• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:58:30 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:58:30 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 108
Total: 175
johnk
Fotis
aalmpanb
xhesikameni
mkoutsouk
3rdDegreeBurn
dimitrisblioumis
jim_sklab
ioannisfa
Angelagfb
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
serafeim
VeGGoS
thegreekbaron
tzortzis
EvanTsir
tasakis
airam
giani10
ntinara
JoHn!
George_RT
pordozoumis
kakousios
manos_diakakis
vasilikitsatsi
Rizotto
theodoradr
PurpleWitch
fischer03
Tsikalis
Εύα
Tsomp
freskoulhs
Reidemption
nikos123321
EiriniGeo
kzmekos
immo
mixkats
fafafa
Athinaaz
ekyriakos
Giannis_Kako
Mr Z
tasos gourd
elias_farhood
Geoth
Zaxarenia
mimaki
Tasaras
Maria Golia
pdiamantis
kpapama
george14
A-TheITGuy
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη του Σ.Φ.!!!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 20 Go Down Print
Author Topic: Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη του Σ.Φ.!!!!!!  (Read 44364 times)
L
WebSlave
Καταστραμμένος

Bad faith

View Profile
Re: Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη του Σ.Φ.!!!!!!
« Reply #105 on: March 21, 2012, 02:04:25 am »

Quote from: aris_silvo on March 21, 2012, 01:48:53 am

+1

It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness, it was the epoch of belief, it was the epoch of incredulity, it was the season of Light, it was the season of Darkness, it was the spring of hope, it was the winter of despair, we had everything before us, we had nothing before us.

Lampros
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #106 on: March 21, 2012, 02:05:45 am »

Quote from: c0ndemn3d on March 21, 2012, 01:57:10 am
Σίγουρα όλοι συμφωνούν με σένα και απλώς εγώ είμαι ο Κάππος;

Ναι

potatoes gonna potate..
Tracy_McGrady
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #107 on: March 21, 2012, 02:07:19 am »

Quote from: aris_silvo on March 21, 2012, 01:48:53 am
Έδωσα και εγώ εφαρμοσμένα και απλά πρέπει να είσαι πολύ καλα διαβασμένος για τα θέματα του Κανάκη...και γράφοντας καταλαβαίνεις αν όντως έχεις διαβάσει καλα το μάθημα!!!
ΚΗΜΜΥ
Επιβεβαρυμένος

Κ από το Καμμένος...

View Profile
« Reply #108 on: March 21, 2012, 02:08:26 am »

αντε που μου γινατε ολοι σαν πρωην μελος του μηνα Wink

asmd
Guest
« Reply #109 on: March 21, 2012, 02:08:52 am »

Και 'γω είμαι Κάππος.. με όλη αυτήν την κουβέντα.

Προτείνω με την σειρά μου θέσπιση κανονισμού από το τμήμα που θα αφορά την αποπομπή κάθε καθηγητή, ο οποίος θεωρείται ότι είναι στον κόσμο του και βάζει δύκολα θέματα.. χωρίς βέβαια να χρειάζεται να πατάει ο φοιτητής στο μάθημα.

Επίσης προτείνω να καταργηθούν τα μαθήματα και να αντικατασταθεί το εξάμηνο από τρεις εξεταστικές και να περνάμε με κανόνα πλειοψηφίας και φυσικά να κρατιέται ο ψηλότερος βαθμός από τις 2 ή 3 επιτυχημένες εξετάσεις.

Επίσης επειδή νιώθω ότι έχω ρέντα.. σκέφτομαι να κατέβω υποψήφιος στις επόμενες φοιτητικές εκλογές με παρόμοια αιτήματα.. εάν με ψηφίσουν 100-150 άτομα θα έχω και 2-3 έδρες.

Το σχήμα θα λέγεται ΑΠΟΠΟΜΠΗ.-
BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #110 on: March 21, 2012, 02:10:03 am »

Καμία σχέση Κανάκης με Κάππο. Ο Κανάκης λένε πολλά παιδιά ότι δεν είναι από τους καλύτερους ανθρώπους, δε συνεννοείσαι, αντιδράει σα να μισεί όλους τους φοιτητές, το μάθημά του είναι απαράδεκτο (όλα αυτά τα έχω ακούσει, δε μπορώ να εκφέρω γνώμη) ΑΛΛΑ κουτσά στραβά κάποια στιγμή περνάς. Σε πολλά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Το θέμα είναι ότι μπορείς να τα ανεχτείς αφού κάποια στιγμή όπως είπα περνάς. Και αυτό είναι που έχει σημασία στην τελική.

Με τον Κάππο δεν είναι έτσι τα πράγματα. Έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τα πρώτα κρούσματα φοιτητών που καταστρέφονται από την τακτική του. Δε μπορεί να έχεις περάσει Πεδία και ένα σωρό άλλα κουλά που εφαρμόζουν λογισμό 2, να το χρωστάς μόνο του, να πιάνεις 3,5-5 στο κομμάτι του Κανάκη και να σε κόβει ο Κάππος στο 1,5 που απαιτείται σαν εσωτερική ρήτρα, να τον παρακαλάς να σου δώσει τη γαμημένη τη 1μιση μονάδα για να πάρεις πτυχίο και να σε ειρωνεύεται κι από πάνω.

Οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν έχουν μίσος (και εγώ μαζί γιατί έχω κοπεί λιγότερες φορές από άλλους) αλλά σίγουρα αναγνωρίζουμε το πρόβλημα. Κάποιοι όμως -και αυτοί όλο και αυξάνονται- έχουν αρχίσει να υφίστανται τις συνέπειες τις δυσκαμψίας του και αυτών τα νεύρα έχουν αρχίσει φυσικά να κλονίζονται.

Quote from: narouto on March 21, 2012, 01:47:06 am
Αναρωτιέμαι ειλικρινά ποίος από εσάς εφάρμοσε αυτά που μας είχε πει ο κύριος  Κάππος στο μάθημα και κόπηκε.Ποίος πήγαινε τακτικά στις παρακολουθήσεις και κόπηκε????????...Ποίος διάβαζε μεθοδικά και κόπηκε?????

Πες μου εσύ σε πιο άλλο μάθημα πρέπει να εφαρμόσεις σε τέτοιο βαθμό τα βίτσια ενός καθηγητή και να πηγαίνεις στις παρακολουθήσεις για να περάσεις. ΔΕΝ έχει υποχρεωτικές παρακολουθήσεις το μάθημα. Δεν έχει δικαίωμα ο καθηγητής να τις καθιστά υποχρεωτικές έμμεσα ή άμεσα. Και μόνο η δήλωσή του ότι ευθύνη έχει μόνο απέναντι σε αυτούς που παρακολουθούν είναι pure complex. Στο κάτω κάτω αυτός που δε θέλει/μπορεί να εμβαθύνει δικαιούται μια γαμημένη βάση όπως και σε όλα τα μαθήματα της σχολής. Αν εγώ θέλω να πάρω πτυχίο με 5 δε θα ζητήσω από σένα ή τον Κάππο την άδεια.

Πέρα από τα παραπάνω, εγώ προσωπικά ξέρω τουλάχιστον 10 άτομα που παρά το ότι ανέχτηκαν τα βίτσια του (πήγαιναν τακτικά και διάβαζαν επιμελώς) κόπηκαν αρκετές φορές και οι περισσότεροι από αυτούς το χρωστάνε ακόμη.
« Last Edit: March 21, 2012, 02:21:45 am by BabylonX » Logged

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
Re: Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!!! Μεγαλη νικη τ&#
« Reply #111 on: March 21, 2012, 02:18:56 am »

Quote from: asmd on March 21, 2012, 02:08:52 am
Επίσης επειδή νιώθω ότι έχω ρέντα.. σκέφτομαι να κατέβω υποψήφιος στις επόμενες φοιτητικές εκλογές με παρόμοια αιτήματα.. εάν με ψηφίσουν 100-150 άτομα θα έχω και 2-3 έδρες.

Αντε και κατεβα ρε μαλ συναδελφε να μαθουμε το ονομα σου, πρηχτη. Αντε γιατι σας χορτασαμε ανωνυμα πισω απο τα πληκτρολογια....

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #112 on: March 21, 2012, 02:20:55 am »

Quote from: Αιμιλία η χνουδωτή χελώνα on March 21, 2012, 02:18:56 am

Αντε και κατεβα ρε μαλ συναδελφε να μαθουμε το ονομα σου, πρηχτη. Αντε γιατι σας χορτασαμε ανωνυμα πισω απο τα πληκτρολογια....

ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ! ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΙΑΣ ΧΕΛΩΝΑΣ
Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #113 on: March 21, 2012, 02:21:04 am »

Ενταξει Αιμιλια θα βαλουμε τη Scotland Yard να το κοιταξει.
narouto
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #114 on: March 21, 2012, 02:23:02 am »

Κοίτα και εγώ δεν διαφωνώ ότι βάζει απαιτητικά θέματα όμως το να μιλάς με εμπάθεια για έναν άνθρωπο που είναι συνεργάσιμος και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους φοιτητές του είναι το λιγότερο αχαριστία και αγένεια...και by the way ξέρω άτομα που χωρίς παρακολουθήσεις πέρασαν τον λογισμό 2,φυσικά με πολύ διάβασμα....Τώρα αν είναι το πολύ διάβασμα που σε ενοχλεί λυπάμαι αλλά δεν θεωρώ ότι είναι σοβαρός λόγος για να προτείνεις να χάσει ένας άνθρωπος τη δουλεία του....
asmd
Guest
« Reply #115 on: March 21, 2012, 02:23:37 am »

μα με ξέρεις.

απλά πρέπει να μάθετε να διαβάζετε πιο προσεκτικά.

όλοι χορτάσαμε τους ανώνυμους πίσω από τα πληκτρολόγια.. και αν τρώγεσαι θα σου γράψω και επώνυμα..
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #116 on: March 21, 2012, 02:26:30 am »

Quote from: asmd on March 21, 2012, 02:23:37 am

μα με ξέρεις.

απλά πρέπει να μάθετε να διαβάζετε πιο προσεκτικά.

όλοι χορτάσαμε τους ανώνυμους πίσω από τα πληκτρολόγια.. και αν τρώγεσαι θα σου γράψω και επώνυμα..
αρα να υποθεσω οτι ειρωνευοσουν καποιον μεμονωμενο απο πανω και οχι ολη την σημερινη κινηση.

edit : το πρηχτη δε το ειπα για τα προηγουμενα ποστ που ηταν και νορμαλ, για αυτο που quotαρα και μονο το ειπα, γιατι το τραβαει χωρις λογο.
« Last Edit: March 21, 2012, 02:31:16 am by Αιμιλία η χνουδωτή χελώνα » Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #117 on: March 21, 2012, 02:30:33 am »

Quote from: narouto on March 21, 2012, 02:23:02 am
Κοίτα και εγώ δεν διαφωνώ ότι βάζει απαιτητικά θέματα όμως το να μιλάς με εμπάθεια για έναν άνθρωπο που είναι συνεργάσιμος και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους φοιτητές του είναι το λιγότερο αχαριστία και αγένεια...και by the way ξέρω άτομα που χωρίς παρακολουθήσεις πέρασαν τον λογισμό 2,φυσικά με πολύ διάβασμα....Τώρα αν είναι το πολύ διάβασμα που σε ενοχλεί λυπάμαι αλλά δεν θεωρώ ότι είναι σοβαρός λόγος για να προτείνεις να χάσει ένας άνθρωπος τη δουλεία του....

Προσωπικά δε θέλω να χάσει κανένας άνθρωπος τη δουλειά του. Μπορεί να είναι καταπληκτικός επιστήμονας και η συνεισφορά του σε κάποιο άλλο τομέα να είναι ανεκτίμητη. Στο κομμάτι διδασκαλία όμως θεωρώ ότι έχει αποτύχει. Και πρέπει να βρεθεί μία λύση. Η λύση όμως θα ξεκινούσε από την αναγνώριση του προβλήματος από την πλευρά του. Δεν διατίθεται να το κάνει. Προσπαθούμε χρόνια να συνεννοηθούμε μαζί του και δε βρίσκουμε ανταπόκριση. Αυτός ρωτάει "που είναι το πρόβλημα" όταν από τη στιγμή που ανέλαβε το μάθημα του Λογισμού 2 έχουν μαζευτεί να το χρωστάνε 70% των φοιτητών.

Αυτό δείχνει ότι δεν απαιτεί απλά καλό διάβασμα άλλα ότι τα θέματά του μοιάζουν περισσότερο σε πολύ αυστηρά IQ τεστ. Ξέρεις τι απαιτεί καλό διάβασμα; Το Πεδίο 1. Κανένας δε παραπονιέται. Όλοι αναγνωρίζουμε τη δυσκολία και το παλεύουμε. Δεν υπάρχει καμία ομοιότητα ανάμεσα σε Πεδίο 1 και σε Λογισμό 2.

Δεδομένων των παραπάνω, κι επειδή όπως είπα ήδη κάποια άτομα έχουν αρχίσει να υφίστανται τις συνέπειες της ακαμψίας του, έχεις εσύ να προτείνεις κάποια λύση; Δυστυχώς γι' αυτόν οι φοιτητές με τα όργανά τους αποφάσισαν ότι πρέπει να απομακρυνθεί και αυτό θα διεκδικίσουν. Δεν είναι προσωπικό το πρόβλημα, δε ξυπνήσαμε όλοι ένα πρωί και μας φταίει κάποιος που τον λένε Κάππο. Πρέπει να το καταλάβετε μερικοί αυτό.
« Last Edit: March 21, 2012, 02:34:46 am by BabylonX » Logged

asmd
Guest
« Reply #118 on: March 21, 2012, 02:33:35 am »

@χνουδωτή χελώνα

δεν μου αρέσει να ειρωνεύομαι..

απλά είπα την γνώμη μου

δεν πιστεύω ότι ο Κάππος είναι το πρόβλημα.. δεν θέλω να περιγράψω ξανά ποιο είναι κατά την γνώμη μου το πρόβλημα - είναι αργά.

επίσης πιστεύω ότι όσο περίεργος και απαιτητικός είναι ένας καθηγητής δεν πρέπει να διαμορφώσεις αίτημα να χάσει την δουλειά του - είναι ακραίο.

πιστεύω πως υπάρχουν πιο λογικά αιτήματα - τα οποία καλό θα ήταν να υποβάλλονται κατά την διάρκεια του εξαμήνου και όχι πάντα μετά το τέλος μιας εξεταστικής.. γιατί τότε υπάρχει υπόνοια υποκρισίας

πιστεύω πως καταλαβαίνεις τι θέλω να πω

Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #119 on: March 21, 2012, 02:34:41 am »

Quote from: narouto on March 21, 2012, 02:32:01 am

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=apPULC3cmuw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=apPULC3cmuw</a>
Αντε στο κρεβατι σου ρε παιδι! Γαλατακι τσισακια και ΥΠΝΟ! Cheesy
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 20 Go Up Print
Jump to: