• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:50:17 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:50:17 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 28
Guests: 121
Total: 149
pliroforikarios
Yamal
freskoulhs
evgns
Petros Ts
mavropan
Dimikioup
georsoti
VaiosG
Saint_GR
μιλτοςμ
Tasaras
anna.ts
ZontanosThrylos
PolarBear
DimiTout
fopapadopoulos
nchatzo
thomasdt
κοτζακ
kokkinosgior
andyy
chaniotism
athena_apo
Mr Watson
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Ανακάλυψα το site!!... (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 Go Down Print
Author Topic: ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM  (Read 16762 times)
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM
« Reply #60 on: November 27, 2011, 04:29:56 am »

Quote from: Wanderer on November 27, 2011, 04:20:42 am
Quote from: anchelon on November 27, 2011, 03:55:32 am
Ξέρεις πιστεύω ότι όσο περνούν οι αιώνες,τα ανθρώπινα όντα εξελίσσονται και αυξάνεται ο δείκτης νοημοσύνης τους.Μπορεί να θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά της εποχής του αλλά σήμερα πιστεύω ότι ο δείκτης νοημοσύνης του υπολογίζεται κάτω του μετρίου ίσως κ να πλησιάζει το μέσο όρο(με τν όρο δείκτης νοημοσύνης συμπεριλαμβάνω κ τα ερεθίσματα που εχει δεχτεί από το περιβάλλον).Αρα...Εξάλλου ποιος μίλησε για μισογυνισμός?Τόση ώρα σχολιάζουμε για τν τρόπο με τν οποίο εκφράστηκε αυτός ο μισογυνισμός!
Στο πακιστάν που η γυναίκα αν δείξει μπούτι λιθοβολείται φταίει ο δείκτης νοημοσύνης; Tongue Εκεί όμως δεν είσαι τόσο αυστηρή, τους δίνεις άλοθι λόγω κατευθυνόμενου φανατισμού. Γιατί να μην ισχύει και στην κοινωνία μας το ίδιο, με άλλους όρους και σε άλλα πράγματα;
Εν πάσει περιπτώσει και ο τρόπος που εκφράζεται κάποιος λέει πολλά για το στενό και ευρύτερο περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωσε.

Κάνεις λάθος, αυτό που καυτηρίασε η συνάδελφος είναι το πώς ο μισογύνης blogger εκφράζεται με τον λάθος, αιχμηρό και χυδαίο τρόπο. Μπορεί να έχει άποψη αλλά ας κρατά και μία σπόντα. Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος ( πλην του Αριστοτέλη ! ) με λίγη στοιχειώδη ευφυΐα κατανοεί ότι τα δυο φύλλα είναι διαφορετικά αλλά ισάξια και ο αλληλοσεβασμός δεν πρέπει να εξευτελίζεται από έναν αλητάκο blogger που για κάποιο λόγο έχει κώλυμα με της γυναίκες. Μπορεί πολύ απλά να έπεσε στην εξαίρεση του κανόνα, να βρήκε το 1% που του έκανε τη ζωή πατίνι και να τσουβάλιασε όλες τις γυναίκες στην ίδια κατηγορία.

Και αμάν ρε wanderer, βρήκε μια κοπέλα την πυγμή να βγει να τα χώσει στο bloggopaido και εσύ αμέσως να προκαλέσεις drama ?  Tongue
« Last Edit: November 27, 2011, 04:34:27 am by Issle » Logged

We can be a nation that believe in war,
And still tells the world that we don't.
Let the flag for hypocrisy fly high from every pole
We're a little bit country, and we're a little bit rock n' roll
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #61 on: November 27, 2011, 04:46:53 am »

Ωχ νταξει.. θα σε έβγαζα στη φόρα όμως προτιμώ να σε κράξω από κοντά.. τρολλ! Tongue Tongue

Quote from: anchelon on November 27, 2011, 04:01:23 am
Quote from: Wanderer on November 27, 2011, 03:52:16 am
πάντως η πλάκα είναι πως ακόμα και στην περίπτωση χαμηλού δείκτη νοημοσύνης όχι μόνο είναι αποπροσανατολιστικοί παράγοντες το μίσος και η περιφρόνηση ως προς αυτά τα άτομα, αλλά και τελείως παράλογο μιας και δεν φταίνε αυτά, αφού έχουν χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και δεν καταλαβαίνουν Tongue
Ποιος μίλησε για μίσος κ περιφρόνηση?Αν εξαιρέσεις το θα "ξέρναγα πάνω τους"οκ άνθρωπος είμαι δν μπορεσα να συγκρατήσω το στομάχι μου,κατά τα άλλα τόση ώρα εκφράζω τη λύπη μου!
Οκ τότε δεν πάει το ποστ σε εσένα.
Πάντως προσωπικά πιστεύω (δεν πάει σε εσένα αυτό που θα πω) πως αν μια κοπέλα βρει τους συγκεκριμένους κυρίους και τους ευνουχίσει (το τραβάω στα άκρα Tongue ) και η αντίδραση από τον περίγυρο είναι "λυπηρό αλλά τους άξιζε", ακόμα και αυτό είναι μια μορφή περιφρόνησης που δεν αλλάζει και τίποτα στην τελική.
« Last Edit: November 27, 2011, 04:53:55 am by Wanderer » Logged

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #62 on: November 27, 2011, 05:47:27 am »

Quote from: Wanderer on November 27, 2011, 04:46:53 am
Ωχ νταξει.. θα σε έβγαζα στη φόρα όμως προτιμώ να σε κράξω από κοντά.. τρολλ! Tongue Tongue

Quote from: anchelon on November 27, 2011, 04:01:23 am
Quote from: Wanderer on November 27, 2011, 03:52:16 am
πάντως η πλάκα είναι πως ακόμα και στην περίπτωση χαμηλού δείκτη νοημοσύνης όχι μόνο είναι αποπροσανατολιστικοί παράγοντες το μίσος και η περιφρόνηση ως προς αυτά τα άτομα, αλλά και τελείως παράλογο μιας και δεν φταίνε αυτά, αφού έχουν χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και δεν καταλαβαίνουν Tongue
Ποιος μίλησε για μίσος κ περιφρόνηση?Αν εξαιρέσεις το θα "ξέρναγα πάνω τους"οκ άνθρωπος είμαι δν μπορεσα να συγκρατήσω το στομάχι μου,κατά τα άλλα τόση ώρα εκφράζω τη λύπη μου!
Οκ τότε δεν πάει το ποστ σε εσένα.
Πάντως προσωπικά πιστεύω (δεν πάει σε εσένα αυτό που θα πω) πως αν μια κοπέλα βρει τους συγκεκριμένους κυρίους και τους ευνουχίσει (το τραβάω στα άκρα Tongue ) και η αντίδραση από τον περίγυρο είναι "λυπηρό αλλά τους άξιζε", ακόμα και αυτό είναι μια μορφή περιφρόνησης που δεν αλλάζει και τίποτα στην τελική.

bla bla bla bla ...  Cheesy Grin

We can be a nation that believe in war,
And still tells the world that we don't.
Let the flag for hypocrisy fly high from every pole
We're a little bit country, and we're a little bit rock n' roll
sofigami
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ひ らこしんじ

View Profile
« Reply #63 on: November 27, 2011, 12:33:38 pm »

Μπράβο ρε Wanderer που πήγες το τόπικ προς το
Quote from: Wanderer on November 27, 2011, 03:22:09 am
Κατα τη γνώμη μου το καλύτερο που θα μπορούσε να φέρει και κάποιο εποικοδομητικό αποτέλεσμα

Αυτό που είπες δεν έχει να κάνει μόνο με τον Αριστοτέλη [που αν και λαμπρό μυαλό δε γνωρίζει κανείς με βάση τι εμπειρίες μπορεί να σχημάτισε αυτή τη γνώμη], αλλά γενικότερα με την κοινωνία της αρχαίας Ελλάδας στην οποία η επαφή μεταξύ άντρα και γυναίκας θεωρούνταν καθαρά σαρκική, ενώ αυτή άνδρα με άνδρα υψηλά πνευματική κτλ. Πρόκειται για τελείως διαφορετική προσέγγιση του θέματος, αν μιλάμε για εκείνα τα χρόνια.
Και φυσικά το να έχει κανείς τέτοιες απόψεις δεν έχει να κάνει μόνο με το δείκτη ευφυίας γιατί όντως σε όλο το μουσουλμανικό κόσμο επικρατούν αυτές οι αντιλήψεις, βασιζόμενες στη θρησκεία. Το θέμα όμως δεν είναι ούτε μόνο ανατροφής ή παιδείας, γιατί υπάρχει και το σημείο ελεύθερης σκέψης και επιλογής για τον κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από το πώς μεγάλωσε.

christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

keep calm and call batman!

View Profile
« Reply #64 on: November 27, 2011, 12:34:51 pm »

Στο πακιστάν που η γυναίκα αν δείξει μπούτι λιθοβολείται φταίει ο δείκτης νοημοσύνης; Tongue Εκεί όμως δεν είσαι τόσο αυστηρή, τους δίνεις άλοθι λόγω κατευθυνόμενου φανατισμού. Γιατί να μην ισχύει και στην κοινωνία μας το ίδιο, με άλλους όρους και σε άλλα πράγματα;
Εν πάσει περιπτώσει και ο τρόπος που εκφράζεται κάποιος λέει πολλά για το στενό και ευρύτερο περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωσε.

όπως ανέφερα στην πρώτη σελίδα του σιχαμένου αυτού τόπικ τέτοιες αντιλήψεις που εκφράζουν για πλάκα ή μη αυτά τα μικρόβια (αλλά και όσοι τις ασπάζονται και τις αναπαράγουν) είναι ακόμη και η αιτία που "πολιτισμένες" χώρες σαν εμάς δεν κάνουν τίποτε για να αλλάξουν αυτήν την κατάσταση (πχ http://www.pesalevri.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2023:2011-01-06-08-42-45&catid=87:2010-09-13-10-45-02&Itemid=20) και σιωπηλά επιβραβεύουν τη διαιώνισή τους.

@wanderer συγκρίνεις τον billako και τον τουραμ με τον ace? your argument is invalid  Tongue

@eaj θα εκπλαγεις μαλλον αν μαθεις οι ηλεκτρολόγοι που φτάνουν 5ο ετος και ειναι παρθενοι ειναι πολυ περισσοτεροι αναλογικά απο τις ηλεκτρολογες που φτανουν 5ο ετος και ειναι παρθένες. και επισης το να ειναι καποιος παρθενος πως επηρεαζει την κριση του πανω σε φαινομενα οπως η εμπορεία λευκής σαρκός και η εκπόρνευση/αντικειμενοποίηση του γυναικείου σώματος που τοσο διθυραμβικά αποδεχονται και το κάνουν κτήμα τους αυτα τα μικρόβια?  Huh

@anchelon μ'αρεσει και το βακτήρια αλλά το αφήνω σε σένα για λόγους copyright  Wink

@sofigami υπάρχει και το σημείο ελεύθερης σκέψης και επιλογής για τον κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από το πώς μεγάλωσε.

NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy

May the Force be with me!
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #65 on: November 27, 2011, 13:01:12 pm »

Με τοσα αναθεματα και καταρες, δε νομιζω να υπαρχει πλεον thmmy-της που δεν εχει διαβασει το εν λογω blog..

Αν βρω η δω το αντιστοιχο αντιστροφο blog, απο γυναικες για ανδρες, θα προσκυνησω οπως δεν εχω προσκυνησει ποτε στη ζωη μου. Σιγουρα δεν θα κραξω για σεξισμο..

Εμπειρικα καταθετω οτι οι περισσοτεροι που εχουν αντιστοιχες αποψεις με τους bloggers η/και εχουν ερθει σε επαφη με αυτο η αναλογα blog και τα βρισκουν θεοπνευστα, ειναι σεξουαλικα ενεργοι στον υπερθετικο βαθμο. Αντιθετα ολοι εμεις που ειμαστε ποιηματα, κοιταμε τα αστερια, πιστευουμε στον σεβασμο και στην τρυφεροτητα κλπ, ας το αφησουμε καλυτερα.....

Άλλωστε ace δεν νομίζω ότι απέδειξες και τίποτα τώρα, εκτός από το ότι η εντύπωση που έχουν σχηματίσει τα μέλη της κοινότητας για εσένα δεν είναι και η καλύτερη προς το παρόν..
Απλα εκανα την επιλογη να ειμαι αντιπαθης και ενδιαφερων, παρα συμπαθης παυλα αδιαφορος οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα.
EDIT: Ο Turambar ειναι αγαπημενο μελος. Δεν ξερω τον billako.

Όπως είπα ο αρκετά χαμηλος δείκτης νοημοσύνης σε συνδυασμό με τον κομπλεξισμο που διακρίνει τέτοια άτομα οδήγησαν στα παραπάνω αποτελέσματα!
Κομπλεξισμος ναι, ισως. Αλλα χαμηλος δεικτης ευφυιας.  Shocked Shocked Shocked Πως φαινεται οτι ουτε καν μπηκες στον κοπο να διαβασεις τι ανεβηκε.

το μελος που ηθελα να μπαναρουμε ειναι ο ace (τρομαρα του)  
Συναδελφε, πως θα πραγματωσεις την ελευθερια στην κοινωνια, οταν δεν μπορεις να την εφαρμοσεις σε ενα φορουμ ??? Παρολαυτα, ειναι καλη προταση. Θα ψηφιζα υπερ.

Μπορεί να θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά της εποχής του αλλά σήμερα πιστεύω ότι ο δείκτης νοημοσύνης του υπολογίζεται κάτω του μετρίου ίσως κ να πλησιάζει το μέσο όρο(με τν όρο δείκτης νοημοσύνης συμπεριλαμβάνω κ τα ερεθίσματα που εχει δεχτεί από το περιβάλλον).
Facepalm.

Στο πακιστάν που η γυναίκα αν δείξει μπούτι λιθοβολείται φταίει ο δείκτης νοημοσύνης;  
Εισαι ρατσιστης με τους Πακιστανους, αλλα οχι με τις γυναικες.  Cheesy Cheesy Cheesy

όπως ανέφερα στην πρώτη σελίδα του σιχαμένου αυτού τόπικ
Ειμαστε στην 5η..

Πολυ κακο για το τιποτα. Πραγματικα.
xristoforos +1, EAJ δεν εχω λογια  Wink Wink Wink...

EDIT

« Last Edit: November 27, 2011, 13:08:22 pm by ACE » Logged

Ερχεται μια μερα...
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #66 on: November 27, 2011, 13:13:31 pm »

"Στο παρόν άρθρο θα αναφερθώ στην πρώτη σχέση που χτίζει ένας άντρας με μια γυναίκα. Όχι τη σχέση που κάνει στο γυμνάσιο ή στο λύκειο, αλλά τη σχέση που δημιουργεί κατα κύριο λόγο ως φοιτητής, κάπου στο πρώτο με δεύτερο έτος και μπορεί και αργότερα για κάποιους, δεν έχει σημασία. Για την πρώτη του σχέση η οποία θα είναι η καθοριστική του σχέση. Σ' αυτή που θα δώσει πολλά και θα πάρει λίγα. Σ' αυτή που θα αναλώσει χρόνο δίχως αντάλαγμα. Σ' αυτή που θα πιστέψει σε όσο δε πίστεψε τίποτα ποτέ του.

Γενικά επικρατεί μέσα σε όλους μας μια νοοτροπία, δεν ξέρω κατα πόσο λάθος ή σωστό είναι αυτό, του στυλ "Δεν πρόκειται οτιδήποτε κακό να συμβεί σε εμένα". Οπώς και για κάθε νέο άτομο είναι τελείως άκυρο να κάνει ασφάλεια ζωής έτσι και αυτό. Έτσι πιστεύουμε και στην πρώτη μας σχέση πως τίποτα δε θα πάει στραβά, πως η πρώτη μας επιλογή είναι και η σωτήρια επιλογή, πως η πρώτη μας κοπέλα δεν έχει την παραμικρή σχέση με όλα αυτά τα τσουλιά που κυκλοφορούν έξω και μαυρίζουν τις ψυχές μας. Αυτό όμως είναι λάθος(τουλάχιστο για μεγάλα ποσοστά).

Σεβαστό ποσοστό γυναικών πριν έρθεις εσύ φίλε μου, όπως πήγα και εγώ στη δική μου πρώτη, έχει γαμηθεί γύρω στις 5 φορές maximum πριν απο εσένα. Μέσα στον παραλογισμό της παρθενίας που έδερνε τις περισσότερες όταν επιχείρησαν να κάνουν την πρώτη τους σχέση, αυτές επέλεξαν άτομα που τους έκαναν τη ζωή κόλαση, επειδή απλά είχαν όμορφα μάτια και συμπεριφορά ταρίφα. Εσύ όμως δεν είσαι έτσι, είσαι ρομαντικός, είσαι καλός, είσαι πιστός, είσαι διαλλακτικός, είσαι ειλικρινής. Επειδή την αγαπάς όπως σου έμαθε η μάνα σου να αγαπάς τις γυναίκες.

Εσύ δίνεις χρόνο σε ασχολίες. Γεμίζεις τη ζωή σου. Εκφράζεσαι. Μέσα απο μουσική, μέσα απο λογοτεχνεία, μέσα απο γυμναστική. Και θέλεις να τα μοιραστείς μαζί της. Θέλεις να της μιλήσεις για τη μέρα σου. Για τη ζωή σου. Επιμένεις. Αλλά δεν τα καταφέρνεις διότι αυτή δε σε καταλαβαίνει. Θεωρεί τις προσπάθειες σου μάταιες και την έκφρασή σου κενή. Αυτή αράζει με τις φίλες της για αιώνιους καφέδες ή καίγεται με το διάβασμα που έχει για τη σχολή. Εσύ όμως θέλεις να πιστέψεις πως αυτή βλέπει σε εσένα τα χαρίσματα αυτά. Το δυναμισμό σου και την εκτόνωση των συναισθημάτων σου (με όποιον τρόπο...). Αλλά δεν το βλέπεις. Εξακολουθέις όμως να το πιστεύεις και να θέλεις να της αφιερώνεις τον πολύτιμό σου χρόνο. Να αφιερώνεις το χρόνο σου σε ένα άτομο που δεν καταλαβαίνει και μάλιστα δε σέβεται το δικό σου χρόνο. Θέλεις να μιλήσεις για κάτι σημαντικό μαζί της. Να εκφράσεις προβληματισμούς που έχεις για την κοινωνία, για τον κόσμο. Να ανεβάσεις το επίπεδο της συζήτησης. Αλλά τη βλέπεις να χασμουριέται και να χαμογελάει ανόητα.
Τη δικαιολογείς..."κουρασμένη θα είναι η καημένη..."

Βλέπεις οτι δεν επιβραβεύεσαι απο αυτό. Βλέπεις προσκόληση στον τάδε πρώην που της φέρθηκε σα ζώο, βλέπεις το μάτι της να παίζει και να φλεράρει ακόμα και όταν είναι έξω μαζί σου. Δεν είναι ειλικρινής απέναντί σου. Εκθέτεις τους προβληματισμούς σου για να συζητηθούν, τους αποφεύγει, λέγοντάς σου πως δε θέλει να μαλώνετε ενώ αν επιμείνεις τότε οι φίλες της θα σε κοιτάζουν με μισό μάτι. Έχεις ακούσει πως παίχτηκε κάτι όσο εσύ έλλειπες με κάποιον άλλον αλλά εσύ δε θέλεις να το πιστέψεις. Σου αραιώνει το σεξ δίχως αιτία. Τα βλέπεις... αλλά αρνείσαι να τα δεχτείς."

Αυτο δεν αγγιξε κανεναν ???
EDIT
Μην απαντησετε σοβαρα. Πλιζ.  Roll Eyes Roll Eyes
« Last Edit: November 27, 2011, 13:17:11 pm by ACE » Logged

Ερχεται μια μερα...
christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

keep calm and call batman!

View Profile
« Reply #67 on: November 27, 2011, 13:24:28 pm »

πλακα μας κανεις ε?

συγκρίνεις την προσωπική ιστορία κάποιου (που τέτοιες ακούγονται καθημερινά στην τατιάνα) με το ανδρικο καταστατικο?

προφανως και με συγκινει η ιστορία αυτου του ανδρα/γυναικας που δινει συνεχως κομματια του εαυτού του/της και στο τελος δεν εχει μείνει τιποτε γι'αυτον/αυτήν. αυτό τι σημαίνει δηλαδη? επειδή είχε μια ατυχή σχέση που ισως τον/την σημαδεψε λιγο παραπάνω στη ζωή του οτι θα πρεπει να περάσει στο αλλο ακρο? το βρισκω πολύ φθηνό επιχείρημα/δικαιολογία.

απο τη συγκεκριμένη κατάσταση πάνω κάτω περάσαμε ΟΛΟΙ. να δινουμε τα παντα ολα και απλα να μας προσπερνανε. αλλωστε ο ερωτας ειναι τυφλος/μουγκος/κουλος κτλ...

από αυτην την κατασταση ομως

την οποια το μανιφεστο επικροτει

δεν πρεπει να περναει κανενας.

edit: δεν ειδα το edit σου. οπως και να εχει δεν το παιρνω πισω.

May the Force be with me!
anchelon
Θαμώνας

View Profile
« Reply #68 on: November 27, 2011, 13:39:49 pm »

Quote from: ACE on November 27, 2011, 13:01:12 pm
Μπορεί να θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά της εποχής του αλλά σήμερα πιστεύω ότι ο δείκτης νοημοσύνης του υπολογίζεται κάτω του μετρίου ίσως κ να πλησιάζει το μέσο όρο(με τν όρο δείκτης νοημοσύνης συμπεριλαμβάνω κ τα ερεθίσματα που εχει δεχτεί από το περιβάλλον).
Facepalm.

Στο πακιστάν που η γυναίκα αν δείξει μπούτι λιθοβολείται φταίει ο δείκτης νοημοσύνης;  
[/b]
Εισαι ρατσιστης με τους Πακιστανους, αλλα οχι με τις γυναικες.  Cheesy Cheesy Cheesy

όπως ανέφερα στην πρώτη σελίδα του σιχαμένου αυτού τόπικ
Ειμαστε στην 5η..

Πολυ κακο για το τιποτα. Πραγματικα.
xristoforos +1, EAJ δεν εχω λογια  Wink Wink Wink...

EDIT

Επειδή βλέπω ότι δν αντιλαμβάνεσαι,εξηγώ:
Ο λόγος που στο Πακιστάν υπάρχουν τέτοιες ακρότητες ειναι η θρησκεία που ασπάζονται οι άνθρωποι εκεί η οποία ξεκάθαρα ορίζει τν τρόπο με τν οποίο οι άντρες πρέπει να φέρονται στις γυναίκες τους(βλεπε Κοράνι ελ.μτφρ παραγρ "Γυναίκες"σελ 401)(δν αναφέρεται βέβαια σε τόσο υπερβολικό βαθμό-τα υπόλοιπα προκύπτουν απο τις περ κοινων συνθήκες).Δν θα αναλύσω εδώ τν τρόπο με τν οποίο η θρησκευτική μισσαλοδοξία οδηγεί σε τέτοια φαινόμενα
πάντως σε καμία περίπτωση δν έχει να κάνει με τν ευφυια των λαών αλλά με άλλους παραγοντες στους οποίους δν θέλω να επεκταθω?

ps το blog το διάβασα ολοκληρο όχι μόνο τα τμήματα που ανέφερες,και λέω ότι δν έχω κάνει τπτ πιο αηδιαστικό στη ζωη μου.
anchelon
Θαμώνας

View Profile
« Reply #69 on: November 27, 2011, 13:55:56 pm »

Quote from: Issle on November 27, 2011, 04:29:56 am
Quote from: anchelon on November 27, 2011, 03:55:32 am
Ξέρεις πιστεύω ότι όσο περνούν οι αιώνες,τα ανθρώπινα όντα εξελίσσονται και αυξάνεται ο δείκτης νοημοσύνης τους.Μπορεί να θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά της εποχής του αλλά σήμερα πιστεύω ότι ο δείκτης νοημοσύνης του υπολογίζεται κάτω του μετρίου ίσως κ να πλησιάζει το μέσο όρο(με τν όρο δείκτης νοημοσύνης συμπεριλαμβάνω κ τα ερεθίσματα που εχει δεχτεί από το περιβάλλον).Αρα...Εξάλλου ποιος μίλησε για μισογυνισμός?Τόση ώρα σχολιάζουμε για τν τρόπο με τν οποίο εκφράστηκε αυτός ο μισογυνισμός!

Κάνεις λάθος, αυτό που καυτηρίασε η συνάδελφος είναι το πώς ο μισογύνης blogger εκφράζεται με τον λάθος, αιχμηρό και χυδαίο τρόπο. Μπορεί να έχει άποψη αλλά ας κρατά και μία σπόντα. Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος ( πλην του Αριστοτέλη ! ) με λίγη στοιχειώδη ευφυΐα κατανοεί ότι τα δυο φύλλα είναι διαφορετικά αλλά ισάξια και ο αλληλοσεβασμός δεν πρέπει να εξευτελίζεται από έναν αλητάκο blogger που για κάποιο λόγο έχει κώλυμα με της γυναίκες. Μπορεί πολύ απλά να έπεσε στην εξαίρεση του κανόνα, να βρήκε το 1% που του έκανε τη ζωή πατίνι και να τσουβάλιασε όλες τις γυναίκες στην ίδια κατηγορία.

Και αμάν ρε wanderer, βρήκε μια κοπέλα την πυγμή να βγει να τα χώσει στο bloggopaido και εσύ αμέσως να προκαλέσεις drama ?  Tongue
πεστα για να μν τα λέω(αν και τα είπα) ;)δν τα χώνω μόνο εδώ θα τους στείλω κ e-mail κ πρόταση για ένα ωραιότατο άρθρο αλλά είμαι σίγουρη ότι δν έχουν τα κότσια να το δημοσιεύσουν...
boudou

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #70 on: November 27, 2011, 14:19:06 pm »

ACE μαλλον περνας τις πιο ωραιες στιγμες της ζωης σου σ' αυτο το topic...

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
Anyparktos

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

View Profile
« Reply #71 on: November 27, 2011, 14:25:23 pm »

^ Lol  Grin

Κριμα ACE,σε ειχα για πιο ενδιαφερον κι εξυπνο τρολλακι.Τελικα εισαι αλλη μια attention whore σαν το προτυπο ζωής σου,τον EAJ (prioritize much?).The fail is strong within you.

With great power come great circuit breakers.And great cross sections.And great relays.
Eru lluvatar

Kι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες

View Profile
« Reply #72 on: November 27, 2011, 14:28:09 pm »

ACE πόσες σελίδες ευχόσουνα να γίνει το topic?
και γιατί σε φαντάζομαι να κάνεις κάπως έτσι όταν το ανεβάσες και ανοίγεις κάθε φορά την σελίδα  Roll Eyes
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=XF7b_MNEIAg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XF7b_MNEIAg</a>

υγ: ο gate4 πως και δεν εμφανίστηκε ακόμα έχει φάει ban?

ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛ!
Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!
Κατάρα στο λαδέμπορα
boudou

http://www.youtube.com/watch?v=wwgee6jN-Bo

View Profile
« Reply #73 on: November 27, 2011, 14:33:56 pm »

παμε και για 6η σελιδα. χριστουγεννα ερχονται, ας βοηθησουμε καποιους που το χουν αναγκη.

I used to want to change the world. Now I just want to leave the room with a little dignity.
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #74 on: November 27, 2011, 14:36:57 pm »

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 Go Up Print
Jump to: