά μαθήματα είναι θεωρητικά, ποιά είναι εργαστηριακά,πόσες ώρες, ποιά ύλη). Τώρα εδώ, έχω χάσει την μπάλλα! Κάθε καθηγητής κάνει ο,τι θέλει, αλλά εγώ δεν ξέρω τίποτα!!! Πώς να ξέρω αν το τάδε μάθημα θέλει εργασία αν και θεωρία, πως να ξέρω πως το τάδε εργαστήριο αν και γράφεται στο πρόγραμμα δεν είναι υποχρεωτικό?? Πάντως, σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την βοήθεια....

~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #10 on: June 01, 2006, 03:25:09 am »

Quote from: sminias_hlektromhxanikos on June 01, 2006, 03:21:32 am
ΣΤώρα εδώ, έχω χάσει την μπάλλα! Κάθε καθηγητής κάνει ο,τι θέλει, αλλά εγώ δεν ξέρω τίποτα!!! Πώς να ξέρω αν το τάδε μάθημα θέλει εργασία αν και θεωρία, πως να ξέρω πως το τάδε εργαστήριο αν και γράφεται στο πρόγραμμα δεν είναι υποχρεωτικό?? Πάντως, σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την βοήθεια....

Καλωσόρισες στο THMMY Tongue

www.e-steki.gr
dim
Honoured Member

finding emo

View Profile
Re: Κανένα μάθημα "ευκαιρίας" να το περάσω τον Ιούν_
« Reply #11 on: June 01, 2006, 05:34:18 am »

Quote from: ~Michelle~ on June 01, 2006, 02:36:03 am
Αυτό το θέμα είναι πολύ χρήσιμο παιδιά! Cheesy
Αλήθεια δεν μπορούμε να κάνουμε μια συγκεντρωμένη λίστα με όλα τα μαθήματα της σχολής και να γράφει ο καθένας tips όπως πχ αυτό για τις ασκήσεις τις ηλεκτρονικής; θα ήταν πολύ χρήσιμο πιστευω και θα έσωζε πολύ κόσμο...

Είχα πέσει αυτό σαν ιδέα κάποτε, να κάνουμε κάτι σαν έναν άτυπο οδηγό σπουδών, απ'την οπτική γωνία των φοιτητών..
Κάπου έμεινε πίσω γιατί η περίοδος τότε ήταν "κάπως"..
Νομίζω στο προηγούμενο εξάμηνο ήταν, και πήζαμε στις εργασίες..
Μέσα στο καλοκαιράκι, αν γίνει και ο κατάλληλος καταμερισμός εργασίας σε διάφορα άτομα (κάθε άτομο να αναλάβει και από 1 μάθημα) κάτι θα γίνει..
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #12 on: June 01, 2006, 05:42:27 am »

Δεν συμφωνώ με το να πάρει ένα μάθημα ο κάθε συμμετέχων. Μπορεί πολλοί να έχουν διαφορετικά tips για αυτό. Πάντως πρέπει να διασφαλίσουμε οτι δεν θα πέσει σε καθηγητές γιατί μπορεί να αλλάξουν τακτική ώστε να μην ισχύει...

www.e-steki.gr
Pages: [1] Go Up Print
Jump to: