• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:26:18 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:26:18 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 64
Guests: 109
Total: 173
akiousia
stavros0201
gkaramp
matrozos
Aris★
hacky
shamaelas
meni
3rdDegreeBurn
ArsenD
Petross
jimalexoud
sofaki
xristodoulou
George_RT
sterlouk
almpandr
egiannoula
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
papaloui
jim_sklab
Smaragda
nmpampal
eleftheria
mmikelo
Nikoletta
fkagk
Petran25
nikitask
Kv
lina_zs
Nicotre
Nikos.Ts
VengeX
mrodi
Panagismark
Angelos Asim
tasos_ntv
DJ Stefzia
Mr Z
gp6
chriskazakos
petikas
stloukas
npalami
Evripidis
Ponan
moutdimi
dimitrisblioumis
Chrisvb17
gcheristanidhs
Ast
Belafonte
Chaidec
manos_diakakis
daphnenik
malogeor
Haralampos
JoHn!
maestros
aalmpanb
Dimosthenis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Καμένοι μεγαλοετείς αποφασίζουν να τελειώσουν την σχολή!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] Go Down Print
Author Topic: Καμένοι μεγαλοετείς αποφασίζουν να τελειώσουν την σχολή!!!  (Read 26807 times)
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Καμένοι μεγαλοετείς αποφασίζουν να τελειώσουν την σχολή!!!
« Reply #135 on: March 10, 2021, 18:37:13 pm »

Quote from: necromancher on March 10, 2021, 18:06:56 pm
Άρα έτσι όπως είναι τώρα το σύστημα μπορώ να δηλώσω τα 2 υποχρεωτικά που μου αφήνει και θα πρέπει να δηλώσω άλλα 2 επιλογής και 1 ελεύθερης ή 3 επιλογής αλλά μόνο από το 6ο εξάμηνο όπως λες για να μην προκύψει πρόβλημα και να συμπληρώσω τα υπόλοιπα για τα 10 που δικαιούμαι με προτομεακά αν υπάρχουν.
Σωστά το κατάλαβα.

Τώρα όσον αφορά τα μεγαλύτερου εξαμήνου που όπως λες μου επιτρέπει το σύστημα αλλά φυσιολογικά δεν θα πρέπει να το δηλώσω, πράγμα το οποίο θα μας απαντήσει η Σούλα, εικάζω ότι κάτι θα επιτρέπεται για 2 λόγους.
1) Γιατί δεν μου επιτρέπεται να δηλώσω καν όλα τα υποχρεωτικά του εξαμήνου μου γιατί πλέον διδάσκονται σε άλλα εξάμηνα, και εδώ να σημειώσω ότι π.χ. υψηλές τάσεις 1 δεν τις βρίσκω σε κανένα 6μηνο στο σύστημα παρόλο που στην αντιστοίχιση το δίνει στο 6ο ΝΠΣ.
2) Γιατί δεν μου δίνει διαθέσιμα ούτε όλα τα επιλογής του 6μήνου μου, όπως π.χ. Πυρηνική, την οποία επίσης δεν βρίσκω σε κανένα 6μηνο διαθέσιμη για να την δηλώσω.

Ρδελομπου λίγο η φάση αν μου επιτρέπεται.

Καλησπέρα, εγω που πήρα πριν έναν χρόνο τομέα (ενέργειας) με το ΠΠΣ η Σουλα μου ειχε πει, μπορείς να δηλώσεις οτι σου εμφανίζει το σύστημα, αρκει να τηρείς τον κανόνα 4Υ + 3Ε/εξαμηνο.
Ο λογος που δεν εμφανίζονται μαθήματα είναι γιατί έχουν αλλάξει εξάμηνο λόγο ΝΠΣ. Τσέκαρε εδω για να αρχίζεις να βγάζεις λίγο άκρη. (https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=75045.0).

Στο 6ο εξάμηνο ειχα δηλώσει τα παρακάτω, για να πάρεις μια ιδεα.

ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ι, ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ, ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ Α

Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #136 on: March 10, 2021, 18:38:20 pm »

Άρα έτσι όπως είναι τώρα το σύστημα μπορώ να δηλώσω τα 2 υποχρεωτικά που μου αφήνει και θα πρέπει να δηλώσω άλλα 2 επιλογής και 1 ελεύθερης ή 3 επιλογής αλλά μόνο από το 6ο εξάμηνο όπως λες για να μην προκύψει πρόβλημα και να συμπληρώσω τα υπόλοιπα για τα 10 που δικαιούμαι με προτομεακά αν υπάρχουν.
Σωστά το κατάλαβα.
μια χαρα΄το κατάλαβες

Τώρα όσον αφορά τα μεγαλύτερου εξαμήνου που όπως λες μου επιτρέπει το σύστημα αλλά φυσιολογικά δεν θα πρέπει να το δηλώσω, πράγμα το οποίο θα μας απαντήσει η Σούλα, εικάζω ότι κάτι θα επιτρέπεται για 2 λόγους.
1) Γιατί δεν μου επιτρέπεται να δηλώσω καν όλα τα υποχρεωτικά του εξαμήνου μου γιατί πλέον διδάσκονται σε άλλα εξάμηνα, και εδώ να σημειώσω ότι π.χ. υψηλές τάσεις 1 δεν τις βρίσκω σε κανένα 6μηνο στο σύστημα παρόλο που στην αντιστοίχιση το δίνει στο 6ο ΝΠΣ.
2) Γιατί δεν μου δίνει διαθέσιμα ούτε όλα τα επιλογής του 6μήνου μου, όπως π.χ. Πυρηνική, την οποία επίσης δεν βρίσκω σε κανένα 6μηνο διαθέσιμη για να την δηλώσω.

Ρδελομπου λίγο η φάση αν μου επιτρέπεται.
στις ΥΤ 1 η αντιστοίχηση λέει ότι είναι με ΥΤ 1 αλλά άμα δεις το πρόγραμμα σπουδών των ΝΠΣ, οι ΥΤ 1 είναι 7ου εξαμήνου και άρα χειμερινού και δεν στις εμφανίζει. Το ίδιο και για την πυρηνική.

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #137 on: March 10, 2021, 20:26:41 pm »

Quote from: Delaney on June 13, 2019, 13:46:05 pm
μομφη για το Καταραμενο ηταν το τελευταιο; Δε ντρεπεσαι;
Cheesy Grin Knuppel

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
The Web
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #138 on: March 10, 2021, 21:03:36 pm »

Quote from: necromancher on March 10, 2021, 17:08:11 pm

1) Πόσα ελεύθερης επιλογής δικαιούμαι από κάθε εξάμηνο;
2) Πόσα επιλογής από κάθε εξάμηνο;
3) Επειδή δεν μου δίνει διαθέσιμα όλα τα υποχρεωτικά του εκάστοτε εξαμήνου (το θέμα που λέγαμε πριν) μπορώ να δηλώσω υποχρεωτικά από "επόμενα" 6μηνα. Π.χ. 7 και 9, ή πχ μόνο του 8ου.

Ελπίζω να το δει κάποιος και να με διαφωτίσει λίγο γιατί λείπει η Σούλα και έχασαν την μπάλα τα παιδιά.  Roll Eyes Tongue

1) Ξεκάθαρα 1
2) Στο πρόγραμμα σπουδών που βρίσκεσαι, τα επιλογής που πρέπει να περάσεις είναι 3 για το 6ο , 3 για το 7ο , 3 για το 8ο και 3 για το 9ο αν δεν κάνω λάθος. Αν το ένα είναι ελεύθερης επιλογής, έχεις συν 2 κανονικά επιλογής. Βέβαια επιλογής μπορείς να δηλώσεις 5-6, όσα γουστάρεις, λέμε για το πόσα πρέπει να περάσεις.
3) Είναι απολύτως λογικό που δεν σε αφήνει να δηλώσεις όλα τα υποχρεωτικά του εξαμήνου σου. Οι υψηλές τάσεις 1 και η μετάδοση θερμότητας έχουν πάει στο χειμερινό εξάμηνο (όπως και η πυρηνική τεχνολογία που αναφέρεις στο άλλο ποστ) γι αυτό και δεν μπορείς να τα δηλώσεις. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπορέσεις να τα δηλώσεις τον Οκτώβριο. Γι αυτό που γράφεις να δηλώσεις υποχρεωτικά μαθήματα μεγαλύτερου εξαμήνου, πρώτη φορά το ακούω και κατά τη γνώμη μου να μην το κάνεις.

Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας στις αλλαγές προγραμμάτων σπουδών : Ακολουθείς απαρέγκλιτα το πρόγραμμα σπουδών με το οποίο μπήκες, ο κόσμος να χαλάσει. Τι είχες υποχρεωτικό στο 6ο , ΣΗΕ 1 ? ΣΗΕ 1 πρέπει να περάσεις. Μετάδοση Θερμότητας ? Μετάδοση πρέπει να περάσεις. Μπορεί σε κάποιο επόμενο πρόγραμμα σπουδών αυτά τα δύο μαθήματα να γίνουν προαιρετικά. Για εσένα θα παραμείνουν υποχρεωτικά.
Οπότε η μόνη σου εγνοια είναι να παρακολουθείς αν κάποιο μάθημα αλλάξει ονομασία ή την (σχετικα σπάνια) περίπτωση που καταργείται εντελώς ενα μάθημα και αντικαθιστάται με ένα άλλο. Εκει χρειάζεσαι τον οδηγό με τις αντιστοιχήσεις μαθημάτων που ανέφερες.

Ακόμη και να αποφασίσει αύριο το τμήμα να συγχωνευθει με το τμήμα Νηπιαγωγών και το τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας , και πάλι εσύ το πρόγραμμα σπουδών με το οποίο μπήκες στη σχολή θα ακολουθείς !

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #139 on: March 10, 2021, 21:07:02 pm »

Quote from: The Web on March 10, 2021, 21:03:36 pm
Ακόμη και να αποφασίσει αύριο το τμήμα να συγχωνευθει με το τμήμα Νηπιαγωγών και το τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας , και πάλι εσύ το πρόγραμμα σπουδών με το οποίο μπήκες στη σχολή θα ακολουθείς !

Αυτό είναι μερικώς ορθό. Πχ κάποια μαθήματα του ΝΠΣ, (ανάλυση δεδομένων) είναι διαθέσιμα και για το ΠΣΣ

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #140 on: March 10, 2021, 22:34:12 pm »

Διαμαρτυρόμαστε όμως. Γιατί "καμένοι". Επειδή είστε εσείς τα νιάνιαρα καμμένα πρέπει να μαστε και εμείς? Δε το πιασα...  Roll Eyes
sent from mTHMMY 

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
necromancher
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #141 on: March 10, 2021, 22:35:14 pm »

Όπως γράφει και ο φίλος παραπάνω όσον αφορά την δήλωση μαθημάτων μεγαλύτερου εξαμήνου από τώρα (με την προϋπόθεση ότι ήδη έχω περάσει το 10ο εξάμηνο σπουδών) νομίζω ότι επιτρέπεται να δηλώσεις μαθήματα ακριβώς επειδή μερικά μεταφέρθηκαν σε άλλο εξάμηνο και άρα δεν είναι διαθέσιμα τώρα. τουτέστιν εγώ που τώρα δήλωσα τομέα π.χ. δεν μπορώ να δηλώσω 4Υ γιατί τα 2 εκ των τεσσάρων πήγαν στο 7ο εξάμηνο. Άρα θα χάσω αριθμό μαθημάτων υποχρεωτικών στις δηλώσεις με αποτέλεσμα να χρειαστώ περισσότερες δηλώσεις για να μπορέσω να τα δηλώσω εν τέλει όλα. Ελπίζω να έγινε κατανοητός σε αυτό που ήθελε να περιγράψω.

Αυτό που θα κάνω τώρα θα είναι να παίξω κάπως ασφαλής. Δηλαδή θα δηλώσω μαθήματα που να είμαι οκ από όλες τις απόψεις και να μην μείνω πίσω ταυτόχρονα σε δηλώσεις. Και όταν με το καλό επιστρέψει η πολυαγαπημένη θα ενημερωθώ επακριβώς για το τι ισχύει και τι όχι και ίσως αλλάξω και δηλωση εκπροθεσμα με ευθύνη της γραμματείας όπως με διαβεβαίωσαν μέσω μεηλ (ελπίζω να μην το ξεχάσουν).

Κάποια στιγμή θα πέσει ενημέρωση λοιπόν στο ποστ με το τι συνέβη.

Ευχαριστώ ολους για την πληροφόρηση
sent from mTHMMY 
necromancher
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #142 on: March 24, 2021, 13:41:49 pm »

Καλησπέρα σε όλους. Μετά την επιστροφή του Βασιλιά (pun-intended), έχουμε ενημέρωση πάνω στο θέμα που συζητήθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Το λοιπόν:

1) Σε αυτό το 6μηνο (6ο συστημικα, άνω του 10ου όμως πραγματικά) για κάποιο λόγο ενώ κανονικά μπορούμε να δηλώνουμε 12 μαθήματα ανά δήλωση εγώ τελικα δήλωσα 10 (έτσι ενημερώθηκα ότι πρέπει) και ότι από το επόμενο θα μπορώ να δηλώσω 12.

Εδώ να συμπληρώσω ότι τα μαθήματα που δηλώνουμε στην κανονική δήλωση προσμετρανε σε αυτό το όριο. Στην πτυχιακή μπορούμε να δηλώσουμε τα πάντα αρκεί να τα έχουμε ξαναδηλωσει έστω μια φορά (εγώ δεν το ήξερα για αυτό το παραθέτω).

2) Όσον αφορά τα μαθήματα που πρέπει να περαστούν σε κάθε εξάμηνο όπως είπαμε είναι 4Υ+3Ε η 2Ε και 1 ΕΕ.

3) Τα μαθήματα που μπορείς να δηλώσεις είναι αυτά που σου επιτρέπει το σύστημα. Ανεξάρτητου εξαμήνου δικού σου. Αυτά που επιτρέπονται λοιπόν στην δήλωση του εαρινού είναι όσα διδάσκονται πλέον σε εαρινα εξάμηνα. Από αυτά μπορεις να δηλώσεις οποίο μάθημα θέλεις ανεξάρτητου δικού σου εξάμηνου όπως προείπα αρκεί να τηρήσεις τον κανονα 4Υ+3Ε η 2Ε+1ΕΕ για κάθε εξάμηνο. ΟΧΙ όμως για κάθε δήλωση. Π.χ. μπορείς να βάλεις σύνολο 6Υ και 4Ε σε μια δηλωση (3Υ του 6ου + 3Υ του 7ου και 2+2 για παράδειγμα) πράγμα το οποίο δεν είναι εφικτό τώρα γιατί σίγουρα δεν θα εξετάζονται όλα στο ίδιο εξαμηνο. Εγώ επεκτάθηκα σε όλα τα εξάμηνα για να συμπληρώσω την δεκάδα της δήλωσης με τομεακα μαθήματα π.χ.

4) Από το 3ο προκύπτει λοιπόν πως για να μπορέσεις να δηλώσεις όλα τα μαθήματα που πρέπει ανά εξάμηνο σίγουρα χρειάζεται συνδυασμός εαρινής και χειμερινής δήλωσης.

5) Υπάρχει μια ομάδα μαθημάτων στο τέλος της δήλωσης που βρίσκονται κάτω από την ενότητα Χειμερινά/ Εαρινα. Αυτά είναι κυρίως για φοιτητές Εράσμους και αν και μπορείς να τα παρακολουθήσεις σαν μαθήματα και να γράφουν στο πτυχίο δεν προσμετρούνται στα 61 για πτυχίο.

6) Όσον αφορά μαθήματα που πλεον δεν διδάσκονται γιατί πχ δεν υπάρχει αντιστοιχία η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα να ξεκαθαρίσω το τοπίο γιατί δεν έπεσα πάνω σε κάποιο.

7) Τα μαθήματα που έχουν εργαστήρια αλλά πλέον αναφέρονται σε εμάς σαν παλαιοετης φοιτητες μπορεί να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση και υποχρέωση για να τα περάσουμε από ότι αυτοί του ΝΠΣ αλλά η πολυαγαπημένη δεν το γνωρίζει. Θα πρέπει να γίνεται επικοινωνία με τον κάθε καθηγητή ξεχωριστά.

8) Όσον αφορά συγγράματα κάτι μου είπαν περί Ν+4 ότι μπορείς να δηλώσεις δωρεάν από τον Εύδοξο αλλά δεν μπόρεσα ακόμα να μιλήσω με την υπεύθυνη επαυτου, την οποία θα ήθελα να ρωτήσω και αν γίνεται να δανειστει βιβλία από την βιβλίοθηκη κάποιος εάν λήξει το πάσο του.

Υ.Γ. Η πολυαγαπημένη ήταν πολύ συγχυσμένη καθώς δεν παρέλειψε πολλές φορές να επαναλάβει ότι τα έχουν κάνει σπίτι με κόκκινο λαμπιονι με τα προγράμματα και τις δηλώσεις.

Υ.Γ.2 Πιθανόν να επιστρέψω με update για τα βιβλία. Ελπίζω να βοηθηθούν και άλλοι με τα παραπάνω και φυσικά όποιος θέλει να διευκρινίσω κάτι εφόσον το ξέρω μη διστάσει να ρωτήσει.
sent from mTHMMY 
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #143 on: March 24, 2021, 14:06:13 pm »

Quote from: necromancher on March 24, 2021, 13:41:49 pm

8) Όσον αφορά συγγράματα κάτι μου είπαν περί Ν+4 ότι μπορείς να δηλώσεις δωρεάν από τον Εύδοξο αλλά δεν μπόρεσα ακόμα να μιλήσω με την υπεύθυνη επαυτου, την οποία θα ήθελα να ρωτήσω και αν γίνεται να δανειστει βιβλία από την βιβλίοθηκη κάποιος εάν λήξει το πάσο του.

Εγώ πήρα τομέα όταν πέρασα το ν+2. Από τον Ευδοξο μου είπε δεν δικαιούσαι πλέον βιβλία, και δεν νομίζω να άλλαξε κάτι.

Από την βιβλιοθήκη μπορείς να δανειστείς κανονικά!
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #144 on: March 24, 2021, 14:08:23 pm »

Quote from: George_RT on March 24, 2021, 14:06:13 pm
Εγώ πήρα τομέα όταν πέρασα το ν+2. Από τον Ευδοξο μου είπε δεν δικαιούσαι πλέον βιβλία, και δεν νομίζω να άλλαξε κάτι.

Nαι το έγραφε αυτό στο χθεσινό mail για τα βιβλία.

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

ultraviolet
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #145 on: March 24, 2021, 21:29:49 pm »

Quote from: necromancher on March 24, 2021, 13:41:49 pm
sent from mTHMMY 

Μπορείς να δανειστείς βιβλία απ' τη βιβλιοθήκη και με ληγμένο πάσο.
Pages: 1 ... 8 9 [10] Go Up Print
Jump to: