• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 12:05:19 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 12:05:19 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αιτήσεις Ορκωμοσίας ΤΗΜΜΥ...
by Mr Watson
[Today at 09:55:52]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 07:09:33]

H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426725
Total Topics: 31712
Online Today: 195
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 49
Guests: 132
Total: 181
gianniss
gkg
Athinaaz
stefpapa21
Ntinouu
George_RT
μιλτοςμ
DKarakatsanis
geojohn
xdallas
MamalakisFan
AcDimitri
tzortzis
GiorgosSarak
george14
ekyriakos
Χρήστος Κίτσος
elizabeth
sassi
EvanTsir
zztk
jimalexoud
amaliakon
aachmet
Gauss111
botrinis
NickKilis
tsaliki
Notac
Grigorisioan05
swkraths
johnnypap
evax
matrozos
Ponan
amprozos
koulakidis
idchatzi
vasilis saitis
mike1996
vag3
Master oogway
nikolith
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 226 227 [228] 229 230 ... 245 Go Down Print
Author Topic: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!  (Read 377544 times)
ForestBlack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3405 on: February 20, 2012, 10:55:06 am »

#Invalid YouTube Link#
« Last Edit: November 03, 2012, 16:03:10 pm by ForestBlack » Logged
banis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3406 on: March 24, 2012, 02:43:25 am »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=HRFfAmNv9gg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=HRFfAmNv9gg</a>
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #3407 on: September 05, 2012, 16:03:02 pm »

Ποινική δίωξη σε Ζαγοράκη

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη και στον αντιπρόεδρο Ηλία Βιολίδη για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος!

Δημοσίευση: 05 Σεπ. 2012 15:41

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Αγγελιοφόρου" η εισαγγελία αφού παρέλαβε το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ καθώς και τα στοιχεία του ελέγχου που διενήργησαν οι ορκωτοί ελεγκτές διαπιστώνει αδιαφανείς διαδικασίες στην οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς και ένα θολό τοπίο στο καθεστώς χρηματικής διευκόλυνσης που είχε δημιουργηθεί με τις επιταγές του Ηλία Βιολίδη.

Στο πόρισμα που έχει στα χέρια της εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης περιγράφεται ακόμη και δάνειο ύψους 110.000 ευρώ που έδωσε η ΠΑΕ σε υπάλληλό της!

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μεταβίβαζε τις επιταγές του Βιολίδη σε πιστωτές της και στη συνέχεια επέστρεφε τα χρήματα αυτά σε τραπεζικό λογαριασμό του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τον έλεγχο από τις συναλλαγές αυτές φαίνεται να επωφελείται ο Ηλίας Βιολίδης και να ζημιώνεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Όπως αναφέρεται στο πόρισμα  πολλές από τις επιταγές που έδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος ως χρηματική διευκόλυνση είτε σφραγίστηκαν είτε ακυρώθηκαν παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του είχε επιστρέψει ολόκληρο το ποσό της αξίας των επιταγών που έδινε.

"Το συνολικό ποσό το οποίο ο Ηλίας Βιολίδης είχε διευκολύνει οικονομικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την επιστροφή σε τραπεζικό του λογαριασμό αλλά δεν έχει εξοφλήσει στους πιστωτές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 752.846, 98 ευρώ" επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο πόρισμα.

Επίσης στις 8 Μαρτίου 2012 αναφέρεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζει στα βιβλία της και μία οφειλή του Ηλία Βιολίδη ποσού 84.120 ευρώ από την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας και ευρωπαϊκών αγώνων.

Αναπάντητα ερωτηματικά προκύπτουν και από τη "ρύθμιση" που έγινε το Φεβρουάριο του 2012 με το Θοδωρή Ζαγοράκη καθώς με απόφαση του Δ.Σ.. δόθηκε στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ αναδρομική αμοιβή 6.400 ευρώ καθαρά μηνιαίως για το διάστημα που ήταν διευθύνων σύμβουλος ώστε να απαλλαγεί από την υποχρέωση επιστροφής ποσού ύψους 320.476 ευρώ που βγήκαν από τα ταμεία με γραπτές και προφορικές εγκρίσεις για διάφορους σκοπούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

http://www.sport24.gr/football/ellada/poinikh_diwksh_se_zagorakh.1917548.html

ForestBlack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3408 on: September 05, 2012, 18:48:23 pm »

Να ναι καλά ο ΟΠΑΠ και οι οπαδοί λεφτά υπαρχουν..
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #3409 on: September 05, 2012, 18:56:36 pm »

Quote from: ForestBlack on September 05, 2012, 18:48:23 pm
Να ναι καλά ο ΟΠΑΠ και οι οπαδοί λεφτά υπαρχουν..
True story.

Ερχεται μια μερα...
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #3410 on: September 30, 2012, 21:12:29 pm »

Η Ρωσία πήρε τον ΠΑΟΚ – Γεγονός με πελώρια πολιτική σημασία
http://www.oakke.gr/na479/paok479.htm

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy υπερτρολλια

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
ForestBlack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3411 on: September 30, 2012, 22:57:06 pm »

ПАОК и умы больно

εγώ "πάοκ και τα μυαλά μας πονάνε" έβαλα να μεταφράσει τώρα γιατί αυτό απο τα ρώσικα ξανά στα ελληνικά σημαίνει "και το μυαλό του βλαμμένος" ..... δεν με εκπλήσσει
« Last Edit: September 30, 2012, 22:59:18 pm by ForestBlack » Logged
banis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3412 on: October 03, 2012, 12:20:34 pm »

4.10.99  ... never forget ... R.I.P.  Sad

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=3ATqVWJKVSA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=3ATqVWJKVSA</a>
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #3413 on: October 03, 2012, 12:36:10 pm »

Quote from: banis on October 03, 2012, 12:20:34 pm
4.10.99  ... never forget ... R.I.P.  Sad
Μια θεση στο πεταλο θα ειναι κρατημενη παντα για τα αδερφια μας που χαθηκαν νωρις.

Αν επαιζες στον ουρανο θα πεθαινα για να σε δω...ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ
patoho

View Profile
« Reply #3414 on: October 03, 2012, 15:45:17 pm »

κατι μου λεει οτι ο παοκ παιρνει κατσουρανη το χειμωνα! Cheesy

ειμαι σε απογνωση
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #3415 on: October 03, 2012, 15:47:49 pm »

Quote from: patoho on October 03, 2012, 15:45:17 pm
κατι μου λεει οτι ο παοκ παιρνει κατσουρανη το χειμωνα! Cheesy

εμενα κατι μου λεει οτι θα παει ΑΕΚ Cheesy

banis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3416 on: October 04, 2012, 15:10:01 pm »

4.10.99 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ  
 http://1926.gr/articles_details.php?keyi=24559&newsid=1

Όλα ξεκίνησαν τόσο ωραία εκείνο το πρωινό… Πάρα πολλά λεωφορεία ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της 3ης Οκτωβρίου 1999 από την θεσσαλονίκη, αλλά και από άλλες πόλεις της β. ελλάδας για να κάνουν κατάληψη σε ακόμη ένα γήπεδο που αγωνιζόταν η ΠΑΟΚΑΡΑ μας… Προορισμός το οακα. Σε μια εποχή που οι μεγαλύτεροι θα θυμούνται ότι οι αθηναίοι εγκατέλειπαν την πρωτεύουσα, λόγω των μεγάλων σεισμών που γινόντουσαν, ο λαός του ΠΑΟΚ έκανε την δική του κάθοδο γιατί εμείς δεν πτοούμαστε από τέτοια… Στην  διαδρομή όλα καλά, χωρίς καμιά πρόκληση ούτε από αντίπαλους οπαδούς, ούτε και από την αστυνομία. Πράγμα που μας έκανε και μεγάλη εντύπωση. Φτάνοντας στο οακα, έβλεπες ένα τεράστιο ασπρόμαυρο ποτάμι να κατακλύζει τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Μπαίνοντας στην κερκίδα καταλάβαινες αμέσως τι σημαίνει ΠΑΟΚ  και γιατί ο λαός του έχει χαρακτηριστεί από όλο τον κόσμο ως "ο πιο τρελός λαός του πλανήτη". Περίπου τρεις χιλιάδες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ έκαναν ΤΟΥΜΠΑ το οακα και ανάγκασαν καμιά τριανταριά χιλιάδες βάζελους να μας κοιτάνε σαν χαζοί. Το πρώτο ημίχρονο λήγει 0-0, ο λαός ξεκουράζεται για το δύσκολο δεύτερο μισό και ξαφνικά ένας μικροσεισμός αναστατώνει τους βάζελους. Το γήπεδο σείεται για κάποια δευτερόλεπτα και εντελώς αυθόρμητα βγαίνει από τα χείλη μας το σύνθημα: ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΛΑΟΣ… τι τρέλα θεέ μου… 30 χιλιάδες βάζελοι να τρέχουν πανικόβλητοι για να βγουν από το οακα κι εμείς σαν δαιμονισμένοι να χοροπηδάμε στις κερκίδες σαν να μην έγινε τίποτα... Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει άσχημα για την ομάδα μας. Περίπου στο 56ο λεπτό ο βάζελος ανοίγει το σκορ αλλά εμείς δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε για την ομάδα μας. Στο 78ο λεπτό ισοφαρίζουμε και γίνεται πανζουρλισμός. Το ματς τελειώνει 1-1 και μετά από κάποιες χαζές αψιμαχίες με την αστυνομία στις εξόδους του οακα, μπαίνουμε στα λεωφορεία και ετοιμαζόμαστε για την επιστροφή. Ταλαιπωρημένοι, αλλά με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη αφού φέραμε εις πέρας και αυτήν την αποστολή μας με απόλυτη επιτυχία.

Ο γυρισμός γλυκός με χαμόγελα και τραγούδια- όπως και σε κάθε εκδρομή που η ομάδα φέρνει θετικό αποτέλεσμα- αλλά κάποια στιγμή κάτι μας χαλάει… Από στόμα σε στόμα γίνεται γνωστό ότι ένα λεωφορείο που μεταφέρει οπαδούς μας λίγο πριν την κοιλάδα των τεμπών ντελαπάρισε και κατέληξε σε χαράδρα βάθους δέκα μέτρων, αφού πρώτα συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι. Και επρόκειτο για το λεωφορείο του Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ. Σε λίγη ώρα φτάνουν στο σημείο και τα υπόλοιπα λεωφορεία μας και οι εικόνες που διαδραματίζονται εκεί μας σημαδεύουν για πάντα. Οι περιγραφές είναι καλύτερα να σταματήσουν εδώ γιατί ένα σφίξιμο μας πιάνει στην καρδιά… Το αποτέλεσμα γνωστό σε όλους. 6 νέα παιδιά ηλικίας 17- 25 χρονών χάνουν την ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίζονται σοβαρά και μεταφέρονται με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της λάρισας. Η Χριστίνα, ο Μπάμπης, ο Γιώργος, ο Δημήτρης , ο Τάσος και ο Κυριάκος αφήνουν την ζωή τους στον δρόμο. Γιατί έτσι επέλεξε ένας ανεύθυνος ιδιοκτήτης τουριστικού πρακτορείου δίνοντας το τιμόνι στον γιό του που δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης… Τι άλλο να πεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο… Το αποτέλεσμα είναι όμως αυτό που μετράει. Έξι νέοι άνθρωποι πέθαναν στην άσφαλτο γι’ αυτό που αγάπησαν περισσότερο από όλα στην ζωή τους. Τον  ΠΑΟΚ. Άφησαν πίσω τους οικογένειες, φίλους και ανθρώπους που τους αγαπούσαν και πήγαν να βρουν τα υπόλοιπα μάχιμα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που μας άφησαν νωρίς… Τον Μπέλλο, τον Κάμελ, τον Λιάκια, τον Ντόλια, τον Λέμμυ  και όλους τους άλλους που πάλευαν μια ζωή για το μεγαλείο του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ μας. Του δικού μας ΠΑΟΚ…

Αδέρφια πέρασαν ήδη 13 χρόνια από την αποφράδα εκείνη μέρα. 13 χρόνια που δεν περνάει μέρα που να μην σας σκεφτόμαστε. 13 χρόνια που το κενό που αφήσατε δεν μπορεί να καλυφθεί. 13 χρόνια μακριά μας κι όμως τόσο κοντά μας… Γράφοντας αυτές τις γραμμές ανήμερα της θλιβερής επετείου ένα δάκρυ κυλάει στα μάτια μου. Ξέρω ότι δεν το θέλετε, γιατί ήσασταν παλικάρια. Και τα παλικάρια δεν τα κλαίμε. Τα τραγουδάμε.

ΠΑΟΚ Σ’ ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ… Αυτό τραγουδούσαμε λίγες ώρες πριν το ατύχημα αγκαλιασμένοι στις κερκίδες του οακα. Και ποιος να μας το έλεγε ότι η κατάληξη θα ήταν αυτή. Είμαι σίγουρος ότι αν σας έδινε κάποιος το δικαίωμα να επιλέξετε πως θα πεθάνετε, εσείς θα λέγατε ότι θέλετε να πεθάνετε για τον ΠΑΟΚ… Γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν όλη σας η ζωή. Ήταν το δεύτερο σπίτι σας, η οικογένειά σας, τα αδέρφια σας που πιανόμασταν όλοι μαζί αγκαλιά αν και δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας και τραγουδούσαμε για το μεγαλείο του. Ξέρω ότι θέλατε να δείτε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ να ανοίγει τα φτερά του και να πετάει ψηλά. Γιατί έτσι μάθατε και από τους παλαιότερους… Και γι’ αυτό προσπαθούσατε όλη σας τη ζωή . Γι’ αυτό και τα ατελείωτα χιλιόμετρα που γράφαμε μαζί μέσα στα λεωφορεία. Δεν προλάβατε όμως να ολοκληρώσετε το έργο σας. Αφήσατε όμως πίσω σας μια κληρονομιά που είναι πολύ βαριά για όλους εμάς. Και σας υποσχόμαστε ότι δεν θα αφήσουμε στην μέση αυτό που αρχίσατε. Θα τα καταφέρουμε αδέρφια και θα πάμε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ εκεί που του αρμόζει. Κι εσείς θα καμαρώνετε από εκεί ψηλά…

Να ξέρετε ότι μας λείπετε. Η απώλειά σας είναι δυσβάσταχτη. Κανείς δεν μπορεί να συνηθίσει στην ιδέα ότι μπαίνουμε στα λεωφορεία και δεν σας βλέπουμε. Και ας έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελο σου Χριστινάκι. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους αγώνες σου για το μεγαλείο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας Δημητράκη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το τελευταία σου λόγια στο λεωφορείο Κυριάκο. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το πόσο πολύ ήθελες να έρθεις σε αυτήν την εκδρομή Τασούλη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την μούρλα που κουβαλούσες πάνω σου Γιωργάκη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το πώς ένοιωθες για τον ΠΑΟΚ Μπάμπη. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ αδέρφια. Και να ξέρετε ότι πεθαίνει μόνο ότι ξεχνάμε… Εσείς θα είστε για πάντα ζωντανοί. Οι θέσεις σας στα λεωφορεία είναι πάντα κενές και σας περιμένουν.

4/10/1999 – 4/10/2012

13 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ. Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

*** Το ετήσιο μνημόσυνο που γίνεται απο το 1999 κάθε χρόνο ... θα τελεστεί την Κυριακή 14/10 στο μνημείο των Τεμπών ...

Cry

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=nzYLGxGk7Sw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=nzYLGxGk7Sw</a>
banis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3417 on: October 12, 2012, 01:43:52 am »

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.
ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ...
ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΕΔΩ ...
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ...

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=cE6p_7Yn1cQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=cE6p_7Yn1cQ</a>
ForestBlack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3418 on: October 14, 2012, 12:17:59 pm »

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=22250&t=1

- Η πορεία των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, επηρεάζει την επένδυση σας στον ΠΑΟΚ;
"Πριν από πολλά χρόνια, όταν ήμουν ιδιοκτήτης μιας ποδοσφαιρικής ομάδας στη Ρωσία, μετά από μία σοβαρή περίοδο, είχα πει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα είδος αθλητισμού, που αν μπεις μία φορά δε φεύγεις ποτέ. Για αυτό δεν πρέπει να συνδέουμε την απόκτηση του ΠΑΟΚ με άλλα συμφέροντα δικά μου στην Ελλάδα. Πρέπει να δηλώσω απόλυτα, ότι στο έδαφος της Ελλάδας, δεν έχω βγάλει ούτε μία δραχμή. Τώρα που η μοίρα μου με σύνδεσε με τον ΠΑΟΚ, θέλω να πω τα λόγια ενός δάσκαλου. Εγώ δε γνωρίζω αν λέω την αλήθεια η όχι, αλλά θα ήθελα να ξέρετε ότι εγώ πιστεύω ότι λέω την αλήθεια. Ο ΠΑΟΚ είναι ψυχή μου, άλλο είναι οι επιχειρηματικές σχέσεις.

Αν η Ρωσία είχε κακές σχέσεις με την Ελλάδα, ίσως να μη ζούσα εκεί. Εμείς οι Σοβιετικοί Ελληνες είμαστε τυχεροί. Και πιστέψτε με. Οι Ρώσοι μας αγαπούν περισσότερο, από ότι οι Ελληνες τους Πόντιους. Εμείς θέλουμε η Ρωσική αυτοκρατορία, με τις τεράστιες δυνατότητες που έχει, να έλθει και να βοηθήσει την Ελλάδα. Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μία καταστροφή. Εχετε παρακολουθήσει και περιμένατε την έλευση της κυρίας από την Ευρώπη. Είμαι περιχαρής, που ο Σαμαράς είχε πετυχημένη συνομιλία με αυτήν την κυρία και ότι ο ελληνικός λαός έχει κάποιες δυνατότητες να διατηρήσει τη χώρα του. Μου αρέσει η στάση του Σαμαρά, που λέει ότι δε χρειαζόμαστε χρήματα, αλλά χρόνο. Νομίζω ότι τώρα αυτό έγινε. Και σε αυτήν την περίοδο, αν η Ρωσία έρθει εδώ, η Ελλάδα μπορεί να μείνει ανεξάρτητο κράτος. Με τη δική μου πράξη, θέλω να δείξω στους Ελληνες πολιτικούς, ότι εμείς οι Ρώσοι είμαστε κανονικοί άνθρωποι. Μπορούμε να βοηθήσουμε και στον αθλητισμό, να εξυγιάνουμε τον αθλητισμό. Οι Ρώσοι έχουν αποδείξει ότι είναι δίπλα στα ομόδοξα αδέρφια.

Αν κάποιος από τους Ρώσους ολιγάρχες πει, ο Σαββίδης δε φοβήθηκε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, σε αυτήν την κρίση, μήπως έχει νόημα να πάμε και εμείς με τα χρήματά μας σε αυτήν τη χώρα; Ο στόχος μου σε αυτό έχει επιτευχθεί. Εγώ θέλω να αλλάξω την εικόνα της Ελλάδας στη Ρωσία και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να γίνει μέσω του ΠΑΟΚ.

Social_waste

View Profile
« Reply #3419 on: October 16, 2012, 16:23:46 pm »

Η αγορά του ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη, δεν έχει κατα τη γνώμη μας απλά τοπικά χαρακτηριστικά αλλά είναι κίνηση πανελλαδικής πολιτικής σημασίας. Στην ουσία έχει να κάνει με δύο αλληλένδετους στρατηγικούς στόχους του ρώσικου σοσιαλιμπεριαλισμού που απαιτούν άμεση πολιτική υποστήριξη τουλάχιστον από ένα κομμάτι του βορειοελλαδίτικου, ιδιαίτερα του θεσσαλονικώτικου πληθυσμού. Ο ένας στόχος του είναι να κυριαρχήσει στην παγκόσμια ορθοδοξία ελέγχοντας την «Κιβωτό» της Ορθοδοξίας ή αλλιώς τη Μέκκα της που είναι το Άγιο Όρος, το οποίο ο ίδιος ο Πούτιν συχνά επισκέπεται χωρίς να επισκεφτεί την Αθήνα. Ήδη ο Πούτιν έχει ελέγξει σε μεγάλο βαθμό την πιο κεντρική μονή, αυτή του Βατοπεδίου, που ήταν ως τώρα υπό την επιρροή του Πατριαρχείου Κωσταντινούπολης, αφού εξαγόρασε τον ηγουμενό της Εφραίμ τον οποίο προηγούμενα οι άνθρωποί του Πούτιν Αλαβάνος, Γ Παπανδρέου, Καραμανλής χωρίς πραγματικά στοιχεία κυνήγησαν σαν σφετεριστή δημόσιας περιουσίας και έκλεισαν φυλακή για να τον απελευθερώσει τελικά ο Πούτιν. Ο δεύτερος και μάλλον σημαντικότερος στρατηγικός στόχος της νεοναζιστικής Ρωσίας είναι μέσα από το πρόσχημα της προστασίας του Αγίου Όρους να αποσπάσει μια εδαφική βάση στη Βόρεια Ελλάδα για να μπορέσει την κατάλληλη στιγμή να πετύχει το γρήγορο και άνετο χερσαίο κατέβασμα του στρατού της στο Αιγαίο, δηλαδή στη Μεσόγειο. Γι αυτούς τους δύο λόγους η Ρωσία πάλεψε λυσσαλεά για δεκαετίες για να αποσπάσει επί Καραμανλή του Β’ το δικαίωμα να έχει προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

http://www.oakke.gr/na479/paok479.htm

κλαιω.

Vive le son
D'l'explosion!
Pages: 1 ... 226 227 [228] 229 230 ... 245 Go Up Print
Jump to: