• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:20:33 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:20:33 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 68
Guests: 114
Total: 182
skopsinos
valco08
George_RT
mhtsakos02
ansia
kostas.de
NickSpan
evgeniaz
georkala
vmanousi
teosimeon
aachmet
Ma8hths Indou
Nicotre
stelinas
jojos
mike1996
dimitrisblioumis
Avoiding Existence
mariachatz
Nianaro
JoHn!
bilbo
Lazaros8585
ggalamat
papatmaria
Saint_GR
Papadopoulosthanos
kevangelo
ioannisdamantis
KG03
tsaliki
ioannis
vasilis saitis
kpapama
dkoukn
stavrosk
vagk
Panagismark
stloukas
Stathiss
PrepeiNaDiavasw
stefpapa21
fkaravi
Farmakis Aggelos
WeirdAlex
PurpleWitch
mrodi
chris123
ΡΙΤΟΣΧΑ
tasos gourd
elctricalbill
cealexop
manos_diakakis
ioannisfa
thegreekbaron
Antreas17
kakousios
alex_g
George15
Chrisvb17
smoul
themis01
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Ανακάλυψα το site!!... (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 Go Down Print
Author Topic: ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM  (Read 16732 times)
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
Re: ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM
« Reply #45 on: November 27, 2011, 02:26:51 am »

οι δυσκολίες του πρώτου έτους υποθέτω! μετά καθείς τους εξ όσων θυμάμαι απαρνήθηκε το ... μαύρο παρελθόν του και βυθίστηκε σε γυναικείες αγκαλιές χωρίς πολλά πολλά  Lips Sealed (μη σου πω είμαι σίγουρος ότι κάποιοι τις τρώγαν κιόλας!  Cool) είχα κληθεί να συμμετάσχω στο εγχείρημα, αλλά διακριτικά αρνήθηκα, είχα άλλες πολιτικές αναζητήσεις εκείνο τον καιρό!

να διευκρινίσω ότι το ποστ έγινε περισσότερο χάριν νοσταλγίας, παρά εν είδει πολιτικής τοποθέτησης ...  Tongue
(άλλωστε οι περισσότεροι από τότε, μας γνωρίζετε με τον αλιάκμονα... δεν θα μπορούσαμε ... Smiley )

ixic_
« Last Edit: November 27, 2011, 02:35:02 am by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #46 on: November 27, 2011, 02:46:46 am »

Cheesy εγώ για το blog που πόσταρε ο ACE μιλούσα βασικά, το οποίο προσπαθεί υπερβολικά να είναι και καλά "αλήθεια" και τελικά χάνει το χιούμορ..!

anchelon
Θαμώνας

View Profile
« Reply #47 on: November 27, 2011, 03:12:55 am »

Quote from: ACE on November 25, 2011, 23:14:03 pm
Εχοντας καταχραστει της φιλοξενιας σας εδω και πανω απο 2 μηνες (αν δεν με απατα η αδυναμη μνημη μου), αποφασισα να φερω κι ενα δωρο, ετσι για να μην λετε οτι ηρθαμε και με αδεια χερια..

http://patsololagnoi.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

http://patsololagnoi.blogspot.com/2011/10/blog-post_31.html

http://patsololagnoi.blogspot.com/2011/11/part-1.html

ΥΓ: Μην πεταχτει κανας καργιολης και γραψει "Αα, αυτο το ηξερα".... Αποκλειεται, οποτε just don't..
ΥΓ2: Ζητω συγγνωμη απο τις κυριες, αλλα απαξ και περασες πολυτεχνειο, θεωρεισαι αρσενικο.
ΥΓ3: Ναι, δεν ειναι site, ειναι blog...

Αυτό θεωρώ σεξιστικό μέχρι αηδίας(το bold εννοώ)!δν σχολιάζω περαιτέρω.Όσο για το blog...με έκανες να αηδιάσω βραδιάτικα, αν ήταν μπροστά μου αυτά τα βακτήρια με ελληνικά ονόματα άνετα ξερνούσα πάνω τους.Επειδή θεωρώ ότι υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να συμφωνείς με το blog(τέτοιοια είδη στν πλανήτη γη πίστευα πως είναι υπό εξαφάνιση) ,θα ήθελα να επισημάνω ότι ότι το ποστ σου δν είχε τν παραμικρή δόση χιούμορ(πιστεύω ότι το πόσταρες μονο κ μονο για να τραβήξεις τν προσοχή μιας κ δν είχες τπτ καλύτερο να κάνεις)αντίθετα είναι γεμάτο από προτάσεις, λέξεις,γράμματα(δν τολμώ να πω απόψεις) που ουσιαστικά υποβαθμίζουν τν ανθρώπινη ύπαρξη οποιουδήποτε τα διαβάζει..αυτά!Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το σβήσεις!
anchelon
Θαμώνας

View Profile
« Reply #48 on: November 27, 2011, 03:17:33 am »

Quote from: EAJ on November 27, 2011, 01:47:40 am
Quote from: ACE on November 26, 2011, 23:21:49 pm
Δεν σας αρεσε το δωρο να υποθεσω.

Εμένα μου άρεσε αλλά μην περιμένεις πολλά από ηλεκτρολόγους γτ οι μισοί ηλεκτρολόγοι είναι γκέυ και οι μισές ηλεκτρολόγες είναι παρθένες...συνολικά μπορεί να πει κανείς ότι είναι σεξουαλικά ανώριμοι και αντιδρούν άσχημα σε οτιδήποτε διαφορετικό...είναι τόσο κρίμα αλλά και τόσο λογικό τα παιδιά που έλιωναν στο διάβασμα και στα ιδιαίτερα να μην είχαν χρόνο ή ενέργεια για να αναπτύξουν τη σεξουαλική τους ζωή όταν έπρεπε και τώρα έχασαν το τρένο...είναι εγκλωβισμένοι σε μία κοινωνική ομάδα η οποία τα εμποδίζει να ωριμάσουν και θα συνεχίσουν έτσι για πολλάαααααααααααααααα χρόνια...ίσως και για πάντα...

Αλλά ρε Άσσε μου έρχεται το ρητορικό ερώτημα το οποίο πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου:
"Ποιός τους γαμάει και αυτούς τώρα;"

Kiss Ο Σεξιστής  moon
Αν αυτές είναι οι πραγματικές σου απόψεις ,σε λυπάμαι πραγματικά! Sad
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #49 on: November 27, 2011, 03:22:09 am »

Κατα τη γνώμη μου το καλύτερο που θα μπορούσε να φέρει και κάποιο εποικοδομητικό αποτέλεσμα για όσους είχαν τη διάθεση να ασχοληθούν παραπάνω θα ήταν να ξεκινούσε συζήτηση γύρω από τα αίτια του σεξισμού είτε να αγνοούνταν τελείως το τόπικ, ώστε να θαβόταν μια ώρα αρχίτερα. Άλλωστε ace δεν νομίζω ότι απέδειξες και τίποτα τώρα, εκτός από το ότι η εντύπωση που έχουν σχηματίσει τα μέλη της κοινότητας για εσένα δεν είναι και η καλύτερη προς το παρόν.. Tongue  Αν για παράδειγμα πόσταρε το τόπικ π.χ.ο turambar ή ο billakos  η αντιμετώπιση θα ήταν τελείως διαφορετική, οι περισσότεροι θα σκεφτόμασταν ότι το κάνουν για να κράξουν στην πραγματικότητα αυτά τα παρακμιακά blogs.

Όμως πιστεύω ότι χάνουμε το δάσος με το να χαρακτηρίζουμε με προσβλητικούς όρους τα άτομα που θεωρούν αστεία ή και αλήθειες τέτοιες αντιλήψεις, Από όσο μπορώ να αντιληφθώ είναι ένα κατ'εξοχήν κοινωνικό φαινόμενο, το να χαρακτηρίζουμε ως υπανθρώπους τους συγκεκριμένους και δεν ισχύει και λειτουργεί αποπροσανατολιστικά ως προς το πραγματικό πρόβλημα, που είναι οι άδικες κοινωνικές δομές που γεννάνε αυτές τις αντιλήψεις και όχι κάποια έμφυτη σεξιστική μαλακία. Και η γενικότερη παιδεία, που και πάλι όμως πηγάζει από αυτές τις δομές.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
anchelon
Θαμώνας

View Profile
« Reply #50 on: November 27, 2011, 03:39:55 am »

Quote from: Wanderer on November 27, 2011, 03:22:09 am
Κατα τη γνώμη μου το καλύτερο που θα μπορούσε να φέρει και κάποιο εποικοδομητικό αποτέλεσμα για όσους είχαν τη διάθεση να ασχοληθούν παραπάνω θα ήταν να ξεκινούσε συζήτηση γύρω από τα αίτια του σεξισμού είτε να αγνοούνταν τελείως το τόπικ, ώστε να θαβόταν μια ώρα αρχίτερα. Άλλωστε ace δεν νομίζω ότι απέδειξες και τίποτα τώρα, εκτός από το ότι η εντύπωση που έχουν σχηματίσει τα μέλη της κοινότητας για εσένα δεν είναι και η καλύτερη προς το παρόν.. Tongue  Αν για παράδειγμα πόσταρε το τόπικ π.χ.ο turambar ή ο billakos  η αντιμετώπιση θα ήταν τελείως διαφορετική, οι περισσότεροι θα σκεφτόμασταν ότι το κάνουν για να κράξουν στην πραγματικότητα αυτά τα παρακμιακά blogs.

Όμως πιστεύω ότι χάνουμε το δάσος με το να χαρακτηρίζουμε με προσβλητικούς όρους τα άτομα που θεωρούν αστεία ή και αλήθειες τέτοιες αντιλήψεις, Από όσο μπορώ να αντιληφθώ είναι ένα κατ'εξοχήν κοινωνικό φαινόμενο,το να χαρακτηρίζουμε ως υπανθρώπους τους συγκεκριμένους και δεν ισχύει και λειτουργεί αποπροσανατολιστικά ως προς το πραγματικό πρόβλημα, που είναι οι άδικες κοινωνικές δομές που γεννάνε αυτές τις αντιλήψεις και όχι κάποια έμφυτη σεξιστική μαλακία. Και η γενικότερη παιδεία, που και πάλι όμως πηγάζει από αυτές τις δομές.
Θα διαφωνήσω με τα παραπάνω.Πραγματικά δν πιστεύω ότι είναι " άδικες κοινωνικές δομές" αίτια αυτών των νοσηρών φαινομένων.Πιστεύω ότι οφείλεται στον εξαιρετικά χαμηλό δείκτη νοημοσύνης των συγκεκριμένων(είναι να απορείς πως δημιούργησαν και blog), πράγμα που τους εμποδίζει να αντιληφθούν και να κατανοήσουν την ανθρώπινη ύπαρξη και αποκτήσουν τον απαραίτητο σεβασμό προς αυτή.Δικαιολογίες οτι τέτοια αισθήματα πηγάζουν από τη στέρηση ίσως της μητρικής φροντίδας κ.λ.π νομίζω πως πρέπει να απορριφθούν.Όπως είπα ο αρκετά χαμηλος δείκτης νοημοσύνης σε συνδυασμό με τον κομπλεξισμο που διακρίνει τέτοια άτομα οδήγησαν στα παραπάνω αποτελέσματα!
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #51 on: November 27, 2011, 03:45:16 am »

Quote from: anchelon on November 27, 2011, 03:39:55 am
Όπως είπα ο αρκετά χαμηλος δείκτης νοημοσύνης σε συνδυασμό με τον κομπλεξισμο που διακρίνει τέτοια άτομα οδήγησαν στα παραπάνω αποτελέσματα!
Καλά εσύ μπορεί να λες αλλά θα εκπλαγείς αν τσεκάρεις το τί άποψη είχε ο Αριστοτέλης για τις γυναίκες Tongue (ένα από τα μεγαλύτερα -κατα τα άλλα- μυαλά της εποχής του)

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

united by our love
so we scream "Liberta"
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #52 on: November 27, 2011, 03:52:16 am »

πάντως η πλάκα είναι πως ακόμα και στην περίπτωση χαμηλού δείκτη νοημοσύνης όχι μόνο είναι αποπροσανατολιστικοί παράγοντες το μίσος και η περιφρόνηση ως προς αυτά τα άτομα, αλλά και τελείως παράλογο μιας και δεν φταίνε αυτά, αφού έχουν χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και δεν καταλαβαίνουν Tongue

united by our love
so we scream "Liberta"
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #53 on: November 27, 2011, 03:52:52 am »

το μελος που ηθελα να μπαναρουμε ειναι ο ace (τρομαρα του)  Cheesy

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

anchelon
Θαμώνας

View Profile
« Reply #54 on: November 27, 2011, 03:55:32 am »

Quote from: Wanderer on November 27, 2011, 03:45:16 am
Όπως είπα ο αρκετά χαμηλος δείκτης νοημοσύνης σε συνδυασμό με τον κομπλεξισμο που διακρίνει τέτοια άτομα οδήγησαν στα παραπάνω αποτελέσματα!
Καλά εσύ μπορεί να λες αλλά θα εκπλαγείς αν τσεκάρεις το τί άποψη είχε ο Αριστοτέλης για τις γυναίκες Tongue (ένα από τα μεγαλύτερα -κατα τα άλλα- μυαλά της εποχής του)
Ξέρεις πιστεύω ότι όσο περνούν οι αιώνες,τα ανθρώπινα όντα εξελίσσονται και αυξάνεται ο δείκτης νοημοσύνης τους.Μπορεί να θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά της εποχής του αλλά σήμερα πιστεύω ότι ο δείκτης νοημοσύνης του υπολογίζεται κάτω του μετρίου ίσως κ να πλησιάζει το μέσο όρο(με τν όρο δείκτης νοημοσύνης συμπεριλαμβάνω κ τα ερεθίσματα που εχει δεχτεί από το περιβάλλον).Αρα...Εξάλλου ποιος μίλησε για μισογυνισμός?Τόση ώρα σχολιάζουμε για τν τρόπο με τν οποίο εκφράστηκε αυτός ο μισογυνισμός!
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #55 on: November 27, 2011, 03:57:34 am »

Quote from: anchelon on November 27, 2011, 03:55:32 am
Ξέρεις πιστεύω ότι όσο περνούν οι αιώνες,τα ανθρώπινα όντα εξελίσσονται και αυξάνεται ο δείκτης νοημοσύνης τους.Μπορεί να θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά της εποχής του αλλά σήμερα πιστεύω ότι ο δείκτης νοημοσύνης του υπολογίζεται κάτω του μετρίου ίσως κ να πλησιάζει το μέσο όρο(με τν όρο δείκτης νοημοσύνης συμπεριλαμβάνω κ τα ερεθίσματα που εχει δεχτεί από το περιβάλλον).Αρα...Εξάλλου ποιος μίλησε για μισογυνισμός?Τόση ώρα σχολιάζουμε για τν τρόπο με τν οποίο εκφράστηκε αυτός ο μισογυνισμός!

μαλλον αλλα ερεθισματα δεν ειχε δεχθει για αυτο και τουτες οι αποψεις  Cheesy Cheesy Grin Grin

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

anchelon
Θαμώνας

View Profile
« Reply #56 on: November 27, 2011, 03:58:49 am »

Quote from: pentium4 on November 27, 2011, 03:52:52 am
το μελος που ηθελα να μπαναρουμε ειναι ο ace (τρομαρα του)  Cheesy
Μν τα λές αυτά!αυτός αυτό ήθελε να πετύχει να ασχολειται το φόρουμ μαζί του!
anchelon
Θαμώνας

View Profile
« Reply #57 on: November 27, 2011, 04:01:23 am »

Quote from: Wanderer on November 27, 2011, 03:52:16 am
πάντως η πλάκα είναι πως ακόμα και στην περίπτωση χαμηλού δείκτη νοημοσύνης όχι μόνο είναι αποπροσανατολιστικοί παράγοντες το μίσος και η περιφρόνηση ως προς αυτά τα άτομα, αλλά και τελείως παράλογο μιας και δεν φταίνε αυτά, αφού έχουν χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και δεν καταλαβαίνουν Tongue
Ποιος μίλησε για μίσος κ περιφρόνηση?Αν εξαιρέσεις το θα "ξέρναγα πάνω τους"οκ άνθρωπος είμαι δν μπορεσα να συγκρατήσω το στομάχι μου,κατά τα άλλα τόση ώρα εκφράζω τη λύπη μου!
anchelon
Θαμώνας

View Profile
« Reply #58 on: November 27, 2011, 04:02:59 am »

Quote from: pentium4 on November 27, 2011, 03:57:34 am

μαλλον αλλα ερεθισματα δεν ειχε δεχθει για αυτο και τουτες οι αποψεις  Cheesy Cheesy Grin Grin
Grin Grin Grin
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #59 on: November 27, 2011, 04:20:42 am »

Στο πακιστάν που η γυναίκα αν δείξει μπούτι λιθοβολείται φταίει ο δείκτης νοημοσύνης; Tongue Εκεί όμως δεν είσαι τόσο αυστηρή, τους δίνεις άλοθι λόγω κατευθυνόμενου φανατισμού. Γιατί να μην ισχύει και στην κοινωνία μας το ίδιο, με άλλους όρους και σε άλλα πράγματα;
Εν πάσει περιπτώσει και ο τρόπος που εκφράζεται κάποιος λέει πολλά για το στενό και ευρύτερο περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωσε.

united by our love
so we scream "Liberta"
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 Go Up Print
Jump to: