• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 08:56:49 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 08:56:49 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 15
Guests: 102
Total: 117
dmoral
Geoth
ALeXLe
Theislander
ekyriakos
stefpapa21
Alex Kosmas
georkala
PeriklisL
Gray139
antrikos
Saint_GR
chris_p30
Βασιλης
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ανεξάρτητο Πλαίσιο 4/10/2011
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Ανεξάρτητο Πλαίσιο 4/10/2011  (Read 29276 times)
Professional Hater
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο 4/10/2011
« Reply #45 on: October 03, 2011, 03:54:36 am »

Quote from: Jimmakos - DNT GO HOME on October 03, 2011, 03:38:28 am
Quote from: vranakis on October 03, 2011, 03:32:39 am
Ωραίοι είστε όλοι αλλά το ζαλίζετε πολύ το θέμα. Κανείς σ αυτή τη γαμημένη σχολή δεν έχει μάθει να ακούει. Βασικά λάθος, όλοι ακούτε απλά και ΜΟΝΟ για να βρείτε τι λάθος θα κάνει ο άλλος ώστε να μπορέσετε να τον κράξετε. Ελάχιστοι έχουν ιδέα από διάλογο. Έχετε μία άποψη και πιστεύετε πως είναι ΣΙΓΟΥΡΑ η πιο σωστή. Καμία αμφιβολία πως μπορεί ο άλλος να έχει να πει κάτι καλύτερο. Τόσο ωραίοι είστε. Δηλώνω αηδιασμένος από όλους. Έχω να προτείνω να βγάλετε το σκασμό από τώρα γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ακούει  κανείς κανέναν.
ΥΓ : Αν το διαβάσει κανείς μην νομίσει ότι μιλάω για κάποιους άλλους. Για όλους μας το λέω
Αν ο άλλος πει όντως κάτι καλύτερο τότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο να "κραχτεί".
Λέγεται backspace και μπορείς να σβήνεις και να ξαναγράφεις κάτι που έγραψες και δεν σου αρέσει. Βασικά λάθος, κάτι που αναθεώρησες ή θέλεις να το εκφράσεις διαφορετικά

Κάνεις ακριβώς αυτό που δεν μου αρέσει έτσι? Διάβασες αυτό που είπα μόνο και μόνο για να βρεις κάτι και να μου την πεις. Ειρωνεύεσαι λες και δεν καταλαβαίνεις ότι το είπα για να δώσω έμφαση. Ή λες και δεν υπάρχει η παραμικρή δόση αλήθειας σε αυτά που είπα. Και by the way δεν καταλαβαίνω γιατί εσύ επιτρέπεται να γράφεις "Βασικά λάθος" ενώ εγώ πρέπει να χρησιμοποιώ backspace. 
jimmakos
Guest
« Reply #46 on: October 03, 2011, 03:57:32 am »

Quote from: vranakis on October 03, 2011, 03:54:36 am
Ωραίοι είστε όλοι αλλά το ζαλίζετε πολύ το θέμα. Κανείς σ αυτή τη γαμημένη σχολή δεν έχει μάθει να ακούει. Βασικά λάθος, όλοι ακούτε απλά και ΜΟΝΟ για να βρείτε τι λάθος θα κάνει ο άλλος ώστε να μπορέσετε να τον κράξετε. Ελάχιστοι έχουν ιδέα από διάλογο. Έχετε μία άποψη και πιστεύετε πως είναι ΣΙΓΟΥΡΑ η πιο σωστή. Καμία αμφιβολία πως μπορεί ο άλλος να έχει να πει κάτι καλύτερο. Τόσο ωραίοι είστε. Δηλώνω αηδιασμένος από όλους. Έχω να προτείνω να βγάλετε το σκασμό από τώρα γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ακούει  κανείς κανέναν.
ΥΓ : Αν το διαβάσει κανείς μην νομίσει ότι μιλάω για κάποιους άλλους. Για όλους μας το λέω
Λέγεται backspace και μπορείς να σβήνεις και να ξαναγράφεις κάτι που έγραψες και δεν σου αρέσει. Βασικά λάθος, κάτι που αναθεώρησες ή θέλεις να το εκφράσεις διαφορετικά

Κάνεις ακριβώς αυτό που δεν μου αρέσει έτσι? Διάβασες αυτό που είπα μόνο και μόνο για να βρεις κάτι και να μου την πεις. Ειρωνεύεσαι λες και δεν καταλαβαίνεις ότι το είπα για να δώσω έμφαση. Ή λες και δεν υπάρχει η παραμικρή δόση αλήθειας σε αυτά που είπα. Και by the way δεν καταλαβαίνω γιατί εσύ επιτρέπεται να γράφεις "Βασικά λάθος" ενώ εγώ πρέπει να χρησιμοποιώ backspace. 
και γω για να το τονίσω το κανα
 Tongue
Professional Hater
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #47 on: October 03, 2011, 04:05:04 am »

Quote from: Jimmakos - DNT GO HOME on October 03, 2011, 03:57:32 am
Quote from: vranakis on October 03, 2011, 03:54:36 am

και γω για να το τονίσω το κανα
 Tongue
Ωραίος. Καληνύχτα
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #48 on: October 03, 2011, 04:19:29 am »

Quote from: ACE on October 03, 2011, 02:39:21 am
@gate4
Rilly??
Την προηγουμενη φορα η ΔΑΠαρα μαζεψε 88 ψηφους (ρεκορ για γσ, μετα πηγαν coral και το γιορτασαν).
Η δε ΠΚΣ πηρε 100 (εκει που επαιρνε 50). Και οι δυο παραταξεις, δεν ειχαν καταληψη στα πλαισια τους.
Και 56 λευκα.
Γιατι εμενα κατι μου λεει οτι πολλοι απο αυτους πηγαν εκει για να ψηφισουν Ανοιχτη Σχολη και απλα δεν βρηκαν το πλαισιο?
Καλως εκαναν και δεν κατεβασαν την προηγουμενη εβδομαδα. Για μενα εδειξαν οτι οσο ασχετοι και να ηταν (αν ηταν) απο συνδικαλιστικα οι ανεξαρτητοι, απεκτησαν μια εμπειρια αυτες τις 5 εβδομαδες και φερθηκαν εξυπνα απεναντι σε πολυ πιο οργανωμενους και εμπειρους αντιπαλους.
Το γιατι αν δεν το εχεις καταλαβει ακομα, θα το δεις την Τριτη.
Ποσο κοσμος παει στις συνελευσεις δεν εχει καμια σχεση με τα πλαισια που υπαρχουν,αλλωστε δεν ειναι γνωστο απο πριν.Η θες να πεις επειδη το ανακοινωνουν στο τημμυ μαζευεται κοσμος επειδη υπαρχει ανεξαρτητο?Γιατι καποια απο αυτους το χει πει και αυτο.Διαψευση οτι δεν το ειχαν ανακοινωσει την τριτη βδομαδα και παλι το ιδιο κοσμο ειχε περιπου,αρα ασκοπη η εμπειρια τους.
Στις 4 βδομαδες μαζευοταν κοσμος προφανως γιατι ηταν περιοδος εξεταστικης.Κοιτα οι παραταξεις φερνουν τα κοπαδια ετσι κι αλλιως.Οταν υπηρχε κοσμος 800 ενω προχθες ηταν 400,απο τους 400 των 800 τουλαχιστον οι μισοι ηρθαν για να ψηφισουν υπερ της ανοιχτης σχολης και μονο.Αυτοι οσες περισσοτερες επιλογες εχουν για ανοιχτη σχολη τοσο χειροτερα για την ανοιχτη σχολη.Απο τους 400 αυτοι που ηρθαν και βαριοντουσαν να δωσουν εξετασεις(στην ιδανικη περιπτωση που ηταν ολοι φοιτητες) ειχαν μια μονο επιλογη,εαακ.Ελπιζω να καταλαβες οτι μπορει να ανοιξει η σχολη μεσω δαπ η πκσ οπως εγινε παρα πολλες φορες γενικα.
Εσυ ψηφιζες καταληψη μας ειπες,οποτε τι περιμενεις απο τους "αντικαταληψιες" την τριτη?

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #49 on: October 03, 2011, 10:13:09 am »

Ωραίοι είστε όλοι αλλά το ζαλίζετε πολύ το θέμα. Κανείς σ αυτή τη γαμημένη σχολή δεν έχει μάθει να ακούει. Βασικά λάθος, όλοι ακούτε απλά και ΜΟΝΟ για να βρείτε τι λάθος θα κάνει ο άλλος ώστε να μπορέσετε να τον κράξετε. Ελάχιστοι έχουν ιδέα από διάλογο. Έχετε μία άποψη και πιστεύετε πως είναι ΣΙΓΟΥΡΑ η πιο σωστή. Καμία αμφιβολία πως μπορεί ο άλλος να έχει να πει κάτι καλύτερο. Τόσο ωραίοι είστε. Δηλώνω αηδιασμένος από όλους. Έχω να προτείνω να βγάλετε το σκασμό από τώρα γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ακούει  κανείς κανέναν.

Γιατι το κραξιμο ανηκει στον μεσαιωνα που κρεμουσαν εναν πολιτικο αντιπαλο και ολοι γιουχαριζαν λες και ηξεραν τι γινεται. Το κραξιμο μονο εντυπωσεις προσφερει και δεν χρησιμευει πουθενα παρα ειναι ενας τροπος ψηφοθηριας! Οταν ο αλλος λεει μαλακιες γελοιοποιειτε μονος τους και ο κοσμος το καταλαβαινει δεν ειναι χαζος.

( Εκτος απο συγκεκριμενες περιπτωσεις οπως ο τυπος που χειροκροτουσε σε καθε μαλακια του δαπιτη... Αυτος μαλλον ειναι χαζος)
« Last Edit: October 03, 2011, 10:16:16 am by aris_silvo » Logged
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #50 on: October 03, 2011, 10:30:15 am »

Quote from: aris_silvo on October 03, 2011, 10:13:09 am
Γιατι το κραξιμο ανηκει στον μεσαιωνα που κρεμουσαν εναν πολιτικο αντιπαλο και ολοι γιουχαριζαν λες και ηξεραν τι γινεται. Το κραξιμο μονο εντυπωσεις προσφερει και δεν χρησιμευει πουθενα παρα ειναι ενας τροπος ψηφοθηριας! Οταν ο αλλος λεει μαλακιες γελοιοποιειτε μονος τους και ο κοσμος το καταλαβαινει δεν ειναι χαζος.
+1
Ποιος θα καθορίσει τι αξίζει κράξιμο και τι οχι? Επειδή δεν συμφωνείς με αυτά που λέει ο άλλος δεν σημαινει πως δικαιούσαι να κράζεις.
btw παίρνοντας αφορμή απο αυτά που λέει ο Jimmakos-DNT GO HOME, βλέπω μεγάλη πρεμούρα στα του ανεξάρτητου πλαισίου. Ο άλλος πρίν  ήθελε ανοικτή συζήτηση για συνδιαμόρφωση του πλαισίου κτλ. Βλέπω μεγάλη διάθεση για συζήτηση απο παιδιά του κοινού πλαισίου.
Αφού λοιπον έχετε διάθεση δεν μας απαντάτε σε μερικά ερωτήματα? Αν δεν κάνω λάθος το δικό σας πλαίσιο βγαίνει τις τελευταίες 5 συνελευσεις, οπότε άν κάποιος έχει να εξηγήσει και αιτιολογήσει το παραμικρό είναι αυτοί.

Πχ 1) Τι ακριβώς έγινε αυτήν την εβδομάδα? Πως αξιοποιήθηκε αυτή η εξτρά εβδομάδα κατάληψης? Τι κερδήθηκε?
2)Ένας μικρός απολογισμός για τη πορεία και τους συνολικούς στόχους που επετευχθησαν απο τις 5 αυτές εβδομάδες.
3) Αν συνεχίσει αυτή την εβδομάδα ποιοι στόχοι υπάρχουν? Πως δικαιολογείται η 6 εβδομάδα κατάληψης?
4) Μέχρι πότε υπάρχει η διάθεση να συνεχίσει, δεδομένου πως το κύμα των καταλήψεων φθίνει (100 σήμερα) ? Αν μετά απο αυτήν την εβδομάδα πέσει ο αριθμός στις πψ 50 θα συνεχίσετε να προτείνετε κατάληψη? Και αν ναι, τι θα επιτευχθεί με 50 καταλήψεις που δεν επετευχθη με 300+?

Είμαι σίγουρος πως όλα αυτά θα συζητηθούν αυριο στη συνέλευση εκτενέστατα. Επειδή όμως βλέπω τη διάθεση αρκετών να εκτοξευεται μόλις κατέβει ανεξάρτητο πλαίσιο, ας απαντήσουν πρώτα στα δικά τους, αυτά για τα οποία ωφείλουν εξηγήσεις.
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #51 on: October 03, 2011, 10:40:43 am »

Έστω ότι αυτά που λες ισχύουν . Έστω ότι είμαι/είμαστε στην συντονιστική (για την οποία μπορώ να σου απαντήσω) όλοι τόσο πωρωμένοι με αυτήν την φάση που δεν ακούμε κανέναν.

Έχεις σκεφτεί πως βάλαμε ομαδικώς όλες αυτές τις χαζομάρες στο κεφάλι μας? Δηλαδή άμα γράφω στο φόρουμ και μιλάω στην συνέλευση για -κάπως- σύνθετες έννοιες πως τις έμαθα? Προφανώς, είτε τις διάβασα από βιβλία είτε τις ασπάστηκα μέσω συζητήσεων . Απλά το σημαντικό στις συζητήσεις είναι ο συνομιλητής σου να φαίνεται ότι το θέμα για το οποίο μιλάμε το κατέχει και όχι ότι λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Και αυτό είναι θέμα όχι μόνο συνεκτικότητας απόψεων(να μην λέει την μία έτσι και την άλλη γιουβέτσι) αλλά κυρίως να φαίνεται ότι έχει ασχοληθεί με το θέμα και έχει κάτι να μου πει που δεν το έχω σκεφτεί από μόνος μου. Επιπλέον, όταν μιλάμε για αποφάσεις οργάνων(πχ ΓΣ) μετράει και η αξιοπιστία που έχει η άλλη μεριά στο να υλοποιήσει κιόλας αυτά που προτείνει.

Νομίζεις δηλαδή ότι στο ανοικτό πλαίσιο οι ομιλητές τηρούν τα κριτήρια αυτά για να τους πάρω στα σοβαρά? Από τον ζουλάπι που είναι σούπερ hardcore νεοφιλελεύθερος και το κρύβει για να μην τον πάρουν ακόμα περισσότερο με τις πέτρες στην ΓΣ μέχρι τους άλλους ομιλητές που όταν τους ρωτάς κάτι πέρα από τις 2 γραμμές που έχει το πλαίσιο σου λένε "δεν μπορώ να σου απαντήσω". Και αυτό είναι ανευθυνότητα στις λέξεις. Γιατί υπάρχει και ανευθυνότητα στις πράξεις η οποία βγάζει μάτι. Δεν θα μιλήσω μόνο για το ότι "ανεξάρτητος-συντάκτης πλαισίου" δεν εμφανίζεται ούτε για δείγμα σε πορεία, αλλά ότι (και εδώ την κόβω) ούτε αύριο θα μπορούν να απαντήσουν τα βασικά ερωτήματα της ΓΣ: Ποια είναι η άποψη τους για τον Νόμο- Πλαίσιο? Και στο ερώτημα αυτό θα πρέπει να μπορούν να απαντήσουν, έστω και σαν μεμονωμένα άτομα, γιατί αυτοί θέλουν "να ενημερώσουν τον κόσμο σε ανοιχτή σχολή". Και το πρώτο βήμα για να ενημερώσεις κάποιον για κάτι είναι να το καταλάβεις εσύ ο ίδιος και να σχηματίσεις άποψη. Και αφού σχηματίσεις άποψη να μας προτείνεις και τρόπους δράσεις και πολιτικό πλαίσιο και τόσα πράγματα που προτείνουν τα "κανονικά" πλαίσια.

YARRRRRRRRRRRRRR
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #52 on: October 03, 2011, 10:53:55 am »

Quote from: Godhatesusall on October 03, 2011, 10:40:43 am

Έστω ότι αυτά που λες ισχύουν . Έστω ότι είμαι/είμαστε στην συντονιστική (για την οποία μπορώ να σου απαντήσω) όλοι τόσο πωρωμένοι με αυτήν την φάση που δεν ακούμε κανέναν.

Έχεις σκεφτεί πως βάλαμε ομαδικώς όλες αυτές τις χαζομάρες στο κεφάλι μας? Δηλαδή άμα γράφω στο φόρουμ και μιλάω στην συνέλευση για -κάπως- σύνθετες έννοιες πως τις έμαθα? Προφανώς, είτε τις διάβασα από βιβλία είτε τις ασπάστηκα μέσω συζητήσεων . Απλά το σημαντικό στις συζητήσεις είναι ο συνομιλητής σου να φαίνεται ότι το θέμα για το οποίο μιλάμε το κατέχει και όχι ότι λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Και αυτό είναι θέμα όχι μόνο συνεκτικότητας απόψεων(να μην λέει την μία έτσι και την άλλη γιουβέτσι) αλλά κυρίως να φαίνεται ότι έχει ασχοληθεί με το θέμα και έχει κάτι να μου πει που δεν το έχω σκεφτεί από μόνος μου. Επιπλέον, όταν μιλάμε για αποφάσεις οργάνων(πχ ΓΣ) μετράει και η αξιοπιστία που έχει η άλλη μεριά στο να υλοποιήσει κιόλας αυτά που προτείνει.

Νομίζεις δηλαδή ότι στο ανοικτό πλαίσιο οι ομιλητές τηρούν τα κριτήρια αυτά για να τους πάρω στα σοβαρά? Από τον ζουλάπι που είναι σούπερ hardcore
νεοφιλελεύθερος
και το κρύβει για να μην τον πάρουν ακόμα περισσότερο με τις πέτρες στην ΓΣ μέχρι τους άλλους ομιλητές που όταν τους ρωτάς κάτι πέρα από τις 2 γραμμές που έχει το πλαίσιο σου λένε "δεν μπορώ να σου απαντήσω". Και αυτό είναι ανευθυνότητα στις λέξεις. Γιατί υπάρχει και ανευθυνότητα στις πράξεις η οποία βγάζει μάτι. Δεν θα μιλήσω μόνο για το ότι "ανεξάρτητος-συντάκτης πλαισίου" δεν εμφανίζεται ούτε για δείγμα σε πορεία, αλλά ότι (και εδώ την κόβω) ούτε αύριο θα μπορούν να απαντήσουν τα βασικά ερωτήματα της ΓΣ: Ποια είναι η άποψη τους για τον Νόμο- Πλαίσιο? Και στο ερώτημα αυτό θα πρέπει να μπορούν να απαντήσουν, έστω και σαν μεμονωμένα άτομα, γιατί αυτοί θέλουν "να ενημερώσουν τον κόσμο σε ανοιχτή σχολή". Και το πρώτο βήμα για να ενημερώσεις κάποιον για κάτι είναι να το καταλάβεις εσύ ο ίδιος και να σχηματίσεις άποψη. Και αφού σχηματίσεις άποψη να μας προτείνεις και τρόπους δράσεις και πολιτικό πλαίσιο και τόσα πράγματα που προτείνουν τα "κανονικά" πλαίσια.

Τι να κάνουμε ρε δάσκαλε, κάποιοι είναι νεοφιλελεύθεροι στις ιδέες, κάποιοι στα περιουσιακά στοιχεία κτλ κτλ ... Όσο για το θέμα των ερωτήσεων προφανώς και δεν θα απαντηθούν ερωτήσεις που δεν έχουν σχέση με τη διαδικασία.

Συνάδελφος Α: Όχι πές μου συνάδελφε, πόσα μαθήματα χρωστάς ?
Συνάδελφος Β: 2
Αμφιθέατρο : BOOOOOOOOOOOO !

Συνάδελφος Α: Ψήφισε ή δεν Ψήφισε Καραμανλή το 74 ο παππούς σου ?
Συνάδελφος Β: Μάλλον ψήφισε ...
Αμφιθέατρο : BOOOOOOOOOOOO !

You get the point.  Wink Κάποιες ερωτήσεις είναι απλός λαικισμός ( σαν αυτό που κάνεις εσύ όταν βγένεις και μιλάς  Tongue ).

We can be a nation that believe in war,
And still tells the world that we don't.
Let the flag for hypocrisy fly high from every pole
We're a little bit country, and we're a little bit rock n' roll
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #53 on: October 03, 2011, 10:59:47 am »

Ναι, δεν είπα να μην έχει άποψη διαφορετική από την δική μου, είπα να μην την κρύβει. Γιατί η τακτική "έχω άποψη αλλά δεν την λέω στο ακροατήριο" είναι σούπερ ύπουλη. Όπως εξήγησε και ο συνάδελφος

Quote from: Jimmakos - DNT GO HOME on October 03, 2011, 03:22:25 am
Συγνώμη συνάδελφε με παρεξήγησες. Δεν σου ζήτησα να το αλλάξεις, να μου εξηγήσεις τι έγραψες σου ζήτησα γιατί ήταν πολύ καραμπινάτο αυτό που έλεγες. Μετά το edit που έκανες παλεύεται καλύτερα. Έτσι είναι ο σωστός ανεξάρτητος δεξιός.  Ύπουλος. Προσέχει τι λέει και τα αφήνει σε υπονοούμενα για να μην τον κράξουν. Εγώ θα σου  μάθω το ρόλο σου;

Και νομίζω είναι αυτονόητο γιατί το ύπουλο είναι και επικίνδυνο .

YARRRRRRRRRRRRRR
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #54 on: October 03, 2011, 11:09:47 am »

Quote from: gate4
Ποσο κοσμος παει στις συνελευσεις δεν εχει καμια σχεση με τα πλαισια που υπαρχουν,αλλωστε δεν ειναι γνωστο απο πριν.Η θες να πεις επειδη το ανακοινωνουν στο τημμυ μαζευεται κοσμος επειδη υπαρχει ανεξαρτητο?Γιατι καποια απο αυτους το χει πει και αυτο.Διαψευση οτι δεν το ειχαν ανακοινωσει την τριτη βδομαδα και παλι το ιδιο κοσμο ειχε περιπου,αρα ασκοπη η εμπειρια τους.
Στις 4 βδομαδες μαζευοταν κοσμος προφανως γιατι ηταν περιοδος εξεταστικης.Κοιτα οι παραταξεις φερνουν τα κοπαδια ετσι κι αλλιως.Οταν υπηρχε κοσμος 800 ενω προχθες ηταν 400,απο τους 400 των 800 τουλαχιστον οι μισοι ηρθαν για να ψηφισουν υπερ της ανοιχτης σχολης και μονο.Αυτοι οσες περισσοτερες επιλογες εχουν για ανοιχτη σχολη τοσο χειροτερα για την ανοιχτη σχολη.Απο τους 400 αυτοι που ηρθαν και βαριοντουσαν να δωσουν εξετασεις(στην ιδανικη περιπτωση που ηταν ολοι φοιτητες) ειχαν μια μονο επιλογη,εαακ.Ελπιζω να καταλαβες οτι μπορει να ανοιξει η σχολη μεσω δαπ η πκσ οπως εγινε παρα πολλες φορες γενικα.
Εσυ ψηφιζες καταληψη μας ειπες,οποτε τι περιμενεις απο τους "αντικαταληψιες" την τριτη?

Ξεκινωντας απο το τελος, δεν ψηφισα ποτε καταληψη. Απο την αλλη, αυτοι που κατεβαινουν και θελουν ανοιχτη σχολη, δεν σημαινει οτι θα ψηφισουν και ενα οποιοδηποτε πλαισιο ασχετως περιεχομενου. Ασχετοι ναι, αλλα ελεος, ηλεκτρομηχανολογοι ειμαστε, εχουμε καποια στοιχειωδη λογικη. Υπαρχουν συναδελφοι που δεν ψηφιζουν με τιποτα ΔΑΠ, ακομα και να χαθει το εξαμηνο. Υπαρχουν συναδελφοι που δεν ψηφιζουν με τιποτα ΠΚΣ. Και στην προηγουμενη συνελευση, δεν διευκρινιστηκε απο καποιον οτι π.χ. οσοι θελουν ανοιχτη σχολη, ψηφιζουν ΠΚΣ η ΔΑΠ για να ανοιξει η σχολη, ετσι ωστε να συγκεντρωθουν οι ψηφοι. Εξ ου και οι πολλες ψηφοι που πηραν οπως και τα πολλα λευκα.

Δεν κανει το ανεξαρτητο πλαισιο την ζημια στο να ανοιξει η σχολη. Οι παραταξεις την κανουν. Και για μενα η ΔΑΠ, μπορει μεν να στηριζει το ανεξαρτητο πλαισιο, αλλα ποσοτικα (δηλαδη σε ψηφους) δεν ξερω αν κανει ζημια η βοηθαει το ανεξαρτητο (λογω της συσχετισης που γινεται στα μυαλα μερικων οτι οι Ανεξαρτητοι+ΔΑΠ=LFE κατι που εχει χρησιμοποιηθει κατα κορον στο παρελθον απο τα ΕΑΑΚ)...
Εν τελει, αν η σχολη ανοιξει, θα ανοιξει με ανεξαρτητο πλαισιο.

Οπως γραφει κι ο Link θα πρεπει καποια στιγμη να γινει ενας απολογισμος στην γσ για το  τι πετυχαν οι καταληψεις για 2 κυριως και οχι μονο λογους. Πρωτον, για να κριθει η αποτελεσματικοτητα του μεσου στην γσ μεσα απο την συζητηση και να αξιολογηθει η μελλοντικη του χρηση και δευτερον για να δουν και οσοι δεν ψηφισαν καταληψη, τι πετυχαν αυτες. Γιατι δεν χαθηκε μονο η εξεταστικη των καταληψιων.

Quote from: Godhatesusall
Δεν θα μιλήσω μόνο για το ότι "ανεξάρτητος-συντάκτης πλαισίου" δεν εμφανίζεται ούτε για δείγμα σε πορεία, αλλά ότι (και εδώ την κόβω) ούτε αύριο θα μπορούν να απαντήσουν τα βασικά ερωτήματα της ΓΣ: Ποια είναι η άποψη τους για τον Νόμο- Πλαίσιο?
Εδω στην πορεια κατεβαινει ο ενας στους 10 αυτων που ψηφισαν καταληψη, οι ανεξαρτητοι σε πειραξαν? Και οχι η προταση δεν σωζεται με το "συντακτης". Παλι αρχισαν οι δικες προθεσεων...
ΕΔΙΤ
και σημερα παιζει να παρουν και μπουλο απ οσο μαθαινω... 
Εγω χωρις να μαθω τιποτα, λεω οτι και θα παραμεινουν ανοιχτοι σημερα, γιατι πηραν εξεταστικη. Κουτσουρεμενη, με Σαββατα, αλλα ενα πασει περιπτωσει εξεταστικη. Εκτος κι αν οι πορτες κλεισουν στις 4ν ομιλητες, δεν ξερω..  Undecided Undecided

Ερχεται μια μερα...
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #55 on: October 03, 2011, 11:11:18 am »

οι ανεξαρτητοι δε κατεβαινουν ουτε καν στη σχολη ο 1 στους 10....
τι μου λες? Grin

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
ACE

View Profile WWW
« Reply #56 on: October 03, 2011, 11:13:26 am »

Ενω οι καταληψιες καθε μερα εκει ειναι. Στην γσ, γνωριζω κοσμο για πρωτη φορα.
Και οι ΚΝΙτες τα παιρνουν απο το κομμα. Να γιατι αυτη η λογικη, δεν βγαζει και δεν θα βγαλει ποτε πουθενα.

Ερχεται μια μερα...
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #57 on: October 03, 2011, 11:14:37 am »

το οτι σε λιγο θα παω στην καμαρα που εχει μαθητικη πορεια σημαινει οτι η καταληψη δεν αποδιδει γιατι αδειαζει η σχολη.
ναι

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
ACE

View Profile WWW
« Reply #58 on: October 03, 2011, 11:19:50 am »

Δεν ειπα οτι δεν αποδιδει, εσυ το ειπες. Εγω ειπα κατι αλλο πολυ πιο απλο. Την προηγουμενη φορα ο ΕΑΑΚιτης-τελικος ομιλητης του πλαισιου της συντονιστικης μας εξηγησε γιατι "πετυχε" κατ'αυτον η καταληψη:

(Αυτα που θυμαμαι)
1) Γιατι μαζευτηκαμε να συζητησουμε στις γσ μετα απο καιρο.
2) Γιατι κατεβηκαμε στον δρομο
3) Γιατι οργανωσαμε πολλα σχολεια να κατεβουν στον δρομο

Εγω απλα, λεω και επιμενω σε αυτο, να δουμε ατομικα η και συλλογικα στην γσ (η οπου αλλου) αν αξιζε να χαθει η εξεταστικη για αυτα.
Τιποτα περισσοτερο η λιγοτερο. Γιατι συναρτηση της επιτυχιας ειναι και -η κυριως- οι θυσιες που κανεις.
Πιστευω οτι θα γινει και παλι ενας απολογισμος.

Ερχεται μια μερα...
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #59 on: October 03, 2011, 11:21:03 am »

Να μην συζητησουμε καλυτερα αν και για ποιο λογο εχει νοημα να συνεχιστει η καταληψη αντι να φαγονομαστε μεταξυ μας?

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 
τ'αλογα αποψε χλιμιντρίζουν?

και το αλλο το παλιό ναυτικό:

με κοιτας σε κοιτω σε κοιτω
τι ναυτακι γλυκο είναι αυτό
τοσους μήνες κλειστοί στην βαρκούλα αυτή
μ'έχει πιάσει μια κάυλα τρελή
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 17 Go Up Print
Jump to: