• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:53:12 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:53:12 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 81
Guests: 119
Total: 200
tasos gourd
panagiwt1s
unreasonable
vajim
sofiastrataki
Nekt
AcDimitri
Angelagfb
smoul
bigmort
trelogauros7
jkara
valantis
George15
Carot1456
gkougeor
maestros
Konstantinoy
dimitris kiziridis
Annapar
theodoridoueu
ArsenD
etsilika
Νικη
kourkou
kraxtopoulos
chris_p30
Alex Kosmas
dmoral
kst
Τρου Ντετεκτιβ
daphnenik
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Petross
ChrisB999
EvanTsir
Ma8hths Indou
astra
Captain
sassi
LambisTr
Nikos_313
DarkMagiK06
vasilis saitis
mdimitrig
nmpampal
mgrivab
akiousia
charalampos
Ioannakoliou
Gone_Forever
theodoradr
karaths.d
nchatzo
pave
papoutsas
Xontroulis
tecnoteki
chriskazakos
chrisg
lelenia
Patroklis
alexanton
useranknown
Balourdos
HlektrikhPatata
mrodi
Βασιλης
DidosK
npalami
Gianbou
JoHn!
andreaspaper
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Σημερινη Αποφαση του Τμηματος για τον Καππο!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Go Down Print
Author Topic: Σημερινη Αποφαση του Τμηματος για τον Καππο!  (Read 16361 times)
giannhs12
Θαμώνας

be the change you wanna see !!!!

View Profile
Re: Σημερινη Αποφαση του Τμηματος για τον Καππο!
« Reply #30 on: March 23, 2012, 03:03:16 am »

Quote from: gillan on March 22, 2012, 19:35:49 pm
Το γραφω σε ξεχωριστο τοπικ γιατι το αλλο εχει βρωμισει.

Στην αρχη ημασταν λιγοι, αλλα στην πορεια μαζευτηκαμε αρκετοι. Ο κ. Μητκας ξεκινησε κανοντας μια εισαγωγη για το προβλημα και ειπε οτι προσπαθησε να δωσει λυση, αλλα ο Καππος δεν... Μας εκραξε και λιγο για τη μαζικη παρασταση στην αιθουσα. Μετα το λογο πηρε καποιος απο εμας, που μοιρασε στη συνελευση τα τελευταια θεματα του λογισμου (περιττο να πω πως κοβοντουσαν ολοι!) Το κλιμα ηταν εμφανως πολυ υπερ μας και η καθηγητες ειχαν γνωση του προβληματος. Υπηρχε πιεση χρονου λογω προγραματισμενης τηλεδιασκεψης οποτε προταθηκε να συζητηθει το θεμα σε επομενη Γ.Σ. Σε εκεινη τη φαση η κ. Καδη προτεινε, επειδη το θεμα επειγη, να εξουσιοδοτηθει ο προεδρος να κανει ολα τα απαιουμενα προκειμενου να αντικατασταθει ο Καππος απο το Λογισμο και να γινει επανεξεταση για ολους. Ο κ. Μητκας ειπε οτι το γενικο τμημα δειχνει συνεργασιμο και αυτο αποφασιστηκε εν τελει ομοφωνα. Επισης οσοι εχουν κοπει πανω απο 4 φορες συνολικα μπορουν να κανουν αιτηση ως αυριο για να εξεταστουν την αλλη βδομαδα απο τριμελη επιτροπη (Μητκας - Γιουλτζης - Καππος).

Εξω και μετα τη συνελευση μιλησαμε με τον κ. Μαργαρη. Μας ειπε οτι χτες συνεδριασε η κοσμητεια και καλεσε και τον Καππο και "επι μια ωρα του καναμε τα μουτρα κρεας". Αποφασιστηκε , κατα τον κ. Μαργαρη, να παυθει απο ΟΛΑ τα καθηκοντα του ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ο Καππος για τους επομενους εξι μηνες και μετα θα επανεξεταστει αν θα επιστρεψει!

Με βαση ολα αυτα νομιζω πως το τελος του Καππου απο τη σχολη ειναι πλεον θεμα λιγων ημερων!
γενικα σχετικα με ολη την υποθεση πιστευω οτι ορισμενοι καθηγητες βρισκουν πατημα στουσ φοιτητεσ (οι οποιοι στο  ζητημα τησ εξετασησ του λογισμου 2 για μενα εχουν δικιο αλλα οχι και στο οτι ζηταμε να φυγει ο καππος) και βγαζουν δικιεσ τους κοντρες....τεσπα μακαρι να ειμαι ψευτης και να μη συμβαινει αυτο......
παντως εγω καταλαβαινω οτι αντι να διωχνουμε τους κακους καθηγητες διωχνουμε και αυτους που (ναι οκει βαζει περιεργα πραματα στις εξετασεις) αλλα προσφερει γνωση......

ΥΓ Δε ξερω για τον Μαργαρη αν ειναι καλος καθηγητης η οχι αλλα εχω διαβασει στο forum (δε ξερω αν αληθευει το γεγονος ) πως το 2008 οποτε του ερχοταν εκανε μαθηματα στα κυκλωματα.....αλλα για τον καππο εχει να πει κιολας.....
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #31 on: March 23, 2012, 03:07:01 am »

Quote from: giannhs12 on March 23, 2012, 03:03:16 am

γενικα σχετικα με ολη την υποθεση πιστευω οτι ορισμενοι καθηγητες βρισκουν πατημα στουσ φοιτητεσ (οι οποιοι στο  ζητημα τησ εξετασησ του λογισμου 2 για μενα εχουν δικιο αλλα οχι και στο οτι ζηταμε να φυγει ο καππος) και βγαζουν δικιεσ τους κοντρες....τεσπα μακαρι να ειμαι ψευτης και να μη συμβαινει αυτο......
παντως εγω καταλαβαινω οτι αντι να διωχνουμε τους κακους καθηγητες διωχνουμε και αυτους που (ναι οκει βαζει περιεργα πραματα στις εξετασεις) αλλα προσφερει γνωση......

ΥΓ Δε ξερω για τον Μαργαρη αν ειναι καλος καθηγητης η οχι αλλα εχω διαβασει στο forum (δε ξερω αν αληθευει το γεγονος ) πως το 2008 οποτε του ερχοταν εκανε μαθηματα στα κυκλωματα.....αλλα για τον καππο εχει να πει κιολας.....

Σίγουρα βγήκαν προσωπικές κόντρες μεταξύ Κάππου και λοιπών καθηγητών...

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
KalODIa
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #32 on: March 23, 2012, 03:29:31 am »

Quote from: BabylonX on March 23, 2012, 02:16:28 am
Ποιά Πε ρε φίλε;

Δύο είναι όλα κι όλα! Για το ένα συμφωνούν σχεδόν όλοι και έχει συζητηθεί εκτενώς αν και δεν έχω άποψη.

Το δεύτερο Πε είναι γαμάτος και σαν καθηγητής και σαν άνθρωπος! Μακάρι να ήταν και άλλοι καθηγητές έτσι δηλαδή! Ελπίζω να το είπες λόγω άγνοιας αυτό το πράγμα!

Ο ένας είναι ο Πέτ και ο άλλος ο Πετ. Αυτός με τον τόνο σαφέστερα είναι πιο κοντά στους φοιτητές αλλά αμφιβάλλω για το πόσο πράγματι ενδιαφέρεται για να βελτιώσει το μάθημα. Μάλλον, βαριέται θα έλεγα.

Δεν θέλω να ισοπεδώσω το μάθημα του. Σίγουρα μαθαίνεις κάποια πράγματα. Αλλά φαίνεται ότι έχει κουραστεί και ο ίδιος. Δεν είναι ντροπή να πας διακοπές όταν δεν μπορείς να ανταποκριθείς.

Ο Mάργαρης όταν είχε κακό καιρό δεν πατούσε στο μάθημα. Μας είχε βάλει εργασίες και επειδή έβρεχε εκείνη την περίοδο δεν μπορούσαμε να τον βρούμε να τις παραδώσουμε. Και μετά όταν τελικά ήρθε δεν τις έκανε δεκτές γτ λέει έπρεπε να τους τις είχαμε δώσει. Μην ρώτατε πως ... δεν ξέρω ... ίσως να πηγαίναμε σπίτι του να του τις βάζαμε στην αλληλογραφία ...

Το να διώξουν καθηγητές το βρίσκω απολύτως θεμιτό διότι όταν κατ' εξακολούθηση διαπράττουν το ίδιο σφάλμα καταντάει κακούργημα.

Του ότι έχουν προσωπικές κόντρες ποσώς πρέπει να μας ενδιαφέρει. Όσο ενδιαφέρει το Μάργαρη άμα ο συμφοιτητής σου σου έφαγε τη γκόμενα άλλο τόσο πρέπει να σε νοιάζει για τις κόντρες τους.

Ο Κάππος προφάνως όπως αντιλαμβάνομαι έκανε σοβαρές παραδώσεις. Αλλά είναι διεστραμμένος στην αξιολόγηση. Είναι σαν να λέτε να αθωώσουμε τους παιδεραστές επειδή αγαπάνε τα παιδιά και δίνουν στην αρχή καραμέλες ...
Δυστυχώς όπως και σε εμάς έτσι και στις άλλες πολυτεχνικές υπάρχουν μερικοί καθηγητές που πράγματι κάνουν μάθημα, αλλά ταυτόχρονα είναι ανώμαλοι. Τα ψυχολογικά προβλήματα του καθενός δεν θα κληθεί να τα λύσει ο φοιτητής.
« Last Edit: March 23, 2012, 03:54:30 am by KalODIa » Logged

Eru lluvatar
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Kι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες

View Profile
« Reply #33 on: March 23, 2012, 10:50:35 am »

Quote from: KalODIa on March 23, 2012, 03:29:31 am
Τα ψυχολογικά προβλήματα του καθενός δεν θα κληθεί να τα λύσει ο φοιτητής.
Στο ψυχολογικά πρόσθεσε και οικογενειακά και έχεις την απάντηση για τον Μάργαρη το 2008 Lips Sealed
Κατά τ άλλα ο ΝΙΜ τώρα τον πήρε ο πόνος για το κόψιμο. Όταν έκοβε αβέρτα χωρίς κανένα λόγο στα κυκλώματα?(και δεν το κανε μόνο το 2008)

ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛ!
Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!
Κατάρα στο λαδέμπορα
rainmaker
Θαμώνας

View Profile
« Reply #34 on: March 23, 2012, 12:12:25 pm »

γιαννη 12 σταματα πια αυτη την πιπιλα με τον καλο καθηγητη.ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.Δεν ειναι μεταδοτικος(αποδεικνυεται απο τους βαθμους),ειναι αυθεντικα χαιρεκακος και σκατοψυχος(αποδεικνυετε απο ολα).βρισκεται ομως ο τυχερος στη μοναδικη σχολη που δεν θα φαει ΠΟΤΕ(αντε σχεδον ποτε) ασχημο ξυλο για τον τροπο που συμπεριφερεται σε ολους.
Κάρβουνο
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #35 on: March 23, 2012, 12:49:49 pm »

Γιάννη αν κατάλαβα καλά το επιχείρημα σου είναι ότι αφού μας πηδούσε ο Μάργαρης ας κάτσουμε και στον Κάππο.

Για κήνσορα τάξεων/αριστερών πεποιθήσεων απευθυνθείτε στον Μανωλάκη.
Για ορθογραφία στον Άπλυτο.

Guest    22:15:25    Viewing Κάρβουνο's profile. (11.3.11)
Ποιός με κατασκοπεύει;
Cthulu
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #36 on: March 23, 2012, 13:19:59 pm »

Ανεξάρτητα από το αν ο Κάππος είναι καλός/μεταδοτικός/χαιρέκακος/σκατόψυχος και δε ξέρω εγώ τι άλλο καθηγητής θεωρώ ότι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται το όλο θέμα από φοιτητές και καθηγητές είναι απλά απαράδεκτος.. Δηλαδή μόνο σε εμένα φαίνεται τέρμα εξευτελιστικό να γίνονται υποδείξεις στη δουλειά ενός καθηγητή με τρόπο που να "του κάνουμε τη μούρη κρέας" από συναδέλφους του που δεν ανήκουν καν στο ίδιο γνωστικό αντικείμενο?? Ή το κλίμα εκστρατείας που έχει λάβει το όλο σκηνικό? Τη στιγμή που, όσα και να καταλογίζετε δικαίως ή αδίκως στον διδάσκοντα δεν μπορείτε να αρνηθείτε ούτε τις γνώσεις του ούτε το ενδιαφέρον που δείχνει για το μάθημά του.

Και πιστεύω επίσης ότι αν ο Κάππος περνούσε με 5 όσους έγραφαν κάτω από τη βάση στα θέματά του κανείς δεν θα διαμαρτυρόταν για τη δυσκολία των θεμάτων, το επίπεδο των παραδόσεων και τη μαθηματική προσεγγιση του μαθήματος. Στο κάτω κάτω το μάθημα λέγεται Λογισμός Πολλών Μεταβλητών και Διανυσματική Ανάλυση, όχι Προπαρασκευαστικό Στάδιο για Τεχνικά Μαθήματα Ανωτερων Επιπέδων (feat Παραγωγοι και Τριδιπλα Ολοκληρωματα). Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο του μαθήματος δεν ανταποκρίνεται στους ηλεκτρολόγους, τότε θα πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμα σπουδών όχι το μάθημα (ή να ενσωματωθεί όλο το κομμάτι της Διανυσματικής Ανάλυσης στα Πεδία τι να πω..).
KalODIa
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #37 on: March 23, 2012, 13:23:53 pm »

Quote from: rainmaker on March 23, 2012, 12:12:25 pm
γιαννη 12 σταματα πια αυτη την πιπιλα με τον καλο καθηγητη.ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.Δεν ειναι μεταδοτικος(αποδεικνυεται απο τους βαθμους),ειναι αυθεντικα χαιρεκακος και σκατοψυχος(αποδεικνυετε απο ολα).βρισκεται ομως ο τυχερος στη μοναδικη σχολη που δεν θα φαει ΠΟΤΕ(αντε σχεδον ποτε) ασχημο ξυλο για τον τροπο που συμπεριφερεται σε ολους.

+1000
Σε αυτή την εποχή που ζούμε ας ξεκινήσουμε να ξεφορτωνόμαστε τους μ_λ_κ_ς. Είναι καιρός να ξυπνήσουμε. Καθημερινά οικογένειες αντιμετωπίζουν την ανέχεια και εμείς θα ασχολούμαστε με τον Κάππο;

Βία δεν χρειάζεται. Χρειάζεται να τον στείλουν σπίτι του. Να δει πως είναι να μην έχεις δουλειά. Αυτό δηλαδή που θα αντιμετωπίσουν όλοι που τελειώνουν τη σχολή. Μπας και καταλάβει ποιές είναι οι προτεραιότητες στη ζωή.

Δεν λέω να μην διδάσκονται μαθηματικά. Αλλά αυτή η διαστροφή που έχει πρέπει κάποτε να σταματήσει να την βγάζει στους φοιτητές.

mxkrtg13
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #38 on: March 23, 2012, 14:07:35 pm »

Ωραία..Σκέφτηκες κανείς να διώξει και τους μ_λ_κ_ς φοιτητές, τρολς που το φόρουμ νομίζουν ότι είναι προέκταση του πουλιού τους;

Γαμήσατε το ένα θέμα, μην γαμήσετε και το δεύτερο... Ο τίτλος και η θεματολογία είναι καθαρή..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Τι πρέπει να αλλάξει στην σχολή...Σωστά καλά και άγια όσα λέτε, αλλά το Thmmy.gr δεν είναι το προεκλογικό σας γραφείο. Προφανώς και σε ένα φόρουμ όλοι έχουν δικαίωμα γνώμης αλλά εκτός από το να μιλάς πρέπει και να διαβάζεις αλλά και να σέβεσαι το θέμα της συζήτησης.

Για το συγκεκριμένο θέμα:

1) Πάτε μέσα στην κ.Σούλα (ή απ'έξω)
2) Σας εκτυπώνει ένα Cartex
3)Πάτε στην υπεύθυνη στο γραμματεία παραδίπλα από την κ.Σούλα
4)Μετράει τις φορές που δώσατε Λογισμό 2
5)Εφόσον έχετε κοπεί περισσότερες από 4 φορές (εκτός από 0, όλοι οι βαθμοί είναι το ίδιο, είτε κοπήκατε με 4 είτε με 1. Τα 0 δεν πιάνονται σαν "κόπηκα" )
6)Καταθέτε την αίτηση εξέτασης από την 3μελή επιτροπή, μάλλον την Πέμπτη (αν έμαθα σωστά).
7)Σεβαστείτε τους ανθρώπους και αν δεν έχετε κοπεί 4 και πάνω φορές απλά μην πάτε..Το έλλα μωρέ κόπηκα 3 ας δώσω, ή ας κάνουμε κάτι δεν θα οδηγήσουν πουθενά.
8)Λογικά λόγω 25ης η Γραμματεία θα γιορτάσει οπότε τρέξτε ΤΩΡΑ για να προλάβετε όλο το απαραίτητο προσωπικό εκεί. (αν πάτε από βδομάδα δεν ξέρω αν θα έχετε το δικαίωμα, αλλά υποθέτω ότι θα μπορείτε. ΓΙα καλό και για κακό ένα τηλέφωνο στην Γραμματεάι δεν βλάπτει).

Καλή συνέχεια σε όσους θέλουν να συνεχίσουν να γαμάν το θέμα με αερολογίες και ιντερνετικούς λόγους. Ευχαρίστως να με σχολιάσετε αρνητικά, το ξέρω δεν θα αντισταθούν κάποιοι, αλλά βρίστε με σε π.μ. όχι εδώ, όχι σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Φοιτητής με σεβασμό στους συμφοιτητές τους (ειδικά σε αυτούς που μένουν μακριά και δεν μπορούν να ενημερωθούν)

Ευχαριστώ πολύ,αλλά ξεχνάς μερικά.Το φαί μου το χαρτί μου την TV μου το ψυγείο μου την καφετιέρα μου το PC μου το κρεβάτι μου την ντουλάπα μου την παρέα μου την γυναίκα μου τη δουλειά μου την οικογένεια μου το χόμπυ μου κ αντε γαμήσου εσύ κ το σπρέυ σου.
Fosa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #39 on: March 23, 2012, 14:18:31 pm »

Εγώ πήγα και έγραψα σε μια κόλλα χαρτί να κάνω επανεξέταση στο λογισμό 2 επειδή κόπηκα πάνω από 3 φορές. Έτσι μου πε τουλάχιστον να γράψω μια κοπέλα μέσα στην γραμματεία. Την Πέμπτη θα ναι η εξέταση δηλαδή?
cyb3rb0ss
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

0 ΜΗΔΕΝ ZERO NULL CERO

View Profile
« Reply #40 on: March 23, 2012, 14:24:49 pm »

Quote from: Fosa on March 23, 2012, 14:18:31 pm
Εγώ πήγα και έγραψα σε μια κόλλα χαρτί να κάνω επανεξέταση στο λογισμό 2 επειδή κόπηκα πάνω από 3 φορές. Έτσι μου πε τουλάχιστον να γράψω μια κοπέλα μέσα στην γραμματεία. Την Πέμπτη θα ναι η εξέταση δηλαδή?

Πρέπει 4 ή 4+.
Με 3 οχι.

Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. ~Albert Einstein

Never argue with stupid people,
the will drag you down to their level
and then beat you with experience.
~Mark Twain

Απλά 0! Fuck Yeah!

LinkedIn
Fosa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #41 on: March 23, 2012, 14:41:11 pm »

Εγώ 4 φορές έχω κοπεί αλλά αυτή μου πε να γράψω πάνω απο 3. Ελπίζω να το δεχτούν....
KalODIa
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #42 on: March 23, 2012, 14:42:07 pm »

Quote from: cyb3rb0ss on March 23, 2012, 14:24:49 pm
Quote from: Fosa on March 23, 2012, 14:18:31 pm

Πρέπει 4 ή 4+.
Με 3 οχι.

Συνήθως όταν λέμε πάνω από 3φορές εννοούμε

3< χ  (όπου χ το πόσες φορές κόπηκε)
Οπότε σύμφωνα με αυτά που πόσταραν οι παραπάνω ο φίλος/η είναι οκ.

υγ εκτός εάν βέβαια διορθώσει την αίτηση σου ο Κάππος  Cheesy Grin
« Last Edit: March 23, 2012, 14:44:48 pm by KalODIa » Logged

gillan
Guest
« Reply #43 on: March 23, 2012, 15:13:14 pm »

Απο σημερινη παρεμβαση του Somehow στην Electroauth:

Αγαπητέ Αντώνη,
Πιό αρμόδιο είναι το Τμήμα σου, και προφανώς αυτό γνωρίζει καλύτερα τί προϋποθέσεις υπάρχουν. Γιατί δεν τους ρωτάς;

Πάντως, αφού ζήτησες τη γνώμη μου, να τί καταλαβαίνω εγώ απ' όλα αυτά:
Η επανεξέταση την ερχόμενη βδομάδα είναι μόνο για όσους έχουν δώσει τουλάχιστον 4 φορές το μάθημα ανεπιτυχώς (και ίσως έχουν πάρει ένα μίνιμουμ βαθμό, δε γνωρίζω τί εφαρμόζεται στο ΤΗΜΜΥ, σε άλλα τμήματα δεν σου επιτρέπουν με 1 και 0). Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί από το Τμήμα σου (πιθανόν προς το τέλος της εβδομάδας).

Εμείς ως Γενικό είναι πολύ πιθανόν να προσφέρουμε έξτρα εξέταση εκτός της κανονικής του Ιουνίου για τους μεγαλυτέρων ετών (δεν οριστικοποίθηκε κάτι ακόμα νομίζω). Αυτό για να δώσουμε ευκαιρία σε όσους διαμαρτυρήθηκαν με τόσο άπρεπο τρόπο πριν λίγες μέρες (η εξέταση θα γίνει από κάποια επιτροπή του Γενικού και όχι αποκλειστικά από τους διδάσκοντες, τον κ. Ατρέα και μένα, όπως η άλλη).

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Μάκης Κάππος

Δυο διευκρινησεις:

1) Και στην αλλη εξεταση που λεει δε θα εξετασει αυτος οπως θα θελε, αλλα αυτος μαζι με τον κ. Μητκα και τον κ. Γιουλτζη. Μην κωλοσετε...

2) Τωρα το παιζει καλουλης που παιζεται η θεση του, αλλα τις προαλλες στην αιθουσα απεκλεισε κατηγορηματικοτατα το ενδεχομενο επανεξετασης και απειλησε τουλαχιστον δυο συμμετεχοντες, που δηθεν θα βοηθησει τωρα, με .....πειθαρχικα!!!!!! Cheesy

Ασχετο edit: Ο Μαργαρης το 2008 ειχε ΣΟΒΑΡΑ οικογενειακα προβληματα, μην τον κραζετε για τοτε, ειναι αδικο....
« Last Edit: March 23, 2012, 15:24:25 pm by gillan » Logged
Airmak_gr
Θαμώνας

Den eimaste kala!!!!!!

View Profile
« Reply #44 on: March 23, 2012, 15:29:56 pm »

Quote from: Cthulu on March 23, 2012, 13:19:59 pm
Ανεξάρτητα από το αν ο Κάππος είναι καλός/μεταδοτικός/χαιρέκακος/σκατόψυχος και δε ξέρω εγώ τι άλλο καθηγητής θεωρώ ότι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται το όλο θέμα από φοιτητές και καθηγητές είναι απλά απαράδεκτος.. Δηλαδή μόνο σε εμένα φαίνεται τέρμα εξευτελιστικό να γίνονται υποδείξεις στη δουλειά ενός καθηγητή με τρόπο που να "του κάνουμε τη μούρη κρέας" από συναδέλφους του που δεν ανήκουν καν στο ίδιο γνωστικό αντικείμενο?? Ή το κλίμα εκστρατείας που έχει λάβει το όλο σκηνικό? Τη στιγμή που, όσα και να καταλογίζετε δικαίως ή αδίκως στον διδάσκοντα δεν μπορείτε να αρνηθείτε ούτε τις γνώσεις του ούτε το ενδιαφέρον που δείχνει για το μάθημά του.

Και πιστεύω επίσης ότι αν ο Κάππος περνούσε με 5 όσους έγραφαν κάτω από τη βάση στα θέματά του κανείς δεν θα διαμαρτυρόταν για τη δυσκολία των θεμάτων, το επίπεδο των παραδόσεων και τη μαθηματική προσεγγιση του μαθήματος. Στο κάτω κάτω το μάθημα λέγεται Λογισμός Πολλών Μεταβλητών και Διανυσματική Ανάλυση, όχι Προπαρασκευαστικό Στάδιο για Τεχνικά Μαθήματα Ανωτερων Επιπέδων (feat Παραγωγοι και Τριδιπλα Ολοκληρωματα). Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο του μαθήματος δεν ανταποκρίνεται στους ηλεκτρολόγους, τότε θα πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμα σπουδών όχι το μάθημα (ή να ενσωματωθεί όλο το κομμάτι της Διανυσματικής Ανάλυσης στα Πεδία τι να πω..).

εχεις καταλαβει σε ποια σχολη εισαι???ελπιζω πως ναι...ποιος ο λογος να κοβομαι 6η φορα και 4 φορες με 4 οταν πολυ απλα ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ μεσα απο το μπλε βιβλιο???επειδη μου βαζει να βρω ενα rot και ενα div και μετα μου βαζει διαστημοπλοια και υδρογειους???δεν ζηταω ουτε να φυγει ουτε να περναει τους παντες με 5....ζηταω να βαζει κανα 2 πραγματακια μεσα απο το μπλε βιβλιο....τοσο υπερβολη ειναι??και ο κανακης βαζει τρελλα καποιες φορες στο πορτοκαλι αλλα ενα 3-3.5 το πιανεις παντα αμα εισαι καλα διαβασμενος....ας κανει το ιδιο και ο καππος να  μπορεις  να πιασεις κανα 2.5-3 αμα εισαι καλα διαβασμενος στα gauss stokes green επικαμπυλια και λοιπα.....οχι να μου πεταει δυναμικα με μορφη που δεν καταλαβαινουν ουτε μαθηματικοι...μεχρι και την απεικονιση των διανυσματων την εχει διαφοροποιησει μονο και μονο για να μπερδεψει ατομα...και ναι ειμαι παλιος δεν εχω χρονο να ΞΑΝΑπαρακολουθησω καππο για να καταλαβω τι ειναι το γ και το καθε τι συμβολο που εχει αυτος ορεξη να πεταξει....λιγο πιο φυσιολογικα θεματα αυτο ζηταμε....εχω σιχαθει να διαβαζω 1500 σελιδες υλη
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Go Up Print
Jump to: