• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 08:19:50 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 08:19:50 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Mr Watson
[Today at 03:15:54]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426706
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 38
Guests: 118
Total: 156
nikolakys
jimalexoud
smoul
andreassifo
tsakalokagkouras
papoutsas
mariajuana
Aria10
Anton Pozov
Mr Z
aalmpanb
Saint_GR
Yamal
tzortzis
TMNF pro
George_RT
evitzv
gkatala
Βασιλης
georkala
GiorgosSarak
stavrosk
acolak
apol
thathas12
summersunshine
apob
mixkats
mariaxalk
johnny_ece
petralexiou
kkalamar
andreas2000
parvanitid
dimitrisif
koutalios
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικές Δραστηριότητες Μελών Thmmy.gr > Ομάδες της THMMY Super League (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Fan club "Αδιάφθοροι"
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 26 Go Down Print
Author Topic: Fan club "Αδιάφθοροι"  (Read 38970 times)
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
Απ: Fan club "Αδιάφθοροι"
« Reply #285 on: September 21, 2006, 15:50:58 pm »

Ωχ,ωχ, μην τα λες έτσι Netbuster και θα μας κατηγορήσουν για οιδιπόδεια συμπλέγματα! Cheesy

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #286 on: September 21, 2006, 15:56:34 pm »

Ομάδα μου, πιστεύω ότι οι ανάγκες της Λιγκας απαιτούν τη δημιουργία μιας καινούργιας ομάδας.
Και τούτο διότι υπάρχουν 5 ομάδες αν δεν κάνω λάθος με ήδη 10 παίκτες στο δυναμικό τους και κάμποσοι φερέλπιδες νέοι που θέλουν να μπουν στη Λιγκα αλλά δεν ξέρουν από που  Cheesy

Προτείνω να αναλάβουμε εμείς αρχικά την ίδρυση της ομάδας, με σεβασμό φυσικά στον ιστορικό μας σύλλογο, (αλλά, μεταξύ μας, έχοντας ως απώτερο στόχο να προωθηθούμε καλύτερα στη Λιγκα! Βλέπε τα κόλπα των ομάδων στη Formula 1, χεχεχ!).

Μπορούμε να ονοματίσουμε την νέα ομάδα με το όνομα που θα περισσέψει από αυτήν τη συζήτηση, δηλαδή το α-ΤΗΜΜΥ...
Και θεωρώ ότι συνεχίζουμε ως "Οι Αδιάφ(θ)οροι FC", καθώς σήμερα μίλησα με Aurelius και τα αδερφάκια δηλώνουν ότι θέλουν να τιμήσουν την ιστορία της ομάδας μας και δεν επιθυμούν να μετονομαστούν!
Smiley

poso sas bariemai!
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Fan club "Αδιάφθοροι"
« Reply #287 on: September 21, 2006, 16:26:57 pm »

Aς διατηρηθει λοιπον η δομη της παλιας ομαδας και οι καινουριοι ας φτιαξουν καινουρια ομαδα μονοι τους...

@ΜιςςΕλεκ
Γενικο ηταν αυτο που ειπα, μην το παιρνεις πανω σου,

edit || Θελω να με εχεις και γκομενο και γιοοοοοοοο
          συμπλεγμα Οιδιποδειοοοοο
« Last Edit: September 21, 2006, 16:32:30 pm by NetBuster » Logged
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #288 on: September 21, 2006, 16:33:14 pm »

Φυσικά και θα το πάρω πάνω μου Tongue

poso sas bariemai!
NetBuster

View Profile
« Reply #289 on: September 21, 2006, 16:34:00 pm »

Quote from: miss_elec on September 21, 2006, 16:33:14 pm

Φυσικά και θα το πάρω πάνω μου Tongue
moon
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #290 on: September 21, 2006, 16:37:30 pm »

Τι, θέλεις να σου φέρουμε κι εσένα κανεναν γκόμενο?!? Grin Grin

εδιτ: το ξέρω, είμαι αισχρή και κατάπτυστη

poso sas bariemai!
Junior

View Profile
« Reply #291 on: September 21, 2006, 18:45:06 pm »

Δηλαδή συζητάμε τώρα να σπάσουμε σε δύο ομάδες και ο καθένας να διαλέξει ανάλογα με το όνομα που του αρέσει περισσότερο;

Βασικά εμάς δε μας νοιάζει τι θα γίνει με το μεγάλο αριθμό παικτών στη λίγκα, ας κάνουν καινούριες ομάδες. Εμείς είμαστε 7 και συζητάμε να γίνουμε 8 (+ τη miss_elec που μπορεί να παίξει σε μερικούς αγώνες, αλλά όχι αν είμαστε παρόντες όλοι), δηλαδή είμαστε μέσα στα όρια.

Τώρα για το όνομα, νομίζω το πιο δημοκρατικό είναι να ψηφίσουμε για την αλλαγή του ή όχι, αλλά όλοι να δεχτούμε το αποτέλεσμα και να μην πούμε μετά ότι φεύγουμε από την ομάδα λόγω αλλαγής ονόματος. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να διασπώμαστε για τέτοια ζητήματα! Εγώ είμαι πρόθυμος να κάνω οποιαδήποτε οπισθοχώρηση για να διατηρηθεί η ενότητα της ομάδας.

Συμφωνείτε να ψηφίσουμε για την αλλαγή ή όχι του ονόματος και να σεβαστούμε την πλειοψηφία;
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #292 on: September 21, 2006, 18:51:59 pm »

Όχι βρε, δεν μίλησα για διάσπαση!! Η σύνθεση της ομάδας είναι αυτή που είναι.
Ας ψηφίσουμε τι θέλουμε για όνομα, αν και μετρώντας τα εχουμε ήδη 4 δηλωμένες ψήφους υπέρ των Αδιαφ(θ)όρων. (Netbuster, aurelius bros and mine)

Περί νέας ομάδας της Λίγκας, το ρίχνω στο τραπέζι στο δικό μας τόπικ για να μην φτιάχνω καινούργιο. Νομίζω ότι οι πλεονάζοντες των άλλων ομάδων πρέπει να φτιάξουν καινούργια ομάδα γιατί αυτό το πράγμα με τους 10 παίκτες ανα ομάδα δεν είναι καλό.

Last but not least, να δηλώσω ότι η ομάδα στην οποία ανήκω θέλω να λέγεται Οι Αδιάφ(θ)οροι Wink

poso sas bariemai!
Junior

View Profile
« Reply #293 on: September 21, 2006, 19:48:30 pm »

O Νετμπάστερ είπε ότι δε θέλει την αλλαγή του ονόματος για να μην κάνουμε καινούρια μπλουζάκια. Θα κάνουμε όμως καινούρια μπλουζάκια; Εγώ δεν το σκεφτόμουν έτσι. Ας μην κάνουμε μπλουζάκια. Άσε που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν όλοι μπλουζάκια αδιάφθορων. Έχω την εντύπωση ότι ο Prince δεν είχε κάνει. Και επίσης ούτε o Duo έχει ούτε οποιοσδήποτε καινούριος μπει στην ομάδα.

Ο Prince είπε καθαρά ότι δε θέλει αλλαγή του ονόματος;
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #294 on: September 21, 2006, 22:53:04 pm »

Ο Prince έχει κάνει μπλουζάκι...μαζί τα πήραμε όλοι, θυμάσαι?
Δεν ρώτησα τον ίδιο τον Prince και φαντάζομαι έχει πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί από το τι όνομα θα έχει η ομάδα με την οποια παίζει μπάλα!!

Σήμερα πέτυχα τυχαία τον Aurelius στο δρόμο(μάλιστα φορούσε το μπλουζάκι της ομάδας...)
Του είπα περί μετονομασίας και χαρακτηριστικά μου απάντησε με το γνωστό χαλαρό ύφος του -μα γιατί να αλλάξουμε? Μια χαρά είναι έτσι. Το τιμημένο όνομα να αλλάξουμε, τώρα που γίναμε και πρωταθλητές?

Βασικά, δεν μπορώ να καταλάβω την ανάγκη να αφήσουμε ένα ομολογουμένως καλό όνομα και την πετυχημένη ιδέα για τα μπλουζάκια (που τώρα οι υπόλοιπες ομάδες θέλουν να αντιγράψουν!)

Ρε γμτ, πουλάτε έτσι τον ιστορικό μας σύλλογο? Τα στοιχεία που διακρίνουν την ομάδα που ο κόσμος αγάπησε?? Μέχρι και σηματάκι με αρκουδάκι σας κάναμε, τι άλλο θέλετε πια?? Cheesy

Ότι θέλει ο λαός. Εγώ πάντως αΤΗΜΜΥ και με μαύρο μπλουζάκι δεν θα γίνω.

YΣ. Μη σας δω να κυκλοφορείτε με το μπλουζάκι των Αδιάφ(θ)ορων στο δρομο....

poso sas bariemai!
NetBuster

View Profile
« Reply #295 on: September 21, 2006, 22:54:53 pm »

Εγω δεν ειπα να σπασουμε....Ειπα οτι οι νεοι παικτες που κανουν τις ομαδες δεκαμελεις και βαλε θα μπορουσαν να φτιαξουν μια καινουρια ομαδα...
Junior

View Profile
« Reply #296 on: September 22, 2006, 00:58:55 am »

Quote from: miss_elec on September 21, 2006, 22:53:04 pm
Ο Prince έχει κάνει μπλουζάκι...μαζί τα πήραμε όλοι, θυμάσαι?
Δεν ρώτησα τον ίδιο τον Prince και φαντάζομαι έχει πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί από το τι όνομα θα έχει η ομάδα με την οποια παίζει μπάλα!!

Σήμερα πέτυχα τυχαία τον Aurelius στο δρόμο(μάλιστα φορούσε το μπλουζάκι της ομάδας...)
Του είπα περί μετονομασίας και χαρακτηριστικά μου απάντησε με το γνωστό χαλαρό ύφος του -μα γιατί να αλλάξουμε? Μια χαρά είναι έτσι. Το τιμημένο όνομα να αλλάξουμε, τώρα που γίναμε και πρωταθλητές?

Αν το έπαιρνα σοβαρά όλο το σκηνικό με την ονομασία, θα έπρεπε να θυμώσω. Είπες ότι ο Prince είναι υπέρ του να μην αλλάξουμε όνομα, χωρίς να έχεις την παραμικρή ιδέα για το τι λέει ο Prince.

Ευτυχώς όμως εμένα δε με νοιάζει και πολύ το όνομα. Με νοιάζει όμως να μην κάνει ένα άτομο ό,τι θέλει στην ομάδα.

Αφού δεν το θεωρείς σοβαρό πρόβλημα το όνομα της ομάδας (και όντως δεν είναι) γιατί έχεις τόσο μεγάλο κόλλημα με το να λεγόμαστε αδιάφθοροι και αν αλλάξουμε όνομα θα φύγεις;
arkas

...

View Profile
« Reply #297 on: September 22, 2006, 01:56:45 am »

Quote from: Junior on September 22, 2006, 00:58:55 am
Ευτυχώς όμως εμένα δε με νοιάζει και πολύ το όνομα. Με νοιάζει όμως να μην κάνει ένα άτομο ό,τι θέλει στην ομάδα.

Αφού δεν το θεωρείς σοβαρό πρόβλημα το όνομα της ομάδας (και όντως δεν είναι) γιατί έχεις τόσο μεγάλο κόλλημα με το να λεγόμαστε αδιάφθοροι και αν αλλάξουμε όνομα θα φύγεις;

Απιστευτα πραγματα.Και δεν παιζει καν στην ομαδα.

Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν...
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #298 on: September 22, 2006, 09:49:20 am »

Ωχ ρε Junior...πες μου ότι προσπαθώ να αλλοιώσω και την ψηφοφορία τώρα!
Οk λοιπόν, ρώτα τον αδερφό του Αurelius, κι αν δεν πει κάτι του στυλ "δεν πάτε να λέγεστε και Χαρίλαοι? Εμένα μ' άρεσε το μπλουζάκι πάντως!" τιμωρήστε με 50 βουρδουλιές Cheesy

Επίσης, θέλω να μου πεις πού ακριβώς κανω ότι θέλω στην ομάδα...

Τουλάχιστον εγώ προσκαλώ και κανέναν καινούργιο παίκτη στην ομάδα και δεν τον παίρνω από τα μούτρα...Τελικα 'αποδέχθηκαν' τον DUO τα υπόλοιπα μέλη? Θα ενημερώσεις τον DUO, εμάς αλλά και το τόπικ της ομάδας για αυτό? (αν και περί μπλουζακίων για τα νέα μέλη πρόσεξα ότι τον έβαλες μέσα Tongue)

Kαι πρέπει να ενημερωθεί το τόπικ της ομάδας γιατί απ' ότι βλέπω μας διαβάζουν κι άλλοι!
Αρκά, αν μου τα ξαναχώσεις φορουμικά θα σε σκίσω! (με τον Αρκά έχουμε προηγούμενα στην real-life γι' αυτό μου την μπαίνει έτσι σε κάθε ευκαιρία Tongue)

Junior δεν μου σχολίασες τίποτα από τα παρακάτω, γι αυτό και τα επαναλαμβάνω

"Βασικά, δεν μπορώ να καταλάβω την ανάγκη να αφήσουμε ένα ομολογουμένως καλό όνομα και την πετυχημένη ιδέα για τα μπλουζάκια (που τώρα οι υπόλοιπες ομάδες θέλουν να αντιγράψουν!)
Ρε γμτ, πουλάτε έτσι τον ιστορικό μας σύλλογο? Τα στοιχεία που διακρίνουν την ομάδα που ο κόσμος αγάπησε?? Μέχρι και σηματάκι με αρκουδάκι σας κάναμε, τι άλλο θέλετε πια?? "

Απαντώντας στον Αρκά, θα ήθελα πολύ να παίζω ως βασική σε κάθε αγώνα των Αδιάφθορων αλλά τα γόνατα μου καταπονήθηκαν πολύ στο προηγούμενο πρωτάθλημα -από παλιά είχα ευαισθησία εκεί- κι έτσι δεν με παίρνει.
Επειδή όμως είμαι παιδί κι εγώ κι εχω δικαίωμα στη ζωή Tongue, θα ήθελα να μπορώ να παίζω σε κανένα ματς από καιρό σε καιρό και για λίγο.
Επίσης δεν θα ήθελα να χάσω επαφή με το κλίμα του Πρωταθλήματος, είτε αυτό σημαίνει ότι θα έρχομαι για να παρακολουθήσω ματς, είτε να παίξω για λίγο ή να σας βρίσκω μετά για μπύρες Cheesy

Απαντώντας και στον Junior περί 'κολλήματος', προφανώς έχω ενα συναισθηματικό δέσιμο με τους Αδιάφθορους, γιατί για μένα τουλάχιστον αυτό που έζησα πέρσι δεν μπορεί να επαναληφθεί (ωχ, αυτό ακούστηκε πολύ μελό!)

Ίσως να μην έχω κίνητρο να είμαι μέλος μιας ομάδας με καινούργια φιλοσοφία, πόσο μάλλον όταν δεν θα παίζω και θα είμαι η αναπληρωματικός του αναπληρωματικού.
Ίσως να έχω περισσότερα κίνητρα να έρχομαι σε κανέναν αγώνα σαν οπαδός -φορώντας το αδιαφθορομπλουζάκι φυσικά!- ή να κάνω γέμισμα σε οποιαδήποτε ομάδα, αν παραστεί κάποτε τέτοια ανάγκη.
Ή μπορεί και να είναι πιο κατάλληλο για μένα να εγκαταλείψω εντελώς την ενεργό δράση και να ασχοληθώ με το μανατζάρισμα μιας νέας ομάδας  Cheesy

Πολύ συζήτηση για το τίποτα μου φαίνεται!! Αλλά για να μην υπάρχει και σκιά παρεξήγησης, διευκρινίζω στους αναγνώστες αυτού του τόπικ ότι δεν χαλάω καρδιές με τίποτα κι επίσης ότι ψοφάω όταν συμβαίνουν τέτοια σκηνικά γιατί έχει περισσότερο ενδιαφέρον  Cheesy

poso sas bariemai!
arkas

...

View Profile
« Reply #299 on: September 22, 2006, 10:48:13 am »

Quote from: miss_elec on September 22, 2006, 09:49:20 am
Αρκά, αν μου τα ξαναχώσεις φορουμικά θα σε σκίσω! (με τον Αρκά έχουμε προηγούμενα στην real-life γι' αυτό μου την μπαίνει έτσι σε κάθε ευκαιρία Tongue)

Δεν στα εχωσα ακομα και ουτε θα το κανω(νομιζω... Tongue ).Έκανα την εύκολη διαπιστωση οτι επιμενεις πολυ.

Quote from: miss_elec on September 22, 2006, 09:49:20 am
Απαντώντας στον Αρκά, θα ήθελα πολύ να παίζω ως βασική σε κάθε αγώνα των Αδιάφθορων αλλά τα γόνατα μου καταπονήθηκαν πολύ στο προηγούμενο πρωτάθλημα -από παλιά είχα ευαισθησία εκεί- κι έτσι δεν με παίρνει.
Επειδή όμως είμαι παιδί κι εγώ κι εχω δικαίωμα στη ζωή Tongue, θα ήθελα να μπορώ να παίζω σε κανένα ματς από καιρό σε καιρό και για λίγο.
Επίσης δεν θα ήθελα να χάσω επαφή με το κλίμα του Πρωταθλήματος, είτε αυτό σημαίνει ότι θα έρχομαι για να παρακολουθήσω ματς, είτε να παίξω για λίγο ή να σας βρίσκω μετά για μπύρες Cheesy

Έγινε.  Smiley

Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν...
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 26 Go Up Print
Jump to: