• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:14:00 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:14:00 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 78
Total: 143
Giannis_Kako
chaniotism
gkg
Zoifouka
stelinas
dinoschalv
ඞ
Petross
Saint_GR
Angelagfb
Kelly Tsimpouri
BossiTsif
Thanasis_pap
papaloui
tzortzis
mmikelo
Katarameno
Born_Confused
mdimitrig
msandr
george14
bougatsa
thaliatsk
kostasf
Captain
andreassifo
NickSpan
georkala
apsathas
immo
kpa
sassi
vaggelisx
Psychoktonos_
alexfot
xristostsi03
Maximos7
3rdDegreeBurn
panos21sk
κοτζακ
George15
alexandra_
Konstantina Karamani
Nekt
valco08
apol
charalampos
mkakale
nikos.a
pliroforikarios
prigians
Nikos_313
themis01
dorapangeiou
1234
kouf
glavdakis
sofipout
le papillon
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Χιούμορ - Ανέκδοτα - Φωτογραφίες (Moderators: Nikos_313, Tasos Bot) > Συγκλονιστικες ειδησεις
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Συγκλονιστικες ειδησεις  (Read 40005 times)
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
Re: Συγκλονιστικες ειδησεις
« Reply #120 on: March 01, 2013, 03:39:16 am »

Quote from: Karaμazoβ on February 08, 2013, 11:27:48 am
Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1992 όταν έκαναν μια σύντομη σχέση και συναντήθηκαν ξανά μετά από 20 χρόνια.
Huh Huh Huh

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Εσύ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #121 on: March 01, 2013, 03:46:37 am »

Quote from: Karaμazoβ on December 22, 2012, 13:46:30 pm
METANOEITE

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ .... ΥΠΟΠΤΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ILLUMINATI ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣΩΝΙΑ BILDENBERG, ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΡΕΥΝΕΣ, ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/32149
http://tontouvari.blogspot.gr/2012/02/illuminati_12.html

θησαυρός...

Μερικές φώτος...
http://500px.com/PavlCell
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #122 on: March 17, 2013, 02:28:40 am »

Δείτε τι κάνει η Πάολα λίγο πριν βγει στην πίστα

Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή ή οποία ωστόσο απαθανατίστηκε από τους θαυμαστές της. Χωρίς ενημέρωση. Η καλύτερη εδώ και δυο χρόνια τουλάχιστον λαϊκή τραγουδίστρια στην Ελλάδα, το Νο1-κατά την ταπεινή μου άποψη- η Πάολα δείχνει μια πολύ διαφορετική πλευρά από εκείνη που την έχουμε συνηθίσει στην πίστα.

Στο σανίδι το κορίτσι είναι επαγγελματίας. Είναι sexy , είναι άγρια, είναι επιθετική. Μακριά από τα φώτα είναι μάνα, είναι άνθρωπος και κουβαλάει ανασφάλειες αλλά και βαθιά πίστη στο θεό.

Οι πληροφορίες λένε ότι πριν πολλά χρόνια ένα  πολύ κοντινός της άνθρωπος-γνωρίζω καλά ποιος αλλά δε το γράφω καθώς ακουμπά πολύ προσωπικά δεδομένα της- αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του. Η Πάολα τον έταξε στην Παναγία και ως εκ θαύματος έγινε καλά. Από τότε μια μεγάλη εικόνα της θαυματουργού είναι στο καμαρίνι της και την φιλάει κάθε φορά, λίγο πριν βγει στην πίστα. Δείτε την συγκινητική στιγμή!

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #123 on: March 17, 2013, 02:33:27 am »

άμα υπάρχει πίστη στην Παναγιά, οι γιατροί δεν χρειάζονται

Salvation
Guest
« Reply #124 on: March 17, 2013, 02:34:48 am »

Quote from: Karaμazoβ on March 17, 2013, 02:33:27 am
άμα υπάρχει πίστη στην Παναγιά, οι γιατροί δεν χρειάζονται
Grin Grin Grin Grin Grin Grin
T--hmmy
Θαμώνας

View Profile
« Reply #125 on: March 17, 2013, 02:39:13 am »

σαν τα λείψανα που έχουν βιτρίνα στα μοναστήρια είναι
δεν απορώ που είναι νο1
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #126 on: March 17, 2013, 02:41:11 am »

επισης η θρησκευτική πίστη πιανει maximum effect οταν επιδεικνυεται... οσοι είναι απο την ελληνικη ημι-αστικη επαρχία ξερουν

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #127 on: March 17, 2013, 18:00:07 pm »

Αγόρι δύο ετών κατάπιε χρησιμοποιημένο προφυλακτικό, καταγγέλλει μητέρα

Αγόρι δύο ετών κατάπιε χρησιμοποιημένο προφυλακτικό, καταγγέλλει μητέραΑγωγή κατά αλυσίδας εστιατορίων φαστ φουντ κατέθεσε μία γυναίκα, επειδή, όπως ισχυρίζεται, ο ηλικίας δύο ετών γιος της κατάπιε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό που βρήκε σε παιδότοπο σε κάποιο φαστφουντάδικο στο Σικάγο.

Η Ανίσι Σπένσερ κατέθεσε την αγωγή εναντίον της αλυσίδας ΜακΝτόναλντς την Τετάρτη στο Περιφερειακό Δικαστήριο της κομητείας Κουκ για λογαριασμό της ίδιας και των δύο γιων της, Τζόναθαν Χάινς και Τζάκελ Χάινς.

Σύμφωνα με την αγωγή, η Σπένσερ και οι δύο γιοι της βρίσκονταν σε εστιατόριο ΜακΝτόναλντς στην περιοχή Σάουθ Σάιντ του Σικάγο στις 4 Φεβρουαρίου του 2012 όταν ο Τζάκελ μάζεψε από το πάτωμα ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό και λίγο μετά κατάπιε ένα κομμάτι από αυτό.

Και τα δύο αγόρια χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα και υπέστησαν τραυματισμό, πόνο και όχληση, αναφέρει η αγωγή.

Η Σπένσερ κατηγορεί τα ΜακΝτόναλντς για αμέλεια επειδή απέτυχαν να απομακρύνουν από τον χώρο του παιδότοπου επικίνδυνα αντικείμενα και επειδή απέτυχαν να χρησιμοποιήσουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να βοηθήσουν στην αποκάλυψη «αποκλίνουσας δραστηριότητας».

Η ενάγουσα ζητεί αποζημίωση τουλάχιστον 50.000 δολαρίων.

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #128 on: April 07, 2013, 18:50:29 pm »

Άπαιχτος. Έριξε αντιαρματική ρουκέτα στην πεθερά του

Τη θεωρούσε υπεύθυνη για τον αποτυχημένο γάμο του...

Μετά από έναν έντονο καυγά που είχε με την πεθερά του, ο 26χρονος Μίροσλαβ Μίλιτς επιτέθηκε με αντιαρματική ρουκέτα στο σπίτι της γυναίκας.

Από την έκρηξη η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο σύζυγος και ο πατέρας της που βρίσκονταν επίσης στο σπίτι κατά την επίθεση γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.

Ωστόσο, ο γαμπρός «ξαναχτύπησε» και προσπάθησε να δώσει τη χαριστική βολή στην πεθερά του με ένα καλάσνικοφ, αλλά και πάλι αστόχησε...

Το δικαστήριο στη βόρεια Βοσνία έκρινε τον Μίροσλαβ Μίλιτς ένοχο για απόπειρα δολοφονίας και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 6,5 ετών.

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #129 on: April 07, 2013, 18:57:23 pm »

Grin Grin Grin

panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #130 on: April 07, 2013, 19:24:22 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=77B1zol6VEg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=77B1zol6VEg</a>
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #131 on: April 15, 2013, 21:54:05 pm »

Ποια πασίγνωστη βουλευτή άφησε έγκυο ο Αλέξης Κούγιας

Άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την άγνωστη προσωπική του ζωή ήταν ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

Κάποτε ήμουν μαζί με μια πασίγνωστη σήμερα πολιτικό. Εκείνη έμεινε έγκυος και ήθελε να παντρευτούμε. Εγώ δεν ήθελα και χωρίσαμε. Αυτό δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στην εφημερίδα News σχετικά με την σχέση του με πασίγνωστη σήμερα βουλευτίνα που ήταν έγκυος στο παιδί του.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε επίσης για τον χαμό της πρώτης του γυναίκας που κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό της Έχω ξεπεράσει έρωτες με την εργασιομανία. Έχω περάσει 17 χρόνια μόνος μου, χωρίς σοβαρή σχέση μετά το θάνατο της πρώτης μου γυναίκας, της Τίλντας, που την έχασα σε μικρή ηλικία, 2 1/2 μήνες μετά το γάμο μας. Είχα τύψεις επειδή είχαμε τσακωθεί όταν σκοτώθηκε και κάηκε μέσα στο αυτοκίνητο της. Έχασα 12 κιλά σε ένα μήνα.

Καθώς επίσης για τον πρώτο του μεγάλο έρωτα με την Μαριαλένα, κόρη διάσημου κονφερασιέ της εποχής Γιώργου Οικονομίδη ! Tότε που είχα το ατύχημα και ήρθα αντιμέτωπος με το θάνατο, είχα έναν μεγάλο έρωτα με την κόρη του Γιώργου Οικονομίδη, την Μαριαλένα, μια καλλονή της εποχής. Ήταν απίστευτα ερωτευμένη μαζί μου και ήμουν απίστευτα ερωτευμένος μαζί της. Είχαμε μαλώσει, λοιπόν, γιατί εγώ φλέρταρα και εκείνη ήταν πολύ τίμιο κορίτσι. Καταλαβαίνεις η ζωή μου ήταν σαν παραμύθι, ήμουν φοιτητής, στο ποδόσφαιρο ήμουν πολύ καλός, είχα ένα από τα ωραιότερα κορίτσια της εποχής Αθήνας και αγαπιόμασταν από μικρά. Παρά τα όσα της είχα κάνει, αυτή η κοπέλα μου συμπαραστάθηκε στο νοσοκομείο και ήταν μαζί μου.

Τέλος, όσον αφορά την πρώην σύζυγό του Εύη Βατίδου και το αν έχει σκεφτεί να παντρευτεί ξανά, ο Αλέξης Κούγιας επισήμανε Σκέφτομαι να πεθάνω μέσα στα δικαστήρια όρθιος, έχοντας όλον αυτόν τον κόσμο να με περιβάλλει. Δυστυχώς και αυτός ήταν ένας λόγος που χώρισα με τη γυναίκα μου και δεν το ήξεραν πολλοί. Ήθελα μια γυναίκα να τρέχει πίσω μου. Εγώ τρέχω με ιλιγγιώδη ταχύτητα, η πρώην γυναίκα μου ήταν συντηρητική κατά βάθος. Δεν είχε κάνει ούτε μια γυμνή φωτογράφιση και μου είπε : Σε παντρεύομαι για να φτιάξω ένα σπίτι , για να κάνουμε παιδιά. Ζήσαμε 7 χρόνια μαζί, με μια διαφορά. Έπρεπε να τρέχω στα δικαστήρια όλης της Ελλάδας και δεν ήρθε ούτε σε ένα μαζί μου. Είχα την απαίτηση να είναι δίπλα μου. (...) Η μόνη γυναίκα που σκέφτηκα να ξαναπαντρευτώ ήταν μια πανέμορφη Σέρβα, αλλά δεν μπορούσα να αγνοήσω τα παιδιά μου. Όταν είμαι μαζί τους δεν τους έχω εμφανίσει πότε κάποια γυναίκα.

ναι ξερω τελικα δε λεει ποια βουλευτινα αφησε εγκυο Grin

testiculos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #132 on: April 16, 2013, 12:22:09 pm »

Λουκέτο έβαλε η Pizza Hut και στο τρίτο και τελευταίο κατάστημα της στη Θεσσαλονίκη, επί της Λεωφόρου Νίκης, μετά το κλείσιμο των εστιατορίων της στην Καλαμαριά και στη Χαριλάου.
 Cry Cry Cry

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Food Plus, που ελέγχει την Pizza Hut, ανακοίνωσε το οριστικό κλείσιμο των εστιατορίων στη Θεσσαλονίκης.
Σε δηλώσεις του στο Capital απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να φύγει η Pizza Hut από την Ελλάδα, όμως τα μόνα καταστήματα που λειτουργούν πια είναι αυτά της Αττικής.

Αιτίες των λουκέτων, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η κρίση στον κλάδο της εστίασης αλλά και τα υψηλά λειτουργικά κόστη των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τους 21 εργαζόμενους, στο τελευταίο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, η εταιρεία τους ζήτησε να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με μειωμένες αποδοχές, τις οποίες και αρνήθηκαν.
Την πληροφορία αυτή επιβεβαιώνει η Food Plus, προσθέτοντας πως με αυτό τον τρόπο κρατήθηκαν στη ζωή τα 25 καταστήματα της Αθήνας με 350 εργαζόμενους.

Επίσης η εταιρεία ανακοίνωσε:''Παραμένει δέσμευση της Διοίκησης της Εταιρείας μας να συνεχίσει η Pizza Hut δυναμικά, και να παραμείνει ενεργά δραστήρια στην Ελλάδα, με άρτια λειτουργικά αλλά και οικονομικά βιώσιμα εστιατόρια, που όχι μόνο να διαφυλάττουν, αλλά και να ενισχύουν τα υψηλότητα επίπεδα ποιότητας τόσο του προϊόντος μας όσο και της εξυπηρέτησης των πελατών μας.Στην παρούσα φάση, και με τα παρόντα δεδομένα, δεν είναι στις σκέψεις της εταιρείας το κλείσιμο και άλλων καταστημάτων.Αντιθέτως, όταν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν στο εγγύς μέλλον, η Food Plus ευελπιστεί σε περαιτέρω επέκταση του δικτύου της, συνεχίζοντας προς το παρόν να εστιάζει στην προσπάθεια για ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών προϊόντων, όπως και προϊόντων και υπηρεσιών χαμηλής τιμής''.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=203937&catid=6

Men cheat for the same reason that dogs lick their balls... because they can.
christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

keep calm and call batman!

View Profile
« Reply #133 on: April 16, 2013, 12:24:49 pm »

no more philadelphia crust...  Cry

May the Force be with me!
rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #134 on: April 16, 2013, 12:58:00 pm »

ε, με τα ιδια λεφτα που θα επαιρνες την philadelphia crust, παρε απο ναυαρινου 10 κομματια πιτσα, και παρε και εναν κεσε philadelphia απο διπλανο σουπερμαρκετ και αλειψε τα Cheesy  Tongue

http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16 Go Up Print
Jump to: